Kärlek............

Studie: Kärlek vid första ögonkastet

Majoriteten av oss tror på kärlek vid första ögonkastet, men trots detta väljer många att inte försöka få ögonkontakt med attraktiva främlingar, uppger livsstilssajten Female First.

Textstorlek

Kärlek En ny studie från The College of Optometrists visar att mer än hälften av oss, 53 procent, tror på kärlek vid första ögonkastet. Men samma studie visar också att drygt var femte person aktivt försöker undvika ögonkontakt med attraktiva främlingar.

Studien visar också att kvinnor är med öppna till idén att förälska sig i en främling. Tre fjärdedelar av kvinnorna i undersökningen tror på fenomenet medan detta bara gäller två tredjedelar av männen. Men trots detta undviker fler kvinnor ögonkontakt med snygga personer i jämförelse med männen. 24 procent av kvinnor undviker ögonkontakt medan 17 procent av männen gör det.

Att skapa ögonkontakt med främlingar visar sig bli lättare med tiden. 44 procent av 18-24 åringar kan titta en attraktiv person i ögonen utan att känna obehag medan 62 procent personer över 65 klarar att göra samma sak, skriver femalefirst.co.uk.

Tron om kärlek vid första ögonkastet är däremot lika vanligt i alla åldrar.

Salong K [email protected] 2008-12-08 kl. 11:40

//Bettan

Kommentarer
Postat av: Sanny

Tror att dom som tror på kärlek vid första ögonkastet har en konstig inställning till kärlek! För mig är kärlek något djupt som man känner med en person man känner lite iaf inte en främling!

2008-12-11 @ 15:26:25
URL: http://thesanny.blogg.se/
Postat av: ItsExclusive

Kärlek vid första ögonkast är något väderfullt.. Det få som upplever det, men det är något otroligt passionerande och vackert.. jag vet inte om det existerar eller inte, det kanske bara attraktion och inte kärlek, eller kåthet. det kanske bara något som finns på film.. MEN fortfarande det låter vackert. SE en människa 1 gång , möta dens blick ,och känna "You are the one"

2008-12-13 @ 23:55:49
URL: http://itsexclusive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0