Angående Linda Rosing igen...

Sitter här och blir mer och mer förbannad när jag är inne på Hanky och läser Lindas blogg... Att människor kan vara så bittra och elaka är för mig helt jävla ofattbart. Jag är uppvuxen med att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Är det ingen annan som fått den uppfostran??

Folk ifrågasätter varför hon inte är ärlig om vart hon bor, är det någon som skulle göra det när man har ett antal tusen galna läsare varje dag??? Istället är det någon idiot som lägger ut hennes nummer på bloggen, varför??? Ja antagligen för att man inte är helt funtad i huvudet..

Många säger att hon ska lägga ner sin blogg så hon slipper alla dessa idioter, men samtdigt varför ska hon behöva det?? Man ska väl kunna uppföra sig även om man inte gillar personen eller inte står för vad en människan har för värderingar!

Som jag sagt tidigare inte konstigt att barn mobbar när vuxna anser att det är ok!!

Emma



20081009    15.00

Det är fruktansvärt hur vissa människor kan bete sig, har vissa människor så tråkigt liv att dom måste utsätta andra för sin bitterhet?? Antagligen...Det är synd att Linda ska råka ut för det här hon har faktiskt många bra åsikter. Hur skulle det se ut om hon la ut sin adress på bloggen, ett helt gäng galningar som sitter utanför lgh!!  Hon har faktiskt två barn, kan inte människor tänka på det ? Visa lite respekt för andra människor vore ju en fördel. Om nu vissa idioter stör sig på henne och hennes blogg, SLUTA LÄS då...

Håller med Emma............
//Bettan

Kommentarer
Postat av: ida

dessutom, vem skulle hon vara utan all uppmärksamhet? det är väl skvallerpressen hon lever på i psincip så varför inte utnyttja detta genom en blogg också? låter hårt, men varför inte?

2008-10-09 @ 22:43:14
URL: http://rocknlife.blogg.se/
Postat av: Emma

Mycket möjligt att hon lever på skvallerpressen absolut, men jag anser som sagt inte att mobbing hör hemma bland vuxna! Ingen tvingar en att läsa!

2008-10-09 @ 23:00:02
URL: http://babesontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0