Hur blir oktober??

Ja hur fan ser det ut för oss Bettan!!

Emma

Tvillingarna


horoskop_gemini
Under första halvan av oktober handlar det mycket om känslor och relationer, men det är inte kärleken du fokuserar på utan snarare vänskap eller släktband. Den romantiska sidan av livet får vänta, så det blir ont om rosa moln. I gengäld blir andra halvan av oktober både het, turbulent och spännande. Kanske är det en gammal glöd som plötsligt blir till en klart lysande flamma, kanske väljer du att kasta dig in i något nytt och smått förbjudet. Det blir i varje fall erotiskt, intensivt och uppslukande - ett par riktigt sanslösa höstveckor.


Bästa chansen: Våg, Skytt.

Bästa stället: I naturen.

Bästa datumen: 17-18/10.

Bettan

Väduren


horoskop_aries
Det här blir en fin kärleksmånad för dig, särskilt om du vill satsa på ett seriöst förhållande och kanske gå mot nästa steg. Visst finns det utrymme för en och annan ytlig flirt men det här är i grund och botten en månad för löften, framtidshopp, nya mål, långsiktiga planer. Det råkar också vara så att din förmåga att förhandla är på sin topp just nu, något som märks i alla möjliga sammanhang (utom i yrkeslivet där det trots din skicklighet gnisslar en del). Dina relationer utvecklas på ett sätt som verkligen gynnar dig.


Bästa chansen: Våg, Skorpion.

Bästa stället: På resa.

Bästa datumen: 13-14/10.

Det ser ut som att du kommer få en nice resa ikväll ändå... *ler*

Undrar hur det ser ut för Olga!!

Kräftan


horoskop_cancer
Andra relationer kan ge dig bekymmer, till exempel kan ett litet tjafs med en släkting leda till intriger och öppen konflikt. Men på kärleksfronten ser det riktigt ljust ut. Framför allt bjuder oktober på ett sexigt, skönt kärleksliv utan bekymmer och krångel. Ju mer utrymme du ger kärleken, desto tydligare märks det. Det enda undantaget är en eventuell kärlekshistoria på jobbet, i det läget handlar det mer om passion och det kan bli både hett och komplicerat. Men i stort sett blir oktober en mysig höstmånad som ger massor av fina minnen.


Bästa chansen: Stenbock, Vattuman.

Bästa stället: På evenemang.

Bästa datumen: 19-20/10.

Nja på båten ska det tydligen inte hända mycket men det kanske händer annat *ler*

Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0