Är det inte konstigt...

..att det alltid ska skyllas på alla andra..

Om du säger eller gör något så varför inte stå för det då, se dig själv i spegeln och säg till dig själv ja det var jag som gjorde/sa så och nu får jag stå för det.. Sitt inte och säg men den gjorde ju så och den gjorde så, för vad spelar det för roll det handlar ju om vad man själv gjort.

För mig handlar det om personlig mognad, hur man beeter sig..

Igår sa min sons fröken att han behöver träna på att se sin egen roll i olika situationer, han är 9 år!!

Jag kan tycka att har du kommit så långt att du faktiskt är vuxen så borde du kunna detta.. Men tydligen är det så att vissa väljer att stoppa ner sitt huvud i sanden och säga men alla andra då?? Så ett tips från mig till dig, börja träna för man tröttnar till slut på människor som aldrig tar ansvar för sig själv!

Alla som känner mig vet att jag säger det jag tycker och tänker, ibland kan vissa bli sårade och jag är den första att be om ursäkt...

Men i det här fallet så kan jag högaktningsfullt säga att det skiter jag i, jag står för vart enda ord och jag vet att jag har rätt på alla punkter!!

End of story!!

Emma

Just nu känner jag hur...

.. jag pendlar känslomässigt från bra till misär tillbaka till bra för att sen rasa igen

Men idag har jag berättat för honom att jag ska spara honom som en stor boll i hjärtat med glada minnen... För det är så det ska vara.. Mina känslor lär knappast förändras men jag måste lära mig leva med det här..

Min granne sa idag att jag hon tyckte jag började se tunn ut.. Vilket ord för mig.. Men när jag ser mig i spegeln efter det så kanske hon har lite rätt iaf.. Jättebra för mig att gå ner med tanke på mina kroniska smärtor i händer och rygg, men en sund viktnedgång är ju faktiskat att föredra istället för en där man vissa dagar enbart dricker kaffe och äter 1 kaka eller 2..

Nu ska jag ta tag i min dotter som inte riktigt lyssnar på sin mamma och pappa och sen ska jag till Bettan på middag ..

Emma

Blir så jävla trött...

..på människor som inte kan respektera andra.. USch va spyfärdig jag är just nu..

Emma

Följa mitt hjärta

Jag följer mitt hjärta fast det finns dom som inte tror det. Jag vet precis vad jag vill med mitt liv ,det är bara det att det har funnits både "grusvägar", "sen vägar" och "bergsklättring" i mitt liv. Men finns det inte det i allas liv? Eller har alla andra det "så" himla perfekt?. Bara "motorväg"?
 
Innerst inne vet jag precis vad jag vill och jag kommer att följa mitt hjärta och på vägen kommer det säkert både bli sårat och läkt många gånger och jag kommer säkert såra någon också, men det är mitt liv och jag lever det som jag vill och som jag känner funkar för mig. Jag har gjort ett val i mitt liv och jag följer det, och det valet är precis det  jag och mitt hjärta vill.

//Bettan


Jag tror mig veta att..

.. att värkarna startat =)


Emma

Bröstimplantat

Inatt har jag sovit bättre än igår men visst känner jag mig påmind om det hela tiden, värken finns där men andningen är mycket bättre idag.

Det här är vad jag har lagt in: SiltexR Round High Profile, Gel Breast Implant Cohesive. 500.

Det högra bröstet känns mera svullet än det vänstra idag men det verkar som svullnaden har gått ner på båda iaf.
Idag blir det ytterligare en lugn dag, ska gå hem till Annelie (hon har exakt samma implantat) hon gjorde sina bröst för ca tio veckor sedan. Så vi har en hel del att prata om*ler*.

//Bettan



God natt

Nu var det dax och se om jag kan sova lite. Är jätte trött men det verkar som jag inte har fått träffat JOHN BLUND ännu.Men jag hoppas att han kommer*ler*. Känns fortfarande svårt att andas och svullnaden sitter kvar ännu.

God natt sov gott med er!

//Bettan

Jag har ingenting...

..att säga längre.. Tror jag tappat orden..

Emma

Undrar!

Kan man älska, utan att ha sex?
Kan man ha sex, utan att älska?

//Bettan

Emma

Du är en helt underbar och kärleksfull person.
En vän som jag aldrig vill förlora.


//Bettan


Hemma

Igår var jag hemma vid 11.00 ca. Åkte förbi apoteket och tog ut smärtstillande tabletter som jag ska ta tillsammans med alvedon.
Nu är det bara att försöka vila och ta det lugnt, hur nu det ska gå? . Jag som är van att fara runt som en "skållad" råtta. Men eftermiddagen gick och mobilen pep som aldrig förr, TACK ALLA NI SOM HÖRT AV ER.

Jag gick och la mig tidigt för jag inte kunnat sova något på dagen, vaknade första gången kl 00.30, dax för smärtis , sen vaknade 03.20, dax igen för smärtis sen gick jag upp kl 05.00 kunde inte ligga ner längre.

Fick besök idag på dagen, TACK.

Idag har smärtan varit fruktansvärd och jag har haft jätte jobbigt med andningen. Brösten är rejält svullna idag. Var tvungen att byta sportbh och det mina vänner var inte det lättaste kan jag säga. Har försökt att ligga ner men det har inte gått för det känns som jag ska kvävas.*ler*.

Återkommer

//Bettan

Plastikkirurgi

Måndagmorgon och det ska bära iväg till Plastikkirurgen på Sabbatsbergs Sjukhus. Känner mig en aning nervös men jag kommer säkert hamna i bra händer.
Va där kl 9.40, in i rummet och böt om till vit skjorta och vita strumpor. Dr Jan-Ove kom in och pratade lite och tog några kort, vi bestämde tillsammans att jag skulle lägga in 500 om det gick.( jag har varit på konsultation förrut och då sa vi mellan 450-500). Sen kom undersköterskan och sjuksköterkan och hälsade, därefter kom narkosläkaren in och berättade vad han skulle göra.

Nu är kl 10.00 och jag ska in på operation. Narkosläkaren sätter nål och ger mig det jag behöver inför operationen. Jag tittar en sista gång på klockan , då är den 10.08, sen somnar jag och vaknar upp första gången kl 11.35. Och har skit ont, jag får massor av smärtstillande medel men jag kräks som en gris av narkosen så jag får inte behålla något. Dom sätter dropp och sprutar mera Ketogan.

Han la in 500, tittar i spegeln och tycker det ser ok ut. Bandaget sitter så hårt att dom får ta bort det övre och sätta på mig en sportbh i stället.
Kvällen och natten går men jag kräks och har ont, dom får sätta om nålen tre gånger för den går subcutant(det rinner bredvid) och jag är jätte svår stycken så det är inte så lätt men hon lyckas till slut, sover några timmar men vaknar av smärta ungefär var tredje timme. Efter en dag/kväll/natt av smärta och kräkningar så mår jag ändå bra.

Nu är det TISDAG morgon och jag får frukost på sängen, mackor med härligt pålägg, äppeljuice, te, yogurt. Dax att åka hem kl 10.00 bär det av från Sabbatsbergs Sjukhus och hem.

//Bettan

Idag är en skitdag....

.. hur mycket jag än försöker så blir jag inte på bra humör.. Kanske inte ska tvinga fram det....

Fattar inte hur vissa klarar av att vara så starka.. Jag känner mig som en svag idiot..

Ja ja nu ska jag sätta på mig mitt trevligaste leende och gå på utvecklingssamtal med min son ...


Emma


Äntligen

Äntlligen är vårat internet fixat, det har varit "av" någonstans enligt Com Hem. I två dagar. Strunt i det nu funkar det iaf.

//Bettan


God Morgon...

.. eller jag vet inte vad jag ska säga... Har sovit så jävla dåligt igen.. Kiara har varit orolig och velat lega under min hud, vilket har gjort att jag fasiken har hostat hårbollar halva natten... Sen har jag drömt om honom hela natten, kanske hade varit trevligt om det hade varit härliga drömmar men inte dom här...

Nu ska jag skynda till jobbet!

Emma

Efter 20 minuter....

..sitter jag fortfarande och försöker få ner mina tankar och funderingar men det funkar inte alls... Jag hatar mobilen ikväll, trodde han iaf skulle skickat nått...

Emma

Gränsen mellan kärlek och hat..

.. är verkligen hårfin...

Idag är jag arg, jag vet inte om jag ska älska min mobil för att den är tyst eller hata den av samma orsak,, Jag vet inte om jag ska älska honom eller om jag ska hata honom.. Idag gränsar det mot hat.. Jag är så arg, ledsen och besviken på allting..

Jag har suttit 10 gånger idag och påbörjat ett mess men sedan har jag raderat det jag skrivit för jag har ingen aning hur jag ska beskriva det jag känner...

Emma


Mona har lovat...

.. att finna mig en man.. Åh då pratar vi oxå man *skrattar*

Jag fick tala om min kravlista igår...

* Han ska inte heta Fredrik, Roger eller Andreas
* Han ska vara mellan 35-43 år
* Han ska inte vara montör, hantverkare eller byggare
* Han ska tycka om och cykla men ska inte vilja ha några muttrar  med på vägen..
* Han ska vara 1,85 lång
* Han ska vara mörk

Vi får väl se hur det går med den saken *skrattar*

Men som jag sa till Mona jag behöver honom till Bröllopet i slutet av augusti =)

Emma

Mette jag säger bara din Möhippa=)

Herregud vad roligt vi ska ha på din Möhippa .... Så om jag vore dig skulle jag se mig om varje dag *skrattar*

Emma


God Morgon =)

Vaknade av små buffningar i ansiktet, det var Kiara som vill visa att hon var vaken =).. Nu går hon oroligt omkring i sängen, tror att hon känner att det bara är lite mindre än en vecka kvar tills hon ska bli mamma igen :)..

Själv ska jag göra mig redo för jobbet , känner mig helt färdig men men det går säkert över =)

Hörs sen

Emma

Har ni haft känslan...

... då ni velat säga så mycket men inget blivit sagt? Har ni suttit och skrivit och sedan raderat allt.. Ja då har ni mig....

Men nu säger jag godnatt, för jag ska jobba imorgon, dejta pajas och sen hem och ge Mette världens största kram för att hon är den underbara vän hon är ...

Bettan miss you och älskar dig kom hem snart!!

Puss
Emma

Han skriver att...

... jag ska veta att jag kommer alltid vara den han ville ha..

När jag ser orden kommer tårarna med full kraft för första gången idag.. Han är den jag vill ha men jag vet att det inte kommer bli så för jag och min självinsikt är ytterst goda vänner idag...  Vi kommer hålla sams och jag kommer inte tvivla på min självinsikt.. Men det kan ändå inte ta bort smärtan och saknaden!!

Är så glad att jag har Mette som kramar mig och torkar mina tårar, vad vore jag utan mina fantastiska vänner...

Kram Emma

Idag har jag och Mette..

..bestämt att vi ska fira min födelsedag på Båt!! Jag fyller år den 12 juni men vi åker den 10 juni med Silja Galaxy kl 19:30, vi har bokat buffe 19:30 och dagen efter har vi hyrt en privat bastu med plats upp till 6 personer , så vi har fyra platser kvar =)

Så om du känner att du vilja följa med och fira min födelsedag så häng på =)...

Kram Emma

Efter jobbet idag...

..träffade jag Mette i stan för ett glas vin och lite god middag på medis =)..

När jag kom hem hade Hans-Åke redan åkt, såg ut som troslådan var orörd iaf *skrattar*.. Men det hade iaf gått framåt =)..

Så imorgon kommer han igen, men då har jag redan hunnit till jobbet så vi ses inte då, och sen ses vi inte på eftermiddagen eftersom jag ska på lite Bröllopsplanering tillsammans med Pajas =)..

Nu sitter jag hos Mette och tar ett glas Rose och pratar bröllop =)

Emma =)

Har varit lite tyst..

..från Hans-Åke som är hemma hos mig och kaklar... Vet inte när han kom dit och jag vet inte heller om han kommer vara kvar när jag kommer hem... Undrar om jag skulle hitta honom i arbete eller i mina underkläder och stilettklackar *fnissar* Vilken jäkla syn =)...

Hmm undrar om jag ska hålla mig hemifrån tills jag vet att han har åkt *ler*

Emma

Är det sexigt med Hantverkarsex??...

Igår när jag skulle lämna nyckeln till Hans-Åke så tog jag även ett glas vin med honom och vi pratade om hur fint mitt kök skulle bli och vilket mönster jag skulle ha..

Jag var ju bara tvungen att fråga honom om han hade blivit förförd av någon kund någon gång, men nej det hade han inte..  Han tittade på mig ungefär som att jag hade sagt något hel konstigt men jag menar hallå, finns ju så många tjejer som säger att dom förfört eller blivit förförda av hantverkare så varför inte Hans-Åke?? Ja menar han är ju jättesöt :)..

Så jag sa att kanske borde jag komma hem lite tidigare idag från jobbet och "förföra" dig då =).. Då tittar han på mig och ler och säger ja men då lär det inte bli något kakel.. Så jag hoppar den iden, för nu har jag väntat på mitt kakel sen i påsk och jag vill inte vänta längre *skrattar*  Så jag får helt enkelt vänta med just att förföra en hantverkare ;)

(Nu vet jag vad mina underbara vänner kommer säga, men för guds skull alla dina ex är ju antingen montörer, hantverkare eller bygg jobbare...) Men jag pratar om att förföra på arbetstid *fniss*

Emma =)


Plastikkirurgi

Jag vet att det är många som är emot det, men det finns också vi som är för det. Och jag är en som är för plastikkirurgi. Plastikkirurgi är till för alla, efter en sjukdom, en olycka eller vid missbildning.
 Men sen finns det vi som har funderat på att göra en plasikoperation fast det varken handlar om olycka , missbildning eller sjukdom utan bara sitt eget intresse. Jag har funderat på bröstförstoring i ca 20 år men det har aldrig kommit för sig, men just nu känner jag att jag är i en fas i livet där det passar perfekt, jag är 43 år, har två vuxna barn och känner att jag klarar av det ekonomiskt. Så imorgon ska jag vara på   Plastikkirurggruppen för att göra bröstförstoring.

Så imorgon är det min tur att överlämna min kropp i plastikkirurgens händer.

//Bettan

Ja el nej



Vill, vill inte
Kan, kan inte
Önskar, önskar inte

//Bettan

Latex eller shorts!

Tackar Majs för en trevlig kväll igår.  Det blev, pizza, sallad och gott att dricka, och "jag har aldrig",leken som man inte ska göra om man har en sårbar relation. Men som är väldigt spännande om man vill veta något om någon. Ärlighet varar längst.

Sen blev det GULDRUMMET. Farsenerande och spännande varje gång, antingen är det latexkalsonger eller så är det short som är inne.

//Bettan

När man snubblar...

..över sina egna fötter för att det kommer en ursnygg kille springande kan man tycka att det är helt normalt.. Men jag snubblade inte för att han var snygg utan för att han hade sådana där glansiga långa tighta byxor på sig *ryser*.. Jag ville bara slå ner honom och slita av honom brallorna och låta honom springa vidare i skogen...

Men eftersom jag är en snäll och timid tjej lät jag honom fortsätta sin runda i sina gräsligt osexiga byxor.. Han förstörde hela konceptet för sig själv med dom där brallorna.. Vem fan vill cykla med dom??

Jag har iaf gått snabbt i en timme och nu väntar snart solariet :).. Men först ska jag låna en hammare av grannen och banka ihop min jävla garderob som jag satt ihop.. Ja ni vet den som jag tog ner halv fyra på morgonen för att inte tänka på Byggare Bob.. Det funkade inte överhuvudtaget.. Kanske jag borde tänka på honom när jag bankar ihop skiten oxå.. *s*

Så vi hörs om ett tag så får vi se om garderoben är kaffeved eller om mina kläder faktiskt hänger där i igen :)

Emma

God Morgon =)

Vaknade kl 7 jättepigg, somnade tidigt igår.. Hade sjukt ont i höger handen igår, eftersom jag tagit 2 glas vin innan jag fick ont så kunde jag inte ta någon värktablett.. Men hoppade i säng och somnade...

Så nu har jag sovit iaf 8 timmar åh det är fasiken inge fyskam, första gången på superlänge som jag verkligen sovit =).. Måste varit allt prat om cykling igår som gjorde att jag sov så gott, skrattade hur mycket som helst igår ...



Jag längtar sjukt mycket till bulgarien just nu... Känner att det är precis vad jag behöver just nu.. Få komma bort..

Nu ska jag iaf studsa upp och fixa min sons rum och min garderob =)

Saknar honom faktiskt sjukt mycket, vi har hörts en gång sen i torsdags morse, min telefon känns jättetom utan hans mess..
Fast alla andra messar ju istället, kanske därför jag har haft ont i handen ;)...

Emma

När cyklade du senast??

Mona, Bettan och jag har diskuterat det här med cykling idag. Kul var det iaf....


Tack Majs för en super trevlig kväll även om jag inte kunde stanna!!

Kram Emma

Vad ni än tycker..

...så säger jag bara att killar i glansiga cykelbyxor är inte sexiga... Såg en kille nu när vi var på powerwalken... Inte snyggt överhuvudtaget... *ryser*

Emma

Han sa till mig...

..att han försöker låta bli att läsa här...

Undrar om han gör det eller om han faktiskt läser...


Emma

God Morgon =)

Vaknade kl 7 av mig själv *suckar*... Varför har just jag så jäkla svårt att sova länge på morgonen?? Skulle oxå vilja sova till 9-10 på helgerna, men inte jag inte *Skrattar*

Min son som somnade i min säng igår ligger totalt utslagen, han ser bara för söt ut funderar på att hoppa på honom och pussa och kittla honom.. Men hur härligt är det på en skala då *S*

Idag ska Sonen på kalas och jag och Bettan ska till Sickla och titta i affärer..  Sen ska vi träffa Mona i kväll för att åka hem till Majsan en stund.. Då får barnen vara upp hos Bettan med hennes barns pappa.. Han är så jäkla snäll =)

Men först väntar lite solning och en powerwalk tillsammans, med andra ord vi ska umgås hela dagen =)


Emma

Vi har haft...

..en jättetrevlig kväll..

Annelie och hennes gravida dotter kom förbi oxå.. Va fin hon var med gravid mage, nästa så man blir avundsjuk :).. Men bara nästan...

Emma

Grillafton

Ikväll blir det grillafton hemma hos Emma. Vi ska prata och planera lite inför Bulgarien resan. Det är nästan precis en månad kvar innan vi åker, ska bli helt underbart.

Hoppas ni också får en trevlig kväll..

//Bettan

God morgon!

Solen skiner och det är toppen väder ute.

Idag ska jag,barnens pappa och Emma åka in till stan. Vi ska gå på shoppingrunda men det är väl så när man väl bestämt sig för att handla. Det är då man inte hittar något. Eller vad säger ni?
Vi ska äta en god lunch och bara njuta i solen.

Ha en bra dag i solen. Lägger ut bilder sen.


//Bettan

God Morgon =)..

..

Vaknade för en stund sen och har sysslat med att väcka mina barn, har väl försovit mig lite men inte så att det blev galet här hemma *skrattar*


Har sovit lite så så där, känns ganska konstigt att inte längre få godmorgon och godkväll men det var väl nödvändigt för att vi ska kunna gå vidare.. Men saknar hans mess, självklart undrar jag ju om han saknar mig något..

Nej nu ska jag kasta iväg barnen till skolan, sen ska jag på en powerwalk sen ska jag väl in till stan med Bettan tror jag.. Kanske få dra på sig en snygg kjol, snygga skor och bara vara jag =)

Emma

2 kvinnor tog min oskuld..



Det här är första gången jag gör ett gästinhopp på en blogg. Vad ska man skriva om dårå? Det måste vara något som skiljer sig från min egen blogg. Tjejerna bakom bloggen träffade jag för första gången förra året, innan dess så bloggade dom på samma sajt som mig. Något hände och dom flyttade, till en egen designadblogg. Mycket bra val. Jag hade lite sms kontakt med dom båda en hysterisk lördagskväll. Jag var på DAObeach och kvinnorna var på show med en massa nakna män. Jag fattade ingenting. Först trodde jag dom var ihop, sen trodde jag dom var ute efter en trekant vilket jag hoppade på. För så tänker jag om alla par jag träffar. Hur som helst så mötte jag upp dessa kvinnor på Patricia. Eller nej. Jag orkar inte ta den berättelsen. Jag tar något som är i nuet.

Dessa kvinnor ska dra till Bulgarien snart och jag står verkligen i valet av kvalet. Saken är att jag borde släppa på mina tyglar och göra något kul i kombination med galet. Kanske har jag högre förväntningar på mig själv, jag vet inte? Jag har liksom aldrig umgåtts med enbart heterokvinnor, inte för att jag vill sätta några i fack, (fuck) sorry, men det är lätt hänt att skapa våra sexuella benämningar i fack, så enkelt är det bara. Jag vet inte vad jag vill ha ut av resan, koppla av eller känna att jag måste vara berusad varje dag? Det där är något jag måste ta ställning till själv. Samtidigt vet jag inte om jag kan resa på grund utav alla småjobb jag har runt omkring mig.

Allt bakomarbete med Miss Gay Sweden 2009 ska vara färdig och klar för fotografering, en del av min självbiografi måste vara klar, nya hemsidan för Alexandras Hotel måste sitta så att det blir en ännu bättre presentation till hösten, skriva mina krönikörer för Hälsingetidningen, restaurangprojektet i Atlanta ska inplaneras. Samtidigt får jag inte glömma och tänka på mig själv. Men det viktigaste av allt, jag vill F.N inte vara singel över sommaren, så som jag hela tiden har gått runt och sagt. Fast så länge man letar så finner man inget och då menar jag inget. Eftersom jag antar att det finns en del heterokvinnor som läser denna blogg. Mejla [email protected] ifall någon är intresserad för en matbit och ett glas vin med mig någon kväll på Sturehof, strandbryggan eller hemma hos mig. Det behöver inte leda till kärlek och sex, men en ny vänskap? Mina kriterier för detta, du bör vara mörkhårig, helst över 40 men jag kan gå ner i åldern till 35. Du får gärna vara kvinnlig ha klackskor, använda klänning eller kjol samt så bör du inte vara så hysterisk.

Ja, om det är så här man gör gästinhopp så kanske jag fortsätter, men det är bara om jag får en dejt. Annars ser jag inget positivt med att fortsätta.

Tjo!

Majsan

Vi har erbjudit en...

..vän att gästblogga hos oss.. Vi hoppas det blir så..

Emma

Ja just det...

.. jag sa ju att Hans-Åke skulle fixa mitt kök imorgon, tji fick jag.... Han kommer på måndag istället...


*lipar* Åt Hans-Åke...


Emma

Jag får ett mess...

.. när ska vi ta den där kaffen...

Jag har fått frågan hela veckan och jag har undvikit att svara..


Funderar fortfarande....


Emma

Skogen...

Efter jag kom hem från mina möten i dag så kände jag att jag var tvungen att springa en runda för att få allt på plats och sortera det i olika fack.
När jag sprang i skogen så stod det en skylt "ÖVNING" med stora röda bokstäver. Och då tänkte jag; Övning, ok dom har väl skjutövning, hundspårövning eller något. Men icke, det var ju brandmännen från våran Brandstation som hade övning mitt i skogen och han som hade hand om det är en som jag känner, vi kan kalla honom Hugo-Boss. Det är inte varje dag jag springer på massa brandmän ute i skogen, så det var ju trevligt och lätt gick det att springa också.*ler*


//Bettan


Solen skiner...

..verkligen hur mycket som helst :)

Känner att just nu mår jag toppen det var länge sen jag faktiskt gick omkring och log för mig själv... Jag behövde släppa taget och jag visste inte hur.. Men nu släpper jag taget lite i taget och det känns så bra...

Imorgon kommer äntligen Hans-Åke och börjar med mitt kök, ja menar hur bra kan det bli *ler* Ska verkligen bara njuta av att få ordning hemma, sen kommer ju mina underbara vänner imorgon oxå.. Det ska bli toppen!!

Emma :)

Solen

Tänk vad solen kan, vaknar av att solen försöker tränga sig in i sovrummet, helt underbart. Har nu varit ute på en powerwalk, solen värmde och fåglarna kvittrar.

Idag ska jag på två stycken krävande möten, men jag vet att det blir något bra av dom så jag får se possitivt på det.

//Bettan


Igår slutade jag...

..tänka och hamnade i något som jag trodde skulle bli jättejobbigt tillslut.. Jag slängde mig in i ngt som jag inte skulle göra... Men vad säger man ibland tar känslorna över totalt...

Men hur mår jag då kan man ju fundera på.. Ja jag mår bra, sitter här själv förvånad över det.. Men kanske är det så att jag och min självinsikt har så god kontakt att det faktiskt gick att ta saker för vad dom var....

Jag ville hindra mig själv men jag klarade inte det.. *skrattar*

Nu ska jag borsta tänderna och sen gå till jobbet..

Jo förresten tandborsten finns nu inte längre hos mig... Åh vet ni vad jag överlever det oxå =)

Emma


En ny

dag, inatt har jag sovit sådär, men det känns bättre i kroppen. Det snurrar, men inte alls lika mycket. Fick kanske en del svar på mina funderingar i går kväll och under natten, tankeverksamheten har varit på högvarv några dagar. Men i dag ska jag försöka lägga vissa saker bakom mig och bara se framåt och då vet jag att det känns bättre, det är ju inte första gången ångesten kommer som ett brev på posten.
Jag bearbetar mina saker genom att tänka och fundera men när jag tänker och funderar för mycket så blir  det kaos. Men nu har jag sorterat vissa saker och så får det vara, så idag mår jag bättre och ångesten är mycket mindre.

Ska fixa sonen till skolan och gå ut på en powewalk, jag brukar kalla dom "rensa hjärnan promenader" bra val, eller hur*ler*.

//Bettan

Jag kan inte sova...

..längre, hur trött jag än känner mig så får jag ingen ro... Jag tittar på min blonda son som somnat i min säng, minns tillbaka 9 år hur jag låg på nätterna när han sparkade  så hårt att jag inte kunde sova.. När jag funderade på om hur han skulle bli..

Jag minns natten när värkarna startade, jag minna när han kom ut och inte andades jag minns när jag fick honom i mina armar första gången och hur underbar han var.. Han var min..

Var tvungen att gå in och kika till dottern oxå, för 13 år sedan låg hon i min mage... Jag minns den där sommar morgonen när jag vaknade av en värk och 4 timmar senare var hon ute.. Vilket mirakel hon var..

Att vara mamma är verkligen den största glädjen i livet även om jag ibland blir så trött!

Emma

Undrar om du har mig..

.. i dina tankar som jag har dig.. Om du saknar mig som jag saknar dig..

Jag vet att jag borde/måste gå vidare men det är så svårt.. Men självinsikten finns idag med...

Emma


Just nu...

Känner jag att jag mår jätte bra, men varför känns det som tårarna sitter under ögonlocken och bara vill rinna, ångesten är som en stor klump i halsen och skriker efter att få komma ut.


//Bettan


Helt plötsligt var du bara död...

Kommer sakna dig!

Nu känns det som jag sätter mitt liv på sparlåg för jag orkar inte mer...

Kram Emma


Tankar

Lägger mig i sängen och vaknar efter en stund. Jag känner en hand som smeker min rygg, varma fina händer. Jag ryser och vaknar till, vänder mig om och ser att det är tomt på den andra sidan. Har du redan gått upp eller var det ingen där!

//Bettan

saknar dig....

....ngt enormt...

Just nu suger allt!!

Emma

Bettan gick hem...

.. och Hans-Åke vart kvar och diskutera kök.. Känns som jag måste smöra jävligt hårt om det ska bli klart den här veckan!!

Men vi hade jättetrevligt och prata gamla tider =)..

Natti

Emma

Vi sitter här ute på min..

..fina balkong med mina nya rottingmöbler och tar ett glas vin! Hans-Åke ringde precis och kollade läget innför fredagen, så jag bjöd över honom på ett glas vin med mig och Bettan så att han kan kolla köket igen.. Han tackade gladeligen ja, han trivs ju så bra med att umgås med oss.. Fast ibland undrar jag inte om han kanske stänger av sina små öron =)...

Men det är väl tur det med tanke på att han ska komma hit på Fredag och då kommer det ju faktiskt att vara en hel del tjejer här.. Inte för att han vet om det.. Vågar inte riktigt berätta det för då kanske han struntar i att kakla.. Men men han ska få äta god mat hela helgen här =)

Fredag blir det ju grillat och lördag tänkte jag mig lax i vitvinssås och pasta.. Är han kvar på söndag får han min goda lasagne med Hot aioli.. Bettan började slicka som om munnen nu för hon älskar den =).. SÅ vem vet kanske även hon är middagsgäst här på söndag =)..

Emma

Idag känner jag..

..mig smått förvirrad..

Är inte ledsen, men ej heller glad.. Känner mig bara trött, väldigt trött.. 

Jag till och med sa att han inte skulle höra av sig  förrän ikväll, fast jag älskar att få hans mess.. Men kände att  jag behövde en paus precis just då.. Sen får vi se om han hör av sig, kanske han känner att han behöver en längre paus.. Kanske blev han sur och arg för att jag bad honom att vara tyst ett tag... 

Längtar tills Bettan kommer så jag får ge henne den största kramen någonsin.. Jag tror att hon behöver det just nu, så jag ska bjuda henne på ett glas vin antingen på balkongen eller loftet.. 

Emma

Tankar

Nu börjar tankeverksamheten igen, det går runt, runt, vad är rätt och vad är fel?. Hur gör man när känslorna är som dom är och kroppen skriker efter närhet? Tankarna far och jag blir helt förvirrad. Vad är rätt och vad är fel? Kan känslor vara fel? Nej, det tror jag inte men dom kan kanske komma i rätt tillfälle. Men finns det rätt tillfälle när det gäller känslor? Nej, det tror jag inte heller på. Vad ska man göra? Följa sina känslor så klart.

Vill vara nära
Vill känna närhet
Vill älska
Vill bli älskad

//Bettan



Ledig

Sitter på jobbet och har knappt 2 timmar o 30 minuter kvar av mitt arbetspass, när jag går av idag kl 07.15 så har jag en jätte lång och härlig ledighet framför mig. Jag har massor av saker inplanerade men ska ändå försöka att ta det lugnt och bara njuta av min ledighet.



//Bettan

Just nu är ...

...självförtroendet ner i botten totalt! Idag kom jag på den briljanta iden att om jag gick upp 40 kilo skulle ingen tycka att jag är sexig och jag kommer inte ha kärleksproblem!! och då menar jag inte att stora personer inte kan vara sexiga utan att jag inte är sexig som stor! Ser mest ut som en fet padda!!

Men nu har jag ju faktiskt gått ner på 1 år

* 24 cm i midjan
*8 cm på höften
*9 cm under brösten
* 7 cm över brösten
*2 cm armarna
*2 cm låren

Det vill jag ju inte förstöra, så visst kan jag ju må dålig men jag ska inte förstöra det jag kämpat så för!!

Så imorgon är det extra snabb promenad och ett leende på läpparna även om det tar emot!!

Emma

När jag har..

..saker att göra så försvinner dom värsta tankarna.. Men när jag ligger här hemma och tankarna är bara där dom inte ska vara...

Hoppas min dotter kommer hem snart!!

Emma

Efter att ha....

...legat i min säng ända sen jag kom hem gör ja nu ett försök att gå till duschen... Har varit för mycket tankar sen jag kom hem.. Jag hade så sjukt kul igår och jag behövde verkligen det.. Men saknar honom lika mycket förtfarande, längtar efter honom.. Men jag vet det kommer inte bli vi igen, så självinsikten finns...

Emma

Jag hamnade i helt fel säng...

..igår..

När jag sitter med Nemo inne i stan får jag mess ifrån Mona att jag ska ta mig till Garbos i sumpan där hon är med sin kompis. Så sagt och gjort vid 22 tar jag pendeln till sumpan, och möter upp dom inne på stället.. Det var ju defenetivit killkväll på Garbos igår, måste varit 75% killar där inne i varierande personlighet och ålder..

När jag står i Baren med Mona så vänder sig en kille om och säger ursäkta mig men du är så jäkla lik mitt ex, jag blir ju rätt så förvånad och vet inte om jag ska ta det positivt eller negativit.. Mona lutar sig fram och frågar vad fan menar du med det.. Han försvarar sig och säger det är bara positivt... Men så säger han det spelar väl ingen roll du är ju gift, jag tittar på honom och säger ja med mig själv ja... Jag ser att den förstår han inte riktigt men han väljer att inte fråga vidare..
Jag tackar och går därifrån med Mona, samtidigt som jag funderar på var det där en raggningsreplik...

Jag och Mona minglar vidare upp på övervåningen där vi tar över dansgolvet=) Vi dansar ett tag och tänker sen att vi ska ner och se var hennes kompis tagit vägen..

Väl där nere möter jag Jens igen, ja killen vars ex jag liknade.. Vi står och pratar en stund där han då vill förklara vad han menade att jag var lik hans ex... Tydligen var det superpositivt att vara lik just henne, fast jag var snäppet snyggare oxå.. Inte illa inte *skrattar*
Efter en stund kommer vi fram till att vi bor inte speciellt långt ifrån varandra, han undrar då om jag har körkort, jag svarar jag har busskort och är jäkligt nöjd med det =).. Då säger han att om du vill skulle vi kunna stereohandla på Willys tillsammans.. Jag känner nu att jag inte vet riktigt vad jag ska säga.. Har aldrig fått en sådan förfrågan förut *ler*..
Efter en stund bjuder han mig på en drink och vi går och sätter oss för att vila benen.. Han sätter gång med 20 frågor och verkar faktiskt riktigt intresserad av vem jag är...
Efter en stund säger han jag ska åka vidare till patricia vill du följa med? Jag svarar att nej kan inte lämna mina "systrar".. När han går säger han är du säker på att du inte ska följa med, jag svarar ja jag är säker... Jag ser min stereo handlare försvinna i mängden...

Sen har vi då Börje 50 år som dansar som Carlton i Fresh Prince =).. Han kommer fram till bordet och skickar en öl över bordet lika smidigt som i heiniken reklamen, blinkar och fortsätter dansa som Carlton=)...

När jag sen börjar känna mig ganska så trött sjunker jag ner i en stol och tittar på mina vänner och vad dom sysslar med .. Då kommer Peter fram och hukar vid mig och ska viska i mitt öra, samtidigt så häller han sin öl i mitt knä... Jag säger bara SUCK!!Han sätter sig mitt emot mig och börjar att faktiskt togragga.. När han ger mig sitt visitkort och säger messa mig när du är nykter.. Frågar jag honom har du missat nått??.. Va?? ja jag är ju gift och sträcker fram min hand, där mina fina glitterringar sitter.. Jaha säger han, han fortsätter då att prata om sitt jobb som larminstallatör!!
När han ska gå säger han, när din man dummat sig och du slängt ut honom från villan ring mig så installerar jag ett nytt larm åt dig,  sen går han sin väg.. Åh där sitter jag med Peters visitkort i handen och tänker när fan fick jag en villa!!

När jag sen åker hem åker jag inte hem utan jag följer med Mona hem och sover hos henne =)

När jag sen vaknat fryser jag som fan, och undrar hur fasiken kan det vara så satans kallt *s*..  När man sen inser att man har en resa på 1 timme och 18 minuter framför sig blir man lätt trött =)


Emma

Livet

Den som säger att livet är lätt, ljuger.

//Bettan


Ikväll...

..skulle jag dejtat pappa men han blev sjuk så istället åker jag in och tar en öl med Nemo istället.. Är det någon som vill hänga på har ni mitt nummer :)

Emma

Hur tänker folk?

Hur tänker vissa människor? Inte alls? Eller finns det så många människor som måste kasta så mycket skit på andra för dom inte själva har ett liv? Vad kallas det? Jo, Svenska avundsjukan. Jag kan inte förstå hur folk har lust, tid och ork att lägga ner så mycket tid på att hata och reta sig på andra människor. (har skrivit om det förut, men jag tycker fortfarande att det är sorligt hur vissa beteer sig).
Men det är klart, har dom inget eget liv så måste dom ju få uppmärksamhet på något annat sätt och då rycker dom i det minsta strå dom kan få tag på eller börjar ett ryckte själva. Tänk att ryckten är så roliga att sprida, varför inte ta reda på sanningen först och sen börja snacka. Nej, det vågar dom inte för då är det inte så roligt längre, och då får dom ju ingen "egen" uppmärksamhet.

Man ska inte kasta sten, när man själv sitter i glashus.



//Bettan

Ibland borde jag..

.. sinnesundersökas...

Vaknade i natt vid 3, kunde absolut inte somna om låg bara och tänkte på honom.. När jag kände att tårarna kom så blev jag så jäkla trött på situationen att halv fyra gick jag upp och började montera ner garderoben i badrummet, Sen dess har jag druckit te, läst olika bloggar, gråtit lite mer, skurat badrummet.. Jag har rensat avloppet.. Då tänkte jag absolut inte på honom kan jag lova.. *urk*

Nu är jag nästan klar med badrummet, rensning med mera..

Emma

Sagt av en 75-åring man

Han och hans kvinna bor på olika håll, och dom träffas ibland. Och vissa undrar hur det kommer sig. Så här förklarade han det.

Bor man ihop är man rädd FÖR varandra.
Är man särbo är man rädd OM varandra.

//Bettan


Pratade precis...

..med min dotter som var ledsen för att när hon var på väg hem så var det några ungdomar som förföljt henne och en kompis. När jag frågar henne vilken tid hon har hemma hos sin pappa att vara hemma svarar hon halv elva, elva, jag flög i taket. Min dotter är 12 år och fyller 13 i sommar inte fasiken anser jag att hon är mogen att vara hemma den tiden...

Nu är jag tvungen att ta ett prat med hennes pappa vilket jag vet kommer bli så jävla jobbigt eftersom han inte anser att jag har med deras regler att göra. Men jag anser att elva är försent, det kan hända så jäkla mycket. Hellre tar jag en fajt med min dotter och låter henne vara sur på mig än utsätter henne för risken att hamna i trubbel!!

Hon har aldrig klagat hos mig när jag har satt tiden till nio, hon får jättegärna ha kompisar sovande här så att dom kan umgås, eller att hon är hos någon och jag möter henne.

Det roliga är att hennes pappa sagt att jag måste möta henne när hon dansat och dansen slutar kvart i åtta, men låta henne vara ute till elva ensam en fredag är helt ok!!

Vad tycker ni när ska en snart 13 åringa vara hemma??

Emma

Blir så jävla trött...

..ibland!!

Idag har mitt EX hört av sig igen, efter att jag har tjatat om min jävla resväska som han har tagit! Jag vill ytterst gärna ha tillbaka den igen eftersom jag snart ska åka iväg på semester.. Men att få den där satans väskan ska ni veta är svårare än man kan tro!!

För att slippa diskutera den här väskan har han dragit upp allt annat som defenetivt inte har med väskan att göra!! Att hur kan jag vara kär i Byggare Bob efter så kort tid, och inte vilja ha honom tillbaka.. Ja det första jag kan säga är att känslor är inget man kan rå för så varför jag just blev kär i honom ja det vete fan, eller jo det vet jag men det har ju inte heller med saken att göra.. För det andra så bråkade jag och Exet konstant, en massa bråk om onödiga saker. Sista året slutade han umgås med mig och mina barn, det var inte intressant för honom..  Att han dessutom gav sig på mig när han hade druckit sprit för att sen häromdagen kasta i ansiktet på mig att jag hade provocerat honom dom gånger det hände, ja det fick mig att se totalt rött!! För enligt mig så har man ingen rätt att ge sig på någon för att den personen säger ifrån!

Ja nästa grej är ju något som jag faktiskt är tvungen att stå för och det är ju att jag kort efter vi blivit tillsammans faktiskt var otrogen, att han fick reda på var ju mitt eget fel eftersom jag berättade om det här på bloggen!! Nu trodde jag inte att han läste bloggen eller att han ens visste om den. Men som sagt det var jag som var jävligt dum och betedde mig illa det vet jag och jag står för det, det hände en gång!
Men att gång på gång få det kastat i ansiktet börjar bli ganska tröttsamt.. Sen att han nu tydligen fått för sig att jag var otrogen varenda eviga minut mot honom...  Men det har jag faktiskt inte varit!

Sen har jag tydligen heller aldrig älskat honom överhuvudtaget utan bara varit tillsammans med honom för att det var kul! Jag skulle aldrig tillbringa 2 år tillsammans med någon jag inte älskade, det verkar fruktansvärt korkat!! Men visst jag kan erkänna att dom känslor som jag just nu har i kroppen, den starka passion jag känner nej den har jag aldrig känt för honom. Men älskat honom har jag verkligen gjort!

Han menar på att jag enbart kastar skit på honom hela tiden och inte uppskattar honom för den han är!! Om han hade varit den person han var när vi träffades, då hade vi aldrig hamnat i dom fruktansvärda bråk vi hamnat i, om han hade hållt sig ifrån att dricka sprit hade kanske jag sluppit en massa blåmärken fysiskt och psyksikt! Om han hade lyssnat på alla mina tårar och hört när jag bad honom att vi skulle göra nått för att stoppa den katastrof som skulle bli ett faktum!
Katastrofen är inte att det tog slut för jag tror att det hade gjort det för eller senare, utan att jag hade hatat mig själv som jag gjorde så länge för att jag utsatte mig själv och mina barn för allt bråk!

Sen att han säger att han har förändrats och att han idag inte är den människa han är då, ja det hoppas jag för hans skull att det är sant! För att om han är den han var när vi träffades kommer han säkerligen snart träffa en tjej och bli lycklig! För han var en jättebra kille när vi träffades!!

När jag och Mette pratar om det här så drar hon alltid upp en sak som gör att jag förstår hur avstängd jag var som person! En dag när jag står och pratar med henne kommer han så säger han tydligen kom nu Slyna vi ska gå, och jag säger bara okej jag kommer.. Ursäkta mig men vad fan höll jag på med...

När han knuffar ner mig med full kraft i golvet och skriker åt mig, stannar jag kvar... När han står ute hos min mamma och skriker åt mig att jag är den sämsta han legat med och att han har velat göra slut länge med den feta slynan, stannar jag kvar.. Men en kväll när han skriker åt mig åker jag bara hem, går och lägger på morgonen ber jag honom att ta sina saker och aldrig mer komma tillbaka.. Det är det bästa jag gjort för mig själv!!

Jag vet att du kommer läsa detta och bli arg och tycka att jag är slyna, hora, fitta ja allt man kan tänka sig.. Men läs igenom det en gång till och se det från min sida! Se hur olyckliga vi faktiskt var det sista året.. Tycker du att man ska leva så?? Jag hoppas att du en dag går vidare med ditt liv och blir jättelycklig...

Emma

På grund..

.. av en lat "granne" Mette så kom vi aldrig till någon brudbutik idag.. Utan jag hamnade på en "fika" med Majs i medis istället och diskuterade våran resa till Bulgarien.. Ska jag vara ärlig tror jag hon kommer vara som en Kalv på grönbete.. Vi kommer få koppla henne stenhårt!! Men det är lugnt för vi är vana att hantera för vuxna tonåringar =)..

Nu ska jag äta middag med Mette, normalt sett brukar jag laga köttfärsåsen men idag får hon träna *s*

Emma =)

Bea & Buster

Nu har jag rakat, klippt, duscha och fönat hundarna. Det har tagit några timmar så nu är både hundarna och jag helt slut.

//Bettan

Idag ska jag...

..jag och Mette åka till en brudbutik och titta på skor till bröllopet! Jag ska även kolla om dom kan hjälpa mig med lite saker jag behöver till min klänning =)


Emma


Trevligt

Först var jag på nattmöte och brandutbildning, det var ingen snygg brandman, det ända han gjorde under hela föreläsningen det var att "dra" sig över hakan med ena handen, lite irriterande men det var en bra föreläsning.

Sen mötte jag upp två av mina  favoriter Emma och Majs. Vi tog ett glas vin på Eken och hade jätte trevligt. Vi fick Emma att må lite bättre för stunden.

Idag ska jag duscha, raka och borsta mina hundar. Det är inte lätt men det är ett måste. Nakenhunden älskar det medan pufftiken hatar det. Varför kunde det inte vara tvärtom?

Nu ska jag ut och springa, hörs senare.

//Bettan

Usch vilket...

....tråkigt väder..

Mår inte som en prinsessa kan jag ju säga...

emma


Mitt i allt...

... detta roliga ligger ändå sorgen...  Den är så stark... Så efter att ha skrattat i flera timmar känner jag nu hur jag slappnar av och tårarna kommer... Men jag har fått höra att jag måste låta dom komma...


Emma

Det är...

..underbart att tillbringa kvällen med 2 fantastiska kvinnor =)... Åh imorgon är jag först med att ringa VING och boka in MAJS till bulgarien med oss =)... Tack vare dessa kvinnor och en massa skratt har kvällen varit så rolig. en massa röd vin ..

Numera så vet vi oxå att :

Blå strumpa = Man

Röd strumpa = Kvinna

Rosa strumpa = Shemale

Resten kan ni ju list ut själv .. *skrattar*


Ska försöka sova nu och hoppas verkligen jag kan...

Emma

Ikväll skulle man..

..kunna säga att jag ska på dejt med 2 underbara kvinnor, Majsan och Bettan. Förhoppningsvis kan vi övertala Majsan att hänga med på årets tjejsemester =).. Vore ju så himla härligt!

Skönt att ha underbara vänner som tar hand om en när man mår skit..

Emma

När jag säger till..

..Nemo att jag inte hittar mig själv längre svarar han..

Du är..

En glad person!

En snygg tjej som har massor av positiva egenskaper.

En underbar människa.

En sån person som får andra att må bra.

En ärlig tjej som borde få all ärlighet tillbaka!

Åh om jag är sådan som han beskriver  mig hoppas jag verkligen att jag snart hittar mig själv... För jag verkar ju rätt trevlig..

Emma


Jag försöker..


.. beskriva vad jag känner.. Men så fort jag skrivit något så raderar jag det.. Antagligen för att jag inte kan idag sätta ord på det onda idag.. Kan inte beskriva hur stor klumpen är, kan inte berätta hur många tårar som fallit.. Ibland känns det som att jag inte längre är jag.. När var jag senaste riktigt glad.. När skrattade jag senaste direkt från hjärtat... 

Emma

Har inte..

..sovit i natt.. Vid varje gråtattack har kiara krypit närmare och försökte trösta matte..

Jag kräktes inte mer iaf, men har ett illamående nu på morgonen som heter duga.. Men det är nog av trötthet..

Har vant mig vid hans godmorgon och godnatt och igår kom inget, det kändes fruktansvärt...

Men nu har jag ett möte i stan kvart i nio och ska sen till Underbara Anna som ligger på sjukhus igen, dricka skitkaffe och försöka vara ett stöd för henne...

Sen är det jobb och det känns jättebra!

Emma

Nu stänger...

.. jag av datorn för ikväll.. Teet kom upp lika snabbt som det kom ner .. Jag mår inte illa, men det vill bara inte stanna i magen...

Kiara står här och buffar, hon vill gosa med matte..

Emma

Vill så gärna...

.. få säga godnatt till honom....


Har iaf plockat bort hans tandborste nu, har inte slängt den men snart...

Emma


Känns som det..

..kommer bli en lång natt..

Har precis kräkts, jag antar att det är för att kroppen reagerar på att jag mår skit... Men ska dra på mig pyjamasen och göra en kopp te..

Emma


Hur ont ska...

...det behöva göra??

Idag träffades vi för en fika, vi skulle prata med varandra.. När jag såg honom gjorde det ont i hela kroppen, jag kämpade som fan för att se så glad ut som möjligt, har ingen aning om jag lyckades alls.. Sen tar han mina händer och ser så ledsen ut att då brast det.. Trodde ögonen skulle svämma över..

Sitter i min säng och tårarna bara rinner och jag har ingen aning om var jag ska ta vägen...

Jag försöker inbilla mig att han ljuger för mig att han har en annan, att han inte alls ens tycker om mig, så jag ska avsky honom, så det ska bli lättare..

Har så mycket jag vill skriva men orkar inte mer...

Emma

Vad är meningen?

Om man har träffat någon som man tycker mycket om och som man är attraherad av, lite förälskad i kanske. Hur säger man det då utan att det ska bli fel? Säger man något så är det kanske inte ömsesidigt och då kan det ju bli väldigt fel. Och helst då om man umgås i samma kretsar. Eller ska man säga det och se hur det blir, det får bära eller brista? Eller är det meningen att man ska gå runt i dagar, månader och kanske år och inte säga något och sen få reda på att det kanske var ömsesidigt och tiden bara runnit iväg och ingen vågat säga något. Hur gör man? Vad gör man?
Vad säger man?

Är meningen med livet att man ska gå runt och inte säga vad man tycker bara för man ska vara rädd för vad den andra tycker och att det kan bli en obehaglig situation? Men om man inte frågar så kan man aldrig få veta och det är väl smällar man får ta? Att gå i ovisshet kan inte vara bra?

En disskution vi har haft på jobbet. Vad tycker du? Rak på sak och sen får man se vad som händer eller ska man vänta och se vad som händer? 

//Bettan


Planera

Vi kvinnor ska ju alltid planera saker och ting i förväg. Jag har varit hos Annelie och fikat idag efter nattpasset. Vi pratade BULGARIEN. Vad vi ska ha med oss osv. När jag tänker efter, så kommer det nog se ut som vi ska vara borta en hel månad, om man tänker på all packning vi pratade om.

 Minst fem par skor, underkläder, 8 klänningar,5 kjolar, jeans, kofta, shorts, blusar och en massa toppar och några bikinin. Någon tjockare tröja ifall det blir kyligt på kvällen/natten*ler*.Har jag glömt något? Ja, smink och annat smått och gott. Det är lika bra att ta med för mycket än att stå där och fundera över VARFÖR tog jag inte med den.

Idag är det 14 grader i skuggan och sol där.


//Bettan

Dagens tips =)

Dansa aldrig i bara underkläder i köket om det är en loftgång utanför!! För helt plötsligt kan postgubben stå där och se road ut=)...

Emma

Är det ingen som...

..vill ta ett glas vin med mig i medis i eftermiddag... Kan behövas..

Emma

Idag är en mycket..

..bättre dag än igår!! Jag har sovit i över 7 timmar och bara vaknat 1 gång vid 3 tiden och det var när Kiara tyckte vi skulle dela täcke =)...

Så idag tänker jag vara jävligt glad..

Så nu ska jag städa =)

Emma

Nu ska jag...

...försöka sova

Har försökt skriva det här inlägget i 15 minuter men kommer ingen vart så jag låter det vara så här!

God natt
Emma

Bulgarien

Snart är det dax för våran  resa till Bulgarien. Planet går fredagen den 29/5 och vi ska vara borta en vecka. Det blir jag, Emma, Mona(Citroncirap) och Annelie, en underbar blondin i sina bästa år. Någonannan som har lust att åka med?

 Vad ingår? Mat och dricka så klart.  Man kan kanske beställa något utöver? En kvinna/man om det är något man behöver? En egen massör?  En egen bartender?

Hur som helst jag längtar tills vi sitter där med varsitt glas vin och njuter av solen och allt som ingår.

//Bettan

Tror jag tappat...

...min självkänsla..

Ska nog krypa under täcket och bara gömma mig... ;(

Emma


Jag visste..

..att Mette också skulle komma hit bara vi väntade tillräckligt länge!! Men vem kan motstå att blogga när man bara umgås med brudar som bloggar =)..

Gå in och säg hej till Mette på hennes blogg Brudzilla

Emma =)

Ibland är jag för trött..

..för att förstå enkla sms..

Jag fick ett mess och missförstod det totalt, trodde han vart jättearg på mig och jag vart istället jätteledsen.. Nu har det väl rätt upp sig men det känns som han är jätteirriterad på mig..

Emma :(

Gud vad skönt..

.. ska snart hem =)..

Emma =)

Imorgon ska jag..

.. åka in till stan.. Men just nu verkar det inte som att det blir så.. Kanske tog jag fel..

Emma


Tredje...

Nu ska jag snart påbörja min tredje natt. Går av onsdag morgon och sen på tordag min enda lediga dag/natt denna vecka så har vi natt möte och obligatorisk brandutbildning. Jag kommer endast gå för att titta och lyssna på brandkillarna som kommer.*ler*. Undra vilken brandstation dom kommer ifrån? Eller är det bara en gammal brandmästare som kommer och pratar?
Sen jobbar jag fred, lörd och söndnatt, gäsp...

//Bettan

Jag får ett mess..

.. som gjorde mig så glad denna surmulna dag..

"Även om du mår skit idag så känner jag att du värmer, solen lyser rakt på mig igenom det tunna molnet"

Vad det än betyder så fick det mig att le och inse att även dagar som denna kan man ju faktiskt le =)..

Emma =)

Att jag skulle...

..tro att någon skulle ge mig kaffe på sängen var ju som att fantisera om att vinna en miljon =).. Nej jag fick själv gå upp och göra min latte :), passade på att bjuda grannen oxå *ler*

Nu är jag på jobbet och jag har miljoner saker att göra..

Syns sen :)

Emma

När jag vaknar..

.. klockan 06:03 har jag en enorm saknad i kroppen, jag kan inte låta bli att skicka iväg ett mess.. "Just nu behöver jag dig här".. Det dröjer inte länge innan jag får svar, det står precis vad jag behöver höra... Mer än så behövs inte för att jag ska orka även denna dag..

Ligger fortfarande i sängen, undrar över hur man ska göra för att någon ska ge mig kaffe på sängen =)..

Emma

Efter ett långt...

..bad så känner jag mig mjuk och trött =)..

Emma

Hundvakt....

Idag är jag hundvakt till min älskade systers hundar. Ja, jag ska ju jobba så det är dom andra som får ta dom, men jag tar åt mig äran.*ler*...Dom ska ut på 24 timmars till Åland...

Min syster messar mig:

- Vi sitter fast i tullen..

- Va??

-Ja, dom har gått igenom hela våran bil. Det är någonting på g här. Dom har tagit prover på bilarna och lyser med? lampa.

-Nyvaken som jag är så fattar jag inget, smuggling, polisen, tullen??????? Skulle inte ni åka båt?

-Kan du kolla om det står något om vad som hänt? Bombhot eller något?

-Nu vaknade jag, va säger du? vad har hänt? Bomb, smuggling, vad???Jag kollar men hittar inget på nätet. Messar ingen och säger att dom måste ju fråga vad som händer osv.
Har inte fått något svar av min syster. Har det hänt något? Eller?? Måste försöka få tag i henne innan jag åker till jobbet annars kan jag inte släppa det.

Någon som vet något?

//Bettan


Varför får alltid jag..

..totalt osexiga smeknamn?? Kavajen, mackan, reseledaren å så fortsätter det.... Dom enda smeknamn jag tycker har visat minsta sexighet är ju i såfall lekledaren och smulan..

Så är det någon som kan komma på ett sexigt smeknamn till mig =)

Emma


Hittade en skalbagge..

.. i mina byxor precis.. Kände hur det kröp upp för benet.. *ryser* Sliter av mig byxorna på kontoret och en stor svart skalbagge tittar fram...

Studsade runt som en annan tok *s*

Emma

Jag upptäcker nu..

.. att jag måste raka benen *asG*

Emma

God Morgon här...

.. har ni en trött tjej som iaf försökte sova hela natten men det gick inge vidare.. Men jag låg iaf i sängen mellan 22:30 och jag ligger fortfarande.. =)

Mina katter står här och Mjauar på mig, dom vill att jag ska sätta på kranen i badrummet så att dom får dricka, men jag orkar inte röra mig så precis just nu får dom nöja sig med sin vattenskål..

Men måste snart gå upp då jobbet hägrar kl 12 =)

Emma

Nu är jag....

.. äntligen hemma.. Ska hämta lite apelsinjos och krypa ner i sängen, helt plötsligt är ju tröttheten som bortblåst, men ner i sängen ska jag iaf *s*

Kram Emma


Jag är trött..

.. på allt just nu.. Kroppen säger just nu ifrån att det inte funkar att äta dåligt, vara ute länge och inte sova som jag ska..

Känner hur hela jag bara tappar fokus från allt... Jag står och fixar i köket när jag känner hur golvet gungar under mina fötter.. Blir livrädd och tar tag i bänken och inser att när jag kommer hem är det raka vägen till sängen och sova minst 8 timmar vare sig jag vill eller inte..

Hoppas att Mette bjuder in mig på kaffe imorgon, känner att jag behöver henne

Emma

Vilken dag, kväll o natt

Jag och Mette åkte in till stan och möttte upp Emma och Nemo. Vi åkte in till Medis för några glas vin. När vi kom dit vid 15 tiden så var det helt packat med folk. Men till slut så fick vi ett bord.

Klockan tickade iväg och vi var tvungna att dra oss mot pendeltåget för vi skulle på middag hos Mona, Citronsirap. När vi kom fram var det först en jätte god fördrink och se fick vi påskmiddag, jag åt världens godaste Jansson. Kvällen fortsatte i vinets och öletstecken. Vi skulle ta bussen men eftersom Mona bor mitt i urskogen så blev det Taxi in till Smålandsgatan till the Dubliners. Det var väl inte ett sådant ställe jag skulle välja i första hand men vi hade kul ändå. Emma valde att åka hem efter en stund, så det var jag(Bettan) Mette, Ella och Mona kvar och sen kom MAJS . Efter ett tag så tog Majs med oss till Guldrummet, Ambassadeur. Kvällen blev som vanligt lyckad.

//Bettan


Saknar honom massor...

... vill så gärna få ge honom en kram...



Emma

Ska vi ligga..

.. ikväll?? Ja det verkade vara temat som gick igår *s*

Kvällen började när jobbet slutade, jag mötte upp tjejerna för ett glas vin på medis igår, vi satt där tillsammans med Nemo i solen och bara njöt..

Vid halv sex var vi hemma hos Mona i Urskogen =), och blev bjudna på traditionell påskmat, efter att fått heta kavajen i 2 veckor går jag numera under namnet Mackan...

Vi pratade och skrattade och sms kom på villovägar och ja vad ska man säga *ler* Sen bestämde vi oss för att åka mot stan och ha en trevlig kväll ute.. Ja att få taxi till urskogen var ju nästintill lika med noll =), men till slut charmade Mona taxi och äntligen kom det en bil...

Det första jag ser när vi kommer in till Dubliners är en gammal dejt som jag träffade för hundra år sedan, en si så där 6 år sen.. Vi har träffats efter det hemma hos gemensamma vänner men inte mer än så.. Tydligen så hade då våra gemensamma vänner skickat mess till honom nyligen och berättat hur villig Emma var på just honom.. Så han sa att han var smickrad och jag skrattade och sa det att känn inte så *s*.. För jag är då fan inte villig på den mannen..  Ja vi sitter där och pratar så säger han, shit dina bröst.. Jag tittar på honom och minns allt för tydligt allt med honom, så jag viskar till honom ja jag har 2 och blinkar.. Herregud!!!!

Ja iaf så bestämmer jag mig för att åka hem vid halv ett då jag visste att jag skulle jobba dagen efter.. Så jag säger hej då till alla inklusive honom.. Han säger gå inte.. Jag bara ler och går..

Jag hinner komma 10 meter utanför puben innan första messet kommer... Åh det innehåller frågan, ska vi ligga..
Jag hinner få en fyrtio mess innan jag somnar och jag har 2 i telefonen plus ett antal missade samtal när jag vaknar.. Åh nu vet jag att...

Jag ska känna mig utvald som kan få ligga med honom... Av någon anledning så lockar det inte alls!


När jag somnade igår så var inte mina tankar hos honom utan hos Byggare BoB, han var även i mina tankar när jag vaknade..

Iaf så vill jag tacka mina underbara vänner som jag hade en toppen kväll med igår.. Ja det var superhärligt nästa gång syns vi hos mig =)

Emma

Idag vill jag...

..sända dom varmaste kramarna till alla mina underbara vänner som ställer upp för mig när jag mår som sämst!! Även till er här som hela tiden stöttar och ser till att jag går framåt och inte bakåt!

Är det något jag alltid sagt så är det att mina vänner är det viktigaste för mig förutom mina barn då.. Det är dom som finns där både i glädje, sorg och ilska.. Det är dom som man kan gråta och skratta med.. Det är dom som sitter bredvid och lyssnar på dom fulaste orden ni kan tänka er som kommer ut ens mun när man är skitarg!! Det är dom som får en att skratta hysteriskt mellan tårarna när dom beskriver hur mina och pingvinens barn skulle blivit..  Åh efter den beskrivningen är jag toppen nöjd att det aldrig blev några barn med den mannen *skrattar*
När dom säger att det är ok att gråta över Byggare Bob, att det är okej att känslorna är lika starka fortfarande..

Nu ska jag gå och ta en kaffe med min kollega och förbereda våran påsklunch =).. Sådana här dagar är det bra att vara på jobbet och dom underbara kollegor man har =)

Kram
Emma

Jag är redan på...

..jobbet och sitter och dricker kaffe.. Åh det kan jag verkligen behöva efter den här natten, som inte direkt inneburit någon sömn alls.. Att somna tog tid sen vaknade jag hela tiden, åh när jag väl vaknat så tog det lång tid att somna.. Tankarna har farit runt som sjutton i huvudet, åh sen då alla dessa tårar.. Så just nu känner jag mig inte direkt snygg om jag säger så.. Svullen runt ögonen men det ska nog blir bra, kan ju inte tänka på honom hela tiden idag, ska ju umgås med 4 vackra underbara kvinnor =)

Ikväll ska jag ju till Mona på påskmiddag och det ska bli härligt att träffa henne och hennes underbara syster igen..

Eftersom jag jobbar idag och inte hinner hem var jag ju tvungen att ta med hela garderoben oxå...

Det jag ska välja mellan är ljusgula slim jeans eller vita... Sen överdel till det har jag 10 stycken med mig *ops* kommer ju aldrig komma från jobbet.. Sen har jag mina svarta höga skor, så jäkla sköna :)

Så jag har ju lite att tänka på *s*

Hörs senare

Kram Emma

Ja så är det...

..då dags att krypa ner och sova... Känns inte alls lockande men vill jag få bort dom fantastiskt stora ringarna runt ögonen så måste jag sova, iaf blund och lura kroppen att den får sömn..

Nätterna är ju oftast värst, när man stänger av tvn och det blir helt tyst hemma. Det är ju då tankarna far som mest.. Men ikväll är det jag som låter tvn stå på och låter min katt Kiara ligga och mysa med mig.. Hon väntar ju bebisar och är ju så keliga nu.. Jo just det har faktiskt en riktigt glad nyhet, min katt Smulan som blev sjuk här för 2 veckor sen har visat sig vara dräktig med =).. Känns hur kul som helst ..

Hoppas han förstår hur mycket han betyder för mig...

Så vi syns imorgon för nu stänger jag ner datorn för ikväll!!

Sov gott till alla!!

Kram Emma

Mode

Visst är det underbart nu när det börjar bli vår ute. När man är ute och går på stan eller var som så är det som att gå på MODE uppvisning. Alla tar fram sina härliga, fina , färgglada sommarkläder. Glasögon i alla dess former och färger. Och man ser ett leende på allas läppar. Det är väl helt fantastiskt vad solen kan göra med oss människor.

Öppna ögonen och se er omkring vi går alla runt i en levande modevärld. Som levande modedockor, det finns en stil för oss alla, så in i garderoben och plocka fram vår/sommarkläderna och bli på bättre humör.

Lite mer sol och mera leenden gör att vi alla känner oss gladare.

//Bettan

Ibland tar känslorna...

...över helt.

Dagen har varit så jäkla bra idag, haft det mysigt med Mette och hennes dotter, fixat inför jobbet och haft det bra även där.. Inga jobbiga tankar alls, så sitter jag på bussen och får ett mess och bryter fullständigt..

Jag vet det blir bättre man går så småningom vidare, men just nu känns det långt bort iaf..

Imorgon är jag bjuden på påskmiddag hos Mona tillsammans med hennes syster, Bettan och Mette känner att det är precis vad jag behöver just nu... Jag vet att dom kommer hålla mitt humör på topp..

Men just nu känns det väldigt ensamt och känslan av att det faktiskt är så jävla slut är just nu väldigt jobbig...

Emma

Idag har jag..

..strosat i stan med Mette, åh var härligt med solen.. Äntligen tog jag fram  mina favorit glasögon från YSL

YVES SAINT LAURENT YSL 6107
Så här ser dom ut, men mina är helsvarta =).. Jag absolut älskar dom..

När vi var i stan så hittade jag dom perfekta skorna till Bröllopet, helt underbara och klacken är ca 9 cm

DS_245685_A.tif Tycker dom är så suveränt snygga =)

Hittade ett par andra oxå som jag helt föll för, har lite svårt att bestämma mig men Mette tyckte att dom första var bäst

Dom i gräddvitt var ju jäkligt snygga...

På mixage kostade dom 399 kr, men på Nilsons skor kostade dom 799 kr.. Sådan jäkla skillnad på exakt samma sko...

Vad tycker ni???

Nu är jag iaf på jobbet... Känns skönt att hålla sig sysslesatt hela tiden så man slipper tänka så mycket..

Emma


Kvinnor

Jag är inte den som  gnäller, jag brukar alltid säga ; Sluta gnäll, det finns faktiskt Världs Krig.
 Men just nu måste jag gnälla men det är inte på någon person utan på mig själv. Ibland blir jag så trött på MIG. Jag är dunderförkyld, ont i halsen och huvudvärk. Jag gick av imorse, sov 2 timmar för grannen håller på att bygga om hela lgh:(.
Nu har jag städat, diskat och plockat undan. Har pratat med flera vänner och sagt; Nu ska jag vila för jag har massor av roliga saker att göra i helgen. Men har jag kommit i säng än? NEJ.

Är vi kvinnor så här? Varför ska vi kvinnor alltid göra så här? Kan vi inte vara sjuka och bara ligga och vila?

Inatt på jobbet kom ett mail från en av våra manliga doktorer, det löd så här;

Jag har jouren imorgonnatt men jag är LITE sjuk, undrar om någon kan ta min jour? Men om det inte går så är jag NOG FRISK för att jobba.

Hur tänkte han? Är LITE sjuk? Kan man vara LITE sjuk? NOG frisk för att jobba? NOG frisk, antingen jobbar man eller inte. Eller så är man FRISK eller inte. Eller är det där manligt? För när män är sjuka (ok, kanske inte alla men väldigt många) så tycker dom att ont i halsen och 36,2 i temp, då är dom nästan döende.

Eller vad tycker ni?

//Bettan

God Morgon =)

Natten har ju varit lite si och så, men jag känner att jag ändå fått lite sömn, vaknade av att Mette ringde och sa att Kaffet är klart! Så jag studsade in dit och berättade om han från t-banan igår och hur jag reagerade, hon förstod precis..

Vi ska till centrum lite senare och dricka Latte innan jag börjar jobba!!

Nu ska jag plocka lite här hemma =)

Emma

Hängig!

Sitter på jobbet och vi har nästan inget att göra. Känner  mig halv dålig, huvudvärk, ont i halsen och snorig. Jag är inte ensam om det , det finns flera här på jobbet som är hängiga.

Imorgon när jag har sovit min "skönhetssömn" kommer jag säkert vakna pigg och glad. Önskedrömmar, för jag har en hel del att göra i helgen.

Hoppas ni sover gott, det får jag göra när jag kommer hem imorgon vid 08.30tiden.

//Bettan

Jag kliver på...


....t-banan och sätter mig på ner, när jag lyfter blicken så möter jag ett par ögon jag mött förut.. Ögonen tillhör den man som för ett par veckor sedan gjorde mig alldes knäsvag.. Jag ser att han känner igen mig och idag känner jag mig bra mycket mer intressant än då.. Jag ser hur hans ögon glittrar när han fyrar av det där leendet igen..
Hans blick blir mer granskande och jag undrar nästan om han klär av mig med blicken, vilket får mig att fnittra till högt.. Självklart hör han det och blinkar till mig.. =)..  Ja herregud den mannen kan verkligen smeka ett ego varsamt.. När jag kliver av höjer han handen till en vinkning och jag ger honom bara ett leende...

Ända fram tills jag sitter på bussen känns det bra, sen kommer tårarna.. Det var ju inte hans uppmärksamhet jag ville ha, jag skäms nästan för att jag blev glad, varm och alldeles fnissig.. Under min  tjugo minuter långa buss resa rinner det många tårar ner för kinderna.. När jag kliver av bussen är dom torkade och jag har bestämt mig för att jag ska ta emot alla underbara blickar och ego smekningar... Det har ju inget med mina känslor att göra!!

Jag rekommenderar den gröna linjen om ni vill få erat ego smekt varsamt =)

Emma

Vi följer många...

..bloggar via bloglovin, du kan även följa våran =) så vet du varje gång vi uppdaterat bloggen.. Tryck här och börja följ oss =)...


Ha en jättetrevlig påsk!!

Emma

Hans tandborste...

..står i mitt tandborstställ...

Meningen är väl att jag ska plocka bort den och kasta den... Men jag kan inte, jag står och tittar på den där jäkla tandborsten varje gång jag borstar tänderna.. Tänker att nu så ska den bort, finns ju ingen anledning att den står där.. Men jag kan inte.... Jag har tittat på min katt Kiara och sagt åt henne att det är hennes jobb att få ut den.. Hans förra tandborste som han la på handfatet precis i början när vi träffades, släpade hon med ut i kattlådan under natten *skrattar* Vet inte riktigt vad hon menade med det...

Men som sagt ut ska den, vet bara inte när....

Emma

Dikt.

Jag tänker på jämt.
Du är den jag vill ha.
Du är känslan jag vill ha.
Du är livet i mig.

//Bettan


Glad påsk



GLAD PÅSK till er alla.

//Bettan

Ja då är man..

..på väg till jobbet... Åh i ett försök att vara lite sexig/snygg så där lite hemligt, letade jag fram mina jättesöta spets boxer med små blommor på.. Hmm nja tycker inte att jag lyckades direkt.. Men men jag försökte iaf.. Så jag kör på att mina andra kläder är lite snygga iaf och kanske gör mig snygg i håret =)

Känner att jag har lite uppmärksamhets behov så ni som har mitt nummer kan väl messa lite ;)

Emma

Godmorgon

Ja natten den har gått i skräckens tecken iaf, somnade vid 23 och vaknade vid 7, men under dessa 8 timmar har natten varit full av mardrömmar, var helt kallsvettig nu när jag vaknade..

Känner mig ganska tom idag, men det blir säkert bättre...

En promenad med Bettan väntar nu på morgonen =)

Emma


Ja så ligger...

... jag här nu.. Har varit hos Bettan ikväll och druvckit ett glas rött och pratat om livet. Som vanligt blev det mycket fnitter emellan det allvarliga,,...

Jag börjar landa och känner att den här brytningen var nödvändig för oss båda, så mycket känslor som inte går att hanteras.. Han har bett om att det han skrev inte skulle hamna på bloggen så då gör det inte det heller.. 
Natten kommer bli orolig, men så kommer det nog vara ett tag, även att tårarna kommer komma..

Hoppas ni alla sover gott!

Kram Emma

Stegtävling

Nu är stegttävlingen slut på jobbet. Den har hållt på i 4 veckor.

Jag kom på plats 8 av 524 stycken. Jag gick 669081 steg =468 kilometer. Mitt snitt låg på 23895 steg om dagen.
Mitt lag gick 4786472 steg=3351 kilometer. Mitt lag kom på plats 21 av 46 lag.
Alal lag tillsammans gick vi 161730597 steg.

Ett hurra och grattis till alla som var med i stegtävlingen.

Det blir nya friska stegtävlingsteg till hösten..

//Bettan

Sitter hos min granne..

.. vi sitter och planerar en hel del.. Det är nämnligen så att jag ska vara brudtärna och toastmadam på henne bröllop i sommar =).. Åh min granne är ju självklart Mette =).. Gillar att skriva min granne då hon blir skitsur *s*...

Så nu är hemligheten som jag och Bettan pratat om ute på bloggen!! =)

Bettan har en stor uppgift som värdinna i kyrkan och dessutom är den som har hand om blommorna m.m =) (Vilket betyder Betttan att du måste hålla ett tal du med *s*..

Jag och Mette har haft en diskussion om vad man kallar saker =)..  Jag tycker att det heter kanalväljare och hon tycker att det heter fjärrkontroll och nu har vi bestämt att på vår gata heter det Kanalkontroll *fnissar* Ni kan ju tänka er den diskussionen efter ett par flaskor vin =)..

Emma


Ja det var....

..himla trevligt att sitta i centrum och prata lite skit och dricka latte =).. Passade på att äta oxå så att jag fick lite i magen, blev en jättegod lasagne med tomatsås på ..

Sen kollade vi runt på skor till bröllopet och var även uppe på tygaffären för att se om dom hade det vi behövde för att sy om min klänning, men nej det hade dom inte..


Så konstigt att inte ha den där kontakten kvar..

Ikväll blir det middag med Mette och sen upp till Bettan.. Helt underbart att få tillbringa dagen med mina underbara vänner =)

Emma

Så nu är man..

..nyduschad och färdig för en fika med Mette i centrum.. Vädret är ju inte det bästa och inte mitt humör heller men det har jag tagit tag i lite... :)

För visst känner man sig så mycket bättre när man är nysminkad, satt på sig lite glada kläder... Visserligen har jag mest svart på mig, svart tunika, svarta leggings, men jag piffar upp det med en rosa taight kjol :)..

Emma

Jag har under..

.en längre tid känt mig begränsad av att skriva här av olika orsaker och så släppte den känslan.. Men när jag får en anonym kommentar om hur jag borde känna och bete mig så fick jag återigen tillbaka den känslan..

Men inser snabbt att någon som inte känner mig ska få sätta mig i den sitsen att jag inte ska kunna skriva det jag vill skriva!!

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag fallit för en man som är helt underbar, men som av vissa anledningar inte tycker att det funkar, vi har ju som sagt redan varit på den här platsen en gång tidigare för 5 veckor sedan och började sen om. Vilket nu kan synas som ytterst idiotiskt, vilket vi båda inser.. Men det tar inte bort känslan som finns.. Samtidigt vill jag inte ha dom senaste 3 veckorn ogjorda för allt i världen!

När vi träffades första och andra gången tänkte ja, nja det här är inget för mig.. Men så träffades vi i början av Januari igen och jag tänkte bara WOW vilken kille åh så har jag känt sen dess..

Just nu mår jag skitdåligt, men inte lika dåligt som för 5 veckor sen, för då klarade jag inte ens att gå upp ur sängen, äta eller ens fungera.. Men jag tog mig upp ur det så självklart så tar jag mig upp ur det här med .. Jag har fantastiska vänner som ställer upp i alla väder!!

Så jag tänker skriva om när jag mår skitdåligt, jag kommer skriva när jag är lycklig, jag kommer skriva om precis det jag känner för!!

Emma

Mitt i alla tårar...

.. så hittar jag den här klänningen som jag tycker var så snygg... Att ha den när man är brunbränd i Bulgarien :)


Super Vackert/ sexigt fest klänning Ny /Satin size L brun

Emma

När han..

..skriver jag ska hålla mig borta helt, bryter jag totalt ihop.. För första gången sen igår gråter  och det gör så ont..

Emma

Har legat..

..nu i 1 timme med ett illamående som fan inte är mänskligt.. Men för varje gång så glömmer man konsekvenserna...

EMma

Nemo ringer...

.. frågar hur jag mår.. Jag berättar allt, åh han frågar oroligt ska jag komma över..  Jag säger jag vet inte...

Emma

Om man blundar..

.. åh låtsats att saker inte finns, försvinner det då??

Emma

Han skickar ett mess...

.. åh jag ljuger för honom... Jag säger att jag är med vänner...  Men jag är ensam,,

Emma

Har bestämt mig..

.. jag tänker inte berätta utan hålla det för mig själv....

Emma

Så fort Mette går...

..kryper jag ihop i soffan och tårarna kommer... Ångesten river i hela kroppen.. Vad är sanning vad är lögn??

Han skrev för bara ett par dagar sedan  att han tänker på mig hela tiden.. Var det en lögn?? Han sa förra veckan jag ville hem för att träffa dig, var det lögn??

Om han ljuger ska jag då vara ärlig mot honom??

Emma

Snart går Mette...

..hem och jag kommer bli själv... Kommer jag klara det.. Klarar jag att tänka på allt själv utan att totalt bryta ihop??

Emma

Han hör av..

..sig och säger att det viktiga är hur jag mår.. Jag svarar att jag mår bra fast jag mår så dåligt att jag snart bryter ihop.. Tror iaf inte att han bryr sig...


Emma

Jag ringde...

..efter Mette för jag ville inte vara själv...  Hon kom på en gång och torkade mina tårar.. Så nu sitter jag iaf inte här själv..

Emma

Vad säger..

..man i ngt sådan här?? Sanningen eller döljer man den??

Emma


Det första han...

..gjorde var att glömma mig..

Emma

Tack gode..

..gud för vinflaskan.. :(

Emma

Nu tar jag..

..tag i sanningen.. Nu dröjer det inte länge..

Emma

Jag stirrar fortfarande...

..på sanningen. Jag vet att jag borde men jag rör mig inte en millimeter från soffan utan sitter kvar, tar en klunk av vinet och njuter av smaken. Sluter ögonen och hoppas att när jag öppnar dom så är sanningen borta från bordet.. Men när jag öppnar ögonen så ligger den där iaf...

Emma

Sanningen ligger på...

..bordet och väntar bara på att jag ska ta reda på den.. Men jag är inte redo så jag låter den ligga där...

Emma

Jag misstänker..

..att allt inte står rätt till. Jag tror att jag snart kan befinna mig i en situtation där jag inte vill vara.. Måste se till att ta reda på sanningen..  Men frågan jag ställer mig vågar jag ta reda på det?? Vågar jag möta det jag inte vill??

Funderar på att strunta i allt, gå hem dra täcket överhuvudet, men ju längre jag väntar ju svårare blir det om svaret inte är det jag vill ha.. Åh borde jag berätta om det är så??

Emma

Ja vad hände..

..egentligen igår?? Jo han gjorde slut på allt ytterliggare en gång, och dessutom i telefonen..  Han säger att han inte klarade av att träffa mig och få en sådan natt vi hade sist, han säger att han vet att han bara hade låtit det fortsätta..

Tänk om jag hade betytt tillräckligt för honom, så han hade kunnat sett mig i ögonen..

Tack Nemo för att du såg till att jag inte totalt bröt ihop igår, tack för att du hindrade mig ifrån att agera ut mina arga känslor igår... Idag hade varit en ännu värre dag om jag hade agerat på mina känslor igår..

Jag vet inte längre vad jag känner, för jag känner mig tom och värdelös, som om att jag inte är värd att få känna kärlek längre..  Kanske är det så att jag är för ful, fet, äcklig för att inte ha rätten att få vara kär... Jag vet ingenting längre..

Emma

Jag har...

..en ilska som just nu är så stor att jag blir rädd för mig själv... Nemo säger att jag skrämmer honom med och han hoppas att personen som gjort mig så arg aktar sig ordentligt.. Han tycker oxå att mitt språk just nu inte tillhör den fina klassen...

Men som jag brukar säga F***A dig mot mig så F***AR jag mig tillbaka 1000 gånger värre....


Usch känns inte bra att vara så här förbannad...

Emma

Han kommer bara..

..för att jag behöver det just nu.. Kände inte att jag klarade att vara själv.. Tack gode gud för Nemo...


Emma

Du har gjort...

..det igen...

Emma


Tyson



Här är jag nu, med min nya boll. Undra vad jag ska göra med den?




aha, i munnen. Smakar inte gott*ler*



Den röda smakar bättre.



Vilar i min mormors (Bettan) famn.



Hur gör man när man ska klia sig och leka samtidigt?



Så här trött blev jag av allt lekande.

//Bettan


Han ringer...

..och jag svarar i hopp om att jag ska få ut någonting av det... Efter en stund inser jag att det bara är upprepningar på allt han sagt förut.. Han vet, han förstår och han lyssnar, men han vet inte det jag vet, han förstår inte det jag säger och han lyssnar inte på orden jag säger..

Känner att jag börjar bli varm av ilska för att han inte tar till sig det jag säger för att han inte förstår mina ord... Jag har sagt dessa ord så många gånger och bemöts med hans bortförklaringar. Jag hoppades nu att jag skulle höra honom säga, jag vet att jag gjorde fel och det finns inget försvar.... Men nej ytterliggare än en gång säger han du provocerade mig gång på gång..

Att jag sa ifrån gav honom aldrig rätten....

Emma


Idag fick jag...

...mess som fick mig att le, skratta och bli på himla bra humör... Hade tiden funnits hade jag inte tvekat en sekund men jag funderar fortfarande på hur mina vita jeans hade klarat av det...

Jag skickade ett mess tillbaka som var mer passande för  mina vita jeans...

Emma


Tomt

Jag har kännt mig lite "tom" för att ha något att skriva om, mina tankar har snurrat runt för mycket  i några dagar, men nu känns det mycket bättre.

Imorgon ska jag lägga ut underbara bilder på min dotters hund, Tyson.

//Bettan


Nu har jag precis..

..kommit hem efter att spenderat hela eftermiddagen med min bror och hans fru plus fyra barn :), ja 3 är hans och ett är min ena systers.. Olivia som dottern heter är ju helt bedårande söt, man smälte som en fura :)

Nu ska jag ta fram lite mat och sen äta tillsammans med Mette :)

Emma

Idag ska jag...

..träffa min brors lilla flicka och förhoppningsvis få lite gott kaffe oxå :)

Igår åt jag middag med en killkompis och hans 2 barn, lekte med lego fick jag oxå göra vilket var himla roligt!! Jag är iaf bättre på att bygga lego än "Pappa" fick jag höra *skrattar*. Himla roligt att få träffa barn i den mindre ålderskategorin, med tanke på att mina är 9 och 13 år..

Hörs senare

Emma

Idag är ingen bra dag...

..känner mig ytterst trött på allt...

Emma

Jag längtar verkligen..

...efter honom.. Han har lovat mig en helkroppsmassage nästa gång vi ses, åh det ser jag framemot..

Saknar att få kramas med honom...

Emma

Underbart väder

Ja, idag blev det en riktig promenad dag. Först tilll Bagarmossen sen via Kärrtorp till Gullmarsplan sen bussen hem. Kaffe med Emma och sen till affären och en promenad med hundarna. Vem sa att jag behöver ta det lugnt pga ålderna? *ler*.
Jag ska jobba en singelnatt, var tvungen att byta för att få vara ledig nästa onsdag.

Ha en underbar dag i solen.

//Bettan

Här är jag...

..vare sig mer eller mindre..

Ska tillbringa förmiddagen med Bettan och gå ut och gå, det ska bli superhärligt, långt ska vi gå oxå *skrattar*.. Först ska vi gå till bagarmossen och sen till gullmarsplan/globen sen tar vi nog bussen hem.. Vi måste ju ändå betänka att våran allas älskade Bettan faktiskt är 43 år  =)

Åh jag vill inte vara så här begränsad, jag vill kunna skriva utan att få det sedan få höra, jo jag läste det där vad menade du.. Det här är min ventil där jag kan släppa allt... Kan jag då inte få ha det så??


Emma

Vill bara säga ....

.. Miss you


Emma

Fick ett telefonsamtal..

.. av han som ska kakla mitt kök inom den närmaste framtiden *skrattar*...  Alltid lika kul att prata med honom, skrattar massor som vanligt :)

Emma

Så ligger jag..

..nu i min säng...

Känner av olika anledning att jag känner mig begränsad i mitt skrivande just nu...

Emma

Bilder från båten, 112-kryssen

Så här började det på båten.



Det här är jag; Bettan.



Det här stod i min hytt när jag kom in, jag fick det utav min pappa "Janne". TACKAR så jätte mycket.



Underbara rosor..



Vems ben? Emmas.



Så blev det snack om biceps, killarna mot mig. En killes biceps.



En annan killes biceps..



Mina biceps..



Fick en kartong med massor av smått och gott i. TACKAR.



Tack för kortet.



Nu började det fyllas på i glasen..



Fullt ös på dansgolvet..



Vem hade tid att stå och prata?..



Och så här slutade det. Är det taket?...............
Flera kort finns men dom behåller jag för mig själv..

Tack mina vänner.

//Bettan

24 timmar+några till

Min födelsedag började hemma hos Mette med att hon fixade mitt hår, det blev jätte bra. TACK*ler*. Vi drack lite vin och väntade på att Emma skulle komma, sen blev det mera vin.

Vi fick skjuts in till båten. När vi kom till terminalen så var det några välbekanta ansikten vi såg. Sen till hytten och där stod det 2 flaskor champange och en flaska vitt vin och tre jätte fina röda rosor från min pappa "Janne". Jag TACKAR så jätte mycket.(Bilderna kommer inästa inläggg, har inte lagt in dom på datan ännu).

Sen var det dax för middag, när jag kommer upp i salongen så sitter mina underbaraste vänner där, Lena, Olga, Mona och Maggan. Jag blev jätte glad, sen fortsatte kvällen i partystile ända till vi gick av båten i går eftermiddag. Hur länge kan man vara bakis?

Jag vill TACKA mina vänner för en helt oförglömmlig födelsedag.

//Bettan

Har ni träffat..

Tobbes bror Micke?? Byggare BoB Berättade igår om sin bror Tobbe som hade en bror Som hette Micke.. Hans fråga var känner ni Tobbes bror Micke.. Åh då undrade ju vi känner du inte honom?? *asg*..


Sitter nu och har ätit Lunch med Mona, skrattar åt gårdagen och tar det bara lugnt...

Vi gjorde en 2 dagars och kvällen avslutades hos Mette och hennes blivande man , super trevligt..


Emma

RSS 2.0