Jag kliver på...


....t-banan och sätter mig på ner, när jag lyfter blicken så möter jag ett par ögon jag mött förut.. Ögonen tillhör den man som för ett par veckor sedan gjorde mig alldes knäsvag.. Jag ser att han känner igen mig och idag känner jag mig bra mycket mer intressant än då.. Jag ser hur hans ögon glittrar när han fyrar av det där leendet igen..
Hans blick blir mer granskande och jag undrar nästan om han klär av mig med blicken, vilket får mig att fnittra till högt.. Självklart hör han det och blinkar till mig.. =)..  Ja herregud den mannen kan verkligen smeka ett ego varsamt.. När jag kliver av höjer han handen till en vinkning och jag ger honom bara ett leende...

Ända fram tills jag sitter på bussen känns det bra, sen kommer tårarna.. Det var ju inte hans uppmärksamhet jag ville ha, jag skäms nästan för att jag blev glad, varm och alldeles fnissig.. Under min  tjugo minuter långa buss resa rinner det många tårar ner för kinderna.. När jag kliver av bussen är dom torkade och jag har bestämt mig för att jag ska ta emot alla underbara blickar och ego smekningar... Det har ju inget med mina känslor att göra!!

Jag rekommenderar den gröna linjen om ni vill få erat ego smekt varsamt =)

Emma

Kommentarer
Postat av: Afrobelita

Åååh vad kul säger jag! Sånt där behöööver man i vardan, det e inge fel med lite flörtande. Det gör en så gott ju. Sånt kan ju verkligen göra ens dag!



Även om det inte va hans uppmärksamhet du ville ha så är det ändå helt okej att ta emot den:)

2009-04-09 @ 22:27:05
URL: http://afrobelita.blogg.se/
Postat av: Afrobelita

Jahaaa du messade med honom samtidigt åååh fan vad jobbigt, förstår dig. Men man e ju inte tillsammans av en anledning.. men man är ändå bara människa, man får dåligt samvete oavsett =/



Va gullig du e som frågar! Ne det e inte lätt alls eft jag fort älskar honom så det gör ont... men ibland måste man bara let it go =( Va ni tllsammans länge??

2009-04-09 @ 22:46:32
URL: http://afrobelita.blogg.se/
Postat av: Sofie

åh vad kul!

2009-04-09 @ 22:56:34
URL: http://kolomiyka.blogg.se/
Postat av: Afrobelita

Åneeej är det sant??? Din wow kille och sen så funkar det inte :(:( Å jag är så ledsen för din skull. Sånt där e verkligen hårt. Det e klart att man inte bara kan flytta på sig när man har barn och så, det går ju inte bara sådär... men gud vad frustrerande det måste vara att ha någon som ens hjärta slår för som man inte kan vara med. :( I feel your pain! Men är det helt uteslutet... ett liv tillsammans??



Ja det e jobbigt usch.. vi har känt varann i snart 3 år men var ett par i ett år kan man säga. Vi får se hur allt blir.. kärleken är inte lätt.



Kram på dig (by the way så måste jag ju bara följa dig med bloglovin nu=))



2009-04-09 @ 22:59:53
URL: http://afrobelita.blogg.se/
Postat av: emma, mamma till lucas

Vill du vara med och tävla om att bli veckans blogg?

skriv då en kommentar i min blogg och motivera varför just du ska vinna.

vinnaren dras nästa torsdag .

Lycka till.

2009-04-09 @ 23:06:52
URL: http://emmaviktoriaklasson.blogg.se/
Postat av: Afrobelita

Åååhh va syyynd :( När du beskriver er kärlek så så skär det ju verkligen. Gud vad synd. När något sånt sker så är man ju rädd att man kommer jämnföra alla killar med honom sen, vilket man ofta gör :( Hoppas iaf att det fanns en mening med detta och att allt kommer lösa sig för det bästa! Ska absolut läsa om er resa :) spännande



Ne jag har inte gjort något vettigt alls idag.. eller jo tränat iof men sen har jag mest tagit det lugnt. Dudå? :)

2009-04-09 @ 23:18:19
URL: http://afrobelita.blogg.se/
Postat av: maria

tack, detsamma! :)

2009-04-10 @ 00:37:16
URL: http://mariabjork.devote.se
Postat av: Jag

Man behöver få uppmärksamhet när man har fått hjärtat krossat... Så njut även om de bara är i 5 minuter... Man vet ju att de inte är den man vill ha...Men de är balsam för själen...



Kram på dig vännen...

2009-04-10 @ 00:43:36
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: Afrobelita

Men åh, stackare. Förståår så väl att tårarna är nära när du tänker på det :( kramar om



Jasså, brudtärna altså? Men aug.. du hinner nog om du vill såklart =) Under påskhelgen har jag ingen aning ännu faktiskt, sj då? Mkt mat? :)



Sov så gott, KRAM

2009-04-10 @ 00:52:34
URL: http://afrobelita.blogg.se/
Postat av: L...

Fy vad jobbigt!

Sånna där situationer man inte väntar sig liksom o när de väl kommer vet man inte hur man ska reagera. Usch!

2009-04-10 @ 05:18:53
URL: http://livetidag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Suck!!! Hur gammal är du egentligen??? Låter som en naiv 18-åring på sin höjd..... Men hade inte du barn??? Patetiskt!!!!!

2009-04-10 @ 07:58:07
Postat av: Emma

Så har vi ytterliggare en anonym person som då ska välja hur jag ska vara... Så bara för att man har barn så kan man inte vara kär, man får inte bli glad av att någon flörtar med en??

Vet du det här är min ventil och min blogg så jag skriver precis vad som helst passar det inte dig så behöver du inte läsa bloggen överhuvudtaget!!

Men jag tycker synd om dig om du inte fått uppleva känslor som helt tar över en.

Jag är en extrem känslomänniska och jag visar hur jag mår och jag skriver om det här!!



Så jag hoppas iaf att du får en Glad Påsk!

2009-04-10 @ 09:07:26
URL: http://babesontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0