Här är jag...

.. och jag är trött väldigt trött.. Fick ett väldigt tråkigt besked här på kvälle

Allt han sa..

..var helt sant, men under hela samtalet rann mina tårar längs mina kinder...  Jag kan inte vara arg på honom å han är inte arg på mig.. Men det gör inte att saker gör mindre ont.. Det gör inte längtan mindre... Vi ska höras imorgon, men jag vet inte om jag klarar det.. Han frågade om vi skulle träffas och prata i veckan.. Men jag tror inte jag klarar det...

Emma

Nu ska han...

...ringa oxå.


Emma

Jag fick ett mess...

..av honom där han säger att han är ovan att ha sådana här känslor för någon och att han vill att vi träffas och pratar om hur vi ska ha det....


Vet inte om jag vågar....

Emma

Skrattar, ler och funderar....

Ja sitter här och tänker på den där killen som fick mig att göra saker som ingen annan fick.. Varför jag tänker på honom är för att idag pratade vi lite på msn, han berättade om sin nya kärlek, åh det märks att han är kär.. Han frågade om min, åh jag berättade det lilla jag har att säga i den frågan.. Sen pratade vi lite om "oss", vi verkade inte riktigt ha samma bild hur det var mellan oss *s* Men vad ska man säga det var en totalt galen tid och jag var nog inte vid mina sinnes fulla bruk när han var i närheten *fnissar*

Emma :)


Ligger i sängen..

.. pratar med Olga och vi håller på och testar en teori om karlar.. återkommer med resultet..

*skrattar*

Emma

Kram

Som av en händelse...

..vart jag barnledig tills imorgon... Så helt oplanerat vad ska jag göra?? Kanske ett bad med lite vin och tända ljus, eller är det någon som har ett bättre förslag??

Emma

Ut i solen på ...

..promenad till Mcdonalds, men sonen och grannens son. Igår blev ju min underbara granne och vän mette med man och liten bebis magsjuka så jag har lovat att ta äldsta sonen till Mcdonalds :)

Vi syns senare

Kram Emma

Jag skär mig..

.. när jag diskar åh jag ser blodet som rinner ner för fingret, åh jag känner tårarna som kommer.. När jag sen sitter på golvet och gråter inser jag att jag gråter inte för att jag skurit mig utan för att det gör ont i själen.. Jag är idag som en kran av tårar, behövs nog inte mycket för att sätta igång mig..

Nu när jag sitter här och skriver ser jag solen och snön som finns där ute och jag tror att jag ska ta mig en promenad...


Emma


Jag har i natt drömt..

...  om honom.. I normala fall skulle jag kunnat skicka ett mess, åh tala om vad drömmen handlar om, men jag känner att jag inte vill eller klarar av att blotta mig så mycket för honom mer.. Varför ska han få mitt innersta när han egentligen inte ger mig ngt tillbaka??

Jag tror att jag börjar förlika mig med tanken att aldrig mer få krama, kyssa, smeka honom, aldrig mer kunna sitta i soffan och prata och mysa över ett glas vin.. Jag hoppas jag klarar säga nej, säga nu räcker det jag vill inte mer, du sårar mig och jag orkar inte mer...

Så där nu ska man börja dagen med tårar oxå...

Emma


Ta tag i det nu - vänta inte

Varför väntar man alltid på "rätt" dag, innan man säger/gör det man vill säga/göra? Det tar jätte mycket på ens energi om man ska gå och tänka på hur, var och när ska jag säga/göra det här. Det är lika bra man gör det med engång men det är inte alltid så lätt att säga/göra vissa saker utan att det ska bli på "fel" sätt. Hur många gånger tänker vi inte NU , nu säger/gör jag det men man gör det inte ändå! Är det för man är rädd att såra någon eller är man rädd för att själv bli sårad? Är man rädd att det ska bli en konflikt som blir långdragen? Är man rädd att man tror att den andra personen inte förstår hur man menar?Eller hur är det egentligen? Skulle det inte vara lättare om man sa/gjorde det man ville med engång så slapp man gå och slösa energi på något som inte känns bra?

//Bettan

Upphittat

Har du gått hem från krogen utan jacka, för du tappat bort garderobslappen? Har du vaknat på morgonen och upptäckt att du tappat något på krogen ex leg, pass, väskan, skon, kreditkort, mobiltelefonen mm. Enligt DN PÅ STAN så tappar folk hur mycket som helst och nästan vad som helst när dom är på krogen. En vanlig helg så kan det finnas 10 telefoner och en 20-30 kreditkort, plånböcker, väskor kvar.På Golden Hits hittade dom en påse med begagnade kalsonger som någon glömt kvar..En samling porslins ankor som någon glömt på en uteservering..

Ja, ni man kan visst glömma både det ena och det andra på krogen.

//Bettan


Idag..

..när min kollega frågar om jag hört något från honom så inser jag att jag är arg, riktigt jävla arg på honom!! Han behandlar inte mig ok, han saknar inte mig och han gör precis som han vill!! Så nu tänker jag bara koncentrera mig på mig själv i helgen tillsammans med mina barn, vi ska ha en superhelg tillsammans...

På måndag om han hör av sig tänker jag ta det då och jag kommer förklara att jag inte tar det här mer, att jag saknar honom, tänker på honom och är superförälskad men det betyder inte att jag tar vilken skit som helst!! Åh jag hoppas hoppas att jag vågar det och att jag inte faller tillbaka i att känna att jag måste träffa honom....

Hjälp mig säga nej...

Emma

Tappar fokus..

.. när jag inte får sova.. Har nu inte sovit en hel bra natt sedan i söndags, vaknar varannan timme av att det värker i ryggen och nacken, sen alla som känner mig vet hur svårt jag har att somna om igen.

Jag ser inte längre klart i vad jag håller på med, det blir knasiga analyser av mittt sätt och andras sätt.. Som gör att jag funderar på saker som jag helt enkelt borde skita i..

Idag ska jag in på jobbet mellan 12-15 och ha möte, jag hoppas ryggen klarar att sitta still i 3 timmar, jag tvivlar faktiskt. Men annars får jag väl ställa mig upp och ha lite gymnastik :)

Kram Emma

Löner

Om man vill irritera andra människor så ska man börja prata lön på jobbet. Det är väl konstigt, så fort man pratar om lönen så är det INGEN som vill tala om vad dom har i lön. Men klaga det går. Om alla pratade öppet om det så tror inte jag att det skulle vara sådan skillnad på lön när man gör samma arbetsuppgifter. Sen är det klart det finns massor av faktorer som spelar in. Gör man sitt jobb? Tycker man jobbet är intressant, roligt och trivs bra? Är man ofta sjuk? Har man kompitens för jobbet? Är man väl uppgraderad? Går man på möten osv.
Men visst kan det vara irriterande om det kommer in en ny arbetskraft och den får flera hundra mer än någon som jobbat där ett tag. Eller om det är två som jobbat i massor med år och den ena gör bara det man ska och ser inget annat medan den andra gör sitt jobb och ser vad som mer behövs göras.

Det här är en stor och svår fråga...


Rätt stort irritationsområde detta med lönefrågor. Hur har du det på jobbet? Pratar ni lön med varandra?

//Bettan


Mina småttingar

   
Min pufftik älskar att ligga på alla väldens konstigaste ställen.*ler*.



Men bäst är nog den varma fällen.

//Bettan

Dagen började med en...

Powerwalk på 1 tim och solen sken så det var jätte skönt.


Sen blev det centrum med Emma och Mette.
Latte till lunch...
      

Nu ska jag fixa lite här sen ska jag ner till Emma.

//Bettan


Jag måste berätta...

... att vi sågs i söndags eller rättare sagt måndags morse.. Så mycket som han hört av sig sen förra veckan har han nog aldrig gjort, vet inte om han kompenserar för förra helgen eller vad! Men iaf så åkte han till London i fredags och jag åkte till åland i lördags *s* Skillnad på resmål kan man ju säga..

Eftersom mina barn skulle komma på måndagen dvs igår så hade vi ju ingen möjlighet att träffas denna vecka, men träffas ville vi. Så vi bestämde att han skulle komma direkt från flygplatsen hit. Han skulle vara här kl 1, men pga att flyget var försenat, det var svinhalt ute så kom han inte förrän halv fem på morgonen. Han skulle åka till jobbet klockan tio i sex, han ville nog sova men det ville inte jag.. *S* Med tanke på min stackars blåslagna kropp och trasig arm borde jag verkligen bara sova...

När han ringer och säger jag är här nu så går jag ner i mitt vita linne, prickiga pyjamasbyxor, ljusgrå kofta och helt avsminkade ansikte (har aldrig hänt förut) När han kommer in i porten och slår armarna om mig så känns det som benen ska vika sig. Han doftar himmelskt och han är underbart söt i sina joggingbrallor, jacka och mössa :). Vi kramas i hissen, hallen och slutligen ramlar vi ner i sängen. Där ligger vi en stund och pratar, pussas och fnissar, vi inser vad klockan egentligen är och hur trött han snart kommer vara... Så frågar han mig, var det någon som raggade på dig på båten, jag tittar på honom ler och säger det vet jag inte.. 

Sen kysser han mig på halsen och jag är totalt förlorad av just honom... När vi väl kryper ihop tillsammans är klockan kvart i sex och han ska bara vila 5 minuter.. Vi vaknar 20 minuter över sex, han är så trött och han släpar sig ut i hallen. Jag vill inte att han ska gå, jag vill att han ska stanna, sova tillsammans med mig.. Men jag vet att han skulle stannat om han kunde..

När jag kröp tillbaka i sängen, tog jag kudden som verkligen luktade honom och borrade in ansiktet i och somnade...

Emma

Nu har jag varit tyst igen..

.. men det beror inte på att jag inte haft nått att säga utan att jag halkade i lördags när jag var ute på promenad och slog mig jäkligt illa. Har försökt genomlida detta nu men idag insåg jag att det är doktorn jag behöver.. *suck* Kommer knappt ur sängen..


Igår så tog jag 1 alvedon + 1 tramadol, tänkte att det hjälper ju med tanke på hur sjukt känslig jag är för piller, hjälpte inte ett dugg så efter 1,5 timme tog jag en 1 tramadol till, japp den kickade in ordentligt, Men istället för att bli smärtfri så blev jag väl "hög" kan man säga, fanns inte en enda redig tanke i mitt huvud. Så här satt jag och trallade för mig själv och hade skitont...


Nej nu ska jag dra mig ur sängen för att komma till badrummet!! Återkommer om farsans 60 års fest på cinderella om ett tag


Kram Emma


Underbar dag......

Idag så var jag och fikade på Chokladkoppen,mitt favorit fik. Dom har jätte fina tavlor där som en kille
har målat och nu såg jag att man får köpa dom. Vi får se kanske kommer en av dom att pryda min vägg.

Sen var jag och klippte mig, det blev inte kort men jag klippte av ungefär 1dm och är lika nöjd som jag alltid är när jag går därifrån.

Ikea stod sen på tur, för jag skulle byta en dyna till min nyinköpta fotölj. Tog fel när jag var där sist,hm...Men nu blev det rätt*ler*.

När jag kom hem tänkte jag , det får bära eller brista men jag måste ut och springa, halt som attan och inte plogat, men det gick det med. Efter löpturen blev det 16min i solariet så nu är det bara duschen kvar sen känns det som denna dag är komplett.

//Bettan

God morgon

Eller god förmiddag. Jag har varit uppe några timmar men har farit runt som en "skållad råtta" som vanligt och fixat. Men jag trivs med det så det får vara så*ler*. Idag ska jag klippa mig och jag blir alltid nöjd när jag varit där så det blir jag säkert idag med..Men frågan är; ska det bli topp klippning eller kort? Vi får se...

Ha en bra dag så länge.

//Bettan

Lyssna på rösten....

Gå in på den här sidan och lyssna på hans mediaspelare, det är han som sjunger dom tre låtarna, ingen kändis utan en vanlig kille med en underbar röst. Hittade bloggen av en slump.

//Bettan

Snökaos..

Alla vet att det snöar i Sverige varje år mer eller mindre. Men varje år är det samma sak, SNÖKAOS. Är det inte bilar som krockar(fruktansvärt) så är det SL som inte fattar att snön kommer varje år. Så har vi ju pendeltågen, dom ska vi inte prata om. Tycker synd om alla som måste ta sig fram i detta snökaos när det inte går. ´Nej, det blir inget åka buss idag men jag måste till affären och då blir det med bil. Vi får se hur det är att ta sig fram med den....Hoppas dom plogat iaf. //Bettan

Dikt

Om kärlek vore som vatten, att det rinner av mig skulle jag ställa mig i duschen och låta vattnet bara rinna.
Om känslor vore som is, att dom fryser och sen smälter bort,så skulle jag ställa mig i kylan och bli till is och sen smälta.
Om längtan vore som vinden, att den gick att blåsa bort, då skulle jag leta efter en orkan och låta den blåsa mig bort.

//Bettan

Många frågor men ofta inga ärliga svar...

Något jag tycker är konstigt det är att vissa människor inte ens vet att dom inte håller sig till sanningen?!?! Ja, är inte det väldigt konstigt. Alla kan vi glömma, men inte säga en sak ena gången och en annan sak efter typ några min, tim eller dagar. Det måste vara lättare att säga det rakt ut utan att man går omvägar hela tiden. Det är bättre att säga sanningen och sen känna obehag för stunden än att ha ett obehag hela livet.. För sanningen kommer ju fram i allafall. Och då blir det ännu värre för den personen eller kanske för alla.

Det finns många frågor men ännu mera oärliga svar....

//Bettan

Om jag...

Om jag skriver så här;
 
Hoppas du hade en trevlig kväll och tack för alla mess.

Simmade du i öltunnan?

 Mår du som du förtjänar idag?

*ler*

//Bettan

Inte med.......

Ska hem till Emma och hjälpa henne med håret, dom ska åka till Åland , det är 60-års kalas. Men jag ska inte med känns inte som jag orkar det efter 6 dagar med feber och blåsor i munnen, undebart, nej..

Jag säger bara; Gör inget som jag inte skulle göra*ler*..

Vi hörs senare...

//Bettan

Igår...

.. var jag i stan och shoppade lite, tog en fika med någon jag aldrig mer skulle prata med.. Ja så kan det gå...

Återkommer måste ta mig hur sängen först bara :)

Kramis

Emma

Vakna nu.....

Imorse fick jag skjuts hem från jobbet, så skönt. Men det har inte blivit mycket sova ungefär 3 tim, urk. Jag får ta igen det i helgen om jag kan. Jag är fortfarande dålig men känner att min hjärnverksamhet är på högvarv, det är nog därför jag inte kan sova. Jag vill så gärna följa med på resan i morgon men jag vet inte om jag orkar det, sitta bland massor med människor och vara trevlig när man känner att kroppen håller på att gå i tusen bitar. Är det värt det? Vi får se, jag får ta det lugnt idag och sen se hur dagen fortsätter.

//Bettan


Mitt hjärta brister..

.. när jag vaknade 04:10 i natt, tittar på telefonen och ser att jag fått ett mess 6 minuter över 3 från min underbara vän som varit sjuk hela förra året. Hon skriver att hon är tillbaka på sjukhuset och att det har blivit värre, jag inser att jag kan inte ringa henne då. Men jag ligger länge i natt och funderar på när ska hon få sitt liv tillbaka med sin man och sina barn. Hon kan det där sjukhuset nu, hon har väl snart legat på varenda rum på den avdelningen.

Jag ringer henne nu på morgonen, åh självklart kommer jag åka upp till henne som hon vill. Menjag tror inte hon förstår att det är så jobbigt att se henne ligga där och ha ont, vara drogad för att slippa sin smärta. Så snart är jag på väg upp med tidningar till henne, den obligatoriska latten struntar vi i idag..Hon fastar för dom vet inte om dom ska operera henne idag.

Så gumman jag kommer snart ska bara fixa allt här så jag kan sitta och skvallra för dig om allt möjligt :)

Kramis Emma

Idag får jag höra...

... att någon som betyder väldigt mycket saknar mina ord.. Jag har inte bloggat så mycket den senaste tiden. Det har varit så mycket som hänt, sådant jag velat skriva om sådant jag velat berätta för er om, men jag hindrar mig själv för att slippa mer bråk..

Men kanske borde jag berätta om vännen som svek som stack kniven så djupt i ryggen att jag vet inte om jag någonsin får ut den igen. Jag vill så gärna att hon ska förstå hur hårt hon svikit mig hur ont det gör i mig när jag tänker på våran vänskap som från hennes sida bara varit ett spel under en lång tid. Men varför berätta för henne då hon ändå inte bryr sig, då hon ändå fortsätter kasta en massa skit och talar om hur hemsk jag är.. Jag vet att alla säger att jag bara ska glömma och gå vidare, men jag fungerar inte så. Men sakta men säkert börjar det gå upp för mig vad som hänt, vad som händer och vad jag måste göra för att få det att sluta..

Det jävliga är att när jag skriver detta så kommer tårarna över att ha blivit så sviken så lurad av henne, den person som jag räknade in som en i min familj, den person jag tog in i mitt liv med öppna armar..

Om du läser det här hoppas jag att du är nöjd med dig själv, du har ju talat om att du ska göra livet surt för mig.. Ja som du märker så har du gjort det och du kan vara nöjd att jag inte längre är den glada person jag en gång var!! Men vet du jag kommer resa mig från det här och bli starkare. För att jag vägrar brytas ner av det här, jag vägrar sluta lita på människor även om jag borde!


Emma

Mina älsklingar....

            


      

Här är några bilder på mina älsklingar..Buster älskar att sitta och titta ut. Men den stora favoriten det är nog solen han använder vilken ställning som helst bara solen lyser på honom.. Jag har köpt en värmedyna till honom men jag tror inte han riktigt vet att den ska ligga under honom.*asG*

//Bettan

Dåligt...

Det har varit dåligt med inlägg från min sida på sista tiden men jag har/är sjuk. Inget att skylla på men jag har faktiskt inte haft någon ork. Men nu är jag på gång igen, fick jätte mycke positiv energi idag, Tack:)

Jag köpte en ny kamera,Nikon igår så hela helgen kommer att gå åt till att jag ska lära mig den. Sen blir det massor av kort som jag kommer att lägga ut här.

Ska jobba en xtra natt i natt, sen är jag ledig fram till onsdag nästa vecka om dom inte ringer från jobbet igen, jag kan faktiskt säga nej men jag har jätte svårt för det. Så vi får se hur jag gör om dom skulle ringa. JA el NEJ *ler*.

//Bettan

Idag är en dålig dag...

.. Av många anledningar.. Men mitt hjärta värker och jag vet inte hur jag ska hantera saker och ting.. Det vore så enkelt och säga att det är hans fel men han har verkligen inte med det ens att göra..

Men men lite sömn kanske hjälper..

Kram Emma

Stålkvinnor är vi..

..och det är vi stolta över.. 

Vissa vet det jag vet, en hemlighet
Någon som jag känner har gjort mig förbannad.
Kan jag hjälpa att jag känner det så här?

Och den blick som jag fick, den sa mig allt.
Det jag vill, kan jag nog få, tusenfalt.
Å, nu börjar jag förstå att jag är förbannad.


Emma, Bettan och Mette The new one

Nu är jag redo..

.. så nu får dom komma *s*



Lagar mat och tar ett glas vin och lyssnar på lite kärlekslåtar, åh väntar på tjejerna kan man ha det bättre??

Kramis

Emma

Ny kamera

Nikon D60 + 18-55mm objektivNikon D-60+18-55 mm objektiv.

Den här köpte jag i dag med minneskort och väska till. Så nu ska jag bara lära mig den sen så blir det massor med kort på bloggen*ler*

//Bettan

När passionen ebbat ut..

.. och jag äntligen har kommit hem från jobbet sitter jag nu här.. Idag har jag insett nått och jag tänker ta fasta på det ett tag nu, jag ska sluta tänka och analysera vad jag känner och bara leva. Jag kan inte gå och fundera på vad jag känner, för finns det inte där så finns det antagligen inte där.. Vi får se om saknaden kickar in eller om det är kroppen som längtar det återstår ju att se.. Ja för min kropp börjar vakna så fort jag tänker på honom, det är sjukt hur han får mig att tända på alla 99 cylindrar på en gång :)

Ja vilken natt, nästan så man har träningsvärk *skrattar*

Ikväll kommer tjejerna hit på middag, vin och skvaller, ska bli så himla mysigt *ler* Jag tänker laga lasagne och till det sallad och Hot Aioli, super nice :)

Återkommer sen

Kram Emma 

Passionen var total..

.. men jag saknade ngt, inte från honom men från mig... Jag kände inte samma känsla, jag hade inte samma behov av att få mig själv bekräftad, däremot min kropp.. Jag kände inte samma nödvändighet att sitta och prata och gosa.. Jag ville bara slita av honom kläderna få tyst på honom och det som rev inom mig..

Vi pratade inte länge, det dröjde inte länge förrän kläderna var över hela rummet och kl var 22:17 när hans första snarkning kom.. Jag låg länge och tänkte på hur bra det var och hur underbar han är, men den där känslan av förälskelse jag kunde inte hitta den, den som förut värmt mig fanns inte där.. Jag tror klockan var över 1 innan jag somnade in, jag vaknade av händer på min kropp, mjuka kyssar och sen var det lika passionerat igen.. När jag sedan försöker somna om igen kl 4, så dröjer det länge och jag har nog inte sovit många minutrar när hans klocka ringer 05:15, helt plötsligt vill jag hitta den där förbannade känslan igen, så jag smeker honom, kysser honom och låter mig svepas med..

Nu sitter jag här och inser att jag fann inte det jag sökte, kanske är jag fortfarande så sårad över hans slapphet i helgen, eller så lyckades han förstöra den underbara känslan..

Men en sak vet jag, det är att det är passion på högsta nivå, åh jag njuter av varenda sekund...

Emma

Är man så är man....

Är man Hälsoinspiratör borde man veta att man inte ska vara på jobbet sjuk men vad gör man inte för sina arbetskamrater för att tävlingen ska bli så bra som möjligt. Idag höll jag i en föreläsning ang Stegtävlingen på jobbet som vi ska vara med i from 9/3-5/4. Och sen till hösten igen.Det är inte så komplicerat som folk tror, på med mätaren och så är det bara att röra på sig. Man behöver inte gympa, springa eller göra massa extra för att vara med utan vanlig vardagsmotion är ju oxå bra. Men när det gäller tävlingar blir folk lite mera sporrade att hålla i gång så det här ska bli jätte intressant och följa.  Ska lägga ut lite här på bloggen så ni oxå kan följa oss.

Efter Stegtävlingen är det dax att lägga in växeln för Vårruset den 27/5 kl 19.00.
Är det någon som ska springa Vårruset?

//Bettan


Ikväll har jag...

... ätit middag med en väldigt kär vän, hon har bjudit på väldigt god kyckling med kokos och ris, starkt som fan var det, men med lite gräddfil så tonades det starka ner :)... Magen vet att den lever... Till det dricker vi ett glas Vina Maipo ytterst gott.. Ja vi har ju våran hemlis tillsammans, även Bettan vet om... Så himla roligt att ha våran hemlis, ge det tid så kommer vi berätta men just nu är det Hych Hysch... *ler*

Ikväll kommer oxå han , ja vi ska träffas men efter den här helgen vet jag inte längre vad jag känner.. Men det är klart jag vet ju inte hur det känns när vi väl träffas..

Nu ska vi njuta av vårat glas vin och fortsatte prata hemlisar.. *ler* Ibland känner man sig som femton år igen och det handlar om första pojkvännnen.... hi hi hi

Kram Emma och ........

Bättre, bättre.......

Idag känner jag mig bättre men halsen värker och den satans febern vill inte ge med sig riktigt. Men jag har inte tid med det här. Idag ska jag till jobbet och ha föreläsning i Hälsa, bra va nu när jag är sjuk. Jag är Hälsoinspiratör på jobbet och det är en hel del som jag ska gå igenom idag så jag måste gå fast jag inte känner mig riktigt bra.

Vad gör man inte för hälsan*ler*.

Vi hörs senare...

//Bettan

God morgon :)

Ja nu är klockan 07:18 och det är dags att dra sig till jobbet ;).. Känns lite si så där.. Är trött och har huvudvärk men men så är ju livet ibland...

Han hörde av sig igår efter 4 dagar och han har haft sjukt barn och kände sig själv dålig, så det är klart ett mess på 5 sekunder det är ju svårt att skicka om man inte har simultan förmåga...

Sen fortsätter hemlisen, åh det är så roligt, jag skulle vilja berätta allt för er men jag vet att det är många som känner mig som läser så sry *s*

Sen har det varit en massa bråk igen, fy fan vad jag är trött på det här rent ut sagt.. Men men ..

Åh så sammanhängande det blev idag *s*

Kramis
Emma

Så sant.

Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem.

//Bettan



Sjuk!!!!



Så här känner jag mig just nu. Har skit ont i halsen och feber men varför gnälla när det finns världkrig.*ler*
Jag som har häcken full den här veckan, det är så typiskt men det är bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag imorgon.

//Bettan

Jag vill ha..

..någon precis just nu som serverar mig kaffe på sängen :)... Har ingen lust att gå upp men är galet sugen på kaffe :) Så grannen om du läser det här kan du komma med en kopp kaffe:)




Kram Emma

God natt alla underbara läsare!

Har suttit sen jag kom hem från jobbet och läst en massa bloggar och kommenterat :) Älskar att läsa det ni andra skriver och blir så glad när ni läser det vi skrivit :)

Så jag skickar er en bamsekram ni som fortsätter att gå in och läsa trots att timmen är sen!!!

Kramis och God natt Emma


Älskar min säng...

.. tillbringar numera mycket tid i min säng sen jag gav mitt sovrum till min dotter och flyttade ut i vardagsrummet :) Ligger ofta här med datorn i knät och tvn på och med 3 katter som ligger runt om mig och sover *ler*




Idag är hela sängstommen monterad :) Men gud så skön den är *ler*

Emma

Nu när jag längtar...

...kommer minnena över mig om vilket underbart land bulgarien är :)... Vi åker ju den 29 maj, jag bara var tvungen att rota fram lite bilder :)

Det här är från Bulgarien 2007 tillsammans med Bettan, storsnorre och min dåvarande pojkvän...



Sunny Beach var vi i, det här tog vi när vi var ute och knatade runt på en av våra dagliga promenader :)



Jag och Bettan funderade på att köpa hus *asg* Men vi kom på att vi ville inte ha ett blått hus, ja det var det som det föll på  *ler*



Vårat överdådigt lyxiga hotell :)

Sen åkte jag sommaren 2008 tillsammans med Farsan, dåvarande pojkvännen och han ytterst "charmiga" kompis...



Många sådana blev det...



När vi var i Nessebar :)

Åh det ska bli så roligt att åka till Golden Sands och se ett nytt ställe av det underbara Bulgarien :)

Emma


Vad ska jag säga..

.. om att han inte hör av sig?? Ja egentligen ingenting, men jag är arg, besviken och jävligt ledsen.. Det har gått 4 dagar och ingenting, hör jag av mig så får jag säkert ett svar. Men jag vill att han ska visa att han vill höra av sig till mig oxå.. Men visst det kanske kommer ett mess imorgon när han börjar jobba igen när han är tillbaka här i stockholm.. Men jag ska ärligt säga att jag vet inte vad jag kommer göra med det messet då.. Kanske slänger jag det direkt och raderar eller så svarar jag ja.. Frågan är vad som kommer göra mig mest ledsen i det långa loppet,,



Han har gett mig för mycket utrymme att tänka... För nu börjar det kännas som att han gärna umgås med mig när han jobba i veckorna men sen så existerar jag inte från torsdagen fram till måndagen igen...

Kul att sitta och fundera över det här med ett glas mjölk i handen...

Emma

Vaknar, ler och tänker....

... nu kanske ni tror att han har hört av sig men nej det har han inte.. Men jag insåg igår vilka fantastiska vänner jag har som ser till att jag mår bra, att det finns ett leende på läpparna. Var vaken till kvart i tre i natt och larvade mig på Facebook, vilket resulterade i att jag somnade med ett leende och jag vaknade så med  *s*

Nu ska jag gå och köpa mjölk då min underbara vän kommer kl 10 på kaffe :)



Kram Emma

Alla hjärtans dag middagen...

.. jag lovade er bilder på våran middag som jag och min son uppskattade massor men inte dottern.. Herregud färsk pasta var jag helt galen, när hon sen förstod att det var dyrare satt hon i 10 minuter och förklarade fördelen med att köpa "vanlig" pasta...



Blev en väldigt ljus bild *S* Men visst ser det gott ut



Så här mysigt hade vi det :) Det är inte fel att få fira med sina barn inte, vi skålade för kärleken oxå även om in son såg ut som han skulle kräkas över kärleken.. Men när jag sa att han skulle bli en hjärtekrossare, tittade han finurligt på mig och sa kanske det *s*

Nu har barnen lagt sig och lilleman har en kompis här så dom har ju inte somnat än iaf :)

Kram Emma

Babes on tour Vs Citronsirap i Bulgarien...

Nu är det klart att även Mona ska med till Golden Sands i Bulgarien i slutet på maj, vi skickade ut mail till alla som vi visste var intresserade. Så Lena och Olga har tackat nej då dom har alldeles för mycket att göra den veckan men som sagt Mona har sagt ja och vi väntar flera svar.

Så iaf den 28 maj så åker vi från sthlm mot arlanda, vi ska bo på Ibis hotel en natt så att vi slipper stressa då vårat plan åker 07.10 den 29 maj.

Så här ska vi bo och planen är att vi ska äta en god middag och avnjuta en god flaska vin och prata resplaner :)

<br><br>

Här ska nog både middagen och frukosten avnjutas.. Halv fem ska vi äta frukost... Fast den öppnar fyra *s*
<br><br>


Vid halv sex måste vi åka från hotellet och dom ser till att vi kommer dit med sina egna bussar, hur skönt och smidigt som helst..

07:10 går planet , 2 timmar och 50 minuter senare kommer vi vara ner i bulgarien och på väg mot Golden sands



Här ska vi bo en vecka, All Inclusive, känns helt underbart.. Jag ska ligga i en solstol hela veckan och Bettan som springer så jävla mycket kan kanske servera vin hela dagen.. Eller så får Mona fixa det genom att flörta med bartendern så han kör solstols servering... *s*


Sen får vi se om det blir några jordbävningar, jag har iaf hört att det är träningsläger på gång  :)

Kram Emma


Alla Hjärtans Dag



KRAMAR till er alla på Alla Hjärtans Dag.

//Bettan

När jag ser ut genom fönstret..

.. ser jag vintern och kylan men tycker ändå det ser så härligt ut att jag vill gå ut..





hmmm ska jag ta mig ut kanske...

Emma

Ikväll ska vi laga...

... Kyckling med färsk pasta, tyvärr kommer inte min gode vän ikväll, hon kände att hon inte orkade.. Men det är helt okej för då umgås jag med mina barn själv istället :)



Det här har jag i min pasta sås :)



Åh ett glas vin till det blir nog toppen :)

Återkommer senare med slutresultatet :)

Kram Emma

Ibland kan...

..även vi.. Lovade sonen att lägga ut även bilder på det han städade eftersom han städade sitt rum alldeles själv :)



Han har ju kvar sin loftsäng som vi ska sälja, han sa idag att mamma kom igen nu så vi blir av med den *s*



Han håller sådan ordning i sitt rum, tänk om hans syster oxå kunde göra det.... Ska faktiskt ta en bild senare på hennes rum så ska ni få se vad hon kallar städat *s*

Här kommer mitt kök jag städat..



Kaffehörnan :)



Har själv sett till att få mera utrymme för att kunna laga mat :)





Syns det att jag borde putsa fönstrena *s*

Ja jag återkommer med fler bilder ju längre jag kommer *s*

Kram Emma

Alla Hjärtans dag :)

Kände inte för att ens tänka på att det är idag, men så har jag ju mina underbara barn som är hos mig idag och ikväll ska vi tillsammans med en tjejkompis till mig ha en mysig kväll :) Så lite stämning finns det, mitt förra inlägg var inte så glatt, men så fick jag en urgullig kommentar av Anna och jag kände hur rätt hon har så stämningen blev faktiskt bättre :)..

Min son har städat sitt rum, med lite hjälp från mig vilket gör att jag oxå känner att jag måste dra mitt strå till stacken och städa lite.. *skrattar*

Så när vi har städat klart eller snarare jag då, så lägger jag ut lite bilder på det...

Kram EMma

Känner mig tom...

...därför kommer det inte så mycket från mig just nu...Hittar inte orken att sitta och skriva egentligen.. Men jag vet att jag mår bättre när jag varit här..

Vad händer just nu??

Ja vad som händer med HONOM vet jag inte, sista messet för 2 dagar sedan uppfattade jag som kallt och inte alls som att han har ngt intresse kvar, jag vet att jag kanske har fel men inte avslutar man ett mess med Vi hörs, ha det.. Eller gör man det?? Han har alltid skrivit kram, men inte nu.. Jag tappade lusten att svara, jag tappade lusten helt, senaste tiden är det jag som hört av mig mest, iaf så känns det så... Nu låter jag honom höra av sig..  Det är ju alla hjärtans dag idag och det skulle vara underbart att få ett mess av honom som bekräftar att han känner så mycket som jag gör.. Men jag förväntar mig inget, jag lägger lite locket på..

Sen har jag en hemlis, eller Bettan och jag har den ihop.. Det ska blir roligt, härligt och underbart... Känner mig pirrig innför detta.. Hi hi hi

Nä nu ska jag ut och röra på mig, ta en lång härlig promenad i den icke existerande solen, undrar om jag ska fråga om hon vill med...

Kram Emma


Nu är han född.....

diego
pappa


mamma

gul hane

gulhane
tigr hane1

tigreradhane

Nu har min dotter och sambo bestämt sig för att dom ska ha en hanhund. Men hur kan man välja?

Vad tycker ni? En gul eller tigreradhane?

//Bettan

Anonym

Har suttit och gått igenom ett antal bloggar, tidningar och andra sidor. En sak jag undrar mycket över är; Alla som skriver in ANONYMT. Alla anonyma  skriver ofta bara otrevliga saker, gnäller eller skyller på andra. Om ni skriver erat namn är det inte lika"spännande" längre? Eller vågar ni inte gå in med namn för att ni vet att andra människor ska veta vilka ni är och då är det inte lika kul längre? Vågar man inte stå för sin åsikt så tycker jag att man ska vara tyst.

Vad tror ni? Varför skriver folk in anonymt?

//Bettan

Fredag den 13/2

Idag är det Fredag den 13, många människor försöker undvika saker denna dag! Är det skrock eller händer det mera saker Fredag den 13?

Vad tycker du? Har du konstiga saker för dig under den här dagen?

//Bettan


Vilken dag...

På förmiddagen idag var jag hos min barndomsvän. Vi hade jätte trevligt, vi pratade, skvallrade och skrattade precis som förr, en jätte härlig känsla, jag skulle bli jätte glad om vi kunde börja träffas mer. Har blivit inbjuden på tjejmiddag hos henne och det är klart jag ska gå..

Sen var det en snabbis hem, hämta plånboken och iväg hämtade sonens kläder från www.topstreetwear.com , inte det billagaste stället men dom ska ha bra kvalite så varför inte..

Mötte sen upp "Galen men underbar" för vi skulle på föreläsning på jobbet. Föreläsningen var jätte intressant och bra.

Känns som dagen varit full*ler*.

//Bettan


Fika och föreläsningsdag

Vaknade kl 05.00 imorse, vet inte riktigt varför. Jag gick upp fixade lite frukost, läste DN och la mig igen kl 06.20. Vaknade igen vid 9-tiden.

Idag ska jag fika hos en tjej som var min bästa barndomsvän. Vi gjorde allt ihop och då menar jag allt. Vi gled ifrån varandra pga av massa saker vi tyckte olika om, efter ca 27 års vänskap. Men nu har vi träffas några gånger och det känns bra men det kommer aldrig bli som förrut.

På eftermiddagen ska jag in till stan och fika på något cafe. Vilket det blir får jag se, Gunnarssons på Götgatan? Chokladkoppen i G-stan? 7-Eleven i G-stan? Ringens fik? Skrapans fik? Finns många bra fik så det är svårt att välja. Men det måste vara ett fik nära jobbet för jag ska på föreläsning/utb.

Kl 17.00 har vi föreläsning/utb på jobbet. Först blir det mat och massa prat sen kommer det bli föreläsning om "Mammors psykiska ohälsa" det ska bli jätte intressant. Jag jobbar på Neonatalen på Södersjukhuset. Barn som födds för tidigt från v 27, (annars så går man i ca 40 v.)

//Bettan

Rensat...

Idag har jag rensat i garderoben och slängt massor av skräp. Vart i källaren och lämnat ännu mera skräp. Varför ska man spara allt? När vi sålde vårat hus så kastade vi så mycket skräp att vi fyllde en hel kontainer på barnens pappas jobb. Men nu verkar det vara samma visa igen, hur mycket skräp som helst.*ler*

Imorse var jag ute på en timmes powerwalk sen nu på em var jag ute och sprang. Det är skit halt ute så jag spände mig nog en hel del för nu känns det i ryggen, ops inte bra..

//Bettan


God morgon

Idag blev det sov morgon. Väckte sonen imorse men han hade ont i magen så han fick vara hemma idag. Då passade jag på att krypa ner i min underbara säng igen.

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ut på en timmes powerwalk, solen skiner och jag med den.

//Bettan

RINGAR....

Köpte ringar idag. Var det för att det var tomt just på det fingret? Eller var det för att det skulle fyllas ut på det fingret?

//Bettan

Dagen till ära...

Har handlat med min dotter, fikat med Emma, lämnat dottern vid tågstation. Hem till Emma, vin och vi bestämde datum för; resor, middag och massor med annat. Hoppas ni andra vill med..

Tankarna far som aldrig förr, har gjort mig av med en sak ,kändes jätte jobbigt men nödvändigt. Hoppas du förstår!!

GOD NATT MED ER, SOV GOTT OCH DRÖM SÖTT...

//Bettan

Solarium eller inte?

Är det verkligen bra att sola solarium? Ja, med motta säger några. Inte alls säger andra. Men om jag själv får bestämma så tycker jag det är skönt att ligga en stund i värmen och drömma mig bort en stund.

Om alla gjorde som dom ville och inte som andra vill, tänk vilka harmoniska människor vi skulle vara då.

//Bettan

Bok-klubb!

När min tankeverksamhet nu är på högvarv så tänkte jag att jag skulle kunna "öppna" en bok-klubb. Ja, en klubb där några tjejer/killar läser en bok, träffas och sen sitter och diskuterar den. Med lite vin , snacks och massor av fantasi. Självklart ska det också vara sanningen som kommer från dom böcker jag tänker lägga ut som vi ska läsa.

Så här tänkte jag, jag tar ut en bok, vi läser den, vi diskuterar den och samtidigt så lägger jag ut den på bloggen så ni också har chansen att vara med om ni vill.

Ungefär som dom tjejerna som öppnade Jane Austin-klubben. Dom träffades en gång i månaden för att diskutera Jane Austins böcker. Men det blev också mycket prat om äktenskap, kärleksaffärer, ungdomssynder och livsdrömmar. Jag tycker det låter underbart härligt.

 Undra vad jag ska ta för böcker?

//Bettan


Ska, ska inte?

Tankeverksamheten är i full gång. Ska jag eller ska jag inte? Tankarna dom snurrar som aldrig förr. Ska, ska inte? Hm, återstå att se....

//Bettan

Dikt

Jag längtar så det känns i hela kroppen.
Jag längtar så tårarna bränner bakom ögonlocken.
Jag längtar så att pulsen går snabbare ju mer jag tänker på dig.
Jag längtar så att jag kan känna mina egna hjärtslag slå snabbare.
Jag längtar efter att jag ska få känna dina underbara läppar mot mina.
Jag längtar efter att få hålla om dig , att få känna din närhet, att få höra dina andetag.
Jag längtar så mycket efter dig så jag inte vet vad jag ska säga, göra den dagen vi ses igen.

//Bettan

Monas 30-års resa :) Del 1 *s*

Ja nu har resan sjunkit in och jag känner mig redo att berätta om denna roliga resa som vi gjorde tillsammans med fantastiska Mona och hennes vänner och systrar :)..

Ja så var det då dagen då vi skulle åka båt igen (känns som det händer rätt ofta numera *s*), som vanligt inser jag problemen i sista sekund och vi i panik leta efter mitt pass då mitt leg inte längre gäller.. När jag väl fått ordning på allt tar jag min packning och tar mig upp till Bettan där vi sätter oss och tar ett glas vin och äter lite Lax med grönsaker så att inte alkoholen ska stiga oss åt huvudet *s*

När vi anländer till båten så möter vi upp Mona och alla andra, tillsammans är vi 10 tjejer och Bettan och jag känner direkt att det här är våran grej :).. Vi tar oss till våran hytt, där vi slänger av oss packningen, tar med oss våran present och tar oss upp till Monas hytt för att träffas över ett par flaskor champagne.. Mona fick av oss en flaska Champagne och en Kvinnoafton med grillat och en massa skratt :).

Vi satt tillsammans och pratade och skrattade, vilka underbara systrar och vänner Mona har, hon kan skatta sig lycklig .. Sen va det dags för alla tjejer att fixa iordning sig för att senare mötas upp för en drink innan maten. Som vanligt när jag och Bettan ska göra oss iordning så skvallras det på hög nivå.

Se var det dags för drinkar i puben och en massa korttagning.. Vi skrattade och hade jätte trevligt sen var det dags för middagen som var inne i Food Gardens lilla "privata" avdelning, men så privat var det inte eftersom servitörerna envisades med att stänga dörren hela tiden för att vi "väsnades" *s*.. Vi delade denna avdelning med ett gäng som hade maskerad hur kul som helst..

Nej nu måste jag ta barnen men jag fortsätter när dom sover *s*

Emma

Shoppat klart!

Nu är vi äntligen hemma efter en dag på stan. Jag köpte ett par stövlar med högt skaft och låg klack, tre linnen och en svart spetsblus och ögonskugga.
 Min dotter köpte svarta stövlar med högt skaft och låg klack, en kofta, två linnen, två trikåklänningar, en blårutig klänning, en grå stickad tröja,en blå stickad tröja, två svarta spetsblusar, en grå munkjacka och två nagelack. Vi åt Kebab till lunch, det var säkert hundra år sen jag åt det, så gott. Sen så fikade vi på vårat favorit cafe, Chokladkoppen.

//Bettan

Vad hände?

Igår när vi hade varit på kryssning så gick jag och Emma till en PUB och tog en öl. Efter en stund så kände vi att vi måste ha mat så vi åt plankstek, underbart gott. Efter ett tag kom det två killar(22 o 23) och satte sig bredvid oss. Till en början var det helt ok men efter en stund så började dom två och små tjafsa med varandra angående pengar och den ena killen tyckte Emma kunde betala deras öl. Och varför? Ja,d det undrade vi oxå. Det var frid och fröjd men ju mer öl killarna drack ju mer "matcho" tror dom att dom blev. Den ena killen kallade servitrisen för HORA, där går faktiskt min gräns.Jag frågade vad han sa och han blev helt galen. Och så var tjafset igång. Han kallade Emma för massa saker och säger igen att servitrisen är en hora. När jag sa åt honom så spottade han på min arm(för tredje gången). Ja, då var det igång. Jag vet inte hur det gick till men på två röda sekunder så var jag uppe på bänken och fick in en rak höger på hans käke och en till på axeln. Innan det här så hade vakterna varit och hämtat hans kompis och dragit ut han därifrån. Så Emma springer och hämtar vakten och dom är två starka vakter som släpar ut den här killen från stället oxå..

Det ska mycket till innan jag blir förbannad men jag tyckte verkligen att han gick för långt här. Det här är inget man ska sträva efter men vad skulle jag gjort. Visst, ignorerat honom men det var inte lätt han satt precis tätt intill och bara skrek, spottade och viftade med sina armar.


//Bettan

God morgon!



God morgon. Hoppas ni alla haft en trevlig helg. Det har vi, vi blev medbjudna på Monas 30-års fest på Cinderella. Mer om det kommer senare..

Idag kommer Emma på frukost sen ska jag och min dotter( hon kom igår, från Katrineholm) åka in till stan och shoppa. Sen ska vi gå och fika på vårat favorit cafe, CHOKLADKOPPEN i Gamla Stan.

Jag ringde jobbet i morse och frågade om jag kunde få semester inatt och morgonnatt. Och det fick jag bara ingen sjukskriver sig , jag håller verkligen tummarna för att ingen gör det.

//Bettan

Båtresa=Party

Imorgon ska jag och Emma åka på kryssning med Mona, Citronsirap. Vi ska fira Mona för hon fyller år, 25??*ler*....
Ja, man blir inte äldre än man gör sig och jag blir aldrig äldre än 27*asG*..

Den stora frågan som vanligt är; VAD SKA JAG HA PÅ MIG, det spelar ingen roll hur mycket kläder jag har , jag har aldrig något för rätt tillfälle tycker jag. Men eftersom jag har handlat en hel del den sista tiden och har en full garderob så borde något passa till kvällen och sedan dagen efter. Det blir att rota runt och kolla vad man känner just för dagen, därför brukar min resväska på 24 tim alltid se ut som jag ska vara borta en vecka. Tänk om någon spiller på mig? Tänk om jag inte är på humör för just det klädplagget när jag väl fått på det? Så bättre att vara förberedd på det mesta....

Hur gör ni? Har ni massor av kläder med er eller tar ni bara ett ombyte?

//Bettan


Vad händer????

Dom senaste dagarna har det hänt massor av saker i mitt liv, både helt fantastiska saker  och mindre bra saker. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja att nysta upp detta "nystan". Dom bra sakerna är så bra att jag bra skulle vilja skrika dom rätt ut så alla får veta. Men jag vet inte om det är en sådan smart ide? Jag får fundera på det ett tag men jag lovar ni ska få veta vad den underbara nyheten är inom en kort tid.. Sen har jag dom mindre bra och dom kan jag bara själv se till att jag antingen lägger bakom mig, men då kommer jag fundera i hundra år, och det är inte bra, så jag måste ta tag i det och det känns som jag skulle klara det på ett bra sätt... Men just nu kan jag inte ta tag i det heller för det finns inte inom räckhåll just nu.

Jag är jätte klyven men känner att det är på ett bra och helt fantastiskt sätt.

//Bettan

Lugn kväll...

Nu har jag jobbat färdigt, idag blir det en lugn hemma kväll. Världens tråkigaste väder, ena dagen snö och kallt och jätte härligt, nästa gång man går ut så regnar det och är tio cm vatten på gatan. Inte kul, men det är så varje år så, det är bara att bita i det sura äpplet och klä sig efter vädret . Snart är SOMMAREN här.



//Bettan

Spöken från förr....

Jag vet inte om det är en god morgon eller om det ska kallas ngt annat... Idag ska jag träffa 2 personer, vilket jag vet kommer ta på mig väldigt psykiskt.. Jag undrar hur jag kommer må efter det...

Den första personen har jag lagt bakom mig för länge sedan, men den andra ja jag vet inte, där finns alla jobbiga, sårade och förbannad känslor kvar. Men men vi är vuxna och då måste man kunna samtala...

Sen så längtar jag efter honom, hade varit underbart om han legat i min säng när jag vaknade, väckt mig med en kyss eller 10 på halsen som han gör så bra *ler*

Nej nu ska jag skynda mig att lägga på masken...

Kramis Emma

Det har varit mycket..

.. nu, jag känner att jag inte hängt med vare sig känslomässigt, fysiska eller ja på vilket sätt det än finns..

Jag kan säga att det bubblar och spritter i kroppen och jag känner leendet som hägrar hela tiden.. Sådan härlig och skön känsla speciellt då det känns som att man har ett gensvar oxå :)

Sen kommer vi till den där känslan av likgiltighet, när någon stampat sönder en.. När man känner att orken rinner ut en och tårarna finns i ögonvrån mest hela tiden...

Blanda det så har ni mig just nu...

Emma

Ärlighet varar längst...

Jag tycker det är jävligt konstigt att vissa människor kan stå helt "rakryggade" och säga  massa saker. Och sen  så får man på något sett veta att det inte var/är så....Förvirrande, ja. Ärlighet, varar inte det längst?

//Bettan

Slappar dag

Idag har jag faktiskt inte gjort någonting, inte ens tränat. Men jag ska det innan jag åker till jobbet*ler*.
Jag ska träffa Emma i centrum,  handla lite grejer till Ålandsresan på lördag, sen är det hem och fixa lite och iväg till jobbet. 

Hoppas ni haft/har en bra dag...

//Bettan

Grattis lillebror



Hipp hipp hurra för min lillebror idag. Massor av pussar och kramar till dig..

//Bettan

Jag älskar....

Jag älskar människor som tar livet för vad det är, som inte alltid grubblar och tycker livet är trist. Visst suger livet ibland  och det måste det nog göra för att vi ska växa som människor, bli starka och orka kämpa för det vi vill i våra liv. Man lever bara en gång och det ska man ta vara på.....

All min kärlek till er....

Sov gott...

//Bettan

Seg morgon men en underbar dag......

I morse när klockan ringde tänkte jag, vad i h...... är det som låter? Jag är inte morgon trött men har ett jävla morgon humör men det går ofta över efter ett par minuter. Men imorse skulle jag kunna gjort vad som helst för att få sova, men icke, upp fixa så sonen kom iväg till skolan och sen var det bara att göra sig iordning.

Idag har jag haft en jätte bra och lugn dag i stan. Fikat, pratat, ätit sallad, pratat, handlat kläder, en svart taijt kjol och en svart omlottblus( bilderna kommer imorgon) pratat och pratat.
Tack för en trevlig eftermiddag och en underbar prat stund...

//Bettan

QX Gaygala...

                                  Kläderna för kvällen..

Igår var jag, min arbetskamrat Jenny och Lasse på QX Galan. Det var helt fantastiskt.  Vi kom dit vid 20-tiden, så då blev det en cider i baren sen började "Galan" kl 21.00-00.00. Efter det hamnade vi i baren/dansen..Så mycket underbara människor, Lasse han är inte "klok" någonstans, helt galen. Han drog fram som en annan tornado bland alla kändisar och pratade och skämta med allt och alla,  han fick Thomas & Simons mailadress. Nu du Jenny*ler*.. Ni skulle vart med , det var en kväll jag kommer att minnas så länge jag lever. Jag o Jenny åkte hem vid 01.30. Lasse stannade med en jätte trevlig tjej vi träffade där...Han var hemma någongång i morse, (ska inte berätta hur hans sista timmar var) men dom var visst jätte trevliga....

//Bettan

Tillbaka...

Har haft full upp i några dagar men nu är jag tillbaka i bloggvärlden. Som sagt i Söndags blev jag jätte irriterad på en av mina vänner. Hon har messat massor av gånger och bett om ursäkt och jag står fortfarande fast vid att hon kunde ha ringt tidigare. Men jag har gått vidare  och lagt det bakom mig. Mår just nu jätte bra.

I Söndags så var jag och Nemo ute, han skulle inte dansa men jag tror vi fick i oss en hel del och dansade ja, i flera timmar.(Nemo har ett nyopererat knä och går med kryckor)...Du gjorde min kväll helt lyckad. Tack så mycket..

//Bettan



Att upptäcka..

.. att någon man älskar inte älskar gör verkligen ont... Att upptäcka att någon man litat på inte är dem man trott kan göra en fullständigt förtvivlad.. Att upptäcka att någon spelat ett spel i över ett års tid går inte ens att beskriva...

Emma

Jävligt irriterande...

Känner mig så irriterad. Varför kan folk inte säga rakt ut vad det är dom vill?Jag vet , jag har också haft svårt för det men jag har sett till att jag fått hjälp med det... Nej, antingen går man till någon annan eller så säger man det i sista minuten innan man skulle göra något tillsammans eller ringer i sista sek. Jag känner just nu att jag är så j.... trött på det. Om man bestämmer att man ska göra något och den ena personen inte vill, men säg det då för f... Jag vet att det kan komma saker i sista stund som går före, men varenda j....gång?. Om man nu är vänner så ska man kunna ta många saker men när det händer gång på gång då tröttnar jag. Och det har jag just gjort. Då får man höra, är vi inte vänner längre , jag tycker om dig så mycket , det var synd att det blev så just nu. JUST NU!! Var enda jävla gång. Det är klart vi är vänner men jag måste också få bli arg, irriterad,säga vad jag tycker och bli jävligt förbannad  men mest av allt är jag nog bara sårad och känner mig ledsen.. Men eftersom jag sällan säger ifrån så är det väl så att vissa tror dom kan göra så här. Jag vet att det kan komma andra saker mellan som är viktigare, och det tar jag, absolut..Det är inte det som är grejen utan nu kände jag bara att det räcker. 

Varför kan vissa inte säga med engång att; Nej, tyvärr inte nu eller en annangång är bättre.

//Bettan





God morgon!

Eller nu är det kanske God dag! Min dotter och hennes sambo ska köpa en Boxer bebis. Så nu letar jag efter en bra bok som handlar om Boxrar. Är det någon som kan tipsa om en?

//Bettan


RSS 2.0