Sovit!,

Det har inte blivit mycket sömn sen i torsdags. Först var jag i Göteborg, det var helt underbart. Va på en mysig och väldigt trevlig restaurang, Sjöbaren, där jobbar världens bästa och mysigaste kock. Va på Liseberg på julmarknaden,  jag och Maggan vi tog kort på oss två och Tomten, åt god mat och drack vin. Direkt från tåget, hem in i duschen och sen byta om för  80talsfesten i lördags. Inatt har jag sovit som en stock, tror jag sovit i ca 11 tim, det var verklligen behövligt.


Nu är det gymet sen ska jag hem till Leopardpuman på fika. Sen hem igen och fixa lite för jag ska jobba hela veckan, först är det två nätter, sen jobbar jag fre, lörd och söndnatt.

Ha en bra förmiddag.


//Bettan

Många längtar..

...till julen, för att sätta upp granen, stjärnorna och tomtarna men tyvärr är inte jag en av dom personerna. Det finns ju alltid två sidor av allt, men jag tycker inte julen är något "himmelskt" jag tycker bara att alla människor blir stressade, osams och kastar pengar på saker som man egentligen inte behöver men eftersom det är JUL så köper folk saker bara för det.

I år har jag bestämt att mina barn inte ska få några julklappar dom ska få UPPLEVELSER, nu kan jag inte skriva ut vad det är eftersom dom båda läser bloggen, men jag vet att dom kommer att uppskatta dom jätte mycket.

Vad tycker du om julen?

Köper ni massa julklappar?

Vad är din bästa julklapp du fått?

Har du fått någon upplevelse någongång?

//Bettan


80-tals festen!

Festen i lördags var;

- Färgglad

- Tävlande

- Fylld med skratt

- God mat

- Mycket dricka

- Några nya ansikten

- Värden och värdinnan var helt fantastiska

Tack "Galen men underbar", Jenny, för en fantastisk kväll.

Lägger ut bilder någon dag i veckan.

//Bettan


Jag trodde....

- Du var en rak person

- Du alltid stod för din sak

- Du var en starkare person än så här

- Du var en sådan jag kunde ge mina innersta tankar till

- Du var den enda som sa sig kunde förstå mig

- Du var en annan person

//Bettan



Hej =)

Oj har inte haft tid att blogg på väldigt länge, men nu är jag här igen.. Har gjort ngra få inlägg på min andra blogg men det är sådant som jag inte vill ha stött och blött i den här bloggen =)

Vad gör nu?!

Själv har jag jobbat och jobbar fortfarande... 83,5 timme kör jag nu på 7 dagar och jag har precis bestämt mig för semester i början av januari så jäkla härligt =).. Tjejhelg med Bettan och det blir bara vi 2, så himla skönt.. Längesedan bara vi åkte och gjorde ngt härligt tillsammans..

Massa kram
Emma

80-tals festen!

Nu har jag fixat färdigt allt till 80-tals festen, jag kan inte skriva vad jag ska ha på mig el mitt val av låtar för några som ska på festen läser bloggen. Det ska bli så kul, kan tänka mig att det blir full rulle från början till slutet. Förra året hade inte "Galen men underbar" Jenny, något tema men det var full fart och så trevligt hela natten.
Kan inte bli något annat den här gången än helt galet, el vad säger man; Man har inte roligare än man gör sig.....


//Bettan




Jag märker själv...

..hur jag börjar hitta på ursäkter, jag letar upp dom.. Blir så trött på mig själv.. Vad är jag rädd för egentligen?!

Rädslan sitter väl i att jag inte ska kunna vara jag.. Att jag inte ska som ikväll kunna träffa Bettan och bara dra ut ;)

Måste börja slappna av..

Emma

Helgen!

- Underbar egen restaurang personal.

- Underbar egen kock.

- Underbar egen helg.

//Bettan


Ojsanhoppsan....

Ibland, typ som nu, ångrar jag att jag kläckte ur mej det där om att aldrig mer. Men Nu! Nu säger jag faktiskt på riktigt att lagens långa arm inte alls, på något sätt tilltalar mej. Så nu sätter jag punkt där.

Istället tänker jag försöka hålla mej till vad mitt hjärta vill, och ikväll vill hjärtat gå ut å babbla med en väninna så då gör jag det.

Kraaam Sanna

Helgen...

..har äntligen kommit, en helg som kommer att bli mycket utöver det vanliga.

//Bettan


Fika, fika, fika..

 Vaknade i morse och kollade av mitt mobilsvar det var Emma som ringt med sin ljuva stämma kl 0800 på morgonen, hur kan man var så jä....pigg som hon på morgonen? Nu var det bara att kliva upp göra sig iordning och möta henne för fika i centrum, jag skulle ändå köpa träningsbyxor, kom jag hem med några; NEJ.


Sen kom Maggan på fika och nu har jag städat klart hela lgh, en underbar fredag....

//Bettan

80-tals festen....

... den 28/11 kommer att bli något i hästväg, nu vet jag inte allt som kommer att hända men jag har hjälpt  "Galen men underbar" Jenny, med lite saker. Vi ska ha med oss en typisk 80-tals grej som betyder något för en och sen ska vi maila(har gjort det) 5 st 80-tals låtar som hon ska fixa och mixa ihop. Jag tror vi blir ca 30 st i galna 80-tals kläder, lovar jag ska lägga ut bilder.


Har hittat massor av bra sidor där jag fått många tips och sett många otroliga saker som man hade på 80-talet. Jag är redan klar med mina kläder, håret och 80-tals grejen jag ska ha med mig.


Vet du någon bra 80-tals grej?

Hur tycker du 80-tals kläderna ser ut?

//Bettan

God morgon!

Idag vaknade jag så utvilad, fast jag inte sovit så många timmar så känns det underbart i kroppen.

Har städat nu på morgonen och kl 10 ska jag träffa Leopardpuman för ett hårt pass på gymet. Efter det ska jag ha en hudvårdsklass men en gammal väninna till mig, det är säkert ett år sedan jag såg henne sist så det ska bli jätte trevligt.


Nu blir det havregrynsgröt och kaffe.

//Bettan

Ragdoll Kattungar till Salu!


Rag-Amax Ragdolls har just nu 6 kattungar som är födda den 23 september och det är leverans tidigast den 16 december!



För mer info, gå in på hemsidan http://ragamax.com eller maila på [email protected]


Emma =)

Ledigheten!

Min ledighet den här gången är ungefär lika full som om jag skulle jobba heltid och mer därtill.

Igår var jag på middag hos Emma och träffade Nemo, vi hade så trevligt.

Idag;

Städat, diskat och tvättat.

Gymet med Leopardpuman, känns  som jag körde skiten ur mig, kan knappt skriva, undra hur det blir imorgon:) 

Nu är det dax för hundarna att få en genomkörare, duschas,kloklippning, borstas och fönas.

Ikväll ska jag hem till Maggan, snacka skit och skratta som vanligt.

//Bettan


Sanna!

Jag välkomnar dig med öppna armar till bloggvärlden.

//Bettan

God Morgon Världen =)....

... hoppas att solen lyser där du vaknar, och att värmen sprider sig in i ditt sovrum.. För det gör det tamefan inte här *asg*, här lyser solen med sin frånvaro och det är kallt så bara in i .......  Men är iaf rätt pigg och på väg till jobbet.. Idag blir en lång arbetsdag och min kära syster ska hämta barnen i skolan för att åka och vaccinera dom, hoppas nu bara att det funkar..  Annars kanske jag har ett ess i rockärmen men som sagt vi får se..

 

Kanske har en liten lunchdejt på fredag oxå, det vore väl roligt ;)


Jo du Sanna Lagens långa arm, det är nog inget att lägga vikt på... Borde kanske varnat dig om typen ;) Men nu är det nya tag som gäller ;)
 

Emma


Nää, jag tror inte det.

Inte för att det var nåt, men nu är det slut.
Att jag inte lär mej att det första intrycket Inte blir bättre andra gången. 
Det sköna, det bästa är att jag gör som jag vill. Jag gjorde inte som han ville.
Jag bestämmer över mitt liv, hoppas att du bestämmer över ditt liv.

Kraaam Sanna


HEJ!

Det är en ära att ha blivit "bloggkompis" med Bettan och Emma!
Jag hoppas kunna bidra med både det ena och det andra, men mest är jag glad för att kunna smaska i mej detaljer om deras härliga liv och äventyr!

Lite allmänt om mej själv: Sanna, 37 år, 2 tjejer och en hund varannan vecka. Arbetar som dom flesta andra, har intressen som dom flesta andra, räknar mej som singel som dom flesta....

Som en liten parantes så kan jag berätta att jag ikväll ska dejta med lagens långa arm nummer 2, då Emma redan dejtat nummer 1! Ska rapportera lite mer om det senare.

Kraaam så länge, Sanna

Slut jobbat...

...för den här perioden, nu är jag ledig till nästa tisdag ( börjar egentligen på onsnatt) då ska vi ha utbildningsdag, efter det ska vi gå ut och äta. "Galen men underbara" fyller år då så vi får se om det händer något spännande!!

Idag ska jag hem till Emma på middag och träffa Nemo,  det var ett tag sen vi sågs så det ska bli jätte kul.
Jag ska få Lasagne med hot aioli, det är sååååååååååå gott!

Vaknade kl 14 idag och känner att jag ska nog ta och lägga mig och läsa ut min bok, Camilla Läckbergs, Sjöjungfrun. Jag blir så seg när jag har jobbat hela helgen och sen bara sover några timmar, jag är som ett barn behöver sova 8-10 timmar för att känna mig pigg. Men när jag går av så är det bättre att gå upp i tid och sen sova som en klubbad oxe på natten.....


//Bettan

Vi vill presentera Sanna!!

Från och med idag har vi en ny bloggare som heter Sanna som ska skriva tillsammans med oss =)..

Hon har precis som oss ett aktivt och galet liv med inslag av mycket roligheter...

Sanna kommer själv få presentera sig i sitt första inlägg =)

Från och med idag kommer det oxå att finnas 3 nya kategorier och det är Emma, Sanna & Bettan så att ni lättare ska kunna läsa om ni bara vill läsa en speciell persons inlägg..

Emma :)

God Morgon Världen =)

Hoppas ni har sovit gott och att ni haft en fantastisk helg för det har jag haft =)

I fredags var jag på en dejt, där jag fick välja film hör och häpna, en riktig gentleman ;), men kanske borde han inte låtit mig välja film med tanke på att den var så pissdålig att man bara ville gå därifrån... The Box hette den och den borde inte tillåtas visas på biograferna.. *suck* Kommer väl aldrig mer få välja film..
Hade en jättetrevlig kväll, ja ni vet så trevlig att jag gärna gör om det igen.. Det verkar som att det blir så oxå =)

Sen i lördags åkte jag hem till Anastacia och åt en fantastiskt god middag, drack vin och skrattade så tårarna rann.. Fick en massa gulliga mess oxå.. En bra lördag helt enkelt..

Igår söndag så hämtade Under Bar mig i nynäs mot att hon blev bjuden på middag ;)... Den dealen gör jag gärna, hade faktiskt bjudit henne på middag vilket som kan jag villigt erkänna.. Gillar sällskapet =)

Idag får jag middagsgäster igen, det är Bettan & Nemo som kommer för att äta min fantastiskt goda lasagne =)

Igår kom barnen hem oxå, skönt att få kramas lite.. Men tyvärr så hade min dotter inte sin bästa attityd, åh det blir ju konsekvenser då oxå... Men vi löste det tillslut även om hon är missnöjd!

Emma



Sova?

Jag jobbade i natt som va sen sov jag i tre timmar, iväg på dop, fika och nu är jag hemma en sväng för att göra mig iordning för nattens jobb...Jobbar också söndagnatt, undra när jag ska sova?

//Bettan


Fredagen den 13...

Jag har redan lyckats klanta mig ordentligt idag...

Borde kanske stanna hemma.. Borde kanske akta mig...

Men va fan är ju 33 år gammal så jag klarar mig nog *asG*

Vi får väl se ;)

Trevlig helg

Emma

Borde ju sova...

.. för länge sen men så kom jag på att jag lovat mig själv att skriva ngt här..

Hade det supertrevligt med kollegorna när vi åkte bort, dansade, skrattade och åt gott =) Sov 3 timmar så på 2 dagar blev det 8 timmars sömn.. Så jag hoppades att jag skulle somna tidigt idag, hmm eller hur *skrattar*.. Hamnade i telefonen med dejten och vi pratade i 3,5 timme i telefon oxå.. Tiden flög iväg.. Han är ju så lätt att prata med får väl hoppas vi pratar lika bra imorgon, eller kanske inte under filmen då.. Eller då sover väl jag *asg*

Sov så gott!!

Emma

Hudvård och make up!

Idag har jag haft en hudvårds och make-up analys med en kompis och hennes vännina. Dom tyckte att det var jätte kul och trevligt. Jag gick först igenom deras hud och kollade lite sen började vi med hudvården och sist la jag en make-up på dom, det blev jätte bra.. Men det bästa är ju när kunden är nöjd och det var dom verkligen.

Tack för en trevlig stund:)

//Bettan

Har .....

...känt mig hängig i några veckor, något som legat där men inte har velat brutit ut. Jag har jobbat två nätter och sista natten var j......tuff, jag jobbar på Neonatalavd, avd för barn som födds  v 26-40, det är inte alltid dom barnen mår bra el klarar sig så det är ett tufft jobb....

Just nu känns det som allt bara kom, febern , huvudvärken och snoret rinner hela tiden...

Jag har tagit vaccinet så det är inte svininfluensan el ? typiskt nu när jag är ledig i två nätter, hm roligare kan man ju ha det....

Men som sagt man lever bara en gång och det är nu, så jag får ta dagen som den kommer och jag mår säkert bättre imorgon...

Jag har ju .... och tänka på så jag mår bättre bara av det.


//Bettan

BETTAN!!

Saknar dig och vill bara säga att du är världens underbarste!!! Åh jag tackar iförväg för frukosten på torsdag =)

Puss

Känns..

..som det blir mindre och mindre skrivande här. Jag älskar och skriva och håller på med det fast på annat håll. Fast det finns ju inget som säger att jag inte kan skriva på flera ställen samtidigt, förrutom jag själv. Det har hänt massor av saker i mitt liv dom sista veckorna så det är också en orsak till att det inte blivit så mycket skrivande.

Just nu sitter jag på jobbet och har haft fullt upp till nu och längtar till kl blir 0715 för då slutar jag.



//Bettan

Ja det dröjer...

.. verkligen mellan gångerna som jag hänger här =)..

Jaha vad har hänt på sistonde då?? Egentligen ingenting eller så allt.. Beror helt på hur man ser det *s*

Imorgon ska jag iväg med jobbet på en grej och det är väl lite spännande eller så bara nödvändigt..

På fredag ska jag på bio.. Det ska bli väldigt spännande =)

 

Emma


Oj va längesedan..

..det var jag skrev här... Fast måste erkänna att jag har inte varit så aktiv på den andra bloggen heller..

Funderar på att släppa bloggadressen till den faktiskt.. Känns inte som jag måste "dölja" ngt och läser ngn och tar illa upp är det faktiskt inte mitt problem..  För Läser du så skriver jag .... Eller var det tvärtom ;)


Hoppas att ni alla mår bra iaf ;)

Emma

Hm...

..antingen är det sprutan som jag tog på jobbet  eller så är det kvällen igår som gjort att jag känner mig: febrig, ont i hela kroppen, ont i halsen (kan ju vara efter Sing Star, haha), och så j.... ont i armen. Men det är ju bara att bita i det sura äpplet och sätta fart för dagen iaf. Ska åka till Farsta och handla några bh:ar, det är inte det lättaste nu när jag har lagt in implantaten men jag får se om jag hittar några.



//Bettan


Tjejmiddag!

Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Leopardpuman, det är massa prat och otroligt massa skratt, senare på kvällen blir det Sing Star, sååååååå kul...


Nu är det dax för duschen och sen på med strassen...

Hoppas ni alla får en bra fredagkväll..

//Bettan

Inatt..

..när jag var på jobbet så var det dax att ta influensavaccinet. "Galen men underbar" skulle oxå ta den men nu hör det till att hon är så sprut rädd. Tror det tog 20 minuter innan hon fick sprutan, vi var 4 st som tog den samtidigt, bra att man jobbar på sjukhus så man slipper stå i alla köer för att få den. Man tar den ju inte bara för sin egen skull utan jag säger att folk ska ta den pga ; tänk på alla gamla, sjuka och alla barn som inte får ta den, för om inte vi andra tar den som är friska så kommer vi att göra att det blir flera som blir sjuka i influensan. Nu tycker iof jag att det är ett otroligt hysteri runt det här men som sagt man vet inte om några år så kanske det var en j..... tur att det var så många som tog den just nu....

Man ska vara rädd om varandra och inte bara tänka på sig själv....


Och nu var det dax att göra sig iordning för en sista natt med gänget, sen är jag ledig under helgen.

//Bettan

OJ oj...

vilken dag det varit.. Helt färdig efter baket igår.. Önskar att ni kunde få se bildrepotaget som vi gjorde, eller dom som har fejjan har ju kunnat se det..  Vi hade så jäkla roligt stundtals höll jag på att kissa på mig =)

Fick ett med från LLA (Lagens långa arm) oxå i natt tror jag det var, och det känns bra vi är nog på samma våglängd.. Som jag skrev till honom så blir det jättebra så länge vi är ärliga, då finns inga problem bara möjligheter =).. Det viktigaste är att vi är vänner tycker iaf jag... Sen får vi se..

Ja men just det idag fick Kiara 4 bebisar.. Jag bad efter 2 stycken att det skulle vara slut, men hon tittade på mig och klämde ut 2 till.. Så nu har jag 13 katter hemma  *svimmar nästan av tanken*

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men idag har varit en dag då jag satt i pyjams till halv 5 idag tills jag var tvungen att byta om för att gå till affären..

Jo just det dom ringde från min dotters klass idag och undrade hur många salamikorvar vi sålt WHHHAAATTTTTT???? Vilka jäkla korvar... ÅHHHH den ungen.. Så tydligen var det bra om man iaf sålt 2 tills fredag.. Jag har hittils sen kl 15 idag sålt 10 stycken =)

Emma


Dagen!

 Vart har den här dagen tagit vägen?

- Vaknade kl 11.30.

- Hämta ut kläder som min son beställt från Top Street.

- Powerwalk och träning.

- Skickat ut mail ang hudvårds och make up klasser.

- Promenaret med hundarna.

- Städat.

- Börjat med middagen.

- Och som vanligt pratat i tel i timmar.

-  Ska nu jobba två nätter, börjar 20.45. 


Vill ha flera timmar på dygnet:)

//Bettan


Baka!

Det är inte min grej, jag tycker inte om att laga mat och jag hatar att baka men idag har Emma fått för sig att vi ska baka hemma hos henne. Vi ska baka kladdkaka med grädde. Det är jätte gott men att baka när det finns färdig på affären , det förstår jag inte.

När mina barn var små så bakade deras pappa med  dom så baka har dom fått gjort men så fort någon fyllde/fyller år så blir det antingen från ICA, COOP eller något konditori, varför ska jag baka när det finns dom som brinner för det , som har det som jobb, som älskar att baka. Det finns så mycket gott att köpa, fort går det, diska behöver man inte och sen så smakar det jätte gott.

Inget går iof upp mot min lillasysters bakverk men det är ju hennes val att hon tycker det är kul och jag är jätte glad för det, för där får både jag och barnen alltid något nybakat..


Bakar du/ni alltid när det är fest eller kalas?
Vad bakar du/ni?

Emma och jag ska göra ett bildrepotage om baket så vi lägger ut det när vi är klara.....

//Bettan

Skulle inte...

..sitta framför datan nu, hm. Varför fastnar man alltid här?

Måste rusa iväg till affären, ses senare.....

//Bettan

Kärlek!

- Är åldern BARA en siffra eller har den en STOR betydelse när man träffar någon?

- Spelar det någon roll OM kvinnan/mannen är yngre/äldre?

- Hur många ÅR är ok att ha emellan?

- Är det BÄTTRE att kvinnan/mannen är äldre?

- Är det BÄTTRE att kvinnan/mannen är yngre?

 
Jag tycker inte ålderna har någon betydelse alls, bara man känner att man är kär och trivs bra ihop!

Eller vad tycker ni?

(internt) Vill man inte gå upp i åldern kan man ju gå nerrrrrrrrrrrrrrrrr. *asG*

//Bettan


Vad händer...

..idag?

-  Powerwalk i stormen, gick förbi affären för jag skulle hämta ut en jacka jag köpt till min dotter, den var jätte snygg, tur att jag köpte en likadan men i en annan färg....Hon fick blå och jag tog en svart/grå.

- Städa, tvätta.

- Promenad med hundarna.

- Handla.

- Gymet

- Hudvårdskonsultation på Hotell Oden.

- Fixa med hemsidan.

Det här är det jag skulle behöva göra idag men man vet aldrig, antingen blir det gjort el inte!

//Bettan 

Öron!

Min Pufftik hon har masssor av päls och eftersom jag inte ställer ut henne så har jag klippt av henne det mesta håret, igår när jag skulle fixa hennes päls så fastnade kammen i hennes öra så jag råkade dra bort en bit skinn. Snacka om att jag fick ångest, stackarn och hon som hatar att bli borstad, hur ska det nu bli? Det blödde en del men slutade efter ett tag. Nakenhanen kom som vanligt springande för han vill jätte gärna bli borstad, han låg och slickade på hennes öra hela kvällen igår. Men idag ser det fint ut men snacka om att jag har världens ångest.

Pussar på dig min älskade Bea...

//Bettan


Skriver ju inte så...

.. ofta här längre av en massa orsaker.. Men känner kanske att dom har börjat dö ut lite..

Så kanske borde jag skriva om Lagens långa arm här, kanske borde jag berätta hur jag blev 22 ;)

Kanske kanske...

Emma ;)

Som Bettan ...

..skrev så var vi i stan tillsammans och åt med min son..

Vi hade jättetrevligt :)

Åhh du Bettan kanske frågade dom Leg på honom för att han är ett snäpp år yngre än oss, eller vad tror du??? Eller är det vi som oxå ser så där fasligt unga ut??

*asg*




Emma

En egen dag..

..med Emma och hennes son på stan.. Vi åt lunch på ?, tyvärr kommer inte ihåg vad stället heter men vi har varit där förrut men det är en annan historia. Idag hade jag bestämt att det var slut drucket på vin efter fredagens natt. Så vi åt plankstek och drack öl till, ja nu blev det ju tre öl men öl är väl bättre än vin?? Eller inte! Det var jätte gott, Emmas son tyckte inte att det var så himla kul att sitta och lyssna på oss fast han fick både pizza och glass.
 
Vi fick  sällskap av M, när han kom in på restaurangen/puben så bad dom om leg på honom. Vi vinkade så han såg var vi satt, då kommer bartendern fram och säger;

- Hm, jag bad han om leg, är han i erat sällskap?

- Ja, det är han...

Hur blev det här? Är vi för gamla  eller är han för ung???


Hur som helst så var det trevligt sällskap iaf....


//Bettan

RSS 2.0