Tankens kraft!

Vi människor kan skapa och genomföra det vi vill genom att ha fokus på målet. Det är bara vi själva som sätter begränsningarna. Det är vi själva som inne i huvudet talar om att vi inte kan, inte har möjligheten. Som barn är vi alla "tomma" det är omvärlden som "bygger" oss. Om vi visste från början "att allt man vill det kan man, man måste bara tro på det". Det som ofta stoppar det är alla utifrån; släkten, föräldrar, vänner, sambo och många andra saker, vi kan bara vi vågar ta steget ut. Men att göra det är inte det lättaste, man måste tro på sig själv, göra det för sin egen skull inte för någon annan för då kommer det aldrig att fungera eller ge framgång.

Att tro på sig själv är jätte viktigt men när man har en omgivning som är så stark att den påverkar en så mycket då är det inte lätt att utföra det man vill. Ibland måste man våga "bryta" sig ut från sig själv, ta chansen, se vad som händer. Av tankens kraft klara av något som man så gärna vill, slå bort allt som finns i vägen och våga va dig själv, våga va dig själv fast du inte vet i början om det är du som vinner. Men egentligen spelar det någon roll vem som vann? Är det inte huvudsaken att man mår bra? Att man känner man gör något för sin egen skull och inte för andra? Om man ska gå igenom livet genom andra så kommer man inte speciellt långt.

Tankens kraft är något som vi alla ska tro på, vi kan bara vi vill, vi gör val här i livet som kanske inte är dom bästa men om man inte gör det så har man inget att se tillbaka på och har man haft motgångar så är det i det man växer , för varje motgång så växer du som människa, förhoppningsvis har du lär dig något av dina misstag, det är bara DU som kan gör ditt eget val ingen annan kan bestämma, säga åt dig vad du ska göra. Det är DITT val, men om du sen väljer att göra som andra säger ja, då får det ju stå för en annan sak.   


//Bettan

Kommentarer
Postat av: cecilia

vilken fin header :D vart är mitten bilden tagen? (:

2009-10-27 @ 15:06:37
URL: http://ceciliala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0