1:a Advent



Färdig pyntat i köket........



1:a Advent............

//Bettan

Årets julklapp?

Fick ett tips av en av våra blogg läsare, Orgasmboken kanske kan bli årets julklapp? Jag vet några som jag skulle kunna ge den till. Den är både lättläst och lätthanterlig......

Tack för tipset Petra i Malmö.

//Bettan

Fler bilder..........



Måste lägga ut lite bilder när folk dansade och sjöng..........



Här är det fullt ös..........



Och här är det en lugnare låt, eller var det början på kvällen *ler*..............



Vad väntar dom på? Tina , Maria och Anna...........

//Bettan

Bilder från festen igår



Presenten från mig och en arbetskamrat, present kort på värdinnans bästa affär (inredning mm)..
Jag var där redan kl 16.30 och hjälpte till med dukningen. Först fick alla en  välkomms drink, sen bål och sen en massa vin och öl..Till mat bjöds det på; två olika sallader, oliver, hemgjort bröd, vitlöksbröd och zatsiki. Det var jätte gott.



Värdinnan, Galen men underbar( Jenny) som jag kallar henne.



Jenny, Sandra, Lasse, Tina och Maria.



Stefan (mannen i huset) Jenny, Fredrik och Tina.



Den enda nya på den här bilden är Monika.



Sen blev det Karaoke för hela slanten, vi sjöng och dansade hela kvällen/natten.



Sladden på micken åkte ut men det var ingen som märkte det för alla sjöng för full hals. *asG*



Nu var det dax för mig att gå hem..Maria och jag gick hem klockan 01.30....

Tack för en helt fantastiskt rolig kväll, har skrattat så mycket så jag har ont i käkarna...

//Bettan

Varför?

Varför är man alltid ute i sista sekunden när man vetat i flera veckor att man ska bort? Det är så typiskt mig, nu har jag i alla fall handlat present och blomma lägger ut bilder senare eftersom "Galen men underbar",  läser bloggen. Eftersom jag har städmani så håller jag  på och städar samtidigt som jag ska, fixa kläder, duscha och laga mat. Varför alltid 17 saker samtidigt? 

//Bettan 

35-års Fest

Ikväll ska jag gå på fest hos min arbetskamrat. Hon som  är galen men underbar, jag ska vara där redan kl 16.30 jag ska hjälpa henne och fixa lite innan dom andra kommer vid 18-19 tiden. Det kommer folk dit jag aldrig har träffat men sånt tycker jag är kul, nya bekanta är alltid trevligt. Det kommer fyra som jag känner, tre tjejer från jobbet och en helt underbar kille ( han är gay) som jag känner sen tidigare..  Det kommer att bli jätte trevligt, man har inte roligare än man gör sig, eller hur?

Ska iväg och handla nu...........

//Bettan

Vilken kväll......



Emma kom på middag, vrid huvudet igen, så ser ni vad vi åt???

Vegetariansk gryta med ris, jätte gott. Min son åt kött och pommes frites...........



Sen hamnade vi på Jägaren!! Av alla ställen, hur tänkte vi nu????



Ja, ( Bettan ) vann pengar så vi klarade oss.................Har aldrig spelat förrut.............



T-bana på väg hem, så skönt..............



Älskar natt foton........



Så fina..........



Varför? ok, vrid huvudet......

Ha en bra natt och sov gott.................

//Bettan


Orgasmboken

Erotiska tips för ett hetare förspel...

Är du sugen på lite närhet? Oavsett vad det kan leda till? Börja när du vill. Redan på morgonen kan det antydas att senare i dag kan det hända något...om det inte händer något på morgonen, vill säga.

Ring upp och berätta om dina planer. Telefonsex är för övrigt en mycket bra form av förspel-berätta gärna allt det du tänker på och fantisera om och lite till.

Skicka ett sexigt SMS.

Skicka ett snuskigt mail.

En djup tungkyss kan göra dig yr. Blunda och tänk på vad du vill göra med din älskling.

Skriv en erotisk novell till din älskling och läs den för henne/honom. Naken.

Orgasmboken Katerina Janouch, 2007

//Bettan

Hemma!!!!!!!!!

Nu har jag precis kommit hem. Olga följde med till Haninge centrum så det blev bil, vi käkade lunch och gick omkring och kollade lite.Det blev lite grejor handlat men man ska inte var så nyfiken snart kommer TOMTEN... Blåbärsglöggen var slut här också, attan....Sen kollade vi på kakel, Olga ska göra om i sitt badrum. Kolla kaklet, snyggt eller hur?






Här får ni vrida på huvudet, jag kunde inte vända bilden  *ler*


//Bettan


Dagens fråga!

Skinn är jätte modernt just nu. Har du köpt eller har du några klädesplagg i skinn? Vad tycker du är snyggast svart eller bruntskinn?  Ex...

1) Jacka

2) Byxor

3) Kjol

4) Klänning

5) Väst



Kommentera gärna här.............

//Bettan

God morgon!

Idag var jag uppe före tuppen!  Klockan 06.30...Det verkar inte finnas något mellanting när det gäller min sömn, men det är väl en droppe i havet jämfört med många andra saker...*ler*....Idag ska jag och Emma åka till Haninge centrum, vi har kollat upp att Glöggen med blåbärssmak  finns där på systemet. Det återstår och se om det finns några kvar när vi kommer dit.

//Bettan

Kärlek....

Jag skrev i går kväll om den stora kärleken, VAD ÄR KÄRLEK?. Läste precis det här på Salong.se. Stämmer det här, handlar kärlek mer om trygghet än passion?. Är det tryggheten i kärleken vi saknar?  Men hur kan man få trygghet om man inte vågar chansa på kärleken? 

//Bettan

Efterlysning!!!!



Jimmy Bäckman 22 år. Har försvunnit, är det någon som har hört eller sett honom var snälla och ta kontakt med Polisen i Ludvika, 0240-667410 eller polis växeln 11414.

Han är 1.85 cm lång och har smal kroppsbyggnad och lång ljust hår.

//Bettan

Dikt

Du rör mitt inre, du finns i min själ. Du vandrar i mörkret med mig på min väg. Vid vägen vi ser att allt var en dröm, jag återkommer i natt igen. //Bettan

Personlighetstest!

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.


Gjorde också testet och det här är svaret.....................

//Bettan


Personlighetstest!!

Var inne på Petras sida och såg att hon gjort ett personlighetstest så jag testade oxå och det här är mitt resultat!

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.



Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Så nu vet ni det!!

Emma


Dagens fråga!

Jag och Emma har en väldigt bra vänskap, vi finns där för varandra i vått och torrt. Ni som läser bloggen har nog redan förstått det.
 
Jag undrar, finns det fler där ute som har en jätte bra och nära vän som du kan dela allt med?

Kommentera gärna här..............

//Bettan


Vakna Nu!!!!!!!!!!!

Har sovit ganska dåligt i natt, vakna och somnat tiotusen gånger. Brukar bli så här  efter några dagars ledighet, jag sover bäst på morgonen mellan 6.00-11 ca. Men det är väl för kroppen är van, eftersom jag jobbar natt. Emma ringde och väckte mig, det var tur det för jag ska på möte idag kl 13.30. Måste fixa lite hemma först..Nu blir det frukost, finn crisp m kalkon, grape och te..

//Bettan


Vad är kärlek?

Den stora frågan;  VAD ÄR KÄRLEK?

Att träffa någon man tycker om och tycker om en själv så mycket att man vill dela all sin tid tillsammans är en dröm för många. Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslor och upplevelsen är olika för olika personer och varierar från var gång man blir kär. Många vågar inte satsa på en relation. Varför? För många krav? Eller tycker man att man inte duger? För att få ett förhållande att fungera krävs mycket tålamod, förståelse och så klart kärlek. Om man nu är rädd för att gå in i en relation vad gör man då? Fast man känner att man är kär. Är det bra med kärlek på avstånd? Kan man leva själv utan att bo med den man älskar? Det finns många frågor och många svar på kärleken. Men vilken väg ska man gå? Följa känslorna, sitt hjärta? Hoppa in i något man inte vet kanske fungerar? Men hur ska man veta allt det här om man inte vågar ge sig in i kärlekens banor? Jag vet inte , har du/ni några bra svar på hur man ska göra när man känner i hela kroppen att man är rätt men ändå inte vågar ge med sig....................

//Bettan

Middag

Här är mitt kök...


Detta bjöds till middag idag.........



Det var jätte gott...Ungstekt lax med kokt potatis och kokta grönsaker, limesås........



Här är efterrätten, varma bär med jordgubbsglass.......



//Bettan


Kallt, ute...........

På promenad med hundarna...



Jippie, men kallt.........



Buster med tröja och nya västen, hihihi.......



En underbar bild.............

//Bettan


Middagsgäst

Idag kommer Emma på middag, det blir ungstekt lax med kokta grönsaker och potatis, limesås. Och till efterrätt blir det varma bär och glass. Ska rusa iväg och handla.

//Bettan

Dagens fråga!

Tycker du att det är rätt att det är 18 års gräns på cigaretter och 20 års gräns på sprit?

Kommentera gärna här.............

//Bettan

God morgon

Idag försov vi oss, hm ingen vidare start på morgonen. Men vad ska man göra det är bara att kliva upp och fixa iordning och skicka sonen till skolan. Har redan hunnit plockat undan och diskat, nu är det dax för frukost.  Te, äggröra och en grape...

//Bettan

Vilken trevlig kväll!!

Nu har jag kommit hem från mamma där vi hade jättetrevligt, mammas man lagade fantastisk mat. Det var bara vi fyra men det gjorde att kvällen blev så mycket bättre med tanke på att det alltid är en massa folk hemma hos mamma.

Hon blev jätteglad för sina presenter, hon fick fyra vinglas med sitt namn, ålder och datum ingraverat.. Tyvärr glömde jag ta kort på dom...
Vinglas au 43cl Men den här stilen var det på !!

Sen fick hon en jättevacker vitguldsring med diamanter av oss :)



Hon var iaf jätteglad över sina presenter!!

Sen var det tyvärr så att  min "kära" kusin förstörde en del av min mammas stora dag och det kommer jag aldrig förlåta dig för kusin. Bara så att du har det väldigt klart för dig att man kan bli ensam väldigt fort här i livet och kom då aldrig springande till mig igen. Sparkar man på folk som redan ligger ja då har man tappat all respekt i mina ögon. Vad är det man säger nu igen  "What comes around goes around"

Nej nu ska jag sova!!

Emma
 

God natt



Nu är det dax för duschen och sängen. Sov gott alla där ute..................

//Bettan

Äldreomsorg

Vad är det som händer i vården idag? Ska inte anhöriga kunna känna sig trygga när deras nära behöver vård? Det är inte första gången det händer något sånt här.Jag jobbar själv inom vården och har gjort det i över 20 år, just nu på Neonatalen ( barn som födds från v24 ). När man jobbar inom vården så har man något som kallas "rapport" en överlämmning av information till den personal som går på sitt pass. Fungerar inte det i dagens vård? Var brister det? Är det personalen som är så oansvariga? Isåfall tycker jag att dom ska byta jobb.

Om klockan nu var två på natten så undrar man ju vard personalen gjorde till dess? Tittar dom inte till sina patienter? Har det hänt här förrut? Ja, det finns många frågor man inte får svar på. Men något måste göras, cheferna har ett stort ansvar här.När man fått information ang patienterna varför följer man inte dom? Lämna INTE vid toalettbesök, vad förstår man inte i det? Nu är det här under utredning, men hur långt går man? Vad kommer att hända? Det finns inget att skylla på, sånt här får inte hända.......

Hur ställer sig politikerna till det här? Hur kommer utredningen att se ut? Vem ska prata för patienterna? Vad händer med personalen?
Många frågor men jag tror inte vi får några ordentliga svar på det, tyvärr...


Vi ska vårda dom som vårdas precis som vi själva vill bli vårdade, glöm inte det........


//Bettan

Humor

Före giftermålet:

Han: Äntligen, jag har längtat så länge nu.

Hon: Vill du att jag ska gå?

Han: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.

Hon: Älskar du mig?

Han: Självklart, alla tider på dygnet!

Hon: Har du bedragit mig nån gång?

Han: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?

Hon: Vill du kyssa mig?

Han: Ja, så fort jag får tillfälle till det.

Hon: Skulle du någonsin kunna slå mig?

Han: Är du galen du känner väl mig!

Hon: Kan jag lita på dig?

Han: Ja, älskling...

Hon: Älskling...

7 År efter: Läs texten nerifrån och upp!!!!!

//Bettan

Dagens fråga!

Ett smakprov..............

Peter Gustavsons( Bonde söker fru)  singel. Han spelar in den i Mats Persons studie i Halmstad.


Vad tycker du?

Kommentera gärna här.........................


//Bettan


100:e paret skor...

Ja så blev dom 100 iaf, trodde det skulle dröja men jag frös så jäkligt om fötterna att jag fick och köpte ett par moonboots för 99 kr på Bell shoes,  dom är svarta och supersköna :). Funderar på att köpa ett par till fast röda :) men kanske inte vi får se *ler*




Här är dom och jag har til och med den vita flurpen kvar!! Souvenir *ler*

Emma

Grattis lilla mamma på 55 årsdagen!!

user posted image


Idag fyller mamma 55 år eller som hon sa imorse hon fyller 25 och ser ut som 17 år.. Som synes så tycker min mamma att hon är värsta ung pinglan men i verkliga livet så är hon verkligen en fru!!! *s* En hemmafru med för mycket fritid som lägger ner sin själ i att andra människor ska ha det bra! Vet att jag alltid kan gå till min mamma om jag behöver prata eller hjälp!

Mamma träffade mannen i sitt liv sent i livet kan man väl säga, det var 1996 och hon skulle snart bli mormor vid 43 års ålder. Jag kommer ihåg att jag tyckte att dom var skitpinsamma och jag var så himla vuxen med bebis i magen :) 4 år senare Så fick hon sitt andra barnbarn och bara 2 månader senare så gifte dom sig i all hemlighet och skapade lite turbulenta känslor hos vissa, jag och syrran var glada att någon äntligen tagit över *asg*. Dom är fortfarande gifta och jag är så glad av hennes val till man för det är ju min "farsa", han är en underbar man som är en jättebra morfar till mina barn, extrapappa åt oss systrar och en bra man till mamma.. Alltså JACKPOT



Mamma är en fantastisk mamma på många sätt men jag tror att hon är mer en fantastisk mormor :) Hon lägger ner en massa tid på att barnen ska ha det bra. Nu är ju min dotter i den åldern att mormor är töntig men jag tror nog att hon kommer uppskatta denna kvinna när hon blir äldre!!

Så idag ska vi fira min älskade mamma genom att träffas och äta middag, vilket jag ser vädligt mycket framemot :). Vi har jättefina presenter till henne men bilder på dom läggs upp senare då jag vet att hon snokar runt här på bloggen.. Så sorry morsan du får inte se dom innan kvällen!

Så grattis igen lilla mamma och glöm inte hur mycket vi älskar dig!!

Emma & Barnen

God förmiddag!!

Som synes så har ju Bettan hunnit lägga upp bilder från igår, mig i mössa *suck* Men oroa er inte jag har mössbild på henne med :).. Är på jobbet och är jättetrött men energin börjar nu återvända!! Emma

Utlottningen

Då var utlottningen klar. Dom som tog hem segern var:

http://zoulfashion.blogg.se/tävlingar   Med motivering: att hon skulle ta med sin vän. Det skulle jag och Emma också göra...

http://metrobloggen.se/carrobarros Med motiveringen: att hon skulle ta med sin pappa.  Vi tycker att det är bra att dom har en sådan bra relation.

Gå in på våran mail och maila över era adresser så skickar vi väskorna till er.

GRATTIS............

//Bettan & Emma

Middag

Igår var jag och Emma på middag hos John. Innan vi åkte dit var vi i centrum, Emma köpte en mössa...




Ja, det är ju svinkallt...



Vi har köpt nya stövlar...Hur var det? Emmas hundrade par skor/stövlar???
Vågar inte räkna mina:)



Emma i vintervädret på väg till John....



Skulle tända ljus, brände  tummen och nageln gick sönder, klumpigt? Ont som f.. gör det fortfarande.....



På väg hem........



Emmas stövlar, ser ni? Hon hade glömt klippt bort en grej från dom:)

//Bettan




God morgon!

Känner mig super pigg idag, är det för att jag vet att jag är ledig i 9 dygn? Jippi, så skönt...Ska städa och fixa lite återkommer snart...

//Bettan

Missa inte våran utlottning!!!

Missa inte helgen utlottning av 2 kuvert väskor en i guld och en i svart! Klicka här så kommer du direkt till utlottningen

Emma

Julklappar & familj

Ja snart är det julafton, den kommer jag i år att fira med barnens pappa, hans fru och våra alla barnen.. Barnen består av Dottern på 12 år, sonen på 8 år och deras son som kommer vara 6 månader på julafton! Jag kallas ju moster till den lilla krabaten och jag tar ju varje chans jag får att träffa honom och bara gosa. Fast jag får ju höra oxå du kommer ju bara hit för att gosa med honom, fan oxå hon avslöjade mig *s*

Först på julafton kommer jag att jobba 8-15:30 men jag hoppas på att kunna smita vid 14 så att jag hinner hem till Kalle Anka :).. Det ska bli så mysigt att få fira jul med mina barn och deras pappas nya familj utan en massa bråk och tjafs för det är så det ska vara!

Sen då så är det just allt det här med julklappar!! Det är fan inte billigt och jag som då har en väldigt stor familj!!

2 barn (mina)
1 barn som är mina barn syskon
Exet med fru
Mamma med nya man (farsan)
Pappa
Styvpappa med ny fru (Syrrans pappa)
5 syskon (från både mammas och pappas sida)
2 styvsyskon (farsans barn)
11 syskon barn sammanlagt (12:e barnet kommer i januari)

Sen ytterliggare mormor, farmor och morfar med mera!!

Skulle jag ens försöka skulle jag bli ruinerad!! Nä man får helt enkelt priorietera!! Man får ge kärlek, ja en jävla massa kärlek!!! *s*

Juldagens morgon skulle ju vara perfekt att vakna upp bredvid någon man tycker om och ta en kaffe i sängen innan jobbet. Men nu är jag singel så jag får hoppas på att katterna älskar mig lite på julafton :)

Min son är ju helt underbar, när jag frågar honom vad han önskar sig så tittar han bara på mig och säger men mamma det kan jag väl inte säga heller då vet jag ju vad jag får :)... Men nu vet jag inte vad jag ska köpa gubben, mamma köp inga tjejsaker och inga bebis saker så blir det bra!! Min 8 åriga son är helt underbar!! :)

Emma


Hatet mot Linda Rosing!!

Har precis varit inne på Linda Rosings blogg och läst i kommentarna där och jag blir faktiskt ledsen över hur elaka människor kan vara! Att man som person orkar sitta och spy denna galla över en person man inte ens känner är helt otroligt.  Att man ens har den tiden faschinerar mig fullständigt, folk gnäller idag om att man inte hinner med sitt liv men tydligen finns det dom som har hur mycket tid som helst.

Vi vet alla vad Linda har gjort i sitt liv och att det inte har varit dom bästa valen. Men för gudsskull vakna och titta er omkring för jag kan lova er att ni har barn och vuxna som mår lika dåligt i eran omgivning. Linda är inte den enda personen i detta avlånga land som gjort dåliga val. Sen att hon är mamma som övergivit sina barn ja det är kanske inte det vanligaste man hör oftast är det papporna som gör dom valen.

Men i min omgivning finns det 2 kvinnor som båda "förverkligat" sig själva och lämnat sina barn. Den ena av dom var mamman i familjen där jag var barnvakt och sen blev barnflicka i. Jag har tagit hand om deras 4 barn sen dom alla vara nyfödda, jag har lämnat på dagis, läst läxor, lagat middag och gett kärlek något som deras mamma borde gjort. Men hon mådde för dåligt för det, när hon sen skärpte till sig skulle hon då inte fått en ny chans med sina barn?? Jo självklart så länge barnen är med på det så tycker jag verkligen det.. 
Den andra kvinnan känner jag inte mer än ytligt men jag känner hennes barn och jag såg hur dom led av att hon inte fanns där och hur pappan slet.. Idag är det tvärtom pappan finns inte med i bilden längre, ja iaf inte på ett bra sätt.. Vad hade hänt om hon inte hade fått en andra chans, skulle man hellre placera på fosterhem??

Alla vi människor gör val som inte godkänns av andra men betyder det att vi slutar göra dom valen?? Nej inte för min del iaf, jag gör det som känns tryggt och bra för mig.

Så varför låter man inte bara Linda vara och göra sina saker, skulle det vara så att hon verkligen misskötte sig som mamma så finns det nog myndigheter som skulle tagit barnen ifrån henne. Men helt ärligt så verkar hon vara en vanlig mamma med ett lite ovanligare jobb än oss andra. Hon prioriterar annorlunda än dom flesta kanske men det är inte heller ovanligt att man gör!!

Nu får ni ha en skönt förmiddag i snön!

Emma

Visserligen vackert men....

Ja snö är fantastiskt vackert men det betyder inte att jag gillar att vara ute i snöstorm :)

Lite bilder från jobbet nu på morgonen!!



Tog den bakom ett fönster går inte ut frivilligt!!



Ja lite fint är det iaf! :)



Usch......

Emma

Snökaos!

Att ta sig till jobbet idag var fan inte lätt, vilket jäkla kaos (ursäkta språket men jag har nog förfrusit tårna). Jag fick åka världens omväg för att ens ha en liten chans att komma någorlunda i tid till jobbet.. Men 1 minut över 8 var jag faktiskt på jobbet stelfrusen med mascaran på helt fel ställe *s*

Nu ska jag dricka lite kaffe med en kollega och ta det lite lugnare så här på morgonkvisten! Idag har jag heller inte någon anledning att behöva gå ut med jobbet det är min kollegas uppgift, hela veckan är så faktiskt att jag slipper allt sånt!! Ibland är mitt schema helt underbart!! Men jag lider med min kollega för nått spännande väder är det inte!



När det ser ut så här vill jag bara gömma mig under täcket!!

Tänkte igår köpa mitt 100:e par skor ett par beiga moonboots men tänkte dom behövs inte.. Yeah Right!! Där fick jag!!!

Emma

Dagens fråga!

Vilken av dom här affärerna handlar du mest kläder i?

1) H&M

2) Zara

3) Vero Moda

4) Gina Tricot

5) Lindex

6) Kapp Ahl

7) MQ

8) JC

9) Sisters

Eller har du någon annan favorit affär?

//Bettan

Film & Mat

I går kväll åkte jag in till jobbet tidigare för vi skulle äta gott och titta på film. Vi såg DJÄVULEN BÄR PRADA, den är så bra. Har sett den tre gånger förrut. Någon som sett den? Vad tyckte du om filmen? Är det så här i mode världen?

//Bettan

Skavsår på skinkorna!!!!

Jag har skavsår på mina skinkor efter en hel dag i sängen bedrövligt!!!! Jag vet nu varför jag aldrig ligger och slappar i sängen en hel dag!!


Emma

Kärlek Sökes....

Ligger och tittar på Ensam mamma söker, funderar på om jag skulle kunna tänka mig att vara med i ett sådant program. Skulle jag klara av att visa mitt liv på det sättet?? Skulle jag klara av att blotta mig själv till den grad dom gör i programmet? Mitt svar blir nog nej på den frågan, nog för att jag är en extremt öppen person men så öppen skulle jag inte kunna vara.... Tror inte att jag skulle vilja att svenska folket såg min jakt efter kärlek det räcker för mig att mina vänner ser det ha ha ha :)

Ibland undrar jag om det ska vara så svårt att hitta den där mannen som ska få en att ramla baklänges och få en att kippa efter andan... Man undrar ju självklart var han finns OM han finns...

Vad jag söker är ju en man med båda fötterna på jorden, ärlig och extremt trygg i sig själv! Jag har ju 2 barn och dom får verkligen inte vara ngt hinder för den personen jag träffar.. Sen vill jag ju ha en person som kan se att man fortfarande ha ett gemensamt liv men samtidigt ha kvar sina vänner och sådan saker som är viktigt. Det finns inget tråkigare än någon som inte kan förstå att man har egna vänner och intressen oxå. I ett bra förhållande kan man ju kombinera dessa saker...


Men när ska lilla jag träffa någon då tro?? Ja det är ju en fråga som man skulle på ett sätt vilja ha besvarad.. Men men som allt annat det kommer... *ler*

Emma


Jag suger idag....

Ja jag gör verkligen det på bloggandet idag, pinsamt inte ens ett godmorgon! Fast det hade nog blivit ett eftermiddagsinlägg med tanke på att jag inte på riktigt klev ur sängen förrän klockan var 13:50 och sen kastade jag mig tillbaka där när klockan var 16:10, inte en lång dag utanför men jag förtjänar lite lugn och ro i sängen....

Jag har idag färgat håret, använde färgen chokladbrunt, men det blev nog mera svart!! Som mitt ex sa kolla rockersbruden....

*suck*

Emma

Dagens fråga!

Tycker ni att det var rätt att Anna åkte ur IDOL?

Kommentera gärna här.....

//Bettan

Ha en underbar lördag.........

Nu var det dax och åka till jobbet igen, hoppas ni alla får en trevlig lördag kväll...Ät gott , drick med motta och ha skit kul lördagkväll.....


//Bettan


Victoria Beckham

                      


Shoppingtokiga Victoria Beckhams råd till alla kvinnor:
" Köp adrig en väska som alla andra har..!"

Victoria har en gigantiskt intresse för shopping...Hon fotograferas sällan med samma outfit två gånger trots att plaggen hon ofta bär går loss på tiotusentals kronor. För att inte tala om 34-åringens handväskor...Trots hennes uppenbara fäbläss för exklusiva "it-väskor" rekomenderar hon inte sina fans till att göra liknande inköp. -Nyckelordet för att hitta sin egen stil är individualism, att hitta sitt eget uttryck. Klä dig både med hjärta och hjärnan. Och köp aldrig en väska som alla andra har, säger hon i Glamour.

//Bettan

Thailand 2008

Lite bilder utan snö................






Här är bilder från stranden när jag var i Thailand/Phuket i Sept i 2008.
Vill åka tillbaka idag.................

//Bettan

Vackert ute...

Jobbar som sagt och det är ju roligt på sitt lilla vis.. Har idag varit och shoppat med jobbet i farsta, vilket var roligt, jobbigt och iaf en stund från själva jobbet  *s*...

När vi kom tillbaka så var jag tvungen att ta kort på våran baksida på jobbet riktigt vackert är det med alla snö :)

     

Ja jag jobbar iaf fint!!

Sen har vi jättefina husdjur oxå :)

   

Tjingelling

Emma

God Morgon!!

Jaha så var det vinter ute både jag och barnen blev helt paffa när vi vaknade :) Men vackert är det iaf :)

Igår kom min kompis Susanne över och tog ett glas vin , jättetrevligt länge sen vi umgicks!!


Nu ska jag jobba!!

Emma :)

Dagens fråga!

Vem tycker du är den snyggaste mannen/kvinnan i Sverige?

Kommentera gärna här............

//Bettan

Missa inte utlottningen :)

MIssa inte helgen utlottning av 2 kuvert väskor en i guld och en i svart! Klicka här så kommer du direkt till utlottningen

Emma

Middagsförberedelser & ett glas vin...

Nu har vi kommit hem från jobb, fritids och kompisar, lilleman sitter vid datorn och knappar och stora tjejen sitter vid tvn. Dom ska byta om en halvtimme eller snarare efter maten, sen ska vi ha en mys kväll med tillsammans vid tvn och barnen nu vill.

Så fort jag kom innanför dörren så slet jag fram dammsugaren och fixade hallen herregud vilken röra men nu ser det ok ut. Sen så har jag tagit mig ett glas vin! :)



Så himla gott med ett riktigt kallt glas vitt vin!!

Sen så har jag köpt en ny hårfärg som jag ska testa ikväll, man behöver bara ha i den 10 minuter så ska se om det är ngt att ha. Chokladbrunt blev det iaf :)



Sen köpte jag ju självklart lördagsgodis till barnen och mig, fast jag är inte så sugen idag så dom får nog behålla det för sig själva.



Ser gott ut va :)

Sen så har jag börjat med middagen, vi ska äta marinerad kycklingfile och potatiskroketter med sås, glömde ju självklart till dotterns stora glädje köpa grönsaker.



Icke marinerad kycklingfile *s*



Här är potatiskroketter blandat med lite pommes...

Nej nu ska jag fortsätta med maten!!

Emma

Jobb-helg

Jag ska jobba fredag, lördag och söndag natt. Det blir inte så mycket bloggande för min del i helgen men Emma får stå för den biten. Nu ska jag ut med hundarna sen in i duschen, laga mat och sen iväg till jobbet, börjar kl 20.45. Den här helgen består mest av jobba och sova men när jag går av på måndag morgon kl 07.15 så är jag ledig i 9 dygn, det är underbart.

Ha en bra helg............

//Bettan

Barns livssituationer, hälsa och ohälsa

Har läst debatten om barns och ungdomars ohälsa i DN. Jag har jobbat med barn och ungdomar som mår fruktansvärt dåligt, har också en vän till mig vars barn försökt ta sitt liv. Dom skriver och pratar om att den inte upptäcks i tid. Nu är det så här ; att när man söker hjälp för sitt barn så är det inte lätt att få. Jag vet många som har sökt både BUP och AKUT hjälp men inte fått det. Den psykiska ohälsan ökar bland barn och ungdomar. Ungefär en tiondel av alla barn och ungdomar har så svåra psykiskaproblem att de behöver hjälp. Det finns ingen koppling mellan verksamhetens uppdrag och de metoder som används. Det måste finnas en länk mellan föräldrar-skola-kurator-BUP-och andra team som kan hjälpa till. Jag har sett artiklar som är gjorda 2003 och 2005 det står exat samma sak i dom som det gör i den här artikeln 2008. Varför går det inte framåt? Vad ska till för att politiker och andra ska se till att vi får ett fungerande samhälle där alla kan få vård, vad det än handlar om?  Barnen och ungdomarna är våran framtid, hur ser det ut om fem år? Precis som nu? Vad ska till för att det ska bli en förändring?

//Bettan

Orgasmboken/middag

Lite tips inför helgen om du ska bjuda på middag, skippa den blodiga biffen, den gör dig trött. Satsa hellre på ostron och andra skaldjur( hummer om kassan tillåter), som är rika på zink, vilket anses stimulerande för dina manliga vätskor. Lite choklad till efterrätt gör er båda amorösa.

Orgasmboken, Katerina Janouch,2007

//Bettan

Räven



Vi har en räv som springer omkring i vårat område, den har gjort det nu ett tag. Imorse fick hundarna spår på den men dom stannar när jag ropar på dom, som tur är..Jag undrar vad den lever på? Vad äter dom? Möss?....

//Bettan

Dagens fråga!

Nu 2008 ska Lasse Kroner vara julvärd, hur tror ni det blir?

Vilken julvärd tycker du har varit bäst I SVT?

1) 1959-1972: Bengt Feldreich

2) 1972-2002: Arne Weise

3) 2003: Lotta Brome

4) 2004: Erst Kirchsteiger

5) 2005: Blosson Tainton Lindqvist

6) 2006: Ingvar Oldsberg

7) 2007: Anne Lundberg

//Bettan

Utlottningen!

Nu är det dax för våran utlottning av kuvert väskor. En i svart och en i guld med kedja som axelrem. Utlottningen avgörs på måndag,  24/11-08 kl 19.00.


Motivera vad/vem du skulle ta med till en öde ö, skriv i kommentarsfältet!



Lycka till!!


Glöm inte att skriva om ni vill ha en guld eller svart och eran mailadress eller bloggadress

Emma & Bettan


God Morgon!

Har sovit iaf 5,5 timme i natt men jag känner att det är inte nog, så ikväll blir det en tidig kväll. Måste få sova ut någon gång ;).



Jag hoppas att ni alla får en bra dag på jobbet!!

Emma

God natt!!

Nu ska jag sova har försökt att sova den senaste halvtimmen men det kanske är att jag inte sagt god natt på bloggen som det inte går. :)





Kram Emma

Jag absolut älskar min syster....

Hon har varit en ängel i två dagar och tagit hand om barnen då jag varit tvungen att jobba kväll. Hon har efter hon gett dom mat, duschat och läst läxor åkt och jobbat natt. Så jag avgudar henne men hon kan verkligen inte plocka undan efter sig.... Det här mötte mig när jag kom hem kl 21:00



Så efter  25 minuter såg det ut så här



Fint blev det va!!

Emma

Blossa08 Blåbär 2008



Glögg blåbär nr 96515.
Land: Sverige
Distrikt: Sverige
Alkoholhalt: 15%
Färg: Röd med lila nyans
Doft: Stor doft med inslag av kryddnejlika, kanel, kardemumma och blåbär
Smak: Söt, aningen kärv smak med inslag av kryddnejlika, kanel, kardemumma och blåbär
Pris: 79.00 kr
St: 750ml

Det här är den nya glöggen, skynda om ni vill ha den för den är inte lätt att få tag i. Någon som har provat redan?

//Bettan

Mina 99:e par skor..



Idag köpte jag ett par så himla snygga skor, dom kommer från UNISA och dom är i svart mocca..

Emma

Shopping & Lunch



Emma vid Lenas bil....



Emmas lunch, paj och sallad.(hon var lie snabb innan kameran kom upp)



Lenas sallad..



Min(Bettan) hälsotallrik med räkor....



Dom här köpte jag idag....Friis & Company, 10 cm klack, jätte sköna.

//Bettan

Dagens fråga!

Om du var ett djur , vad för djur skulle du vilja vara då?

Kommentera gärna här....

//Bettan

God morgon



Idag kommer Emma och Lena på frukost.................


Sen ska vi åka och shoppa.............


Måste skynda mig lite klockan bara rusar iväg, jag är inte världens morgonpiggaste precis...*LER*


//Bettan


Barn cirkus djur??

Läser på aftonbladet om att Rädda barnen anser att nanny programmen inte är bra för barnen.

Jag tycker att man ser inte konsekvenserna med att låta sin familj medverka i ett sådant program som Sos. Vare sig barn eller vuxna kan vara speciellt snälla mot andra när man aviker från det "normala" och att "hänga" ut sin familj i tv hör ju inte till vanligheterna i sverige. Hur blir det för dom barnen som syns på tv där det inte funkar hemma?? Får dom då höra i skolan hur "konstiga" som är eller liknande. Jag kommer ihåg från när jag gick i skolan hur det funkade, avvek man från normen så var man konstig och det var man inte sen att berätta.

Inte tror jag att det är barnen som ber om att få vara med i dessa program utan det är ju föräldrarna som har tappat kontrollen som söker till dessa program. Så själva grejen att vara med i tv tycker jag man borde undvika speciellt i dessa sammanhang. Även om man frågar ett barn om det är ok, kan det vara svårt för ett barn att avgöra vad konsekvenserna blir. Det kan lätt bli så att ett barn tänker, shit vi ska få vara med på tv coolt, när det troligen inte uppfattas som coolt när det sänds.

Däremot när det gäller barnuppfostran så tycker jag att föräldrar idag inte vågar vara just föräldrar. Man ger barn alldeles för mycket utrymme att bestämma själva hur dom vill ha sin tillvaro. Min dotter talar om för mig dagligen hur hennes kompisars föräldrar är och vad dom får göra. Jag brukar svara grattis till dom men här hemma bestämmer jag och här hemma beter vi oss inte så. Jag ger mina barn konsekvenser när dom inte gör som dom blir tillsagda. Självklart tar jag aldrig till våld men dom får gå in på sina rum och sitta där när dom uppfört sig illa. Om mina barn tycker jag är en elak mamma så tar jag inte åt mig om jag vet att jag har rätt, men det händer att även jag har fel och då är jag den första att be om ursäkt till mina barn. För även om jag är förälder så ska jag fortfarande behandla mina barn som jag själv vill bli behandlad.

Något som är väldigt viktigt enligt mig när det gäller barn är att båda föräldrarna har samma linjer då det gäller just uppfostran, regler och konsekvenser. Så att man slipper höra att den andra föräldern är bättre än den andra för det är ett väldigt irriterande moment.

Under en period kunde inte barnens pappa och jag prata med varandra och det var superjobbigt för barnen. För vi var absolut inte överens om hur det skulle vara, så barnen bytte regler så fort dom bytte vecka. Det var svårt för barnen att hålla reda på vad som gällde hos mamma och pappa. Nu är det 1 år sedan vi blev vänner igen och började se till att barnen hade samma regler här som där. Vilken skillnad det är, händer nästintill aldrig att barnen säger att den andra föräldern är snällare.

Jag tycker att kommunen ska tillhanda hålla sådan tjänster där man kan få hjälp med jobbiga situationer utan att vara rädd att helt plötsligt ha sociala springande hemma. Det är nog därför inte många familjer söker hjälp för att dom just är rädda för att dom kanske ska förlora sina barn.

Emma


God Morgon!

Försov mig imorse *suck* händer aldrig men idag blev det sp, stressigt värre med barnen, men men humöret är på topp. Ska träffa Bettan och Syrran nu på morgonen för frukost och sen en liten tur till stan, innan jag börjar jobba.

Hörs senare

Emma

God natt!



Har haft en jätte trevlig kväll säger nu GOD NATT & SOV GOTT.

//Bettan

GRATTIS



Jag GRATTAR mig själv idag för jag har namnsdag...Och alla andra som heter Elisabeth.........

Hipp hipp hurra för mig och dig idag........

//Bettan

Datorer



Idag har köpt en ny data. Toshiba Satellite L350 17".  Jag har just nu 3 stationera datorer och två bärbara. Den ena bärbara ska Emma ha. Vad ska vi ha så här många datorer för? Ja, skolarbeten, jobb och bloggen så klart. Men jag ska göra mig av med den ena stationera och bärbara....Nu får vi se hur det går med den nya, sitter just nu vid den ena stationera datan.


//Bettan


Vilken dejtingsida väljer du??

Jag har ju till och från nätdejtat från det att jag separerade från barnens pappa juni 03, hade ett långt break i 2,5 år då jag träffade mitt ex. Jag har ju så smått upptagit det där, lyckades ju bli bra bränd på näsan också det första jag blev. Nästan så att man känner kan man lita på att folk är ärliga.

Diskussionen bland oss vänner som har just nätdejtat har ju alltid varit var finns dom ärliga och trevliga killarna. Jag vet ju vilka/vilken sida jag finns på, men vore kul att höra om var ni andra varit/är och om ni uppfattar det som seriöst.


Mötesplatsen var faktiskt den andra sajten jag var med på och kan väl erkänna att där träffade jag mitt ex..

 Här är jag faktiskt med *s*

 Här har jag varit med men kan säga att jag uppfattade det som väldigt oseriöst, vet inte varför fick det intrycket bara

 Det här var den första sidan jag var med på och hade min första dejt i oktober 03, säger bara herregud *asg* Efter det raderade jag min profil på en gång..

 har jag varit med på, men det var verkligen svindyrt, visserligen ska man inte sätta pris på kärleken men det var sjukt dyrt.

Jag har ingen aning om det finns andra sajter om du vet någon kan du väl berätta om det i kommentarerna. Så himla intressant det här med dejting faktiskt, är ju himla svårt att hitta just den där personen som får det att värka i magen av längtan :)

Emma

UMO-den nya digitala ungdomsmottagningen

Det här är den nya webbaserade ungdomsmottagningen http://www.UMO.se . Har varit inne och kollat runt lite , det står mycket bra saker. UMO.se är framtagen av Sjukvårdsrådgivningen och finansieras av regeringen.
Många ungdomar idag kan inte prata med sina föräldrar eller någon annan närstående så den här sidan tror jag kommer att hjälpa många där ute. Det finns också en Panik-knapp som man trycker på så lämnas sidan omgående, du kan också se till att ingen ser att du varit inne på sidan, se information på sidan.
Jag har själv två tonåringar, men vi är väldigt öppna med sex och samlevnad ( sen har jag min syster som gärna hjälper mig, och barnen pratar gärna med henne). Men jag ska ändå visa dom den här sidan så dom vet att den finns.

//Bettan


Man blir mörkrädd....

Sitter och läser en artikel om hur en kvinna uppmanas att ljuga för framtida arbetsgivare. Kan det verkligen vara dom signalerna som arbetsförmedlingen ska sända ut?? Hota med indragen a-kassa om man inte ljuger.. Jag tycker det är strongt att vara ärlig och tala om hur det ligger till. Jag trodde att man strävade efter att människor ska vara ärliga mot varandra. Jag förstår att det är mycket svårare att få ett jobb när man är gravid, arbetsgivaren vet ju att det kan bli så att man inte orkar med sitt jobb efter ett tag och kanske måste man då skaffa en vikarie istället. Har dessutom själv varit i den sitsen att jag var arbetslös och gravid, visserligen är det ju 13 år sedan när jag var 20 år gammal. Men där fick jag hjälp med en praktik plats till slut, vilket gjorde att jag fick mer erfarenhet och dessutom så kunde jag försörja mig även om pengarna vara ytterst små.

Vad spelar det för roll om man bli avvisad redan i telefon eller på intervjun, för dom som ratar henne redan från början när hon berättade om graviditeten skulle även ha ratat henne om hon kom på en personlig intervju..

Jag har inte varit arbetstlös mer än sammanlagt 1 år från det jag var 15 år så jag har ju svårt att sätta mig in i situationen att söka jobb för att man inte har ngt. Däremot har jag sökt mycket jobb för att jag velat ha extra jobb eller velat testa ngt nytt, men då har jag aldrig behövt känna någon press på mig. Men snart kommer mitt jobb troligtvis bli privatiserat och då kommer jag nog söka mig därifrån eftersom jag tror att arbetsvillkoren kommer bli sämre. Men som sagt byter inget jobb förrän jag har en annan fast anställning...

Ja snart är det oxå dax att gå till jobbet och sitta i möte i 3 timmar Jiiiiippppiii eller inte..

Emma 


Håkan "Färjan" Hellin

Sitter och läser på Aftonbladet att Håkan Hellin drar en massa folk till Cinderella båten. Ja det förvånar mig kanske inte speciellt mycket, har träffat honom förr för väldans massa år sedan när man gick på Kickis på kungsgatan då han var Bartender där. Alla tjejer stod och hängde i baren som ett gäng idioter, han är ju inte min typ även om jag villigt erkänner att jag tyckte han var urläcker när jag var 18 år.. Han har väl alltid varit lite charmig och är det nått tjejer kan tända på är det ju kombinationen, snygg, charmig och "kändis"..

Träffade honom för en 3 år sedan tillsammans med Olga på en kryssning med Cinderella, vi satt och snacka med honom ett tag utanför discot men han var inte vare sig min eller Olgas typ.. Lite halv sliskig kan man väl uttrycka det. men samtidigt charmig... Så jag kan förstå dom yngre som faller för honom...

Hmm ja nä min typ är han inte och titta på färjan kan jag bara inte.. Jag skäms över hur andra beter sig och funderar på hur fan ser jag ut när jag beter mig ??? *ryser*

Som sagt skulle dom filma när jag var där skulle jag inte ens kliva ombord!!


Ja vad fan säger du Olga.. Har du gjort ngt fel?? *asg* Jag har iaf inte gjort ngt fel....

Emma

Mamma Ulla 55 år

På tisdag bli mamma 55 år, men det är ju ingen ålder på min mamma inte *ler* Jag har köpt en jättefin present till henne som jag hoppas hon ska bli glad över... Men jag kan inte visa upp den här eftersom hon läser min blogg:)

Emma

Bumbibjörnarna & Sälen

Den här låten får mig att tänk på sälen resorna med brudarna *asg* När vi fortfarande trodde vi var "unga" nog att hänga på HC.... Sen insåg vi att vi nog inte var det... Men iaf så spelade dom den här hela satans tiden... Åh var stod vi?? Självklart på hyllan där vi syndes mest *s*


Emma

God Morgon...

Vaknade 06:50 av väckarklockan helt slut, slet mig själv upp och väckte barnen, dom åt frukost och sen skyndade dom sig iväg till skolan...

Nu har jag krypit ner i sängen igen, börjar ju sent idag så jag passar på att få lite egen tid i sängen idag. Syster kommer ju komma och ta barnen idag eftersom jag jobbar sent.


Lite så här känner jag idag :)

Emma

Dagens fråga!

Hur många timmar om dagen använder du datan?


Kommentera gärna här ..............



//Bettan

Min dotter...

Min fantastiska underbara dotter är idag en plåga av stora mått. Hon har testat mina nerver sedan imorse, då hon började bråka om att hon vägrade ha sina svarta jeans. För hon skulle minsann bli mobbad om hon var tvungen att visa sig i dessa fruktansvärda byxor. Då hon förra gången tog med alla jeans till sin pappa så fanns det inga andra. Hon ville gå i leggings och kjol och jag säger eller hur.. Så hela morgonen gick ut på att få henne att förstå vem det var som var förälder i det här hemmet. Sen sa jag att du kan alltid åka till pappa och byta byxor om det det inte passar, så hon gjorde före skolan. Sen så talade jag om för henne att ska det vara så här varenda morgon då tar jag mobilen i minst 2 dagar.
Hon såg helt förstörd ut med tanke på att hela helgen var hon utan mobilen pga att hon betedde sig illa hos sin pappa.

Nu på kvällen blev hon jättearg för att jag sa att halv tio ska lampan släckas, hon missade ju då 30 minuter på desperate housewifes men det struntade jag i. Har man inte uppfört sig kan man inte heller förvänta sig att få förmåner. Men hon gick till slut och la sig halv tio så det blev lugnt här hemma och jag hann slappna av lite..

Emma

Rihanna

Tycker den här videon är så bra!! Blir glad av att se att man inte alltid behöver se perfekt ut, även om hon nu är satans snygg iaf *asg*


Emma

Våran middag

Ikväll blir det inte korvstroganoff som jag funderade på utan det blev Köttbullar, potatis, gräddsås och lingon sylt och ett glas mjölk :)



Emma

Stövlar...

När jag var klar i tvättstugan så gick jag upp för att hämta sonen på fritids, bytte självklart stövlar till mina bruna snygga som faktiskt tål lite vatten med tanke på regnet *ler*



Emma

Bästa ever video :)

Det här är bästa ever med robert gustavsson



Emma

Böcker

En bok om att växa och utvecklas som människa.

Jag är allätare när det gäller böcker tycker det är jätte kul att läsa,rena avslappningen, brukar läsa några böcker i månaden. Nu fick jag låna en bok av en arbetskamrat. Vi pratar mycket om relationer och hur man är i sitt förhålllande hemma, för det är en på jobbet som har det lite jobbigt just nu . Så nu ska jag läsa den här och se vad jag tycker...Någon som har läst den?

//Bettan

Trött!



Så här trött känner jag mig fast jag har sovit i över 7 timmar. Så det är bara in i duchen och sen iväg igen, sista natten sen jobbar jag fredag, lördag och söndagnatt.

//Bettan

Middagsdags snart...

Jaha snart är det middagsdags och jag har inte ens ätit vare sig frukost eller lunch enbart druckit en jättekaffe... *s* Inte sunt alls.... Undrar vad det ska bli till middag ikväll kanske det här...



Emma

Äntligen klar i tvättstugan (bildbevis)

Nu är jag äntligen klar i tvättstugan så skönt *ler*



Sen har jag ett par helt nya tvättstuge stövlar jag fick av syrran!! Rosa är dom oxå *ler*



Emma

Mår oförskämt bra....

Mår så himla bra :) Allt känns så jäkla bra just nu, allt verkar gå så mycket lättare just nu.. Det är ju tråkigt att jag haft en mer down period förut men nu känner jag hur allt bara flyter på.. Inte att det inte finns problem för det finns det absolut utan mer att jag tycker jag kan hantera det mycket bättre.. Har ingen aning om varför det känns så här och helt högakningsfullt så skiter jag i det faktiskt.. Bara det fortsätter så här :)


Tror att jag ska gå och köpa blommor till mig själv och fira att jag tycker så himla mycket om mig själv *ler*....



Ngt som är så himla skönt är att det nu är en vecka sen jag sist fick ett mess eller samtal från min expojkvän och det är precis vad jag behöver.. Lugn, ro och sinnesfrid :)..

Emma

Skoj mess

Skickade precis iväg ett skoj mess... Men ingen förstod det... Nu tror alla att jag vill ha sex med dom *asg*


Ha ha ha ha

Emma

Tvättstugan....

Började ju tvätta kl sju, åh nu har jag kommit upp och har 40 minuter på mig att ligga i sängen och dricka kaffe.. Så himla skönt att bara ligga här *ler*



Här är en liten del av all tvätt... Det saknas 2 ikea säckar och 1 röd trunk *asg*

Emma


God Morgon!

Nu har jag varit uppe och studsat sen kl 0650 *ler*, min syster är inte lika glad :)... Hon har nu åkt med barnen till skolan och jag ska ner i tvättstugan igen...

Emma

Dagens fråga!

Om du var osynlig för en dag, vad skulle du göra?

Kommentera gärna här......

//Bettan

Sälen 2008

Vi tog en massa fina bilder när vi var i sälen i somras :) Det var jag och Bettan med våra respektive familjer som var där



Första rasten på resan upp till sälen :)... Kan ni gissa vilken som var våran *ler*



Av någon anledning tog vi denna bild... Hmm näe jag minns inget vin i bilen *s*



Frukosten väntar första morgonen i stugan.. Skönt väder var det iaf första kvarten *s*



Här skulle det grillas korv, min ljushåriga son syns där väldigt upptagen *s*



Vacker utsikt uppe vid "snögubben" i Lindvallen



Skyltar kan bli fina på kort!



Här trodde jag att Bettan skulle fly... Hon hade klåda *asg*



Linte information man fick mitt i skogen!



Vackert!!

Flera bilder från semstrarna kommer att komma upp!

Emma

Visby 2008

Ligger här och tänker på våran helt underbara tjejsemester i Visby i somras och hur kul det ska bli att få åka igen nästa sommar :)

Hittade massa fina bilder oxå :)



Bettan som undrar kan jag kanske bada *s*



En dag på snäck...



Så här kan det se ut när man är ute och paddlar ...



Eller så här fridfullt :)




På väg hem från snäck efter en mysig dag på after beachen :)



Vad hette det nu igen *s*

Emma

p.s ska kolla om jag hittar fler bilder någonstans ...


Data support... :)

Ikväll har jag fått hjälp med mitt trådlösa modem som inte funkar, inte för att vi fick igång det men ändå *s*... Supportkillen kom från Norge och var ytterst trevlig, tror nästan att vi pratade mer om andra saker än min knasiga dator.. Men jag tror att vi ska fortsätta telefonsupporten även imorgon för min dator *s*... Vi får väl se om han lyckas lösa det problemet.. Jag brukar vara så datakunnig men ibland går det över mitt förstånd *s*


Emma

Ligger i sängen....

Snart så ska jag sova....

Emma

Mamma Ulla

Imorgon ska jag ju tvätta åt min mamma Ulla, ska ner till tvättstugan kl 07 imorgon och det kommer inte bli roligt... Snacka om trött jag kommer vara men vad gör man inte för sin kära mor... *ler*

Emma

Hemgjord pizza

Ikväll har vi fin besök av min syster Lena, vi ska tvätta tillsammans med mig imorgon så ikväll har vi ätit hemmagjord pizza, super gott :)



Nu sitter vi och tittar på Csi och min syster gråter för det är så sorgligt *S*

Emma


Vi fyller 4 månader idag på blogg.se

Idag är det exakt 4 månader sedan som vi flyttade våran blogg från HANKY till BLOGG.SE... Åh vi måste nog säga att vi trivs bäst här.. hmm hur ska vi fira detta måntro *s* Ja vi kommer nog på ngt..

Glöm inte att läsa varför man inte ska nätdejta idioter *asg*

Kram Emma & Bettan

Tatuering....

Vi har pratat om att tatuera oss tillsammans nu under vinterhalvårt.. Vi vill ha ngt speciellt som kan ge utryck för våran underbara vänskap... Egentligen skulle väl en flaska vin intatuerad på ena skinkan verkligen vara snyggt, men då vi inte vill tatuera arslet så skippar vi det.. Men vem vet kanske kommer vi om 30 år med varsinn vinflaska arslet.. Undrar om den kommer se trasig ut då när det hänger så mycket.....

Nä men planen är nog att tatuera in ett kinesiskt tecken för vänskap eller kärlek, vi ska bara komma komma överens var den ska sitta...

KärlekDet här tecknet för kärlek så himla snyggt.. Jag skulle vilja ha det mellan skulderbladen medan Bettan vill ha det på foten... Hmm ja vi får se vems vilja som vinner *s* Sen hoppas vi på att flera av våra underbara vänner hoppar på det här och förevigar får vänskap :)

Emma

Bloggkartan....

Nu har vi gått med i bloggkartan men om vi fattar ngt det är en annan sak...

Emma

Ang nätdejting!

Ja, nu vet vi alla historien om killar som inte kan var ärliga utan måste nässla in sig i saker och sen bara dra utan en förklaring. Tänk om jag kunde varit en FLUGA på väggen när han förstod att det var Emma han hade pratat med om att han var en sådan underbar människa och tyckte så bra om livet, undra vad han tycker om livet just nu? Det mest komiska i det hela är att Emma är väldigt rak när det gäller saker som gör henne arg, ledsen och förbannad så hon hade sagt åt honom att är det något så säg det. Men eftersom han inte förståd vad hon menade, antagligen, så blev det som det blev. Men det är UNDERBART att se Emma glad igen....

//Bettan

Att nätdejta....

Ja som ni kanske läste så fick jag min förklaring igår till varför han hade avslutat kontakten så snabbt och jag kan säga att han sa det inte frivilligt... Det hör nämnligen till historien att vi för 2 månader sen fick kontakt via en dejtingssida och under flertalet veckor hade daglig kontakt i telefonen. Vi pratade minst 2 timmar om dagen med varandra, ibland pratade vi ändå upp till 7 timmar om den. Vi hade långa ganska allvarliga samtal samtidigt som dom innehöll en massa skoj. Gud vad jag kunde skratta... Till saken hör oxå att han egentligen inte är min typ av kille utseendemässigt, har aldrig varit speciellt förtjust i män som är skalliga, speciellt inte om det är ofrivilligt. Men någonting fångade mitt intresse.. Sen kan jag säga att jag har aldrig varit förtjust i män med "gubbmage" men även här bortsåg jag från det då det var hans personlighet jag totalt föll för, eller rättare sagt den personlighet han påstod sig ha...

Jag har berättat mycket för honom om mig, ja nästintill allt även saker som varit extremt jobbiga att berätta, han sa hela tiden alla har vi problem och jag lägger ingen värdering på det. Till slut kände jag mig mogen att träffa honom och vi träffades över en middag, fika och bio vilket var jättemysigt. Han körde mig hem och följde md mig upp på en fika, vi satt säkert i 4 timmar och bara pratade innan han skulle åka hem. När han kom hem skickade han ett jättegulligt mess och det slutade med att vi messade till kvart över tre på morgonen. Dagen efter ringde han och undrade om vi skulle äta tillsammans eftersom jag sa att jag inte orkade laga någon mat. Han köpte med sig mat och kom hem till mig och vi åt tillsammans och såg på tv. Sen frågade han om han fick sova över och det fick han, jag sov som en prinsessa i hans stora famn hela natten.. På morgonen så skildes vi åt innan jobbet och skulle höras senare, han ringde senare på kvällen och frågade om han fick komma över med en film. Egentligen hade jag bestämt för mig själv att vi inte skulle ses eftersom jag behövde sova men kunde inte säga nej ville ju träffas igen.. Som sagt vi såg på film och sen så la vi oss och jag somnade återigen i hans stora famn. Vi vaknade på morgonen och låg och pratade och allt kändes toppen. Vi visste att vi inte skulle träffas senare på kvällen eftersom hans dotter skulle komma då.
Han ringde sen på kvällen men jag hade problem att prata och vi bestämde att höras senare, jag skickade ett mess senare och frågade om vi skulle äta middag på lördag när jag kom hem från kryssen, åh det svarade han Ja på med en puss.... Dagen efter får jag ett gulligt mess när jag är på jobbet och sen så tänkte jag han ringer väl när han kommer hem, åh det gjorde han. För att tala om att vi inte passade ihop och att vi inte skulle ses mer, ingen förklaring ingenting...

Jag raderade hans nummer men mailade ändå honom och frågade varför han kommit fram till detta men inget svar där inte... 

Så var jag inne på den dejtingsidan för att se om han hade börjat hänga där igen och det hade han ju självklart... Men jag gick in från en sida som jag skapade när jag hade mitt ex efter mig.. Döm om min förvåning när jag kommer hem från jobbet igår och han har skrivit till just den sidan och söker kontakt.. Ja då flög djävulen i mig helt enkelt..
Så jag frågade som henne varför det inte funkat med dom andra tjejerna han dejtat.. Så fort han svarade på det så skickade jag ett svar till honom hade ingen lust att lura honom i all evighet utan bara tills jag fick det svar jag sökte.. Åh dessutom var det ju han som skrev till mig inte tvärtom..

"Jag vill bara tacka så mycket för svaret! Glöm inte att du var den som kontaktade mig på den här sidan.... ( det här är nämnligen sidan jag berättade om som jag gjorde för att se vad exet höll på med mot mig, det glömde du tydligen)

Jag har undrat i 4 dagar va fan problmet var och du har inte svarat.. Åh nu har jag det för att jag antar att det var det privata bekymret eller är jag kanske den med psykiska problem.. Ja spela roll svaret har jag iaf fått.. Att det ska vara så svårt att säga en sak, ja det är ju väldigt tragiskt att du inte klarade av att göra det.. Men som sagt du var väl inte tillräckligt mycket man!! Du visste om mina privata bekymmer innan vi träffades, kunde kanske varit en bra ide att struntat i att träffa mig helt enkelt.. Du utger dig att vara någon du inte är, eller så tror du dig vara en speciell man men det är du inte med facit i hand.

Vi hade kunnat vara vänner men du valde en sådan simpel väg att det är skrattretande.. Hur känns det att bli blåst vid näsan?? För min del har det inneburit en massa tårar som jag hade kunnat slippa.."

Vet ni hur skönt det var att veta att han hade läst hur jag kände eftersom han totalt ignorerat mig sen den här händelsen...



Men är det inte konstigt att man inte kan vara ärlig mot någon man pratat och träffat i 2 månader?? Istället berättar man sanningen för någon som man inte ens känner och aldrig ens hört rösten på. Sådan sårar ngt så oerhört.

Men jag måste säga att jag är glad att det kom nu och inte om några månader för då hade jag blivit totalt rasande. Som sagt blev totalt lurade av hans snack om vilken djup, ärlig och underbar person han var. I verkligheten så var han någon helt annan..

Men helt ärligt så hoppas jag att han finner den stora kärleken utan några som helst problem i bagaget för även idioter behöver ju kärlek, sen om dom förtjänar den är en helt annan sak...

Sitter och funderar på om man borde lägga ut en bild på honom så att alla tjejer kan akta sig, hmm måste fundera på den ;).. Tills vidare lägger jag ut en nicke look alike så ni vet på ett ungefär



Ja nu tar nog den här historien slut om han nu inte skulle få för sig att ringa.. Men det är det väl ändå ingen som tror för större fegis får man ju leta efter :)

Emma

Stressa av, hångla mer!



Dags att hångla och hålla handen oftare, nu är det bevisat att fysisk handling får oss att stressa av och välja bort konflikter.

 När vi rör varann utlöses en dusch av goda hormoner som tränger undan stresshormoner som kortisol och adrenalin, säger sexologen Suzanne Lindström till expressen.se. Hon menar att par som har mycket kroppskontakt genom kramar, kyssar och pussar är mindre stressade än andra.

En ny studie, baserad på 51 tyska par, pekar tydligt på att fysisk närhet hjälper mot stress. Par som hade mycket fysisk kontakt med varandra, där allt i från hålla handen till samlag räknades in, hade mindre stresshormoner än de par som hade lite eller ingen kroppskontakt. Dessutom hade paren som rörde vid varandra oftare ett bättre humör.

- Många goda hormoner, som till exempel oxytocin, utsöndras när vi rör vid varandra. De här goda hormonerna tränger undan stresshormonerna kan man säga. Par mår generellt bättre och är mer nöjda när de tar på varandra och är intima med varandra, säger Suzanne Lindström.

Hon poängterar också vikten av att hålla om och njuta av varandra. Eftersom risken för gräl minskar markant vid kontinuerlig fysisk kontakt, är just närhet en enkel metod för att hålla relationen vid liv.

- Jämför till exempel med känslan man har efter en massage, då brukar man ha lagt ner de flesta striderna, säger Suzanne Lindström.

http://www.salong.se

//Bettan

Manikyr & Pedikyr





Manikyr & Pedikyr gjorde jag i Thailand flera gånger , så skönt. Ska beställa tid här hemma nu......
( kolla insektsbetten på fötterna, snyggt, nej. *ler*)

//Bettan

Emma!

Har precis pratat med Emma, ni ska snart få höra världens story om hur dumma i huvudet killar kan vara..Jag visste att vissa killar/tjejer kan vara idioter men så här, det här tar nog fan priset.

//Bettan

Victoria Beckham



Pilotglasögon förblir tuffa. Vi är redan vana att se kändisarna med gigantiska solglasögon. Solglasögon är de trötta ögonens stora räddning. Du kan dölja mörka ringar, ögonpåsar och blickar på ett snyggt och modernligt sätt. Nu har pilotglasögonen blivit ännu större och är den senaste trenden i modevärlden. Just pilotglasögon tuffar till din stil.
 
Victoria Beckham är alltid först.

//Bettan

Dagens fråga!

Vilken är din favorit julsång?

Kommentera gärna här......

//Bettan

God morgon!

Underbara morgon , men en kall morgon det är 4 minusgrader. Brr, glöm inte vantar och mössa på morgonen, solen är på väg upp men den kanske inte värmer så mycket. Ska ta mig en löprunda lite senare. Nu på morgonen ska jag städa och fixa lite, jag jobbar nämligen 5 av 7 nätter den här veckan, så det blir sova och jobba som gäller.


//Bettan

Happy happy happy.....

Mår så himla bra... Idioten lyckades blåsa sig själv... Åh jag kan säga att inte en enda tår kommer spillas över honom igen.. Aldrig i min lilla låda *ler*

Kanske berättar jag en dag om vad som hände men tills dess är jag bara glad att klumpen i bröstet är borta!!!

Emma :)


God natt

Så här trötta är vi nu, dax att sova,,,,







Borta bra men hemma bäst.............

God natt där ute, sov gott.....

//Bettan

DIKT



I kärlekens spår jag känner en tår, den rinner på min kind för jag trodde du var min!

//Bettan

Veckan som kommer...

Veckan som kommer är fasiken inte mycket att hurra för.. Visserligen kommer barnen och det ska blir hur skönt som helst, har verkligen saknat dom små trollen.. Åh min son han ska få kolla om det kan vara så att hans Aliens har flyttat nu *s* eller om han funderar på att flytta in till mamma på oberoende tid...

Som det ser ut nu så jobbar jag mån, ons, tors, fre och lördag *suck*.... Sen måste jag städa och tvätta och tvätta blir nog på tisdag mellan 13-22 om jag har tur.. Måste fixa tvätttid bara!!


Emma


Hemma

Nu är jag hemma igen. Det var jätte trevligt att träffa alla, min dotter m sambo, lillasyster m familj, mamma och pappa. När vi skulle åka hem idag så började det SNÖA, men det var mest tö Jag tycker inte om vintern eftersom det inte är snö hela tiden, men skulle det vara ca 5 minus och 1m snö då är det helt ok. Men det kommer snö sen regnar det och blir skit väder och 5 plusgrader, skit trist.....Inte undra på att man tycker vinterhalvåret är trist.   *ler*.

//Bettan


Finns den rätta??

Dom senaste dagarn har fått mig att fundera på om den rätta finns.... Kan man hitta den där personen som man kan bara få vara ytterst lycklig med?? Jag hoppas ju det, hur mycket som helst...  Men med tanke på att man hela tiden träffar fler börjar jag tvivla..

Funderar på alla dom samtal som han och jag hade, dom långa nattliga samtalen som aldrig verkade vilja ta slut.. Där vi avhandlade hur mycket som helst. Han fick mig att skratta, han tröstade mig när jag var ledsen. Samtalen från honom betydde massor, men nu när han visar en annan sida får det mig att undra hur mycket av dom där samtalen som var äkta. Kan det vara så att allt han sa var lögn, byggde han upp ett luftslott som han sen inte klarade av att hålla uppblåst?? Menade han verkligen det han sa om sina drömmar, var det han berättade om sig själv sant. Det är så trist när man ska behöva börja tvivla på vad en annan människa sagt.

Jag talade om för honom hur rädd jag var för att bli sårad, han visste om att jag hade haft knepiga relationer bakom mig. Han berättade för mig hur  mycket jag kunde lita på honom, i början var jag ytterst avvaktande. Efter ett tag kändes det som att han kan jag lita på.

Är så glad att vi aldrig hade sex, helt ärligt.. Även fast han sov hos mig så hände inget sådant. Sista natten han sov hos mig vaknade jag och kröp in i hans famn och kände verkligen en längtan att få röra vid honom men jag var lite osäker på att ta intiativet så jag somnade om istället med huvudet på hans bröst.. Tack gode gud för det!

Så jag hoppas att han finns där ute han med stort H....

Emma

Bilder från Katrineholm.



Den här kyrkan skulle jag inte ha något emot och gifta mig i. Finns det någon villig?



I det här huset bor min syster med familj.........



Vägen mot centrum, Centrum, hm , byhåla. *ler*



Konstigt ,att i en sådan liten håla finns det massor av hotell....



Njut av utsikte..........



Tyvärr bara massa skog, fick nästan klåda. *ler*



Mer skog och inga hus????



Säger ju det, helt ensamna inga människor så långt ögat når.......



Älskar sol ned och uppgången......

//Bettan

Fyra sextips för att piffa till det i höstmörkret! :)

Fick detta mess från Olga precis, helt underbart hon vet vad jag behöver just nu *asg*

Indinanen:

Ta tjejen bakifrån. Byt hål utan förvarning och tryck in den så att hon skriker. Ta snabbt handen till och från framför hennes mun.

Piraten:

Ta tjejen bakifrån. Precis när du ska komma drar du ur dig och spottar  henne på ryggen. När hon tror att det gick för dig och vänder på sig så skjuter du satsen i ögat. När hon springer iväg med ena handen för ögat så knäar du henne på låret så att hon hoppar på ett ben som en pirat!

Spöket:

Ta tjejen bakifrån. Ha en kompis gömd i garderoben och byt snabbt utan att hon märker ngt. Spring sen utoch runt huset till fönstret och vinka till henne.

Rodeo:

Ta tjejen bakifrån. Ta ett ordentligt tag samtdigt som du lutar dig fram och viskar "Det här gillar din mamma oxå". Sen är det bara att se hur länge du kan hålla dig kvar...

Emma


Bebis slogs ihjäl ....

Sitter och läser på Aftonbladet om en 17 månaders baby som blev ihjäl slagen av sina föräldrar trots att sociala hade varit på över 60 hembesök. Mamman lyckades dupera socialen med att kleta choklad på barnet och prata om annat. Nu hände ju inte detta i Sverige men det hade lika gärna kunnat vara här. Att dom hade slitit av honom hans naglar, hans ena öra, brutit hans rygg med mera ger mig kalla kårar ut med ryggraden. Hur fan funkar man om man nu kan göra detta mot ett oskyldigt barn. Jag blir så jävla förbannad så nu kommer jag gå runt och tänka på det här hela jävla dan!!

Det borde fan vara licens på att få skaffa barn!!

Emma

Forts kryssningen....

Ja som sagt vi hade ju en härlig resa tillsammans...

Den där killen som jag sa till att jag var lycklig gift och hade 3 barn till han återkom ju ett par gånger under kvällen. Jag försökte slänga över honom på Tessan hela tiden, men hon var ju inte heller intresserad. Sista gången han dök upp hade vi precis satt oss ner för att ta det lite lugnt klockan var väl närmare 3. Han slänger sig ner bredvid mig och börjar igen tala om hur sexig jag är och hur gärna han vill ha mig. Jag förklarar igen att jag är lyckligt gift och längtar efter min man, då börjar han surna till på mig. Han börjar förklara att jag egentligen inte är lycklig i mitt äktenskap och att det finns ingen som kan vara nöjd efter så många år tillsammans. Jo jag kan svarar jag då... Nej han kommer till slut att svika dig och hitta någon annan så du kan lika bra vara med mig.. Jag har insett att jag och ingen annan kan vara trogen livet ut.. Okej men jag är inte intresserad, här tycker jag att han börjar gå från lite patetisk till ytterst tragisk, så jag säger till Tessan att ta över innan jag ruttnar...

Varpå hon tar över och talar om för honom att ingen och då menar hon ingen vill ha honom... Hon sitter verkligen och trycker ner honom i skorna men han studsar upp lika fort varje gång, när det gått en kvart eller så börjar hon verkligen ruttna, Hon säger till Olga att ta över, Olga tittar bara på honom och säger nej tack nedlåter mig inte till att prata med någon som har så jäkla lågt IQ... Varpå han slår händerna i bordet och går.. Va faaaaaaaaaannnn var det så man gjorde... Måste blir lite mer som Olga tror jag hi hi hi hi..

Sen tror jag att informationen trodde att det bodde pensionärer i våran hytt med tanke på hur många gånger vi ringde vakten på dom idioter vi delade korridor med.. Dom rökte, slogs, skrek och var allmänt äckliga, fattar inte hur vi kunde hamna med värsta ungdomsgänget! Men självklart så gjorde vi det, skulle ju vara konstigt annars!! *s*

Jo jag träffade ju även 2 kompisar på kryssen, alltid träffar man ngt gammal ansikte... Först träffade jag Jeanette en gammal klasskompis från gymnasiet, jävlar i min lilla låda va snygg hon är fortfarande!! Strålar som en sol gjorde hon, så himla kul att se henne...
Sen träffade jag Teppo en av Johns kompisar, som var där med lite kompisar... Träffade han dan efter med när vi var på väg av båten och då var dom på väg för att dra en vända till .. *suck* hur orkar man.. Sen lyckades jag nog trampa i klaveret, pratade med en annan gemensamm kompis när jag kom hem och berättade att jag träffat Teppo på kryssningen.. Han blev helt tyst sen säger han men han har ju inga pengar, jo men det måste han ju ha med tanke på att han skulle dra en vända till.. Då visar det sig att han skulle haft pengar av honom men att han sagt att han var pank.. Där avslutade jag samtalet... Typiskt mig....

Emma


@ work

Ja det är här jag är idag, trots att jag inte sovit många timmar.. Ganska skönt att vara här med min trevliga kollega, han får mig att skratta samtidigt som han är fantastisk på att lyssna.. Han ser ganska snabbt när det är nått som inte är bra!!

Emma

Försäljning.....

Ibland blir jag så faschinerad av mig själv att jag måste skratta.. I natt sålde jag min Ergorapido dammsugare runt 3-tiden.. Nu vet jag iaf att jag kan skratta, le och göra tokiga saker fast jag är ledsen...

Lovar att historien om dammsugarförsäljningen mitt i natten kommer upp så småningom!!

SEN VILL JAG BARA SÄGA TACK TILL MINA UNDERBARA VÄNNER SOM FINNS DÄR I VÅTT OCH TORRT!

Puss Emma


Närhet...

Jag behöver närhet som person... Behöver dom där mysiga stunderna i soffan, sängen eller bara den där kramen när man ses när arbetsdagen är slut.. Hmm vet inte vad jag vill med det här inlägget men jag kan inte sova helt enkelt...

Emma


Ledsen...

Sitter just nu och pratar med Jasmine i telefonen och tårarna rinner ner för kinderna, hon försöker trösta mig men det går inte så bra.. Fan fan fan det skulle inte kännas så här, när mobilen ringer tror jag att det är han.. Vilket är så jävla dumt eftersom jag vet att han inte kommer ringa... Saknar våra samtal som fan, saknar hans röst.. Fan fan fan vill inte gråta över någon som inte har någon respekt för mig men dom slutar inte dom förbannade tårarna...

Emma

Dotter & sambon

Jag är hos min dotter i Katrineholm och har en riktig hemma kväll. Hon har gjort jätte goda pajer och jag har fått ett glas gott rose vin. Nu sitter vi och spelar X-box 360, OS-2008, Skit kul, det är nu det dolda humöret kommer fram. *ler*. Det är klart jag vinner,hahahaha...

//Bettan

Hemma från Kryssen....

Jaha så var man nu hemma från kryssningen, känner mig helt slut men gud vad jag har haft roligt... Har dansat, skrattat och ljugit mig alldeles blå...

Båten gick ju klockan sex så vi träffades vid terminalen klockan halv sex, det var så jäkla mycket folk, båten måste varit fullsatt eller nått...

När vi kom på slängde vi av oss grejerna i hytten och gick upp och käkade en varsinn hamburgertallrik och tog en stor KALL öl så jäkla gott. Sen gick vi till taxfreen där flera redan påvisade resultat från att ha lyckats få i sig för mycket.. Sen drog vi ner till hytten där vi satt och snackade och gjorde oss i ordning för en kväll på båten.. Valde till slut min svarta klännnin och höga skor, blev riktigt bra!

Sen när vi kom upp i dansen så hade bandet börjat spela så vi valde en varsinn Razzel som bestod av bacardi razz , z-up, hallon och lime, mumsigt, blev ett par sådan på kvällen...

Sen stod vi och dansade till bandet hela kvällen men det hände ju en hel del däremellan!

Det kommer fram en kille till mig och sätter sig och talar om hur sexig han tycker att jag är, jag tackar men talar om att jag är gift och har 3 barn (kände mig inte speciellt sugen på att bli uppraggad mina tankar var ju på annat håll). Det spelade honom absolut ingen roll och han vill ha mig iaf, men jag talade om att jag var lyckligt gift och skulle nu umgås med mina vänner. Till slut gick han sin väg!!

Sen var Olga med och stoppade ett bråk tillsammans med Tessan, vilken fart dom där två fick när det väl gäller.. In bland grabbarna och talade om vart skåpet skulle stå....

Sen var jag och Tessan på väg till baren när vi ser Olga stå och Tjåla med någon brutta så vi går dit och säger hej och ställer vid sidan av dom. Då blir den bruttan upprörd och säger till Olga att jag bröstat upp mig och borde få stryk, hon förklarar att jag inte är sådan men det lyssnar hon inte på enda anledningen till att jag inte får stryk det är ju att jag är Olgas kompis. Vilken tur jag har.. *s*

Ja det hände mycket på den båten..

JAg gick till hytten klockan 4 för att sova, halv fem dyker tessan upp med ena bandmedlemmen och talar om att vi ska på efterfest för dom har minsann frågat efter oss.. Jag säger nej för jag är trött och redan satt på mig pyjamas.. Till slut säger Olga hoppa ner och klä på dig nu, vågade inte göra annat så sagt och gjort på med kläderna var det.. Sen satt vi och snackade med dom till klockan var sex tror jag, sen valde jag att gå och sova...

Nej får fortsätta berätta mer om resan sen ska dra mig upp till exets fru och prata!

Vill inte vara här hemma, känns så jäkla jobbigt.. Är så van att prata med honom varje dag och nu har det gått 2 dagar utan hans röst.. Fan det skulle inte kännas så här.. Åh han bemödar sig inte ens att förklara.. Usch nu kommer tårarna så nu slutar jag!!

Tack tjejer för en underbar resa, ni gjorde allt mycket lättare!

Kram Emma

Spa-behandling

Jag skulle jätte gärna vilja åka på Spa-behandling. Sitter och kollar igenom Amelia hår & skönhets tidning, där har dom en artikell om Spa-behandlingar. Vad sägs om  rymd-spa, eko-spa och city-spa? Ja, något av dom skulle sitta finnt just nu, känner att kroppen skulle behöva det. Jag kanske ger mig det själv i julklapp?

Total makeover-spa; www.viimsispa.ee

Eko-spa-naturligt&nära havet; www.smogenshavsbad.se 

Spa-hotell i Finland-bo som en kung ombord på lyxyacht! www.tallinksilja.se 

Tyskt bastu-spa-ett rent nöje för kropp och själ; www.scandlines.se och www.hansedom.de 

Kryssnings-spa-detox & shoppa taxfree; www.vikingline.se 

Några av dom här vore inte fel, ska kolla igen och se om det är något som passar mig...

//Bettan
 

Dagens fråga!

Är du för eller emot dödshjälp?

Kommentera gärna här..........

//Bettan

God morgon!

Har sovit som en stock hela natten, sov i 11 tim, hm men skönt var det. Har precis varit ute med hundarna på en långpromenad och ätit frukost, omelett med tonfisk och kaffe. Nu ska jag fixa lite sen in i duschen. När vi sen är klara ska vi åka till min dotter och syster i Katrineholm. Det blir inte så mycket bloggande under lörd och sönd eftersom vi ska umgås med varandra. Men jag hinner nog med något mer inlägg innan jag åker, hoppas ni alla får en bra lördag och en jätte skön söndag....

//Bettan

Fika!

Idag har jag haft fika besök hela dagen , hon kom vid 10.30 . Det var jätte trevligt, vi pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Vi tycker ganska lika i många frågor så det blev mycket disskution om att människor är lika eller olika i saker man säger/gör och varför det är så. Tänk vad tiden går fort när man har trevligt, när vi kollade klockan så var den nästan 16.30 då var hon tvungen att åka hem. Trist, men vi hörs/ses snart igen....

//Bettan

Hemma!

Just nu är Emma, Olga och några andra på väg ut på öppet hav till Åland. Dom kommer att få en underbart trevlig och rolig resa. Alla våra resor har alltid varit skitbra. Den här gången valde jag att inte följa med, för i morgon ska jag nämligen åka till min dotter i Katrineholm, ska sova över där och kommer hem på söndag kväll. Vi kommer även träffa min syster med familj, det är alltid trevligt , men det blir inte så ofta när man bor 16 mil ifrån varandra. Fast ibland när vi inte har så mycket  att göra brukar vi ta en "sväng" över på fika, många mil blir det men trevligt är det. Jag har bara en underbar syster och henne är jag rädd om. Sen att min dotter har flyttat dit gör ju också att man åker oftare.

//Bettan


Dödshjälp!

Jag jobbar inom vården och en i min närhet har tagit sitt liv via dödshjälp, i ett annat land. Jag tycker läkarna ska ha rätt att skriva ut dödliga doser av läkemedel till obotligt sjuka patienter. Har man en sjukdom eller varit med om en olycka där man vet att det inte finns något att göra utan att personen i fråga ska få lida sista tiden i sitt liv så ska dom få ha en möjlighet att få bestämma själva om dom vill ta sitt liv eller inte.Att ha ett värdigt slut det är alla människor värda.. Jag vet att det är ett jätte svårt beslut både för anhöriga och personen i fråga, men dom här personerna måste få känna sig hörda i den här frågan. Personer som aldrig varit sjuka eller vart med om en olycka dom vet inte så mycket om det här och ofta är det dom som protesterar mot dödshjälp. Det finns mycket man ska gå igenom när man är sjuk eller varit med om en olycka men känner man att det inte finns något värdigt liv i att leva så ska personen ifråga absolut få bestämma sjäv.... Det är en jätte stor och svår fråga, men jag är absolut för dödshjälp..

//Bettan

Snart är det dags!

Åh jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.... Åker direkt från jobbet så jag har ju med mig kläder, en rosa tunika, en svart tunika och min svarta klänning.. Men vet inte hur jag ska kunna bestämma mig *s* Tog med mig min pyjamas oxå, kan alltid vara bra att ha när man åker på kryss med Olga :)

Kommer ihåg när vi var på en kryss och sen hade efterfest i korridoren fram till halv åtta på morgonen.. Då hade jag min lila siden pyjamas på mig och satt med en kudde i knät på golvet och skrattade hur mycket som helst, det är en sådan resa jag vill ha *s*

Hmmm måste fundera vidare...

Känns skönt att veta att jag har ngt att göra ikväll iaf, för tankar kan bli förrädiska..

Emma

Dödshjälp!

Sitter och läser på Dn om att det medicinsk -etiska rådet anser att den dösjuke patienten själv ska få bestämma om dom vill avsluta sitt liv! Dom vill att läkare ska få möjlighet att skriva ut en dödlig dos läkemedel till dessa patienter.

Åh jag säger att det håller jag fullständigt med om, varför ska inte en människa som fått en besked om att dom bara har veckor/månader kvar att leva få möjligheten att avsluta sitt liv. Det måste ju få vara den enskilda personens ansvar att själva få bestämma. Tänk att ligga på ett sjukhus och veta att snart kommer jag att dö, men fram tills dess kommer jag ligga här med smärtor eller så drogad att jag inte kan tänka.. Ännu värre om man kanske inte har familj eller vänner, vad har man kanske då som man kan fokusera på...

Jag personligen tror att jag hellre skulle gå bort när jag fortfarande kanske är någorlunda klar och kan ta adjö från mina nära och kära.

En svår fråga vad tycker du??
Emma

Frukost!!

Nu är det dags för frukost oxå, ett glas modifast och 1liter vatten och en STOOOOOORRRR kopp kaffe för det behöver jag verkligen idag!!

Det kan bara bli bättre eller??

Emma

God Morgon!

Har inte alls sovit bra idag men det kanske inte är så konstigt heller efter igår. Pratade med Olga igår kväll flera timmar och det gav mig iaf ett leende på läpparna! Det bästa är att hon förstår mig precis...

Det som känns är att jag var inte kär utan snarare tyckte så fruktansvärt mycket om och att jag kände att det här är någon som jag verkligen skulle kunna falla för ordentligt! Självklart så förstår jag och accepterar det fullt ut, men vad som gör mig ledsen är att han inte sa ngt när han gick i onsdags, han sa inget när jag bjöd hem honom på middag på lördag, utan då var det ett spontant JA i onsdags kväll... Sen visade han inga tecken på torsdagen när han messade förräns han ringde.. Snacka om att lura ngn totalt.. Som sagt bara ett vi passar inte ihop, ingen förklararing ingenting.. Jag hade kanske kunnat fråga men jag var ju helt ställd, visste liksom inte hur jag skulle reagera... Jag raderade iaf honom från min mobil totalt och min facebook, vet att annars hade jag väl skickat ett patetiskt mess i natt eller liknande att jag var ledsen och saknade honom och det ä ju ändå ingen information han är intresserad av ..

Nä nu ska jag ta mig till jobbet och sen är det kryssningen! Vilken satans tur att jag inte avbokade den som jag hade planerat.. Tänk om jag hade gjort det för att jag ville vara med honom och så hade han dumpat mig dan innan ja det hade ju varit ngt!

Vilket fall som helst dom här 2 veckorna som jag inte druckit ngn alkohol eller ätit ngt godis eller så har jag loosat 5 cm i midjan.. Hi hi så nu känns det som jag är på G igen!!

Emma

Redan hemma!

Idag gick jag från jobbet redan kl 05.50, slutar annars 07.15,  det fanns inget att göra så istället för att "sitta" på varandra gick jag hem, så skönt. Nu är jag ledig i helgen, idag får jag fika främmande kl 10.00, så jag ska slänga mig i säng och sova lite innan..

Hörs senare, ha en bra fredag förmiddag....


//Bettan

Dagens fråga!

Om du fick välja en upplevelse i julklapp, vad skulle du välja då?

Kommentera gärna här.............

//Bettan

Jaha...

Så sitter jag här med mig själv och känner chocken som sliter i huvudet.. Fattar inget och kommer nog aldrig förstå.. Visst ärlighet varar längst, men att man inte visar minsta tecken på att nått inte stämmer det gör mig så jäkla arg och ledsen... Hoppas det kändes bra!

Emma

Kryssningen!

Det är dax för kryssning på fredag. Men jag har faktiskt valt att stanna hemma den här gången. Jag vet att Emma och Olga med sällskap kommer att få det jätte trevligt, för det har vi alltid på våra resor *LER*. Känns lite bittert men det är ett beslut jag tagit och så får det bli. Och jag kommer säkert ångra mig tusen gånger om, men nej är nej eller är det inte det????

//Bettan

Dagens fråga!

Har du köpt några julklappar än?


Kommentera gärna här......



//Bettan

Beautysticks

Jag har fått förfrågan var man kan köpa Beauty sticks. Än så länge kan man bara köpa dom på nätet, dom håller på att leta efter en återförsäljare till konsumentmarknaden. På vissa skönhetssalonger finns det också enligt nätet, men det står inte vilka salonger.

Här finns dom att köpa:

www.modemecka.se  

www.e-beautyshop.com

www.beautystick.com

//Bettan

Snart Natti

Har ju inte bloggat sedan igår, hade faktiskt en jättetrevlig kväll igår... Var ju först hemma hos Bettan och käkade och sedan drog jag mig hemåt. Duschade hoppade i pyjamasen och kröp ner under täcket i soffan, precis som det ska vara, Vid halv nio fick jag besök och vi tittade på S.A.T.C, eller jag tittade och han sov *s*...  Sen somnade vi nog inte förrän klockan var 01, gud vad jag sov bra, bara få krypa in i famnen och somna... Vaknade utvilad, det märktes att han inte har mitt goda morgonhumör hi hi hi...

Åker iaf på kryssen på fredag och det ska bli jätteroligt.. På lördag har jag lite önskemål men vi får se vad som händer...

Ikväll har jag varit på jobbet och sen så har jag varit och hälsat på barnen och käkat middag med dom hos deras pappa.. Kom hem strax efter 21, och har duschat och hoppat i pyjamasen... Sängen känns inte lika lockande just nu...

Sov Gott

Emma

Sex & samlevnad

Jag läste en artikel om en tjej som bodde ihop med sin pappa.Hon hade haft sin mens i 1 års tid och fått bindor och sånt av sina kompisar, för hon vågade inte säga till sin pappa. Är det så? Vet föräldrar inte om att sina flickor får mens? Eller vågar inte flickorna prata om det? Alla vet ju att vi tjejer får mens, antingen får man det tidigt eller så kommer det senare i livet. Men från 10 år och uppåt är det väldigt vanligt. Hur kommer det sig att tjejer/flickor inte vågar be sina föräldrar om en sådan sak? Återigen, pratar vi för lite sex och samlevnad med våra barn?. Men att gå ett år utan att våga säga något? Du måste prata med din pappa,jag tror han förstår.Eller följ med till affären nästa gång, lägg bindorna i vagnen och säg inget, gör ingen stor sak av det. Jag hoppas det ordnar sig... //Bettan

Dagens fråga!

Vad äter du till frukost? Tänk på att frukost är vårat viktigaste mål....


- Keso, ägg, kalkon, kaffe/te
 

- Ägg, fullkornsbröd m grönsaker, kaffe/te


- Rostat bröd med marmelad, kaffe/te


- Gröt, macka, kaffe/te


- Flingor , macka, kaffe/te
 

- Inget


Eller vad äter du för frukost?. Kommentera gärna här........



//Bettan

God morgon!

Inatt har jag sovit som en prinssessa, så skönt. Det är sol och fem plusgrader ute just nu, har precis varit ute och gått med hundarna. Nu är det dax för frukkost och sen iväg med sonen till skolan. En liten joggingtur och dagen är räddad. Jag ska jobba två nätter nu och mittemellan nätterna är det temakväll, så det kommer kännas som jag bor på jobbet. //Bettan

Sex och samlevnad

Hur viktigt är det med sex i ett förhållande? Att sexet fungerar från båda parter är ju en bra ide. Men om den ena vill ha sex varje dag och den andra någongång i veckan?. Hur löser man det då? I ett förhållande är det viktigt att man kan prata om sex, men det är inte alltid det går. Sex kan vara ett stort orosmoment i ett förhållande. Hur många gånger hör man inte (eller sagt det själv); - Har ont i huvudet! - Har mens! - Mycket på jobbet! - Ungarna är vakna! Osv...Och det gäller inte bara kvinnor utan även männen. Sex är viktigt, men är det sexet i sig eller är pussar, kyssar och kramar precis lika viktiga? Hur många förhållanden har sex varje dag? En gång i veckan? En gång i månaden? Eller lever i ett förhållande utan sex? Ja, det finns många frågor och svar när det gäller sex, alla är vi olika och har olika tankar när det gäller sex. Sex ska var något fint och bra, något man vill ha och inte måste. Vi är jätte dåliga på att prata om sex. Finns det sexualkunskap i skolan fortfarande? När jag gick på högstadiet så hade vi en helt fantastisk lärare. När vi hade sexualundervisning så var hela klassen samlad för engång skull. Hon berättade ur sitt och hennes sambos liv. Inte snuskigt utan så att man förstod. Hur är det idag? Hur många ungdomar använder kondom? Inte många eftersom klamydia/kondylom har spritt sig så fruktansvärt dom senaste åren.Om vi började prata mer om sex så skulle kanske flera veta hur viktigt det är att skydda sig. För alla tror och säger; det händer inte mig. Nu menar jag inte att det bara är ungdomar som ska anvvända kondom utan alla, alla som har ett sexuellt umgänge. //Bettan

Emma!

Sitter och pratar med Emma i telefon, vi gör korsord tillsammans, men jag tror hon fuskar. Hon har nämligen fusksidan uppe, hon gör också egna rutor och suddar. Får man det när man gör korsord?? Ja, Emma får. Hur tråkigt har vi, skit tråkigt eftersom vi precis har ätit middag ihop och sitter nu och gör korsord med varandra via telefon. *ASG*

//Bettan

Lite från barnmun!

- Om man inte vill att tiden ska gå så ska man gå till en skönhetssalong. SOFIE, 7 ÅR

- Ibland blir jag så rädd att mina ögon står på skaft. Då blir ögonlocken för korta när jag ska sova. INGEBORG; 8 ÅR

- Min mamma säger att jag går henne på nerverna fast jag står alldeles stilla. SIGURD, 6ÅR

Ur boken; mark Levengood och unni Lindell. Gud Som Haver Barnen Kär Har Du någon ull, 2003

//Bettan


Lite roligt en regnig dag!



Ja dom så här borde man göra med ungar oxå så man vet var man har dom :)



Mysigt!



Tror att jag ska införskaffa en sådan stol tills mina kattungar kommer... Behöver
man ju inte leta *s*



Okej vi leker TITTUT!!

Emma & Bettan

Middag!

Så nu är det snart middagsdags och jag har blivit inbjuden på middag hos Bettan, gourmemiddag bestående av makaroner och köttbullar... Så himla gott, skönt oxå att slippa ställa sig vid spisen :).

Nu när jag kom hit till Bettan såg jag väl ut som en dränkt katt (Bettan skrattar just nu och säger ungefär så), shit va det regnar hi hi hi.. Men då blir man ju iaf blöt på ngt sätt *asg*

Emma

Vilken skitdag!

Inatt sov jag inget, sen var jag uppe med tuppen, städade och kände att jag mådde ganska bra faktiskt. Efter ett samtal blev dagen helt förstörd. Jag gick ut och gick med hundarna en långpromenad sen så var jag och handlade. Åt en liten lunch två stekta ägg med massor av kryddror och ett glas vatten. Efter det så läste jag tidningen och tänkte ; va fan sitta här och grubbla. Så jag satte på mig löparkläderna och sprang en mil, det började spöregna när jag kommit halvvägs men va fan, det var bara att fortsätta. Jag kom in och det bara rann om mig. Telefonen ringde och det var ett riktigt trevligt samtal den här gången. Men efter jag pratat färdigt i telefon fick jag världens j.... kramp i magnen, faktiskt värre än att föda barn, det gjorde så j..... ont att jag trodde jag var tvungen att åka in på sjukhuset. Men kvinna som man är så tog jag värktabletter och la mig på sängen, men skiten gick inte över. Nu tre timmar senare med lite mindre värk så ringde Emma, hon ska komma hit på middag, det känns jätte bra men vad fan är det med min mage???????????? Blir det inte bättre får jag ringa in och fråga vad jag ska göra..Vilket j.... dygn. Fast jag haft sådan natt och dag så känner jag mig glad ändå, varför gräva ner sig i skiten när man inte kan göra något åt det just nu ändå..

Efter regn kommer solsken...*ler*

//Bettan

Hem :)

Längtar hem så att jag får hoppa in i duschen och tvätta bort jobbet... Nu håller min kollega på att baka blåbär/hallon paj och det ska bli så mumsigt *s*.. Min enda last idag sen så är det nått nyttigt som gäller...


Emma

Kryssningen

Det är bara 2 dagar kvar till kryssningen och jag vill så gärna åka men måste lösa lite saker först innan det är möjligt.. Jag och Olga har inte varit på en kryssning tillsammans sedan 06 januari (ja 112 kryssen då hi hi hi).. Men vilka resor det brukar bli.. I säng klockan 8 på morgonen och upp kl 10, minnena är många..  Ja vill Ja vill Ja vill.....


Emma

Trist väder

Det här vädret kan ju göra vem som helst till en citron... Var är min höstsol så att jag ska bli inspirerad att gå långa promenader och sitta inne i stan på en bänk och dricka en god latte.... Det bara regnar och regnar och regnar och det tycker jag är BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ........ Så solen kan du komma och lysa åtminstonde bara för mig en liten liten stund...




Härliga härliga sol var e du???

Emma :)

Pedagogiska måltider

Läser på DN att man har från den 1 september har höjt matpriset för förskolelärare/barnskötare från ca 5 kr till 40 kr. Jag tycker till och börja med att det låter som en väldigt drastisk höjning samtidigt som jag anser att pedagogiska måltider ska vara gratis.
Förr jobbade jag med den principen "pedagogiska måltider" att jag åt tillsammans med boende för att skapa en bra måltid, jag fick betala 25 kr för middagen för 7 år sedan, vilket jag tyckte var hutlöst med tanke på vilka otroligt jobbiga måltider det kunde vara. Att ha en vuxen karl som nyser rakt i maten, eller möjligtvis tar tag i din tallrik och börjar slita i den. Hur många gånger fick man inte lämna sin mat för att göra andra saker, svara i telefon, hjälpa någon att äta etc. Ingen måltid var den andra lik kan jag säga och någon matro var det defenetivt inte. Ta med egen matlåda gick ju inte då det blev bråk om att dom oxå ville ha min mat. Så det var ju bara att betala dessa 25 kr för middagen eller 45 kr för hela dagen om man hade ett långpass.
När vi bytte system och vi inte längre hade dessa måltider så fick jag äntligen möjlighet att sitta och äta mat någorlunda lugnt, men fortfarande är det så att jag måste lämna min mat för att hjälpa till med annat, så det är ibland så att det kan ta 2 timmar att få i sig sin lunch..

Så jag tycker nog att dom som jobbar inom vård och omsorg var man än jobbar ska antingen få lunchen gratis eller till ett mycket lägre pris, det är ju inte heller så att man kan välja vad man ska äta utan det är ju vad som bjuds för dagen.

Det trista i sådana här sammanhang är ju att det alltid är dom vi ska hjälpa och ta hand om som får lida..

Emma

God Morgon :)

I natt har jag faktiskt sovit jättebra, brukar ju vakna ett par gånger per natt men icke sa nicke ;). Hade en jättetrevlig kväll igår, blev bjuden på mat hemma och det var ju helt suveränt... Hur ofta fixar någon maten till mig?? Aldrig kan jag lugnt säga, jo Bettan brukar ju bjuda mig på middag men jag tänker på hemma hos mig. Vart mycket tv men det tyckte jag bara var skönt, att bara få ligga och slappna av framför tvn. Hade ordentligt ont i går oxå i min höger hand, försökte att inte tänka på det men det låg och värkte hela tiden.

Men idag är en ny dag och idag ska jag bara le hela dagen har jag bestämt ingen tröttmössa här inte *s*

Emma


Dagens fråga!

Vilken radiokanal är din favorit?

Kommentera gärna här............

//Bettan


God morgon!

Hoppas ni sovit bra, det har inte jag . Jag har vaknat ungefär en gång i timmen, snacka om rubbad natt sömn. Jag kanske ska sluta jobba natt? Vet inte om det är de? Blev lite irriterad igår och tankarna dom far som aldrig förr, kan ju var det också? Ja, det är nog mest det. Ok, en ny dag och nya tag. Har redan varit ute och gått med hundarna och ätit frukost, tänkte jag skulle ut och springa men det är så jävla mörk, så jag tar det sen när jag har skickat sonen till skolan. Jaha, vad gör man nu? Städar? Ja, det blir nog det.

VI hörs senare......

//Bettan

Utlottningen!

GRATTIS.

Då var utlottningen av skärpet klart. Den som tog hem segern för bästa motivation det var: http://www.elinknas.blogg.se

//Bettan & Emma

Rensat!

Idag har rensat bland mina väskor och skärp.Jag gör det ungefär en gång i halvåret. Här kommer bilderna som jag lovade...Jag hade i sommras 104 st väskor sen blev det 73 st och nu är jag nere i 36 st. Skärpen var från början 74 st till 64 st och nu till 46 st. Har lagt ner dom andra i en kartong som ska ner i källaren för man vet aldrig när jag får för mig att använda någon av dom andra väskorna eller skärpen igen.


Före..........



Efter...........


.

Före....



Efter...........




Känns skönt att rensa bort lite som jag inte anväder så ofta...............

//Bettan


Vilket skit väder!

Det här vädret gör att livet känns trist just för tillfället. Men eftersom det kommer vara sånt här väder nu fram till våren så får man göra det bästa av situationen. För min del blir det att fixa iordning alla mina väskor och skärp, jag har ju en hel del. Vill inte kasta något så det blir ner i en kartong i källaren, man vet aldrig när man kan behöva något av det igen. Vet inte om en kartong räcker?, vi får se....Lägger ut bilder på före och efter sen när jag är klar...

//Bettan


Eftermiddag....

Även fast jag är ganska trött då timmen blev sen igår, av någon konstig anledning så kommer jag ju inte i säng i tid.. Måste skärpa mig.. Så bär det av till Ikea med olga lite senare idag, hon skulle shoppa till jobbet och att fönstershoppa kan vara ganska skönt, drömma lite vad man ska göra åt sitt hem..

Men just nu drömmer jag om att få åka bort från sthlm ett par dagar, det vore verkligen superhärligt att göra det. Precis som jag och Bettan gjorde sommaren 2006 när vi drog till malmö i 3 dagar och bara myste, åkte till köpenhamn och hade jättetrevligt. inget överdrivet festande utan en jäkligt härlig semester, det skulle jag verkligen behöva nu...  Men men drömma kan man ju göra sen kommer verkligheten..

Blir ju tjejsemster vecka 6 i sälen och det längtar jag verkligen efter att umgås alla tjejerna igen, vi har ju så jäkla roligt tillsammans *s* Händer massor på minsta möjliga tid *asg*

Nä nu ska jag avsluta här

Tjingeling..

Emma

Dikt



I min verklighet du fanns, i mitt hjärta du brann. Och lågan den är kvar , fast vi inte har varann. 

//Bettan

Beautysticks




Beautystick Pormaskborttagare.

Pormaskborttagaren Beuatystick är en innovation inom hudvård, ett enkelt hjälpmedel som effektivt och hygieniskt befriar normal hud från pormaskar och andra orenheter. Tester bland både hundterapeuter och konsumenter visar att Beauty sticks fungerar perfekt för att bli av med även de svåråtkomligaste pormaskar och orenheter i t. ex. näsvingar, hakgrop och i eller bakom öronen. Dom är gjorda i plast, lätta att rengöra med t. ex. ansiktsvatten, även om tillverkaren rekommenderar att använda dem engång.
1 pack (2 st stickor) i en förpackning , 29 kr. Finns även i 3-pack..

//Bettan

Dagens fråga!

Just nu är det IDOL feber överallt. Jag har min favorit , KEVIN, han är hur bra som helst. Om du fick välja, vilken av idolerna skulle du vilja träffa?

1) Alice

2) Kevin

3) Johan

4) Lars

5) Robin


6) Anna


7) Robin E

8) Eller ?


Kommentera gärna här.....


//Bettan


Helgen!

Helgen har varit ganska intensiv och jag har inte haft mycket tid över för att sitta vid datorn. I fredags hade jag hemma kväll med barnen och det var ju jättemysigt, min son köpte godis och lyckades äta upp allt innan middagen så när den serverades ja då var ju inte han hungrig längre *s*.

i lördags var vi uppe hos barnens pappa och firade namngivningen av hans lille son, en trevlig tillställning där jag träffade alla gamla ansikten från förr det var roligt. Barnen skulle sen sova hos sin faster och farbror vilket dom absolut älskar å jag skulle med Bettan ut. Åh eftersom jag inte känt mig bra på sista tiden så valde jag att vara helt alkoholfri vilket kändes jättebra, men halv tolv hade jag fått nog och var helt slut så jag åkte hem. Det är lite tragiskt att se hur fulla människor beter sig.

I söndags så städade jag faktiskt lite grann, vet att jag verkligen borde städa mera men har inte ork till det. Var upp hos Bettan och fikade oxå. Sen var jag bjuden på bio och middag, precis innan jag ska iväg kommer jag på att helvete det är ju farsdag och ringer min pappa och bad om ursäkt hundra gånger och han bara skrattade, han vet ju vem jag ärvt det ifrån *asg*.
Filmen var helt fantastisk, herregud vilken film vi såg Mama Mia och ja herregud.... Pierce Brosnan kan ju inte sjunga men är ju snygg som få :). Ja det var en jättetrevlig kväll faktiskt......... ;)

Emma

God morgon!

Så var det måndag igen, tiden bara rinner iväg. Jag hinner knappt med, ny vecka nya tag.Jag ska skicka iväg sonen till skolan och sen ska jag ut och springa.


Hörs snart.....

//Bettan

God natt!



God natt och sov gott alla där ute i den underliga världen...Nu ska jag lägga mig och läsa klart min bok, Ego Girl av Carolina Gynning. Det är en bok som är både lättläst , lättförstårlig och  bra. Den handlar om hennes liv som ung och modell världen över. Helt klart värt att läsa den.

//Bettan

Victoria Beckham





Så här såg Victoria ut när hon kom till flygplatsen i Los Angeles, klädd i helsvart med stora svarta glasögon. Hon är på väg hem till Storbritanien. Tänk att sitta i dom här kläderna flera timmar i ett flyg! Ja, ska man vara fin får man lida pin. Vad tycker ni? Hiss eller Diss?

//Bettan

EFTERLYSNING!

"Hej! Min hund blev stulen 28.04.08 från Husby-Kista. En väldigt liten chihuahua, 1,2 kg, tik, långhåring, vit med lite orange. Jag betalar dig lön på 15000 sek om du kan ge mig tillbaka min hund! Ring 0707233838 Snälla, om du har henne, ge mig min hund tillbaka!" /Amanda


 
Amandas hund blev stulen hemifrån när hon var i skolan! Någon kom in och tog henne tillsammans med ett rött koppel och en blå/vit matskål. Det skedde den 28 april i år och matte Amanda lider fortfarande. Hunden har chip och tatuering på mage med "AEZ1090". Hon lystrar till Shakira eller Kira. Ser du det här och känner igen hunden, snälla agera!

   

Amanda längtar efter sin hund! Blogga gärna du också om detta och sprid bilden på Amandas hund, kanske kanske gör just du skillnaden!


 
Shakiras förtvivlade ägare nås också på [email protected] Allmänt Permalink

Vad är det för sjuka människor som gör sådana här saker? Dom har säkert sålt hunden vidare till någon som inte har en anning om det här men om du/ni som har henneläsre det här, hör av er till Amanda. Jag har själv två stycken nakenhundar, en pufftik och en nakenhane. Jag vet inte vad jag skulle göra om något hände med dom..Jag håller tummarna på att du snart får tillbaka din hund.

//Bettan

Min pappa

Jag har ingen kontakt med min "riktiga" pappa, men ibland  och just idag så kom jag att tänka på honom. Vi har inte hörts eller setts på ungefär 22 år. Min mamma och pappa separerade när jag och mina syskon var små. Sen träffade jag honom ibland, han hade en underbar fru och sen fick dom barn, så jag har alltså två stycken halvsyskon som jag aldrig träffar. Den första , flickan henne har jag träffat , vi är(var) faktiskt jätte lika men pojken har jag aldrig sett. Jag hade ingen kontakt med min "riktiga" pappa under skolåren men sen när jag träffade mina barnspappa så tänkte jag att det vore trevligt att ta upp kontakten igen. Så jag letade upp honom, ja vi bor båda i Stockholm. Vi var där och hälsade på några gånger men det blev glesare igen. En dag när jag ringde till honom och frågade om vi kunde få komma förbi svarade han;
- Nej, inte idag vi ska åka och handla.

- Ok, men senare?, frågande jag.

- Vi får se, jag ringer dig..

- Jag sa: Gör det du, vi hörs.

Men vet ni , det var det sista jag hörde av min pappa det är nu över 22 år sedan.

Visst känns det ledsamt ,inte bara för mig utan kanske också för mina barn , ibland har det kommit upp att vi pratat om det, eftersom i skolan ska ju barnen gör släktträd. Mina barn har aldrig frågat om vi ska träffa "riktiga" morfar, är det för vi aldrig pratar om honom eller är det så att vi alla känner att vi har våran PAPPA/MORFAR?. Har ibland tänkt tanken, hur skulle jag ta det om barnen en dag sa; vi vill träffa våran "riktiga" morfar? Ja, det vet jag faktiskt inte? Det får vi ta den dagen dom börjar fråga. Men tänk dom som inte har varken "riktig" pappa eller låtsas pappa, hur känner dom sig?. Men nu hör det till saken att jag HAR världens bästa PAPPA, han kom in i våra liv när vi var riktigt små och jag ÄLSKAR honom. Jag kan inte säga att jag inte skulle vilja träffa min "riktiga" pappa men jag har inte kännt något behov av det. Jag tror jag blev så besviken på honom när han sa så till mig i telefonen att det har tyvärr känts som det kvittar. Jag har känt att det var HAN som inte ville att vi skulle ses mera. Så därför har jag inte ringt eller letat upp honom igen. Jag har ju min PAPPA och han är helt underbar, men visst har vi haft våra fajter, som alla andra med sina föräldrar men han har ALLTID varit min PAPPA och kommer alltid var min PAPPA...

Älskar dig pappa.....

//Bettan


Fars dag



Jag vill gratulera min pappa, mina barns pappa och alla andra pappor på FARSDAG.
GRATTIS..

//Bettan

le Bon Palais

Igår var vi ute på det nya stället le Bon Palais.I nyktert tillstånd både jag och Emma. Vi hade jätte trevligt som vanligt när vi går ut. Vi kom dit vid 22-tiden och det var ganska mycket folk, en blandning av, kostymer , klänningar, jeans och ja, folk har på sig nästan vad som helst. På vägen dit i t-banan så började jag prata med en kille och vips så var han med in på stället och sen såg jag inte han något mer. Tänk att jag alltid ska prata med alla.*ler*. Vid tolvtiden ungefär var det så mycket folk att det blev problem med att få plats på dansgolvet. Så det kommer nog vara fullt varje helg här. Så om ni ska gå hit , tänk då på att komma före kl 22. När vi åkte hem vid 01-tiden så var det världens kö utanför, så dom som stod sist kom nog in precis lagom till dom stängde. Jag skulle aldrig stå i en sådan kö för att komma in någonstans. Kul hade vi iallafall och mör i kroppen är man fast det var en alkoholfri kväll.

//Bettan


Bloggande

Idag har det inte blivit mycket bloggande. Vaknade ganska sent men det var ju skönt eftersom jag var uppe med tuppen igår. Har färgat håret och lagt i lite slingor, det blev jätte bra. Sen kom Emma upp på fika, vi skulle ju iväg på namngivar dop, ett dop hemma och utan präst. Det var ungefär ett trettiotal människor och massor av barn, känndes på ljudnivån som det var typ 100 st*ler*. Men nu är jag äntligen hemma. Nu ska jag in i duschen och sen fixa iordning mig för vi ska ju ut i dag..Emma kommer vid 18.30 och en annan vän vid 20- tiden. Sen ska vi träffa dom andra i stan, dom kommer vid 22 - tiden och är ca 25 st. Det kan bli en dunderkväll eller inte. Jag satsar på dunderkväll. Ha en trevlig lördag kväll så hörs vi imorgon när jag vaknat...

//Bettan

Ett frustrerat God morgon :)

Somnade runt tolvtiden igår och vaknade för en liten stund sen men känner mig inte ett dugg utvilad, med tanke på att jag vaknat varannan timme av en satans sexdröm som var så verklig att jag till slut blev förbannad, så personen ifråga som var iblandad fick ett mess mitt i natten där jag bad honom sluta skicka bilder till min hjärna för jag ville sova.  Men det hjälpte inte heller för så här fortsatte det tills jag vaknade nu.... Inte för att det var obehagliga drömmar men va fan konstigt att man är sexuellt frustrerad...  Som sagt riktigt härliga drömmar *suck*


Ja nu ska jag vika tvätt det kanske kan få ner denna frustration och få mig att tänka på annat *s*

Lilleman är ju redan vaken och ligger i min säng och tittar på tv nu, men stora tjejen ligger och sover! Så efter tvätten ska jag väcka henne så att vi kan äta frukost!

Emma

God natt



Nu ska jag ta och hoppa i säng, jag var ju uppe före tuppen i morse, kl 06.00 .Fast jag kunde sova hur länge som helst, men jag har ju fått en hel del gjort under dagen. Imorgon måste jag sova längre för jag ska gå ut och dansa på kvällen. Man måste ju tänka på åldern, men jag har för mig att, ju äldre man blir ju mindre sover man?? Så betyder det att jag börjar bli äldre???????? Eftersom jag vaknade före tuppen i morse! Nej , man är inte äldre än man gör/känner  sig, eller hur? Och jag känner mig inte äldre.......

GOD NATT SOV GOTT OCH DRÖM SÖTT...........

//Bettan

Nu sover dom

Ja nu sover barnen, inte meningen att dom skulle hamna i säng redan nu, men eftersom dom båda såg helt slut ut så föreslog jag en tandborstning och sen hopp i säng. Lilleman somnade på 2 minuter, jösses vad det måste tagit att hjälpa mamma i tvättstugan idag *s*. Den större varianten ja hon tar det lite mer tid för att somna, men det är ju för att hon ska pilla med mobilen hela tiden och då kommer stygga mamma och tar den.

Imorgon ska vi ju upp till deras pappa och vara med på deras lillebrors namngivningsfest, så då är det ju bara trevligt om dom är någorlunda pigga iaf :).

Nä nu ska jag snart studsa in i duschen!! Vi kanske syns senare!

Emma

Glöm inte utlottningen!

Du har väl inte glömt att vara med i fredags utlottningen?? 



Det här snygga skärpet kan bli ditt!!

Emma

Idol

Har suttit som fastklistrad vid tv:n och det händer en gång på miljonen. Men jag älskar verkligen KEVIN B. Finns det någon som sjunger och gör ett bättre framträdande än han? Nej, det gör det inte. Den dagen han får sina skivor utgivna så vet jag massor av folk som kommer köpa dom. Jag tror inte bara han blir stor i Sverige utan även i resten av världen. Jag håller på dig, KEVINB...

//Bettan

Forts Tvättstugan del 3

Jaha så var man uppe igen, fem i halv tio är tvätten klar och vi kan pusta ut från stugan denna fredag kväll!! Men eftersom jag kände mig lite rastlös ikväll så passade jag på att skura badrummet oxå :).. Ja nått fel är det på mig!! Kommer denna sexuella frustration fortsätta så här så kommer ju jag ha ett skinande rent hem innan man vet ordet av det *asg*... Ja det är ju iaf ngt positivt!!

Imorgon ska jag vika all denna tvätt *suck*... Undrar ju om man kan ragga nån som vill göra det jobbet åt en *s*

Nä nu ska jag lägga på mattan i badrummet , syns snart igen

Emma

Forts Tvättstugan del 2

Har kommit upp från tvättis nu igen och ska bädda rent i min säng, gud vad det ska bli skönt att få glida ner i nybäddat när man har duschat sen.. Åh så himla härligt!!  Tyvärr finns det ju inte någon speciell att dela den där sängen med...

Duracellkaninen är ju som sagt puts väck och är inte välkommen tillbaka, kanske man skulle leta efter en sköldpadda eller snigel den här gången *ler*.. Ja vi får se om det kommer hända nått spännande snart!!

Känner att nu efter en vecka av faktisk vila, inget spring hos polare hur mycket som helst, inget glas vin här och där utan enbart lugnet med barnen har gjort susen med mig! Så nästa vecka ska nog gå i samma anda, för jag känner att jag mår som en prinsessa när jag får sova på natten och när det är lugnt!!


Nä nu ska jag fortsätta återkommer efter nästa omgång tvätt!! :)

Emma

Tvättsstugan!

Som sagt har ju tvättstugan mellan 19-22 och jag och min son har varit så duktiga att vi var nere redan halv så nu är maskin nummer 2 igång och är klara klockan 20, så då är det ner igen! Ska tvätta 4 maskiner till tror jag, vi får se vad jag orkar, det viktigaste är ju att alla kläder blir rena iaf!

Min dotter är så arg eftersom jag har sagt att nu är datorn stängd för henne ikväll, hon bråkar jämnt om att hon inte tänker hjälpa till så nu fick jag nog. När hennes 8 åriga bror erbjuder sig att hjälpa till kan man tycka att en 12 årig tjej faktiskt ska kunna göra ett litet handtag utan tjafs :(.

Ja ja nu ska jag dra upp lilleman ur badet :)

Kramis Emma

Orgasmboken

Här kommer lite hjälp på traven........

Orgasm på egen hand. Onanitips för skönare orgasmer.

* Först och främst - om du inte redan gjort det - prova alla kvinnors favoritdildo Rabbit and Pearl, även känd som kaninen eller Rolls-Roycen. Den är fylld med pärlor, roterar och har en särskild liten tunga, klitoriskittlaren.

* Eller testa fingervibratorn, som gör punktinsats på klitoris.

*Onani är den bästa sexgymnastik du kan få! Och kom ihåg att alla orgasmer är bra. Oavsett hur du får dem, oavsett hur starka de är eller hur länge de håller på.

Boken är skriven av; författaren Katerina Janouch, 2007

//Bettan

Sexuellt Frustrerad

Ja det är jag det!! Vet inte vad det är för fel på mig, drömde om sex så jag vaknade och sen tog det evigheter innan jag somnade igen.... Vaknade och kände mig lätt frustrerad så för första gången på länge höll jag på att ge busschauffören en smäll när han log  och sa god morgon! Vad hade han så mycket att vara glad för??? Hade kanske han fått sex just imorse...

Sen fick jag lite "roliga" mess imorse som inte gjorde saken bättre!!! Shit vilket surigt humör jag blir på *asg*...

Ja ja jag får dämpa frustrationen med tvättstugan klockan 19 :)

Kramis Emma


IKEA




Idag har jag spenderat massor av tid på IKEA, jag ska nämligen få en walk-in closet på 8 kvm. Så vi har varit och kollat på garderober och annat som ska fixas. Det här är ett stort projekt för det ska ut med alla grejor och in i en annan garderob. Sen ska det slipas och målas. Det ska vara vitt på väggarna, mattan är gråmelerad ( beställningsvara, 12 veckor) och sen ska det vara rosa boxar och en stor pall, men den vet jag inte ännu vilken färg den ska vara i rosa eller grå vi får se. Det ska bli jätte spännande när den är klar men det tar säkert flera månader för det är mycket som ska fixas.
Jag hittade två jätte snygga tavlor som ska var i sovrummet men det är inte klart där inne heller än men upp kom dom ändå.





Det blev jätte bra , nu ska jag kolla runt på tapeter till sovrummet, ska ha en fondvägg och resten i enfärgat, brun/guld.

//Bettan

Utlottningen!

Fredagens utlottning. Den här helgen lottar vi ut ett silverfärgat skärp från Gina Tricot, stl 85.
För att vara med i utlottningen måste du motivera våran fråga.

Om du var statsminister för en dag VAD skulle du införa då?
Motivera med högst 50 ord, den som har bästa motiveringen vinner silver skärpet..










Tävlingen avgörs måndagen den 10/11- kl 18.00

Lycka till....

//Bettan

God morgon!

Vaknade kl 06.00 pigg som en lite jävel, hm. Jag är ju faktiskt ledig så jag kan sova hur länge som helst men icke, upp före tuppen det ska jag. Jag har redan vart ute och gått med hundarna, hunnit äta frukost och sitter nu och sappar runt bland morgon programmen. Man kan ju inte börja städa redan nu? Eller kan man det? Jag sätter väl på en maskin tvätt. Jag lägger mig nog på soffan och slappar lite med en kopp kaffe...

//Bettan


Dagens fråga!

Hur tänker du, när du går ut på ett ställe? Hellre "överklädd" än "underkklädd"? Finns det några fasta regler?

Kommentera gärna här...........

//Bettan

God Natt

Nu hoppar jag i säng med en sprängande huvudvärk... Värdelöst!!

Emma

Nytt ställe

På lördag ska jag och några vänner gå ut och dansa. Vi ska testa det nya, le Bon Palais, det var premiär den 31/10-08. (Det är gamla Alladin). Deras hemsida, http://www.lebonpalais.se . Någon som varit där? 

//Bettan

I morgon, fredag

Är det dax för en ny utlottning, så glöm inte titta in imorgon för vidare information....

//Bettan


Ny duschade



Så här sura var vi efter vi fått duscha och borstat oss.Hon vill inte och han vill ha mera. Så här är det, pufftiken hon hatar att duscha, fönas och bli borstad, hon som verkligen behöver det. Men nakenhanen han älskar det, duscha, fönas och borstas ( med babyborste) är det bästa han vet. Varför kunde det inte var tvärtom????

//Bettan

Middag

Jag älskar skaldjur, fisk och grönsaker , äter hellre det är kött. Jag har hört att haj ska vara gott. Idag köpte jag; lax , haj, stora räkor och frysta grönsaker som jag skulle ha till middag. Ja, visst var det gott, men HAJ. Ja, det var inte precis den smaken jag trodde det skulle vara, typ plåtaktigt. Eller vad gjorde jag för fel?Nu har jag bara pratat med människor  som GRILLAT haj, men jag tänkte kan man grilla haj, kan man väl steka det också! Men det var ingen höjdare så det var väl det som var felet! Så jag får väl se till att grilla haj till sommaren och se vad det smakar då..

//Bettan

Parkera bilen

Idag när jag var och handlade och kom ner i garget för att hämta bilen så var det en kvinna i typ 75 års åldern som sprang runt och letade efter sin bil.

Jag frågande; Letar du efter bilen?

Ja, men hur mycket jag än trycker på knappen, så ser jag inte att det blinka rnågonstans.

Jag smålog för mig själv och sa;  jag hjälper dig. I hennes förvirring så hittade vi bilen .
Då tänkte jag så här, om hon nu inte kan hitta bilen , hur ska hon då kunna köra hem el var hon nu ska?. En aning farligt kanske.
Då kom jag att tänka på en sak. Jag och min vän har faktiskt gjort exakt samma sak, men då var vi typ i 25 -års åldern. Vi lånade min väns morfars bil, NEONGRÖN. Vi skulle iväg o handla och ställde bilen på en stor parkeringsplats och när vi kom tillbaka hitta vi inte bilen. Ok, den var NEONGRÖN och vi var två som klivit ur bilen på "rätt" ställe men var fan var det?? Efter ca en halvtimme hitta vi bilen. Vi skratta så vi höll på att kissa på oss.Två förvirrade 25 åringar letar efter en NEONGRÖN bil på en parkeringsplats. Så jag tänkte; Ja, ja det kan hända den bästa...

//Bettan

Artikel i Kommunalarbetarna

Läste en bra artikel i kommunalarbetarna.

De hjälper hopplösa fall till drogfrihet..

Daniel, Stefan och Robert har lyckats med det som  andra insatser i Skellefteå har misslyckats med. De har fått 13 av 19 missbrukare drogfria. Och flera unga är på väg ut i ett värdigare liv. Det började som ett projekt oktober 2006. Dom jobbar idag med personer i åldern 18-30 år.

Min undra ? Ska det till"vanligt" folk för att sånt här ska lyckats? Ja, antagligen, dom här tre personerna ska verkligen få både beröm och uppmärksamhet därför skriver jag om dom här också.

Så här jobbar dom

Så här formulerar NEPO-teamet själva hur de arbetar:

* Tid till att skapa en relation.
* Från början enkla samtal där klienten sätter tidsgränser
* Inte bry oss om våra behov, det är klientens behov vi ska se till
* Så småningom ökar kraven på klienten
* Hjälpa dom att komma igång vad vi har bestämt och enats om, både i skrift och tal
* Envishet och tålamod är A och O, även förmågan att fatta egna beslut.
* Orden "Nej", "Måste" och "Ska" är ord som inte finns i vår vokabulär.

Fakta om NEPO-teamet:
Nepo står för neuropsykiatrisk omvårdnad.
Teamet arbetar med unga vuxna som har något neuropsykiatriskt funktionshinder, ofta kombinerat med missbtuk.
Projektet drivs av Skellefteå kommun och permanentas från årsskiftet.

Det är det här som är viktigt i våra samhällen , att NÅGON/NÅGRA bryr sig. Hoppas flera kommuner tar efter det här, för det behövs. Hur kan det vara så att en kommun inte klarar det här?. När det är bevisat at det fungerar?

Om ni vill läsa hela artikeln: http://www.ka.se 

//Bettan


Dagens fråga!

Tycker du att modeller och skådespelare ska retuschera sina bilder?

Kommentera gärna här?

 //Bettan


God Förmiddag!

Idag vaknade jag utvilad men jag frös ngt så fruktansvärt , ska aldrig mer strunta i pyjamasen :)

Nu ska jag jobba ha en trevlig dag till alla!

Emma

Idag!

Idag har jag varit på kurs hela dagen, den var väldigt givande. Mycket nytt inom Neonatal vården. Det behövs, ny kunskap är aldrig fel, man lär så länge man lever. Åt sushi till lunch, jätte gott. Sen har jag varit på Sonjas grek och ätit middag. Jag åt Kotopoulo Fileto och drack vitt vin, Makedonikos - Grekland, hur gott som helst och prisvärt,  om ni inte vart där tycker jag ni ska testa det. Nu är jag hemma och är  helt slut , dax att hoppa i säng....

Deras hemsida: http://sonjasgrek.se 


//Bettan 

Natti Natti

Gör mig klar för att snart krypa ner i sängen, har duschat och borstat tänderna!! Känner mig underbart avslappnad och hoppas att jag somnar före 1 iaf :)...

Kram Emma

Underbara människa!

Har ju mått rätt dåligt under en period med ups and downs och det har varit väldigt stressigt för mig under den här tiden. Mina underbara vänner har ju självklart funnits här och lyssnat och stöttat hela tiden, det gör dom ju alltid och jag älskar dom allihopa för det!

Men det finns en person som har lyssnat och lyssnat den stackaren i flera veckor på hur jag haft mina humörsvängningar och nu även fått höra mig gråta. Hela tiden har jag fått höra en lugn stämma förklara att det kommer ordna sig, ibland har rösten blivit stark och varit mera arg men ändå har jag aldrig blivit arg. Vi har lyckats missförstå varandra då vi avhandlat ganska jobbiga saker via mess och jag tror att jag iaf lärt mig att det är inte så svårt att lyfta telefonen och säga det istället :). Igår hade jag en superjobbig dag till och från och han ringde precis när jag hade brytit fullständigt ihop, han är så underbar som mitt under alltihopa erbjuder sig att handla pizza till mig och barnen så att jag skulle slippa laga mat. Nu tog vi oss till Mc donalds när jag hade lugnat ner mig, men ändå att ens tänka tanken att åka från andra sidan stan bara för min skull.

Senare under kvällen pratade vi igen och han var fullständigt underbar när han bara lyssnade och lyssnade när jag ältade all skit!

När jag vaknade imorse kändes livet 1000 gånger lättare, jobbigt men lättare!!

Så tack så mycket för att du finns!!

Kramis Emma

God Förmiddag!!

Igår eftermiddag orkade jag bara inte blogga utan fick hem mina underbara troll, vi vart bjudna på Mc Donalds och glass på kvällen. Sen var det lite tv time för dom och jag satt och pratade.

Diskade faktiskt igår och fixade en massa annat hemma och ska fortsätta idag, känner mig lite mer inspierad än igår. Nu är det dessutom slut på detta godis ätande och småätande framför tvn. Så idag ska jag köpa hem frukt och grönsaker som jag kan äta :)

Hittade min Goose jacka i källaren igår och täntke att den här behövs kemtvättas men kom på att vem orkar, så slängde in den i tvättmaskinen och den blev ju ren där med. När jag köpte den och gjorde mig själv fattig för 4 år sedan så sa jag att den skulle få hänga med minst 7-10 år så det är ju nu 3 år kvar och jag älskar den fortfarande. Kunde jag skulle jag sova i den så underbar är den.

Nu ska jag snart äta lunch och sen fortsätta jobba! Sen är det hämta lilleman på fritids och sen är det hem och laga middag! Är det någon som har ngt middagsförslag?? Står helt still här uppe idag!! Emma :)

Dagens fråga!

Om du vann 1 miljon, vad skulle du göra för pengarna? //Bettan

God natt!

Sov gott alla.... //Bettan

Kurs & Middag

Imorgon ska jag på kurs, 8.30-16.00. Sen ska jag ut och äta på Sonjas Grek, har aldrig varit där förrut. Att sitta stil en hel dag blir inte lätt när man är van att röra på sig hela tiden, men som tur är så är det ju intressanta saker dom tar upp, amning, forskning, vätskebalans mm. Jag jobbar ju inom vården. Vi får väl se imorgon kväll om jag är helt slut eller om jag tyckte det var bra både på kursen och middagen. //Bettan

Tankar!

Hur många tankar får det plats i våra huvuden egentligen? Ja, den som ändå det visste? Jag kan sitta och tänka, tänka och tänka, på allt möjligt mellan himmel och jord. Ibland kan det kännas som tankarna tar överhand och jag måste fokusera på att sluta tänka just den tanken! Någon som känt så? Är det någon som känner igen sig? Pratar vi om våra tankar eller tycker vi att vissa av dom är konstiga,ens egna eller hur tänker vi? Tänkar vi jämt eller bara när vi tänker på det? Förvirrande, ja...Det finns bra tankar och dåliga tankar. Fast när man tänker på bra tankar ibland så kommer dom där dåliga tankarna upp ändå! Vilka tankar vinner? Dom bra eller dåliga, ja det beror nog på hur man mår. Eller hur? Tankar är bra underliga. Just nu tänker jag: hur fick jag tanken att skriva det här? Ja,vet inte men det är väl så att jag är inne i en tänkande period?. När det är mycket omkring mig då tänker jag mer, gör ni? Tanken väckte mig, brukar man ju säga, jag skulle vilja att tanken väcker mig så jag vet vad jag vill med mitt tänkande som finns där inne. //Bettan

Slö morgon el hur!

Ja , det var den slö morgonen. Som vanligt när jag tänker att jag ska ta det lungt så får jag alltid massor av energi, konstigt. Det blev kaffe och tv en stund iallafall. Sen har jag dammat, dammsugit, skurat golven, bäddat rent i sängarna, diskat , tvättat och handlat. Oj, hm..Just det, jag har sprungit 5 km och varit ute på en timmes promenad med hundarna. Har  jag mer energi??.  JAAAAAaaa. Vad gör jag nu då? Jag får väl sitta en stund och kolla runt på nätet, se om jag hittar något kul..Ja, ibland kan man hinna allt och ibland känns det som man inte hinner något, hm hur går det ihop?????

//Bettan

:( Dålig

Va trist det är att inte känna mig pigg alls.. Kommer snart åka hem för det här går inte.. Tror jag fått feber känner mig helt nere..

Emma

Glöm inte

Följ våran blogg på Bloggkoll så har du koll på vad vi sysslar med  :)


Emma ;)

Städa

Skulle verkligen behöva städa hemma, det ser för jävligt ut.

Tvätthögen är så här stor



Disken ser ungefär ut så här



Fruktansvärt!!

Vad ska jag göra?? Var ska jag hitta orken??

Nä nu ska jag dricka kaffe och tänka på det här istället



Snygga Doktorn Travis Stork!! Han är med i det nya programmet på fyran!! Helt värt att titta på *asg*

Emma

God Morgon!

Har sovit jättedåligt inatt har inte fått någon ro alls, vet inte alls va det beror på men jobbigt är det iaf. Att komma till jobbet och se ut som ett utskitet äpple är verkligen inte roligt alls. Vill ju komma till jobbet och kvittra och se glad ut!

 Så här ser jag ut och känner mig idag!

Så här vill jag må!!!

Så idag ska jag verkligen ta det lugnt och inte stressa en sekund så att jag somnar bra i natt och sen kan vakna och må så!!

Annars bjuder dagen inte på så mycket mer, jo mina underbara troll kommer hem idag!! :)

Emma

Dagens fråga!

Vilken är din favoritfärg på kläder? Kommentera gärna här........... //Bettan

Knip-och få bättre sex

Genom att göra knip övningar kan man få ett skönare sexliv. Det menar erotikpedagogen Ylva Franzen. Vad sägs om fler och starkare orgasmer? Då kan knipövningar vara rätt recept. -Dessutom blir samlaget skönare för mannen, säger hon till Aftonbladet. Ylva Franzen har länge lovordat knipövningar för både kvinnor och män. Knipövningarna ökar kvinnorsorgasmstyrka och lust, säger hon. Dessutom förebygger det urinläckage. Också män kan med knipövningar förlänga samlaget, få intensivare orgasmer och en bättre prostatahälsa. Vad många dessutom inte vet är att avslappning är minst lika viktigt för att få orgasm. Det är svårare för ett spänt muskelpansar att pulsera säger Ylva Franzen. Men det går att motverka genom att "trycka" nedåt efter varje knip. //Bettan

God morgon!

Idag på förmiddagen ska jag ha en riktig slö morgon. Upp och fixa frukost , iväg med sonen sen ska jag lägga mig och titta på tv;n, läsa och dricka morgon kaffe. //Bettan

Utlottning avgjord!

Gattis Nu är utlottningen av kuvert väskor avgjord.

Dom som vann med bästa motivering var:

Susanne ; har ingen blogg.

 Joakim 

Vi får gratulera och säga lycka till med väskorna.Vi kommer att kontakta er via era mail för att få era adresser, så vi kan skicka väskorna till er.

//Bettan & Emma

Bettan för i helvete!!

Nä nu räcker det Bettan med detta jävla dravel! Nu är det träning som gäller så nu bestämmer jag att vi ska träna imorgon och vi träffas klockan 14 utanför gymmet och sen ska vi träffas på Torsdag oxå och sen så tar vi Söndag! Nu är det bara så!! Klarar inte av att se mig själv i spegeln!!

Love you!!

Emma

Vems ansvar är det?

Vad är det som gör att männsikor , unga och äldre mår så dåligt psykiskt idagens samhälle? Varför klassas dom här människorna som "dumma" i huvudet? Är psykvården i Sverige på ännu mera nedgång? Hur många av våra barn/ungdomar måste gå ner sig helt innan dom får hjälp? Jag har själv jobbat med barn/ungdomar mellan 13-18 år i psykiatrin. Dom är inte "dumma i huvudet dom mår dålig i själen. Och det kan bero på många olika saker, dålig barndom, utsatta för våld, våldtäkter, andra övergrepp,mobbing, sjuka föräldrar  eller att något traumatiskt kan ha hänt i familjen/släkten. Det finns så mycket som kan utlösa en sådan här sak, så det är svårt att sätta fingret på vad det kan var ibland.  Är det menningen att dom här barn/ungdommarna inte ska få hjälp? Ja, jag vet att hjälp finns, MEN innan man får den kan det i vissa fall vara försent. Det är både tjejer och killar som mår dåigt idag, oftast tror man att det bara är tjejer men det är för att dom är mera öppna och pratar kanske mer om det, killar håller det mer för sig själva och det är ju ännu farligare, för dom når man inte på samma sätt i ett tidigt stadium. Det finns hur mycket statitik som helst på det här men det är inte det vi vill ha , vi vill ha HJÄLP med våra barn/ungdomar så dom kan börja leva ett bra liv igen. VAR finns hjälpen? I Stockholm finns det en jätte bra stängd avdelning för barn/ungdomar som gör sig så illa att det dom måste vara inlåsta. Personalen gör allt i sin makt där för att det ska fungera men när inte politikerna har samma mål som personalen så är det svårt att bedriva en bra vård. Men hur ska personalen göra när dom inte får någon respons "uppe" från? En vän till mig har en dotter som försökt tagit sitt liv så jag vet vad jag pratar om, sen har jag egna erfarenheter av det här också men det är en annan historia.....Jag hoppas att ni där ute som mår dåligt försöker prata med någon, om det inte går att prata med mamma eller pappa försök prata med en kompis eller en annan vuxen, för hjälp finns, men det kan ta tid ibland. Men om du/ni får hjälp försök att ta den, för erat liv är mer värt än den som gjort ert liv till ett helvete. Var rädda om er där ute i den stora världen...Det finns dom som vill lyssna på dig/er..

Massor av kramar  till er där ute i den vilsna världen.
//Bettan

Några timmar kvar!

Nu är det bara tre timmar kvar innan utlottningen avgörs. Vem kommer stå som vinnare av varsin kuvert väska?

//Bettan

Lite skratt!

Ha det gott, igelkott.

Puss och kram, skummbanan.

Tack och hej, leverpastej.

Ha det bäst, flodhäst.

//Bettan

Känner mig sänkt!

Är på jobbet och mår inte speciellt bra faktiskt! Mår skit, kanske borde stannat i sängen iaf. Gör ju ont fortfarande efter kramperna och jag är så trött, känner hur jag sitter och hänger med huvudet. usch för att må så piss!

 Ja så här känner jag mig idag!!

Emma


Sjuk

Vill börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat alls dom senaste dagarna, men kan säga till mitt lilla försvar att jag inte mått speciellt bra!

Lördags så var jag på lunch hos min systers pappa och det var super trevligt och jag kom hem vid åttatiden på kvällen det var redan bestämt att vi skulle skippa utekvällen vilket bara var bra. Pratade i telefonen när jag får en jättekramp i bröstet kändes som att bröstet skulle sprängas. När krampen kommer är den så plötsligt att mobilen åker och jag föll över sängen, fy fan vad ont det gjorde. Den höll i kanske 30 sekunder och sen försvann den. Blev ju jätterädd men ringde tillbaka och fortsatte prata, det stack lite i bröstet och jag känder obehag men inget mer. Fick ytterliggare en kramp senare men inte lika massiv utan den var lite mindre plötsligt och smärtsam. Sov oroligt hela natten och vaknade av att det fortfarande kändes obehagligt i bröstet och var helt öm oxå. Åkte sen till en kompis som ligger på sjukhus och som är så dålig, hon hade haft ett kramanfall precis när jag kom och hade fått en massa morfin, höll på att börja gråta när jag såg henne.

Sen träffade jag John på en fika, kände hela tiden den stickande känslan i bröstet. När jag kom hem låg jag och hade småkramper och efter diverse skäll från flera så ringde jag sjukvårdsupplysningen som ville att jag skulle åka in. Så jag drog till SÖS igår kväll. Barnens pappa var gullig nog att köra mig. Där tog dom EKG, olika prover inkl hjärtprover. Sen fick jag ligga och vänta. När läkaren väl kom och undersökte mig så kom hon fram till att jag troligen stressat så mycket att musklerna spänt sig så mycket att jag fick kramp! Så nu ska jag ta det väldigt väldigt lugnt!!

Så kommer ibland att vara ganska frånvarande här eftersom jag har bestämt mig att äntligen börjar lyssna på min kropp när den behöver vila och inte då sätta mig vid datorn! Men kommer självklart att blogga men kanske inte lika mycket!!

Bettan ring mig när du vaknar *puss*

Emma

Yoga

Jag har blivit inspirerad av yoga, jag har aldrig testat men nu känner jag att jag skulle vilja prova det. Någon som har några tips? Skriv gärna i kommentarsfältet....

Jag har varit inne på en yogasida på nätet http://www.alltomyoga.se och kollat runt lite.Där säger dom: Testa dig fram. Yoga handlar om upplevelse, det är inget som kan förklaras i ord. Hittar man en bra yogalärare kan han eller hon visa dig hur just den yoga stilen kan anpassas efter din förmåga. Vissa yoga centrum har "prova på dagar".

Vad är yoga;  Yoga är ett system där man genomgår fysiska ställnigar, andningsövningar, avslappning som koncentrations och mediationsteknik, hur man skapar balans mellan kropp och själ. Yogan kommer från Indien och är 5000 år gammalt. Ordet YOGA är sankrit och betyder förening/balans.

//Bettan

Dagens fråga!

Vilket är ditt bästa kärleksminne?




Kommentera gärna här.....




//Bettan

SATC

Inatt som var bestämde vi att vi skulle träffas tidigare typ vid 17.30 (börjar annars 20.45 ) och käka och kolla på Sex and the city på jobbet.Så jag handlade mat, det blev hamburgare och pommes från grillen, inte nyttigt men jävligt gott ibland. Har sett filmen för tredje gången nu men det gör inget, jag ÄLSKAR den.Tänk va skönt det är att ha sådana vänner. Ni ska veta en sak, jag har många kompisar men jag har faktiskt 4 st riktiga vänner och jag vet att dom skulle ställa upp för mig till 100% var jag än skulle befinna mig på jorden, det kallar jag vänner. Jag vet också att dom läser bloggen så , TACK TILL ER MINA ÄLSKADE VÄNNER FÖR NI FINNS I MITT LIV...Killar/tjejer dom kommer och går medans riktiga vänner dom består. Så var rädd om dina riktiga vänner för dom är ganska få. Se filmen den är underbar... //Bettan

Jobbar

Det har inte blivit så mycket bloggande fre, lörd o söndag. Jag jobbar natt hela helgen och sover på dagarna och den lilla tid jag har innan jag ska till jobbet den behövs till så mycket. Men from i morgon är jag ledig NIO härliga dygn. Då ska jag komma ikapp med allt jag inte hunnit göra i helgen. Så imorgon blir det bara någon timme sömn sen är det bara att sätta fart med städa, tvätta och fixa med hundarna. Ja, puffens päls ser ut som hon har varit i en torktummlare,*ler*. Och nakenhanen, ja, det är tur han inte har någon päls vård men däremot måste han smörjas med solkräm på sommaren och använder kläder på vinter. Jag ska försöka sy en jacka till honom , det finns inte så många kläder som passar honom antingen är det 20 el 35cm och han är precis mittemellan, så typisk..Ha en fortsatt bra söndag så hörs vi igen... //Bettan

Dagens fråga!

Vilket är ditt drömjobb?
 

Kommentera gärna här...



//Bettan

Min arbetskamrat

 Min arbetskamrat, jag har ju berättat om henne förrut. Hon är helt galen men underbar. Hon skulle passa in på scenskola. Jag har aldrig tråkigt när jag jobbar med henne( jag jobbar natt) och på nätterna är man ju ännu mera upplagd för skoj. Vi satt och tittade på IDOL , hade inte så mycket att göra så vi tänkte slå ihjäl lite tid...Då berättade hon:

Ab - Vet ni?

Alla - Ok, vad är det nu?

Ab - Jag älskar att sjunga o fixa.

Alla - Ja, vi vet..

Ab - Vet ni om jag kunde lära mig texten, ja ni vet på låtarna så skulle jag ha vunnit idol för länge sedan eller varit med i Melodifestivalen. Men jag har så jävla taskit minne, så äntligen har jag lärt mig Carola Häggqvist låt Främling, ja typ 20 år senare.

Alla - *ASG*. Ja, om ni hade varit med så skulle ni få se hur hon skulle gjort för att vara med i musik svängen..

Ab - Ja, när mina barn var små så var jag tvungen att ha sångboken framme för jag kom ju aldrig ihåg någon av texterna.

Helt plötsligt säger hon: Ja, just det . Undra hur det känns att hänga i lampan, tror ni den håller? Hon tog av sig glasögonen och drog i snöret och alla bara vred sig av skratt. Tänk om den hade lossnat? Och vi hade fått gå ner på akuten med ett stort jack i pannan. Ja, ni förstår hon ville kolla om hon kunde hänga sig i lampan??? Ja, vad säger man , hon är GALEN , galen av rolig männsklighet..

Det låtar kanske inte så roligt men att se och höra henne, det är som att vara på en komikers bästa scen..
Vill bara säga att du är helt galen men underbar..

//Bettan


UTLOTTNINGEN!

Ni har väl inte glömt våran utlottning. Den här fredagen la vi ut två stycken kuvert väskor. Den som kommer med den bästa mottiveringen får en kuvert väska..



Måndagen den 3/11 kl 19.00 avgörs vem som vann utlottningen.

//Bettan

Victoria Beckham

Victoria går i makens Davids fotspår och blir underklädesmodell. I vår kommer hon nämligen var ansiktet utåt för Armanis damunderkläder. Enligt The Telegraph kommer Posh att fotas i trosor och behåar för modehuset och bilderna kommer att synas i så väl modemagasin som stora bildboards. Säger Giorgio Armani i ett uttalande. För den lättklädda kampanjen uppges Posh få 18,7 miljoner dollar, alltså över 140 miljoner svenska kronor.




//Bettan

Hallon!



Ladda med hallon i höst.

Förkylning på gång? Ladda med hallon i höst! Hallon stärker immunförsvaret, bättre än både kiwi och tomater, enligt holländska forskare. Hallon innehåller tio gånger så mycket antioxidanter som tomater och broccoli och bidrar därför mer än någon annan matvara till att stärka immunförsvaret.

Så det är bara att ladda frysen med hallon och börja äta........

//Bettan

God Morgon Allihopa!!

Igår hade jag världens underbaraste tjejmiddag på länge!! Gud vad jag skrattade och vi tog upp gamla minnen som vi pratat om 100 gånger förut men vi skrattade så vi grät!! Som min och Olgas husvagns semester.. Ja herregud det kommer en beskrvining sen!!

Exet fortsatte bråka igår självklart och skickade mess på mess och höll på, är så jävla trött på honom, någon som har ett förslag på vad man gör???

Nu ska jag iväg till min systers pappa med fru och äta lunch, hon är kock så ni kan ju tänka er vilken god mat det blir :)

Tjingelling!!

Emma

Godis!

När man är i affären och plockar i smågodis i påsen, så tar man ju det man tycker om. Eller hur? Men varför är det alltid det äckliga godiset kvar till sist i påsen? Så är det alltid tycker jag, vad tycker ni?

//Bettan

Dagens fråga!

Vilken typ av kille/tjej gillar du?

- Spännande

- Artig

- Busig

- Söt

- Kaxig

- Cool

- Vältränad

- Smart

- Smal

- Snäll

- Eller allt ovanför

Kommentera gärna här.....

//Bettan

RSS 2.0