Utlottningen!

Fredagens utlottning. Den här helgen lottar vi ut ett silverfärgat skärp från Gina Tricot, stl 85.
För att vara med i utlottningen måste du motivera våran fråga.

Om du var statsminister för en dag VAD skulle du införa då?
Motivera med högst 50 ord, den som har bästa motiveringen vinner silver skärpet..


Tävlingen avgörs måndagen den 10/11- kl 18.00

Lycka till....

//Bettan

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag skulle sänka skatten, så vi har någonting kvar av lönen vi kämpat i hop. All skatt är så sjukt hög här i Sverige.

Jag skulle också göra lönen gämlik mellan kvinnor & män. För varför ska män tjäna mer pengar en oss kvinnor? Vi gör ju samma arbete & kämpar tillockmed hårdare för att få den respekten vi förtjänar.

2008-11-08 @ 14:13:36
URL: http://elinknas.blogg.se/
Postat av: Susanne

Om jag var statsminister för en dag, så skulle jag sparka alla högavlönade medarbetare som inte vet hur det är att leva på existensminium, och sätta in vanligt folk! Vanligt folk som kan ändra lagar och bestämmelser så att det gynnar oss alla,...som har vanlig inkomst! Sedan skulle jag införa prisstopp (att ingen får höja priserna inom de närmaste 3 åren), och samtidigt införa 15% löneförhöjning! Och sänka arbetsgivaravgiften med 50%!!! Och fallskärmar på flera miljoner till någon som slutat sitt jobb,...ja det skulle inte finnas över huvudtaget!!!

2008-11-08 @ 18:22:08
Postat av: SusanneMissa att det skulle vara högst 50 ord, så här kommer mitt bidrag!!Sparka alla högavlönade medarbetare som inte vet hur det är att leva på existensminium. Istället vanligt folk som ändrar lagar och bestämmelser så att det gynnar oss alla!

Jag inför prisstopp (ingen prishöjning inom de närmaste 3 åren), och samtidigt införa 15% löneförhöjning! Sänker arbetsgivaravgiften med 50%!!! Inga fallskärmsmiljoner!

2008-11-08 @ 18:29:49
Postat av: Isabelle

Jag skulle satsa mer på barnmisshandeln. Det pågår för mycket bakom stängda dörrar. Vi blundar för verkligheten. Allt fler barn råkar illa ut. Traumat som dom har råkat ut för kan leda till svår depression.

2008-11-09 @ 23:11:38
Postat av: Bettan

Grattis till Elin för bästa motivation. Gå in på våran mail och skicka din adress så kommer skärpet på posten.Bettan & Emma

2008-11-10 @ 18:31:07
URL: http://babesontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0