Halloween

Hoppas ni får en trevlig Halloween helg, jag ska tyvärr jobba så det blir inget festande för mig.


        


Tänk på att inte skrämma skiten ur grannar och barn, men ha det så kul.....

//Bettan


Jacka





Var och köpte en ny röd jacka till min dotter på Stadium, Everest 1299kr.

//Bettan

Utlottning!

Nu är det dax för våran utlottning av kuvert väskor. En i svart och en i guld med kedja som axelrem. Utlottningen avgörs på måndag,  3/11-08 kl 19.00.

Skriv en mottivering i kommentarsfältet om varför just DU ska vinna utlottningen...





Bettan & Emma

Vilken kväll!


Så här blev det med kvällens outfit.



Hade en helt underbart trevlig och rolig kväll igår på Gran Hotell. Anders Wikman mötte upp oss vid ingången.Upp för röda mattan gången och in och hängde av oss kläderna. Det var så mycket folk, jag skulle kunna berätta hur mycket som helst om allla kändisar men jag tycker dom också har rätt till ett privat liv, så mina bilder och det vi pratade om får stanna i mitt huvud. Däremot kan jag ju tala om att jag dansade med flera av våra mest kända ansikten i kändis världen. Jag hade så kul, ville inte att kvällen skulle ta slut. Men till sist så måste man ju gå hem..

Här är lite grejer som jag fick..





Visst är glaset häftigt, 007.



//Bettan


Inlägg 500

Sen den 17 augusti har vi bloggat och det här är inlägg 500!!

Emma :)

Dagens fråga!

Tycker du att det är ok att INTE ha lock på lösgodiset i affärerna?

Kommentera gärna här........

//Bettan

Utlottning!

Senare under dagen kommer vi att ha våran första utlottning, vi kommer att lotta ut 2 stycken väskor ! Utlottningen kommer pågå till måndag kväll!

Men jag väntar på att Bettan ska vakna och lägga in bilder och så eftersom jag sitter fast på annat håll!! Så vi kan ju hålla tummarna att hon vaknar snart och berättar om sitt mingel pingel i går !!


Emma

Förslag på vin??

Ja ikväll ska jag på tjejmiddag tillsammans med Olga och en av hennes kompisar, vi ska hem till Olgas syrra Lotta och bli bjudna på mat. Tror att även Lotta´s svägerska skulle komma en helrolig tjej på 23 år som man tror är mycket äldre när man pratar med henne.

Lotta har pratat om att det ska bli 3-rätters så det kan ju bli lite spännande, ser verkligen framemot att få sitta runt hennes köksbord, snacka skit och dricka ett par glas vin.. Måste hinna förbi systemet idag oxå, men har ingen aning om vad jag ska välja för vin alls har du något förslag tills ikväll?? Jag dricker mestadels vitt vin men älskar även Rosé.

Emma


God Morgon!

Hoppas ni alla fått sova bra, för det kan jag tala om att jag inte har gjort eller rättare sagt jag har sovit sammanlagt 4 timmar i natt och inte ens på rad! Men men jag klagar inte är bara lite besviken *asg*.


Precis vad jag skulle behöva just nu!!

Det blåser kallt ute och det regnar inte speciellt roligt alls! Men vädret igår var under all kritik och jag var totalt dyngsur när jag kom hem, ända in på trosorna! Visserligen är väl fuktiga trosor bra ibland men inte så att dom går att vrida ur.. Så istället för att lägga in ett inlägg om det igår så kröp jag ner i min ytterst varma och sköna säng!! Mina katter var så glada för att jag kom hem att dom körde race i hela lägenheten tills jag fick fnatt på dom för då körde dom åt andra hållet *suck*

Emma

Lystring!!!

Tror att min mobil är trasig!! Den är helt tyst, inga mess och inga telefonsamtal!! Så nu uppmanar jag alla som har mitt nummer att dra iväg ett mess eller kanske slå en signal så jag slipper sitta här alldeles ensam med en icke fungerande mobil!!

SNÄLLA





Emma


Syster sjuk....

Jaha här har man planerat en utekväll med syster yster i helgen och så går människan och blir sjuk!! Ja ja en förkylning har väl inte hon dött av än iaf.. Här tjatar hon på mig att vi ska gå ut och slira en hel kväll och att hon vill vara så sjukt partyglad hela natten att jag ska sätta en Post-it lapp i pannan på henne när det är dags att gå hem så taxi chauffören vet var fasiken hon bor!! Så går hon och blir lite förkyld *s* Jaha vad gör man nu då??

Visserligen har ju Olga snackat lite löst om att hon skulle hänga på och dansa hela natten! Men om hon oxå sviker vad fasiken händer då?? Blir det en stilla kväll i sängen med godis skålen och 3 katter runt omkring mig?? Hjälp!!!! Jag älskar mina katter men inte fasiken ser jag framemot att gosa med dom en hel lördag kväll!! Så läser du det här Olga är det så att du ska ha klart för dig att vi två ska dansa hela natten lång på lördag!! Om hon bangar är det någon som har nått förslag då??

Emma

Homodjur :)

Har suttit och läst på aftonbladet om djur som sägs vara homosexuella.
Ja varför skulle dom inte vara det?? Jag hade hankatter förut och dom var defenetivt bisexuella!! Jag är helt säker på det, men det var helt okej för mig!! Att dom gillade att ligga och slicka varandra på ställen som gud glömde gjorde mig inget alls *ler* Men däremot vart det ett litet problem när dom faktiskt skulle para honorna och dom inte var man nog att ta ställning i situationen!! Ja det gick ju till slut men dom valde ju hellre varandra! *s*

ute ur garderoben Enligt biologen Christina Ritz har forskar

Det är ju roligt att alla roar sig på sitt eget lilla vis!!

Emma

Försenade pendeltåg

Nu känns det som alla människor som åker pendeltåg har tröttnat på alla förseningar. Imorgon väntas det snö till Stockholm- och det brukar betyda problem för pendeltågen och bussarna. - Vi är beredda, säger Maria Adolfsson på SL. Kombinationen av stora temperaturskillnader och nederbörd gör övergången mellan höst och vinter till den värsta perioden för halka på spåren. 
 Politikerna i SL:s styrelse välkomnar riksdagens granskning av de upprepade spårfelen. Stockholms kollektivtrafik ska inte behöva stå stilla för att det saknas spårkapacitet vid tillfälliga avbrott, säger Christer G Wennerholm.
Det är ju samma sak varje år. Har ni inte förstått att vi bor i ett land med temperaturskillnader? Vi får väl se hur ni tänker lösa det här...

//Bettan

Drunken people crossing



Den här skylten stod  precis vid ett övergångställe utanför en pub i Thailand. Vore kanske något vi skulle ha här hemma?

//Bettan

Snuskig vägskylt!!

Läste på Aftonbladet att vägverket sagt nej till en registreringsskylt för att den kunde väcka anstöt om någon såg den i backspegeln! Ibland undrar jag om vissa myndigheter bara leker dumma eller om dom verkligen är dumma! Jag kan inte fatta varför någon skulle uppfatta den här skylten som fräck!

Det krävs fantasi för att förstå varför Vägverket tyckte den

Inte ens när den är spegelvänd!

I backspegeln kan texten uppfattas som om det står ORALSEX,

Åh då ska ni veta att jag har världens snuskigaste fantasi ibland!! *s*

Ja ja har dom inte ngt att klaga på så hittar dom väl på!!

Emma

Kryssning!

Nu är det bara 15 dagar kvar tills vi ska åka på kryssning igen och det ska bli superspännande! Vi kommer ju som sagt fotografera igen och försöka oss på bloggandet även där. Frågan är ju bara om det finns någon täckning för modemet!

Som sagt vi åker den 14 november och det ska verkligen bli så roligt, känner att jag behöver det just nu! Resan kostade oss bara 50 kr per person så det var ju inga pengar att snacka om! Sen får vi se hur man löser det med reskassan den här gången men jag har lite grejs på gång!

Vi åker med Viking Lines Cinderella som jag personligen tycker är den bästa party båten har sällan tråkigt där *s*

Vybild på Cinderellafartyget

En fin båt oxå *ler*

Olga ska ju ha med sin 18 åriga son plus hans kompisar och jag har sagt till honom att jag ska hålla ett öga på honom hela kvällen! Gå efter honom och se till att han sköter sig.. När han hör detta suckar han ljudligt *asg*

Olga är ju barnsligt förtjust i Time Machine som spelar där, Bettan däremot är inget större fan av sångaren i bandet och har vid ett tillfälle efter lite mycket vin, talat om för honom att han skulle ta av sig pappas för stora kavaj och klippa sig och skaffa ett jobb.. Ja dom små brudar som stod bredvid honom fnittrade iaf *asg*.. Det var bara att dra med sig den ilskna damen till baren så lugnade hon sig *s*

Vi får väl se om hon lyckas hålla sig lugn den här gången ;)

Emma


Orgasmboken

Den enda dåliga orgasmen är den du fejkar.

* Var tydlig med dina behov. Berätta hur du vill ha det i sängen. Chansen att du får verklig orgasm, och inte ens behöver tänka fejk, ökar betydligt.

* Var inte rädd för att visa hur du vill bli smekt. Alla kvinnor fungerar olika. Säg till om du vill att han ska göra något annorlunda.

Författare: Katerina Janouch, 2007

//Bettan


Bästa frisörerna

Har varit på RINSE i Gullmarsplan och klipp mig ( min dotter också) och fixat håret till ikväll. Dom är helt suveräna på både klippa och styla håret. Jag har aldrig varit missnöjd när jag gått därifrån. Mina vänner som också går där säger samma sak. Så om ni vill bli fina i håret och stylade så gå gärna dit. Dom ger gärna tips om hur man ska klippa håret och klipper ALDRIG en frisyr som man inte passar i.. Dom är alltid upppdaterade på frisyrer och styling..

//Bettan

James Bond

Det här ska jag ha på mig när jag går på mingel efter James Bond filmen..



Sitter som gjuten....



Bolero.....



skorna



Väskan..

Svarta strumpbyxor och blin bling halsband, örhängen , ring och armband...

Sätter ut en bild sen när jag har allt på mig..

//Bettan

Sexiga underkläder....

Skulle verkligen vilja lite nya sexiga underkläder, men som sagt eknomin tillåter ju inte det just nu.. Men men drömma kan man ju få göra iaf


Den här e så jäkla snygg!!

Triumph Amourette SpetsbehåGillade den här med, speciellt färgen!!

Nä nu ska jag leta vidare!!!

Emma

I helgen ska jag få sex!

Ja iaf enligt Expressen fredags horoskop!! Dessutom ska jag tydligen få olika valmöjligheter oxå ha ha ha, fan va nice.. undrar om dom ställer upp sig på rad då så att det bara är att välja *asg*..  Tydligen ska jag ha svårt att välja oxå.. Ja inte fan ska livet vara lätt iaf!!

Emma

Grisklubba Vs Övermogen 20 åring!

Ja det är ju jag och Bettan i ett nötskal *asg*.. Det är vad vi hört att vi har kallats och vi säger bara TACK SÅ MYCKET välkommen åter.. Alltså jag är Grisklubban, och Bettan är den där övermogna 20 åringen *s*


Förresten är det någon som vet vad en Grisklubba är??? *Asg*

Emma :)

Ny Klänning!!

Har hittat en underbart söt klänning på Gina tricot som jag skulle så gärna vilja ha! Den är grå och bara så underbar tyvärr så kunde man inte låna en bild från deras sida! Men den skulle vara så snygg med svarta strumpbyxor och mina svarta stövlar!! *Suck*


Iaf så vil jag ha den!!!!

Emma


Fääääääääärrrrrrrrrrrrdddiiiiigggg!!!

Igår när jag och Bettan satt och tog ett glas vin så pratade vi om olika situationer man kan hamna i och jag berättade ju även om en igår. Men så började vi prata om den gången då jag faktiskt helt ärligt trodde att Duracellkaninen brytit ryggen på mig. Ja jag och Bettan berättar allt för varandra vilket vi inte har några som helst problem med. Grejen är väl att Bettan ibland skulle vilja vara en fluga på väggen *asg*

Jag hade iaf tillbringat en mysig kväll med kaninen och vi hade gått och lagt oss vi somnade efter sisådär 2 timmar eller  nått ;). Vi vaknade runt 4 tiden igen och så ville vi bara kramas lite, under den tiden så gjorde han något så hela min rygg trodde att den skulle gå av *s*. Ska försöka kliva ur sängen vid kvart i fem för att besöka toaletten, hela jag var som en stel pinne . Så hör man kaninen -Är du stel eller?? Skitkul faktiskt tänkte jag och hasade min in i badrummet och sjönk stelt ner på toaletten. När jag kände att jag var färdig så skulle jag resa mig upp och kommer inte upp, hela kroppen har stelnat till i sittande ställning. Tänkte för mig själv vad fan gör jag nu???? Jag kanske skulle ropa och få hjälp eller ska jag bara ropa kaaaaaaaannnninnnnnneeeen fäääääääääärrrrrrrdddiiiiiiig... *asg*.. Nä det hade jag faktiskt ingen lust med.. Så jag hävde mig upp och hasade mig stelt tillbaka.... Började faktiskt fundera på att jag är för gammal för det här...
*asg*

Emma

Dåligt bloggande idag!!

Usch vad jag känner att jag inte har hunnit blogga alls idag och det känns ju lite lamt!! Men nu är jag iaf här.. Åt frukost uppe hos barnen i dag med!! Borde stannat hemma och städat istället men hade ingen lust!! Så jag rymde hemifrån!!
HiHihi

Emma


Dagens fråga!

Vad har du för hobby?

1) täning

2) målning

3) mode

4) blogga

5) annat

kommentera gärna här.....

//Bettan

James Bond, Grand hotell, mingel...

Fick precis ett tel samtal från min vän.

Vän - Hej, vad gör du ikväll?

Jag - Inget.

Vän - Vi ska gå på mingel efter James Bond filmen på Grand Hotell.

Ja - Ok, nu blev det snurr i huvudet, vad ska jag ha på mig?????? HJÄLP, någon!!!!

Vän - Ringer senare...Puss

Nu blev jag helt förvirrad som vanligt när vi ska gå på mingel. Att man ALDRIG har något att sätta på sig...

Måste rusa, ska iväg och handla en lite svart kofta..

//Bettan

Har du hört den om pollenallergin?

Sitter här med Bettan och snackar om gamla tider, så kom vi in på min 30 årsdag som  var en jättehärlig tillställning!! Jag bjöd in mina nära och kära på en picknick i tyresö slottspark! Det kom kanske en 35 stycken och vi hade jättetrevligt tillsammans.. Det vart en massa champagne, vin och öl innan vi beslöt att vi skulle ha en mindre utekväll vi i tjejgänget! Så vi drog till söder och gick till Big Ben och drog ett par öl, jag var riktigt slirig om inte faktiskt jävligt full *asg*. Då hade jag oxå dejtat mitt ex (han jag precis separerat från) i över en månad, vi hade ännu inte haft sex eftersom jag hade varit osäker på vart jag vill ta relationen.
Men nu efter alla dessa öl ringde jag honom och tyckte att vi skulle "sova" tillsammans och "fira" min födelsedag. Mina tjejkompisar tyckte väl någonstans i deras egen dimma att jag skulle ta det när jag hade druckit en öl mindre men det tyckte inte jag.
Ja han kom iaf och hämtade mig inne i stan och sen åkte vi hem till honom. Där bjöd han mig på ännu en öl som om att jag behövde den *asG*.. Ja sen hamnade vi ju i säng och mitt i allt börjar jag känna att fy fasiken vad det snurrar.. Jag kunde inte koncentrera mig på hans smekningar eller någonting.. Kände att vi måste avbryta och jag måste ha en jäkligt bra anledning..
Så jag knackar honom lite på axeln och säger du jag tror inte det här går längre för min pollenallergi har precis brutit ut.. Jo hej den gick han säkert på... Ja det spelade inte mig så stor roll för efter ett glas vatten vände jag mig om och somnade i godan ro.. På morgonen när jag vaknade så slog det mig att jag på natten fått akut släng av pollenallergi... Ja det var ju lite pinsamt.. Men men va fan man är ju inte bäst jämnt *asG*

Emma

Träning och inspiration!

Varför är det alltid så med träning? Man kommer igång och håller på ett tag sen blir det bara skit av allt? Jag har tränat och tävlat i hela mitt liv. Men just nu har jag verkligen ingen inspiration, undra varför? Någon som vet? Hösten? Nej, kan inte skylla på den heller, det har varit så här sen jag kom hem från Thailand. Kan det landet tagit musten ur mig? Jag längtar iallafall dit igen, åker nog i höst .Jag kan inte skylla på något, förutom att jag är nog bara för slö för att ta tag idet, jag vet ju hur bra jag mår när jag tränar några dagar i veckan..Jag powerwalkar och springer några dagar i veckan men märker att kroppen har vant sig vid det så det blir ju ingen förändring. När man tränar samma sak länge så vänjer sig ju kroppen och inget händer. Får nog tänka på att lägga in styrketräning på schemat igen.. Ja,Emma nu får vi slå våra kloka, *ler* huvuden ihop och göra något bra med våra kroppar den här vintern. Beach 2009 närmar sig med stormsteg.....

Kom igen nu EMMA, vi kanske ska utmana varandra? Kan ju prata om det i kväll när du kommer , över ett glas vin! Bra början, ja med vinet alltså...*ler*

//Bettan.

Tonåringar & gamlingarna

Jo jag vet att man brukar kallas tonåring när man fyller 13 men min dotter har minsann trott att hon är 13 år hur länge som helst. Nu är hon dock bara 12 år, fyllde ju det i somras! Idag när jag var uppe hos barnens pappa och fikade med hans fru så kom hon ner från sitt rum och fikade med oss. Händer inte så ofta numera att hon vill hänga med oss "gamla" kärringar :) . Men så började vi prata om Julen och vad hon önskar sig, när hon sitter där och pratar så kommer vi in på vad hon önskar sig av Farmor.
Hennes farmor har sagt att hon bara får önska sig en upplevelse med henne, typ museum, konsert nån liten övernattning kanske i en annan stad. Jättebra tänkt tycker jag på ett sätt, eftersom alla annars handlar om att köpa bara SAKER, men dottern som är 12 år vill inte hänga med farmor och tycker därför att hon ska strunta i att önska sig ngt alls. Självklart är det hennes val och det är hon som missar ngt. Men när jag frågade vad felet på farmor är så svarar hon att men mamma allvarligt hon är ju typ 65.5 år, med betoningen på det halva året *s*.

Meningen var att Farmor ville göra ngt med henne och brodern nu på lovet men det slutade med att det bara blev hennes lillebror som åkte för hon tycker att det är jättetråkigt hos farmor. Hon åker självklart med och träffar när vi äter middag och sådant men jag tror att hon kommit till en fas att just nu är det skittråkigt att vara med farmor och det måste ju vara ok!!

Kan ju ärligt säga att hon har den fasen med sin mamma just nu!! Hon tycker att jag är pinsam och totalt fläng!! Men det kan jag ta för det är mitt privillegium som mamma och framtida gamling!!

Emma


Frivillig??

Söker någon som kan tänka sig att sätta upp mina rullgardiner, spegeln i hallen, 2 hyllor i hallen och min spisfläkt! Är så trött på att det bara ligger där och eftersom jag har idioter som spionerar på mig så vill jag gärna få upp rullgardinerna i v-rummet eftersom jag sover där!!! VERLKLIGEN HATAR ATT TJATA PÅ FOLK OM SAKER...  Jag förstår absolut att man inte orkar men jag orkar inte må dåligt över att nån liten jävla hjärndöd typ står och kollar vad jag gör!! I sådant fall skulle jag faktiskt kunna sätta upp kameror i hela mitt hem!


Nä nu har jag gnällt färdigt :)

Fan vad det hjälper att gnälla lite så att humöret åker upp igen!!

Emma :)

Träningen!!

Herregud vad har hänt med mig??? Här så började våren så satans bra, jag började med Modifast ut på promenad 1 mil om dagen och jag mådde toppen!! Nu är det helt enkelt stagnerat och jag känner att mitt humör är verkligen piss på grund av det. jag skyller mycket på att det varit så mycket med allt att jag inte kan träna och att jag tappat lusten. Okej lite så är det ju men va fan jag är ju bättre än så eller???

Från och med nu kommer det komma ett inlägg varje dag om hur min dag varit kostmässigt och motionsmässigt kanske inte det roligaste för er att läsa men det kanske kan ge mig en spark i arslet att faktiskt göra nått åt denna skenande flodhäst som kommer springande i vild galopp... Det är bara 2 månader sen som jag faktiskt vägde minst 4 kilo mindre..

Så nu börjar jag med baby steg men nu kommer det iaf att komma igång!! Hoppas att ni kan vara lite duktiga och sparka på mig när jag är lat!!

Kramis Emma

Barn som kidnappas!

Sitter och läser metros hemsida om en pappa som ska vara med på TV3´s  "Insider" ikväll, han har enskild vårdnad om sin son sedan 1,5 år men har inte sett sin son på lika länge då mamman gått under jorden. Mamman anklagade honom för sexuella övergrepp på deras son. 

Det första jag tänker på är att det är så tragiska att vissa kvinnor ska använda sig av ordet övergrepp så fort dom hamnar i en situation dom inte har makten över. Självklart finns det barn som blir utsatta för övergrepp av både sina mammor och pappor, men det är även ngt som det spelas på i många fall. Vilket gör att fokus ramlar bort från dom barn som verkligen blir utsatta.
Att manipulera sitt barn och säga att pappa/mamma begår övergrepp är så fruktansvärt att det egentligen inte finns ord för det.

Jag har en god vän som jag känt i ungefär 5 år, han blev anklagad för övergrepp på sin son och satt häktad i flera dagar för att mamman påstod att han begått övergrepp sexuellt på sonen. Hon ringde polisen och anklagade honom även för misshandel och hot, där han flera gånger kunde bevisa att han inte ens varit på plats. Det tog honom närmare 3 år att bli helt fri från dessa anklagelser och idag är det han som har ensam vårdnad om sonen då han kunde bevisa att hon ljög. Varför gjorde hon det?? Jo för att han lämnade henne och han skulle minsann inte få ett lyckligt liv. Så jävla tragiskt!!

När det är en pappa som gör ngt så ställs verkligen blåljuset på men om en kvinna gör ngt är man idag mera slö, varför?? Det finns ingen skillnad på män och kvinnor i det avseendet hävdar jag bestämt, men vissa anser att det är hemskare om en pappa gör ngt än om en mamma begår ett brott. Jag har aldrig förstått det resonemanget!

Jag hoppas verkligen att man ser över hur det går till i det svenska samhället för dom som lider mest i dessa fall är oskyldiga barn och dom har bara en barndom som aldrig går att få tillbaka!

Sen att det finns människor som skyddar dessa personer är ännu mera fel, ibland undrar jag om folk vet om att dom har en hjärna och det är meningen att man ska använda den.

Nä nu ska jag äta en kaka!!!

Slö

Jag känner mig fruktansvärt slö idag. Kan ju bero på att jag jobbat två nätter och inte sovit så länge idag. Men sova får man ju göra i graven *ler*.. Ska nu fixa lite innan min dotter kommer. Sen blir det fart när Emma kommer, vi ska dricka vin och ljuga, det gör vi så bra......

//Bettan

Jiddra inte med Zohan...

Det var den filmen jag såg  igår och den var hur sjuk som helst, skrattade hela tiden och hade en jättetrevlig kväll. Var glad över att någon annan valt filmen hade troligtvis inte valt den själv, kan vara ganska bestämd med vilka filmer jag gillar och inte gillar (åh ibland har jag väldigt fel). Men det var en härligt galen film som bjöd på mycket skratt :)

Jag rekommenderar den verkligen men du måste ha en portion humor på lägsta nivå för att kunna uppskatta den :).




Adam Sandler är ju heller aldrig fel i en film!! Söt, galen och totalt underbar!! Fast det finns det ju andra som är oxå *s*

Emma

Piller kan ersätta mascara!

Mörkare , tjockare och längre. Det är effekten en vanlig mascara ger dina ögonfransar. Nu finns det antagligen snart ett piller med samma funktion. Vid en studie med syftet att bota ögonsjukdommen glaukom, upptäckte forskarna på Miami University en märklig bieffekt: ögonfransarna hos de behandlade patienterna växte märkbart och blev mörkare och tjockare på kuppen. Det är än så länge oklart hur effekten uppnås, men resultatet var så uppenbert att bolaget bakom medicinen nu ansökt om att få använda samma behandling i kosmetsiskt syfte..

Tror ni på det här?

//Bettan

Min dotter!

Idag kommer min dotter hem och hälsar på. Så skönt , längtar efter henne varje dag, känns som hon bor hundra mil bort fast det bara är ca 15 mil. Imorgon ska hon...........Det berättar jag om imorgon, den som lever får se......

//Bettan

Vin hos Bettan!!

ikväll ska jag ta ett glas vin med Bettan efter jobbet, jag slutar vid halv nio eller nått :) Så Bettan glöm inte att köpa vin!! Jag sitter fast på jobbet nu :) . Sen ska jag berätta om min filmkväll igår :)

Emma

Jag säger bara...

DURACELLKANINEN *ASG*



EMMA ;)

God Morgon!!

Är nu duschad och snart färdig för en frukost uppe hos exets fru med barnen!! :)  Men shit va kallt det är ute.. Huvaligen..


Emma

God morgon!

Idag är det en kall och skön morgon, inatt var det någon minus grad ute. BRRRRRRRRbrrrrrrrr. Det  är jätte halt ute.
Ni som inte varit ute än glöm inte, varm jacka, vantar och halsduk för idag behövs det verkligen. Det värsta med den här årstiden det är ju att på morgonen är det ofta svin kallt senare på dagen och eftermiddagen så har det blivit varmare så det är jätte svårt att veta vad man ska sätta på sig.Ha en bra dag.............Ska nu sova några timmar sen ska jag städa...

//Bettan

Ur mun!

- Vet ni varför det alltid står en brunett mellan två blondiner?

- Hm,nej!

- Jo, för hon måste vara tolk!

*ler*

//Bettan



Dagens fråga!

Vilken är din favorit mascara och varför?

Kommentera gärna här........

//Bettan

Ni har väl inte glömt!!

Idag är det Rosa Bandet Galan på tv 3 kl 20.00.

Tänk på att ett litet bidrag också hjälper.






Den första bilden är tagen av en vän till mig, Tack.

Den andra bilden har jag tagit själv..

//Bettan

Utmaning!

 Jag har antagit en utamaning från Petra

Emma har svarat på dessa frågor!


Regler:
  • Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
  • Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
  • Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem


    1. Jag är rädd för mörker

  • 2. Jag älskar skor
    3. Jag måste somna med tvn på om jag är själv (så att jag inte känner mig ensam)
    4. Jag vill lära mig spanska
    5. Jag är duktig på att laga mat
    6. Jag älskar att promenera
    7. Jag önskar mig en ny diskmaskin ( Så alla vet det)

    De Vi utmanar är:


  • Matgäst!

    Den här veckan har vi blivit en till i familjen, EMMA. Så nu är det middag igen , det blir spagetti och köttfärssås, den är helt underbar. Alla som smakar den börjar göra den hemma. Det finns t om dom som säger att dom inte äter köttfärssås som tycker den här är helt fantastisk.

    Köttfärssås:

    500gr köttfärs
    3 msk mjöl
    lite margarin
    3 msk bostongurka
    4 msk tomatpure
    5 msk ketchup
    salt, peppar och grillkrydda( vitlök, om man vill)


    Stek köttfärsen, krydda. Gör iordning redningen för såsen, smält smör blanda i mjölet och grädden. Rör ner bostongurkan, tomatpuren och ketchupen. Brukar ta efter tycke och smak.. Det är svårt att måtta (på recept) när man alltid gör på en "höft" men ta i lite så kommer den säkert bli jätte god..Koka spagetti eller något annat kul till..Och glöm inte salladen.

    Smaklig måltid...

    //Bettan


    Dagens fråga!

    1) Vad heter din favorit bok och författare?

    2) Kan du rekommendera några bra böcker nu i höstmörkret?

    Kommentera gärna här..................

    //Bettan

    Vågar du???

    Vara ärlig och säga vad man tycker är ngt jag uppskattar väldigt mycket och jag blir mycket glad när jag anser att jag träffat en likasinnad person. Men att verkligen veta att denna person är ärlig och verkligen tycker det den säger kan man ju egentligen aldrig veta. Oftast kommer sanningen fram när man blir osams eller börjar diskutera lite känsligare saker.

    Igår var en sån dag när man får ett mess och får reda på att jag uppfattas på ett sätt som jag inte hade en aning om och personen ifråga har inte ens sagt ett ljud om att den känner på det viset. Jag blev verkligen tvärgörbannad för jag orkar inte med sådana saker där det ska komma en massa, ja å du gör så och då känner jag så... Om du har känt så en längre tid och inte öppnat mun vad fan ska jag göra åt det då??

    Jag kan förstå om man är en person som utger sig för att vara blyg och har svårt att säga vad man tycker men när man går ut med att man är så jäkla bra på det då förväntar jag mig att man är det oxå.. Men som sagt jag är väl ändå inte förvånad..

    Annars var min kväll hur lugn som helst snackade med Olga ganska länge om mina små paparazzi så finns här omkring :) , vi hade en hel del teorier om vad man ska göra för att få mest uppmärksamhet! Sen fick jag ett par roliga mess under tiden som hon och jag skrattade åt, jag skickade nog ett par oxå.. Ja kul var det iaf :)

    Nu ska jag iväg och jobba, vilket jag har noll lust med men man ska inte vara sådan utan upp och hoppa!!! Eller nått!! Ja ja jag köper en kaffe på vägen, kanske träffar jag Bettan på vägen jag gör nämnligen det ibland, så kan man få en kram !!

    Emma

    Köpa kläder!

    Så blir du manipulerad när du köper kläder..Svenska klädaffärer har börjat hyra in fejkade kunder, som manipulerar riktiga kunder att köpa mer -och dyrare-kläder, rapporterar Metro.
    Det kallas "mock-up shoppers": skådespelare som hyrs in för att spela kunder i modebutikerna. De är vackra kvinnor eller stiliga män som låtsas handla i kassan eller "spontant" kommenterar hur snygg du blir i plagget du just provat.
    Metoden har försekommit i ca 1 år. Det är inget vi ställer oss bakom, men det är inte olagligt, säger Svensk Handels säkerhetschef Dick Malmlund till Metro...

    //Bettan

    Vinnarna i Oktober tävlingen!

    Grattis!!!

    Nu har vi gått igenom era svar från Oktober tävlingen och rätt svar är

    Fråga 1. 1945 mess skickade Emma förra månaden, nej hon har inte kramp i tummen... *s*

    Majsan svarade först rätt på denna fråga och vinner därmed ett presentkort på 1000 kr på kosmetiska tatuering!

    Elin var den som svarade rätt efter Majsan och vinner därmed ett presentkort på 100 kr på valfri behandling!


    Fråga 2. 85DD har Emma och var inte avundsjuka för det!! Dom får till och med en egen presentation av Bettan när vi är ute på krogen :).

    Mikela svarade rätt på det och vinner därmed ett presentkort på 1000 kr på kosmetisk tatuering!

    Elin prickade in närmast efter med 80D och vinner ytterliggare ett presentkort på 100 kr på valfri behandling!

    Grattis till er allihopa, vi kommer att kontakta er via eran mail för att få era adresser!

    Emma & Bettan

    Att bli äldre!!

    Jag och Bettan sitter här och funderar på hur man ska vara när man blir äldre, blir det roligare när man blir äldre?? Eller är det så att man ska sitta på sitt arsle och sluta leva??


    Är det så här det blir när man blir gammal och bara sitter??



    När blir man gammal?? 30? 40? 50? Måste man bli gammal??

    Ja menar Duracellkaninen han blir ju aldrig gammal eller så klarar
    han det bättre än andra



    Ja han vill ju vara ung iaf och energi det har han...

    Så helt allvarligt när är man gammal nog att sätta på sig
    gabardinbrallorna, lågskorna och börja spela Bingo??

    Emma och Bettan

    Ikväll!!

    Jaha så är jag helt själv ikväll det är ju lite så där halvtrist faktiskt... Kan det liksom få hända någonting.... *suck*

    Ja nu har jag iaf ätit middag med Bettan och det var trevligt, ska stanna en stund så att jag inte bara har tvn *s*

    Emma

    Slut....



    Nu är det slut på min ledighet jag ska jobba fem nätter den här veckan..Idag var jag i centrum och fikade med Emma. Där köpte jag en orkide som jag ska ge en arbetskamrat som tyvärr ska sluta på min avdelning..Emma fixade lite med den, cellofan, guldsnöre och guldblomma. Jätte fint. Nu kom Emma hit igen och ska äta middag med oss.

    //Bettan

    Det är så här.....

    Det som är så trist med människor ( inte alla, men många) det är just det att dom lägger sig i andras liv. Jag tycker att om man nu har ett så tråkigt liv så man måste hitta på saker eller sitta och skvallra bland folk som inte ens känner människan i fråga, så gör det om  ni nu tycker att ni får ett bättre liv av det. Jag säger alltid: folk får snacka hur mycket skit dom vill, huvudsaken JAG vet vad jag har gjort/gör och det står jag för.. Tråkig bara att människor ska kasta skit på andra (ja, nu mig) för att själva hamna i "dagsljuset"  som den som aldrig gör/gjort något..Tänk på den......

    Hoppas du får ett bra och trevligt liv.....

    //Bettan

    Nu vart vi lite glada :)

    Var inne och pingade lite inlägg på bloggportalen och då såg vi det här på våran sida

    OBS: Mycket länkad blog:
    Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
    Placering, Resor: 21
    Placering, Sex, skvaller och dejting: 44

    Hur roligt var inte det :)


    Nu ska vi dricka kaffe och vara lite stolta!!

    Emma & Bettan

    Utlottningar och tävlingar!

    Vi har idag planerat hur vi ska göra med utlottningar och tävlingar under resten av 2008!

    Varje fredag kommer vi lotta ut saker, tex smycken, väska , skärp. skor m.m,

    Den 26 varje månad kommer vi att ha en tävling som kommer pågå i 2-3 dagar där priset kommer att variera!!

    Hoppas ni kommer att vara med!!

    Kolla in oktobertävlingen


    Emma & Bettan

    Kasta sten i glashus!

    Idag pratade jag med mitt ex som ju är mer än sur på mig kan man säga, vilket han gärna får vara om han mår bättre av det. Men så slänger han ur sig att vi ska ringa Anna och fråga vad hon och hennes syrra tycker om Bettan. (Anna är hon som drog hem från Gotland mitt i natten). Eftersom jag inte har kontakt med henne idag förutom något enstaka mess då och då när det gäller saker som legat hos mig så fick han minsann berätta vad fan han menade.
    Jo enligt henne då så var en av anledningarna till att hon drog just Bettans beetende, eftersom Bettan beter sig och klär sig som en 20 åring. Åh hon klarar inte sådant beetende, hon anser att Bettan är i en ålderskris. Ursäkta mig säger jag bara vem fan är i en kris??? Man ska defenetivit inte kasta sten när man gjort både det ena och det andra och bara för att man helt plötsligt vill ändra sin "stil" som person raderar det inte ut det man gjort tidigare.
    Så jäkla trist att höra, alla vi beter oss som vi själva vill, åh inte fan skulle jag dra från mina kompisar mitt i natten för att jag anser att någon beeter sig yngre än vad den är.

    Sen en annan sak Annas syrra har väl då aldrig varit med oss ut så hur hon kan uttala sig om den saken är ju rätt lustigt  faktiskt...

    Skulle ni??

    Emma

    En ny dag!!

    Jaha idag är det en ny dag!! Har varit uppe på frukost hos exet´s fru och lämnat lite barn! Nu ska jag träffa Bettan för en fika!! Hon jobbar långvecka nu så jag kommer vara nästan själv *snyft*... Men jag har lite grejer som jag ska fixa med i eftermiddag!!

    Emma

    Oktober tävlingen






    GLÖM INTE VÅRAN OKTOBER TÄVLING

    se längre ner i bloggen.....

    //Bettan

    Halloween

    Halloween eller egentligen All Hallows Even som betyder alla helgos afton..Är en högtid dom firas
    31 oktober. Halloween har sitt urspryng på Irland och delvis i Skottland. Via USA kom den till Sverige i slutet av 1990-talet men har inte fått större grepp i Europa.







    Man firar Halloween genom att klä ut sig i spökkostymer och gå runt bland grannar för att be om bus eller godis..

    Ha en bra Halloween.....

    //Bettan

    Dagens fråga!

    Enligt en ny undersökning från Episeruer är det 10 procent av männen och 6 procent av kvinnorna som söker lyckan via nätdejting. Eftersom det är hälften så många kvinnor som nät dejtar får killarna slåss om dom kvinnor som finns....

    1) Har du nätdejtat?

    2) Har du träffat någon genom nätdejting?

    3) Känner du någon som nätdejtar?

    Kommentera gärna här.............


    GLÖM INTE VÅRAN OKTOBER TÄVLING

    //Bettan

    Säger oxå godnatt!

    Nu säger jag godnatt för idag och hoppas vi syns imorgon!! Sov så gott allihopa!!



    Kramiz Emma

    Inget mer bloggande idag!



    Säger GOD NATT och sov gott.......

    //Bettan

    Tomrum

    När saknaden är så stor så man inte vet vad man ska göra av sig själv? Vad gör man då? Ringer ? Messar? Eller skriver brev? Pratar med någon? Saknaden i min kropp är så stor just nu mot flera människor att det känns väldigt tomt där inne. Inte i hjärtat för jag vet att kärleken finns där men ett tomrum som just nu inte kan fyllas med något...Ett tomrum som kanske bara jag kan hjälpa till att fulla för det är ju bara jag som vet varför det känns så tomt, eller gör jag det? ..Man måste inte berätta sina innersta känslor för alla men ibland är det svårt att hålla dom i styr. När jag känner en tomhet i mig så har jag svårt att få det ur mig, ibland kan det vara skönt att bara skriva av sig lite fast man inte berättar hela tomhetens innehåll. I min tomhet finns en längtan, en strävan efter att få fylla det igen.. Jag vet att jag kan göra det  senare  men kanske inte just nu, för tillfället. Men med tiden så kommer jag att lära mig hantera den här känslan som jag just nu tycker är obehaglig, MITT TOMRUM......

    //Bettan

    Victoria Beckham

    125 miljoner kronor kan Beckham tjäna på den tillfälliga flytten från Los Angeles Galaxy till Milano. Ett tv-program erbjuder 125 miljoner kronor för att få följa fotbollsfrun i hennes nya vardag. Enligt Daily Mirror har Victoria erbjudits 125 miljoner kr för även hon ska jobba för Silvio Berlusconi. Premiärministern äger nämligen inte bara AC Milan utan också tre av Italiens största tv-stationer. Han erbjuder Victoria pengar för att spela huvudrollen i en dokumentärserie. Allt hon ska göra är att tillåta ett tv-team fälja med när familjen landar i Milano, letar boende, shoppar på Via Monte Napoleone och tar emot vänner som Tom Cruise och Kate Holmes.
    Victoria tackade ja till ett liknade erbjudande när hon flyttade till Los Angeles. Tar hon chansen igen skriver hon Italiensk tv-historia som tidernas bästa betalda programledare...



    //Bettan

    Brunett, hallonkaka och korvstroganoff!

    Numera är jag brunett och jag tror jag trivs *s*

    Iaf så är hallonkakan kvar, mina barn står där och bara vill att vi ska fika tillsammans!!



    Våran goda middag!! Korvstroganoff, makaroner och sallad med purjolök, tomat
    , paprika och en massa morötter och till det ett stort glas mjölk!!





    Nu ska vi ha myskväll!!

    GLÖM INTE OKTOBERS TÄVLING!!

    Emma

    Glöm inte tävlingen!!!

    Glöm inte att vara med i våran tävling... :))

    Emma

    Hallonkaka!!

    Nu är min goda hallonkaka i ugnen *mums*

    Emma

    Griniga barn!

    Är barn idag för bortskämda med att vi gör allt som dom vill??? Jag tror fasiken det, igår var jag bjuden till min syster på middag. Min sons och dotters första kommentar var men lägg av måste vi göra det?? Ja det måste vi faktiskt, eftersom jag gärna träffar min syster och hennes lilla familj.
    På den här middagen kom även en syster till och min bror med tjej, pappa dök oxå upp, det var hur skoj som helst att träffa dom. Vi hade en jättetrevlig kväll förutom dom 2 barn jag äger med tanke på att dom gnällde hela tiden på att dom vill vara med kompisar eller framför datorn. Jag skämdes för att dom var så himla otacksamma.
    Min dotter säger sen när vi åker hem varför skulle vi vara med för när du ska träffa din pappa och syskon. Jag försökte förklara att jag träffar mina syskon och föräldrar ganska sällan numera och att det gör mig glad att göra det!!

    Imorse så sa iaf dom båda att dom hade tyckt det var trevligt men undrade om vi inte kunde bjuda över dom till oss nästa gång eftersom åka buss elva på kvällen inte var roligt!! Jo absolut så i december ska jag ha en liten lucia middag för min härliga familj!!

    Tur att dom kan vara solstrålar oxå mina troll!

    Emma

    Tävling oktober!

    Vi kommer nu ha våran första tävling på Babes on tour, den här månaden kommer vi lotta ut present kort från stockholms beauty center som gäller för kosmetisk tatuering och övrig behandling.

    Tävling 1.

    Vi vill veta vilken BH storlek som Emma har !

    1. 75C

    2. 85 DD

    3. 80B

    4. 80 D


    1:a pris



    Ett presentkort på 1000 kr som gäller för kosmetisk tatuering (ett presentkort per
    behandling) Presentkortet gäller till den 31/12 2008

    2:a pris



    Ett presentkort värt 100 kr på valfri behandling (Ett presentkort per behandling)
    Gäller till och med 31/12 2008


    Tävling 2.

    Hur många sms hade Emma skickat förra månaden?

    1.  275 mess

    2.  1945 mess

    3.  769 mess


    1:a pris


    Ett presentkort värt 1000 kr på valfri kosmetisk tatuering (endast 1 presentkort
    per behandling) Gäller till och med 31/12 2008

    2:a pris


    Ett presenkort värt 100 kr på valfri behandling (endast 1 presentkort per
    behandling) Gäller till och med 31/12-08

    Skriv ditt svar i kommentarerna, glöm inte din mail adress. Den som först svarat rätt eller
    kommit närmast vinner. Vi skickar sen presentkorten per post

    För mer information maila eller skriv i kommentarerna!

    SISTA DAG ATT KOMMA MED SVAR ÄR MÅNDAG 27/10 KL 18:30

    Emma och Bettan

    Paparazzi finns dom??

    Jag tror iaf att dom finns där jag bor, eftersom mitt ex helt plötsligt vet varje steg jag tar... Han har nu börjat tala om vilka som varit hemma hos mig, tex att Duracellkaninen sovit hos mig.. Hur fan vet han det?? Jo för jag har någon i mitt hus som hållit koll på det. Dessutom vet han att det inte är en killkompis utan att han har delat min säng. Ehhh har den där personen installerat kameror i mitt hem?? Han vet till och med mer än mig... Vad som gör mig förbannad är att jag har all rätt att göra vad fan jag vill i mitt hem bakom min stängda dörr. Jag ska inte heller behöva känna att någon kollar vilka som kommer och går eller vad jag utöver det har för mig. Jag har faktiska rätt till ett privatliv. Men ville iaf berätta att jag tydligen är så jävla intressant för någon att dom håller koll på mig!! Tjingeliinnngg Emma

    Dagens fråga!

    Är det någon som har glömt ställa om klockan?



    Från sommartid .......



    Till vintertid......

    Kommentera gärna här.....

    //Bettan

    Ny tapet i köket


    Så här blev tapeten i köket, den är grå med lite silver i, blev jättte nöjd....




    Blommorna som är i prick mönster dom är i silver.............

    Tack för hjälpen..

    //Bettan


    Dagens fråga!

    Använder du glasögon eller linser?
     
    Kommentera gärna här...


    //Bettan

    Bilder från mässan


    Schemat för idag, lördag....



    Bobby( Bobbys hårstudio)och Linda Rosings baksidor...........



    Emmas lunch, spenat våfflor med rödlök , löjrom, cream fresch och ett glas vitt vin....



    Min lunch, frukt och ett glas vitt vin...............



    Ganska mycket folk................



    Emma, på väg hem...........



    Jag, på väg hem............



    Hemma................



    Det här köpte jag, två ögonskuggor och två hand & kroppskrämer...........



    Ögonskuggorna, inka, guldbrun...goldglow, glittervit...............



    marina nila,  I CARE shampoo & I CARE conditioner...............

    Det var den här dagen på Kista mässan , Beauty 08...............

    //Bettan


    Vägen till Kista-Mässan

    Idag var jag och Emma på Beauty08. Vägen dit är en saga för sig...Emma kommer hem till mig och lämnar sin son, inga barn med till mässan, det var våran dag i dag.Vi går ner till busshållplatsen och då har jag kollat fel, inget ovanligt. Väl inne i stan så ska vi ta t-bana till Kista, hm . Jag är urusel på att hitta, dom gånger jag har åkt någonstans har jag alltid tagit taxi eller fått skjuts. Men mitt liv i t-bane världen börjar faktiskt ta plats. Väl framme efter 40 min ska vi HITTA fram till mässan.Det ska ta 8 min härifrån...  När vi står på perrongen så står det en kille och tjej och dom ser också helt förvirrade ut, jag (som vanligt , inte blyg alls) går fram och frågar om dom också ska till mässan, ja det skulle dom. Jag frågar ca 5 st , ingen vet ok, spärrvakten tänkte jag. Går dit och frågar:  Ja, ja, gå ner här och sen rakt igenom centrum. Vi började gå, paret följer med. Väl inne i centrumet som är stort som universum ,så ja , vilken väg. Frågar igen och INGEN vet. Ut från centrum och frågar igen 4st , efter en stund så äntligen hittar vi en som säger: Gå rakt fram och sen vänster. Vi börjar gå, gå, gå gå. Jag håller på att bli tokig, frågar en kille som står vid sin bil.

    Jag- Ursäkta, hur hittar man till mässan?

    Killen- Va , mässan, hm

    Jag- Nej, helvete tänkte jag inte en till.

    Killen - Vänta lite är du själv? (Emma och paret hade gått en bit före)

    Jag- Nej, vi är fyra...

    Killen - Du är så vacker så jag kör er......

    Jag- ÄR det sant? ( inte att jag är vacker, utan att han kör oss) Ok, jag ropar tillbaka dom andra och vi hoppar in i bilen.. Det var inga jävla 8 min från t-banan.

    Till sist kommer vi iallafall fram..130 kr in entre avgift. ÄNTLIGEN framme....
    Lägger in lite bilder från mässan.................

    //Bettan

    Vilken dag!

    Jag har ju jobbat inatt som var, det var inte mycket att göra så natten var jätte seg. Fick skjuts hem , jätte skönt...Duscha o hopp i säng, somna som en klubbad oxe men vakna efter en timme pigg som en lite jävel, så typiskt. Men efter en stund så somnade jag om, skönt. Vaknade sen av att dom håller på att "blåsa" bort löv, vilket jävla liv, trodde det var, motorsågsmassaker, ja ungefär, gick väl upp vid 13, inte många timmars sömn, hur trevlig är man då?? , ja, inte mycket............
    Ut med hundarna och iväg och handla. Är det bara barn familjer och pensionärer vid den tiden? Inget ont om det, men allt tar ju sådan jävla tid, tyvärr är jag alltid stressad, vet jag måste göra något åt det...Men ändå, jag blir ju galen..Ok, sen hem och plocka upp grejorna , sen iväg och köpa pizza...
    Det är typ 2 månader sen jag åt pizza har försök hålla mig till bara protein rik mat, ägg, keso, makrill, tonfisk, grönsaker ialla former, lax och annan fisk , kyckling mm. Tror ni jag fick skit ont i magen? JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, hur dum får man va??. Ja,  ni det undrar jag m!
    Ut med hundarna igen, sen skulle jag iväg en sväng igen, lite vin och snacka skit..... Efter det blev det nu mer vin och naturgodis, är det bättre?? Tror inte det! Har farit runt hela eftermiddagen men ska nu sitta i soffan och inte göra något, så skönt , tror jag. Jag har ju lite svårt för att ta det lugnt,hm...Imorgon ska Emma och jag på Kista mässan, Beauty08, det blir säker jätte kul...Tror ni det blir en lugn dag??? Hahaha.................


    //Bettan

    FN-dagen

    Idag är det FN-dagen. Förenta nationerna är en samanslutning av 192 stater som grundades 1945. Nästan alla världens länder är medlemmar i FN, medlemskapet är " för alla länder som vill arbeta för fred". Fn:s högkvarter ligger i New York. LÄs mera på deras hemsida.  http://www.sfn.se.


    På tal om FN-dagen. När min dotter var liten och hon gick på lekis så uppmärkasammade dom FN dagen med att rita flaggor och fråga barnen var dom kom ifrån. I hennes grupp fanns det en flicka vars föräldrar var svarta amerikaner. Och den här flickan var väldigt mörk, och dom andra var finländare och svenskar. När dom satt och pratade så kom dom in på hudfärger på människor.

    Fröken - Som ni vet så har människor från andra länder ibland mörkare hudfärg än vi svenska och finländare.

    Barnen - Ja, säger barnen, hm???

    Fröken - Ja , vi har ju en flicka här som har annorlunda hudfärg än oss.


    Barnen - Har vi???? Vem???


    Fröken - Ser ni inte det?


    Barnen - Barnen tittar sig omkring? Nej, .....


    Fröken - Ja, men ser ni inte att,( vi säger )Lisa har det? 

    Barnen- Barnen tittar på Lisa, jaha,har hon????

    Sen var det inget mer med det, det jag vill komma fram till det är att det är VI vuxna som prentar in i våra barn att vissa människor ska inte se/vara annorlunda , för då är det fel.. För barn föds inte med fördommar, fördommarna kommer från oss vuxna.....Alla människor är lika värda , var man än kommer ifrån , hur man än ser ut, man ,kvinna och vilken läggning man än har, ex hetro, bi ,trans, el homosexuell.mm...ALLA MÄNNISKOR ÄR VÄRDA ETT LIV............


    //Bettan


    Victoria Beckham

    Här är några bilder på Victorias frisyr.Vad passar hon bäst i, ljust eller mörkt hår? Vilken stil tycker du är snyggast? Skulle du kunna tänka dig någon av dom här frisyrerna?














    //Bettan

    Dagens fråga!

    Är du för eller emot donation?

    Kommentera gärna här ..............

    //Bettan

    God Morgon!!

    Nu har vi precis hoppat ur sängen och det är dags att skynda sig iväg till skolan!! Kan ni förstå att mina barn som har sovit båda runt 10 timmar i natt idag är helt slut :) ...

    Idag fyller Lotta 37 år!! GRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTIIIIIISSSSS


    IKväll kommer Bettan till mig och ska pyssla lite med mig till en speciell sak!


    Mår fortfarande skit inombords, men det kanske lättar!!


    Ha en underbar dag!

    Emma

    Hjärtinfarkt!

    Mitt ex pappa fick idag en hjärtinfarkt, han vårdas just nu på sjukhus och mitt ex är helt förståligt förstörd. Jag har sagt att jag finns här om han behöver prata, mer kan jag ju inte göra!!

    Men sänder en kram och tankt till hela familjen!!

    Kramis Emma

    Att vara förälder

    Ibland undrar jag om vissa vågar vara föräldrar till sina barn. Min dotter är jämnt jättetrött på morgonen om hon är vaken efter 21:30 på kvällen, hon blir en sur Zombie på morgonen som ingen vill tas med. Jag försöker få henne i säng i bra tid, alltså innan klockan är 21:30. Men som sagt på tisdagar får hon vara upp till 22 eftersom det är ett program som hon vill se. Visst hon är 12 år gammal och hennes kompisar verkar få vara uppe till 23-23 varje kväll.

    Men hur ska ett barn orka vara vaken till 22-23 och sen gå upp mellan 6:30 och 7 varje morgon för att sen tillbringa hela dagen i skolan? Hur ska man orka vara alert på morgonen när man knappt fått 8 timmars sömn?? Min dotter säger jämnt men hon/han får vara uppe för sina föräldrar eller dom får göra det varför inte jag?? Ja jag försöker sätta gränser nu, jag kommer ju inte kunna börja med det när hon är 14-15 då är det ju försent.

    Idag har hon varit grinig sen hon klev upp och humöret har inte blivit bättre under dagen, så ikväll skickas hon i säng nu så kanske hon sover till 21. Imorrn ska hon ju på fest som håller på till halv elva så hur ska hon orka det om hon inte sover.

    Min son som är 8 år han behöver oxå en massa sömn, men det verkar även där som föräldrar låter sina barn vara uppe i den åldern efter 9.

    Hur gör ni??

    Emma

    Beauty08

    Jag och Emma ska gå på Kista mässan på lördag, Beauty08. Tror vi behöver en lite "upplyftning"...



    Före................




    Efter..............


    http://www.kistamassan.com/event/beauty08


    //Bettan

    Min dag....

    Idag har jag umgåtts med Lotta och varit med henne när hon jobbat! Hon driver tillsammans med Anna Blomsterstudion, dom jobbar med bröllop, begravningar, övriga binderier och dekorerar företag! Dom är hur duktiga som helst och det är verkligen till dom man vänder sig om man vill ha blomsterdekorationer!



    En jättefin Sorgbukett som hon gjorde till en begravning idag!



    Här är hennes helt underbara hundar Kiara och Thea! Det kanske syns att
    Kiara om en vecka ska få valpar!

    Vi hade en jättetrevlig dag idag!!

    Kramis Emma

    Dagens fråga!

    Vilken mobiltelefon är bäst?

    - Nokia

    - Ericsson

    - Samsung

    - Eller har du någon annan favorit?


    Kommentera gärna här...............

    //Bettan


    God morgon el God natt

    Ja, för er är det ju dax att kliva upp ur sängen, själv ska jag precis hoppa ner i min kalla säng , önskar att någon kunde värma den! Men jag får väl nöja mig med hundarna....*ler*.


    //Bettan

    God Morgon

    Den här snyggingen drömde jag om *ler*

    Magnus Betnér: "Livet blir ett helvete när man får barn"

    Herregud vilken läckerbit!!

    Emma :)

    Godnatt!

    Nu säger jag Godnatt kommer inte må bättre av att sitt här och häcka iaf :).. Så jag hoppas ni allaihopa oxå mår bra!!



    Kramis Emma

    Tänk om...

    Man kunde få se detta istället för det mörker som är nu :(



    Så vackert!

    Emma


    Ledsen...

    Mitt humör pendlar verkligen mellan glad, förbannad, uppgiven och ledsen... Vet inte vart jag har mig själv just nu.. Hoppas att varje gång jag ser mig själv i spegeln ska se en strimma hopp att allt ska bli bättre... Men idag blir det inte det!



    Emma

    Orvar!!!

    Orvar är galen det är det enda jag har att säga *Asg*

    Emma

    Bettans rumpa!!

    Jo jag förstår ju att dom som sett inlägget om rumporna undrade nog var Bettans rumpa var någonstans! Men här kommer den självklart!! Visserligen inte från Båten men från Bulgarien 2007, håll till godo!!


    Dax att jobba

    Jaha, nu var det slut på min ledighet, har varit ledig i 9 dygn, jätte skönt. Nu ska jag jobba onsdag och torsdagnatt. Får se hur mycket jag orkar blogga under dom här dagarna...


    //Bettan

    Sex-dagarna



    Lite mer info om sex-dagarna............


    //Bettan

    This is me....

    Fy fan vad jag känner mig låg.....



    Emma

    En liten kärleksbjörn

    //Bettan

    Sex och samlevnad

    Svenskar sämst på kondomanvändning Svenska tonåringar är sämst i Europa på att använda kondom, visar en fransk undersökning där 33 000 tonåringar i 24 länder i Europa och Nordamerika fått svara på frågor om sex och samlevnad. Kondom är fortfarande det vanligaste preventivmedlet, men användningen skiljer sig mycket länderna emellan. Av de grekiska tonåringarna uppgav 89 procent att de använde kondom, jämfört med 53 procent av svenskarna. Källa: Dagens Medicins nätupplaga, 080125, © Netdoktor.se, Marja Mitsell //Bettan

    Ehhh bra mamma??

    Min dotter sitter och skriver nått till mig på msn och jag fattar noll!! Åh så kommer det, jag lärde mig det här på tyskan idag! Ehhh har du tyska?? Vad är det jag missat?? Jo att dom just nu provar på olika språk, nu är det tyska och sen är det spanska!! Känner just nu att jag inte hänger med... *s* Ja man kan inte vara bäst jämnt men nästan *s* Emma

    36 länder

    Min dotter kommer hem och är jätteupprörd! Hon är så arg på sin lärare att jag tror att hon ska gå upp i atomer.. Jag försöker få fram vad som hänt och efter ett tag kryper det fram att hennes prov i No inte hade gått speciellt bra! Hon hade strykit 12 av 36 frågor om länder på provet i måndags. Så imorgon skulle hon få göra om det och hur i helsike trodde hennes lärare att hon skulle klara det.. Ehhh Plugga???? Ja nu har hon iaf suttit och pluggat i nästan 1,5 timme och nu kan hon nästan alla länder.. Men hon är så söt när hon säger att det är lärarens fel att det inte gått bra. Hon kommer ut ställer sig mot dörren i köket och säger Mamma varför ska jag veta var Albanien finns?? För att det är bra att veta vilka länder som finns svarar ju jag.. Ja men mamma vet du var Albanien ligger på kartan då?? Men allvarligt ser du inte att jag diskar?? Borde jag berätta för henne att jag hade 2:a i Geografi och att jag knappt vet var Motala ligger *AsG*... Hmm tror jag ska vara tyst med det och säga upp, ner och sidleds nästa gång någon frågar!! :) Emma

    Sex dagarna

    Eftersom det är sex dagarna just nu så handlar bloggen mycket om sex och kärlek idag.


    Kärlek gör dig stark, frisk och lycklig. Och det går att få ett härligt sexliv i en relation där passionen avtagit med åren. Det anser parterapeuten Eva Sanner....


    Eva har skrivit en bok, "Kåt , glad och tacksam". En bok med massor av tips och övningar. Den är egentligen för par som har bott länge tillsammans, men den är självklart bra för er andra som inte har varit ihop så länge. När man varit tillsammans ett tag kan sex bli till något man grälar om, den ena vill och den andra inte. Ofta börjar sex livet bli sämre för att vardagslivet kommer emellan. Tex när man fått barn, börja på nytt jobb, tidsbrist helt enkelt. Men kärleken är något man måste sköta om, man måste få det fungera annars försvinner den och vem vill det egentligen? Om lusten försvinner räcker det ofta inte med att vänta och hoppas den kommer tillbaka utan man måste anstänga sig lite: visa varandra uppskattning, kyssa varandra, dansa, var nära, hångla lite varje dag mm.Så kan man bygga upp den sexuella laddningen i förhållandet.  Man måste prata med varandra, om inte det fungerar kan man gå till en sexterapeut.

    Alla har inte sex eller bra sex,lite hjälp på traven är nog bra ibland.........

    //Bettan


    Ur Orgasmboken

    Så fungerar mannens orgasm .Mannens orgasm,liksom kvinnans, delas in i fyra faser:

    * Upphetsningsfasen - penis börjar resa sig. Blodtryck och temperatur stiger i kroppen, andhämtningen ökar.

    * Platåfasen - penis har blivit hård och mannen kan få röda fläckar både här och där på huden av upphetsningen. Om man stoppar processen här kan obehagskänslor i testiklarna uppstå, eftersom sperman inte har fått komma ut. Obehaget upphör dock inom kort.

    * Orgasmfasen - kan nästan vara våldsam, när orgasmen en gång har börjat kan inget stoppa den. För det mesta ejakulerar mannen i orgasmögonblicket och säden kommer stötvis ut genom urinrörsöppningen.

    * Avslappningsfasen - direkt efter orgasmen börjar penis förlora sin styvhet och blodflödet normaliseras. Penis kan vara mycket känslig efter utlösningen. Testiklarna och pungen sjunker neråt igen.

    Orgasmboken skriven av Katarina Janouch, 2007

    //Bettan

    Ur Orgasmboken

    Så fungerar kvinnans orgasm.

    Kvinnans orgasm kan delas in i fyra faser:

    * Upphetsningsfasen - slida, blygläpparna och klitoris blir blodfyllda. Bröstvårtorna kan styvna och slidan blir ofta fuktig. Både blodtryck och temperatur stiger i kroppen, andhämtningen ökar och det pirrar i underlivet.

    * Platåfasen - klitoris är erigerad och njutningen stegras.

    * Orgasmfasen - slidan drar ihop sig vilket kan kännas som att den kramar rytmiskt eller pulsrerar. Det känns som en kulmen av njutning och kan pågå olika länge. Eftersom en kvinna kan få flera orgasmer i föjd finns det egentligen ingen övre tidsgräns för hur länge orgasmen kan pågå.

    * Avslappningsfasen - blodflödet normaliseras och man känner sig tillfredsställd och kanske en smula matt. Klitoris kan var mycket känslig efter orgasmen.

    Orgasmboken skriven av Katerina Janouch, 2007

    //Bettan

    Dagens Horoskop

    Väduren (2008-10-22) [Det här blir en intensiv period i ditt liv. Dags att avsluta saker som blivit liggande en längre tid.


    Oxen (2008-10-22)  Nära relationer står i fokus nu. Du kan lära dig nånting om hur du relaterar till andra. Var lyhörd.


    Tvillingarna (2008-10-22) Du vill få bättre ordning på tillvaron, både hemma och i jobbet. Se till att skaffa dig rätt verktyg.


    Kräftan (2008-10-22) [ Kärleken blomstrar för många den här tiden. En ny romans är också möjlig nu. Det är ju trevligt.


    Lejonet (2008-10-22)  Hem och familj står i fokus den närmaste tiden. Diskutera viktiga frågor med övriga familjen.


    Jungfrun (2008-10-22)  Fundera över hur du kommunicerar med andra i din omgivning. Se till att du är klar och tydlig.


    Vågen (2008-10-22)  Penningfrågor står i fokus just nu. Du kanske har en benägenhet att leva över dina tillgångar.


    Skorpionen (2008-10-22) Det är dags för dig att ladda batterierna för resten av året. Nya möjligheter dyker upp för dig nu!

    Skytten (2008-10-22) Ligg lågt nu och fundera över hur du vill att framtiden ska se ut. Är det nånting du vill ändra på?


    Stenbocken
    (2008-10-22) Lyssna på kloka ord från andra. Du kanske också ger någon ett gott råd. Det är ju av omtanke.


    Vattumannen
    (2008-10-22) Du hamnar i rampljuset nu. Chefer, föräldrar och auktoriteter lägger märke till dig. Klä upp dig!


    Fiskarna (2008-10-22)  Gör en resa eller gå på kurs. Du vill att nåt spännande ska hända i ditt liv. Äventyret lockar!

    Emma

    Dagens fråga!

    Vad har du för ögonfärg?

    - Bruna

    - Melerade

    - Gröna

    - Blåa

    - Eller har du någon annan speciell färg?

    Kommentera gärna här.................

    //Bettan

    Nästa resa!!

    Ja nästa resa blir bara en kryssning faktiskt, den 14 november åker vi med cinderella! Det är Olga som bjudit med oss och det ska bli jätteroligt!! Vi kommer troligen även då fotografera rumpor, kanske vi kan få några snyggingar att ställa upp på bild *s*.. Vem vet!!


    Eller har ni några bra förslag på vad vi ska göra???


    Vecka 6 blir nästa brudresa som är ett par dagar då drar vi nämnligen till sälen tors-sönd och det ska bli hur bra som helst!! Vi återkommer med mer info!

    Kram Emma

    Migrationsverket!!

    Ibland blir jag inte klok på myndigheter eller ganska ofta faktiskt!! Blir så förbaskat trött på att läsa om när hårklyveri tar överhand. Jag sitter och läser om den 24 åriga kvinna som har en 3 månaders baby men en svensk medborgare och dessutom är barnet oxå det. Men hon får inte stanna för att enligt lag måste hon åka tillbaka till sitt hemland för att söka uppehållstillstånd där. Även om hon nu skulle ha plats att bo på och en bra barnvård där nere så är det en pappa som blir utan sitt barn och ett barn som blir utan sin pappa. Är det sådan vi strävar efter???

    Varför kan man inte i det här fallet göra ett undantag och låta mamman stanna då man själva medger att hon kommer troligtvis att få detta tillstånd. Är det verkligen nödvändigt att låta mamman åka till Kenya och vänta där???

    Som sagt det finns ju orsaker till varför vi har regler och lagar men ibland måste man ju faktiskt böja sig en cm eller två....


    Läs här

    Emma

    (trodde jag skulle hitta nått skoj att skriva om)

    Mina katter!!

    Jag har ju en egen kattuppfödning som jag håller lite hemlig, men tänkte att jag skulle visa lite bilder på mina fina katter iaf som jag har!!



    Det här är MIss Chanel även kallad Smulan! Hon är en riktig Kurrmaskin som
    älskar att busa! Hon ligger inte gärna i knät men gärna bredvid och myser, möter
    mig i dörren varje dag! Hon är 1,5 år och jag hoppas att hon ska få bli mamma någon dag!



    Det här är Kiara även kallad BEBBBBIIIISSSS, hon är den underbaraste katten
    man kan tänka sig. Hon är 3 år gammal och är mamma till Smulan :)  Hon är en riktig
    mys katt och henne har jag matat med nappflaska när hon var liten. Hon apporterar och
    hon möter mig i dörren varje dag. Hennes 2 bästa vänner var förut 2 stycken chihuahuer som
    hette Elektra och Enya, numera så älskar hon när grannens schäfer kommer in och hälsar på.

    Vi har även ny medlem i familjen men det dröjer lite innan hon hamnar på bild här!!

    Emma

    Nu är jag hemma...

    Fy fan vad jag mår dåligt idag, gick hem klockan 12 från jobbet och kom hem för en 30 minuter sen. Har ett tryck över bröstet och en magvärk som inte är av denna värld. Har försökt slappna av men det går verkligen inte, känner en slags oro i kroppen som inte vill gå över. Har heller inte råd att vara sjuk i helgen men om jag känner mig fortsatt dålig så kommer jag inte klara av att jobba :( . Ja vi får se vad som händer och samtidigt så ser jag röran hemma och jag orkar verkligen inte ta tag i den...

    Får väl se om jag hittar nått kul att blogga om så att jag kanske kan börja slappna av!!

    Emma

    Gör -det-själv

    Stockholms univeritets sexdagar....

    Syftet med det här är att öka studenternas kunskap om sex. Att pussla om sex är ett sätt att få igång sexprat. Det är inte alla som kan prata om sex hemma, då är det här ett jätte bra alternativ. I muff-verkstan sitter killar och tjejer och gör hemma gjorda sexleksaker. Hemmets dolda sexleksaker ex, gurkan-masagestav, lakritssnören- en piska. gardintoffsar-binda varndra med,  mm. Med lite fantasi kan man göra massor av olika saker. Sexdagarna samarbetar med RFSU Stockhol, Lafa ( Landstingets enhet för sexualitet och hälsa) och Stockholms Universitets studentkår.....Mer info läs DN idag....

    //Bettan

    Hörde inte klockan

    Vaknade lite sent i dag , hörde inte klockan, trött. Upp fort som attan, väckte sonen fixa iordning frukost åt honom( om jag inte gör det blir det ingen frukost och eftersom han inte äter i skolan är det bättre jag gör frukosten, så han har något i magen under dagen)..Typiskt mammor??? Det blev iallafall en powerwalk, har lite ont i skenbenet fortfarande, men det får bli promenader i veckan inget springande,tyvärr.....Nu till kaffekoppen

    //Bettan


    Onsdag Morgon....

    Har precis stigit upp och jag mår verkligen inte alls bra... Har superont i magen och känner mig lätt illamående, men jag ska försöka ta mig till jobbet iaf. Får väl gå hem om det inte blir bättre.

    Min son har sovit hos mig i natt och han har snurrat värre än värsta helikoptern :), trodde verkligen inte att han skulle stanna i sängen som han for runt!

    Nä nu ska jag dra upp dottern

    Hörs sen

    Emma

    Jag vet att jag sa...

    Att det blev inget mer bloggande idag men det blev det iaf..  Har försökt slappna av i sängen men det går inget vidare, har superont i magen vilket säkert beror på att jag inte mår bra. Har ätit dåligt idag och varit stressad till viss del, sen har jag ätit godis för att jag är ledsen, ni kan ju tänka er kombinationen..

    Jag har iaf ringt Carpark så att dom skulle komma och Lappa bilen HA HA HA så det så din tönt som står på min plats!! Jag ska ringa varje dag tills du flyttar på ditt åbäke!! Så det kändes bättre!

    Men något som inte känns bra det är att andra får ta min ilska och frustration som kommer när jag mår så här.. Jag hoppas att man har lite förståelse för att jag är en bitch idag!! Hoppas jag mår bättre imorgon!!

    Nu ska jag dricka en liter vatten (gott när man inte kan sova) och borsta tänderna!!! Så jag iaf luktar gott i munnen eftersom jag antagligen kommer kissa på mig inatt!!

    Kramis Emma

    När livet suger!

    När livet suger och man känner att man inte vill var med längre! Vad gör man då? Antingen börjar man rycka upp sig eller så blir det bara värre. Men när man försökt att rycka upp sig och det inte fungerar , vad gör man då? Är just nu inne i en period där det känns som man är på botten av sitt liv............Jag kan hjälpa, prata och vara på topp när det gäller andra runt omkring . Men jag då? Vad ska jag göra? Om jag ändå kunde svara på min egen fråga! Då skulle jag inte sitta här nu och fråga vad gör man åt ett liv som inte känns som om ett liv för tillfället?  

    //Bettan

    Nu lägger jag ner för ikväll...

    Lägger ner bloggande för idag även om det kändes förut som att jag hade så mycket att säga!! Känns som att tårarna ska komma vilken sekund som helst..  Eller rättare sagt dom kommer nu...

    Hörs en annan dag...

    Emma

    Pisshumör!!

    Jag är verkligen på PISSHUMÖR, kan inte någon försöka muntra upp mig????

    EMMA

    Lilla älskade mormor....

    Vi var ju som sagt hos mormor idag och överraskade henne :). Hon blev jätteglad när hon såg oss, vi hade köpt med bakelser med hallon som hon åt med god aptit. Det som var tråkigt var att hon börjar bli mer och mer olycklig. Hon grät ett par gånger om att hon inte vill bo på hemmet mer, hon har bott där i åtta år och nu är det nästan precis ett år sedan morfar gick bort. Självklart är ju det jobbigt för henne, dessutom har hon nu förstått att hon aldrig mer kommer kunna gå utan att hon numera sitter i rullstol.

    Vi lovade henne att snabbt komma tillbaka och att då ha med oss mina barn, så snart ungar bär det av till Örebro :).

    Emma

    A-Kassa ett bidrag???

    Ja det är tydligen en fråga som diskuteras just nu. Själv tycker jag det är förolämpande att påstå en sådan sak, ett bidrag betalar man fullt ut med skattemedel, A-kassan betalas med avgifter från medlemmarna. Så jag anser att A-kassan är en försäkring som jag har möjlighet att använda mig den dagen då jag inte har ett arbete längre.

    Jag har betalat A-kassa sen juni 05, samma månad jag slutade gymnasiet, jag har aldrig missat en betalning till A-kassan. Så att om jag skulle förlora mitt jobb ska då jag känna att jag får ett bidrag som jag ska vara tacksam för?? Nej det kommer jag aldrig att göra, utan jag kommer se det som min rättighet den dagen det behövs. Men med min tur kommer väl ersättningsnivån vara nere i 50% om den dagen kommer att jag måste nyttja A-kassan.

    Det är så många medlemmar som valt att gå ur A-kassan och inte längre har möjlighet att nyttja den om dom förlorar sitt jobb. Är det inte så att ett bidrag har alla möjlighet att söka?? När det gäller A-kassan är det ju bara dom som har betalat in sin avgift som kan få sin ersättning.

    Kanske vore det bättre om man höjde skatten och lät A-kassan ingå där istället så att alla automatiska är med eller?? Ja menar för dom som inte är med i A-kassan och inte får ett nytt jobb på en gång dom måste ju söka socialbidrag, det är ju att bara låta pengarna gå runt i olika instanser. Tänker man efter vad alla dessa instanser kostar adminstrativt varje år så skulle man kunna spara in en massa pengar.

    Jag känner att det här inlägget blev snurrigt men jag är på skithumör eftersom den där dåren med sin bil fortfarande står på min parkeringsplats. Han vägrar svara på sin mobil och jag börjar bli mer och mer arg nu! Vad fan gör man??

    Emma som är jävligt sur!!



    20081021 kl 20.06


    Den här frågan kan man disskutera till dödagar. Klart det är en förolämpning att påstå det är ett BIDRAG, detta är inget man söker det är något man betalar för och ska sen få ut det som en försäkring. Varför betalar man annars? Bidrag du söker betalar du inte till dom SÖKER du. Det här är något du är berättigad till eftersom du betalt A-kassa..Här är det medlemmar som betalar , alltså har man rätt till ersättning en slags försäkring om du blir utan jobb. Eller är jag helt ute på hal is??

    //Bettan

    Emma!!!!!!!!!




    Saknar min vän , nu har du varit borta hela dagen. Fast vi pratat i mobilen och messat så vill jag att du kommer hem nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....Love you.

    //Bettan

    Gamla stan i Stockholm





    Var inne i stan i dag och fikade på Choklad koppen med en vän, gamla stan är faktiskt vackert på hösten också.




    Tänk o bo här.......



    Eller här.....Mysigt..

    //Bettan

    Urskog

    Jag hatar att campa. Ska jag bo någonstans när vi åker bort ska jag bo på hotell eller i värsta fall en stuga, men då ska det också finnas alla tillbehörigheter. Mina vänner, speciellt Emma tycker det är skit kul. Jag får liksom "klåda" av något slag när vi börjar närma oss samhällen eller små byar. Jag kan inte rå för det, men jag kan bara inte tycka det finns något mysigt i det över huvudtaget..När jag är hos min syster i Katrineholm, efter någon dag så börjar det krypa i hela kroppen, ja man har varit runt på stan , hur lång tid tog d? Typ 10min. När jag var liten så var vi alltid ute med husvagn eller tälta , jag vet inte om det är där ifrån jag fått mina dåliga vibbar, kan vara....

    När vi är ute och reser, som vi ofta gör, Jag, Emma och andra vänner så får jag alltid pikar, DÄR VILL DU VÄL BO? Kolla huset, visst är det fint. Ja, visst f.. är det fint men JAG skulle aldrig klara av att bo så...Men jag kanske kan förstå folk som vill? Eller kan jag det? Nej och ja, klyven i den frågan....En gång när vi åkte till Nynäshamn för att ta båten till Gotland, då åkte vi förbi en hage med en ensam häst, sen kom en annan häst nedspringande från skogen och jag hörde hur han ropade, HEJ O HÅ, JIPPIE JAG ÄR INTE ENSAM I URSKOGEN,EN HÄST TILL I HAGEN,när jag beskrev hur jag upplevde hästens kroppsspråk, så började vi asgarva som vanligt................

    Just nu är ju Emma och Lena på väg till Örebro och dom ringde precis.

    Emma.  - Vet du , i vår då ska vi hyra stuga i Örebro, hör jag Emma asgarva i luren...

    Jag.  - Va, varför stuga? Vad har du nu hittat på?

     Emma. -   Vi hittade ett jätte fint hus här till oss, asgarv , som DU säkert vill bo i....

    Jag  - Du vet vad jag tycker om det, hm....

    Emma.  - Ja, just därför, vi ska vara här en vecka , utan mobil, tel och data. ASGARV.......

    Jag.  - Ha ha, skit kul, jag vill inte bo i urkogen, får klåda bara jag tänker på det. Och föresten Emma, hur f.. ska du klara dig utan mobil? Det är en stor fråga....

    Nu är jag ju inte sån som inte kan ändra mig,  men det här måste jag verkligen tänka på.  Annars brukar jag dyka på det mesta, tycker om att se nya platser och träffa nya människor.......I nu läge skulle jag ALDRIG flytta till ett samhälle eller en liten by någonstans i Sverige. Men en vecka???  Nja???  Man ska aldrig säga aldrig.....

    //Bettan

    Dagens fråga!!

    Vilken färg på nagelack tycker du är finast? Eller passar hösten bäst?

    - Blå

    - Lila

    - Rosa


    - Röd

    - Svart

    - Silver

    Eller har du en egen favorit färg?


    //Bettan


    Victoria Beckham




    Victoria i spetsklänning........Ny frisyr.....



    Guldskor från Christian Louboutin for Rodate..

    Skulle ni kunna använda dom här skorna??

    Jag tycker både klänningen och skorna är helt underbara....

    //Bettan

    Vill bli cirkus hund!!!




    Så fort jag tar med hunmat( istället för godis) ut till mina hundar så ska alltid Pufftiken fixa och trixa.



    Spelar ingen roll vad det är för storlek på stubben .....Hög el låg....



    Hon älskar att "klättra" i träd.......



    Här är det lite mer än en meter ner till marken,men huvudsaken hon får godis......



    Medans vilden, nakenhanen han bara far runt.....




    Han hittade också matpåsen , och for runt som en annan dåre........


    //Bettan

    En ny enkätundersökning

    Unga killar säljer mera sex än tjejer.

    Forkaren Niklas Eriksson jobbar med en avhandling om manlig prostitution vid Malmö högskola. Sverige , Norden och Baltikum visar att det är flera tonårspojkar än flickor som prostituerar sig. Det finns många orsaker: köpa fina kläder, bet, studieresor mm. Killar går inte på gatan som tjejer. Dom gör det inte för att få tak över huvudet. Det finns tonåringar som säljer sex, men även killar i åldern 20-30 år. Dom han har pratat med säger att det bara är tillfälligt, men det finns också en risk, några han har pratat med har blivit utsatta för våldtäkter och annat våld. En ung man erbjöds 1000 dollar av en amerikan för oralsex..Han tyckte inte det var så märkvärdigt det var ju skatte fria pengar... Det har funnits en annan grundförsörjning hos dom, det är inte för att ordna tak över huvudet som killar protituersr dig, det finns inte den desperata dimensionen enl Niklas Eriksson.........................


    //Bettan

    God morgon

    Hoppas det blir en bra dag idag, jag har sovit som en prinssesa hela natten. Min systerdotter fyller 15 år i dag. HIPP HIPP HURRA för dig idag....

    //Bettan 

    God Morgon!!!

    Klockan är nu 07:50, jag och syrran är lite sena men så är det ju när man ska försöka komma iväg två tjejer :). Har inte sovit så bra eller jo, men jag somnade sent och gick upp klockan 7 så fick väl max 6 timmars sömn dessutom med en löpande katt hemma.. *suck*

    Men nu är jag iaf nästan klar!!

    Emma

    Irriterad!!

    När jag och syrran kom från jobbet idag så står det en bil på min parkeringsplats.. Nu är det ju så att jag inte har någon bil, men det har inte med saken att göra! Har försökt ringa den som äger bilen men dom svarar inte så nu gick jag upp och satte lapp på bilen att jag föredrar att dom parkerar på anann plats hädanefter...

    Usch min plats ju *asg*

    Emma

    Politik!!

    Ja så har man haft en diskussion i politik oxå över telefon till min hjälp har jag ju haft Lena (Syrran). Ja vi är ju defenetivit åt det röda hållet och det var inte han *s*... Hans avslut på diskussionen var att vi borde ha en lektion i ekonomi.. Ja du kanske det *asg*... Men blir inte blå hur mycket du än försöker *s*

    Emma

    Dåligt samvete....

    Jag vet att jag inte borde ha dåligt samvete men jag har det ändå. Vet att jag pratat om det tidigare att jag inte vet hur jag ska förklara för honom att jag inte vill längre. Jag tycker att jag är tydligt men som någon upplyste mig om så är jag nog inte det. Men måste man komma med stekpannan och klappa till för att man ska fatta?? Vi hade stundtals ett bra förhållande men som sagt sista tiden vara inte bra, det vara verkligen inte det. Nu när folk kommer till mig och talar om att jag ser så glad ut och att jag skrattar mycket mera förstår jag ju hur påverkad jag var tidigare... Åhh jag vet inte vad jag ska säga... Men men det ger sig väl med tiden, men tänker ändå på en gammal vän som hade ett ex som fortfarande höll på efter 2 år isär och ifrågasatte varför hon gjort slut.. Att han hade ljugit om att han hade varit sjuk hade inte med saken att göra!!
    Så om jag fortfarande inte fått mitt ex att förstå om 2 år SKJUT MIG DÅ!!!

    Emma

    Päls




    Jag har så mycket kläder så jag vet knappt vad jag har.Vet ni, en gång skulle jag ha en svart t-shirt, letade i hela stan efter just "den"  t-shirten, när jag kom hem och skulle lägga den i hyllan( har kläderna i färgordning) då låg en precis likadan där , med PRISLAPPEN på, hm........ Den här päls västen köpte jag förra året. Var? Kostade? Vet inte, men den är jätte skön och just nu väldigt modern, dax att damma av den och börja använda den.

    //Bettan

    Äldreomsorgen!

    Ska imorgon åka och hälsa på min mormor, det ska bli jättetrevligt  men jag vet hur irriterad jag kommer bli 2 minuter efter att jag gått innanför dörrarna på hennes boende. För det  luktar  gammal urin och det övergår mitt förstånd hur man kan låta gamla människor leva i den lukten. Det är väl en sak som personal när man ändå får gå hem efter en arbetsdag men dessa människor lever i det varje dag! Jag själv jobbar inom vården och skulle tycka det vore pinsamt om det kom anhöriga och det luktade gammal urin om hela stället.

    Nu är det ju så att mormor har en superfin lägenhet på nedrebotten med uteplats så hon bor verkligen fint. Det är resten jag klagar på... Min mormor måste ibland lägga sig SJU på kvällen för att dom annars inte hinner lägga alla innan nattpersonalen kommer, men ursäkta mig då får väl dom göra det.. Sen kan det dröja fram till klockan är 9-10 innan hon får gå upp. Det blir satans många timmar i sängen, dessutom byter dom tydligen inte blöja mer än 1 gång på natten så ni kan ju tänke er dom som har Psoriasis hur det måste kännas att ligga i sin egen urin. Det dom klagar på är det inte finns tillräckligt mycket personal för att ge dessa människor god omvårdnad! Jag kan ärligt säga att jag som personal skulle göra en anmälan om bristande omsorg eller tala om för anhöriga hur värdelöst stället är! Det är fan inte mänskligt att dom som jobbat hela sitt liv inte ska få en dräglig ålderdom!

    Kanske inte borde bli upprörd innan jag kommer dit..... Ja ni lär ju få en rapport när jag kommer hem om hur irriterad jag är!

    Emma

    Bebis frossa!!

    Får ibland tankarna på att skaffa en liten bebis till!! Fast tanken på att vara gravid lockar inte så där jättemycket faktiskt.... Spydde som en galning fram tills vecka 23 och sedan mådde jag fortfarande dåligt fram tills förlossningen... Den var väl ingen direkt höjdare heller, eller vad tycker du??


    Min förlossning startade med att jag vaknade i vecka 39+2 av en
    jättevärk kl 1 på natten, tänkte att nu är det väl på gång om ett par
    timmar så jag gick upp och satte mig framför tvn. När klockan är 1.30
    tror jag att jag ska dö av smärta, går in och väcker killen som säger
    att återkom när du verkligen har ont, kan säga att det dröjde inte
    länge förrän han var på benen. Jävlas aldrig med en smärtpåverkad
    gravid flodhäst... Ringde förlossningen som tyckte att vi skulle komma
    in då min första förlossning tog 4:a timmar från första värk.
    Vi hade dottern hemma och det var dags att ringa farmor eller mormor
    som hade lovat att ta henne. Ingen svarar hos farmor eller mormor, men
    eftersom jag är en organisatör av stora mått hade jag ju en lista med
    20 personer som var villiga att hjälpa till. 19 av dessa personer kan
    inte eftersom dom inte svarar, den person som svarar är Anna en av
    mina absolut bästa vänner, men hon ber mig att hitta någon annan då
    hennes Man legat inne på sjukhus och har hjärnhinneinflammation. Jag
    började misströsta och tänkte att jag var värdelös som inte hade
    förutsatt att 19 personer inte skulle ha svara i telefonen mitt i
    natten, var va alla jäkla människor. När klockan är kvart över 2
    ringer Anna tillbaks och säger vi tar henne så ni får åka in och föda
    barn, underbara människor, ungefär vid kvart i 3 står vi utanför
    hennes port eller rättare sagt jag ligger halv krälandes i bilen och
    försöker undkomma värkarna men dom jävlarna förföljde mig.


    När vi väl kommer till Sös är parkeringen där uppe full så min sambo
    säger att vi tar parkeringen ner mot gamla saccska, okej tänker jag
    han släpper väl mig här uppe så länge. Jo tjena det kan man ju tro men
    så fel ja hade, han kör ner mig och sen tittar han på mig och säger
    kom nu så vi kommer fram någon gång. Hade jag inte haft så jäkla ont
    hade jag överfallit honom på plats, men jag var tvungen att
    koncentrera mig på att gå upp för backen på Sös...


    Väl inne på förlossningen så tackade jag högre makter så fort jag
    hamnade i sängen, det var en gudagåva. Det första den galna
    barnmorskan säger efter att hon undersökt mig är att jag ska upp och
    gå för att påskynda fölossningsarbetet. Mitt svar var att om dom
    skulle ha ur mig ur sängen fick dom slita mig därifrån. Dom mätte
    värkarna och när jag kom in låg dom på 66 och efter en kvart låg dom
    på 144, då tänkte jag att nu dör jag på riktigt...


    Jag svettades och visst inte vart jag skulle ta vägen. Min sambo såg
    hela tiden till att jag fick dricka ordentligt, varje gång jag såg det
    där glaset så var det fullt, det blev liksom aldrig mindre. På nått
    underligt sätt blev det just det jag fokuserade på hela tiden när jag
    drack. Tänkte väl att jag hade fått en hjärnblödning eller nått.
    Så till slut blir jag vannsinnig och frågar vad det är för jävla fel
    på glaset som aldrig blir tomt. Stirrar på min sambo och säger kan du
    aldrig göra nått rätt för fan.. Ligger alltså där och bara är helt
    galen skriker och ser ut som en röd tomat (exets bild av mig) . Då
    säger min stackars sambo att han ville bara se till att glaset var fullt
    hela tiden. FÖRLÅT. BM tittar på och jag tänkte bara snälla låt mig
    dö...


    Där ligger en halvnaken flodhäst och skriker för att hon får
    vattenglaset påfyllt hela tiden och bredvid står en giraff och ser
    ledsen ut med vattenkannan i handen..


    Efter det anser barnmorskan att jag borde pröva lustgas som
    smärtlindring, åh gud vilken grej, jag älskade den från första stund.
    Jag sög i mig den där satans luften så snabbt att jag trodde ett tag
    att jag var på väg till himlen. Jag hör på avstånd någon ropa Emma
    Emma, jag tittar upp och ser min sambo titta på mig med oroliga ögon ,
    han säger till BM att hon har vaknat till nu och jag min drogade
    flodhäst kläcker ur mig är vi klara nu? Ja hade varit borta i max 2
    minuter men ingen hade tydligen märkt det först! Så skönt var det när
    jag blev lugn. Så dom tog bort lustgasen då jag inte kunde hantera den
    rätt.


    Nu gjorde det bara mer och mer ont och jag skrek nått så jävligt att
    BM säger helt plötsligt, nu får du nog tänka på att du skrämmer dom
    andra tjejerna som ska föda barn. Jag tittade på henne som hon var
    helt jävla galen, det är väl fan inte mitt fel att dom ligger där och
    mår dåligt det fick dom ju skylla på sin karl precis som jag skyllde
    på min...


    När jag väl sen börjar krysta gick det av bara farten, helt plötsligt
    är min lilla underbara kille ute 06:03 med navelsträngen 2 varv runt
    halsen och min sambo fick springa ut med honom tillsammans med
    personalen. Jag var så slut att jag hann inte ens reflektera över vad
    som var fel. Efter ett par minuter kommer dom in med min "lilla" kille
    som vägde 4645 gram och var 54 cm lång! Till saken hör att jag var på
    tillväxt ultrljud varannan vecka eftersom jag var så stor, 7 dgr innan
    förlossningen så vägde han enligt beräkningen 3700 gram men som sagt
    det måste ju varit den där Big Macen sin jag åt dan innan
    förlossningen!

    Kan ju börja med att säga att vi idag inte lever tillsammans och att han direkt efter förlossningen talade om för mig att det inte blir några fler barn *asg*...

    Men även om det var förjävligt så vill jag nog ha en iaf eller kanske inte.. Hmm va fasiken vad jag är velig!!

    Emma



    Måndag!

    Ja nu är det måndag igen och klockan närmare sig på fem på kvällen! Jag har inte bloggat på hela helgen då jag inte haft någon större lust alls. Känns som saker ligger upp och ner och att jag har svårt att vända dom tillbaka...

    I fredags så hade jag gamla klasskompisar över från det att jag gick Uska, Bettan var ju självklart med som vanligt!. Vi drack vin i massor, åt queisadillas, kex & ost och en stor chokladkartong *ler*. Sista tjejen gick vid ett tiden , sen sov jag knappt den natten överhuvudtaget *s*. Men jag sov sen på eftermiddagen i nästan 3,5 timme så jag mådde för övrigt bra.
    På lördag kvällen träffade jag min ena syster över ett par öl i stan men det blev en tidig kväll!

    Söndagen var jag barnvakt och åkte till John och fikade på eftermiddagen, tittade på kort från Thailand hur fint som helst :)

    Sen så hade jag diskussion i sammanlagt 8 timmar med någon under söndagen, är det ett rekord eller?? Vi har ännu inte direkt samma åsikt men det kanske kommer *s*..... Eller jag hoppas det, men som jag mår just nu så vet jag inte riktigt vad jag sysslar med.. Någon som har ett bra svar???

    Emma

    Tråkigt

    Har jag en TRÅKIG dag? Svaret är JA, det syns väl, har inget annat för mig än att sitta vid datan. Ska nu börja med maten, det är väl det tråkigaste som finns, all j....matos osv...Men ibland är det ett måste, tyvärr....Jag har egentligen världens bästa kock men kocken måste också få vila ibland...

    //Bettan


    Dagens fråga!

    Vilket är ditt favorit djur?



    - Hund

    - Katt

    - Häst

    - Råttor

    - Marsvin

    - Kanin

    - Eller något annat?



    Kommentera gärna här.........................



    //Bettan


    Skolan igen

    Lyssnade på P3. Tar upp det här med skolan igen. Hur f.. tänker lärare, kuratorer och politiker mm...Nu är det Huddinge kommun( vilken skola hörde jag inte). Det har gjorts en undersökning där det är 5-7 tjejer och 5-6 killar i klasserna som blir mobbade el utsatta på annat sätt som skulle behöva prata med en kurator. Men det finns inte kuratorer så det räcker, hur f.. ska då ungdommarna få tillit till sin skola??? Det var Åke Bergsjö? politiker? som svarade på frågor hur dom skulle gå till väga med det här och idioten svarar : ja, ja, vi får se. Se vadå? Att ungdomarna kommer  må ännu sämre? Och kommer få ännu sämre betyg pga att dom kommer vara hemma från skolan ännu mera. Nu får NI politiker, rektorer, andra i skolans och kommunens miljö faktiskt ge er. Ungdomarna är ju för f.. våran framtid...Om inte dom får hjälp nu hur f.. kommer det då att se ut sen????????

    Ursäkta men jag blir så jävla trött på att man drar in på ungdomar , gamla och sjuka människor.....

    //Bettan

    Helvete

    När jag var ute och sprang i förrgår så började jag känna av mitt högra skenben, men ,ja ni vet hur det är..Igår var jag ute och powerwalka, sen när vi skulle lämna min dotter började det kännas av igen. Och nu när jag var ute och sprang så gjorde det då jävla ont, så det blev en promenad hem. ..Vad ska jag göra nu? Sitta i soffan och ha benet i högläge och titta på tv och äta godis. Skit,hoppas det snart går över för jag får hybris på sånt här........Hur ska jag kunna vila benet????

    //Bettan

    Bacillusk-test

    Jag har alltid haft bacill-skräck, men när jag var yngre var det fruktansvärt. Kunde inte gå ut och äta om jag inte fick torka av besticken och glaset innan jag åt. Kunde inte öppna dörrar med bara händerna, höll aldrig i mig i t-banan med bara händerna, kundvagnar och toaletter ska vi inte prata om, usch,  ja allt där folk haft sina händer. En av mina vänner hon skrattar än idag ocjh pratar om när vi var ute och åt eller en gång när vi var utomlands, ang min bacill-skräck..Kunde helt enkelt inte ta där andra människor haft sina händer. Än idag ska jag ärligt erkänna att jag tycker det är fruktansvärt att hålla i handtagen på t-banan, kundvagnar, öppna dörrar mm men nu har jag blivit äldre och kan hantera det på ett annat sätt än förrut. Men jag städar fortfarande men klorin och torkar ofta av  med "sprit". Jag vet att det är "galet" men sådan är jag...Undra varför jag har städmani???????


    Idag läste jag i Aftonbladet på nätet ang bacillusk-test: Forskaren Kaj från KTHs labb. Kollade mobil tel, t-bana, under naglar och tangent bord. Det värsta var t-bana.  Och han menar att vi är rädda för dom för att vi inte ser dom. Men det är väl en jävla tur för tänk om man skulle se det krypa omkring på alla saker hur f.. skulle det då se ut???? Men han tycker inte det är så farligt människan behöver bakterier. men behöver vi ANDRAS? Ja, lite bakterier vet jag med att vi behöver men ändå, usch.....................

    //Bettan

    Rosa bandet





    Glöm inte att en liten slant blir mycket i slutändan, om alla bidrar med det dom kan så kommer det att kunna forskars ännu mera än vad det gör  ang cancer.....Alla pengar är välkomna..Mina tankar finns hos er, både dom jag känner som har cancer och dom jag inte känner.
     Men mest av allt finns mina tankar hos dig, PAPPA, du har nu fått tillbaka din cancer för andra gången. Jag tänker på dig varje dag.....

    Vill tacka min vän för bilden......


    //Bettan

    Hösten

     



    Hösten är underbar när solen skiner och vinden viner. När ljusen tänds och längtan efter dig känns..Önskar du var här nu, nu och för all framtid........... //Bettan

    Victoria Beckham

     



    David Beckham föll för Victorias "svarvade" ben innan dom träffades, det var folk som frågade vem han gillade mest av tjejerna i gruppen. Då svarade han tjejen med dom "svarvade" benen....Alltså Victoria som sedan blev Fru Beckham..



    Vad tycker ni? Vem är snyggast, Victoria eller David?
     



    //Bettan

    Saknar

    Jaha, nu är jag hemma igen. Det är tur min syster bor i Katrineholm så jag vet att min dotter kan gå dit om det är något...SAKNAR henne redan....Jag vet ju att alla barn flyttar hemifrån, men inte visste jag att det skulle kännas så här fruktansvärt. Tur att det bara tar en och en halvtimme med bil.. Vi bestämde redan på förmiddagen att vi skulle köra henne hem, vilken tur för när jag var ute och sprang i morse så hörde jag på radion att det var kaos i trafiken pga att biljettautomaterna på t-centralen var ur funktion pga driftfel på natten , det var kaos redan då. Och nu läste jag att ett X2000 tåg spårade ur vid 17.30 tiden och massor av resenärer inte kommer fram. Vilken tur vi tog bilen...... //Bettan

    God morgon

    Idag blir det inget bloggande för min del, jag ska åka med min dotter till Katrineholm. Hon har precis flyttat dit, men har nu varit här sedan i torsdags och nu är det dax för henne att åka hem igen. Det känns jätte konstigt att hon bara har varit på besök....Ha en bra dag allihopa, får se om jag hinner lägga in något i kväll när jag kommer hem...... //Bettan

    Det nya hotellet



    Det här är dubbelrummen i Das Park i österikiska Ottensheim . 9,5 ton tunga kloakrör utlagda i en park.
    Innehåller: en säng, en lampa, en filt och en sovsäck. Dusch, toa och minibar finns i en separat byggnad. Kostar ca 20 euro/dygnet...Vore det något?

    //Bettan 

    Kaffe



    Tre koppar kaffe om dagen? Då riskerar man att få mindre bröst? Detta enligt en undersökning från Lunds universitets och Malmös högskola.. Det är växtöstrogenet i kaffet som påverkar bystmåttet.....Säger forskaren Helena Jernström

    Vad tror ni? Jag vet många som dricker mer än tre koppar kaffe om dagen som har stora bröst. Ja, vetenskapen...

    //Bettan

    Zebra



    Zebra är stjärnornas modehit just nu, vad tycker ni om att bära zebra mönstrat? Vilken är din favorit? Kläder eller väskor?
    (bilden måste vara tagen för ett tag sedan, fel frisyr)

    //Bettan

    God morgon

    Solen skiner och det är bara 6 grader ute, men det är en underbar höstdag. Idag ska min dotter och jag fixa lite av hennes saker som hon har kvar här. Sen blir det ut och springa , vi får se antingen 5km eller 1mil...

    //Bettan


    Dax att sova

    Tack Emma, för en jätte trevlig kväll. Och tack alla ni andra som var där....Lika trevlig varje gång.....

    //Bettan


    Vindunk

    Jag har läst att det finns en "skåra" på vindunkarna så att man kan se hur mycket vin det är kvar i dunken. Nu när jag skulle öppna dunken hos Emma så var den där, ja , "skåran" .Men hurä det? Ska den vara där för att man ska veta när dunken är slut eller för man ska rusa till systemet innan den är slut?

    //Bettan


    Hemma hos Emma

    Jaha, nu var jag hemma hos Emma igen, jag kanske skulle flytta hit? Det känns ju som mitt andra hem...Idag ska vi ha en liten återförening med Emmas gamla klasskamrater. Jag har ju varit med på deras träffar under hela deras skoltid.. Det är en bunt jätte trevliga tjejer i alla åldrar. Så nu blir det vin och lite tilltugg....

    //Bettan

    Känner du igen din röv???


    Ja så var det ju så att vi fotograderade lite rumpor på båten! Jag vet att det dröjt men här kommer det!!



    Dom absolut läckraste kalsongerna hittils jag sett !!!



    Ja den var ju fast!!





    Som synes så hade vi en hjälpreda som hämtade lite rumpor till oss!





    Andra var med frivilliga!







    Emma som är där och tar igen...













    Åh så har vi Emmas Rumpa helt plötsligt!! :)



    Ha ha jag fixade Olgas oxå!



















    Ja vi ansvarade inte för vad folk sysslade med på den här båten!!





    Ingen gick säker...











    Andra ville visa mera...







    Undrar varför det blev suddigt eller om Bettan var lite på kanelen *asg*



    Ja det finns ett antal rumpor till men vi återkommer till dom lite senare!!

    Emma

    Betyg på lärarna!

    I Malmö kommun ska eleverna från hösten kunna sätta betyg på sina lärare. Om dom är pedagogiska och rättvisa. Nu är ju dom flesta lärarna emot detta pga att om någon elev inte tycker om läraren kan den ju få sämre betyg.
     Men då är ju min fråga?  Det är ju samma sak med lärarna! Dom sätter faktiskt också betyg efter känslor ibland,  eller är alla lärare riktigt rättvisa?  Nej, där håller jag inte med. Vad tycker du?

     Jan Björklund, utbildningsminister tycker inte det här är ett bra sätt...Att elever ska betygsätta lärarna, varför inte? Är dom rädda för att lärarna ska få så dåliga betyg av eleverna och det ska komma ut i media så det måste göras om i lärarutbildningen igen? Eller att flera lärare skulle få sparken pga av att dom inte är pedagogiska eller rättvisa i sitt sätt att hantera våra ungdomar.

    Min åsikt är så här: Jag tycker att det är 90% lärarnas fel att det inte funkar i skolorna. Om lärarna var mera pedagogiska och mer rättvisa så skulle inte hälften av alla nior gå ut grundskolan med IG. Ungdomarna i dag har sådan press på sig så dom måste få mer hjälp i skolan. Jag som förälder har naturligtvis också ett ansvar men jag JOBBAR inte i skolan så ibland om ingen hör av sig är det ju en anning svårt att veta hur det går för mina barn i skolan. Ofta är det det här svaret man får. HAN/HON är så stökiga. Ja, men varför ? Ta reda på det först och sen ta tag i skolarbetet så kanske det skulle bli lättare i skolan. Börja visa att ni litar på era elever och ge dom lite utrymme men till den grad att man ser att det fungerar. Om eleverna inte har tillit till dig som lärare hur ska dom då våga fråga om det är många i klassen som inte tycker samma sak? Men om läraren är rättvis bland eleverna så vet eleverna att det är ingen ide att mobba den här eleven för läraren i den här klassen går inte med på det.... Tänk vad lätt det skulle bli i skolaorna om lärarna tog lite mer ansvar om vad som ex händer på rasten i stället för sitter inne och fikar...Jag har två barn en pojke på 16 och en tjej på 19 så jag vet vad jag pratar om. Nu säger inte jag att ALLA lärare är så här men 90% håller jag fortfarande fast vid.....
    Tycker det här med betyg sättning på lärarna är en jätte bra grej....

    Vad tycker ni, ska man kunna betygsätta sin lärare?

    //Bettan


    Dagens fråga!

    Har du varit RIKTIGT kär någongång?

    Kommentera gärna här....................

    //Bettan

    Victoria Beckham



    Är det så här fin man blir av Fågelbajs? Victoria har testat och tycker huden blev jätte len och fin. Den kommer från Japan och kallas "Geisha Facial". Nu när hon är hemma igen använder hon en kräm gjord av näktergalbajs..Ja, man kanske ska prova?



    Victoria använder också handkräm  i vantar och fotkräm i strumpor på nätterna. Det är ju ett bra knep för nariga händer och fötter..Har du testat?

    //Bettan


    God morgon!

    Tänk vad dagarna går fort, nu är det redan fredag, igen. Snart vaknar vi upp och vi ska börja dela ut julklappar, det är ju bara 68 dagar kvar till julafton.....
    //Bettan

    Dikt

    Du kom in i mitt liv som en storm.

    Du var i mitt liv som en orkan.

    Du försvann ur mitt liv som en vind.

    //Bettan

    Dagens fråga

    Hur många gånger dom senaste 2 åren har du åkt båt?
     Vilken båt?
     Vad tyckte du? 

    Kommentera gärna här...............

    //Bettan

    Min dotter

    Idag ska jag möta min dotter på centralen.  Hon kommer med tåget från Katrineholm.Hon ska  "bo"  hemma några dagar. Har saknat henne så mycket, så det ska bli underbart. Vi ska fika på Choklad Koppen i Gamla Stan, sen blir det en liten tripp på stan om det inte spöregnar.....

    //Bettan

    Hemma

    Nu är jag hemma , Åkte hem till Emma direkt från båten igår för vi skulle fixa lite. När jag väl var hemma sen var det bara duschen och sängen som gällde, snacka om helt slut. Ni som var med på båten vet ju hur sjukt mycket folk det var, ja, och det var typ 50% snygga killar och enoannan snygg tjej. Ja,  vi var ju där och "lyfte"  upp snygghets faktorn. *ler*.


    Varför är tjejer så jävla BITCHIGA ? När vi var på dansgolvet så var det en kille som tittade åt vårat håll, ja, en aning länge kanske men ändå, då kom "hans" tjej fram och slet honom ifrån oss och började skrika som en annan idiot, Min fråga är VARFÖR åker man som par när man vet att det är en sådan här kryssning?? Nu menar jag inte att dra alla över en kant men jag kan tala om att raggnigsfaktor var jävligt hög på den här båten..
    Att gå från den ena sidan dansgolvet till den andra det var inte lätt, hade blickar kunnat döda så hade jag varit död för länge sen. Vilka jävla brudar det finns...

    Ett uttryck:

    - Ska vi knulla?

    - Nej, tack

    - Ska vi hångla??

    - Neej, tack

    - Men du,  vill du inte följa med ner i hytten då??

    - Om jag har sagt nej på dom första två frågorna, hur kan man då fråga om jag vill följa med ner i hytten?
    Vad tror dom vi skulle göra där ? SAFT???


    Den här repliken kom från många grabbar, antagligen har dom väl suttit i någons hytt och snackat eller så är det väl den repliken killar änvänder???

    Ja, det finns många sätt att bli uppraggad på och dom har jag varit med om på dom här 24 timmarna. Men jag har haft skit kul . Vi hade en liten rump tävling, bilderna kommer sen....


    //Bettan

    Båten!!

    Nu har vi kommit ombord på båten och sitter i Bettans hytt och dricker första groggen...  Så himla skönt att äntligen vara här.. Åh herre min låda, har vi sett så mycket grabbar på samma gång det senaste året??? Nä det tror jag inte...  Men helvete vad grabbar låter, värre än oss brudar faktiskt.. Åh ja Majs dom låter faktiskt värre än oss...

    Ja tyvärr var det ingen som var tillräckligt intressant för att få dela hytt med Bettan så nu funderar hon på om hon ska hyra ut den per timme till kåta par! 500 kr per timme och hon kan stå för fotografering för en 500:- extra *asg* ....  Så ni lär märka hur bra det gick om vi shoppat mycket!!

    Ja vi återkommer med rapport om det!!

    Kram Emma, Bettan & Olga

    Snart så...

    Snart kommer Olga och hämtar oss.... Ni skulle se Bettans väska man skulle kunna tro att hon ska bosätta sig i Åbo och gå finska kurs så mycket kläder som hon har med sig.. Shit hon kommer få rå ångest av att välja outfit. Men hon säger att det är bra att ha ifall någon kräks på henne, ehhh okej ja det får stå för henne.. Är det så att någon dum jävle kräks på mig är dens kläder mina iaf... Bäst jag hittar nån där mitt babian arsel får plats *asg*...

    Själv har jag med mig 2 klänningar, en rosa och en svart dom ser likadana ut och jag ska bara bestämma färgen. Sen så har jag en kjol och tröja med mig tills imorgon. Sen skulle ni och för sig se min sminkväska *jisses*, men eftersom Bettan vägrar ta med sig sitt smink så ligger ju det på mig eftersom jag sminkar henne.. Så då förstår ni mängden *asg*

    Vi har precis avnjutit en trevlig middag bestående av spagetti och köttfärsås med vatten till, vi grundar ordentligt så att vi håller oss på benen länge...

    Nä nu ska jag hindra henne från att ta med ytterliggare kläder, hon kan ju fasiken inte komma med en hockeytrunk bara för 1 natt eller jo Bettan kan!!

    Vi hörs när vi kommit ombord!

    Emma

    Dagens Horoskop Bettan

    Tur
    I kortspel bör du om du får möjlighet satsa på röda kort. Svarta kort är däremot upphov till stor besvikelse.
    Hälsa
    Genom motion kan man uppnå mycket men hälsa kommer lika mycket från en sund kost. Försök att äta fettsnålt och mycket grönsaker idag.
    Ekonomi
    Kortsiktigt blir inte din ekonomi bättre. Det är långsiktiga förbättringar som väntar när du får god utdelning på dina affärer.
    Arbete
    Var inte rädd för att visa framfötterna. För att vinna måste man satsa.
    Kärlek
    Du som är singel kommer att få uppleva något som du inte alls förväntat dig. Dagen kommer att bli rolig och händelserik.
    Relationer
    Du oroar dig mycket för andra. Ibland lite för mycket, och det kan göra andra irriterade.

    Dagens horoskop för Emma

    Tur
    Turen ger dig knappast några fördelar idag. Därför bör du bara gå in i situationer där du känner dig säker på din sak.
    Hälsa
    Glöm inte att också koppla av. Du tycks ha mycket att göra både hemma och på jobbet, och hinner inte med dig själv.
    Ekonomi
    Pengar kan kanske komma från ett oväntat håll idag, men planera dina inköp och spara.
    Arbete
    Det krävs ett visst tålamod av dig för att klara en speciell uppgift. I stort sett en positiv dag.
    Kärlek
    Utan variation blir snart ett förhållande tråkigt. Försök att överraska din partner med något roligt idag.
    Relationer
    En nära vän prioriterar en annan person i stället för att umgås med dig. Du känner dig sviken samtidigt som du känner dig dum som känner så.

    Hur blir oktober??

    Ja hur fan ser det ut för oss Bettan!!

    Emma

    Tvillingarna


    horoskop_gemini
    Under första halvan av oktober handlar det mycket om känslor och relationer, men det är inte kärleken du fokuserar på utan snarare vänskap eller släktband. Den romantiska sidan av livet får vänta, så det blir ont om rosa moln. I gengäld blir andra halvan av oktober både het, turbulent och spännande. Kanske är det en gammal glöd som plötsligt blir till en klart lysande flamma, kanske väljer du att kasta dig in i något nytt och smått förbjudet. Det blir i varje fall erotiskt, intensivt och uppslukande - ett par riktigt sanslösa höstveckor.


    Bästa chansen: Våg, Skytt.

    Bästa stället: I naturen.

    Bästa datumen: 17-18/10.

    Bettan

    Väduren


    horoskop_aries
    Det här blir en fin kärleksmånad för dig, särskilt om du vill satsa på ett seriöst förhållande och kanske gå mot nästa steg. Visst finns det utrymme för en och annan ytlig flirt men det här är i grund och botten en månad för löften, framtidshopp, nya mål, långsiktiga planer. Det råkar också vara så att din förmåga att förhandla är på sin topp just nu, något som märks i alla möjliga sammanhang (utom i yrkeslivet där det trots din skicklighet gnisslar en del). Dina relationer utvecklas på ett sätt som verkligen gynnar dig.


    Bästa chansen: Våg, Skorpion.

    Bästa stället: På resa.

    Bästa datumen: 13-14/10.

    Det ser ut som att du kommer få en nice resa ikväll ändå... *ler*

    Undrar hur det ser ut för Olga!!

    Kräftan


    horoskop_cancer
    Andra relationer kan ge dig bekymmer, till exempel kan ett litet tjafs med en släkting leda till intriger och öppen konflikt. Men på kärleksfronten ser det riktigt ljust ut. Framför allt bjuder oktober på ett sexigt, skönt kärleksliv utan bekymmer och krångel. Ju mer utrymme du ger kärleken, desto tydligare märks det. Det enda undantaget är en eventuell kärlekshistoria på jobbet, i det läget handlar det mer om passion och det kan bli både hett och komplicerat. Men i stort sett blir oktober en mysig höstmånad som ger massor av fina minnen.


    Bästa chansen: Stenbock, Vattuman.

    Bästa stället: På evenemang.

    Bästa datumen: 19-20/10.

    Nja på båten ska det tydligen inte hända mycket men det kanske händer annat *ler*

    Emma


    Sex test!!

    Nu har jag hittat en artikel om hur jag är som älskarinna.. Om det stämmer, ja det håller jag tyst om!!

    Emma

    Tvillingarna

    21 maj-20 juni



    Som älskare: Sprudlande charm och kvicka repliker gör tvillingarna till zodiakens största flirtare. Det är bara att acceptera att de kan vara ombytliga, lösaktiga och ha en ganska neurotisk sexualdrift. Men om de blir förälskade blir de hängivna. Tvillingmannen är en spelare. Bakom hans smarta snack döljer sig en rastlös sexmaskin. Tvillingkvinnan kan både charma och irritera dig. Hon går ofta från älskare till älskare i hopp om att hitta den perfekta sexuella matchen.

    Här hittar du tvillingarna: På mediaarbetsplatser, internetkaféer eller butiker som säljer mobiltelefoner.

    Dejtingtips: Gå på en marknad eller fest. Tvillingarna älskar att leka.

    Tänder på: Erotiska telefonsamtal.



    Favoritfantasi: Att gå med i 10 000-metersklubben med en främling på en flygplanstoalett.

    Avtändande: Svartsjuka, känslotrams och äktenskap.

    Sexleksak: Kärleksägg, för att väcka lust och nyfikenhet på samma gång.

    Bäst sex med: Skyttar, vattumän och vågar.

    Sexstatistik: 90 procent av tvillingarna tänker på någon annan än sin partner när de har sex.

    -----------------------------------------------

    Även Bettan ska ju få vara med... Vad säger du Bettan stämmer det??

    Vädurar stoltserar med att vara vandrande sexbomber. Och de är fantastiska älskare. De är provokativa och eldiga i sängen, och karismatiska romantiker som vill ha dramatik på livets alla områden. Vädursmannen är egensinnig och en krigartyp som älskar att jaga. Gör det inte för lätt för honom, då slutar han bry sig.Vädurskvinnan är hetlevrad och självständig. Behandla henne som en jämnlike och hon blir en sexig, spännande partner.


    Här hittar du väduren: På dansgolvet, i kasinot eller på gymmet.

    Dejtingtips: Vädurar älskar action. Gå på rally eller klättra i berg.


    Oralt i bilen? Ja, tack!


    Tänder på: Oralsex i bilen, erotisk litteratur och spontansex utomhus.

    Favoritfantasi: Att ta oskulden av en ung brud/brudgum på ett bröllop.

    Avtändande: Mesar, sex på rutin och folk som lever Svenssonliv.

    Sexleksak: Persikor, vindruvor och saftiga frukter.

    Bäst sex med: Lejon, skyttar och vågar.

    Sexstatistik: 89 procent av vädurarna är tävlingsinriktade när det gäller deras sexuella prestation.


    Ja vad ska man säga *s*

    Emma


    Känner mig lite piggare...

     

    Syns det??

    Emma

    Jag ser ut som en babian!

    Om jag bara kunde sluta snacka i telefonen halva nätterna så kanske jag inte skulle se ut som ett babian arsle på morgonen... Herregud måste sluta med dessa tonårsfasoner och bete mig som den 32 åring jag är... Usch nu blev jag uttråkad på mig själv faktiskt...

    Men seriöst om man pratar till 0200 och klockan ringer 0600 hur trött är man inte då?? Hur jävlig ser man inte heller ut då???



    Det här så jag i spegeln i morse, herregud.. Tur att man inte hade nattligt sällskap han hade väl flytt sin väg... *Asg*

    Men frågan är om jag kommer vara snyggare imorgon bitti efter en helkväll på båten...



    Kanske ser jag ut så här.. Rödsprängda ögon lär jag verkligen ha iaf...

    hmmm ja jag sitter här i mina egna funderingar iaf.....

    Emma


    Dagens fråga!

    Hur många timmar/gånger i veckan tränar du?



    Många säger att dom inte hinner, men det finns något som kallas vardagsmotion.Ta trapporna istället för hissen, gå av en station tidigare än vanligt..
     

    Träna och må bättre i både kropp och själ.


    //Bettan

    God morgon!

    Nu börjar min ledighet, jag är ledig i 9 dygn, helt underbart...Nu ska jag väcka sonen och sen blir det POWERWALK och frukost....Ha en bra morgon på er! //Bettan

    Ska testa!




    Håller in utan att synas- Lindex 89 kr


    Formar nästan hela kroppen- la Redout 329 kr




    Skapar klyfta-la Redoute 329 kr



    Döljer bröstvårterna Eylure Nipple Covers- Smink.se 115 kr



    Större bröst- Ellos 199 kr

    Ja, varför inte. Det finns något till alla.......


    //Bettan


    Tapetsera om!

    Häromdagen när min vän "ängeln" var här, ja hon jag skrev om som fixar allt. Så sa jag att jag vill göra om i köket. Tapeter, kakel o sånt...

     - Ängeln: Men gör det , det är inge svårt.

    - Jag: Nej, inte för dig som kan bygga ett eget hus.

     - Ängeln: Men jag hjälper dig, köp grejor så fixar vi det.

    - Jag: Ok, men vad ska jag göra?? Jag är helt ointresserad av att göra sådana saker , om jag behöver sådan hjälp har jag alltid sett till att någonannan gör det...

    - Ängeln: Köp grejor och ring mig när du har handlat. 
     
    -Jag: Ok....
     
    Nu är det ju så att jag hade ju tapeter hemma som jag redan köpt, så NU när Emma gick  så hade jag ju SÅ tråkigt. Så jag har rivit ner tapeterna i köket..

    Så när jag kommer hem från kryssningenpå onsdag ska jag ringa min Ängel så kommer hon och hjälper mig...

    Så här såg det ut,hmmmm.....







    Har nu städat undan allt, känner mig faktiskt ganska nöjd....


    //Bettan

    Ensam!

    Jaha, nu är jag ensam igen! Min son är i stan med sina kompisar och Emma gick hem precis hem...Får tänka på hur kul vi kommer ha det imorgon, jag kan inte komma på någon av våra resor som vi inte har haft kul på eller som jag ångrat att jag varit med på ....Vad är det man säger, MAN HAR INTE ROLIGARE ÄN MAN GÖR SIG, och vi har ALLTID skit kul...... //Bettan

    Nu sitter vi här...

    Med ett varsit glas vin och filosoferar (säkert felstavat) och ljuger! Ni ska veta hur jäkla bra vi är på det, sen så ska sanningen fram så behöver i inte ljuga så mycket händer saker ändå... Vi har som motta att inte dö nyfikna*ler*... Just nu känns det dock som jag kan vara jäkligt nyfiken på mycket, har ingen större lust att prova nya grejer, men det är där Bettan kommer in i bilden.. Hon tycker inte om att jag blir sån så hon tvingar mig till saker.. Jag är aldrig missnöjd efteråt iaf *asg*... Sen så tvingar jag henne med snacka om att vi har ett S/M förhållande till varandra!! Hörs om ett tag! Emma

    Kvinna sökes....

    Ja imorgon bär det av med 112 kryssen och vi har fortfarande 1 plats kvar, vi har ju tidigare sagt att det är Bettan men okej då ni får välja mellan Emma och Bettan.. Vi är inte knussliga!! Så som sagt hör av er om ni är intreserade *s* [email protected] Emma & Bettan

    Victoria Beckham

    En avkopplande stil, det är inte ofta man ser den. Man behöver inte alltid vara chic... //Bettan

    112-Kryssningen

    Jaha, nu börjar det gå runt i huvudet. VAD ska man ha på sig i morgon o på ons..Jag får väl packa som jag brukar, hela garderoben.*ler* Man vet aldrig, för när man väl är där så kanske man inte känner för just "det" plagget då är det tur man har lite ombyte... Sen är det ju det där med skor, på kvällen går det bra med höga stövlar/skor men efter att ha dansat i flera timmar så kan det ju vara skönt med låga skor dagen efter eller? //Bettan

    Nya kläder



    Det här är mina nya kläder.....

    .

    Jag är sjövild så det här passar perfekt....



    Snygg eller hur?



    Kamoflage......




    Hon vill inte leka men han skulle kunna springa i timmar //Bettan


    Push-up


    Nu har det uppfunnits push-up kalsonger för killar/män. Det är det Svenska underklädesföretaget Frigo. Man justerar kalsongen med ett gummiband. Det finns en utförlig beskrivning på deras hemsida. http://www.frigoounderwear.se
    Klicka på , How it works....
    En present till mannen , sambon eller killen.....

    //Bettan

    Lägenhet sökes...

    Ett litet annorlunda inlägg kommer nu!!

    Min lillebror och hans flickvän söker en andrahands lägenhet under en period av minst 12 månader, dom ska i Januari få sitt första barn tillsammans. Båda har fast jobb och är skötsamma, dom vill bo runt sthlmstrakten inte för långt ifrån stan. Dom vill minst ha en 2:a men kan oxå tänka sig en mindre 3:a till en rimlig hyra! Så om du kan tipsa om någon bra lägenhet vore jag väldigt tacksam!

    Maila mig på
    [email protected]


    Emma

    Kan man bara glömma???

    Läser artikeln om den kända artisten som påstås ha misshandlat sin fru, för mig är det ju klart att han gjort det. Men man är ju som sagt oskyldig till motsatsen är bevisad. Det tycker jag den är med tanke på dom bevis som finns.

    Men hur det än är så undrar jag kan man bara glömma saker man gjort?? Är det så enkelt att bara säga , nä men gud det minns inte jag... Jag tycker inte det men jag har själv varit med om att få höra dagen efter att man inte minns ngt.

    Mitt ex var ute hos min mamma och man och hjälpte dom att bygga om deras hus, jag jobbade dag så jag skulle komma ut lite senare på kvällen. På dagen ringer min syster och frågar om hon och jag inte kan träffas och ta ett par öl efter jobbet så kan vi åka ut tillsammans sen. Jag kollade med mitt ex om det var ok och det var det för dom hade så mycket jobb iaf. Så jag och syrran träffas, mamma ringer och säger att hon hämtar oss om vi vill, så kl 21 hämtar hon oss i Danderyd.
    Hon är sur och tvär redan i bilen och jag fattar ju att nått hänt. Då förklarar hon att mitt ex och hennes man gått ner till grannen på eftermiddagen och börjat dricka öl och hade inte sen dess kommit tillbaka. Där hade hon stått med färdig middag kl halv sju men dom hade inte dykt upp. Jag vart skitförbannad att dom hade gjort så mot mamma, så när vi kommer till mamma bestämmer jag mig för att prata med mitt ex.
    När jag ser honom så fattar jag att den där jävla dåren är ju pissfull så  jag talar om för honom att jag skäms för honom och att jag kommer sova inne i stora huset i natt. Då får ju han tokspelet och börjar skrika om att jag är patetisk, fet , ful ja du kan ju gissa. Jag bestämmer mig för att gå in till min mamma för den där dåren har ju inte en enda jävla indian i kanoten. Han följer efter mig och skriker innför min mamma att jag är en stor jävla hora, jag trodde min mamma skulle tuppa av på fläcken. Hon vart rasande på honom och bad honom att gå ut till lilla huset igen.
    Men nej då skulle han istället ta bilen hem, efter värsta tumultet i bilen för att ta bilnycklarna så lyckades iaf min syster sno åt sig dom. Under det här bråket i bilen så säger han till mig att han vill inte längre vara tillsammans med mig och att han funderat på att göra slut i 3 månader. Jag sitter där som ett jäkla fån och bara VA?? Ja och dessutom äcklades han av  mig och han kunde inte ens förstå hur han hade fått upp den... Jag kan säga att jag var rätt så chockad över dessa avslöjanden..

    Jag lämnar honom i bilen och går över till syrrans hus och sover där, vad han gör är inte längre intressant känner jag, dessutom så har han inga bilnycklar. Han skickade säkert 25 mess där det stod i alla att det nu var slut om han inte fick bilnyckeln. Kan säga att den fick han absolut inte, även om hans liv kanske inte var viktigt så skulle jag aldrig sätta andra människor i fara!

    På morgonen så sa han att han mindes inget av kvällen och att han skulle väl aldrig säga så till mig.....  Jag min dumma dåre svalde allt det. Även om jag varje gång han drack sprit fick nästintill panik över att det skulle hända igen.. Vi var tillsammans ytterliggare 6 månader så hände det igen, men den här gången så var han fysisk... Sen hände det igen i somras då var han mer psykisk än fysisk men då var vi utomlands vilket gjorde att jag kände mig ännu mer otrygg...  Sen efter ett gräl i Augusti där jag var den som höjde rösten mest, kände jag bara nu har jag fått nog.. Har aldrig ångrat en sekund...

    Men han säger fortfarande att han minns inget av något av dess händelser... Tror jag på honom idag?? Nej inte ett dugg, för om man vet att man får minnesluckor så fort man dricker sprit och blir otrevlig, våldsam och allmänt dum inte fan dricker man väl sprit då...

    Kanske inte konstigt att jag har svårt att lita på vissa....

    Emma

    Vem är jag???

    Har den senaste tiden fått höra att jag verkar så "himla" bra och att jag är underbar och etc.... Jag är ju som jag är och har svårt att ta till mig sådant! Men sen så känner jag mig själv så bra oxå och vet att jag inte är så där bra. Jag har enormt dåliga sidor ibland och jag tror att jag vill göra dom så tydliga som möjligt för människor eftersom jag inte vill höra sen att jag "lurat" eller "dolt" någonting.

    Det är som med mitt ex, jag talade om från början att jag kan vara en Ego Bitch när det gäller vissa saker, speciellt när det kommer till mina vänner. Jag skulle aldrig åsidosätta mina vänner för en man eller någon annan person, åh det berättade jag för honom innan vi knappt börjat dejta (gäller ju att vara snabb). Men det var lugnt för han förstod det och skulle aldrig kunna bli sur för att jag umgicks med mina vänner. Tror det gick 3 månader sen började klagomålen att komma om att jag var för mycket med mina vänner, att han tyckte jag kunde åka till dom istället för att ta hem dom till mig. Eftersom han då hellre åkte till sig än hörde oss brudar som bara snackade en massa skit. Ja det är möjligt att vi snackade en massa jävla skit men det var ju för fan våran skit! Nu när det tog slut sa han att han ångrade att han varit så negativt inställd till mina vänner, ja det var ju så dags att komma då!

    Så nu när jag får höra hur "bra" jag är så börjar jag genast att prata nedsättande om mig själv. Blir nästan förbannad för att den här människan inte fattar att jag har supermånga dåliga sidor. När jag borde bli glad och ta åt mig och känna att va roligt att jag ger just det intrycket. Men jag kan inte det jag får nästan panik för att jag vet att det är ju inte jag eller rättare sagt i mina ögon är jag inte så bra....

    Jag kan ha tillfällen då jag mår så himla dåligt att jag tappar bort mig själv, jag kan bli rädd för mig själv eftersom jag blir som ett blankt papper.  Där har vi en av anledningarna till att jag aldrig skulle kunna göra en plastikoperation i ansiktet, en stor del av min identitet sitter ju just i ansiktet. Det är det som är så roligt när man är inne på Linda Rosings sida, för säger man att man tycker folk är elaka så automatiskt tror dom att man vill vara henne. Jag anser att vill man operera sig så absolut gör det, men jag skulla aldrig kunna göra det. För när jag tittar i ansiktet behöver jag se min näsa som jag hatar och mina små läppar, för det är jag. Ibland kan jag stå och hålla i mig handfatet och bara stirra på mig själv och tänka att här är jag, samtidigt som jag inombords känner är det där verkligen jag??



    När jag mår som sämst finns det bara en person som jag verkligen kan vända mig till idag och det är Bettan, hon dömmer mig aldrig utan lyssnar och finns där. Jag har aldrig känt att jag inte kan berätta nått för henne, vi är väldigt lika hon och jag, för hon vet att jag aldrig skulle dömma henne heller.. Det betyder inte att vi inte ger varandra kritik för det gör vi faktiskt även om det inte så ofta.


    Ikväll ska jag hem till Bettan och det känns skönt, kanske vi kan dryfta om livets konstiga sidor idag eller så sätter vi igång och ljuger eftersom vi gör just det så jäkla bra.....

    Emma


    Dagens fråga!

    - Hur många veckotidningar prenumererar du på?

    - Vilka tidningar prenumererar du på?

    Kommentera gärna här.....................

    //Bettan


    Ensam!

    Varför? Varför känner jag mig så ensam? Varför känner jag ett sådant tomrum? Ja, ett tomrum inom mig. Jag har världens underbaraste barn, jag har en underbar familj, jag har underbara vänner, jag har en bra lgh , ett bra jobb.  Ändå så känns det som något fattas!  Men vad? Ensamheten och tomrummet inom mig finns, men jag kan inte sätta fingret på vad det kan vara, eller vad som fattas!. En obehaglig känsla som inte vill ge ro i kroppen.

    //Bettan

    God Morgon :(

    Ja idag är det fan ingen god morgon, är hur trött som helst .... Vill bara tillbaka till sängen, känns inte som jag sovit 7 timmar alls, men det har jag inte heller med tanke på att jag vaknat minst 5 gånger i natt.. Inte fått någon ro alls i kroppen, kan ju i och för sig bero på att jag hade sådana magkramper i går kväll. Eller jag vet inte..

    Nu har jag iaf fixat frukost till barnen, sonen har fått dom plättar som fanns kvar och dottern har jag gjort havregrynsgröt till.. För mig själv blev det ett glas jos känner mig inte hundra i magen än...

    Nä nu ska jag klä mig och borsta tänderna, kanske borde jag göra nått åt råttboet på huvudet men just nu känns det som att jag vill visa folk precis hur jag känner mig!!

    Emma

    Vill hem!!

    Nu vill jag gå hem från jobbet. Urk..  Inga barn inkommer,  vi sitter bara och snackar skit.. Men jag har gjort klart alla mina kompetenskort , UNDERBART...

    //Bettan

    Nu är vi ensamma....

    Nu har lilleman försvunnit, åh det kändes till och med i magen... När min syster kom tillsammans med våran pappa så sprang han till pappa och ropade moffa moffa, inte ett dugg intresserad av mamma... Pappa bara skrattade för han vet ju vad han har som inte mamma har, ja just det en bil... Men iaf nu har dom åkt och vi blev själva!

    Vi har nu hunnit äta middag och jag har sedan dess hunnit diska och slängt in min dotter i duschen... Snart är det sonens tur, usch sista kvällen med dom å det kommer bli så tomt..

    Men som vanligt när jag känner mig liten och ensam så drar jag dit jag mår bäst, ja just det hem till Bettan. Imorgon ska hon bjuda mig på mat och vi ska ljuga en jäklans massa för det gör vi så bra!!


    Nä nu ska jag vika lite tvätt!!


    Emma

    Snart så...

    Har jag bara 2 barn här hemma och vi ska ha lite myskväll vi :)... Först ska vi äta tillsammans, och eftersom Dottern inte äter blodpudding så får hon äta lunchrester eftersom hon ändå inte var hemma då vi åt lunch! Sen ska vi äta upp citronkakan som finns kvar och dricka te. Det ska bli jättemysigt, den här veckan har gått så himla fort...


    En fråga bör det ta 3 timmar och springa en mil???? Hmm nä det var det jag trodde att personen börjar bli rätt gammal *asg*...


    Emma

    Dagens fråga!

    Dagens fråga:

    Vad är DU beroende av? 


    -  Läppglans?

    - Läppstift ?

    - Ciggaretter ?

    - Snus ?

    - Nässpray ?

    - Tuggummi ?

    - Bita på naglarna ?

    Alla har vi ett "beroende" mer eller mindre, vad är ditt ??

    Ge gärna en kommentar här................

    //Bettan


    Jag klarar mig själv....

    Ja jag gör faktiskt det alldeles utmärkt!! Vill jag har nått gjort så klarar jag det själv, jag vet att jag gör det och jag tror fan jag ska göra det själv oxå... Ska fan låna en borrmaskin och sätta upp dom dära rullgardinerna och spegeln själv här hemma... Vad har utlöst det här då?? Jo självklart mitt trevliga ex, han ringer här på morgonen när jag håller på att sätta ihop min säng.. Ja jag vet jag ska byta säng snart, men eftersom jag inte ens kunde städa under sängen och madrasserna som rörde sig hela tiden!! Åh så börjar karln att bråka!!! Jävla idiot!!!! Ska fan vara singel resten av livet!!!

    Nu har jag städat oxå....







    Emma

    Livet som småbarnsmamma.....

    Ja det är lätt att falla in i gamla rutiner... Han är dessutom så lik båda mina barn när dom var små så det känns verkligen som att gå 5-6 år tillbaka i tiden. Klockan 8 vaknade jag av att han rörde på sig, satte sig upp och frågade efter "Bappen", när han fått den somnade han om igen. Själv gick jag upp och började fixa lite sen igår, sen la mig bredvid vid halv nio och så somnade jag om (händer aldrig nufortiden). Sen vaknade vi tillsammans 10:10, låg och mös en stund alla tre och sen var det bara att gå upp. Nu har barnen fått plättar och sylt till frukost då min son talade om att syster fick minsann bestämma frukosten igår... Sagt och gjort plättar fick dom, dessutom lyckades ju lilleman kladda ner hela sig med sylt plus min stol (tygklädsel), där var jag lite glömsk om hur små barn funkar. Bytte snabbt stol, och dom fortsatte äta.. Medan dom åt eftersom jag tog en macka vid 8 så förberedde jag lunchen , korvstroganoff. Sånt gjorde jag alltid förr för att man snabbt ska kunna rycka fram lunchen efter diverse lekar! Jag har även hunnit byta blöja och borsta tänder på honom och sett till att min son gjort det... Nu sitter dom framför tvn och ser på någon tecknad serie och jag tänkte börjar fixa här hemma! Sen ska vi gå till lekplatsen....

    Klockan 6 kommer min syster och hämtar lilleman, vet inte om jag vill släppa honom han är ju så fantastisk go *ler*... Men det kommer fler tillfällen!! Eller så får jag väl skaffa en egen eller vad säger du BETTAN!! *s*

    Emma

    Va tyst det blev.....

    Grabbarna har gått och lagt sig och det blev jättetyst hemma... Jag hör att lilleman snurrar runt i min säng men annars är lägenheten helt tyst...

    Har tittat på tv ikväll och ätit godis.. Sen så chattade jag med kaninen ett tag, hmm ja vad ska man säga *ler*

    Ja nu säger jag iaf godnatt!!

    Emma

    Jobba

    Nu är det snart dax att åka till jobbet , har faktiskt ingen lust. Känns jävligt tråkigt just nu..................

    //Bettan

    Nu börjar det bli kväll!

    Ja nu börjar kvällen komma och nu ska vi snart göra middag! Lilleman somnade på soffan en stund så får se när han kommer somna ikväll :-). Han har precis duschat och fått på sig pyjamasen, han har en pyjamas med bilarna som han fått från mig moster!! Han är mäkta stolt över den *ler*.
    Min dotter ska sova hos sin kompis och min son har ringt en kompis men det verkar inte bli nått dära! Så nu är det till spisen som gäller *ler*

    Emma

    Soluppgången

    Här är några bilder från i onsdags morse när jag gick hem från jobbet








    //Bettan


    Nu är vi hemma igen!

    Ja vi började åka mot stan och på vägen somnade lilleman i vagnen :). Vårat första stopp blev ju Globen där vi åt en delikatlunch bestående av MCDonalds *suck* Men barnen blev ju iaf glada... Sen tog vi oss till söder där jag hittade en ny klänning och sen så tog vi en promis på söder, självklart var det sverigedemokrater på medborgarplatsen, alla idioter på en och samma helg!

    Nu är vi hemma och jag har 2 kakor i ugnen en hallon och en citron!!

    Emma

    Nä nu drar vi....

    Nu åker vi till stan jag, min son och lilleman... Nått lär vi ju kunna hitta på där!!

    Emma

    Vilken underbar tant!

    Snacka om att ha karaktär, att leva i celibat tills man är 105 år gammal ! Dessutom bestämde hon sig när hon var 12 år att hon skulle spara sig.. Undrar om man kan få sin egen dotter att åtmintstonde vänta tills hon är 30 år *ler*.

    Läs här

    Emma :)

    Gud så tragiskt!

    Ibland känner jag att jag inte borde läsa tidningen överhuvudtaget! Nä jag läste den här artikeln blev jag alldeles tårögd, tänk att som 4 åring sitta alldeles själv bredvid sin döda mamma i en vecka! Läs här

    Så fruktansvärt tragiskt, jag har lärt mina barn hur dom ska göra ifall ngt händer här hemma eller hos pappa. Jag hoppas dom aldrig kommer behöva dom kunskaperna!

    Emma

    Trist slut på ett mindre äventyr

    Så undar folk varför jag inte är en äventyrare!! Jag vet att jag är så jäkla feg ibland att det blir pinsamt men jag är ju oxå väldigt rädd för smärta eller ännu värre att inte överleva alls! Läs här

    Usch nä det var en av de saker jag kanske kunde tänkt mig men inte nu längre!


    Emma


    Frukost och skafferistädning!

    Innför frukosten och jag kan lova er att så där såg det inte ut när dessa 3
    barn var klara *ler*...


    Efter frukosten bestämde jag mig för att röja ur i skafferiet och det behövdes,
    till och med kameran fick en chock med tanke på den suddiga bilden ...



    Usch så här ska det ju inte se ut i ett skafferi!



    Nu vart det mycket bättre tycker iaf jag! :)

    Ja nu ska jag bara bestämma vad vi ska göra idag!! Lilleman springer omkring och vill
    att min son ska leka med honom men den går tydligen inte *s*

    Emma

    Havregrynsgröt!

    Ibland överraskar mina barn mig ordentligt och idag har min dotter lyckats!! Hon som aldrig äter nått praktiskt taget, för allt är tydligen äckligt när man är 12 år. Hon bad om havregrynsgröt här på morgonen så gissa vilken mamma som studsade i kläderna och skyndade sig att handla!!!

    När jag kom hem kom lilleman springande "emma emma du är hemma" snacka om att man smälter *ler*.

    Emma

    God Morgon!!

    Nu har vi vaknat och min dotter har tagit sig an lilleman , dom ligger och tittar på tv i hennes rum. Han sov iaf 10 timmar det är ju bra, då är han ju pigg idag.. Men jag har har inte en aning om vad vi ska göra idag, hade ju tänkt skansen men det är inte så fint väder hmmmm nägon som har nått förslag??

    Emma

    Ur barnmun

    Igår när jag var inne i affären så stod det en mamma där med sina döttrar, dom var väl ca 5 o 7 år. Dom skulle köpa nötter. Det började med att den stora tjejen ville ha nötter och det fick hon för mamman men den lilla tjejen hon blev helt ifrån sig. Och började skrika .
    - Dottern: Mamma, varför ska vi köpa fågelfrön???
    - Mamman:  Det är inte fågelfrön.
    - Dottern:  Jooo, jag vill inte ha frön.
    - Mamman:  Det är INTE frön, nu tar vi dom här..
    - Dottern:  Jag vill iallafall inte äta frön som fåglarna , tänk om jag också börjar kvittra och flyga, villlll iiiinnntteee....

    Tänk hur barn tänker...*ler*

    //Bettan


    Äntligen hemma

    Nu är vi äntligen hemma och har precis borstat tänderna! Nu ska lilleman sova och vi andra ska börja göra oss iordning för natten!!

    Kram Emma

    Jävla idiot!!

    Har hämtat lillkillen på dagis idag och när vi står och väntar på pendeln kommer det fram en man och börjar bråka med mig. Min systerson är halv thai och är världens gulligaste men det tyckte då inte den här mannen.. Han började gapa om att kunde jag inte få egna barn skulle jag fan inte importera små jävla asiat barn till sverige. Utan jag skulle se till att ta hand om sådan som han som inte fick mat för dagen. SMÄLLEN var så nära men eftersom jag hade lillen kunde jag inte börja slåss. Han fortsatte bråka och jag var tvungen att gå långt bort på perrongen för att undvika den där galningen... Hur fan kan man säga så????? Usch blev alldeles ledsen i magen...
    Nu är vi hos mitt ex och hans fru och ska få middag om någon timme och han har redan charmat sig in här. Han föföljer mina barns pappa överallt och klänger på honom, men så har det alltid varit att barn gillar honom. Har fått ett glas vin och det va så gott, kände att jag behövde varva ner. Men det blir bara ett med tanke på att jag har en liten ikväll :)


    Nä nu ska jag gå ner till Jasmine och fortsätta prata om livet som vi jämnt gör när vi träffas!! Hon är en fantastisk person och jag kan förstå att mitt ex föll för henne... *ler*


    Kram Emma

    Jobba

    Nu har jag lämnat min son vid tåget. En till ensam helg..Men det gör inget , jag ska jobba fre , lörd och söndnatt börjar 20.45 - 07.15 alla nätter. Den här helgen känns som man bara  jobbar och sover. Vilket liv, hm...Men sen efter är det underbart då är jag ledig i 9 hela dygn..

    //Bettan

    Packa

    Jaha, nu har min son bestämt sig för att åka till sin moster och hans syster i Katrineholm under helgen. Det var bara att sätta igång att packa och fixa tågbiljett...Det var så här det började med min dotter, sen hittade hon kärleken där. Kommer min son också göra det? Ska båda mina barn bosätta sig i Katrineholm??

    //Bettan

    Emma!!!

    Var är du när jag som mest behöver dig??? * ler*. Jag är fika sugen.....

    //Bettan

    Energi

    Idag är en sådan dag jag har energi för tio..Har städat hela lgh, skura golven, tvättat, fixa med kläder ,börjat plocka iordning i min garderob, (det är ingen lätt match).. Vart ute och sprungit en snabbis på 5 km och sprungit 10 min upp och ner i trappen, ( det är jätte bra motion, sådant brandmännen gör för att få upp konditionen). Och nu ska jag äta lunch: tonfisksallad och ett glas vatten...Vad ska jag hitta på sen?

    //Bettan

    Victoria Beckham



    Alltid lika chic, den nya frisyren passar henne perfekt. Eller vad tycker ni?

    //Bettan

    Dagens fråga!



    Hur ofta borstar , munsköljer och använder du tandtråd för att hålla dina tänder rena?

    Kommentera gärna här............

    //Bettan

    Tvätta strumpor

    Jag undrar en sak , när man tvättar strumpor, VARFÖR fattas det alltid EN ???? Har alla maskiner ett "strump hål" där den ena fösvinner ??? Man har alltid ojämna par, det är väl jäkligt märkligt.........

    //Bettan


    God Morgon!

    Idag känns allt mycket bättre! Gick upp klockan 6 med min son så att han fick göra sig iordning innför skolfotot.. Passade på att sminka mig när jag ändå hade tid, tänk om jag orkade och hade tid till detta varje morgonen kände mig bra mycket fräschare när jag gick till jobbet imorse. Dottern var på ovanligt bra humör, undrar om det är någon kille som är orsaken till det *puh* inte lätt med 12 åriga tjejer *ler*.

    Måste lära mig att sluta bli så arg på någon som uppenbarligen inte är vuxen nog att ta ansvar! Man skulle tycka att någon som 36 år borde vara det! Men tydligen inte!

    Hörs senare

    Emma

    Bedtime...

    Ja nu har ja väl lugnat mig och har inga funderingar på att gräva ner honom i skogen längre... Ja menar han kan ju fan inte hjälpa att han är totalt hjärndöd eller?? Ja den frågan kommer jag nog grubbla på när jag hoppar i säng... Hoppas ni alla andra kan sova oxå :)



    Emma

    Helt slut

    Nu är jag helt slut. Det har varit en bra dag men mycket att fixa. 
    En av mina bästa vänner var här idag, vi har känt varandra i över 20 år. Hon är helt fantastisk. Hon är en sådan människa som kan allt. Bygga , måla , snickra, tapetsera, kakla, ja man kan nästan tro att hon är en karl men en bra sådan.
    Vi har suttit i 5 timmar och bara pratat massa gamla minnen och skvallrat runt lite. Vi bodde grannar förrut, när jag  bodde i hus. Sen flyttade dom till Tullinge och byggde ett hus där. Ja, hon har säkert gjort hälften på huset. När man ber henne om något så tar det inte hundra år utan det blir fixat på noll tid.
     Ex min symaskin är 5 år men jag har bara använt den 3ggr, nu sista gången så blev det bara en jävla massa trassel på tråden och jag grejar inte sånt, då lägger jag ner och går hellre och får det fixat. Det tog henne 4min och fixa min symaskin. TACK min ängel.........

    //Bettan

    Pisshumör

    Just nu är jag på ett riktigt jävla pisshumör!!! Har ingen lust alls att ta tag i saker här hemma, vill bara dra ett täcke över huvudet och sätta mig och sura i soffan! Undrar om mitt humör kan ha att göra med att mitt ex är en tönt som snor alla min positiva energi??? Fast det är fler idioter som snor min positiva energi!! Aja nu drar jag till soffan, hörs senare...

    Emma

    Läggdags!!

    Nu tycker mina barn att jag är en elak mamma, eftersom jag nu anser att det är natti natti... Min son om är 8 år behöver verkligen få sova iaf  9-10 timmar varje natt för att han ska orka vara pigg i skolan på dagen. Dessutom är han numera väldigt trött på morgonen sen ett par veckor tillbaka inte alls lika morgonpigg som förr... Min dotter behöver egentligen 24 timmars sömn för att inte vara värsta ragatan på morgonen, men 9-10 timmar är iaf ett minum. Även om hon den senaste veckan blivit bättre men det är nog bara för att hon ska hinna fixa håret och alla annat *ler*..

    Sen så vill deras mamma få varva ner lite framför tvn innan jag måste släcka ner iaf vid halv elva. Börjar 8 imorgon vilket betyder att då måste vi upp klockan 6 ifall vi ska hinna fixa allt.. Eller så väcker jag min son vid kvart i sju eftersom han ska gå till skolan själv imorgon. Dessutom har han fotografering imorgon så vi ska ju styla håret oxå *s*...

    Återkommer när jag sitter i soffan med te muggen!!

    Emma

    112 kryssen!

    Jaha så har Lena hoppat av kryssen oxå.. Hon mår inte så bra, hon väljer därför att stanna hemma... Så nu är det tomt bredvid Bettan i hytten! Är det någon som är intresserad av att följa med??? Hör av er i sådant fall, vi vill ju inte att hon ska behöva vara själv!

    Emma

    Helgen

    Ja nu är det bara 1 dag kvar tills jag ska hämta min systerson på dagis och ha honom hos mig hela helgen! Det ska bli så himla mysigt, min syster är som sagt rädd att jag aldrig mer vill vara barnvakt men den risken tror jag är ganska liten.. Snarare är väl risken att jag vill ha en till bebis... Men men jag har lovat Bettan att inte skaffa några fler eftersom hon då är rädd att hon inte ska ha någon att leka med...
    Men eftersom hon är 10 år äldre än mig och jag är 32 (räkna på den ni *asg*) så kommer ju hon snart inte orka gå ut med mig.. Så då blir ju jag ensam, kan jag kräva att hon inte blir äldre`??!

    Hoppas han blir glad när jag kommer till Dagis imorgon... Sen ska vi ju upp till mina barns pappa med fru och äta middag och ha en trevlig kväll. Det ser jag framemot, det gör nog min systerson med eftersom dom har en bebis och han älskar bebisar...

    Sen på lördag hoppas jag att det blir fint väder så att vi kan gå på skansen, det vore så himla skoj och ta med honom dit. Mina barn som är 12 och 8 är väl måttligt roade av skansen men har lovat att följa med för hans skulle, han är ju bara 2,5. Mina katter vetefan vad dom tänker för när han såg dom i tisdags så sa han direkt "bära katten", så tog han upp "bebis" (ja hon kallas det) och kånkade runt på henne ett tag och hon hände där över hans arm och kollade på mig om jag hade några större planer på att hjälpa henne *s*. Men eftersom jag veta att "bebis" älskar barn och att bli buren så tror jag inte att hon led något större. Däremot Smulan hon gillar inte att bli kånkad på sen så kommer han nog inte orkar det eftersom hon väger 6 kg...

    Sen ska vi till Bettan på lördag eftermiddag och hälsa på och fira hennes son, hon kommer oxå bli helt kär i lillkillen det vet jag;)

    Emma

    4 dagar kvar.....

    Nu är det bara 4 dagar kvar innan det är dags för kryssningen.. Längtar verkligen hur mycket som helst, ska bli superroligt att åka. Vi blev ju 4 tjejer till slut , vi har försökt få med Majs oxå men hon vågar inte ;) följa med oss.. Hon tycker vi snackar för mycket och antagligen är för bra helt enkelt.. *asg*  Nu är den stora frågan vad fasiken ska man ha på sig på båten?? Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på...

    Emma

    Sugen...

    Är så himla sugen.. Ja det suger i verkligen i hela kroppen.... Ja efter godis alltså *ler*

    Någon som orkar handla till mig??

    Emma

    Angående Linda Rosing igen...

    Sitter här och blir mer och mer förbannad när jag är inne på Hanky och läser Lindas blogg... Att människor kan vara så bittra och elaka är för mig helt jävla ofattbart. Jag är uppvuxen med att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Är det ingen annan som fått den uppfostran??

    Folk ifrågasätter varför hon inte är ärlig om vart hon bor, är det någon som skulle göra det när man har ett antal tusen galna läsare varje dag??? Istället är det någon idiot som lägger ut hennes nummer på bloggen, varför??? Ja antagligen för att man inte är helt funtad i huvudet..

    Många säger att hon ska lägga ner sin blogg så hon slipper alla dessa idioter, men samtdigt varför ska hon behöva det?? Man ska väl kunna uppföra sig även om man inte gillar personen eller inte står för vad en människan har för värderingar!

    Som jag sagt tidigare inte konstigt att barn mobbar när vuxna anser att det är ok!!

    Emma



    20081009    15.00

    Det är fruktansvärt hur vissa människor kan bete sig, har vissa människor så tråkigt liv att dom måste utsätta andra för sin bitterhet?? Antagligen...Det är synd att Linda ska råka ut för det här hon har faktiskt många bra åsikter. Hur skulle det se ut om hon la ut sin adress på bloggen, ett helt gäng galningar som sitter utanför lgh!!  Hon har faktiskt två barn, kan inte människor tänka på det ? Visa lite respekt för andra människor vore ju en fördel. Om nu vissa idioter stör sig på henne och hennes blogg, SLUTA LÄS då...

    Håller med Emma............
    //Bettan

    Duracellkaninen!!!

    Läste precis att växlingskontoret i Farsta blivit utsatt för rånförsök av två stycken varav den ena var en rosa kanin!! Så nu undrar jag om det kan vara Duracellkaninen, har sökt honom utan resultat!!

    *asg*

    kanin på rymmen....Är det så här han kommer se ut om det var han??!! Bli i och för sig ganska snyggt med rosa till svart och vitt *ler*....

    Kram Emma


    På väg hem

    När vi skulle åka hem från Cafe Opera så var det lite trångt i bilen. Eller tyckte vi bara det ?? Min väns mobil ringde så hon tar tag i väskan men den hamnar uppochner, allt åkte ut på golvet i bilen. Jag skratta så jag höll på att dö. Chaffören tog fram en ficklampa så vi kunde se något, mobilen fortsätter ringa. Hon hittar inte mobilen och den fortsätter att ringa. Panik, 'asg'. Hon säger till mig: Kan inte du såga av dina långa ben så vi ser bättre. Ni kan ju tänka er, två stycken som är glada i hattensom ska försöka leta upp alla saker på golvet i bilen. ..... Efter ett tag så fick vi upp väskan och sakerna MEN mobilen var inte där hon hade den i FICKAN på jackan. *ASG*...Men kul var det.....
    //Bettan

    Cafe Opera

    Jag blev hämtad kl 17.30. Vi åkte in till Friday's i Kungsträdgården, tog ett glas vin. Sen gick vi till Cafe Opera. Där mötte Anders Wickman upp oss.



    Middagen bestod av: röd vin Jacob's Creek. Förätt, sparris med sås och grädde.


    Varmrätt, fylld kycklingfile med brunsås och stektpotatis.



    Efterrätten, ja, den missa vi (undra varför?)



    Så här såg bordsplaceringen ut.



    Någon som skulle vilja ha den  här hängande i taket hemma?

    När vi satt och åt så var det olika uppträdande, det här var en välgörenhetsgala för barn(kommer inte ihåg vad dom kallade den),  Anders ordnar den här galan varje år. Sen efter middagen var det Auktion på massor olika saker, tavlor , prydnadssaker mm.




    Staffan Scheja ( inget kort)
    Siri Wickman (Anders dotter, inget kort).
    Fantastic Four ( fyra killar , inget kort).



    Eric Gadd



    Martin Stenmark

    Blev inte världens bästa bilder, kameran var HEMMA, smart. Och mobilen ja, ni ser själva.....



    Sista glas vinet innan hemgång.



    Bilden innan vi hoppade in i bilen.

    Det var en helt fantastisk kväll. Satt bredvid Eric Gadd, Staffan Scheja och Siri Wickman. Pratade med Martin han är verkligen en trevlig kille. Och för jävla snygg....
    //Bettan


    Grattis min son

    Idag fyller min son 16 år. Liten har blivit stor..Ska iväg och handla presenter idag och sen blir det tårta. Jag köper en färdig, vi får se vad det blir.
    //Bettan

    Handledning

    Idag har vi haft handledning på jobbet och diskuterat ansvar, hon gjorde upp en skala från 1-10. Vi pratar då om ansvar för vad som händer på jobbet, inte prestation. Utan mer om saker händer, åh det inte anmäls eller man håller tyst en längre tid etc.

    1. Då kände man inget ansvar alls utan skyllde allt på yttre omständigeter, otur eller annan person.

    5. Då kände man eget ansvar och kunde även se andras ansvar

    10. Då tog man allt ansvar ungefär som att bära världen på sina axlar. Man tar själv på sig skulden trots att man själv inte gjort fel.

    Sen fick vi uppskatta oss själva.. För många år sedan var jag en 9:a, kunde aldrig släppa jobbet, ingen kunde ta hand om mina barn så bra som jag *ler*.. Idag är jag nog en 7 enligt mig själv! Kan fortfarande känna ansvar för vad andra gör men absolut inte lika mycket som förr. Jag ser min egen delaktighet och jag kan se andras...

    Alla fick som sagt uppskatta sig själva, väldigt intressant att höra var alla tycker att dom ligger...

    Emma

    (kanske svårt att förstå om man inte var med)

    Nu har jag bestämt mig

    Äntligen vet jag vad jag ska ha på mig.....Det blir, vit blus, svart kort kavaj. Svart kort kjol, lite tjockare gråa strumpbyxor, svarta stövletter och min svarta kuvert väska. Svart, vit och grått det funkar alltid...Får se om jag lägger ut några bilder imorgon. Nu måste jag fortsätta jag blir hämtat kl 17.30...

    //Bettan


    Kan inte bestämma mig

    Jobbade inatt och har bara sovit tre timmar. Men det känns ganska ok, än så länge...Men det är lite stressigt nu på em, jag ska ju till Cafe Opera idag . Jag hade bestämt vad jag skulle ha på mig och nu i sista minuten vet jag inte om det känns riktigt hundra, om det inte gör det kan man ju känna sig lite obekväm och det vill jag ju inte.. Måste bestämma mig, hm.......
    //Bettan

    Fixa fixa fixa...

    Nu måste jag fixa mig innan jobbet!! Kan ju inte gå dit i trasiga mjukisbyxor, eller jo det kan jag men jag vill inte ;).....

    Emma

    Lunch...

    Börjar ju jobba klockan 12 idag så nu ska jag äta en snabb lunch innan jobbet.. Korv och makaroner blir det, åh så delikat *Asg*..

    Emma

    Mitt ex....

    Helt seriöst hur länge har man rätt att fortsätta tjata på någon att man vill att det ska bli bra?? Jag vet att det är svårt att styra känslor ,men ändå om den andra parten verkligen visar hur jäkla trött man är borde man då inte ta hänsyn??

    Det har varit slut mellan mig och mitt ex nu i 9 veckor på lördag alltså precis idag har det varit slut i 59 dagar!! Alltså han har skickat minst ett mess om dagen i 59 dagar (men normalt sett får jag minst 10 och 1-7 telefonsamta) och undrat varför jag inte kan ta honom tillbaka... Helt seriöst för att jag INTE VILL.... Hur svårt ska det vara att fatta??? Jag vet att jag skulle kunna säga till honom att jag träffar någon annan. Men för det första jag vill inte såra honom mer än jag redan gjort, för det andra undrar jag om jag skulle öveleva det... Bråken skulle ju inte sluta dom skulle ju bara bli värre...

    Men när brukar sånt här ta slut?? Hur många dagar, veckor och månader ska man räkna med??

    Eller är det jag som är en elak hagga som inte bara ger honom en chans??? För är det så, då fortsätter jag vara en elak hagga....

    Emma

    Spikmatta














    Pratade om det här på jobbet inatt.  Vilken grej !  Spikmattor. En 1000-årig indisk tradition. Det ska visst lindra,  stress, sömnlöshet,  träningsvärk,  ryggskott,  stelhet  mm. Bra eller dålig ?  Det vet jag inte .  Jag har inte testat, någon som har
    gjort det? http://www.spikmatta.com


    //Bettan

    Linda Rosing!

    Jag sitter ofta och flyter omkring på olika bloggar, vissa mer än andra. En blogg jag besöker ett par gånger i veckan är Linda Rosings blogg, det som är intressant med den är hur vuxna människor blir små djävlar när det finns nått dom kan reta sig på.
    Vi vet alla vad Linda har gjort och inte gjort, men som jag säger alla kan vi förändras och alla ska ha rätt att få en till chans.. Det handlar väl egentligen om att hon inte hade sina barn under en längre period då hon valde en annan väg. Idag har hon sina barn för att dom har valt henne, dom har valt att ge sin mamma en andra chans.
    Hur då andra människor kan dömma det och säga att det är fel är helt otroligt. Barnen har valt sin mamma vilket är underbart i min ögon, åh helt ärligt jag tror inte dom ångrar sig en sekund...

    Alla dessa kommentarer som skrivs i hennes blogg gör mig mörkrädd, vad hon än säger så vrids det till helt sjuka propotioner.

    Hon skriver att hon hade barnflicka till Melissa, när hon var ute på kvällarna! Jag säger automatiskt jäklar va bra att hon har valt att ha någon som håller koll på denna 14 åring. Eftersom vi alla vet hur tonåringar kan bli när dom är ensamma hemma. Fler borde faktiskt ha "passning" på sina tonåringar när dom åker bort.
    Nej då är det fel för 14 åringar har inte passning! Eller så var det oansvarigt att göra så (den kommentaren fattade jag aldrig) , för hur fan kan det oansvarigt att se till att sina barn har en vuxen omkring sig??

    Nu har hon ju plåtats för tidningen Mama och det var väl jätteroligt för henne och enligt henne var det här drömplåtningen. Nej då ska folk skratta och tycka att hon är pinsam, en dålig mamma som låter barnen ställa upp. Ehh ursäkta hur många kändisar ställer inte upp med sina barn i tidningar och tv?? Är dom bättre än Linda bara för att dom inte är Linda då?? Jag fattar inte den... Sen skriver många att va inte din drömplåtning Playboy, snacka om att sjunka... Ehh fortfarande kan man kanske se då att Linda har växt som människa när hon har gått från Playboy till Mama, nej självklart inte så dumt av mig...

    Det roliga är att det finns så många DÅLIGA föräldrar i sverige som inte tar hand om sina barn alls, var är alla dessa människor och ser till att dom barnen får uppmärksamhet?? Jag kan tänka mig att dom som sitter och skriver i Linda´s blogg är dom som inte säger ett pip när dom hör grannen hoppa på sina barn... Det är så lätt att sitta och kasta skit när man är anonym..

    Jag har en ytterst god vän som jag lärde känna för snart 7 år sedan, hon var som min andra hälft när vi träffades. Tror vi bytte nummer efter 2 minuter, åh vad roligt vi hade tillsammans. Efter 1 år så valde hon bort sina barn och sina vänner till förmån för droger.. Från att ha varit den perfekta mamman så blev hon en blek blek kvinna som inte ens såg sina barn. För 4 år sedan tror jag det var, så skärpte hon till sig. Hon blev ren, började träffa sina barn igen, träffade en man och fick ett barn till. Idag studerar hon och har ett jättebra liv! Jag skulle aldrig aldrig sitta och kasta i ansiktet på henne vad som hände för 6 år sedan. Visst hon gjorde misstag och det är hon fullt medveten men hon har gått vidare med sina barn och sin familj!

    Det som gör mig mest förbannad är att jag försöker lära mina barn att man inte trycker ner andra människor. Men det blir rätt svårt när vissa vuxna anser sig ha rätt att bete sig så. Barn tar ju efter vuxna brukar man skriva i Linda´s blogg, precis barn ser att man tycker det är ok att "mobba" någon och börjar bete sig likadant..

    Min dotter hade det svårt förra året i skolan, varför?? Jo hon var Emo (vet knappt va det är *s*), hon såg med andra ord lite annorlunda ut i sin klädstil. Men jag ansåg att hon skulle få ha sin period att testa olika klädstilar så hon till slut hittar sin egen. Iaf så fick ju hon höra glåpord och blev hånad för sitt klädval och musikval. Hon var tuff tjejen för hon ansåg att hon hade rätt att se ut hur som helst, andra skulle inte störa sig på hennes kläder. Jag var i skolan ett par gånger pratade med läraren som tog upp det här på ett bra sätt. Men tyvärr fortsatte dom att ge sig på henne, droppen kom när det var 2 tjejer som kom fram och gav henne en glasbit och bad henne skära sig eftersom hon var ju en EMO.. Då vart jag flyförbannad!!
    Hur fan kan 2 stycken 11 åriga flickor få för sig att be en tjej att skära sig??? Handlar inte det om vad vi vuxna sänder ut för signaler??
    Idag har min dotter en annan klädstil mer lik alla andras men det är hennes val, men det sjuka är att nu är dom tjejerna hur trevliga som helst mot henne bara för att hon ser likadan ut...

    Vad vill jag säga med detta?? Jo det är inte konstigt att barn mobbar när vuxna gör det OK!

    Emma


    Vilken underbar morgon!

    Ja vilken härlig morgon det är idag! Vaknade glad och kände att idag blir nog en bra dag :). Bloggade inte så mycket igår men tror nog att det blir lite mer idag, eller så tar jag en liten paus idag med.. Vi får se... Ha en underbar morgon allihopa iaf!!

    Kram Emma

    Viktoria Beckham



    Har pratat om Viktorias skor och stövlar förrut. Nu är det skor med klackar vassa som synålar. Först var det dom svarta stövlarna UTAN klack nu är det skor med SYNÅLAR till klackar..Allt kan skapa rubriker.  Vet inte, men jag tycker hon har något speciellt!

    Vad tycker ni? Skulle ni kunna gå i dom här skorna?
    //Bettan

    Min lillesyster

    Jag har en lillesyster hon är helt underbar. Hon är fyra år yngre än mig. Vi är inte ett dugg lika , hon är typ 150 cm lång, brunt hår. Jag är 172 cm lång och har ljust hår. ( just nu har jag färgat det brunt) . 
    Men hon är en sådan där människa som kan "allt" . Matlagning, hennes mat är godare än den du kan tänka dig i den dyraste bästa restaurang som finns , sen en sak till hon kan laga mat på en "spik" och det blir fantastiskt.  Hon syr , hittar saker i data världen, fixar med hemmet,  barnen ........Attan hon fixar och trixar med allt möjligt .( Skulle kunna räkna upp massor av saker.)  Så är det något jag vill veta eller något jag behöver så ringer jag henne. Borde det inte vara  tvärt om? Jag är ju storesyster!
    Men jag är överlycklig att JUST DU är min lillesyster.....

    Älskar dig......
    //Bettan

    Mina hundar



    Det här är mina hundar. Den nakna är hanen och puffen är tiken.....
    //Bettan

    Synskadades riksförbund



    Idag fick jag hem julkorten jag beställde från Synskadades riksförbund, dom är jätte fina( inte världens bästa bild men ändå).
    //Bettan

    Lunch



    Det här blev min hemma gjorda lunch idag...Lax , mixsallad, tomat , purjolök och tomat med hot aioli. Och ett glas fläderblommsdryck
    //Bettan

    Klippa mig...

    Nu ska jag äntligen klippa mig, har behövt göra det i 2 månader men har skjutit på det hela tiden. Nu är det så trassligt jämnt att det är kris ;). Så nu ska jag in till min snälla granne och klippa av mig håret...

    Kram Emma

    God morgon

    Morgon alla glada...Idag är det 3 gr ute och solen skiner. En powerwalk med jacka , vantar och sjal är vad som väntar......
    //Bettan

    Ursäkta...

    Men just nu är jag trött på disk, tvätt och annat som hör vardagen till...

    Emma


    1:a advent

    Snart är det 1:a advent, ja, faktiskt. Min syrra,  hon är hysterisk allt färdigt till 1:a advent. Medan jag väntar med granen iallafall. Min andre vän ( ja, jag har faktiskt några ). Hon är verkligen GALEN hennes hus ser ut som det man ser på tv:n från USA...Hur har ni det? Allt färdigt? Eller vänta ?
    //Bettan

    Barnen..

    Idag kom barnen hem så himla underbart har verkligen saknat dom massor.. Min son åt idag blodpudding med drottningsylt (yuack), men han ville verkligen ha det så då fick han det. Jag , dottern och hennes kompis åt makaroner och korv helt ok. Nu ska jag spendera lite kvalitetstid med dom och sätta på en kopp te till mig...

    Kram Emma

    Klassen...

    Den 17 Oktober ska jag ha vinkväll för mina klasskompisar från Uska utbildningen, det ska bli så himla roligt! Vi brukade träffas ganska ofta och dricka vin efter skolan, vi hade verkligen superfin relation dom flesta av oss... Bettan kommer oxå med tanke på att hon ofta dök upp på dessa kvällar hos mig, hon är ju en del i min inredning kan man säga.. *ler*

    Emma

    Hatar

    Jag hatar MAT OS......När jag var med min dotter så kunde jag inte vistas i köket när vi skulle  laga mat. Vem gjorde maten i nio månader då undrar ni säkert. Jo, hennes pappa. Jag kunde inte ens stå vid ett gatukök utan att kräkas. Än i dag 19 år senare är jag fortfarande "äcklad" av mat os. Idag när jag skulle göra lax i ugnen så började det ryka och lukta ja, MAT OS. Jag klarar inte det, tyvärr, men som tur är så är min son hemma så han fick fixa det. Tack min älskade son.....
    //Bettan

    Kaffe

    Idag har jag farit runt som vanligt i min lgh. Jag var och handlade,  köpte kaffe mm. Kom hem skulle hälla kaffet i kaffeburken. Ja, vad hände, jo den där j....  kaffe burken gled så det blev kaffe över hela köksgolvet. Fan vad arg jag blev.. Men jag har bara mig själv att skylla, så är det när man far runt som en annan j.... dåre i lgh och ska göra 17 saker samtidigt......Det var bara att ta fram dammsugaren IGEN.................
    //Bettan

    Att diskutera

    I dag när Emma var över på frukost så började vi diskutera vad folk förstår och inte förstår när man pratar med dom. Ja, jag menar så här. Om jag säger något till en person flera gånger eller om vi diskuterar saken tillsammans flera gånger och den andra personen fortsätter med samma "stil" eller pratar om samma "sak" hela tiden. Hur säger man då ? Hur gör man då ? När man diskuterat saken  klart så är det väl så ?  Eller har jag fel ?  Det är ju synd om man inte kommer fram till någon lösning men då får det väl vara så ? Det finns inte lösningar på allt.  Eller ?  Men om man nu  kommer fram till en lösning och personen i fråga i allafall  "ältar " samma sak hela tiden. Vad gör man? Hur skulle ni göra?

    Svara gärna här så kan jag kommentera era inlägg..........

    //Bettan & Emma


    20081006 19:20

    Ja vi pratade ju om det där Bettan och du vet vad jag tycker. Mitt ex han fortsätter ju bara trots att jag sagt till honom att han och jag är finito.. Det jag säger går in i ena örat och ut genom det andra.. Jag vill slippa såra honom men snart kommer det brista och jag kommer säga saker som är så jävla onödiga! Vill att vi ska vara vänner men det känns väldigt svårt just nu! Men det är ju så att lyssnar man inte och respekterar det en annan människa känner får man till slut skylla sig själv!!

    Tur att vi har varandra!

    Puss Emma

    20081006  19:34


    Det som är tråkigt med det hela det är just det här med att jag inte vill såra någon. Jag tycker att nästan alla förtjänar en chans. Men när man har tagit samma sak hundratals gånger så börjar jag undra. Men när det blir till  bistningsgräns då vet jag inte vad jag ska göra???? 

    Klart vi har varandra och det än jävla tur det....
    //Bettan

    20081006 20:00

    Ja du Bettan vad ska man göra??? Jo tillslut ber man dom hoppa till varmare breddgrader.. Någonstans får det fan vara nog.. Själv e jag så jävla snäll ibland att jag kompenserar med att vara elak, inte heller så jäkla kul! Nä nu sätter vi ner foten och säger HEJ DÅ om det inte slutar! Kan vi komma överens om detta???

    Puss Emma



    20081006 21:19

    Det känns inte bra att behöva bli osams för en såndan här sak. Att något ska ta slut bara för den ena inte förstår.  Men ok, vi är överens.
    //Bettan

    Cafe Opera

    Vet inte om jag har berättat det här ?  Förra veckan ringde en vän till mig och sa att jag var bjuden till Cafe Opera ,  Ons 8/10.  Det var de jag fick veta. Jaha, tänkte jag, sist jag blev inbjuden dit var det ju jätte trevlig. ( ingen speciell klädsel.)
    NU när jag pratar med min vän så blev dom sista orden i tel ( det var ett snabb samtal) .

    Min vän:  Ja, just d. Du, killarna ska ha kavaj så tänk på vad du sätter på dig på ons.

    Jag:   Jamen , ja, vaaaa????

    Min vän:   Har inte tid , hörs...Puss

    Jag :  Stod där med mobilen handen som ett fån. Jaha, killar kavaj och jag???????

    //Bettan

    Sen!!!!!!!

    Vaknade av att telefonen ringde. Hej, Emma här, jag är sen kommer om en halvtimme. Vilken jävla tur jag har , jag vaknade ju nu när hon ringde. Tur hon var SEN.
    //Bettan


    Lev och njut

    Bara du själv vet hur du vill leva ditt liv. Har du för lite tid för dom sakerna du tycker om att göra?  Det finns tjugofyra timmar på per dygn , utnyttja dom till det du vill göra.


    Vad är viktigt för dig?
    Vad vill du uppnå?
    Vad är du nöjd med?

                                                     Nöjd      Mer av      MIndre av


    Arbete....................................

    Restid...................................

    Matlagning..........................

    Övriga hushållsarbeten...

    Dator....................................

    Sömn...................................

    Träning.................................

    Umgås med vänner/fam

    Hobby...................................

    Egen tid................................


    Vi lever bara engång och vi måste ta var på den tid vi har. Hur ser din tid ut? Testa och se om du är:  nöjd , vill ha mer av eller mindre av......i din tid


    //Bettan

    Tar du med mig hit....

    Om någon skulle ta med mig dit det ser ut så här så skulle jag gifta mig direkt med den personen... Herregud känner att jag börjar bli totalt desperat att komma ifrån sverige.... Så snälla är det någon som vill ha mig och ta med mig dit så säg bara till ;)..



    Herregud så vackert....


    Ta mig från Sverige för fasiken...

    Emma

    Dum i huvudet??

    Ja det kan man fråga sig om jag är iaf.. Har blivit erbjuden skjuts hem, middag och någon som tar den där jättedisken i köket.. Men jag säger nej, för det första det ser ut som ett helvete hemma vill inte visa det. För det andra ser jag ut som ett helvete idag efter att nu ha jobbat snart i 12 timmar. Dessutom är jag inte upplagd för att umgås med någon..
    Men jag är heller inte upplagd för att laga till nått när jag kommer hem, ställa mig och diska eller för den delen ta mig hem i detta förjävliga väder... Hmm ja nu sa jag iaf nej, var kanske dumt??

    Kram Emma


    Nej Bettan det var inte exet och inte kaninen heller *s*

    Färga ögonfransarna

    Hittade en ask med Depend Frans&Ögonbrynsfärg i min låda som jag köpte häromveckan. Så jag tänkte jag skulle prova den. För det första , varför göra sånt själv?  Ja, jag ville prova. Ska ALDRIG mer göra det själv. Tror jag blev blind på höger ögat.  *asg*. Vet ni hur det sved, som f.... faktiskt , både ögat och snoret rinner fortfarande....Kanske ska be om hjälp nästa gång eller varför inte ta det på en Salong där dom vet hur man gör..Men en bra kvinna reder sig själv heter det ju.  Nu rinner tårarna så mycket att jag knappt ser tangenterna...
    //Bettan

    Det regnar...

    Just nu finns det inte mycket att göra på jobbet så då tittar vi på film tillsammans allihopa!!


    Först såg vi den här!! Så underbar...
    Sällskapsresan - Resekoll.se
    Dom är ju bara bäst!!!!!!!!!!!!!


    Nu har vi börjat se på den här!!





    Så här kan det gå *Asg*

    Kram Emma

    Skärp och väskor



    Det här är lite av mina skärp och väskor...Ska ta och rensa ur men det är skit svårt. TÄNK om jag behöver just DET skärpet eller  DEN väskan som jag lagt undan.
    //Bettan

    Putsa fönster



    Idag , fast det spöregnar och blåser storm så putsade jag fönstrerna.
    //Bettan

    Idag är en inte dag....

    Känner mig inte glad, känner mig inte ledsen jag känner absolut ingenting.. Fy fan...

    Emma

    Rosa bandet



    Nu är det ROSA BANDET kampanj. Köp Rosa bandet det kostar 20 kr.  Kampanjen håller på hela oktober.
     Varje år får 7000 kvinnor diagnosen bröstcancer..

    25 oktober kan man tända marschaller mellan kl 16-19 i Kungsträdgården, Stockholm. ( Se dom andra städerna på deras hemsida.
    http://rosabandet.se ).  Glöm inte galan i Globen , den direktsänds i TV -3 den 28 oktober kl 20-22.

    //Bettan

    Regn

    Vakna av att det spöregnar ute. Ibland kan regn göra så man får en bra känsla. En kopp kaffe, en bra bok , musik i bakgrunden och en filt. Uppkrypen i soffan med några tända ljus...Det här är att njuta.
    //Bettan

    Mitt hem...



    Jag skriver ju att jag redan längtar hem, det är inte riktigt sant faktiskt... För i mitt kök ser det ut som en bomb har slagit ner... Så här fint som det är på bilderna skulle jag vilja ha det när jag kommer hem... Men tror inte att det finns någon som kommer gå hem och fixa det så.. Har så mycket disk att ni inte anar... (Jo jag vet på bilden ligger det ett kräm paket i slasken men det är iaf någorlunda fin)..



    Se så fint det är!



    Nä nu har jag bestämt mig att jag vägrar åka hem, så vem vill ta emot mig så jag slipper hem till min röra!!!

    Emma

    Jobbet!

    Min klocka ringde halv 7 imorse och eftersom jag inte somnade förrän klockan var halv två så var jag mer död än levande när jag vaknade.. Men det var ju bara att dra sig ur sängen och in i badrummet, alltid lika kul att se sig själv i spegeln efter för lite sömn. Drog upp håret i en klämma och borstade tänderna, nä det blev faktiskt inte ett dugg bättre. Hittade kläder och drog på mig dom.. Det där tog mig kanske 8 minuter, sen tog det mig 10 minuter att hitta min halsduk som av någon anledning låg under överkastet... nu var klockan 10 i 7 och det var dags att gå till jobbet, men då hittar jag ju självklart inte mina nycklar, blev så jävla frustrerad att jag först funderade på att skita i att låsa.. När klockan är fem över 7 hittar jag dom i badrummet på bänken... Vad fan höll jag på med igår???

    Skyndade mig till bussen, den var självklart sen, tunnelbanan var sen, så nu har jag upplevt en riktigt söndag morgon *s*...

    Sitter nu på jobbet med mitt kaffe och hoppas på att klockan snart ska vara halv nio så jag får gå hem....

    Kram Emma

    Underbar!!

    Jag är tydligen underbar :), ja det säger någon iaf... Va glad man kan bli för bara ett ord.. Tänk om fanns någon annan som oxå kunde säga det... Men vilket fall som helst så ska jag somna med tanken i huvudet att jag är underbar....*ler*

    Kram Emma

    Stjärnor på is

    Jaha, nu var det slut. Jag tyckte rätt par åkte ut. Vad tyckte ni?


    Min dotter åkte konståkning när hon var liten. Hon var den enda i hennes grupp som kunde göra en viss piruett ( kommer inte ihåg vad den hette ) . Hennes tränare tyckte hon var så duktig att en tränare från Ryssland kom och skulle träna henne. Men det blev tyvärr för mycket för min dotter, hon ville INTE börja tävla. Så här tog tyvärr hennes konståkningliv slut. Det var jätte synd men vad ska man göra? Jag kunde inte tvinga henne göra något hon inte tycktes kändes bra.
    Men jag ÄLSKAR henne ändå....

    Nu är det sängdax.  ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    //Bettan

    Äntligen...

    så ligger jag i min säng... Gud vad jag har längtat till min säng idag, den är så varm och skön... Kan inte fatta just nu att jag bytte så jag börjar 8 imorgon istället för klockan 9, men jag kände att min arbetskollega skulle få sova.. Men nu vill jag sova.. *ler*

    Emma

    Stjärnor på is

    Ja, vad ska man säga. Om inte det var för att GYNNING o BERG var med så fanns det inte några STJÄRNOR :).
    MEN Irving och Markus gjorde bra ifrån sig så det är värt att se vilka som åker ut. Hoppas ingen av  dom iallafall.
    //Bettan

    På väg hem nu

    till  min marmelad macka!!

    Emma


    Kvällen

    Nu har jag tryck i mig en påse godis , ostbågar och en kanelbulle. Finns inget stop idag. Sitter och tittar på STJÄNOR PÅ IS. Hon är ju för snygg CAROLINA GYNNING.......Hoppas ni har en bra lördagkväll :)
    //Bettan

    Är så hungrig....

    Nu kurrar min mage nått enormt, herregud vad jag är hungrig..... Vill bara hem till min säng, varmchoklad och marmeladmackor...

    Emma

    Skor är min passion....

    Min stora passion i livet är skor och jag har nu ca 97 par skor, jag har så svårt att inte köpa ett par snygga skor när jag ser dom.. *ler*

    Nu har jag varit inne på Have2have och sett så mycket snygga skor!!

    Stövlar med höga klackar, svarta
    Helt seriöst hur snygga är dom inte....

    Högskaftade högklackade skinnstövlar från Pleaser

    Dom är är oxå grymt snygga!


    Sandaletter med höga klackar från SpotOn!
    Dom här var bara för sexiga tycker jag!!

    Högklackade sandaletter från Pleaser
    Dom här var oxå grymma!!!

    Ja så nu ska jag svälta i ett par månader
    så kanske jag har råd med dessa snygga skor!

    Emma

    Vilken brudjävel!!!

    Sitter på jobbet och pratar med Jasmine (mitt ex nya fru), hon sitter här och berättar vad hon lagar till middag...

    Förrätt : Lax med Hovmästarsås, räkor med rom

    Varmrätt: Potatisgratäng, Lammstek och champinjonsås

    Efterätt: Jasmine alternativt Glass

    Ursäkta mig men när vart jag bjuden på den middagen??? Nä just det , jag är inte bjuden... Hmm jag tycker det är förjävligt att hon bara dissar mig.. Hur fan kan hon??? Blir så ledsen.... Men nu är det så att hon ska bara bjuda mig på middag nästa fredag och jag kräver Lammstek så är det bara, undrar om hon vågar ge mig nått annat *ler*

    Kram Emma

    Orgasmboken....

    Har förbannat tråkigt vill jag bara medela *ler*... Så då började jag ju läsa min underabara bok orgasmboken!! Den får mig att både skratta och bli fundersam...
    Men tänkte jag skulle slänga in ett litet tips *s*

    Det här handlar om hur man ska kunna börja om igen snabbt efter att man fått orgasm *intressant*

    Om man smeker området runt klitoris för intensivt kanske orgasmen kommer alltför fort.
    Tricket är då att avbryta den ena stimuleringen- och ge sig på en annan del av underlivet,
    förslagsvis G-punkten eller anus. Då hinner klitoris kyla ner sig en smula och kan sedan ta
    emot mycket mera smek. Särskilt bra för det kvinnor som efter en orgasm är så känsliga
    så de knappt kan bli vidrörda. På det här sättet kan man förlänga njutningen, och orgasmen
    som i slutändan kommer blir ofta mer omvälvande..

    Emma

    Majs!!!

    kan du inte ta och bjuda hem mig på middag ;)

    Emma

    Bettan!!

    kan du ringa mig är du gullig.....

    Emma


    Inspiration

    Idag känns det som jag inte har någon sorts inspiration att blogga. Hm , det går säkert över men just nu är det helt kört.
    //Bettan

    Tänkte beställa...

    Lite nya gardiner och smått och gott hem...

    Zooma

    Dom här gardinerna bara älskar jag, tror dom skulle passa så
    bra tillsammans med , resterande inredning i v-rummet/sovrummet :-)

    Zooma

    Dom här gardinerna har jag beställt till köket,
    tro det kommer bli väldigt ljust och fint i köket :-).

    Zooma
    Dom här kuddarna har jag köpt att ha på sängen, tror
    dom kommer passa bra in med gardinerna och mitt
    vita överkast!

    Sen har jag lite önskemåll om att köpa en ny matta till
    vardagsrummet, men det kommer få vänta.. Men här är den
    verkligen vill ha.

    Zooma
    Den här i strl 160x230 hur bra kan inte det blir *ler*

    Emma

    Nästa helg....

    Ska jag vara barnvakt åt min systers son Sebastian som är 2,5 år, han är helt underbar... Så på fredagen hämtar jag honom på dagis halv fem och sen på söndag kommer dom och hämtar honom hos mig klockan 6. Min syster ska jobba hela helgen och hennes man jobbar lördagen. Först skulle jag ta honom från fredag till lördag men när jag äntligen får chansen att låna honom hela helgen så tar jag den. Min syster är rädd att jag efter en helg inte ska vilja ha honom fler gånger..
    Hon verkar ha glömt att jag har 5 småsyskon och 2 egna barn *s*, men hon tycker väl att hon var en nyponros när hon var liten *s*.

    Så på fredagen ska vi åka till mina barns pappa och äta middag, sen på lördagen funderar jag på skansen det vore väl härligt :-). Söndag så får det bli lekparken, så jag hoppas på fint väder..

    Bettan säger att hon ska slå ihjäl mig om jag får för mig att skaffa fler barn, men jag har faktiskt en spiral som sitter med PL400, så den ska ingenstans.. Sen kanske man ska ha en pappa oxå om man nu ska göra en bebis *s*.. Undrar om det finns någon frivillig *s*

    Kram Emma


    Dagen i stort

    Sovit som en prinssesa inatt. Utvilad , så skönt. Frukost och sen har jag varit ute och sprungit en mil. Var tvungen att få bort lite irritation..Om det funkade ! Nja, så där. Är det ens fel att två träter? Nä, nu ska jag fortsätta och fixa i lgh. Ska göra iordning min sons rum..
    //Bettan

    Någon dum jävel...

    har skitit i min trapp igår, det är så jävla äckligt.. Vem fan gör nått sånt???

    Emma


    Jag fick en present i natt....

    I natt så fick jag en present, det var en spännande present faktistk.. Så jag tackar så mycket och säger jag hoppas att det kommer till användning ;)....

    Annars måste jag säga att i natt var batterierna inte på topp, men helt ärligt det var helt okej eftersom jag då hann få lite sömn innan jobbet *ler*...

    Kram Emma

    Dax att sova

    Nu är det dax att dra ner rullgardinerna och lägga huvudet på kudden.. Skittrött, har ju bara sovit 3 tim idag ( jobbade natten som var) ...Hoppas jag somnar bums och sover som en prinssesa hela natten...

    God Natt.

    //Bettan

    Ekonomi

    Liten förklaring......

    Gemensam ekonomi = När man som partner lägger allt i en gemensam "pott" och betalar allt där ifrån. Ex gemensamt konto och alla räkningar dras därifrån. Pengarna som blir kvar dom har vi gemensamt.

    Delad ekonomi = När man som partner har varsit konto och tar pengar därifrån och SEN lägger ihop pengarna för att betala räkningar. Pengarna som blir kvar på varsinna konton tillhör en SJÄLV.

    Det är verkligen en förvirrad värld........
    //Bettan

    .

    Ekonomi

    Har kollat runt lite ang gemensam el delad ekonomi. 2007 gjordes en undersökning och då hade majoriteten av alla svenska par gemensam ekonomi. Pengar är en källa till irritation i många förhållanden. Par som inte har delad ekonomi tänker mer på hur det blir när dom skaffar barn, vem ska då betala vad? Och dom som har barn och delad ekonomi dom verkar handla varannan gång el t o m dela på ex jeans priset.
    Vad menas med delad ekonomi? Det finns ju inga regler som säger hur det ska vara, så det är ju upp till paret. Har faktisk läst (kommer inte ihåg var, tyvärr) men det var ett par som satte lappar med sitt namn på alla saker så dom visste vems som var vems om det blev separation!!!!!!......... Men det leder i många fall till bråk , irritation el t o m skilsmässa.

    Har frågat några av mina vänner hur dom gör...Och sen deras vänner...Det är helt otroligt hur olika vi tänker på det här.
    Det finns så många olika sätt att göra det på. Om man har delad ekonomi så verkar det som den ena betalar typ hyran och barnens kläder. Den andra står för dom andra räkningarna och maten. Eller så betalar den ena alla räkningar och den andra maten och det utöver, typ biobesök, retaurang besök.....Ibland är det t o m att den ena får  "låna"  pengar av den andra???? Och det verkar som om dom som har delad ekonomi  tjafsar och bråkar mera än vi som har gemensam ekonomi.
    Dom jag pratat med som har gemensam ekonomi har ett lugnare  "tänkande" när det gäller saker man ska handla även när det gäller större summor. Vi tycker det är helt ok om den ena  handlar "lite" utöver det andra för det kanske den andra partnern gör nästa gång...

    Vet ni det här blev en hel "djungel" för mig , trodde faktisk inte att det var ett så här STORT problem bland många...

    //Bettan


    Nu ligger jag här...

    helt ensam efter att Bettan gått hem, ingen som ligger här hos mig och håller sängen varm... orättvist att jag ska vara helt själv just nu..

    *surar*

    Emma

    Färjan!!

    Ja nu blev det knas, förr inlägget var ju för i helvete del 2... Okej då här är del 1...

    Vi kollar på Färjan och vi kollar om det finns lite tips innför våra resa den 14 oktober... Men helt ärligt om jag beter mig så där så hoppas jag att någon klappar till mig ordentligt... Undrar vad Bettan tycker och tänker ska fråga henne så återkommer jag...

    Emma

    P.s nu blev ju jätteknasigt....

    Bettan säger....

    att jag ska klappa till henne oxå om hon säger eller gör nått dumt.. Men jag vet inte, har inte nån lust att slå henne hela tiden *s*

    Emma


    Majsan.....

    Vi har i kväll bjudit in Majsan att dela säng med oss, men hon väljer att inte komma eftersom hon anser att vi pratar för mycket.. Men vem fan har sagt att vi pratar i sängen??

    Vi tycker att du är lite gnällig Majs men det kanske är den tiden på månaden med tanke på att du skulle laga blodpudding *ler*..



    Här ska vi ligga ikväll!!!

    Så här mycket godis har vi nu!!



    Kramis Emma & Bettan

    Delad ekonomi

    Hur är det här med delad ekonomi ? När ska man ha det ? När ska man inte ha det ? Om man precis har träffats så är det  kanske svårt att säga, Du , jag tycker vi ska ha delad ekonomi ?  Eller är det något som faller sig in naturligt ?  Och hur länge har man varit tillsammans då ?  Är det lättare om man har barn ?  Men är det svårare om man har bonusbarn ? Ska den som redan har barn betala mer ? Om någon av dom vuxna tjänar mera ska båda betala lika mycket till räkningar ? Ska man ha sin egen "kassa" ? Ska den ena i ett förhållande kunna spara bara för den tjänar mera ? Och den andra får "snåla" ?

    Delad eller inte delad ekonomi är en jätte svår och stor fråga. Vad tycker ni?

    //Bettan


    Trött, trött

    Jag som inte skulle somna!!!! Fixade masssor  i morse och råkade sätta mig ner i soffan , dunk sa det, så somnade jag . Sov mellan kl 10.00-13.00. Jag som hade bestämt mig för att inte somna utan att vara vaken och sen sova som en prinssesa hela natten. *ler*. Nu sprack ju det men jag ska hem till Emma och ligga i  hennes säng och äta massa godsaker. Hon får väl se till att jag är vaken  *LER*
    //Bettan

    Så där ja...

    Ja nu är det lite ändrade planer här... Jag ska åka och storhandla mat vid 11:30 istället, Olga var trött och det är ju helt förståligt som hon håller på.. Hon behöver verkligen få en paus. Så hon och jag ska träffas lite senare idag istället och fixa allt som ska fixas. Sen så Bettan så syns vi klockan halv sex uppe vid ringens Pizzeria och köper pizza.. Allt annat har jag redan fixat då...

    Sen så har jag min förjävliga helg framför mig.. Lördag 9-21:30 och Söndag 9-21:30, fan inte mänskligt ens... Vad har man för liv där i mellan??? Inget kan jag upplysa om *s*....

    Nästa vecka kommer mina underbara barn, åh vad jag har längtat efter dom!! Måndag & Tisdag så är jag ledig så då har jag dessutom orken att ta tag i allt som har med dom att göra!

    Kram Emma

    Borde göra nått är hemma!!

    Jag vet att jag har minst 1 timme på mig innan jag ska iväg, så jag borde kanske bädda sängen (åh det behövs kan jag ju säga)... Plocka bort disken i v-rummet, diska, tvätta och vika tvätt... Nä jag ska ägna mig åt det som kommer ta mest tid, ja just det reda ut håret *asg*

    Kram Emma

    Godmorgon!!

    Idag ör det en hektisk dag, först ska jag hjälpa Olga och fixa där hemma, sen ska jag och Bettan gå iväg och träna! Sen ska vi ha en svullo kväll hemma hos mig.. Pizza, Cola och Godis så det lär bli en hel del bloggande från min soffa!!!

    Kram Emma

    Duracellkaninen!!



    Nu vet jag att duracellkaninen går på uppladdningsbara batterier, jag är helt säker.. Man kan fasiken inte annars bara fortsätta, fortsätta och fortsätta.. Men inte för att jag klagar skulle jag aldrig göra i det här läget *s*...

    Igår var uppladdningen BÄSTA EVER..... :)

    Underbart *ler*

    Kram Emma

    God morgon

    Har precis kommit HEM från jobbet. Ja, dom flesta är väl på väg TILL jobbet vid den här tiden. Idag har jag inte mycket tid för sömn. Min son ska åka till Katrineholm, hans syster och moster bor där. Kusinerna har tjatat hela veckan att han ska komma, dom vill "ut" på stan och "visa" upp honom..Så nu är det bara att  fixa tågbiljett och packa väskan. Så allt är klart när han kommer hem från praktiken...
    En hel helg utan barn!  Vad ska jag göra?  Någon som har några förslag?
    //Bettan

    Min arbetskamrat

    Jag ska berätta om min arbetskamrat. Hon är helt GALEN.....
    När hon var i unga år så var hon helt utseende FIXERAD. Det här är en sann historia.
    Hon log och sov så hörde hon att det dunkade, hon blev livrädd. DET ÄR BRANDKÅREN HÄR , ingen får gå ut. Kl var typ 04.00. Och hon tänker , shit !!!! va ska jag göra nu, tänk om vi måste gå ut . Och då kan ju pressen var där.  Så jag tänkte, jag måste in i duschen. Men jag tänkte, jag kan ju inte ha shampoo i håret om dom kommer och ringer på dörren. Så jag satte upp håret i en tofs och la jag ner ALLT mitt SMINK i en väska. Så tänkte jag, jag har ett jätte fint stort skåp som jag ville ha med mig. Men VEM ska bära ner det 3 trappor?? Nej, d går inte , ok jag får ta väska m sminket. Satt en timme och vänta men inget hände så jag titta ut genom fönstret och ropa ho ho. En gammal dam svara: det är ingen fara , alla får gå ut.. Då tänkte jag vad gör jag nu, ny sminkad och packad väska och jag som är iordning gjord.  Kl 04.00 på natten.
    Vad tycker ni? Är hon normal? Men vet ni, hon är helt underbar som person........
    //Bettan

    Chi-san

    Snabb energi och ork vid tillfällig trötthet, utbrändhet och vid stress. Effekt redan efter en timme.


    6000 mg Ryskrot,    3000 mg Schisandra,   1000 mg Rosenrot.  1,5 ml 1-2 ggr/dagen.


    Det här borde ni testa , det funkar faktiskt riktigt bra.......
    //Bettan



    Har varit hos Olga

    Efter den där tråkiga föreläsningen gick jag hem till Olga och hjälpte henne att skruva ihop lite möbler och fixa runt lite.. Sen så åt vi kebabrulle som hon bjöd på.. Imorrn ska jag dit kl 11 så vi kan fortsätta att fixa där hemma..

    Emma

    Igår kväll!!

    Jaha gårdagen då, har fått lite förfrågningar på det.... Ja det blev precis som jag trodde en jättetrevlig kväll med en vän. Vi åt lasagne och sallad och drack döm till er förvåning mjölk..  :) Sen pratade vi en del och sen så tittade vi på oskyldigt dömd med persbrant, helt seriöst är inte han så jävla sexig, Persbrant allstå inte Orvar.. Även om Orvar säkerligen hade en snygg kropp under dom där kläderna, det såg iaf så ut .. hi hi hi Bred som ett jävla skithus precis som det ska vara.. Så det du Bettan jag hade nått snyggt att titta hela kvällen på ...

    Sen åkte han hem och jag låg och pratade i telefon till klockan var 02:00...

    Emma

    RSS 2.0