Känner att..

..jag skulle vilja åka bort, flytta till jordens ände. Eller till en öde ö, där jag kan var precis som jag vill, ensam. Jag ska inte klaga på mitt liv men ibland känns det bara för mycket och det är väl helt mänskligt? Eller är det inte det? För varje nedgång växer man som person, säger man. Just nu känns det som jag skulle vara över 2,50 cm om det skulle vara sant. Visst har jag vuxit som person genom livet, både på uppgång och nergång men just nu känns det inte något vidare.

//Bettan

Just nu skulle...

..jag göra vad som helst om jag bara fick njuta av en lång dusch..

Så snart ska jag gå hem och duscha sen väntar lite kvalitetstid med Mette på stan..

Emma

Vilken natt....

.. jag har känt pulsen stiga i kroppen...Smekningar som varit som fjäderlätta beröringar...Mjuka mjuka ....andetag som kunnat bli flämtningar..Herregud vilken dröm....Fnissar och säger god morgon =)Emma

Blyga Violer.....

.. är väl kanske inte ngt man förknippar oss med men ibland blir även vi blyga...

Som jag skrev i tidigare inlägg så åt vi en varsinn vaniljbulle till frukost plus lite nötter så där vid halv fem då vi kommer fram så är vi ganska hungriga men eftersom vi inte riktigt känner oss hemma så säger vi inget.. Kvällen går och vi blir hungriga men ingen annan verkar hungrig så vi säger inget.. Däremot försöker vi mätta oss med öl, vilket inte är så jäkla smart kanske.. För man bli ganska snabbt lite halvlullig =).. Men vi hjälper till där och fixar innför morgondagen och blir hungrigare och hungrigare..

När jag sen gick och la mig och låg nära nära var jag så rädd att min mage skulle ställa till med världskrig...

På morgonen möts jag och Bettan, vi tittar på varandra och hör varandras magar låta... Sen när det väl är frukost tittar jag på henne så säger jag... Ät med andakt för du vet aldrig när du får mat i det här huset igen *asG*...

Alltså vi hade ju självklart fått mat om vi frågat men från att vara jordens pladdermajor så vart vi Blyga violer.. Eller det kanske är att ta i =)

Emma

Göteborg Tågresan dit....

Ja igår gick tåget 11:07 från stockholm och självklart såg vi till att ha en massa gott med oss.. Vi köpte vaniljbullar, islatte, loka, smottie, nötter och jos... 

Det började med att vi får 3 skittråkiga gubbar framför oss.. Den ena håller låda i 1 timme och 15 minuter och det enda vi tänker på är att han ska vara tyst.. Helt plötsligt säger han jag brukar spela dum ibland och då utbrister Bettan IBLAND?? Jag satte mitt kaffe i halsen och började skratta.. Herregud vad vi skrattade..

Sen kommer det in en kille som sätter sig snett bakom oss, han börjar snacka i mobilen på engelska, han pratar om med någon som skulle vara i Thailand och efter varje gång personen på andra sidan luren säger ngt utbrister han i ett OLALLA.. Det var svårt att inte skratta och jag givetvis bröt vi totalt ihop..

Eftersom tågresan tog 4 timmar och 50 minuter så hade vi i vissa stunder jävligt tråkigt med tanke på dom vi delade tågvagn med.. Så Vi hängde på ansiktsboken via våra mobiler, vi uppdaterade lite så där 10 gånger i timmen så att alla kunde följa oss *skrattar*

Vi stoppar ju oss våran frukost under resan en varsinn vaniljbulle..

Tåget var framme 15:57..

Emma

Vi är här...

.. var är ni???

Vi återkommer när vi har ngt att berätta.. Men gissa att det blir en galen berättelse.. För nu är Bettan & Emma igång igen...

Vi är i lillstaden Göteborg..

Pussar

Emma & Bettan

Tankar

Om man ligger på rygg, slappnar av och försöker att rensa bort alla tankarna, kan man då få bort allt obehag?
Om en tanke kommer, kommer flera....

Jag tänker lägga mig på rygg, slappna av och rensa tankarna. Låta hjärtat sakta slå mindre slag, pulsen bli lugn och kroppen tas upp av änglarna....

//Bettan

Dikt till dig

Om jag vore en ängel skulle jag vaka över dig natt som dag.

Om jag vore en fågel skulle jag flyga till jordens ände för dig.

Om jag vore en tiger skulle jag skydda dig från allt ont.

Om jag vore en katt skulle jag ligga i ditt knä varje dag, varje minut, varje sekund.


Men nu är jag varken en ängel, fågel, tiger eller katt.

Men OM jag vore det så skulle jag göra allt det här bara för dig..

//Bettan

Ibland...

..är det verkligen inte långt från tårar.

//Bettan

"Lillstaden"

Händer en del roliga och fantastiska saker just nu. Sen finns det ju alltid hjärntroll, men känner att dom just nu får ligga på sidan... Har fått namnet Tant Grön( pga klänningen på bröllopet, finns bilder) och Våfflan, men det är en annan historia som inte kommer att komma ut här....

I helgen ska vi dra ner till "lillstaden" Göteborg, det kommer att bli så kul, så kul som Emma och jag alltid hade det förrut...Det var ju ett tag sen vi reste sist..


//Bettan

Tant Gul & Tant Grön...

.. ska på äventyr på fredag...

Oj Oj... Som det brukar vara när vi planerar saker....

Vi hör av oss..

Gul & Grön

Någonstans började jag...

.. skratta igen..

Någonstans på vägen blev jag Tant Gul och Bettan Tant Grön... Någonstans var det ett vackert bröllop.. Men här är jag och idag känns livet som det gjorde innan honom..

Jag har fått reda på så mycket dom senaste veckorna att jag först drunknade och tänkte hur ska jag orka mer???... Men så i Onsdags kände jag vare sig ilska, sorg, kärlek utan bara total likgiltighet..

För vet nu kan jag verkligen säga Emma är tillbaka .. Jag finns här och jag kommer inte försvinna igen..

Nu ska jag och Bettan skratta åt Brutna näsben, röda bilar och vackra bröllop..

*ler* I´m totally back...

Emma

Idag..

..när jag har vaknat ska jag hem och fika hos en nära vän, vi har en del att prata om så det ska bli jätte trevligt.

Snart är det dax att gå hem, så skönt...


//Bettan


Tänker!

Ibland kan det vara så att jag går och tänker på en sak. Och sen så spinner tankarna  vidare i huvudet  vare sig det är så eller inte.  Eller är tankarna rätt? Ska jag gå efter magkänslan? Eller tron? Tänker så mycket så jag inte ens kan bestämma mig hur jag ska tänka.

Har haft fullt upp på jobbet men just nu är det ganska lugnt, men jag har ändå hunnit fundera en hel del..

//Bettan

Inatt..

..har jag tagit ett x-tra pass för en av mina arbetskamrater har semester. Om jag visste att bröllopet (jag var värdinna och det innebar oxå massor av jobb) skulle innebära fest i dagarna två så hade jag aldrig tackat jag till den här natten. Jag känner mig ganska sliten och väldigt trött. Men jag är ledig i 8 dygn sen så jag får väl se till att ta det lite lugnt då. Eller varför? Man lever bara en gång och det är ju nu. Sova får man kanske göra i graven, eller kommer det vara fart och fläckt där oxå dagarna i ända!


//Bettan


TACKAR..

...BRUDPARET för ett underbart bröllop och en jätte trevlig fest. 


//Bettan

Bröllopet var helt...

..fantastiskt, Mette var så himla vacker och hennes man så stilig!! Jag grät inte i kyrkan och jag grät inte när jag höll tal men sen när jag och Mette kramade varandra så kom tårarna!!

Jag dansade, stod i baren både på insidan och utsidan, jag skrattade och jag skrattade!!

Sov nära nära...

Oj oj oj vilken bröllopsfest!!!

Emma

Om..

...jag visste det jag gjorde igår, skulle jag aldrig göra det idag....

//Bettan

Om jag är nervös....

väd är inte då Mette kan man undra =).. Om bara drygt sex timmar kommer vi att vara i kyrkan och se Mette och hennes blivande man bli äkta makar..
Jag kommer att gråta det vet jag, är numera känslig så det är pinsamt *ler*


Jag ska idag tillsammans med min vän som är toastmaster rodda det här bröllopet och jag hoppas att dom kommer att vara jättenöjda!!

Nu ska jag iväg och sola tänkte jag, slappna av lite innan kaoset börjar

Emma

Sova

Ska försöka sova, det är fullt upp imorgon. Har mycket att göra och massor att tänka på. Men det blir också en helt fantastisk dag, en underbar bröllposdag för min vän.


Idag hände en sak som gör att jag går ungefär 35 år tillbaka i tiden och tankarna dit är inget jag varken vill uppleva eller återse i mina tankar...

Ska lägga mig i sängen och tänka på hur fantastiskt livet kan vara.....

//Bettan

Vägen

Ikväll har jag/vi gjort det sista inför bröllpet i morgon. När jag gifter mig/om jag gör det så ska jag inte vara med i det sista utan det ska någon annan fixa. Kvällen innan bröllopet vill jag ha lugn och ro och bara tänka på min/våran dag.

Det gick jätte bra i kväll när vi gick igen om morgondagen, alla var närvarande och visste precis sin "plats" till imorgon, en av killarna åkte till o från där vi bor och jag pratade precis med honom.

- Tur du ringde för jag går mitt i en tunnel.Hoppas inte jag blir överfallen? Hur  e d möjligt att åka från er?

-Ok, går det bra? Var ska du? När du går din buss?

-Den gick , typ nu och nästa om 30min. En undran! Bor ni på jordens ände? El var bor ni egentligen?

-Vi bor fantastiskt bra, skog och en liten bit från stan...Typ en kvart.

-Ett hm, och han tyckte väl att det var ok, men inte att åka buss fram och tillbaka...Till jordens ände som han kallade våran väg.

Han ska komma och hämta mig imorgon kl 12 så åker vi tillsammans ut till kyrkan...
Hur ska det gå? Hittar han? Han ringer nog och frågar om vägen..Till jordens ände......


//Bettan


Om någon..

..kunde ge mig lite flera timmar på dygnet så skulle jag bli jätte glad.
//Bettan


Hört på radion

Idag hade dom en disskution på radion ang storlekar på kläder. Killar börjar med den största storleken och går neråt, killarna vill ju allltid vara stora. Tjejerna börjar med dom små storlekarna och uppåt, tjejerna vill alltid ha små storlekar.

Är det så?

//Bettan

Jobb

Hur ser din dag ut på jobbet?

Vad är det bästa med ditt jobb?

Kommer du bra överens med dina arbetskamrater?

Har du en bra chef? Eller är du chef?

Vilket är ditt drömyrke? Eller har du redan ditt drömyrke ?

Liten frågestund så här på morgonen....

//Bettan

Gå hem

Snart är den här natten över och det är dax att gå hem, så skönt. När jag kommer hem ska jag ringa några samtal och sen får jag se hur dagen blir.

Jag ville äta frukost med underbart sällskap men det blev inget av med det så jag får gå hem och äta den själv.

//Bettan

Hej mina vänner...

.. kan inte sova.. Har planerat för bröllopet och försökt skriva mitt tal.. Men får inte till det och det jag skrivit kan jag inte läsa utan att gråta.. Så när tårarna kom så fortsatte dom rinna, ikväll är ingen bra dag.. Jag har inte skrattat mycket idag, jag gråter i hjärtat och magen knyter sig..

Kanske borde jag lyssna på doktorn och äta insomningstabletter under en period och få tillbaka sömnrytmen...

Nu ska jag iaf borsta tänderna


Bettan kan du sluta jobba och komma hit... Behöver en kram

Emma

När man...

 ...gifter sig måste man ha möhippa då? Om man får en strippa på sin möhippa, ska man ligga eller stå då? Hur tänkte du här? En disskution som kom upp idag..*ler*

//Bettan


Till världens vackraste kvinna

Du, rör vid mitt inre
Du, du fyller mitt sinne
En dröm förvandlas till en verklighet
En värld, som väntar på oss

Att älska dig
Den du är
Du är allt jag nånsin önskat mig
Varje stund, varje ögonblick får liv igen
Det finns inga tvivel kvar
Jag förstod på en gång
När kärleken kom

//Bettan

Vakna nu

Kommer inte ens ihåg när jag var så  här trött senast, har en natt kvar sen är det fullt upp med bröllop, telefonsamtal och möten. När får jag sova nästa gång?

//Bettan

Min vän

Idag när jag slutade jobbet så gick jag upp på den avdelningen där min vän ligger. Det var ingen rolig syn, hon har v-sond (sond i näsan) och massa dropp. Dom skulle först göra en titthålsoperation men det gick inte så dom fick öppna hela buken. Hon vet inte hur länge hon blir kvar men det tar nog några dagar..

Min älskade vän, tänker på dig.


//Bettan

MC-bilder

När jag var hos min dotter i Katrineholm, så var det MC-kortege.
Jag tog massor av bilder (har lagt ut några av dom). I helgen hade MC-klubben satt ut en efterlysning när det gällde bilder från kortegen, så jag ringde upp honom idag, så mina bilder ska bli publiceras i deras MC -tidning och sättas upp på klubben. Han blev jätte glad, ska maila iväg bilderna i dag  när jag sovit klart. Som tack så ville han bjuda på kaffe på MC-klubben men jag sa det var en bit att åka från Stockholm till Katrineholm för en fika.

//Bettan

Glad

Min morgon började inte speciellt bra igår (måndag), jag/vi bestämde en sak som jag har funderat på hela dagen, jag hoppas att vi har ordnat upp det! Eller iaf en bit på väg.  Just nu känns det bra iaf och jag känner mig glad igen.

//Bettan


Idag på dagen..

.. fick jag samtalet som sa att jag blivit moster igen till en liten Flicka som ska heta Elif!! Lilla Elif är född 10 veckor för tidigt och jag vet att Syster kämpat för att hålla henne i magen!!!

Gratts syster och jag längtar tills hon får komma hem till hela tjocka släkten!! Kan ni fatta jag har 13 syskonbarn nu =), åh då har ännu inte en syster fått barn och 2 stycken har bara 1 var!!


Emma

Min vänJag har en vän som ligger på sjukhus, hon opererades idag. Hon ringde precis, operationen blev större än dom trodde från början, så hon mår inte bra.

Jag tänker på dig min vän, jag vet att du snart får komma hem.  

//Bettan

Inte tid

Jag ska jobba två nätter nu, men det känns  som jag inte har tid med det. Den här veckan är helt full spikad med alla möjliga saker och sen har vi ju bröllopet som är på lördag. Dom få lediga stunder jag har den här veckan dom får jag verkligen försöka ta vara på annars så kanske allt går åt skogen.

Idag vaknade jag av att det knackade på dörren, jag hade glömt att dom skulle fixa mitt kylskåp idag, jag frågade om han kunde komma senare och nu är han här. Det är fjärde gången dom lagar kylskåpet nu! Är det inte billigare och bättre att dom sätter in ett nytt?

Inatt ska jag jobba på våran nya avdelning,det är också för barn, det ska bli både spännande och skrämmande. Jag får se det från den bra sidan, jag lär mig något nytt.

Imorgon är det sova hela dagen, eftersom jag jobbar två nätter på rad. Dom håller på med bredbandet i huset och borrar ungefär hela dagarna så jag hoppas dom inte ska borra på tisdag.

På onsdag när jag går av jobbet så vet jag inte om jag kan sova för jag måste ringa ett viktigt samtal och jag vet inte riktigt vad som händer efter det, möte eller nya telefon samtal.

Idag har min dag bestått av telefonsamtal och skriva massa mail. Som tur är så kom Emma upp så jag fick mig en fika paus.

Något mera som händer? Ja, jag skulle kunna få ihop en hel bok, men jag återkommer. *ler*

//BettanKan man..

...springa ifrån sin egen skugga?

//Bettan

Dikt i bilder


Se hela bildenSe hela bilden


//Bettan
Sitter och pratar med ...

.. vänner på ansiktsboken och dom ska ut och röja ikväll... Åh det låter så härligt.. Få dra på sig haremsdressen lite smycken och ut och dansa.. Hmm jag som inte ens orkade att öppna syltburken till sonen när han skulle äta plättar *Asg*Får ta min älsklingsdress nästa gång.. Nu ska jag ta lite hostmedicin, ett par panodil zapp och sen knyta mig tror jag

Sov så gott alla!!

Emma

Nu när jag är sjuk...

.. så lusläser jag allt möjligt på nätet bara för att vara sysslesatt.. Jag fastnar på Aftonbladet där det står om Arvid som varit med om en olycka i en vattenrutchbana på ölands djurpark. Han har fått svåra skador och läkarna kan inte säga att han inte kommer få men för livet eftersom han skurit av senfästen och nervbanor. Att då få läsa att ansvarig för det här inte tar det på stort allvar gör att man blir jättearg! Det man åtminstonde borde göra är att ta det på allvar och inse att iaf 1 barn har skadats vilket egentligen är 1 för många!

LÄS HÄR

Emma

Just nu för första gången sen...

..den där dagen för en månad sen då jag träffade Andreas med Fru på Grönan känner jag en längtan.. En längtan att få en framtid med någon, att få vakna tillsammans med någon.. Vakna av mjuka läppar mot halsen, lätta smekningar över kroppen..

För första gången tror jag på att jag kommer bli kär igen.. Inte idag och inte imorgon men en dag..


Emma

Varför!

Ibland finns det så mycket som jag undrar och funderar över så att det slår slint i skallen. Jag tror jag tänker för mycket ibland och när det börjat så verkar jag ha jätte svårt för att stoppa det. Det är som om att ju mera jag tänker ju mera konstiga tankar får jag? Varför är det så? Om jag verkligen undrar en sak så kan jag tänka på det hur länge som helst  fast jag tar reda på hur det är så finns det ändå tankar kvar om det i huvudet. Ska man bara släppa och gå vidare eller ska man tänka och fundera till man är helt säker att tanken får ett slut?.När får tanken ett slut? Finns det ett slut på tankar?  Tankarna är inte alltid sårande, det kan även vara bra tankar som får mig att börja min tankeverksamhet..//Bettan

Tänker

Många tankar, både korta och långa.....

//Bettan

Jaha så ...

.. ligger man hemma med nästan 39 graders feber, snytit sönder näsan så den blöder och låter som någon tvingat mig dricka whiskey i en vecka..

Emma

Jag trodde att när man ....

.. skiljde sig så slapp man sin föredetta svärmor.. Men tydligen hänger skatan kvar bara för att hon kallas Farmor.. Denna kvinna förpestar min tillvaro avskyr henne.. Om hon bara gav sig på mig vore det väl en jävla sak men när hon ser till att barnen gråter då går min gräns... "¤#%"#&"#&¤

Emma


Provade precis...

.. klänningen till bröllopet som idag blev helt klar =).. Tjohoo vad fin den blev, tillsammans med skorna, pärlorna och väskan blev det toppen.. Nu är det bara håret kvar som ska provsättas och sen så kommer det bli så bra på deras bröllopsdag.. Längtar!! Lovar er bilder sen när bröllopet är klart!

Nu ska jag dricka en liter vatten tror jag =)

Emma

Hej jag har inte...

.. varit här inne igen...

Jag mår relativt bra, men jag har fortfarande viss ångest när jag vaknar men det blir bättre.. Var hos läkaren igår och fick lära mig andningsövningar plus en del tips om ångesten dyker upp.. Ska dit på måndag igen för ytterliggare lite kontroller. Känns för jävligt att han har fått mig hit där jag är, men jag kommer att komma tillbaka.. Han är inte värd en sekund i mitt liv..

Igår åt jag middag hos exet med familj och sen åkte jag hem till Hans-Åke och pratade lite, det behövde jag verkligen!!

Nu är det snart jobb och jag måste sätta mig och skriva talet till Mette oxå.. Shit så mycket att göra innför bröllopet, men jag stressar inte för det har jag inte nerver till!!

Kram Emma

Fina bilder//Bettan

Katrineholmsveckan 5/8-09

MC- kortage från Brogetorp-Nyköpingsvägen mot Katrineholm. Förra året deltog 335 knuttar i år var det över 400st..

Titta och njut.

Fanns hur många som helst, men jag kan ju inte lägga ut bilder på alla.

//Bettan

I´m Back!!

Det har varit ett par tröttsamma dagar känner jag.. Igår gick jag till jobbet för första gången på ett bra tag, halv sju gick jag upp och åtta var jag på jobbet. Det roliga var bara att jag började 12.. Ja menar hur lyckas man *s*.. Men det löste sig..

Nu ska jag sova!!

God natt


Emma

Jag mår verkligen...

skit skit skit... Inget funkar och jag mår skit..

Jag borde sova men jag kan inte, hjärtat bankar i bröstet i som en duracellkanin på speed.. Jag ser dubbelt så trött är jag men bara jag lägger mig får jag total panik.. Försöker andas lugnt, men vet inte hur jag ska göra...


Emma

Migrän..

..vem kom på det? Att ha migrän är inte en utav mina favoriter. Jag vaknade i morse kl 04.00 av att jag trodde huvudet fastnat på kudden, det var bara att inse att migränen kommit tillbaka, har inte haft sådan här kraftig migrän på ca ett halvår. Förrut hade jag migrän ungefär en gång i månaden men det har blivit mycket bättre, nu är det ungefär en gång i halvåret och ingen är gladare än jag för det. När den kommer på besök så vet jag att det sitter i ungefär ett dygn nu, förrut var det värre då kunde det sitta i  ungefär fem dagar och min ena ansiktshalva och höger arm domnade bort, nu är det inte på samma sätt men jag mår skit just nu..

Det har varit en aning mycket på sista tiden så det är väl också en orsak till att migränen kom på besök...

Jag som hade planerat min dag så bra, skulle ha träffat en jätte nära vän och bara haft det så trevligt, men jag får ta dagen som den kommer och hoppas på att det är bättre imorgon.

//Bettan

Mini Kräftskiva...

..blir det ikväll.. Vi blir några få men underbara människor som ska träffas och ha det underbart trevligt!! Sen har jag och Olga bestämt att hon ska dra med mig ut och lämna ångesten hemma.. Allt dåligt lämnas hemma och ut går bara glada, galna Emma =)


Hoppas ni får det roligt ikväll =)..

Emma

Kvällen har jag tillbringat...

.. med två nära vänner.. Vi har fixat innför bröllopet, det har varit världens terapi för mig. Klippa och klistra =)..


Dom har hållt ångesten borta, men just nu känner jag den komma krypande.. Tankar som far som inte ska vara i mitt huvud... Men det har varit en bra dag, en riktigt bra dag!!

Emma


Hur är det?

Det finns många olika människor här i världen och alla har vi olika smak när det gäller människor vi tycker om eller blir kära i. Jag tycker det är tur att det är så, för hur skulle det se ut om alla blev kär i samma människa? Vill vi ha det så? Nej, det tror jag inte. 
Men man kan ju inte rå för att människor tycker om en eller blir kär i en. Alla har rätt att tycka om och vara /bli kär i vem som helst men sen om det blir besvarat med vänskap eller kärlek det återstår ju att se. En vänskap kan leda till kärlek och kärlek kan vända till en otroligt bra vänskap. Hur är det då med kärlek vid första ögonkastet?

Vad tror ni?  Tror ni på kärlek vid första ögonkastet?

//Bettan

Sjukhus

Varför åker alla mina vänner in på sjukhus? Idag är det dax igen, ska följa med en av mina vänner in tilll Södersjukhuset. Får se hur länge hon blir kvar där, akuten på SÖS är ju kännt för att man får vänta ett bra tag, beroende på vad som hänt så klart. Både hon och jag jobbar ju på SÖS men inte får man förtur för det. Eller får man det?

//Bettan

Aftonbladet

 Har ni läst det här?

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5614931.ab

Jag vet iaf vad jag vill ska hända, vet du?

//Bettan

Riktiga vänner...


Jag har upptäckt att jag har 2 kategorier av vänner och den ena kategorin är den jag kommer att radera sakta men säkert.. När jag mår bra och finns där för alla, när jag fogar mig helt efter andras önskemål har jag väldigt många vänner.. Men när jag mår dåligt och tar beslutet att bry mig om bara mig, så försvinner väldigt många.. För tydligen är jag inte intressant när andra människor behöver stödja mig.. Den andra kategorin är dom som kan hantera att jag inte alltid är på topp..

Att upptäcka att jag inte har rätten att ställa krav på mina vänner, att dom inte stöttar mig som jag stöttar dom är jättejobbigt, men jag vägrar att låta det göra mitt liv krångligare.. För första gången på länge så tänker jag sätta mig först, jag tänker låta mina känslor vara dom viktiga och dom som inte kan hantera det säger jag bara.. Bye Bye...


Emma

Livet

Att gå i höga skor, är det ett bevis på att man inte tar livet för givet eller att man har väldigt svårt för att lita på människor? För då är man en bit från marken!

Att gå i platta skor är det att veta vad man vill eller kunna lita på andra människor? Då är man jordnära!

Jag går nästan allltid i höga skor.....

//Bettan

Önska eller inte!

Ibland önskar jag att man fick välja sina föräldrar.

//Bettan

Det kryper i kroppen...

..har gjort det till och från hela dagen.. Det är som att ångesten vill upp men jag vill inte släppa ut den igen.. Jag trivs med att bara vara här hemma och njuta av mig själv..

Kom hem från syster på eftermiddagen, och tog tag i en uppgift som jag dragit ut på för det har verkat så stort.. Vigselprogammen är nu klara, det tog mig inte alls lång tid, det var ju skrivaren som jobbade *ler*..

Nu ska jag krypa upp i soffan, dricka vatten och låta telefonen fortsätta vara på ljudlöst...  Svarar bara på det som verkar vara intressant =)

Emma

Jag får väl erkänna...

.. att jag ljugit...

Jag har ju sagt till Andreas att jag fått reda på var han bodde, och därför kunde kontakta hans fru hela tiden.. Nja det var kanske inte så.. Den hala ålen hade ju sopat igen vart enda spår efter sig själv.. Så jag gjorde exakt som honom jag ljög mig alldels blå och han gick på det.. Det var ju för att jag sa att jag skulle ringa henne som han erkände allt.. Men hade han haft is i magen och väntat ut mig hade han märkt att jag inte hade kunnat göra nått.. Visserligen hade jag en kompis som förr eller senare hade kunnat ta reda på det men nu behövdes det ju inte eftersom han erkände själv =)

Så hans rädsla att jag skulle stå på dörrtrappan var helt obefogad... Fast jag ska erkänna att jag har inte dåligt samvete för att jag ljög om det..

Kände att jag ville vara ärlig mot er som läser och stöttat mig i det här..

Just nu är jag hos syster och vilar upp mig.. Badar i poolen och bara har det så skönt..

Har planerat in en tjejmiddag och jag har lyckats bjuda in 10 stycken tjejer och då finns det faktiskt ett par fler som jag skulle vilja ha där, men det får liksom inte plats..

Nej nu ska vi snart grilla, det ska bli så gott..

Emma


Katrineholm

Idag ska jag åka till min dotter och resten av släkten i Katrineholm. Min pappa är väldigt dålig, så det ska bli skönt att träffa honom. Vi vet inte så mycket ännu men idag ska han till röntgen och sen när svaret kommer får vi se vad dom tänker göra.

Just nu tänker jag sätta mig med en bok och njuta av solen en stund och få tankarna på annat håll..

Ha en bra dag i solen men glöm inte smörja era vackra kroppar..

//Bettan

Kaffe

Finns det kriterier för hur man ska uppföra sig när man träffar någon för första gången? Jag har inga iaf, jag brukar ta det som det kommer och det funkar väldigt bra. Det gjorde det idag med, men vet ni vad jag gjorde? Jag drack kaffe och under samtalet så var det mycket skratt och rätt som det var så "sprutade" det kaffe ur min mun så det flög över hela bordet och på en person som jag träffade för första gången idag. Ja, vad ska jag säga! Trevligt var det och jag vet att vi kommer få lika trevligt igen...Med eller utan kaffe..

God natt och sov gott..

//Bettan


Hela kroppen var...

..orolig i natt, somnade inte förrän vid 3 tror jag..  Kände obehagskänsla i bröstet så jag vart lite stirrig men sen slappnade jag av och somnade äntligen. Min kropp är ju inställd på att inte sova mer än till senast 9 på morgonen så jag vaknade nu.. Känner mig inte utsövd kan jag lova!!

Väntar på att Mette ska skicka ett kaffet är klart...

Emma

Veckan..

..har som sagt vart helt underbar men dom två senaste dygnen har verkligen satt mina nerver på utsidan. Varför kommer aldrig en sak ensam? Utan det måste vara allt samtidigt!!!!!

//Bettan


Tack min underbara vän!!!

Jag vill ju tacka min fantastiska vän Bettan som tog hand om mig idag när det kändes som att livet sa upp sig totalt!! Jag mår lite bättre men känseln i läpparna är inte helt tillbaka än.. Men jag känner mig lugn, ett tag ville jag inte sova själv men nu känner jag mig tryggare!!

Har lovat doktorn att ta det lugnt och om det behövdes skulle jag stänga av telefonen och vara helt själv!!

Emma

Vilken dag....

Imorse får jag ett samtal att en väldigt nära vän har hamnat på sjukhus så jag ringer Emma och ber henne att följa med till sjukhuset och hälsa på. När vi är inne i stan så ringer dom och säger att det passar inte att det kommer besök, så jag och Emma bestämde oss att för att äta lunch innan hon skulle åka och jobba.. När vi ätit lunch bestämmer vi oss för en promenad över skanstullsbron, på mitten av bron blir Emma blek, och stannar..
Hon säger att det snurrar i huvudet och att hon mår illa.. Hon började känna ett starkt tryck över bröstet och var tvungen att sätta sig ner på bron. Efter ett tag vill hon inte sitta kvar utan vill gå därifrån, vi fortsätter gå över bron efter ett tag har hon tappat känsel i läppar och fingrarna börjar domna bort.
När vi kommer till enskedehallen i gullmarsplan ser jag att hon behöver stanna så jag ser till att hon sätter sig ner. Hon andas då tyngre och har tappat känseln helt i fingrarna, hon har dessutom blivit riktigt rädd.
Jag tycker att vi ska ta oss till sjukhuset men hon vill inte höra nått sånt, så jag springer och köper vatten ifall att det är så att hon har vätskebrist.
När jag kommer tillbaka är hon ännu sämre, hon har då oxå börjat tappa känseln i fötterna hon verkar dessutom svimma av en kort stund, jag skiter nu i att hon inte vill att jag ska ringa efter ambulans. Jag ringer och förklarar läget och dom lovar att skicka en så snabbt dom kan.
Under tiden vi sitter där ser hon blekare ut och jag vill att hon ska lägga sig ner men envis som kvinnan är så väljer hon att sitta upp iaf. Hon gråter och mår verkligen jättedåligt hon säger att det känns som att kroppen håller på att säga upp sig helt. Jag är riktigt orolig och ringer både hennes jobb och syster för att medela hur läget ligger till.
Efter 20 minuter har fortfarande ingen ambulans dykt upp så jag ringer upp dom och då frågar dom var fan dom är. Då frågar dom om hon inte blivit bättre och kan ta sig upp till en taxi och åka in själv. Då blir jag riktigt förbannad och talar om att detta är fan inget taxi ärende och att jag jobbar själv på sös, då ändrade hon minsann ton och lovade att skicka en ambulans så fort som möjligt!
Kort därefter ser jag till att hon lägger sig ner eftersom hon verkar bli sämre, i den här stunden börjar hon klaga på att det kliar överallt.. Det visar sig att där hon ligger är det både det ena och andra djuret.. Efter ca 10 minuter kommer ambulansen och ut kommer P & P, ja dom hette faktiskt namn på P båda två .. Dom ser till att Emma hamnar på båren och kör in oss till akuten. Väl på akuten kommer det snabbt personal som tar blodtryck, som var 168/98 och tog en massa prover. Emma ser verkligen inte bra ut och dom ser till att hon får komma in på eget rum.

Efter kanske någon timme börjar Emma få tillbaka känseln i fötterna och fingrarna har oxå börjat komma tillbaka, men hon känner fortfarande inte sina läppar.. Men någonstans här kommer oxå hennes humor tillbaka.. För helt plötsligt säger hon jag tror jag har tvestjärtar i rumpan.. Ja det kliade överallt på henne, hon sa det att berättar hon för doktorn att hon tror hon har det kommer han skriva ett vårdintyg till psyket utan att blinka..

Det var ganska stor aktivitet på akuten och det kom in mycket folk men det var oxå mycket folk som åkte därifrån.. Det kommer en sjuktransport för att hämta en äldre dam som var helt kal på huvudet förutom ett par tussar som såg ut som tunn bomull. Hon frågar Knoll & Tott vad klockan är, när dom då svarar säger hon - Är klockan redan så mycket?? - Ja tiden går fort när man har roligt säger det ena ljushuvudet.. Vi vart så paffa att vi började skratta.. Säger man så till någon som troligen spenderat flera timmar på akuten??

Efter 4 timmar kommer då äntligen läkaren, Emma var sjukt tacksam över att han inte hette Andreas!!
Han gör en ordentlig koll på henne och säger att allt verkar bra, han frågar om det hänt ngt speciellt den senaste tiden. Emma tittade på honom och säger ja vet inte.. Men... Ja hon berättar allt som hänt den senaste tiden och han säger efter en stund ja jag tror att du har fått en panikångest attack, med tanke på det du berättar så bekräftar du det.. Han berättar att alla prover var bra och Emma frågar om Urinprovet var bra oxå, jo då det var det och tydligen hade någon snäll människa tagit ett gravtest och hon var inte gravid!! Hon ska nu inte jobba den här veckan utan bara vila!

Vi åkte sen därifrån hem till mig där vi är nu!! Jag har sett till att Emma ätit en massa mat, fått kärlek och jag ska följa henne hem sen när hon är redo för det.

Jag vill bara säga till dig Andreas att jag funderar starkt på att besöka dig, du verkar behöva en käftsmäll!! Är det här ditt fel???

//Bettan

Min vecka..

har varit full av helt underbara saker. Jag har gjort massor av saker som jag inte gjort förrut och det känns bra.

Hoppas eran vecka också varit bra, jag har en och en halv vecka kvar av min semester men jag kommer att ta en dag itaget och bara njuta....

//Bettan

Idag skulle jag akta mig...

.. om jag vore du.. För jag kommer att komma och knacka på din dörr.. Vi får väl se vad som händer.....


Emma

RSS 2.0