Sov gott...

Nu har Emma och barnen gått hem, ska lägga mig i soffan och slappa,läsa boken som jag började på igår, härlig lördag kväll. Imorgon ska jag och några vänner ut, dansa , dricka gott och bara ha skit kul..Vi hörs imorgon när jag vaknat.

Sov gott och dröm sköna drömmar....







//Bettan

Middag med Emma

Dax att börja med middagen, snart kommer Emma och hennes barn hit. Emma ville inte ha vin idag sa hon för det blev en anning mycket igår, hm. Undra om hon håller det? Lika bra att korka upp en flaska iaf, jag vill ju ha....

//Bettan


Shoppa...

Just nu känns det som jag inte gör annat än handlar. Jag köpte Guitar Hero World Tour med trummor och mick till min son, tror ni det låter! *ler*...Idag var jag i Farsta centrum och köpte lite smink, träningsbyxor, stavar och svarta högklackade stövlar, vågar inte ens kolla hur många stövlar jag har nu, hm. Men det var på rea så det var bara att slå till.

Ikväll kommer Emma och hennes barn hit på middag. Det blir spagetti och köttfärsås med hot aioli och grönsaker..

Har varit ute och sprungit, det var lite halt men det gick ändå. Vad har du gjort idag?

Utmaningar, Livet & Döden


Ja, livet är ju till för att levas , så varför inte lite utmaningar, det gör bara så man växer och kommer tillfreds med sig själv..Om man inte tampas med utmaningar så tror jag att man kommer ångra det när man blir äldre, jag tänker så här; Om jag lever ett rikt liv och gör massa saker nu när jag kan, så den dagen jag ligger för döden då är jag inte rädd för den utan tänker; Jag har levt ett rikt och nyttigt liv så nu är det dax att gå vidare...Jag säger inte att jag ska dö nu, men det här är en tanke som följt mig ett tag. Jag hade hand om en dam när jag jobbade på en Palliativ avd (en cancer avd för dom som ligger för döden).

Hon sa så här; 

Jag har tid att dö nu, för jag har levt ett rikt och nyttigt liv med många utmaningar som har stärkt mig som person. Så jag är inte rädd för döden.
 Om du min flicka har upptäckt mycket under ditt liv och känner dig tillfreds med livet så kommer du inte ha dödsångest den dagen du ligger för döden, för jag tror att om man lever ett rikt liv och är för det mesta nöjd med sig själv så känner du inte paniken inför döden.

Och jag tror att hon har rätt i det hon sa..

//Bettan

Hälsoinspiratör

Mitt internet har inte fungerat på dom senaste timmarna , men nu är det igång igen...

Det händer massor av roliga och trevliga saker i mitt liv just nu och jag känner mig verkligen tillfreds med mig själv.

Jag är Hälsoinspiratör på mitt jobb och jag pratade med en av dom som har hand om Hälsoteamet på Södersjukhuset idag på eftermiddagen för jag hade lite saker som ska fixas och jag är ledig till på onsdagnatt. Vi pratade en hel del om olika saker, ex öppettiderna på vårat gym och massa andra saker jag ville veta. Nu vill hon att jag ska vara med i SÖS Nytt. Det är en tidning som handlar  om SÖS-personal och vad som händer/kommer hända där. Den går ut till alla avdelningar och mottagningar på hela huset. Jag ska prata om hur det är att jobba natt, vara hälsoinspiratör, träna och äta sunt.  Jag har fått några på jobbet att gå ner i vikt och flera att börja äta mindre och bättre mat på nätterna när vi jobbar...Jag älskar ju utmaningar i mitt liv så det här kan bara bli bra tänkte jag och tackande JA, på den frågan, nu får vi se när och hur det kommer att gå...

//Bettan

Alla lediga...

Idag är hela familjen hemma. Visst är det skönt men det värsta är att man får inget gjort. Upp kl 10.00 åt frukost sen ut på en powerwalk, trodde jag kunde springa men icke, det är ju iskana ute. Sen lunch, duscha och nu sitter jag här och undrar om jag ska orka ta mig till salongen för mitt Exuviance kit har kommit. Varför är det så när alla är hemma , jag tar mig inte för något. Fast det behövs kanske ibland oxå annars far jag ju runt som en skållad "råtta" annars..

Okej, nu har jag bestämt mig( det gick fort) hämta grejorna och handla lite till middagen och sen hem och slänga mig i soffan och läsa en bra bok. Har precis läst ut en, så nu ska jag börja på en ny(jag är en bok mal) har ca 6 böcker som ligger och väntar på att jag ska ta upp dom och börja läsa. Jag läser ungefär två pocket böcker i veckan, alla möjliga böcker..Så jag brukar ha flera stycken på lager för jag vill aldrig var utan...

Är det någon som har några tips om bra pocket böcker så lämna gärna det i kommentarsfältet.

Ha en bra fredag, vi hörs säkert lite senare...

//Bettan

Modell för en dag...



Igår så var jag på The Studio och var "Modell för en dag". När jag kom dit så blev man mottagen utan en tjej i receptionen hon förklarade hur man skulle göra och registrera sig. Sen visade hon in oss i väntrummet. Där satt vi och väntade med massor med andra människor. Sen ropade dom upp oss, då var det dax för sminkning. En underbar känsla att bara sitta där och någon annan fixade allt. Jag blev jätte nöjd både med sminket och håret. Sen var det att vänta igen. Sen kom fotografen och hämtade oss. In i en studio och jag hade tre ombyten med mig. Tröja o svarta jeans, Vit blus, väst o kjol, svart spetsklänning..
Det var så kul, fotografen var jätte bra hon visade precis hur man skulle göra och allt kände jätte bra.  Efter det fick vi vänta igen innan korten blev klara, man fick dom på cd-skiva. Bilderna blev jätte bra, dom tog 60 kort och jag köpte 45 st,  3060 kr. Ja, det var verkligen en upplevelse och jag skulle gärna göra det igen...

Efter så gick vi till en pub och drack några glas vin, det var en helt underbar dag och ett jätte trevligt avslut på kvällen...

//Bettan

Min fredag :)

Ja som sagt idag är det fredag och en helg med barnen väntar, ska bli så skönt att få bara vara ledig med dom. Idag är jag oxå ledig så jag har bestämt lunch dejt med en kollega på söder det ska bli jättetrevligt :)

Senare idag ska jag åka över till mamma och umgås tills imorgon, ska bli skönt att få komma bort lite..
Sen imorgon ska vi hem till Bettan och bli bjudna på middag det ser jag verkligen framemot. Det är så härligt avslappnande att vara där, kan verkligen bara relaxa och vara sig själv..

Sen på söndag kommer m in absolut äldsta vän och min dotters gudmor hit och äter lunch, ska bli himla trevligt.. Hon är gluten allergiker, någon som har nått bra tips på nått gott??

Emma

I´m Back :)

Jaha så tog jag då ett litet break härifrån och koncentrerade mig på andra saker:).. Det enda jag säger är att jag mår jättebra just nu, det kan ju självklart förändras men jag lever i nuet helt enkelt..

Så nu är jag tillbaka för att dela med mig av livet igen *s*

Kram Emma

Snö,blask eller iskana...

Har precis ätit frukost, idag blev det sovmorgon, så skönt. Drog upp persiennerna och såg att det snöat ute, visst är det vinter men kan inte vintern bestämma sig om det ska vara snö, blask eller iskana ute. Längtar så efter sommaren.

Idag har jag en del att göra men jag säger inget nu, utan jag kommer att berätta om det imorgon. Jag kommer iaf bli en erfarenhet rikare om allt går som det är sagt.


//Bettan

SOV GOTT.......



Nu tackar jag för mig idag och säger GOD NATT o SOV GOTT.

//Bettan

Träning & Tävling...

Jag har tränat och tävlat sedan jag var 13 år. Det började med att min storebror tränade karate och judo. Så det började med judo men det var inte min grej. Sen började jag med styrkelyft och var med i små tävlingar efter det så blev det workout och steppup i flera år. Jag sprang oxå, så jag har varit  med i både vårruset och tjejmilen flera gånger, och springer fortfarande dom loppen. Jag började spinna och tyckte det var helt fantastiskt så det gjorde jag några år. Min brorsa ägde ett gym förrut så det blev en hel del styrketräning och olika pass där. Jag var arobicsinstruktör i några år(hade eget med en kompis)..

Träningen blev som ett gift för mig, när folk skulle ut eller på kalas då var jag och tränade istället, men med åren så har jag lärt mig att det blir inte någon bra träning av att hålla på så, och man mår inge vidare bra heller.  När jag tränade som mest så kunde jag vara på gymmet sju dagar i veckan , hade pass på kvällen och gick upp fem på morgonen för att springa och jag rekomendrerar inte det till någon, nu efteråt när jag tänker på det så förstår jag att det var fruktansvärt att utsätta min kropp för det men samtidigt så var det som om kroppen vänjer sig. Så jag tänkte inte alls på det då.

För ungefär fyra år sedan så drog jag ner på all min träning pga personliga saker. Jag fortsatte springa men inte alls i den utsträckning jag gjorde förrut. För ca två år sedan började jag träna igen lite smått men intalade mig själv att det fick inte bli som förrut. Jag började på gym igen och började springa och powerwalka men gymmet la jag ner efter ca 6mån. Så nu så springer jag och powerwalkar nästan varje dag. Jag har börjat lagt in lite styrketräning men bara med min egen kroppstyngd och hantlar...Ska ta och börja på gym igen inom kort.

Det jag vill säga med det här är att visst ska man träna men gör det med måtta,  det är inte bra att bara träna, kroppen måste få sin vila oxå det är så du bygger upp dina muskler och får ditt kroppsfett att försvinna. Maten är jätte viktig i din träningsvardag men se till att inte den oxå går till överdrift, det gjorde min, tyvärr. Jag äter nog fortfarande i mångas ögon jämt så "nyttig" mat men visst jag kan oxå äta både godis, chips, pizza och hamburgare men bara någon gång i månaden eller halvåret.  

Jag har blivit hälsoinspiratör på jobbet och det är jätte roligt. Jag har fått flera stycken på jobbet att ändra sina matvanor och två stycken att gå ner över 8 kg på ett halvår. Och det är just det med att gå ner i vikt som många tycker är jobbigt för det tar sådan tid. Låt det ta tid för det är då som du kan behålla vikten sedan.

Börja med att ändra dina matvanor det är A o O när man vill gå ner i vikt sen kan man börja gå. Börja på gym och springa det behöver man inte göra med engång man kan ta det senare i viktminskningen. Styrketräning är ett jätte bra kompliment till powerwalks och löpning så det är att rekommendera men det passar inte alla. Så gör den träning som du tycker om annars så kommer du tröttna och inte träna alls. Tänk på att en kvart om dagen är bättre än en timme i veckan.

Ta en dag i taget och skynda inte på utan ta dagen som den kommer och råkar det slinka ner något gott ibland, det gör inget så länge det inte är varje dag  utan fortsätt som vanligt med bra mat . För unnar du dig inget så kommer sötsuget och då häver du i dig massor av onyttiga saker istället....Försök få en balans i dina måltider. FInns hur mycket tips som helst överallt. Gör det som känns bra för dig....

Det finns många frågor och många svar på träningen. Jag säger lycka till ,till alla där ute med träningen men tänk er för så det inte blir som jag hade det och fler med mig....

//Bettan


Slappar dag...

Skulle gjort så mycket idag men fick inget gjort istället. En riktig slappar dag. Har varit och solat, det är så skönt ,låg och tänkte på alla varma länder jag varit i, tur man kan drömma sig bort ibland...Tog sen en ordentlig powerwalk, det går inte att springa, det är ju glansis på vissa fläckar och något brutet ben har jag inte tid med...

Vad har ni gjort idag?

//Bettan

Dikt

Sitter och tänker på dig.
En tår rinner över min kind.
Och jag känner att jag är din.
Din för alltid, din för evigt.
Tårarna rinner från min kind.
Jag hoppas du vill vara min.

//Bettan

God morgon

Igår kom en vän till mig, det blev  vin och massor av prat och skratt. Inatt har jag sovit som en prinssesa och känner mig verkligen utsövd ( förra natten var inte rolig) det känns helt underbart. Nu på morgonen ska jag städa och fixa sen blir det antingen en powerwalk eller undra om det går att springa? Är det halt ute?

Vi hörs senare...

//Bettan

Vad vill jag...

... egentligen?? Jag vet att jag tycker så mycket om honom och vill fortsätta träffa honom men vilken nivå vill jag lägga det här på?? Jag säger hela tiden hur viktig min frihet är för mig och att jag trivs så bra med att bestämma allt själv. Kan man verkligen ha samma frihet om man är två?? Jag betvivlar det,  man måste ju faktiskt ta hänsyn, lyssna och respektera sin parner även om man självklart styr sitt eget liv.. Kanske behöver jag inte ens tänka dessa tankar då han kanske säger imorgon att han inte vill träffa mig mer...

Men jag vill att han ska säga att vi fortsätter och träffas och mår bra i varandras sällskap, vad som händer senare det får vi se..

Ja hur det blir vet jag väl på torsdag...


Emma

Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt till en av världens sötaste och snällaste 7 månaders pojke. Men jag märkte att det var ju inte igår mina barn var små*ler*. Jag skulle köpa flaska, napp o välling, snacka om djungel av grejor. När mina barn var små , helst tjejen för 19 år sedan då fanns det typ 3 sorters välling, 5 olika nappar och 2 nappflasks sorter, ungefär.. Nu är det värre än att gå på Ikea, en hel vägg full med grejor..Vagnen var av värsta Rolls Rolls modellen, hur lätt som helst att köra och han sov som en stock när vi var ute och gick på eftermiddagen.. Nu är jag  ganska trött, man är ju tvungen att vara på helspänn hela tiden. Så nu ska jag slappna av med ett glas vin.....

Undrar om en vän till mig kommer, hon sa iaf det, vi får se......



//Bettan

God morgon!

Somnade kl 23 igår och vaknade kl .02.00 pigg som en liten j.... det var bara att gå upp, var vaken till kl 04.00sen såsomnade jag om. Vaknade nu 06.40. Börjar jag bli gammal eftersom jag inte behöver så mycket sömn eller är det dax att  byta till dagjobb? *ler*..Men vad gör det , sova får man göra i graven....Positiva veckan...





På onsdag...

.... ska vi träffas och äta tillsammans.. Det ser jag framemot...

Emma

Äntligen hemma...

.. från jobbet, känner mig helt slut.. När jag kom hem fick jag ställa mig och diska efter syster, men är ju så tacksam att hon ställer upp :)

Har lagt barnen, sett till att dom borstat tänderna och pussat dom godnatt :)

Nu ska jag pusta ut en stund sen återkommer jag :)

Emma

Mormor?????

boxer


Jag kanske ska bli "mormor". Ja, till en boxerbebis. Min dotter och hennes sambo ska kolla runt om dom hittar någon bra uppfödare på Boxerhundar. Vi har hittat en som vi fastnat för. Så vi ska skriva ett mail och se om det finns någon valp till min dotter o sambo. Hon vet inte riktigt om dom vill ha en tik eller hane? Vi får se, uppfödaren kan säkert hjälpa till med mycket av frågorna som vi har...Min dotter är ju uppvuxen med hund och hennes sambo oxå så det blir inga problem om hur man sköter en hunden. Men det finns ju alltid massor av frågor som man gärna vill ha svar på innan man bestämmer sig...

//"Mormor" Bettan

Shoppat..

Härom dagen köpte jag tapeter till sovrummet , men det fattades en rulle så jag var och handlade den idag. Sen så hittade jag lite mera grejor som jag tyckte jag var värd att ha.*ler*

                             

Ett linne, med silvertrådar i..            En stickad tröja, grå/vit/svart/silver. 



Pärlor med strass mellan.... Och ett par skor(inget foto)

//Bettan


Livet......

Om du fick leva om ditt liv vad skulle du förändra då? ? Eller tycker du att du levt ett bra och rikt liv? Man växer när man får motgångar man måste ta tag i här i livet.Och det finns hela tiden i våran uppväxt mer eller mindre.  Man blir klokare med åren och då menar jag att man får mera erfarenhet så man kan säga, göra saker på andra sätt än man gjorde när man var yngre. Man tar kanske livet mer på allvar när man blir äldre! Eller vad tror ni? Men får man bete sig hur som helst, när man är vuxen? Både mot barn och andra vuxna. Alla tycker vi olika och det är väl en jävla tur det. Men kan man lasta vissa saker på andra människor för att "jag" mår dåligt?

Några funderingar som jag fått under mina nätter jag jobbat i helgen...

//Bettan

Vad är meningen...

... med att ligga i säng och vara superhungrig? Det kurrar i magen och jag är så hungrig att jag inte vet var jag ska ta vägen.. Åh varför orkade jag inte ta mig till affären förut....

Emma

Kom....

... hit och slå dina armar runt mig, kyss mig i nacken viska hur mycket du tycker om mig...

Emma

Sexuell frustration....

Sitter på msn och pratar med en gammal dejt kan man väl kalla honom, vi har lite kontakt till och från via msn när vi båda är inloggade.. Han är sexuellt frustrerad och han tror att han skulle kunna förföra mig... Jag undrar hur *s*

Emma


Fridfullt.....

Jag är inte trött, jag är inte raslös utan jag är lugn.. Jag ligger här i sängen med datorn i knät och sneglar till och från på tvn som absolut inte visar ngt av värde.. Jag ligger i mina egna funderingar över vad som kommer att hända under veckan, barnen kommer, jag ska jobba, städa och tvätta och sen så ska han och jag träffas..  Undrar vad han kommer säga och vad kommer jag säga??

Emma

Sista natten...

Nu är det sista natten sen är jag ledig mina 9 dygn, det ska bli så skönt. När jag jobbar fem av sju nätter så blir det inte mycket gjort. Som ni sett inget bloggande, inget liv, när jag har tre nätter på raken så blir det inget gjort förrutom jobba och sova.  Men jag ser alltid fram emot min långledighet och då känns det bättre....*ler*..

//Bettan

Jag har inte hunnit....

.... blogga idag alls... Igår var ju en sjukt rolig och trevlig kväll hemma hos Mona. Vi åt en suveränt god fisk, skaldjurssoppa med gott bröd och jättegott vin till det. Vi avhandlade ett par flaskor vin och ännu mera skratt under kvällen, vissa fick dessutom sms, gud så generöst av oss att dela med oss av vår humor mitt i natten :)

Dessutom har vi bestämt att vi ska skapa ett band så att vi kan få egna grupies, Mona ska spela Chello, jag ska strippa och Bettan ska spela tamburin, ytterst bra  *s*.. Vi har ju nämnligen kommit på att vi är lite halv stalkers *s* Dessutom har Mona numera 2 nya killar att rikta in sig på 1 trummis och 1 sångare, jag önskar dig all lycka *ler*

Vi somnade halv fem efter att vi insett att Mona faktiskt skulle jobba idag, annars vet man väl aldrig när vi skulle somnat *s*

Har köpt en snygg Bh idag, vet precis när jag ska använda den.. Han kommer inte fatta vad som hände *s*


Emma

Vin & åter vin :)

Ja nu sitter vi här och dricker vin, skrattar och funderar på att bli stalkers på heltid *ler.... Kanske vore ngt... Kanske kan man få betalt... Vilket fall som helst så har man full kontroll på spelplanen *ler*

jaha vad har vi gjort då? Jo vi har druckit vin och skickat iväg ett par mess för att se äkteheten hos vissa puckon *s*

Frågan är då om det är för mycket vin eller om det är så att vi helt enkelt har rätt *s*


Syns imorgon eller ja idag fast senare :)

Kram Emma

Jo förresten jag är ju hos Citronfikus ni som inte förstått det än *asg*

God Morgon :)

Vaknade 9 imorse av att min kompis ringde och väckte mig, har lovat att vara barnvakt nu på förmiddagen åt hennes lilla tjej, underbart söt bebis :).. Nästan så man vill ha en själv, men det är bara nästan *s*

Barnen vaknade med att dom började bråka *suck* Min dotter har fått en ny mobil av sin pappa och hon retade sin bror med den och sen var kriget i full gång, ja vad säger man??

Har iaf sovit himla gott och känner mig utvilad idag, vilket är himla skönt för en gång skull..



Kram EMma

Nu börjar dagen....

....lida mot sitt slut.. Barnen tittar på en film på 3:an som jag inte direkt hänger med i.. Jag sitter här och softar efter att ha färgat håret och lagt en ansiktsmask, passade på att ta en skön dusch oxå...

Nu ser jag att lillgrabben sover som en stock medans hans syster kämpar för att hålla ögonen öppna *s*

Kram Emma

Smeker mitt eget ego ikväll....

Idag har jag fått bevisat att jag inte alltid är den som är mest mogen... Jag skickade ett mess igår och talade om hur jag verkligen kände och att jag var osäker på om känslan var besvarad... Han ringde upp mig idag istället för att messa, vi pratade, åh vi känner nog likadan men det finns ju saker som vi faktiskt måste tänka på... Så vi ska träffas och känna efter vad vi vill och hur logiska vi ska vara, jag kan villigt erkänna att jag vill inte vara logisk alls.. Utan handlöst kasta mig in i det här och sen så får jag väl be Bettan torka tårarna om verkligheten in klarar av oss..

Men jag vill njuta, känna hans doft, hans läppar mot mina och hans armar om mig.. Jag kanske borde slänga på mig mina nya svarta underkläder med rosa band och öppna i dom så han inte kan tänka... Men som sagt vi ska ju prata.. Hmmm....

Men jag vet ju att skulle det här nu inte fungera trots att vi båda vill det, så klarar jag det.. För idag insåg jag att jag är ju helt underbar på alla sätt *S* Så en dag kommer jag ju träffa den som inte vill vara logisk och vill kasta sig handlöst in i ngt och bara njuta *ler*

Ikväll ska jag njuta av lugnet, färga mitt hår, lägga en ansiktsmask åh kanske ta ett glas vin.. Jag ska samtidigt mysa med mina barn *ler*

Har idag ätit middag med min son på restaurang :)

Emma


Helg=Jobba

Ja, då var det fredag igen och alla längtar efter att få gå  hem från jobbet, sitta i soffan , ta ett glas vin och bara mysa efter en veckas jobb. Eller så är det en party helg, innan man går hem åker man förbi någon affär och kollar om det finns några kläder till partyt i helgen. Ja, jag hoppas alla ni som ska mysa eller parta hela helgen får det riktigt trevligt. Själv ska jag jobba i tre nätter. Men jag hoppas att "Galen men underbar" är frisk så jag iaf kan få mig många härliga skratt under helgnätterna...

//Bettan

GOD NATT



Jag har haft en underbar dag i dag och jag kommer drömma härliga drömmar. Det här är en av mina bästa dagar på länge. Säger GOD NATT & SOV GOTT till er alla där ute..

//Bettan

Emma kom....

Idag kom Emma efter jobbet, det blev en hel del vin och massor av prat. Vad ska man och vad ska man inte? Finns det verkligen något som säger, det här ska du göra? eller inte?.. Nej, jag/du får väl göra som jag/du vill? Eller hur? Hur gör man? Vad vill du/jag?...

Finns det svar på allt? Förvirrande? Nej, det finns inte svar på allt..Men det finns en tro, en tro på att jag/du ska förstå.....

//Bettan

Underbar dag...

Idag var jag först på salongen och pratade med en terapeut men hon kunde inte så mycket om just det märket jag ville ha men jag köpte det ändå..Märket heter Exuviance. Jag känner två stycken som använder det och dom är jätte nöjda..Vi får se, jag återkommer när jag provat det någon vecka så får vi se vad jag tyckte om dom...



Rejuvenating Complex.   575:-
Hydrating Lift Eye Complex.  376:-
Fundamental Multi-Protective Day Creae SPF 15.  376:-

Sen var jag och åt lunch och shoppade...

                                            
Klänning med massor av fransar.                Och en tröja..            Pärlörhängen (inget foto)

När jag är ute och handlar så har jag oftast tur att det jag vill ha är det rea på, tröjan var det halva rea priset på och klänningen var det 10% på....Ja, det är bara tacka och ta emot...

//Bettan







Det snöar...

.. å jag är inte ett dugg imponerad på det kan jag säga *s*..

Fick idag reda på en sak som gör att jag förstår nästan att min mobil e lite tyst, måste ta mig i kragen och reda ut det.. Men vet bara inte när.. Men det kommer...

Kram Emma

God morgon!

Ja, då var det morgon igen, dagarna bara rinner iväg, snart är det midsommar *ler*..Ok, det är några månader kvar men snart vänder det blir varmare och solen börjar skina mer...Idag ska jag träffa Galen men underbar, vid salongen och kolla vad jag ska ha för ansiktskrämer.

Nu ska jag städa, duscha och fixa lite grejer. Vi hörs om ett tag..

//Bettan

Kärlek..

Jag vet inte vad det är men just nu känns det som mitt liv är fullt av kärlek. Man behöver inte "vara" kär för att ha kärleken i sig. Om man har kärleken i sig så tror jag att det syns på utsidan av kroppen oxå. Just nu så känns allt så bra men jag vet oxå att imorgon kan hela min värld rasa men jag är en livsnjutare av sekunder , minuter och timmar. Så jag lever för nuet och ser vad som händer imorgon....Njut nu och må bra.....

//Bettan

Slav av mobilen...

Ja jag känner mig så just nu.. Vill att den ska ringa eller pipa till av ett mess... Jo jag vet jag kan höra av mig själv, men vägrar vara en igel för jag är ju faktiskt en snigel *s*

Kram Emma

Dröm eller verklighet!

 Jag låg i din famn och vi smekte varann. Jag vände mig på mage och du pussade mig från fötterna och ända upp i nacken. Jag ryser till och vänder på huvudet och ser dig le, vilken känsla, ditt leende är som solen på sommaren, helt underbart och jättte varmt. Du fortsätter din väg över min kropp, jag känner hur jag blir varm och het. Jag vänder mig om och vi omfamnar varandra i en het kyss. Det känns i hela kroppen, jag blir varm och hjärtat slår några extra slag. Vi kysser varandra länge och väl och våra varma kroppen ligger mot varandra. Jag känner dina andetag och dina hjärtslag. Jag känner hur mycket jag älskar dig , hur hela min kropp vill ha dig mer o mer. Jag öppnar ögonen, jätte varm och het. Men var det bara en dröm eller har det hänt i verkligheten?

//Bettan

Hudterapeut....

 Det blev inte mycket sova av idag, 3 timmar..Men det känns ganska bra ändå. Har varit ute med hundarna i nästan 1tim , solen skiner och jag med den.*ler*...Imorgon ska jag gå till en hudterapeut och kolla vad jag ska ha för krämer till ansiktet, har fått tips av min arbetskamrat, Galen men underbar. http://www.exuviance.eu/sv/bakgrund.html .

Sen ska jag in till stan och äta lunch och shoppa lite. Har jag tur så hittar jag just den klänningen jag vill  ha när jag ska gå på  på QXgalan 2/2...

//Bettan

Får man längta??

När jag lägger huvudet mot kudden så känner jag  hans doft, åh det enda jag vill är att han ska komma hit och slå sina armar runt mig.. Men jag är för feg för att säga det, jag vill inte verkar för på.. Så jag sover själv....



Emma


REA-kläder....

Lägger upp bilderna på kläderna jag köpte igår, 800kr drog hon av på rean... Kunde det bli bättre, nej.... 



Klänningen är i spets med en svart  underklänning och siden band i bak..


vanlig enkel stickad klänning(tunika) 



Stickad klänning med knappar....



Linnne fullt med massor av paljetter..

//Bettan


Mina älsklingar...

        

Så här ligger alltid mina hundar, när nakenhanen fryser så kryper han upp och lägger sig runt pufftikens päls och borrar in nosen.

//Bettan

Nykysst :)

.... Så är jag ensam igen... Vilken mysig kväll det var, helt klart en underbar man.. Vi åt min goda mat, drack gott vin och lyssnade på musik och pratade hela kvällen..

Vaknade imorse med armar om mig och mjuka kyssar på halsen.. Kan man få vakna så varje morgon??

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova ett par timmar.. Om 2 timmar kommer jag höra hans röst när han ringer för att väcka mig..

Kram Emma

Fika & shoppa

Igår på dagen så mötte jag Emma och en vän till oss för en fika. Jag hittade tre klänningar och ett linne på rean, lägger ut bilder på dom senare...Sen var det hem och färga håret och klockan bara rusade iväg. Jag var tvungen att springa för att hinna med bussen till jobbet i går kväll. Varför går tiden så fort när man har roligt? Eller när man har massor kvar att göra innan man måste iväg till jobbet?

//Bettan

Bränd minigris.....

Ja det är så det är.. Jag solade idag 25 minuter så skönt så, men tänkte inte på att min hud inte fått ljus på ett halvår.. Herregud har bränt delar av min kropp man inte ska..

Åh jag har en dejt idag, kul för honom med en bränd minigris...

Men iaf, maten är i ugnen , vinet på kylning.. Fast han kanske vill ha mjölk den här gången.. *funderar*

Nervös så in helvete är jag iaf fast vi träffats flera gånger..

Ja ja återkommer imorgon!!

Kram Emma

Fel bedömning.....

Ibland undrar jag vad folk håller på med. Hur kan man sätta ut ett omdömessystem som ska tala om hur våra barn som går i årskurs ett har klarat sig i skolan första terminen om inte ens lärarna eller rektorerna vet hur det går till??  Hur många barn har inte fått fel omdöme eller inget omdömme alls? Är det inte bättre att börja med ett system som alla fattar? Och som är lika för alla skolor? Tänker politikerna överhuvudtaget innan dom sätter igång med något??
 
Hur är det möjligt att det får gå till så här? Hur många barn blir fel bedömda? Eller inte bedömda alls?

Det är viktigt att barnen idag får en bra start i skolan och då är det väl ännu viktigare att det bli ett riktigt och inte ett felbedömande resultat.......

//Bettan

God morgon!

Har sovit hur bra som helst i natt, så bra att jag vaknade kl 04.00 och kunde knappt somna om. Ibland kan jag ha "förvariningar" när något händer/hänt så jag hoppas det bara var att jag var utvilad.(Ska berätta om en sak sen, ang mina förvarningar). Jag jobbar långvecka denna vecka , det innebär 5 nätter på 7 dagar, det är tufft men värt det för sen har jag mina 9 dygnsledighet.

Idag ska jag träffa Emma, får se om hon har lust att följa med ner till centrum. Ska köpa ett PSP 3 spel till min son och lite annat..

Vi hörs igen om en stund.....

//Bettan

Tankar som far....

... runt i mitt lilla huvud finns det gott om.. Men jag känner mig lugn och avslappnad faktiskt, tänker på vissa saker som kommit upp idag.. Hur jag faktiskt vågade ta tag i en sak som stört mig otroligt mycket, har inte vetat hur jag ska tala om att jag var för snäll för att visa min ilska.. Jag gjorde det ikväll, det som stör mig med folk det är att så fort man tar upp så ångrar dom självklart det dom gjort eller så talar dom om hur absolut korkade dom varit.. Men ska det ta nästan 2 veckor innan man kommer på det och måste man själv alltid vara den som tar upp det??

Ja frågorna är många men vet inte ens om jag är intresserad av svaren... Nä nu ska jag se om jag kan sova snart!! Annars kommer jag tillbaka :)

Emma

Om livet vore lätt...

Om livet vore lätt och man inte hade några motgångar, hur skulle vi som människor kunna växa i våran roll då? För vi växer ju när vi får motgångar som vi måste arbeta med. Fast det är jätte jobbigt så måste vi ta oss igenom det för att klara oss. Vi är som djuren ute på slätten, ta för dig annars klarar du inte dagen.Det är inte mycket här i livet som vi får gratis. Gratis, nej vi får inget gratis , allt vi gör får man kämpa för. Vill man verkligen något så är det bara du själv som kan göra det till din verklighet.

Allt som händer gör att vi växer, att vi till slut kan ta motgångar med mod istället för att alltid skylla ifrån oss på andra.
Om jag mår bra så kan det smitta av sig till andra, men när jag mår dåligt då mår oxå dom i min närhet dålig. Jag tror att om vi lär oss att ta motgångar så växer vi i våran roll som personer och då får vi oxå ett fungerande nätverk. Alla får vi motgångar här i livet och vi måste lära oss leva med det och se framåt inte bakåt. Jag vet att livet inte är lätt och den som säger att det är det den människa vet inte hur det är att leva. Alla människor har rätt till ett fungerande liv, ett liv som är värt att leva.

Att man mår dåligt vissa dagar det gör man, men jag tror att då växer vi oxå, inte vill jag må dåligt varje dag men ibland så suger livet något  så fruktansvärt ,men låt det göra det i några dagar för att  sen försöka att ta sig igenom det för då har vi vuxit i våran roll som person.....

Livet har vi bara till låns och vi vet inte hur länge vi får låna det...

//Bettan

Begagnade ragg...

Har precis fått höra av Citronsirap att hon blir utbjuden i sin blogg av diverese män eller möjligtvis desperata fån.. Men det är då den svenska avundsjukan kommer in och jag känner att jag vill oxå ha ett desperat fån efter mig som bjuder ut mig .... Nu kan jag visserligen inte säga nej tyvärr jag är lyckligt gift utan jag får helt enkelt säga att jag har så mycket relationsproblem att du ska lägga benen på ryggen och springa.. Eller det kanske är just det dom redan gör när dom läser om allt skit som varit sista tiden..

Citronsirap erbjöd mig hennes begagnade ragg men jag vill ha nya färska desperata fån :)


Emma


När jag ser mig själv ....

... i spegeln idag är det någon annan än den jag såg igår.. Ja det är inte ens den personen jag såg imorse..

Igår när jag tittade mig själv i spegeln såg jag en trött, sliten och ytterst ledsen och besviken person, imorse så jag en trött , sliten och fundersam person ... Nu ser jag en trött, sliten men väldigt tacksam Emma som är så glad att hon har alla sina vänner runt om sig som orkar stötta...

Igår såg jag allt som nattsvart och inget var bra, idag kan jag verkligen se att jag har massor av positiva saker i mitt liv.

Nu ska jag ringa min dotter och son och säga att jag älskar dom och fråga om dom vill dejta morsan i veckan med god mat och en härlig glad mamma :)


Kram Emma

Finns det något mer att säga?

Har varit och handlat lite smågrejor idag. När jag var i en av affärerna så hittade jag dom här. Kunde inte låta bli att köpa dom till Emma..

               

//Bettan

Han smeker mitt ego...

Frasse har bestämt sig för att vara den som smeker mitt ego idag.. Han säger gulliga saker, men samtidigt säger han att han har framställts som en mansgris.. Jo det har han och han är väl egentligen en *asg* men jag gillar Frasse iaf för han märker när man behöver lite positiv feedback :)

Så kram Frasse

Emma

Idag har jag skrattat...

Ja jag har verkligen skrattat idag, fick ett mess från Västerås där det står jag förstår att du är ledsen vill du prata med någon som lyssnar och finns här för dig och dessutom är jävligt kåt.. Jag tänkte för mig själv samtidigt som jag skrattar åt messet ,  har det slagit slint för karln så jag ringer upp och frågar om kåtheten är för att göra extra krydda på samtalet eller?? Då säger han nej men det fick dig att le... Ja det fick det faktiskt.. Sen pratade vi ganska länge om hur det var igår, han förstår inte heller hur jag kan vara så snäll.. Sen gick samtalet över på helt galna saker som vanligt, så jag skrattade så tårarna rann...
Ja så idag har det runnit tårar oxå men av helt andra anledningar och dom har varit glada...

Förstår inte varför jag inte sett hur den här personen var och jag undrar var jag rädd att förlora honom som vän?? Ja har ju massor av vänner som får mig att skratta och som ser när jag verkligen behöver dom. Så idag bestämmer jag mig för att det är slut med att bli uttnyttjad för att smeka andras Egon.. Men jag välkomnar någon som kanske kan tänka sig att smeka mitt under den här veckan som kommer :)

Kram Emma


Behandla andra som du själv vill bli behandlad

Igår gick jag hem till Emma, vi hade ett långt samtal. Ibland är det så att man måste lyssna på sig själv för att orka med sig själv och andra. I vissa situationer måste man bara tänka på sig själv. Hur mår jag nu när det är så här? Orkar jag med den här situationen? Ska jag leva med att någon/några alltid säger ; Du som alltid är glad du kan. Men det är klart jag kan men måste man alltid vara glad jämt?
  Jag har oxå känslor som gör att jag blir ledsen och förbannad men när man visar dom blir folk runt omkring oroliga och undrar; vad händer? Varför gör hon så här, hon som alltid är glad? Men jag behöver inte alltid vara glad för att ni ska tycka om mig, jag är den jag är fast jag oxå kan vara ledsen ibland och bli sårad.

Alla har vi motgångar här i livet men varför ska dom gå ut över andra, ta tag i dig själv och se om det blir bättre ,om inte så kan man inte skylla saker på andra när just jag/du mår dåligt. Om någon mår dåligt så "lägg" inte det på någon annan utan försök att hitta i dig själv vad det är som gör att du mår dåligt.
Igår pratade vi om 10 saker.  Då sa jag börja räkna bort dom. Ok, vi tog tag i en sak, då var det nio kvar. När jag gick så var vi iallafall några steg neråt och det är så man får göra ta en sak i taget och räkna neråt , ta bort en dålig sak varje dag, sen är du snart nere på noll och då har du vunnit över dig själv...För när man mår dåligt då dyker ofta flera dåliga saker upp som legat och grott, så för att komma till sans med allt så börjde vi räkna neråt..

Alla har vi våra skellett i garderoben mer eller mindre. Och om jag nu har gjort något varför ska andra runt omkring springa och prata om det? Det finns något som jag hatar här i världen och det är när folk ljuger om mig/andra, folk får gärna prata om mig/andra men ljug inte för sanningen kommer alltid fram i slut änden. Och vad har man vunnit då? Antagligen har man förlorat en vän, en kompis eller kanske sin partner. Är det värt att ljuga , nej, att undan hålla sanningen kan var en sak för att inte såra någon jätte djupt men det kommer ju oxå fram till slut, så innan man börjar ljuga eller undanhålla sanningen, säg som det är istället. Visst kan man bli sårad men det är väl bättre och vara sårad för stunden än osams för livet?

Man behöver inte älska alla människor men man måste faktiskt respektera folk för det dom gör/är....

//Bettan

Orkar du ta ansvar för ditt beetende??

Igår föll jag ihop fullständigt, orken och lusten gick bara ur mig. Det kändes som om att jag tappade fotfästet totalt, när grät jag så där mycket senast?? När rasade jag ihop så mycket att jag inte ens orkade bry mig om vad som hände runtomkring mig??

Ja det var längesedan det hände, men det kanske är nyttigt som Bettan säger att även jag visar mig svag innför andra och vågar be om stöd och hjälp. Ja Bettan kom ju igår och kramade mig och pratade med mig, lugnade mig och fick mig att lyssna. Det var hon som satt i soffan och orkade se mina tårar och lyssna på mig när jag pratade samtidigt som jag förbannad att jag alltid är så satans snäll mot allt och alla, att andra glömmer att även jag har känslor.


I allt detta ringde Olga, hon var orolig eftersom hon läst här att jag inte mådde bra, TACK för att du ringde gumman det betydde massor. Olga var även den person jag avslutade kvällen med i telefon, åh då skrattade jag åt henne och kaninen som hon försökte klippa klor på. Åh hon lyssnade oxå och förstod och förbannad att vissa människor verkligen är egocentriska svin....


Ja innan Bettan kom pratade jag med Mona över Msn åh hon den stackarn som jobbar så mycket tog sig tiden och läsa det jag skrev och komma med bra och användbara råd.. Hade jag bara haft möjligheten Mona hade jag kommit och gett dig en kram och tackat 1000 gånger om....


Men du som enligt mig svikit mitt förtroende och verkligen struntat i att jag försökt prata med dig vet du hur jävla trött jag är på dig?? Vet du hur trött jag är på att smeka ditt satans EGO hela jävla tiden för att du ska må bra.. För vet du? Du smeker tamefan aldrig mitt EGO för att jag ska må bra.. Allt handlar jämnt om att du mår dåligt och att det varit så jobbigt, åh så ber du om ursäkt för ditt beetende som det var i höstas.. Åh jag lyssnade och sa det är lugnt jag förstår men gör inte så igen utan prata med mig då istället.. Ja det var en självklarhet från din sida, vi var ju vänner och det var så du skulle behandla mig..

Om jag är din vän och jag vet hur du behandlar mig så vill jag verkligen inte veta hur du behandlar dina fiender....


När du igår skickar mig mess och talar om att jag har en skruv lös så tänkte jag att ja det kanske jag har, men jag insåg oxå att hela du är som en omonterad ikea möbel fullständigt oanvändbar.. När du kläcker ur dig är vi gifta eller och jag känner tack gode gud för att vi inte är det, för skulle min man behandla mig så skulle jag tagit ut skilsmässa på en gång..


Att få det slängt i ansiktet att alla våra samtal bygger på en bunt lögner ja det sänkte mig totalt, jag trodde inte det om dig och jag trodde aldrig att jag var så förbannat korkad att jag gick på det heller.. Men som vanligt tror jag det bästa om alla..


Du skrev till mig det sista du gjorde igår, jag orkar inte med sådant här.. Jag blev faktiskt inte förvånad för du är inte personen som orkar ta ansvar för ditt eget beetende och har tillräckligt mycket självinsikt för att se dina egna fel....

Jag tänker inte säga att jag inte njutit, skrattat och levt sen jag träffade dig för det har jag.. Herregud vad jag har haft roligt, någonstans smeker jag mitt eget EGO genom att säga det tror jag även du har haft..

Men nu är det slut.. Jag har raderat ditt nummer, dig på msn och även på ansiktsboken är du borta.. Vi kommer att träffas det vet vi båda, vi bor ju inte långt ifrån varandra.. Men nu då jag möter dig kommer jag inte att ge dig en kram, nä du kommer inte ens att få en blick.....

Emma


On my way....

Är på väg till Emma...Ska jag ta med en flaska vin? Ja, det kan behövas, kanske två?

//Bettan

Idag är en riktig skitdag...

orkar inte mer nu...

Emma

Vart tog dagen vägen?

Sitter här och dricker ett glas rödvin och undrar vad dagen tagit vägen? Vakna nio imorse sen var jag ute och sprang. Efter det åkte vi och handlade grafit kort och ett nytt W O W card till min son..Sen var det dax att börja med middagen(blev tidig middag)...Och nu sitter jag här i mina egna tankar....Undrar om jag ska gå en sväng till Emma?

//Bettan

Helt plötsligt kom ångesten

åh den river hårt i kroppen....

Emma

Har du inget eget liv???

Har fått reda på saker som gör mig så förbannad ju mer jag tänker på det faktiskt.. Jag trodde inte folk störde sig på sådant och defenetivt inte att dom var tvungna att berätta om det för andra.. Kan inte ens tänka mig att det skulle vara av ngt jävla intresse för någon annan heller, men tydligen så har den här människan trott det..

Sen fick jag reda på en sak, som jag anklagat mitt ex för och som inte var sant, nu spelar det ingen större roll men ändå.. Jag vill på ett sätt ringa och säga du det här jag sa till jag vet nu att det inte var sant, men vad spelar det för roll egentligen... Kanske för honom... Men bryr jag mig om det??


Emma


Jag har blivit faster i natt :)

I natt eller tidigt imorse blev jag faster igen till en liten flicka :)... Det är mitt brors 3:e barn och det är den andra flickan.. Jag är glad att allt gått bra :)

Träffade ju min bror för 1,5 vecka sen och då sa han att på lördag är det dags för lördagar verkar vara en bra dag :).. Åh ja idag är det ju lördag dock en vecka senare :) Dessutom var det planerat till idag ....

Längtar efter att få ge bror med fru en varsinn kram och hålla i den lilla flickan :)

Ja så har dom mitt 12:e syskonbarn fötts *s*

Kram Emma

Är på jobbet...

När klockan ringden 0645 trodde jag att det var någon som drev med mig... Herregud hur kan det vara så att jag kämpar mig upp var 3:e helg dessa tider... Varför har man inte någon som ligger i sängen och håller fast en och säger stanna hos mig.. Skulle jag stanna?? Troligtvis inte för mer arbetsmoral än så har jag, komma en stund försent skulle jag nog kunna sträcka mig till *ler*

Idag jobbar jag till klockan 15:30 sen är det direkt hem och träffa mina barn, äta god middag och se på tv.. Längtar...

Finns i och för sig andra saker jag längtar efter oxå :)

Kram Emma


Min lilla fiskbulle...

Just nu pratar jag med en söt liten fiskbulle :)



Emma

Lev i nuet....

Man ska leva i nuet för man vet aldrig vad som kommer att hända. Vad är det för fel att njuta av stunden? Om nu stunden kommer att infalla hur länge som helst, låt livet ge oss en njutning för den tiden. Slutar njutningen så har man iaf njutit av den stunden man fick tillsammans.  Att släppa på känslorna man har kan ofta bara ge goda tecken tillbaka. Den andra personen kanske inte vågar vara så öppen i början av ett förhållande att det kan uppstå många missuppfattningar. Att få njuta den stund  man har tillsammans är något man bär med sig hela livet vare sig man är tillsammans med personen i fråga eller inte i framtiden. Man älskade varandra och njöt av stunderna man kunde vara tillsammans, så fortsätt och njut av livets gåva och det är KÄRLEKEN....

//Bettan

Borde jag lyssna??

Citronsirap säger hela tiden att jag ska sluta vara en snigel på valium men vågar jag det?? Vågar jag känna pirret i magen igen och orkar jag falla som en trasig dagmask när det sen inte blir som jag hoppats på.. Hon säger att det är värt varenda liten skråma men är det så?? Vågar jag lita på dig citronsirap???


Emma

Är det inte konstigt..

Att konkurrans får någon att säga saker som den annars inte gjort.. Visar ett större intresse än tidigare och kan inte förstå varför det ens fanns konkurrans.... Blir gulligare, trevligare och sötare för stunden.. Sen när man tror att den försvunnit återgår man till sitt lite nonchalantare jag...

Men om vi säger så här, vem säger att konkurransen försvunnit?? Åh vem säger att den inte är mer intressant än tidigare..


Emma....


Lider med er...

Har två i min närhet som mår så jäkla dåligt, har haft kontakt med båda nu på eftermiddagen och jag känner mig så satans maktlös. Vill stötta, krama och gråta med dom, men jag har lovat att backa...

Men ni vet vilka ni är och att jag finns här dygnet runt ..

Kram Emma


Dikt

Du får mig att skratta.
Du får mig att gråta.
Du får mig att känna mig levande.

Vi har inte varandra.
Vi kan inte beröra varandra.
Vi kan inte skratta o gråta tillsammans.

Men kan vi förlåta?

//Bettan

Bloggkrig

Imorse lyssnade jag på RIX morgonzoo. Amelia Adamo var där, hon dissade just det här med bloggbråk. Hon och många med henne, vi förstår inte varför människor hoppar på andra människor på det här sättet. Nu finns det olika bråk och vissa människor går för lång. Det finns regler också för oss bloggare. Ska det vara menningen att vi ska behöva ta bort alla "Anonyma" för att vissa människor inte vågar stå för sin åsikt? När det gäller "privata" saker är det bättre ta det anskite mot ansikte och sluta outa folk som inte vill vara med på alla bloggar..

Vissa människor njuter av att bara kasta skit på andra människor, men jag tror att dom har så tråkigt  liv att dom inte har annat att göra än att läsa igenom alla bloggar( eller reta sig på andra överhuvudtaget)  och sen sitta och reta upp sig på olika saker. Alla är vi olika och det skulle väl vara fruktansvärt om alla människor tyckte samma sak.

Man kan inte älska alla men man ska respektera folk för det dom är/gör.....

//Bettan


Sovit.......

Fast jag är ledig från jobbet så går jag upp varje morgon med min son både när han ska till skolan eller till praktiken på sin pappas jobb. Så jag har aldrig en riktig sovmorgon, men idag när jag hade väckt och skickat iväg honom så la jag mig i sängen igen. Gissa när jag vaknade? Kl 10.30 snacka om slut. Men nu känns allt på topp igen. Va ute med hundarna i 8 minus min stackars naken hane höll på att frysa ihjäl.....

//Bettan


Snart är det jobb....

Ja nu är det snart dax att börja helgens jobb.. Att kombinera helgjobb med barn är ju extra svårt.. Men med hjälp så går det bara bra!!

Så vi kanske syns senare :)

Kram Emma

Jag drömde i natt..

.. om smekande händer, lätta pussar och dig. När jag vaknade kl 3 i natt var jag övertygad om att du låg där bredvid mig och att jag skulle kunna krypa in i din famn. Längtar till nästa gång...


Emma

Vad är bloggvett??

Får man skriva vad man vill på bloggen?? Får man använda sig av sin yttrandefrihet hur man vill på bekostnad av andra människor??

Jag anser att min och Bettans blogg är våran blogg men att vi måste för att behålla läsare och få nya läsare ha respekt för andra människor. Ska jag skriva något speciellt frågar jag mina vänner, familj eller kollegor om det är okej, säger dom nej så respekterar jag det. Vill dom vara anonyma respekterar jag det med och dom får ett annat namn eller är hon/han.

Min blogg är min bikt inte andras.. Vill någon bikta sig via kommentarer är det helt okej och frivilligt, men jag biktar mig inte åt någon annan.

När jag stänger ner bloggen på kvällen vill jag känna att det jag skrivit och det jag kommenterat är något jag står för.

Emma

Veterinären...

Nu är det dags för veterinären igen med katterna, verkligen härligt att kånka på 2 katter som väger 5-6 kg styck ;)

Emma

Döden har följt mig ett dygn.....

Har precis vaknat, nu har jag gått av efter två nätter. Känner mig ganska slut inte i kroppen men i hjärnverksamheten. Det har hänt mycket mitt senaste dygn så jag känner mig allmänt förvirrad..Först ett telefon samtal innan jobbet som inte var roligt, sen kom jag till jobbet och fick veta att min arbetskompis svärfar precis dött.  Och natten fortsatte med tråkigheter.  Vi har försökt bearbetat döden under mina 10,5 tim arbetspass i natt. Så döden verkar ha föllj mig det senaste dygnet....

Så nu vill jag bara lägga mig och försöka komma tillbaka tillvardagen.. Tänk att döden kan dra musten ur en helt, det är jätte jobbigt. Varför tänker man alltid på massa saker när någon dött? Ex; Tänk om det händer mig, jag som vill göra bla bla bla...Varför gör man inte det när man känner för det ,nä då tänker man ; jag tar det en annnangång. Men nu är det så att den där andra gången kanske aldrig kommer....

//Bettan

Igår kväll...

Hade jag en jättetrevlig kväll med mina vänner och kompisen från Mary Kay, som vanligt blir man utfattig av att bara titta på grejerna men man vet ju hur bra sakerna är så det är det värt.

En kompis stannade kvar och drack vin med mig en stund sen gick hon hem till sitt.. Sen drack jag vin med någon annan, vi lyssnade på musik och pratade... Sen blev jag bara mera och mera förvirrad men det känns som att det lossnar..

Vaknade tidigt och hade en härlig morgon, somnade sen om och vaknade halv elva.. Jag känner mig inte förvirrad direkt längre men jag är fortfarande en snigel på valium *ler*


Kram Emma

Livet, döden.....

Idag fick jag reda på att ditt liv inte längre finns. Du har somnat in i en sömn du inte kommer vakna ifrån.
Du kommer till ett annat liv. Ett liv du nu får leva utan smärta och massa krav.
Vi glömmer inte ditt humör, ditt leende, ditt otroliga sociala beteende.
Vi tänker på dig nu och ibland.

//Bettan och fler med mig......

Nu är det möte..

Idag är det möte på jobbet mellan 9-15 och helt ärligt det vem orkar *s*


Vi syns senare :)

Emma

Nu är det kväller...

Jaha så var det kväll igen efter en dag på jobbet. Har precis kommit hem och sitter och pratar med syster som haft hand om mina barn ikväll igen.. Imorgon är det pluggdag för min dotter med Farmor, som är gammal lärare. Toppen att hon ställer upp varje onsdag då hon kan. Så då sover hon hos pappa så dom har tid att sitta ordenligt med läxorna, sonen blev ju jättesur att hon skulle sova hos pappa så nu ska båda göra det...

Så jag blev alldeles själv imorgon kväll.. Har ju tjejerna här på Mary Kay och fika men sen då vad ska jag göra då?? Hmm vad tycker ni??

Emma

Mary Kay :)

Imorgon kväll kommer det kompisar hem till mig och ska titta på Mary Kay produkter som en annan vän visar.. Ska bli jättetrevligt att sitta där och umgås över allt smink :)

Får hoppas bara att Latte maskinen fungerar då, idag när min granne var inne och tog en fika så tog det säkert 10 minuter innan den vill fungera..

Är det inte härligt att kunna sitta och njuta av en god kopp kaffe på morgonen och skvallra om livet *ler*.. Ja va pratas det om när vi träffas, karlar, barn, karlar och barn.. Finns det ngt härligare :)

Emma

Igår......

blev jag och någon som står mig väldigt nära fruktansvärt osams. Jag sa ngt som hon tog som att jag hade en attityd mot henne vilket resulterade i att hela busskön vände sig om och tittade på min mobil där det bara kom höga toner från. Hon sa saker som gjorde mig ledsen och chockad och det gick inte att resonera. Vi slutade sen prata i telefon och jag skickade henne ett sms som hon missförstod, det slutade med att vi skulle ses utanför mig. När jag ser henne så får jag en klump i magen, så här förstörd kan väl ändå inte min vän vara.
När jag börjar prata är hon tyst, så tyst har jag aldrig varit med om att hon varit. När jag pratar ser jag tårarna som rinner längs kinden, jag vill så jävla gärna krama om henne och trösta men jag hade bestämt mig nu ska detta bara sägas. Hon pratade lite sen lyssnade hon...  Jag förklarade att hon måste söka hjälp om hon ska orka med sitt liv, hon hänger på en skör tråd just nu. Efter en stund frågar hon har du ngt vin hemma?? Jo jag har en flaska, som jag sparat till ett väldigt speciellt tillfälle.. Åh det kan inte bli ett bättre tillfälle än det här..

Så vi gick upp till mig och öppnade en flaska Paternina Rioja Gran Reserva 1994, och pratade om livet, både allvarliga saker och helt sorglösa ting...

Hon vet att jag finns här, jag lyssnar och jag känner hennes smärta, men jag kräver oxå att hon hittar hjälp. Jag tror och hoppas att hon nu kommer se själv hur illa det är.

För du vet raring jag älskar dig och vill inte för allt på jorden att du ska sluta orka vara just DU!!

Puss Emma

Vänner.....

Man behöver inte alltid ses eller höras för att veta att man har bra vänner. Man vet ändå vem som är en riktig vän....



//Bettan


Svara på det här.....

1. Vad får dig att gråta?

2. Vad får dig att skratta?

3. Vad får dig att bli riktigt arg?

4. Vad frå dig att bli riktigt glad?

5. Vad anser du är en riktig vän?

6. Är du själv en riktig vän?


//Bettan


Förvirrad kärlek....

Jag vill jag vill inte, det känns ungefär som jag sitter och plockar blad från en blomma.
Ja,nej,ja,nej.
 Allt känns så rätt men ändå så fel!
Hur kan 1+1=2 om inte kärleken+kärlek=tillsammans?

//Bettan

God Morgon...

Ja nu är klockan 07:41 och jag har varit vaken en timme drygt, känner mig trött och på rätt dåligt humör. Att tampas med min dotter på morgon är inte det lättaste, hon är som en ilsk tiger när det är som sämst.. Vilket gör att mitt humör blir inte mycket bättre...

Var är mannen som kysser mig långsamt på morgonen, kramar mig och talar om hur mycket han tycker om mig.. Kliver upp sätter på kaffe och sen glider ner en stund i sängen igen.. Där vi tillsammans kan tampas med barnens humör på morgonen , äta frukost tillsammans.. Ge varandra en puss hej då.. Ha ett skönt sus i magen när man väl kommer iväg....


Allt blir härligare och bättre när man är 2 faktiskt på alla sätta och vis...

Emma

Ska det vara så här???

Känner mig splittrad mer än någonsin, jag börjar tvivla på min egen förmåga att se min egen lycka.. Vad är det jag vill ha?? Hmm tankarna bara snurrar och snurrar och sen tar dom fan ett varv till.... Emma

QX Gaygalan 2009

Jag ska gå på QX Gaygalan på Cirkus den 2/2-, med två vänner till mig. Jag vill alltid vara ute i tid och nu ska jag försöka hitta en klänning som jag ska ha på mig. Jag vet att det är ett tag kvar men det brukar ta lite tid för mig att bestämma mig, eller så har jag hittat något och i sista stund så känner jag att nej, det var inte den jag ville ha, så typiskt mig.... Ska den vara kort, lång? Svart eller i färg? Ja, om jag ändå kunde bestämma mig.

                                    

                           


Det finns hur mycket fina klänningar som helst så hur ska jag kunna bestämma mig?

//Bettan

Galen men underbar....

Idag har jag varit på lunch hos min arbetskamrat, Galen men underbar..Vi blev fem stycken. Vi fick sallad med zatziki och vitlöksbröd. Och till efterrätt fick vi min andra favorit, morotskaka. Jag tackar igen för jätte god lunch och trevligt sällskap.

Vi kom in i disskution på hur folk beter sig mot andra.  Vissa människor har en förmåga att "dra" musten ur andra. Själv har jag jätte svårt för att säga nej, när jag egentligen inte har någon lust. Men jag jobbar på det och det har blivit mycket bättre. Men vissa människor kan verkligen såra andra med att manipulera dessa människor så dom får dåligt samvete för att inte "du och jag" gör saker tillsammans.

Hur ska man berätta för den här personen att;

"Jag blir faktiskt sårad när du hela tiden trycker ner mig för du inte tycker jag gör saker med dig".

"Det känns inte bra för mig att du blir sur varje gång jag inte kan så jag får dåligt samveta att jag MÅSTE  träffa eller göra saker med dig"

Det här är jätte svårt, man vill inte såra någon annan men ska den här personen få göra så här mot mig så jag mår dåligt? Absolut inte, men hur säger man ? Hur gör man för den här personen ska förstå utan att det ska bli massa missuppfattningar? Och att jag fortfarande tycker om personen men jag tycker inte om hennes/hans beteende mot mig.


//Bettan

Ja vad säger man....

Sitter och funderar på vad jag vill, åh frågan som kommer upp hela tiden Vet jag vad jag vill??? Svaret blir nog nej på det, jag känner mig glad, förvirrad, osäker och framförallt trött på mig själv. Åh jag vill att det bara ska komma som en bixt från klarblå himmel, men idag lär det ju inte hända med det här vädret...

Är helt slut i kroppen och är på väg till jobbet...

Emma

God morgon

Igår kväll hade jag sådan huvudvärk och ilningar i huvudet så jag trodde det nästan var dax att åka in till sjukhuset. Men med en god nattsömn vaknade jag nu på morgonen och mådde bättre men jag känner att den fortfarande ligger på lur, tror det är min migrän som håller på...

Idag ska jag på lunch. Så nu på morgonen blir det både städa och träning. Har precis fixat så vi har ätit frukost och ska nu skicka sonen till skolan....

//Bettan


Har orden betydelse??

Hur stor betydelse har orden egentligen?? Är det så att man går efter orden eller går man efter handlingen?? Jag sitter och funderar vad jag själv tycker och om jag känner mig på ngt sätt påverkad..

Nu har jag suttit i 25 minuter med det här inlägget jag nästan söker besvikelsen i kroppen men den infinner sig inte.. Isället bubblar skrattet och jag har insett att jag är nöjd, glad och verkligen tillfredsställd med mig, mina vänner och min familj..

Emma

Har storleken betydelse?

Idag har jag och Storsnorre eller är det Lillsnorre disskuterat storleken på snoppar. Har storleken egentligen någon betydelse? Genomsnittet för killar är 13-15 cm. Och en genomsnitt på vagina är ca 12cm? Är det sant? Ja, enligt vetenskapen och dom borde kanske veta det?

Men har storleken någon betydelse? Vad tycker ni?

//Bettan

Älskar..........



Jag älskar semlor, det är bland det godaste jag vet, tyvärr måste jag säga för jag kan verkligen inte avstå från dom. Har precis fikat och ätit en semla, så gott...

Vad tycker ni om semlor?

//Bettan

God morgon...

Redan söndag, men för mig gör det inte så mycket jag är ledig till på tisdagnatt. Idag blir det storröja här hemma, det ska ut saker och in med nya. Jag har köpt en ny databänk och massor annat som ska upp..Måste iväg, hörs senare..

//Bettan

Haft en jättetrevligt kväll

Har varit hos min granne och vi har druckit vin och ätit jättegod mat som hon lagat :).. Spenat pasta med kyckling ost sås och massa gott, suveränt gott.. Hon har en underbar liten dotter oxå som charmar vem som helst.. *ler* Hon har en son som gör det samma men han var ju inte där just nu.. Pratade om allt möjligt, ja som det brukar vara...


Så tack för en suverän kväll och kram tll dit Erika :)

Emma

Dikt

Det gick ett tag.
Jag kände mig stark.

På vägen fram var det
som allt bara försvann.

Tankarna kom tillbaka
varenda vaken stund.

Jag trodde att detta kan
jag klara, jag känner
mig stark.

Det blev värre med tiden.
Tankarna kom i vaken stund
och i drömmen.

Nu har det gått ett tag
och jag känner att jag
måste ta steget fram.

Det steg mot att veta att
jag klarar det själv.

Tankarna virvlar och minnet
kommer fram, men nu vet jag.
Jag klarar att ta ett steg i taget
och att ensam också kan vara
stark.......

//Bettan

En helkväll..

Ja, igår var vi hembjudna till Mona, Citonsirap. Det var verkligen trevligt. Men att hon bodde mitt ute i skogen.( en underbart fin lgh). När vi kom på att vi skulle åka hem mitt inatten så var det så att vi missade ju både buss och tåg( se Emmas inlägg). Men här kommer några bilder.


Här gick vi, lite småruggigt...




När vi gick förbi den här så kändes det inte bättre, tänk och bli överfallen och släng på tippen.



Sen kom den här skylten och då började vi undra , vart är vi egentligen??? Men vi fortsatte framåt, envisna som vi är..



Till slut hittade vi iallafall fram till tåget men precis när vi kom dit så gick både tåget och bussen. Då var klockan runt två.. På skylten står det Tåg mot Stockholm avgår 06.01..Det var bara att ringa taxi..

Men kul hade vi...

//Bettan


Ikea idag...

Bettan drog med mig till Ikea eller rättare sagt jag bjöd in mig själv så rastlös jag va.. För vad kan vara bättre än kolla in saker när det är så långt till Lön och ingen har pengar.. Utav någon outgrundlig anledning så tänker hela jävla stockholms befolkning precis samma sak.. Svettigt blev det med alla människor runtomkring :)

Nu är jag iaf hemma men ska smita över till grannen och få god mat och ett glas vin :)

Emma

Han väckte mig...

Jag sov så skönt, har i och för sig vaknat ett par gånger under morgonen men somnat om lika skönt..  Så ringer telefonen när jag ligger och sover så där jätteskönt i min säng. Då är det Västerås, vi pratar en stund sen tycker han att jag ska somna om. Jo hej du med den rösten ända in på kroppen?? Nä det går inte, jag klarar inte ens ligga kvar i sängen eftersom tankarna börja fara..

Ja västerås jag vet att du läser bloggen och att ditt ego nu kommer uppgå till storleken av Globen men vet du ska jag berätta en hemlis??? Det skiter jag i *asg*


Emma :)

Babes in Holy panic.....

Så tog vi oss ut till Mona i barkarby på 56 minuter vilket vi tyckte var helt okej, klarade ju av att dra ett par skämt sisådär för varandra så att det gick rätt snabbt.. Samtidigt fick jag skoj mess från Västerås som vi skrattade åt så tiden gick fort.

Väl hemma i Monas fantastiskt underbara lägenhet blev vi bjudna på gott kallt vin och fick umgås med en fantastisk kvinna.., Ja du Mona du är ju så jäkla härlig :)

Under 6,5 timme satt vi och pratade, skrattade och var nog till och med allvarliga några få minuter ibland :) När vi sen inser att vi ska faktiskt ta oss från Barkarby mitt i natten.. 01:42 lämnar vi Mona glada över en trevlig kväll men stressade för att hinna till Barkarby Station som låg en bit bort. Enligt Mona var det bara att gå längs cykelvägen över en parkering och sen cykelväg igen... Hmm funderingarna var långa ifall kvinnan ville bli av med oss eller vad *s*. Iaf så går vi så vi har blivit tillsagda, helt plötsligt stelnar Bettan till hon hör ngt, Oj hoppsan var det bara en bil från motorvägen.. Ja det var ju läskigt..

Vi missar pendeln och bussen bara med 2 minuter vilket gör att vi står totalt strandade i Barkarby station 02:05, inga bussar ingen pendel ingenting... Okej vi skickar ett mess till Mona som vi misstänker sitter hemma i pyjamas och skrattar i godan ro.. Vi får iaf tågtiderna för tunnelbanan från Akalla.. Snabbt ringer vi taxi och beger oss i illfart till Akalla, väl där får vi springa för att hinna med tåget som gick 02:27.

Vi hann på och slänger oss ner på sätena och tänker att nu är vi iaf på väg hem till vårat underbara Tyresö, på tunnelbanen kliver det på 4 killar, den ena större än den andra.. Dom sätter sig på olika platser, en sätter sig så att han sitter med ansiktet mot Bettans rygg men kan titta mig rakt i ögonen. Dessa killar är fruktansvärt obehagliga och när dom sitter och skrattar tittar på oss och pratar ett språk jag inte förstår då känner jag en rädsla krypa upp längs benen..

Den här killen som stirrar på mig, han obehagliga ögonen klädde av mig för att sen både sätta på mig bakifrån, framifrån och säkerligen sidledes innan han klädde på mig igen... Han blick var verkligen genomträngande, vi började känna en stor ångest och när vi börjar närma oss fridhemsplan säger jag till Bettan vi byter här, jag reser mig upp då stannar tåget i tunneln. Bettan och jag stirrar på varandra och ser nog rädslan i bådas ögon och känslan av att vi måste av nu. Nä tåget väl kommer in på station och öppnar dörrarna så är vi dom första att kasta oss ut, och med snabba steg skynda oss till den gröna linjen. Gissa vilka som följde efter men dom hann aldrig med våran tunnelbana..

Väl där andas vi ut och bestämmer att vi ska gå på Mcdonalds på sveavägen för att sen ta nattbussen upp vid Åhlens, ett bra beslut enligt oss.. Vi gick in och åt med alla andra dårar där och sen skyndade vi oss upp för att ta bussen för att upptäcka att den inte går därifrån på helger utan bara vardagar, så ner igen för att ta tunnelbanan till Slussen för att slutligen kunna åka hem...

När jag gick in genom dörren var kl 04:30....

Så ni förstår att vi klarade oss helskinnade hem...

Emma (Bettan sover säkert redan)

Behöver ingen karl!!!

Nu är det bevisat jag behöver ingen karl.. För första gången på 2,5 år har jag rensat avloppet för badkaret på egen hand och det betyder att jag äntligen klarar mig själv... Trodde jag skulle spy och ringa hyresvärden iaf men skam den som ger sig jag gjorde det :)

Emma

Träningsvärk....



Jag har jordens träningsvärk idag men det känns bra för då vet jag att träningen har gjort nytta.
Tror ni han haft träningsvärk eller värker det hela tiden? Är det här snyggt?

//Bettan

Nej jag har inte avvisat någon...

Min telefon har inte varit igång på 4 dagar vilket resulterade i när jag nu fick igång den så ramlade det in sms till mig.. Varav ett stod det att jag avvisat västerås sms, nej det har jag inte, utan telefonen har inte varit igång helt enkelt.. Trasigt simkort och trasig telefon.. Men nu är den igång iag..



Vill bara säga om denna telefon att det är en skit telefon  :)

Emma


Blir det någon lunch??

Ska träffa barnens extra mamma och min granne för en lunch, sitter här och väntar på att extra mamman ska höra av sig. Problemet är väl att hon bara har en egen klocka som hon går efter.. När min klocka är 12 är hennes halv tolv osv... *s*

Så kom igen nu brudar så går vi jag är hungrig ;)

Emma

Om du vill...

kan du följa oss via BlogLovin så blir du snabbt uppdaterad när det händer ngt hos oss :)

Vi följer alla våra favorit bloggar så att vi hela tiden håller oss uppdaterade :)


Emma & Bettan

Vilken kväll....

Vi började kvällen med några öl och sen åt vi mat.



Jag åt Ceasarsallad..



Nemo åt kött och Emma hamburgare emd pommes frites.



Det blev en hel del dricka*ler*



Det var jätte många som sjöng.


Som sagt vilken kväll, det är inte många gånger jag har dansat på Gröna Jägaren men det gjorde jag och Nemo igår( hur är det med knäna?) . Det var hur trevlilgt och kul som helst. Jag, Nemo och Maggan vi var kvar till vakterna nästan kasta ut oss.


På väg hem..



Älskar natt bilder




Min ytterdörr...Hem ljuva hem.....

//Bettan

Lilla syster Opererad !!

Min lillasyster blev opererad för sin varböld i natt, allt hade gått bra men hon var lite upprörd över att alla läkare hade varit i hennes ålder och varit män. När hon skulle förklara att alla var män så sa hon att kirurgen var man, sjuksköterskan var man och sömnsnubben var man.. Ehh menar du narkosläkaren ja sömnsnubben... *s*

På frågan om hon hade ont så svarade hon ja, men hon är en kämpe och kommer hem i eftermiddag.. Skulle kunna lägga ut en bild på bölden men jag avstår för eran skull :)

Emma


Skjut mig...

Har jag ngt förstånd?? Nej det betvivlar jag starkt vissa dagar för det här är ju löjligt, jag ser ju till att jag inte sover själv.. Nu kan jag inte enbart skylla på katterna utan enbart på mig själv *suck* Eller ja det är defenetionsfråga vem man egentligen ska skylla på..


Tack Nemo för en jättetrevlig kväll även om jag avvek lite tidigare ... God mat, god dricka och trevligt sällskap.. Hoppas Bettan och Maggan höll dig igång :)

Emma


Idag gick slemproppen

Mötte min bror och hans söta fru på tunnelbanan idag och slemproppen hade gått så nu håller vi tummarna för att det kommer en bebis snart *ler*

Emma

Nemo............



Nemo, ring oss.....

//Bettan

Ut i kväll....



Vi kanske ska ha på oss flytvästar, det brukar ju spillas eller kastast en massa öl där.Eller så vi inte drunknar i ett ölfat kanske...*ler*. Nemo kan ju simma men det kan inte en minigris....(eller kan dom det?)

//Bettan

Klädval när man träffar en Nemo??

Sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig när jag träffar Bettan och Nemo ikväll, för det jag har nu tror jag inte fungerar så bra, tror inte ens jag blir insläppt på Gröna Jägaren. Jag har då samma kläder som igår , orkade inte leta efter andra kläder efter den här helvetesnatten. Så nu har jag gråa träningsbyxor, svart tunika och ljusrosa munktröja, håret slarvigt uppsatt med en klämma och två klädsamma mörka ringar under ögonen...



Vad tror ni en Nemo kräver att man har på sig?? Eller är han bara glad om man klär på sig överhuvudtaget?? För det kan ju inte vara snyggt utan, träffa en blek naken minigris kan ju inte vara för upphetsande..

Bettan vad ska du ha?? Eller är du oxå i valet och kvalet om du ska vara naken minigris eller påklädd minigris??


Som ni ser kommer dom mörka ringarna bli svåra att dölja.... Hmm nått svart kanske *asg*


Kram Emma


Sex....

Varför är det alltid skandal när kändisar har sex? Har inte alla människor sex? Tänk att det kan var så kul att hänga ut någon så fort man har haft sex eller inte. Jo, för ibland är det så att man inte ens haft sex men personen i fråga men personen säger det iallafall, varför? För att den personen vill ha uppmärksamhet och bli känd? Kändisar har väl lika mycket sex (eller inte) som alla vi andra? Man väljer väl själv om man vill ha sex med en eller flera. Det är väl iallafall upp till var och en. Men det är klart ,man kan också tjäna en jävla massa pengar på att "fejka" att man har haft sex med en kändis, men är det värt det? Sanningen kommer väl alltid fram? Vem sårar man mest, kändisen eller sig själv?

Eller vad tycker ni?

//Bettan

God morgon!

Har sovit som en prinssesa hela natten .Det hör till ovanligheterna att jag kan sova så här bra flera nätter i sträck så jag känner mig verkligen utvilad, så skönt:) Vad ska jag göra nu? Det blir städa. fixa och träna, undra hur kallt det är? Kan man springa?

Ikväll ska vi till Gröna Jägaren på middag med Nemo:)

//Bettan

Ikväll....

Ska vi till Gröna Jägaren med Nemo och ta en öl eller två och äta lite middag. Det ska bli jätteroligt jag hoppas bara att jag blir människa tills dess för det här går ju inte :(

Emma

Livet suger...

Efter ytterliggare en natt utan sömn så efterlyser jag nu en sängplats utan löpande katter och migränmedicin som fungerar jag är fan inte människa längre känns det som..

Emma

Känner mig ensam....

Ligger här hemma ensam i sängen och känner att gud så mysigt det skulle vara men en varm kropp intill mig..

Någon som kryper upp bakom , lindar sina armar runt mig, viskar godnatt i mitt öra och sen känna läpparna mot min nacke..
Att sen få vakna av att känna dessa armar omkring sig.. 


Emma

3 kåta hyndor under samma tak..

Så är iaf min verklighet just nu, mina 3 honor löper samtidigt och det är ingen höjdare kan jag säga.. 1 är jobbigt , 2 är anskrämligt och 3 trodde jag inte ens existerade....

Hur ska jag kunna sova i natt??

Åh jag som ska orka med en middag gröna jägaren med Bettan och Nemo..


Emma

Sex mot disk & tvätt??

Ja just nu gör jag nästan vad som helst bara nån kommer och diskar och tvättar :)

Emma

Porrbild på Frasse i Cykelbyxor :)

Jag måste säga det att "sexigare" karl i cykelbyxor får man väl leta efter  *s* Så håll till godo med Frasse :)

Emma

Emma leker trollkarl...

Vi kände att vi ville ha lite musik på våran sida, tänkte att så jäkla svårt kan det ju inte vara *s*... Jag har lyckats sätta dit spellistan och sen inte få bort den trots att koden försvann.. Sen ops var den borta för att sen komma tillbaka....

Så nu har jag lekt trollkarl...

Har ni några önskemål på låtar så är det bara säga till :)

Emma & Bettan

Toarulle!!!




Den är ju så underbar :)

Emma & Bettan

Tjejdrama inte min grej..

Varför missförstår kvinnor varandra jämnt?? Varför har vi svårt att lyssna in vad den andra säger och tänka steget längre. Att man inte håller med behöver inte betyda att man är negativ utan bara att man använder ett annat perspektiv. Jag är skitdålig på tjejdrama men har en jävla tendens att hamna i det... Jag är en ärlig person och har väl ibland svårt att vara finkänslig.. En killkompis sa till mig att du är fasiken mer man än jag... Tar jag det som en komplimang eller vad?? Emma

Bli en rockstjärna

Det kan var mångas dröm. Min son har Guitar Hero, det är så jävla kul. Just nu sitter dom tre stycken grabbar och spelar ROCK, ni kan ju bara tänka er hur det låter. Men det gör inget, huvudsaken dom har kul och att dom vet att dom kan vara här om dom vill. Undrar vem som blir ROCK kung, hade jag varit med hade jag vunnit*asG*.....

Har du spelat det någongång?

//Bettan

Pratat i tel........

Har suttit i tel i två timmar med Emma´s syster Lena.Och pratat varböl, hon ska till sjukhuset i morgon och se om det blir operation eller inte..Min förra svägerska hade också en varböld precis på samma ställe och den la jag om var tredje dag. Jobbar man inom vården och vänner får sådana här saker får man ställa upp, ett arsle mer eller mindre...*asg*..

Sen ringde telefonen igen för ungefär tionde gången idag..Känns som jag pratat i telefonen hela dagen i dag, skavsår i örat.*ler*...

//Bettan

Bettan ring mig!!

Var är du hur ska jag kunna komma om du inte ringer???

Kram

Emma

Vill du knulla med mig??

Ja det var ju standardfrasen på förra 112 kryssen, undrar om det blir så den här kryssen med.. För jag stod ju mest som en fågelholk och stirrade på karlarna och tänkte vilka jävla skåp dom är... Finns ju i och för sig karlar utanför den båten som både är och beter sig som rena lagerskåp men ändå *s*

Så vad säger du Bettan & Mona är ni redo för det`??

Kram Emma

Mary Kay

Har en god vän som är kosnult för Mary Kay och jag har haft ett par träffar hos mig och känner att det är dags igen.. Jag älskar produkterna :)...



Allt smink till 50% (ej mineralsminket)
Så nu ställer jag frågan till mina vänner skulle du vara intresserad??

Kram Emma

Helvete....

När jag skulle dra upp persiennen i köket så kom jag på att den var trasig så nu hänger den på halv stång. Så jävla irriterande...

Någon som kan hjälpa till kanske?

//Bettan

God morgon!

Sovit så bra inatt, så nu är jag utvilad..Idag börjar min son skolan efter lovet. Så nu är det dax att göra frukost och fixa lite.

//Bettan

Migrän...

Migränen kom i natt, klockan 2 vaknade jag av att huvudet kändes som en tickande bomb.. Fy fan säger jag bara... Ingen sömn har det blivit hur ska jag orka..

Emma

Jaha kan inte sova...

Sitter i min nya pyjamas och tycker den är underbart skön.. Mitt nya nattlinne i guld är så jäkla snyggt, underkläderna var perfekta och den svarta klänningen var underbar :)..

Så kan man sammanfatta det...

Men nu är det så att jag kan inte sova, har ont i ryggen och känner inte för att ta en värktablett men borde sova med tanke på att jag börjar 8 imorgon.. Behöver sömn...

Emma

Får man ha..

Killkompisar om man är tjej och tjejkompisar om man är kille??? Jag har alltid haft massor av killkompisar både när jag var yngre och även nu. Ja, som ni sett på våran blogg så är jag inte så ung längre men jag känner mig absolut inte som det årtalet jag är född på..*ler*. Men jag vet att alla tycker inte att det är ok, min undran är varför?.. Vi disskuterade det på jobbet och vissa där tyckte inte det var ok att ha en kompis av andra könet om man inte träffades alla?  Är det jag som är onormal eller? Varför det? Om man har en vän/kompis av det andra könet och det fungerar bra så varför inte? Man kan faktiskt både få och ge varandra jätte mycket....Mina barn har jätte fina kompisar av andra könet fast dom inte är tillsammans som par utan bara är vänner och det fungerar jätte bra och jag hoppas det kommer att fortsätta så....

Vad tycker ni, kan tjejer ha killkompisar och killar ha tjejkompisar?.

//Bettan

Var tycker du vi ska åka??

Nu har vi lite planer för en tält trip där alla som känner oss är välkomna att följa med.. Tror nog att Bettan behöver det stödet.. Frågan är vart fan ska vi åka??

Några förslag??

Emma


Galna saker....

Jag älskar att göra galna saker, hitta på nya saker , träffa nya människor och bara få ett rikare liv. . Men tyvärr, TÄLTA, nja. Emma! Du måste ha en jävligt bra resplan och massor av sol för att jag ska gå med på det. Men kan du övertala mig så varsegod...

//Bettan

Det är en trött Emma....

Som sitter här... Känner mig trött och sliten... Ska hem till Bettan sen för vi har lite planer för vad som händer framöver.. Kanske får jag med henne på mina planer, men lite övertalning vad tror ni *s*

Emma

Det händer mycket nu...

Måna bollar luften och man vet inte vilken man ska kasta först :)...  Jag behöver ju att det händer massor runtomkring mig hela tiden för då fungerar jag som bäst faktiskt.. Att hela tiden få kasta sig in i saker för att sen luta sig tillbaka och se vad man åstakommit det är väl härligt :)

Planera planera planera.....

Men du Bettan den där tågluffen i augusti den måste vi ju börja fundera på *s*

Emma

Livet........

Nu har jag vaknat. Skönt att ha sovmorgon. Idag blir en städdag nu ska hela julen ut....

Tänkte på det där som jag alltid har sagt "jag vill inte dö nyfiken" och det kan jag tala om att det kommer jag inte heller att göra...Jag har gjort många saker i mitt liv. Både bra och dåliga men jag kan inte säga att jag ångrar det jag gjort nu när jag ser tillbaka på livet. Just när jag gjort vissa saker har man väl haft jordens ångest men sen har jag tänkt att för varje sak jag gör/gjort så blir mitt liv rikare och jag växer...Vissa saker i mitt liv skulle jag vilja att man kunde vrida tillbaka klockan och stanna en stund och bra njuta, andra grejer ligger i bakhuvudet och jag kan ta fram dom när jag känner jag behöver det. Och sen har vi saker jag "inte" vill ta fram men dom kommer ändå och det är en bearbetning som jag jobbar på.

Men jag tycker nog jag levt ett rikt liv och jag kommer att fortsätta med det till den dagen jag inte kan längre. Jag älskar livet, fast det kan verkligen "suga" ibland och ångesten är fruktansvärd men som sagt för varje sak som händer så blir jag rikare i mitt liv och kan ta det med lugn istället för att brusa upp och känna, vad i helvete jag vill inte leva.

Fast dagen suger och ångesten knackar mig i pannan så känner jag  att livet är ju något vi fått och det måste vi ta hand om själva , det är ingen annan som gör det åt mig.


//Kram Bettan


Sex utan känslor....

Läste på Citronsiraps om sex utan känslor.....

Jag kunde för mitt liv inte förstå när jag var yngre hur man kunde ha sex men någon man inte var kär i, för det var ju så det var man träffades blev kär och sen hade man sex, iaf i mina ögon. Det var tills jag träffade den man som fick hela  min kropp att pulsera av lust, var jag kär?? Nej absolut inte, utan det var ngt hos honom som fick mig att vilja slita av honom kläderna kasta honom på sängen och se till att han stannade där tills min lust ebbat ut. I början skrämde dessa känslor mig och jag kände mig helt dum i huvudet som faktiskt såg denna man som ett rent sexobjekt..

Till slut lät jag lusten ta över och herregud min skapare vilken lust... Jag upplevde saker jag aldrig gjort förr...

Så mitt motto är i livet att jag inte ska dö nyfiken.. Åh det tror jag inte heller att jag kommer att göra *s*

Emma

God Morgon :)

Efter en natt av skratt och annat roligt så är jag nu på jobbet och är dödstrött.... Jag brukar inte ha ringar runt ögonen men det har jag faktiskt.. Ser gammal ut men känner mig ung iaf..

Kram Emma

Hitta en kompis...

Nu är det dags att ni hittar en varsinn kompis till den 31/3 för då åker vi på kryss igen och det är 112 kryssen som avgår från värtahamnen med Galaxy båten...


Jag och Bettan har bokat in oss i en 2 bäddshytt med dubbelsäng eftersom man aldrig vet hur många man kan få plats där i sist vart vi 8 stycken i en säng funderar på att slå det..

Åh som sist kommer vi självklart ta kort på så många rumpor som möjligt :) Så vill du ha möjllighet att hamna med din rumpa på våran blogg så ringa Silja 08222140 och boka på er :) Så syns vi där!!!

En liten parantes Bettan fyller 43 så vill ni verkligen se till att hennes födelsedag blir bra kommer ni :=

Kram Emma & Bettan

Brukar du använda vaselin???

Åh i sådant fall till vad???


Emma & Bettan

(ni ska bara veta vad man kan fundera på över en flaska vin)

Tänk om ni hade Bettan :)

Då skulle ni må skitbra för det gör jag .. Här får jag kärlek och värme, dessutom varm mat varje dag om jag vill.. Kan ett förhållande bli bättre?? Jag behöver inte bo med henne och jag kan komma och gå som jag vill.. När hittar jag mannen som jag kan göra så med.. Nä Frasse nu menar jag inte dig för jag vägrar rotsuga ska du ha klart för dig :) mycket kan jag göra men det har fan gränser....

Så ett råd skaffa en egen Bettan...

Puss

Emma

I´m Back from the Forest....

Ja nu jävlar är man tillbaka på fast mark igen och tillbaka till den trygga världen med toaletter som fungerar, duschar som faktiskt avger vatten och inte bara grumlande ljud.. Värmen som tryggt kommer från elementen och att man inte behöver springa ut och hämta blöt ved för att farsan var lat i höstas...

När jag ställde mig i duschen så lät jag nog som om jag fick jordens bästa oralsex, för jag tänkte skälv varför låter jag så här???..  Att känna det varma vattnet strila över min nedkylda kropp var bättre än en orgasm ja iaf idag.. Men om det är någon som vill överbevisa mig så hör av er *asg*

Så nu sitter jag här hos Bettan och njuter av en flaska vin lånad från min gulliga granne. Inte ens det fanns på landet, ja menar vem fan står ut utan värme och vatten om man inte ens kan få sig ett glas vin...

Ja ja nu dröjer det länge innan jag luktar gammal socka över helt kroppen delat med skogsbrand, så syrran vi syns till våren :)

Kram Emma

Kamp.....

Har precis haft en jätte tuff "kamp" med mina hundar, jag har ju två kineser, en nakenhane och en pufftik. Jag vet dom är inte stora men dom har en rottweilers styrka, kraft och sinne....Naken=ingen pälsvård men han älskar det. Pufftiken=pälsvård och hon hatar det. Hur går det ihop? När jag badar dom och sen ska föna tiken så står hanen och "pratar" till han blir borstad (med en babyborste) och fönad. Medan hon "pratar" av skräck. Har just haft kampen med borsten, fönen och kloklippning...Pust. Har haft schäferhundar förrut och det var aldrig några kamper om sånt här....

Finns det någon där ute med tips, eller någon som har samma sak med sina hundar?
Vore trevligt med lite tips.....

//Bettan

Äntligen...

Äntligen kommer Emma hem från urskogen, tillbaka till civilisationen..Ja, hon har iaf lärt sig hur man levde på 1800-talet..Eller hur min älskade vän. Skita utan vatten och vakna till isbjörnar under täcket  när elden brunnit ut, det är hon inte van vid...Vi har inte träffats på flera dagar men både pratat och messat med varandra men det är ändå inte samma sak. Så nu har jag precis pratat med henne och hon är på väg HEM, ja till sig alltså. Men jag bad henne duscha och byta kläder, för dom luktar nog inte så gott*ler*, blandningen av brandrök och inte duschat på några dagar är inte den bästa doften.*asG*.......Sen kommer hon hit på vin och middag..

//Bettan


Vildmarksliv, varböld och vägen hem...

Har precis vaknat i denna iskalla boning, tänkte när jag vaknade att ett fönster står öppet någonstans, men sen kom jag ju på att jag är här ute i Åkersberga skogen och leker vildmarksliv. Hasar mig upp för att se vad syster är någonstans och varför vi inte har någon värme med tanke på att jag jobbade med elden igår och luktade skogsbrand hela jag... Ja inte för att dofften idag är speciellt annorlunda för jag doftar faktiskt skogsbrand nu med..

Iaf syster har iaf pratat med sin chef om att hon har en varböld i arslet och inte har kunnat sova på halva natten och att hon inte klarar att jobba, då säger chefen att hon behöver ett sjukintyg för det eftersom det är julhelg och många sjukar sig bara därför.. EHHH jaha det kan jag säga som oxå jobbar där att det står fasiken ingenstans... Men men nu ska hon få träffa en kvinnlig doktor som ska klämma på den... I värsta fall skär dom upp den och ni skulle sett ansiktsfärgen som lämnade hennes ansikte *asg*.....

Kl 1 ska hon vara hos doktorn och sen beger jag mig hem med min son som är sjuk och min dotter som har sådan hemlängtan att hon såg ut som en hundvalp igår...

Det första jag ska göra hemma är att duscha och sen krypa ner i mjukisoverallen :)

Kram

Emma


Borde sova...

Men kan inte lyssnar så fint på min syster som ligger och snarkar så skönt.. Hon har så ont stackarn av sin böld som fasiken eskalerat i strl över dagen.... Det kommer nog inte blir så roligt med den...

Men nu ska jag sova...

Puss och god natt!!

Emma

I´m too sexy for you...

Japp så kände jag när jag gick förbi en spegel nyss att jag är så satans sexig att det är läskigt... Jag hoppas ni förstår att jag dryper av ironi.. Jag vill ha en dusch, en borste, rena kläder och min egen säng.... Men det kan jag inte få..

Hela jag luktar skogseld efter vårat eldande...

Emma

Jag vill åka hem...

Nä nu räcker det med vildmarksliv för mig, imorrn åker jag hem.. Det här pallar jag inte, att känna ångest att inte få ställa sig i en varm skön dusch.. Att känna ångest för att disken är överfull att man inte kan dricka hur mycket vatten man vill...

Ångesten över hur jävla kallt det måste vara imorgon bitti när jag vaknar och elden slocknat och det är svinkallt igen... Usch man kanske skulle vakta elden hela tiden....

Kan nån hämta mig och köra mig tillbaka till civilisationen???

Emma

Varm i hela kroppen...

Känner hur värmen sprider sig i hela kroppen hur jag äntligen känner mig varm...


Syster har äntligen fått igång värman i huset så skönt...

En varm och god Emma

Vildmarksliv i Åkersberga...

Ja det är så vi har det här ute..

Eftersom vi inte har ngt rinnande vatten (det har frysit) någonstans så fungerar ju inte sådana självklara saker som toalett, dusch och diskmaskin..

Så här kommer lite beskrivningar av hur det går till här ute..

Syster ska åka och jobba imorse och inser att hon behöver tvätta håret, det betyder alltså kallt vatten som hon häller från en hink över huvudet vid handfatet. Vatten har vi fått hämta nere på macken och hos grannar.. Det var inte skönt enligt henne att tvätta håret men det behövdes med tanke på att vattnet inte funkat sen i måndags...

Syster ska diska, ja hur gör man då när man inte har några proppar till specialhon jo man fixar två diskbaljor, en att diska i och en att skölja i...

Vi går på toaletten efteråt häller man vatten tills skiten rent ut sagt försvinner...

Så ni ska inte tro att det är några nyduschade pinglor som är här ute...

Sen har vi det här med värmen, det är så kallt att mina bröst tror att dom är 15 år igen, visserligen har jag varit lite faschinerad av att se dom vara så uppe, men som sagt jävligt kallt...

Det finns två kaminer som vi kan elda i men tydligen har dom två sattygen bestämt sig för att hålla oss uppe på benen för när den ena tar fyr då slocknar den andra ... Så ett satans springande..  Men det är det här med att klä sig för att inte frysa..

Jag går omkring i min svarta klänning, blåa jogging brallor, lila plysch jacka och svarta sockor och fryser... Var fan är värmen...

Min största fasa just nu är att behöva känna tvånget att göra nummer 2.....

Emma

En varböld i arslet....

Ja det är vad min syster har... Hon har haft ont i svanskotan i flera månader och nu börjar vi nog inse vad problemet är.. Det kommer en böld har vi sett nu.. Åh visserligen brukar jag säga att karlar är som en böld i arslet.. Men hon har en riktig.....


:)

Emma

Kan inte sluta tänka....

på varför saker blir som det blir... I samma sekund som jag fick messet var dom sårade känslorna över lögnerna från både Homer Simpson och Norrmannen som bortblåsta, dom betyder inte längre någonting för i slutändan fanns det inte några äkta känslor där vare sig från dom eller mig...

Ingen av dom kunde få min mage att vända sig in och ut på samma gång.. Ingen av dom fick hjärtat att banka så att jag trodde hjärtat skulle ramla ur kroppen..

Ingen av dom tände en sådan eld inom mig att jag inte kunde tänka... Ingen av dom fick mig att skratta så att jag kiknade.. Ingen av dom fick mig att rodna, le och fnittra på en och samma gång...

Nu säger jag inte att bara Västerås lyckats med en del av dessa för det vore att ljuga... Men jag glömde nånstans sånt som är så viktigt för mig..

Så nu är jag tillbaka på banan igen *s*

Emma


Behöver en man nuuuuu....

för helt ärligt det här går inte längre... Jag längtar efter en dusch så jävla gärna och det finns inget vatten för det..  Elden vill inte ta så jag fryser nått kopiöst... Så var har vi han som löser världsfreden med ett par tandpetare, bygger en flotte av en kam.. Komsi komsi Emma fryser på landet och inser hur mycket hon saknar sin lägenhet och hur ogärna hon vill bo i ett hus mitt i skogen på landet..

Var är du min ädla riddare ???

Emma

Frasse

Ni kanske kommer ihåg killen som ansåg att en tjej skulle rotsuga och andra diverse saker eller så kan ni läsa här han har nu skaffat en blogg som jag tycker ni kan besöka...

http://frasse.blogg.se

Emma


Skulle jag säga nej??

Har nu legat här och funderat ett tag.. Om han dök upp utanför min dörr skulle jag då säga nej?? Jag vet faktiskt inte, det gör mig galen. Hur fasiken kan man känna så?? Kanske för att det aldrig var dåligt mellan oss förutom att vi bodde på helt fel ställen..  Jag har faktiskt inga dåliga minnen, eller jo det har jag. Sista gången han var hos mig, han dök upp kvart i fyra på natten, helt utan förvarning. Han ringde när han var inne i stan i bilen, 20 minuter senare var han på min soffa. Det var då han sa att vi inte borde träffas mer eftersom vi inte kom nånstans, jag höll med, men samtidigt inte men det sa jag inte just då.
Som han sa hade vi bott i samma stad hade saken varit annorlunda men det gjorde vi ju inte. På ett sätt önskade jag att han skulle lämna allt för mig, men jag vet att jag aldrig hade tillåtit det för han är inte sån och inte ja heller.

När han åkte dan efter så sa vi att nu är vi vänner, så fort han åkt bröt jag i ihop, jag ringde Bettan och grät.. Sen tillbringade jag dagen och hela kvällen på hennes soffa och säng. Antingen grät jag eller så sov jag, åh Bettan tröstade som bara hon kan. Jag pratade med honom på kvällen och han sa att inget kommer förändras och jag grät ännu mer..

Sen gick det ett tag åh jag träffade mitt ex, nu kan jag se att jag bara ville komma vidare i livet. Jag säger inte att jag inte älskade honom men aldrig på det sätt man ska älska någon man planerar att leva med..

Västerås och jag träffades en gång till sommaren 2006, inget jag säger att jag är stolt över eftersom jag var tillsammans med exet men jag kunde inte låta bli. Vi tillbringade en dag på hans systers land på en filt i gröngräset, det var så vi sågs sista gången och det är så jag vill minnas det... Det och hans satans älskade Volvo...

Emma

Fryser arslet av mig...

Är ju hos mamma ute i skogen och umgås med mina barn och syster.. Problemet är att det finns för helvete inget vatten här, så man kan till att börja med inte spola i toan utan måste hälla vatten som vi hämtat hos grannen. Nu är det ju så att dom normalt har vatten men det har frysit ngnstans och dom hittar inte var... Dessutom har syster dragit för att jobba ett par timmar och nu är det verkligen skitkallt i huset och jag vet inte hur saker fungerar här.

Vaknade av att jag frös och jag var vaken sent igår för att jag frös, eller nu ljuger jag nog jag messade med Västerås ett par timmar.. Lite skoj, lite som det var för 2 år sedan, men ja jag vet han har en ny tjej och är lycklig. Åh jag ska erkänna att jag är lycklig på mitt sätt. Jag har insett att vara singel har sina fördelar ;)

Emma


Vill Tacka...

Jag vill bara tacka alla som varit/är inne på våran blogg. Vi har verkligen fått jätte fina ord om att våran blogg både är bra och att den har en fin design. Vi tackar i våran tur Mimmi som gjort våran blogg efter våra önskemål...

Tack till er alla....

//Kram Bettan

Åh herregud varför sover jag inte???

Här ligger jag på min mammas soffa och kan inte sova... Jag borde ju vara helt slut... Suck... Råd någon??

Emma

Kelsugen....

I dessa stunder saknar jag verkligen pojkvän när man ligger på soffan, finns det ngt mysigare än att krypa in till varandra och bra mysa..


Emma


Mitt livs kärlek....

Igår från ingenstans messade mitt livs kärlek mig efter att varit tyst i nästan 2 år.. Fick en smärre chock och magen vände sig in och ut... Vi messade lite under kvällen, han är lycklig med en tjej sen snart 2 år och jag är så glad för hans skull, det är jag verkligen..

Men jag har inte efter honom träffat någon som har kunnat stjäla mitt hjärta så...  Herregud vad jag älskade honom och vad han fick mig att skratta jämnt ...

Idag pratade vi i telefon och jag hörde hans röst för första gången på 2 år, som att åka tillbaka i tiden.. Men vad jag skrattade och ja det finns fina minnen.. Västerås kallas han av mig, han kallade mig Smulan, skulle inte låta någon annan kalla mig det ;)


Emma

Babe och Rockolga på båttrip...

Ja så skulle vi då åka båt igår och det började ju ganska galet på dagen.. Olga ringer mig och berättar att han blivit av med körkortet och att hon nu inte trodde att hon skulle kunna legitmera sig så att hon fick gå på båten, hon visste att hon hade ett pass hemma men trodde det gått ur.. Mitt under allt detta kommer jag på att jag har ju fasiken inget giltigt leg med mig heller för mitt hadegått ut 15 december så det var bara att dra hem igen och hämta det..
Vi kom iaf till båten halv sex, stressade som fasiken :)

Messade med Mona (citronsirap) om att vi skulle ses senare under kvällen eftersom dom skulle äta, jag och Olga skulle göra oss iordning för kvällen. Vi hade hur trevligt som helst under dom 4 timmar som kom , skrattade och pratade skit samtidigt som vi fixade oss. Runt tio så knackade det på dörren och utanför stod 3 underbara kvinnor :)...
Vi drog upp till fun club där det var full dans, nu var det inte kanske min typ av publik men satan i gatan vad jag hade kul..

Olga valde att hoppa i säng kl 2 medans jag dansade vidare med Gabriella som är Monas syster, vilken underbar tjej, hon har humorn på rätta stället och vet hur man dansar *s*

Malin som var lillasyster i det här gänget var en härlig tjej som försvann lika snabbt som hon dök upp igen *s*

Sen har vi då Mona denna underbara kvinna som drog till sig både en engelsman och en galen Roffe :)

Sen vart det efterfest med bandet, ja vad ska man säga om dom, ingenting *asg*

Somnade 0530

Återkommer senare om vad som hände idag på dagen

Kram Emma

Varför???????????

Varför saknar jag vissa grejer jag själv valt bort i livet?????????

//Bettan

Rösta på veckans blogg


Vi har blivit nominerad till veckans blogg :)

Vi har blivit 1 av 6 nominerade bloggar hos Alisa, vi är jättestolta över det :)

Så gå in och rösta fram oss här, så vi har chansen att bli veckans blogg :)


Alisa har råkat skriva vårat namn fel så ni röstar på  Bettan och babes.. bara rösta på

Kram Emma & Bettan

Galen men underbar....

Inatt har det varit något så fruktansvärt tråkigt på jobbet, har inte haft mycket att göra och då går tiden så himmla sakta 10.5 tim natt försök slå ihjäl det när tiden står still.*ler*. Som tur är har jag Galen men underbar som arbetskompis. Hon gör en entre som man bara inte kan låta bli att skratta åt. Hon älskar att sjunga( men säger att hon inte kan) så när hon kommer upp till oss så hör man någon komma hoppande i svanhoppsteg och tar något till mick och sjunger alltid något så man vrider sig av skratt( hon kan sjunga) hon kan verkligen göra entre...*asG*

På söndag innan jobbet bestämde vi oss för att vi ska se på film och äta gott, vi gör så ibland.. Vi ska se "Vilken jävla schlager"  tror den heter så? Och hon beskrev med ord, dans och sång inatt hur den var... Ja, då variallafall inte natten tråkig just för den stunden...

Vet ni vad hon har gjort för vi inte ska glömma henne? (Hon har nämligen en delat tjänst är 5mån på barnakuten och resten hos oss på Neonatalen) Hon har skaffat ett litet gossedjur man kan spela in på...Det har blivit våran masskot..

Hennes stående fraser när man ska gå hem..

Puss och kram skumbanan
Tack och hej leverpastej
Ha det gott igelkott


//Bettan


Helvete...

Det finns EN nackdel med att jobba natt. Det är att inte alla gör det.. Vaknade klockan två av att jag trodde någon var på väg in i sovrummet. Dom har nu borrat i ca 45 min non stopp. Är skit trött och skit irriterad. Men som sagt, dom vet inte att jag jobbar natt. Så det är som det är. Men j......trött är jag.

//Bettan

Plastikkirurgi....

Vad tycker ni om plastikkirurgi? Jag känner flera stycken som gjort operationer, nu har dom flesta jag känner gjort större eller förminskat sina bröst, två har gjort bukoperationer, ansiktslyft och lite andra saker. En fick fula ärr och komplikationer av bröstoperationen så hon fick ta ut dom. Men annars har det gott bra för dom andra..
Har du själv velat/vill göra om något på din kropp? Elller kanske flera saker? Är det för DU själv vill eller för att DU tror andra skulle "SE" dig mer om du gjorde något? Jag är för plastikkirurgi både för dom som vill det själva och det är jätte bra för dom som verkligen behöver det. Det finns massor av olika operationer och dom kostar en hel del, är det värt pengarna? Blir man nöjd?....Läste att nu kan man t o m ta det på kredit?

- Bröstoperationer

- Fettsugning

- Bukplastik

- Ansiktslyftning

- Botox

- Hakoperationer

- Näsoperationer   mm.

Det finns också jätte många olika plastikkirurger, hur ska man välja? Ska man göra det i Sverige eller Utomlands?Känner två som gjort det utomlands, det blev skit bra. Bröst och ansiktslyft. Det finns jätte många frågor om det här..Jag har funderat flera gånger på att själv göra det, isåfall skulle jag fixa mina bröst. Ja, det säger väl ungefär 60% tror jag det är...Men skulle jag vara "nöjd" med det eller blir det som ett gift? Ungefär som med mina tatueringar en=flera? Är det samma med plastikkirurgi? Har man gjort en kan man lika gärna göra flera?

Vad tycker ni? Har ni eller känner ni några som gjort det? Blev det bra? Är dom nöjda eller inte?

//Bettan


Naken.........

Ja, nästan, tycker jag. Min son är iväg på bandymatch och det är 10- här....Det är j...... kallt. Men han vägrar sätta på sig sin Fjällrävenjacka och vantar.Han har en vindtätjacka och keps... OK, vad hade jag själv på mig när jag var 16, hm. Vill nog inte säga det*asG*..Skinnjacka, strumpbyxor och kjol. Ok, det är inte bättre men inte stod jag ute i 10 minus och kollade på match....Jaja, hoppas han har det kul och inte fryser så j.... mycket eller hoppas jag att han fryser så han kan sätta på sig ordentligt nästa gång??*ler**

Älskar dig min son....

//Bettan

Far runt......

Idag har jag farit runt som en skållad råtta( som vanligt) jag har hunnit städa, handlat och varit ute på en powerwalk på en timme. Kallt som f.. men ändå skönt. Ja, nu ska jag jobba fre, lörd o söndagnatt. Sen är jag ledig i 9 dygn, så skönt...Det blir som sagt inte mycket bloggande i helgen beroende på hur mycket jag har att göra under nätterna.. Men jag hoppas att ni alla får en trevlilg helg och passa på och vara ute för solen ska vara framme hela helgen men det ska vara kallt, 5-10 minus.....Så klä på er varmt ta en promenad och njut av vädret.....


.

//Bettan


Party outfit ...

Jag har inga kläder att ha på mig ikväll.. Åh va störande..

Kanske man borde pröva det här , borde iaf ge lite blickar :)



Emma

Bitch 2008 :)

Ja snäppet försenade kommer nu den som vi har valt till Bitch 2008 och det är Sanele som nominerat sig själv som Bitch 2008..

Vi gillade att hon ser sig själv som en positiv Bitch, för en Bitch kan både vara positiv och negativ. Vi valde helt enkelt att välja en positiv Bitch :)

Så grattis till Sanele :)

Emma & Bettan


Vem ska sköta bloggen???

Jaha vem ska ta hand om mitt och Bettans skötebarn i helgen då?? Bettan jobbar natt och jag drar iväg på en kryssning för att sen åka direkt till Syrran och mina barn.. Så i helgen blir det inte mycket blogga det kan jag nog svära på.. Kanske man borde anställa någon som kan ringa oss och skriva ner våra funderingar så att det blir ngt sagt *asg*..

Ja fram till klockan 3 kanske det kommer lite inlägg från mig iaf :)

Emma

Blogg kommentarer....

Vi har nu en person som stör sig på vårat sätt att "marknadsföra" våran blogg, och att personen inte tycker det är speciellt trevligt att vi skriver samma sak till flera personer.

Enligt mig och Bettan så går vi efter principen att ska vi få fler läsare måste vi göra reklam för oss själva, och speciellt om vi har en tävling, nominering eller liknande. Då har vi gjort så att vi gått in och läst olika bloggar och då valt att skriva samma hälsningsfras till alla. Det menas inte med att vi inte tycker det är intressant att läsa andras bloggar för det tycker vi verkligen att det är. Vi inspireras av andra och lär oss nya saker hela tiden av att vara inne och läsa.
Genom bloggen har vi även fått nya vänner och upptäckt saker som var helt nytt för oss.

Jag blir personligen väldigt glad när vi har personer som kommer in kanske läser lite och sen lägger en kommentar, är det så att det bara är reklam för dom själva så är det helt okej :) . För det är väl det man är länkar till varandra för att göra detta roligare eller??

Jag hoppas att ni kan ta att vi kommer in till er läser eran blogg och lägger en kommentar, kanske är det mer personligt till vissa än andra, men det kan ju oxå bero på vad bloggen handlar om. Jag lägger hälsningar i dom flesta bloggar även om jag kanske tycker att nej den här bloggen var inte riktigt min grej, men det betyder ju inte att den är dålig för det. Alla gillar vi olika saker och självklart vet ju vi att våran blogg inte tilltalar alla personer.

Hur tycker ni att det ska vara??

Emma (Med Bettan via msn) *ler*

Vi har blivit nominerad till veckans blogg :)

Vi har blivit 1 av 6 nominerade bloggar hos Alisa, vi är jättestolta över det :)

Så gå in och rösta fram oss här, så vi har chansen att bli veckans blogg :)


Alisa har råkat skriva vårat namn fel så ni röstar på  Bettan och babes.. bara rösta på

Kram Emma & Bettan

Det här hände 2008....

Sitter och tänker på vad som hänt under 2008....

Jag lämnade den man som gav mig både psykiska och fysiska blåmärken, jag vågade visa att jag klarade mig utan honom och att han inte längre kunde skrämma mig. Jag raderade igår allt som hade med honom att göra för att börja 2009 utan honom i mitt liv :)

Jag förlorade en vän som har betytt mycket under årens lopp som jag sett som en stor del av mitt liv. Jag kan ärligt säga att i min mening så valde hon bort mig eftersom hon inte kunde både ha mig som vän och han som man..

Jag vann en vän tillbaka, vi har bråkat och vi har hållt på, men vi hittade tillbaka tillvarandra och avslutade 2008 att fira in det nya 2009 tillsammans. Jag vet att vi kommer bråka igen som vi tjejer gör, men jag tror nog att vi löser det bättre den här gången..

Jag har vågat dejta med tragiskt resultat vill jag ju säga.. *s* Jag har dejtat en bankman (Homer Simpson), jag har dejtat en arbetskompis, killes kompis *asg*, jag har dejtat en Norrman... Ja ni har ju läst om hur det blivit.. *s*

Jag har träffat en duracellkanin..

Det har tillkommit flera familjemedlemmar...

Min syster har fått en dotter så jag blev moster igen för 11:e gången i januari

Mitt ex och hans underbara fru fick en son i juni och jag blev xtra moster :)

2008 var inte världens bästa år men alla sår har läkt och jag går därför in hel i 2009 :)

Kram Emma

Vi väntar tillökning :)

Idag kommer min familj att utvidgas med 3 små nya vänner som ska flytta hem till oss. 3 möss som vi fått av min arbetskamrat, dottern får en , sonen en och jag en.. Åh den kommer att bli Babes on tours nya kompis så att ni ska så småningom få möjligheten att vara med och döpa den lilla tjejen..

Emma

Hur ungdomar tänker...

Det har varit en hel del prat om relationer här hemma. Det har varit ganska mycket om det nu på sista tiden och min son har inte sagt så mycket men igår när jag berättade att Emma skulle komma (igen, stående inbjudan, love) pga det som hände så sitter han med armarna i kors och tittar på mig..... 

- Mamma...

- Ja..

- Varför förstår sig inte tjejer på killar...

- Ja, du . Jag vet inte, men vi tänker väl olika ibland? Hur tänker du nu? Vad menar du?

- Ja, tjejer förstår sig inte på killar och killar förstår sig inte på tjejer. Är det inte så?

- Jo, det är det nog..Men..Innan jag hinner säga något mer så tyckte han nog att det var slut disskuterat.

- Ja, jag bara undra. Slut disskuterat punkt.....



//Bettan

Är det inte konstigt...

Jag har sådan otur i män att det är sjukt, är nog inte meningen att jag ska träffa någon man ... Men kvinnor får jag kontakt med hela tiden och trevliga sådana... Borde jag byta inriktning kanske??


Som sagt Norrmannen har hört av sig... Vad han sa spelar ingen roll frågan är om jag köper det..


Emma

Rösta på oss...........

Rösta på oss i veckans blogg!

Alisa har en tävling där man kan bli veckans blogg gå in hos henne och skriva att ni röstar på oss :) 


Kram Emma & Bettan


Löften..........

Jag kom precis hem , har varit ute och sprungit. Jag undrar om allas nyårslöfte var att börja röra på sig? Har aldrig sett så mycket folk ute vid den här tiden någongång 2008. Men det är ju bra, hoppas bara att det håller i sig. För är det inte så med löften, dom hålls ALDRIG. Ni som följt oss på bloggen vet ju att vissa människor inte kan hålla ett löfte och det är helt sjukt. Om man nu inte vill så kan man slänga iväg ett sms för då slipper den personen både prata eller se den andra . Så säg ALDRIG; jag fick inte tag i dig. För det är 2009 och det finns massor av sätt att få tag i folk var du än är, var du än befinner dig på jordens yta. Har själv varit med om det; Min telefon funkade inte. OCH, det finns andra sätt. Snälla glöm inte det.....

//Bettan


Är hos sjuklingen...

Sitter nu här med lilla sjuka Anna.... Åkte upp med en latte vet att hon älskar det.. Stackars gumman blev kvar på sjukhuset och kom aldrig hem till man och barn igår... Så nu är mitt mål att hälsa på henne så mycket det bara går.. Tills hon säger för i helvete Emma nu har jag tröttnat på dig *ler*

Emma

2009 har jag ännu inte blivit dumpad :)

Jaha så var det 2009 idag då, första januari med ett år fyllt av möjligheter.. 2008 slutade nästan med att norrmannen förstörde min kväll in på det nya året, men ack så han bedrog sig.. För jag hade redan en backup plan eftersom jag anade att ngt var fel.

Tänk att man frågar denna person flera gånger om det är så att han inte vill fira nyår med mig, men han svarar bara att det är klart vi ska... Att man sen inte svarar när jag hör av mig och undrar vad fan han håller på ja det är ju ännu värre...

Men som sagt Norrmannen jag önskar dig ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att du finner den ryggrad som du så plörsligt tappade bort!!


Nä nu tror jag att det är duschen som hägrar :)

Kram Emma

Bettan & Olga

Tack för en super nyårsafton, ni gjorde den så skön.. Vi har pratat och skrattat om gamla tider och om nya tider.... Jag har berättat om hur jag ska låta det nya året påverka mig och ni har båda tyckt att det varit okej.. Får bara hoppas att resten gör det

Love you

Emma


Dumpad på nyår....

Jaha så sitter jag här 27 minuter över på det nya året och skrattar med Olga och Bettan.. Jag blev fan dumpad på det nya året... Han kom inte han ringde inte.. Jag hoppas för hans skull att 2009 innebär större stake än den var 2008 för det här är fan pinsamt....

Att han inte vågade ringa mig och säga jag vill inte träffa dig mer, det är fan under all kritik... Vilket fall som helst, han är raderad på alla sätt och vis..

Jag fick massa mess men jag fick ett jättegulligt från duracellkaninen, åh jag säger bara kom bara raring.. Han är för söt


Gött nytt 2009 önskar

Emma . Bettan och Olga...

Vi pratar gamla minnen över en flaska skumpa...

åh ja Bettan var spiknykter till 00.01 *ler*


Puss Emma

RSS 2.0