Har precis..

..kommit hem från stan. Först var vi och åt på Ming Garden sen tog vi en promenad mot T-centralen och på vägen dit så shoppade jag lite kläder.

Jag kan verkligen rekommendera filmen jag såg i dag. Det var ungefär 93% tjejer och 7% killar. Det märktes innan filmen började , det var värre kackel än på en hönsgård. Filmen var 1tim och 45 minuter, antingen skrattade jag eller så grät jag mig igenom hela filmen. Så har ni tid över i sommar så gå och se filmen.

//Bettan

Bio



Idag på dagen blir det sola, sen ska jag äta middag inne i stan och gå på bio. Jag är inget fan av bio men älskar Sandra Bullock. Så hennes nya film är ett måste...

Ha en bra dag i solen , glöm inte att smörja in era vackra kroppar, solen är skön men den är också farlig...

//Bettan

Sitter hemma hos..

.. Hans-Åke och dricker en öl, skrattar och pratar om ja vad ska man säga gamla tider.. Funderar på om jag ska gå hem eller stanna en stund till .. Har ju faktiskt semester imorgon.. Ja vi får se vad det blir.. Känner jag honom rätt så lär jag iaf stanna en stund.. Helt underbart med semester måste jag säga  ..

Ni får sova så gott =)

Emma

Inbjudan

Idag har jag fått en inbjudan att jag är välkommen på 39+ och 40++ fest i Täby den 15/8- temat är GLAMOUR ... Nu börjar tankarna, vad ska jag ha på mig?
Jag är öppen för förslag, så har ni några skriv gärna det i kommentarsfältet.

//Bettan


Sent eller tidigt...

..kom jag hem imorse efter en jätte trevlig kväll/natt. Jag åkte hem till Maggan igår för lite vin innan vi åkte in till Vickan i Kungsan. Där vi skulle möta upp Majs, Sun och Inca, sen kom det två tjejer till, (ursäkta men jag kommer inte ihåg vad ni hette). Sen fortsatte vi till Cafe Opera för att hylla dom som vann fotbollen på Hjorthagsplans IP idag på dagen. Där blev det mera dricka och mat. Efter maten så blev det dans och en fortsatt jätte trevlig kväll.

Dagen har varit en slödag, har inte gjort mycket annat än legat i solen.

Nu på kvällen har jag klippt, rakat och duschat mina hundar. Lägger upp bilder  senare eller imorgon.

//Bettan

Ludvika Dag 2

Jag vaknar första gången av att det ringer i min mobil klockan 06:23 och det är extra jobbet som ringer och frågar om jag kan hoppa in och jobba.. Jag säger att det går absolut inte då jag är i ludvika på semester, då fortsätter människan fråga när jag tror att jag kan jobba nästa gång.. Ursäkta mig men om någon säger att hon är på semester och klockan är 06:23 ber man inte om ursäkt då och lägger på?? Tydligen inte hon, sen somnade jag om till kvart i nio och sen så passade jag på att hoppa i kläderna och gå och köpa frulle till mig och Olga..

Det är då löpet slår emot mig på fredag morgon att Michael Jackson är död, ja vad ska man säga ytterst tragiskt men jag var faktiskt inte speciellt förvånad..

Sen var det hem och lagade frulle till Olga och sen när vi hade snyggat till oss drog vi ner på stan och kollade om det fanns ngt roligt vi kunde inhandla.. Hittade 2 supersöta boleros nu till sommaren vart supernöjd =)

Sen åkte vi till Rusta och köpte en varsinn solstol och sen till Ica och handlade inför kvällen... När vi kom hem slängde vi oss i varsinn solstol och passade på att sola.. Tog faktiskt ett så fint kort i solen så *ler*



Ja jag vet, det sitter ett plåster på foten.. Typsikt mig och ha sko skav...

Sen när vi hade legat där i solen och solat drog vi oss in och jag började laga mat .. Under tiden kycklingen låg i ugnen slängde jag fram godiset och gjorde en varsinn läskande jordgubbsdrink =)



Här är den välfyllda godiskålen =)



Sen så skulle vi bestämma oss för vad vi skulle ha på oss, jag tog min nya haremsdress, med små söta blommor, bolero och ballerina till =),



Sen hittade jag ett jättesöt halsband som passade superfint till, har jag köpt på Ur & Penn för ett års sen för 5 kr , vilket kap =)

Sen började vi ju gå som vanligt när vi var klara, den här kvällen hade vi lite att roa oss med nämnligen trakasserier via mess.. Oj vad vi skrattade.. Helt plötsligt var vi framme vid festivalen, vissa saker går fort när man har roligt..

Den här bilden tog jag på vägen till Festivalen den här kvällen, himla fin tycker jag ..



När vi kom ditt var det EBBA GOLD som spelade






Ett jäkligt bra spelning om ni frågar mig iaf =).. Varmt så inåt helsike *ler*

Sen lite senare var det The Poodles som spelade





Så jäkla bra.. Tyvärr fick dom avbryta spelningen en stund då en massa ungdomar hade klättrat upp på ett tak och arrangörerna vägrade fortsätta festen om dom inte gick ner.. Efter 5 minuters vädjan så klättrade dom äntligen ner och spelningen kunde fortsätta.. Dom spelade in en Dvd under spelningen oxå som tydligen skulle säljas till hösten tror jag det var..

Efter det här gick vi till öltältet och drack lite mer och dansade.. Sen när klockan var 2 då drog vi oss hemåt.. Hälsade på Myrsloken och undrade om Grävlingen Runar skulle leta sig fram idag..

Självklart finns det en massa historier från den här kvällen och dom kommer.. Känner att jag inte orkar sitta här och skriva hela kvällen=), men nu har ni fått lite händelser från våran resa iaf


Emma

Åh så var det hon som under...

... E-type och studsar som en annan kanin..

Kvinna i 45-50 års åldern i platina blonderat hår, en liten kub till kropp inträngd i en lyckra top med rosa, gula och gröna blommor på..  Det slutade inte där utan under denna topp hade hon 2 hängande meloner till bröst UTAN bh.. Så när hon står och Headbangar helt hysteriskt i otakt oxå ser det väldigt lustigt ut.. Jag såg nog mest ut som en fågelholk där jag stod.. Jag hade så gärna velat ta ett kort på denna dam, kanske rent av filmat henne, men som sagt kameran var död.. *suck*

Emma

Ludvika Dag 1

Olga hämtade mig i bilen tjugo över 2 på torsdagen och vi satte av direkt mot Ludvika, varmt och klibbigt i bilen men det kan ändå inte bli bättre när man drar på stereon med Bon Jovi, Björn Rosenström mfl..

När vi kommit ut på Norra sidan av sthlm så ser vi den första hetingen av 2,5 hetingar på ditresan.. Tyvärr försvann han snabbt i sin bil, sen på väg mot Enköping upptäcker vi en riktig läckerbit i en bil, det slutar med en liten "biljakts flört" men tyvärr åkte vi åt olika håll i Enköping..  Sen såg vi en som var en halv heting, han dög iaf att bilflörta med =)...

När vi närmar oss Ludvika ringer vi turist informationen för att ta reda på adressen till dom.. Då varnar dom oss att det är festival istan (jo det visste vi ju) plus att det var väldigt mycket människor i stan och att vi skulle tänka på det.. Vi tittar mest på varandra och tänker jaha hur myckte folk då.. När vi kör in i Ludvika slås vi av hur jäkla LITE folk det är, värre än Tyresö på en söndag.. *ler*.. När vi kommer in på Turistbyrån är det 10 st i kö, man får ju se det som att allt är ju relativt *s*..

Vi får iaf nyckeln till våran lägenhet vi hyrt, 190 kr natten p.p, det visar sig att vi fått en trerumslägenhet med balkong på 71 kvm.. Ja kan det bli bättre??

Sen så skyndar vi oss till systemet och sen raka vägen till lägenheten, trots det lilla avståndet åkte vi ju självklart fel =).. Men till slut hittade vi iaf hem..  Vi slängde in grejerna och slog oss ner i soffan med varsinn Cider, gud vad skönt det var att slippa den varma bilen.. Men till saken hör att inomhus i lägenheten var det 29,8 grader när vi kom och på balkongen 37,2 grader.. Så vi slängde ju upp balkong dörren för att få lite luft.. Då gick det upp en grad i lägenheten *asg*.. Varmt så in åt helvete.. ha ha ha ha..





Klockan är ju ganska mycket vi det här laget, så snabbt in i duschen och sen fram med kläder och smink... Ni vet ju att jag är ett stort Fan av både powerwalks och promenader, det är inte Olga så när jag säger vi går till stan (2,3 km).. Ser det ut som att hon ska dö, men hon klagar inte utan säger okej då.. Så sagt och gjort tar vi våran karta och börjar traska mot Ludvika centrum... Herregud vad vi klagade på vägen dit, var det inte för varmt så var det för långt.. Ha ha ha..


Väl där så börjar vi strosa runt och titta lite på öltälten och den stora Scenen där det snart ska spelas.. Vi hade ju upptäckt bara dagen innan att det faktiskt var ett band (Time Machine) vi sett flera gånger och dessutom efterfestat med som skulle spela och det var ju faktiskt rätt kul.. Det var ju väldigt många bra band som skulle spela under helgen..


Sen var det dags för Time Machine och Peter Jezewski att spela och eftersom det inte var så mycket folk (i våra ögon mätt) hamnade vi väldigt långt fram ..



Inte världens bästa bild kanske, men som sagt mobilen har en värdelös kamera...

Sen spelade E-type men då hade min mobil dött så tyvärr har jag inga bilder från det :(

Sen åt vi världens godaste Kebab med sådan god sås att jag blir sugen bara jag tänker på det.. Så åker ni förbi Ludvika någon gång så sväng förbi Solemio Kebab ni blir inte besvikna

Sen begav vi oss till öltältet där vi tittade på lite människor, men eftersom vi var trötta efter en lång dag avslutade vi kvällen relativit tidigt.. När vi begav oss hem så säger Olga behöver vi kartan  nu, nej det gör vi ju inte tyckte jag.. Vi kände ju igen oss direkt och vi tyckte nästan det var lite pinsamt att vi redan lärt oss vägen..

På väg till Festplatsen hade vi gått förbi en staty, som Olga direkt bestämde sig för att det var en Myrslok, enligt mig så är det en björnunge men hon insisterade på att det var en myrslok och kunde inte förstå att jag inte såg det..

Döm själva



När vi precis kommer förbi myrsloken så ser vi helt plötsligt en grävling som korsar gatan bara 3 meter framför oss, shit va rädd vi vart.. *s*.. Vi döpte honom till Runar =).. Vi kom fram till att nu var vi verkligen på landet när det springer grävlingar över gatan istället för katter *s*

Jo som jag skrev innan så tyckte vi det var så pinsamt att vi redan kunde hitta, ja det tog ytterliggare 5 minuter så var vi vilse.. Så det var bara att gå världens omväg med kartan i handen för att hitta hem *asg* Åh nu var det mycket klagan på oss båda...

Åh vet du Mona i Ludvika där ha ordet cykla en helt annan innebörd än här ;)

Halv 2 var vi hemma och då ramlade vi i säng =)

Emma


Hejsan =)

Jag är precis nyvaken och sitter och smälter hela min underbara semester i Ludvika tillsammans med Olga.. Vi hade så satans roligt samtidigt som det var helt underbart att bara få njuta av att sola hela dagarna..


Ska bara ladda ner bilder så ska jag börja skriva =)

Emma

Bil

Idag ska jag åka och lämna min son i Katrineholm hos min syster. Sitta i en bil i närmare 2 timmar när solen skiner som bäst det är inget jag hurrar för precis, men vad gör man inte för sina barn.

Hoppas ni får en trevlig dag i solen, och tänk på att vara rädda om era kroppar solen steker en varm, men det är också farligt att bränna sig.


Skickar massor av HURRAR rop till er alla som ska spela fotboll på Hjorthagsplans IP idag kl 11.00. Har ni inget att göra idag så ta med er picknickkorgen och åk dit, solen skiner även där....

//Bettan

Äta..

bör man annars dör man, brukar man inte säga så? Men man behöver inte alltid äta! Iaf inte på kvällen, typ nu..

Varför äter jag?
Jo, för att jag har tråkigt!

Vad gör jag nu?
Jo, äter!

Varför?
Jo,för jag har tråkigt!

God natt alla ni där ute, ska sova nu för jag ska upp med tuppen imorgon...

//Bettan

Solens tecken

Idag har nästan allt gått i solens tecken. La mig ute på gräset på en filt med bra musik och en vattenflaska. Sen pratade jag med min mamma ang pappa, ja, det var ju mindre kul.

Men dagen har iaf varit bra, nu på kvällen ville Maggan att jag skulle följa med in till båten men jag avstår, ska upp tidigt, vi ska åka till Katrineholm med min son. Han ska var borta en vecka med min lillasyster och hennes familj. Dom ska till Göteborg, bo på hotell och gå på Liseberg sen till helgen ska dom till Västerås på bilträff. Dom har köpt en Caddilac (vet inte hur man stavar). Så det blir fullt upp och jätte kul för dom hela veckan.

//Bettan

Undrar?

Några frågor som jag undrar över, för idag när vi var inne i stan så var det fullt med folk överallt.

Vad gör alla människor nu? Jobbar eller har semester? Har du/ni semester? Vad gör du/ni på semestern? Åker till landet? Ute med båten?Sitter på en uteservering? Hemma och bara njuter av att vara ledig? Umgås med familjen/släkt och vänner?

//Bettan

Hur många?

Killar eller tjejer får det plats i en speedbåt?
Se hela bilden

En undran från idag..

//Bettan

Solen

 Idag har jag haft en underbar dag i solen, legat vid vattnet, pratat, lyssnat och tagit del av massa saker. Solen har smekt sina varma strålar på  min kropp och jag njöt hela tiden..

//Bettan


Varför!

Varför bryr jag mig om saker som jag egentligen inte behöver bry mig om? Men vissa saker känns så känslomässiga att jag kan bli ledsen på andras vägnar..

//Bettan


Solen..

..skiner som aldrig förr. Jag älskar solen och vet ni (enl prognos) att det ska vara fint ända till måndag, helt fantastiskt för jag är ledig till på onsdag. Blev inget bloggande igår menjag får ta mig i kragen och lägga in lite idag.

Nu ska jag ta mitt morgonfika och sätta mig i solen. .

Sola försiktigt, tänk på att vi bara har en kropp..

//Bettan

Ludvika

Ska hälsa från Emma och Olga att dom bloggar från Ludvika när allt har kommit i ordning eller så får ni vänta till på söndag när dom kommit hem.. Väntar med spänning...
//Bettan

Vi åker redan imorgon...

Jag fick ett samtal av Olga ikväll, hon undrade om jag kunde tänka mig att dra redan imorgon, om jag hann fixa packningen till dess .. Jag blev nästan tveksam men självklart löser jag den biten snabbt =)..

Så imorgon hämta hon mig efter jobbet så åker vi direkt ... Som sagt imorgon berättar jag vart vi ska.. Vem vet kanske blir det lite blogg från bilen om det går att lösa


Sov så gott =)

Emma

Det var en toppen kväll hemma hos..

Maggan...

Först fick vi en fördrink och kex med löjroms röra.. Sen blev det grillat och en massa gott till och man fick välja rött eller vitt och jag valde faktiskt vatten som jag gjort för 3:e gången i rad nu.. Sen blev det gott kaffe med choklad och till det fick man ngt (kommer inte ihåg eftersom jag inte drack).. Sen fick vi champagne som Sun och Majs hade med sig, det var väldigt gott!!

Tack Maggan och Bettan för en toppenkväll =)

Emma

Överklädd,underklädd eller naken!

Hur ska man klä sig när man går ut? Kan man vara överklädd eller underklädd? Beror det på var man går? Uteservering? Inne på krogen? Finns det några regler eller kan man vara klädd hur som helst?

Får man sitta i bikini eller med bar överkropp på restaurang/uteservering?

Vad tycker ni?

//Bettan


God Morgon =)

Idag är jag uppe tidigt eftersom jag börjar tidigt..  Är sjukt trött men lär väl piggna på mig mot kvällen förhoppningsvis när jag ska till Maggan på Grillpartaj =)..

Ja på fredag så åker vi, jag och Olga för att ha en trevlig och mysig helg.. Vart vis ska ja det kommer, men vi ska faktiskt häsla på mina sommarföräldrar som jag tillbringade många somrar tillsammans med när jag var liten. Har fortfarande en del kontakt med dom, helt underbara männikskor..

Ha en njutningsfull dag

Emma

Jag fick en Nalle


... av Jag, en av mina bloggkompisar... Tack måste jag ju säga... De värmer...


Nu ska jag skicka den vidare till några bloggar som jag läser varje dag...

Majs

Petra

Karin

Mona


Jeanette

Days of my life

Mikela71

Sun


Daniels lilla värld


Gaypappor


Anna


Jag

(Bettan du får oxå lägga till bloggar utöver som du läser min vän )

'Detta gör du:

Skicka denna nalle till minst tolv bloggvänner inklusive mig.

På så vis hittar flera till din blogg och att du själv hittar till flera


Vacker, varm och underbar...

,,är du, du skiner, du är  vacker, du är underbar och du värmer min kropp.. Den vackra  får mig att leva, skratta och må så bra. Just nu ska jag överlämna min kropp till den vackra, låta värmen spridas i min kropp , känna värme och närhet...Hur kan någon vara så vacker, varm och underbar!

Jag välkommnar dig, vackra sol med hela min kropp...

//Bettan

Trevligt

Har haft en trevlig dag med Maggan och hennes dotter. Jag shoppade lite grejor till mig  och köpte en sjal till Maggans dotter och en tröja till Maggan....Sen fikade vi och bestämde att vi skulle ses på kvällen efter hon fixat lite grejer med familjen...

Emma och Maggan kom hit pecis samtidigt, vi hade jätte trevligt, drack vin och vissa drack fanta*ler*.
 
Nu på onsdag hade vi bestämt att vi skulle vara några tjejer som grillar hemma hos Maggan, men nu får vi se hur många vi blir.. Det blir ju alltid bortfall...3 el 7... eller var det 2 el 4???

//Bettan














Helgen som kommer...

..har haft många planer...

Först pratade jag och Bettan om att åka till Katrineholm i helgen och träffa hennes dotter, men som tur e så avstyrde vi det.. Finns en person där som jag inte tror skulle bli ett dugg glad om jag dök upp där och ärligt jag tror jag har noll lust att stöta på honom oxå...

Så då började jag och Olga prata om Västerås, det vore skitkul vi var där sommaren 2005 och hade skitroligt.. Jag har ju skrivit lite om hur vi hade det där förut.. *ler*.. Men av vissa anledningar blir det nog inte så heller..

Utan nu har vi en ny ide.. Den föds mer och mer så se upp för snart kanske vi är i din stad =)

Emma

Idag fyller ...

..Duracellkaninen alias Hans-Åke år, enligt honom är det 23 men jag vet att det stämmer verkligen inte =)

Så grattis till dig min underbara vän =)

grattis

Sen idag har jag varit med min bror hos en advokat eftersom han ligger i vårdnadstvist med sitt ex angående deras 2 små barn, jag är så glad att han nu iaf träffat en tjej som är normal... För hans ex är under all kritik, hon kan inte skilja på rätt och fel om du så förklarade det för henne.. Som  min bror säger hon är 21 men har en hjärna som en omogen 12 åring...
Man måste väl säga att tack vare det här som händer runt min bror just nu har vi fått jättefin kontakt med varandra igen vilket är underbart skönt =)

Emma

Klart

Nu har jag jobbat klart för den här perioden, nu är jag ledig i 9 dygn. Det ska bli fint väder hela veckan så jag får väl hitta på något. Är någon sugen på picknick? Vin eller öl på en uteservering?

Men nu är det dax att sova en stund, ska möta Maggan senare idag.....

//Bettan

Funderar!

Varför? Veta, något? Undra, något? Fråga istället....

//Bettan

Om du tror för en sekund..

..att jag tror på dig så har du fel.. Du är inte ens värd ett svar...

Emma

Från jobbet..

..i morse när vi skulle åka hem från jobbet så frågade två av mina arbetskamrater om dom fick åka med mig och Maggan hem. Självklart fick dom det, men det vi inte tänkte på det var att Maggan hade inte sin vanliga bil utan hon hade sin mans arbetsbil med två sätten fram och skåp i bak. Men attan den som ger sig, Jenny och Evelina dom hoppade in i bak och plaserade sig på golvet. Ja, vad gör man inte för att slippa åka buss hem..

Vi fick oss verkligen ett gott skratt kl 07.30 på morgonen.



Evelina på väg ur bilen...



Och självklart hade Galen men underbar, Jenny, placerat sig ordentligt där bak. Rädd för att solen ska titta in genom plåten? Ser ni henens fina dragväska, den har hon alltid med sig till jobbet när vi jobbar helg, det finns allt i den och då menar jag allt..*ler*. (Kommer mera om vad den brukar innehålla senare.)

//Bettan


Midsommar på jobbet



Så här såg vårat Midsommarbord ut på jobbet.(Ni får vrida huvudet.)

//Bettan

Jag tror att jag ska locka över..

..Mette på ett glas vin på balkongen =)

Emma

Är så trött av solen....

.. att jag inte hittar någon inspiration till att blogga alls.. Jag har massor att säga och berätta men det får komma lite senare =)

Emma


Bussarong=morgonrock?

I natt så pratade jag med en mycket vacker kvinna. Hon frågade och undrade vissa saker, ex..

-Hur ser era kläder ut när ni jobbar?

-Jag; Jag har bussarong och byxor, vissa har klänning.

-Jaha, bussaronger? Aha, det ser ut som en avklippt morgonrock el??

-Jag; Ja, det beror på hur man ser det, hm..Men absolut, så kan dom kanske se ut eller inte? Eller beror det på vad man har för fantasi?

//Bettan



 

Midsommar

Jag önskar er alla en trevlig midsommar och hoppas vädret håller i sig. Själv ska jag jobba natt hela helgen men först innan jobbet  ska jag på middag hos Maggan... Det blir grillat och massa annat gott men vinet får vi stå över, Maggan jobbar också inatt..

Va rädda om er och ta hand om varandra..

//Bettan

Jag har planer nästa vecka..

.. med någon .. Du vet vem du är.. *fniss*

Emma

Dagen..

började med en powerwalk ( har äntligen fått börja små träna efter operationen) och sen blev det duschen. Jag träffade Emma och Maggan i centrum på en fika, sen blev det shopping som vanligt. Jag köpte jätte fina höga skor , lägger ut bild imorgon. Sen handlade jag födelsedagspresent till barnens pappa. T-shirt och linnebyxor, passade perfekt.

Tack, mina underbara vänner, behövde prata med er idag. Vet att ni finns där i vått och torrt..

//Bettan

Idag fyller någon ...

47 år  som betyder massor för mig =), han är som den där extra "pappan" alla behöver.. När han fyller brukar jag köpa sådant som ingen annan köper... Hårfärg, antirynk kräm och finnmedel ;)... Idag när jag skulle köpa en present såg jag dom, det var bara han.. Ett par stålmannen kalsonger i briefmodell *asg*...

Fick faktiskt en bild sen, men måste kolla om jag får lägga upp den hi hi hi...

Emma =)

God Morgon =)

Somnade vid halv tre tror jag i natt och tänkte att det blir en lång sovmorgon, men tji fick jag för halv åtta ringde Norra sidans sol och väckte mig.. Får skylla mig själv att jag har skrytit för Mona att jag är så jäkla morgon pigg, men iaf så passade jag på att gå upp då. Ringde jobbet och berättade att jag kommer till jobbet imorgon, sen har jag gett kattbebisarna lite kokt kyckling vilket är bra för deras små magar =)..

Nu ska jag fixa lite till innan jag ska dricka kaffe med Mette =)

Emma


Jag borde vara...

....trött...

Men istället så ligger jag här och är FETT uttråkad som min son skulle säga.. Jag har försökt att sova men det går inte.. Men jag bör väl forsätta försöka...

Hoppas ni alla sover gott!!

Bettan du vet att jag finns här på alla sätt och vis för dig, så behöver du prata plockar du bara upp telefonen och ringer mig. Puss puss

Emma

Okej...

..ett par Ipren senare mår jag iaf inte ok.. Men det gör inte lika ont som förut.. Åh jag hoppas att jag ska kunna sova lite i natt, klarar inte en natt till då jag mår illa och har så ont att det bara kryper i kroppen. Är nyduschad och satt på mig en ren pyjamas så känner mig frächare iaf... Men har grymt tråkigt är inte van att ligga i sängen så här.. Sist jag gjorde det så var det inte Faster Pest fel utan kärlekens fel att jag bara låg ... Så imorgon är det upp vare sig kroppen vill eller inte,,

Emma

Idag har jag messat med...

..någon från förr..

En gång i tiden var vi väldigt bra vänner, sen hände ngt.. Vi är av skilda åsikter varför det blev som det blev... Men vi är nog överens om att en gång i tiden betydde våran vänskap allt.. Men vissa saker varar inte för evigt och så även den vänskap vi hade då..

Emma

Pappa

Min pappa fick cancer för några år sedan(har skrivit om det förrut)  men det har gått bra, bra kan det gå bra med cancer? Jag pratade med min mamma idag och han mår inte alls bra. Nu är han sämre igen, det är som att åka bergodalbana, det går upp och ner, ena dagen är man på topp nästa dag är man helt nere.

Mina tårar rinner, hjärtat slår dubbelslag och kroppen vrider sig av ångest. Vad ska jag göra? Lyssna, ta in och försöka förstå, försöka förstå! Det är ju min pappa, min pappa som är sjuk. Läkarna vet inte riktigt hur/ vad dom ska göra i nu läge så det är bara att vänta och se, igen..
Just nu tycker jag varken om orden bra eller igen...

Till min pappa:

Sol, himmel och vind det smeker din kind.
Jag finns i ditt hjärta även nu när du har din smärta.
En smärta jag inte kan ta bort, men som jag snart hoppas försvinner för gott
.
//Bettan


Faster Pest ger sig inte...

..alls.. Jag har nu min vetekudde på magen, och det hjälper inte alls... Hur ska jag kunna somna i natt.. Klarar inte en sådan natt till.. Känner att mitt humör är så illa att jag borde hålla mig ifrån allt och alla..

Emma


Känner hur jag vaknar..

..av att jag är alldeles svettig... Åh med den drömmen gick det nog inte att vara annat.. Även om en och annan Isbit användes.. Nästan så att jag kände kylan från brösten ner till magen, hur isen smälte snabbt...

Helt plötsligt gillar jag små sovstunder mitt på dagen =)

Emma


Bettan...

..ring mig... Har försökt ringa dig hundra gånger...

EMma

Trevligt

Igår var jag på en trevligt tillställning eller var det trevligt eller var det bara sällskapet som var trevligt?
Det enda kvinnan i dörren sa: HÅLL I GLASEN, håll i glasen. Inte ha en trevlig kväll utan hennes stora för kvällen var att alla skulle hålla i sina glas, undrar varför? När champangen var slut och jag skulle hämta mera så fick man ju ett nytt glas, varför var det då så viktigt att HÅLLA I GLASEN? Inte vet jag, men det var hennes uppgift och hon hade tagit den på allvar, inget fel i det men det blev en rolig grej av det..
Iaf så hade jag väldigt trevligt, hur många gånger kan man säga trevligt i en mening?

Vet ni vad det är för skillnad på en DJ-väska och en Make-up väska? Det vet dom flesta men igår var det faktiskt någon som inte visste det..

Tack Majs, Sun och Dj-Inca för en trevlig kväll...

//Bettan

Jisses slå mig i ..

..huvudet någon..

Emma

Ännu har jag inte somnat....

...eftersom illamåendet och smärtan aldrig avtar.. Jag hatar Faster Pest, jag är tillbaka i mina tonårstider då var det så här överjävligt.. Jag har ringt jobbet, kan inte jobba när jag inte sovit en blund på hela natten.. Om några timmar vaknar barnen, tur att dom är så stora att dom klarar sig själva till viss del..

Vill bara att det ska ta slut... Ska det vara så här en gång i månaden vet jag inte vad jag gör...

Emma

Idag har jag inte så...

..mycket att säga... Förutom att ibland älskar jag när man missförstår varandra via mess... Det kan leda till helt nya saker ;)

Sov så gott

Emma

Jaha så stressad..

..som jag varit idag vet jag inte när jag var sist.... Känner mig helt färdig..

Emma

Jag borde sova...

.... men tankarna snurrar fullständigt i huvudet...

Tänk att få krypa ner i sängen, känna varma armar omkring sig, en mjuk kyss i nacken och sen få somna just sked.. Åhhhh vad jag saknar det..

Emma

Sitter och tänker

på när jag kom hem från Bulgarien och kom hem till Hans-Åke halv 3 på morgonen släpandes på allt mitt bagage.. Hans blick när han bar min resväska hem till sig... Han kunde inte fatta hur en tjej kan ta med hela garderoben på semestern :)
Hur han hade gjort ostmacka och gulashsoppa till mig, gullig kille det där..

Humor har han iaf :)


Emma


Jaha så fick man då ett mess...

.. Ett mess som kändes så tvingat.. Varför säger han inte bara jag vill inte ha kontakt alls med dig.. För det är så jag läser det..

Ja ja sitter och pratar med Olga och hon får bara killar som är 27 eller 44, tydligen finns inget mellanting.. Var har alla män i 35 årsåldern tagit vägen...

Emma

Så fort jag sätter ner...

...foten i vattnet känner jag värmen sprida sig.. Låter sakta kroppen glida ner i vattnet, känna hur vattnet och skummet omsluta mig.. Känner vaniljdoften från skummet och ljusen, Sonja Alden spelar i bakgrunden sluter ögonen... Känslan av att ligga i det varma vattnet får kroppen att vakna på en massa sätt... Nästan att jag kan förnimma känslan av mjuka läppar på halsen.. Starka armar som omsluter min kropp.. Tänk att ett bad med doft av vanilj kan få kroppen att reagera så..

Emma

Jag tror att jag ska krypa...

.. ner i ett bad.. Tända lite ljus, ta in datorn och dra igång min Spotify lista och bara njuta.. Låter inte det härligt... Kanske man skulle ta och köra en helskrubb..

Imorgon är det ju Öl med jobbet men vet inte om jag har möjlighet att gå på det, sen efter det finns det möjlighet för mig att testa ngt nytt och det är onekligen lockande ... Men vi får se vad som händer =)

Emma

Kattungarna 6 veckor

Nu har kattungarna blivit 6 veckor

Princess Elisabeth  Till Salu



Princess Benedikte Till salu



Prince Nikolai Tingad



Princess Vilhelmina Tingad



Om ni är intresserade av en katt kan nu kontakta mig på [email protected]

Emma

Fira Emma

Tack Emma, Sun och Majs för en jätte trevlig kväll.

Ang mina vita byxor så är dom både helt vita och torra*ler*..

Varför blanda Margaritas, vin, öl, smirr och shots?

Ni kan läsa inlägget nedan så vet ni vart vi var igår..




//Bettan


Jag trodde det skulle...

..göra ont.. Men helt ärligt jag blir bara så irriterad att man kan vara så dryg..

När man skickar mess och personen ignorerar det i över ett dygn, kanske får jag inte ngt svar alls.. Men men hans förlust och inte min.. Men att prata om vänskap rimmar så illa.. Ja ja iaf jag har ju lovat bilder på mina vita jeans eller vad man nu ska kalla dom =)



Bettan var är din bild eller har du redan lyckats kasta dom i tvättmaskinen för att förstöra bevisen =)

Emma

Cafe Opera..

..Var stället vi hamnade på igår...

Jag och Bettan skulle gå ut och fira min födelsedag med ett glas vin,igår.. Vi började med att trotsa vädret, vi drog på oss vita jeans och pumps till det tunna tröjor.. Det är för fan sommar... När jag vågar titta på mina vita jeans lovar jag en bild...
Vi gick till Eken och där mötte vi även upp Majs och Sun. Efter lite vin och en massa skratt så bara det av till Cafe Opera där Majs hade fixat så vi hamnade på "Gräddhyllan" fri dricka och en massa roliga människor.. Jag och Sun hittade nog våran absoluta favorit.. Sun minns du han i turkos/gröna fin byxor med slag, beige trenchcoat och ett parpaly som dansade värre än en elefant på ectasy.. Eller hon som skulle vara sexig och ramlade på rumpan *skrattar*

Ja jag kom hem relativit tidigt men då min Faster Pest har kommit har jag legat med mag och ryggsmärtor och ett ihållande illamående på jobbet.. Jag gick hem lite tidigare för jag mådde verkligen pest..

Tack för en trevlig kväll tjejer

Emma =)


God morgon =)

Just nu lagar jag kärleksmums för fulla muggar =)..

Emma

Får jag presentera...

... Prince Nikolai som på måndag blir 6 veckor gammal =)




En urmysig liten kille...

Emma

Ligger Trosa i närheten av..

Tyresö frågar Majs i bilen när vi är på väg för att hämta upp fotbollsskor som hon ska låna.. Ehh nej det ligger defenetivt inte här.. Varför tror du det undrar Sun, Jo båda börjar ju på T.. Man kan inte annat än älska Majs *ler*

Emma

Tankar & Funderingar

Som vanligt när jag har för mycket i huvudet så kommer det så många tankar och funderingar.

Sitter och lyssnar på Sonja Alden, lyssnar på hennes texter och får mig en eller flera funderingar och tankar..

Hur är det att vara förälskad egentligen?. Underbart, härligt, en fantastisk känsla, hjärtat slår i hundra nittio så fort man hör eller ser personen ifråga. Men samtidigt är det en obehaglig känsla, rädd för var känslorna ska ta en, en konstig känsla för man inte kan hantera den som man vill.

Så här är det när man är förälskad; Man vill vara nära den andra personen hela tiden och man tänker på personen varje vaken sekund. Det känns i hela kroppen när man inte kan var nära,det känns som ena sidan är tom.

Eller så får man miljoner konstiga tankar i huvudet. Egentligen tankar och funderingar som kanske inte alls stämmer, men som finns i ens eget huvud...Tankar och funderingar som gör att man kanske inte vågar släppa på sina känslor?

Hur svår är kärleken? Är det inte bara att följa sina känslor?  Måste man lyssna på alla runt omkring?

//Bettan

Skor

Jag älskar skor..Idag var vi och shoppade, köpte dom här två...


Min dotter köpte likadana...



Hon ville ha dom här också men dom var lite för höga för henne..

Min son och Mattias köpte också skor...

//Bettan

Tårta

Nu på morgonen har min dotter bakat en tårta som vi ska ha på em.  Först för att min son slutade i skolan i onsdags, vi brukar alltid fira det med tårta och presenter så dom får känna att dom är lediga inför sommarlovet. Sen fylller deras pappa år nästa vecka och då kan inte min dotter komma, så vi firar båda idag.

´Nu ska vi iväg och shoppa....

Hörs senare...

//Bettan

God Morgon =)

Inte för att solen lyser utan för att det är hur skönt som helst att vakna av sig själv på morgonen =).. Nu ska jag göra iordning mig till Jobbet =)

Emma

Helt ärligt...

jag har helt tappat orden.. Eller vad säger man??

Emma

Har precis lagt ut en annons..

på blocket om kattungarna...  Det har ringt nonstop idag med olika frågor vilket är jättekul.. Men när någon ringer mig och frågar varför jag har raskatt och varför jag inte har bondkatt blir jag alldels matt i kroppen... Försöker sen förklara så bra jag kan varför jag valt den katt jag valt och han ifrågasätter fortfarande.. *suck* Får man slänga på luren i örat på folk??
 Om man sätter ut en annons på blocket att man vilja sälja en Volvo ringer folk då upp och frågar varför säljer du inte en saab??.. jisses

Emma

Två känslor...

..har jag just nu, en som är helt underbar och jag ler med hela kroppen bara jag tänker på den och  en som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera, den gör mig både arg, ledsen och jävligt besviken..

Men jag känner mig bäst själv så jag vet vad jag gör och vad som händer och jag tar konsikvenserna om/när dom kommer. 

//Bettan


Det regnar och jag är...

hungrig.. Men att gå ut i det här vädret finns inte ens när man jobbar.. Har ingen lust att bli totalt dyngsur och sen fortsätta jobba så.. Usch säger jag bara..

Är så himla glad för alla grattis jag fått idag =)... Men det saknas faktiskt ett grattis.. Men men jag överlever det *s*

Emma =)

Mina barn

Jag har jobbat i två nätter men är nu ledig ihelgen. Igår kom min dotter hit och ikväll kommer hennes sambo med Tyson, (en ganster i en ängels kropp, det är så uppfödaren berättar för alla hur rasen boxer är )*ler*.

Fast det är nästan ett år sedan hon flyttade hemifrån så har jag jätte svårt för det, om jag fick bestämma så skulle mina barn bo hos mig till den dagen jag lägger "näsan upp". Men så varken är det eller blir det hur mycket jag än vill. Dom blir vuxna och bygger egna bon. MItt hjärta brister varje gång  vi skiljs åt. Vi har en bra och öppen relation till varandra så det känns jätte bra men jag ljuger om jag säger att jag inte tycker det är jobbigt  iaf. Vi träffas ganska ofta fast hon bor i Katrineholm, antingen åker jag dit eller så kommer hon och hälsar på här.
Känns det så här för hon bor en bit bort, 1,5 tim, eller är det helt vanliga moderskänslor?

Min son bor fortfarande hemma, han blir 17 i höst. Jag vill inte ens tänka tanken den dagen han säger; Mamma, nu är det min tur att bygga eget bo. Jag känner redan nu hur tårarna vill tränga fram under ögonlocken bara jag tänker på det.

Mina barn är mitt allt, jag skulle kunna göra vad som helst och då menar jag vad som helst för mina barn. Jag brukar säga att jag är en "tigermorsa" om det skulle hända mina barn något..Nu överbeskyddar jag inte mina barn, eller gör jag det?

Jag har haft en väldigt tur med mina barn, dom varken dricker eller röker. Dom har heller aldrig varit några som "ränner" på stan varken på dagen, kvällen eller natten. Men jag säger inte heller att den dagen, kvällen eller natten ALDRIG kommer, det vet jag  att den kommer att göra men för varje dag som kommer så blir dom vuxnare och vet vad dom gör och vet också vad vissa saker innebär. Sen vet dom också, att vad som än händer så kan dom ALLTID ringa mig, vad klockan än är eller var dom än är på jordens yta..



//Bettan


GRATTIS

HURRA HURRA FÖR EMMA IDAG..

//Bettan

God Morgon =)

Idag fyller jag år, i mitt huvud blir jag 25 men i passet står det faktiskt 33 år =).. Idag ska jag fika lite var väl planen, sen så är det jobb som hägrar hela helgen får väl se om jag hittar en dag då jag kan fira med familjen litegrann..

Emma

Helt plötsligt ställer sig...

Mona, Mette och Ella upp och sjunger med sina absolut högsta röster för mig, dom får med en hel del andra i danssalongen.. Jag är glad att det var mörkt annars hade alla sett mina röda kinder.. *ler*

Återkommer med mera när jag orkar...

Tack mina underbara vänner

Emma


Glad

Jag blev så glad att jag blev tårögd. Tänk vad tacos med löjrom kan göra*ler*.

//Bettan

Undrar om Galaxy är redo...

.. för oss... Om inte så är det bara för dom att anpassa sig, jag och Mona har ju dessutom varit på träningsläger i Bulgarien inför den här kvällen.. Eller vad säger du Mona *ler*

Emma


Några bilder från Bulgarien



Ena sidan av stranden..



Och den andra..



Här badar, Emma och Mona...



Utsikten från hotellrummet...



Hotellet..här satt vi och åt våra frukostar, luncher och middagar.



Poolerna..



Det började alltid med kaffe..eller?



Och slutade med några.............



Gågatan på kvällen...



Den här baren var helt nybyggd, dom tände "eld" på bardisken och golvet...



Inne i hotellet...



Den här stenen hittade jag på stranden, tycker det liknar ett hjärta..

Kommer kanske lägga upp flera bilder..

//Bettan

Skolavslutning

Idag har min son skolavslutning. Han vill absolut inte att jag går med på avslutningen. Han slutar första året på gymnasiumet.

När han gick i grundskolan så var jag med ända till nian, men att ge lärarna något på avslutningen det slutade han med redan i sexan. Sen är det skillnad mellan tjejer och killar, det vet jag för jag har en av varje.

Hur länge följer man med sina barn på avslutningar i skolan?
När slutar barnen ge lärarna en presenter?
Tycker du att det är skillnad mellan tjejer och killar?


//Bettan


Känslor

Känslor är inte lätt, det är något man inte kan styra över i många lägen. Men känslan är något man ska gå efter, magkänslan är den bästa känslan.
Men när den inte är helt besvarad så står man där med ett stängt inre, fast man egentligen vill skrika ut vad man tycker.
Varför är det så svårt med känslor? Vad är man rädd för?

Jag läste idag; "kommer  nog inte fråga igen":(

//Bettan

Tack min vän

Haft en underbar kväll med en underbar kvinna. Vi kom på på att vi gillar samma undebara saker.....

//bettan


Jag borde lägga mig tidigt...

..idag, men jag känner att jag har så himla mycket att göra... Men hittar inte orken att resa mig ur soffan.. Borde kanske raka benen om jag ska ha klänning eller haremsbyxor imorgon.. Eller så kör jag helt enkelt på den orakade stilen... Eller inte ....

Kan man ha större I-lands problem??

Emma

Idag har jag blivit påmind..

..om min stress kropp... Har handlat med dottern på 50 minuter för att saker inte blev som dom skulle.. Hon blev stressad, jag blev stressad och sonen var hungrig..

Har lyckats köpa fel färg till håret och upptäcker det när det redan är i... Ja vad säger man..

Emma

Jag har ingen aning....

.. vad jag ska packa idag... Vad jag ska sätta på min kropp imorgon när jag ska fira mig själv med underbara kvinnor... En del vill sätta glamour på tillvaron, sätta på mig min fina svarta klänning med blå och rosa blommor.. En annan del vill dra på mig linnet, haremesbyxorna och höga klackar och bara festa rakt igenom,... Kanske kan jag ta med båda delarna, se vad som känns bäst precis då..

För det spelar egentligen ingen roll om jag går i galakläder eller säckväv så länge jag har roligt..

Dax att börja då...

Emma

Idag...

...pendlar mitt humör och tankar mellan tårar och skratt.

Just nu sitter jag i telefon med en av mina bättre vänner och hon har fått mig att skratta, så tårarna rinner just nu för en bra sak..Vi bestämde att hon skulle komma över på vin i kväll så vi får prata och skratta mera..Känner att jag behöver det idag..

Tack min vän...

//Bettan


Dikt

Ett sätt att vara,
ett sätt att tänka,
ett sätt att tycka,
ett sätt att veta, att du alltid finns nära men ändå så långt bort...

//Bettan


På fredag fyller jag år..

.. men jag snabbstartar mitt firande redan imorgon med 3 andra vackra kvinnor... Vi ska bo fint, äta gott och dansa hela natten.. Jag undrar om man kan få en bättre present??

Men Mona jag vill verkligen pröva om dom göra Strawberry Daquiri på samma sätt som våran "Bar" gjorde.. Om vi kan njuta lika mycket som i bulgarien även om det är bara för en natt..

Frågan är om jag får jordgubbseksem nu oxå...

Emma

Jag somnar till min spotify..

lista... När jag vaknat sätter jag på kaffet, min spotify och kryper ner till sonen och säger nu är det morgon... Då svarar han inte där jag är, och somnar om  =)...

Emma

Jag tittar på min sons..

blonda kalufs i sängen.. Sätter mig på sängkanten, stryker lätt handen över hans hår.. Känner hur leendet sprider sig hos mig, har svårt att förstå att denna underbara lilla varelse är min... När han log mot mig idag med rosiga kinder smälte hela jag...

Jag smyger mig in hos min hormonstinna dotter.. Ser hur hon sover fridfullt i sängen, slappnar av från hormonerna som gör henne helt förvirrad.. Inser min stora skatt jag har här hemma..

Känner hur tårarna smeker mina kinder, känslan av att dessa tårar är njutbara når mig först efter en stund.. För idag njuter jag bara av mitt liv...

I mitt liv finns jag och mina barn, självklart även vänner.. Men det är dessa 2 barn som får mig att skratta som en tok, som gör att jag ler åt absolut ingenting, som kan få mig galen för minsta sak, som får mig att längta... Vet ni jag är nöjd med det... Det jag letat efter behöver jag inte längre... Så är ledsen Hans-Åke du får nog följa med på bröllopet för jag har slutat leta efter en annan kavaljer... För jag behöver ingen, jag har redan det jag vill ha i mitt liv...

Emma

Att lyssna och förstå

Inatt kommer jag att sova så skönt. Jag kommer att drömma dom mest härliga drömmar någonsin och jag kommer att vakna med ett leende på mina läppar. För idag har jag haft en av dom bästa dagarna på länge imitt liv. Att bara vara, lyssna, förstå och känna att någon man tycker om verkligen lyssnar på det man säger är helt underbart. Så om jag inte skulle vara vaken  nu så skulle jag kunna tro att den här dagen varit en dröm. En underbar dröm som jag aldrig vill tar slut....

Sov gott alla mina vänner och alla ni andra där ute..

//Bettan


Idag..

har jag använt orden; Förstår  och Prata, i ca 9 timmar..

//Bettan


Idag har jag sett min ...

.. son rodna när han spelade teater, känt hans leende ända in i hjärtat... Min dotters hormoner rusar så mycket att hon sätter igång mina...

Nu på kvällen sitter jag och umgås med vackra kvinnor och pratar om härliga saker när barnen somnat..

Är inte livet härligt så säg...

Emma =)

Dikt

Att vara kär är som att få ett brännmärke.
Det är het och det bränns i hela kroppen.

När kärleken tar slut är det bara ärret kvar.
Det ljusnar med tiden, men det finns alltid kvar.

//Bettan

Vaknar för första gången i..

.. min egen säng sen den morgonen torsdagen den 28 maj, så skönt att vakna hemma.. Nu stiger kaffedoften hemma och jag letar kläder att dra på kroppen, känner mig osäker på vädret så jag kommer säkert att frysa *s*

Idag ska jag till banken efter jobbet och fixa med polisanmälan och allt annat..

Emma

Dagarna springer iväg här hemma...

..så fort att jag inte hinner med..

Idag när vi kom slängde jag in en massa kläder i tvättmaskinen och passade även på att boka tvätttid på tisdag kl 16, så om någon är snäll och ringer och påminner mig om det... Sen lagade jag korvstroganoff för ett helt regemente så nu är frysen full av burkar med det..

Sen har min dotter blivit kvinna oxå, vilket defenetivt förklarar hennes humör idag och igår.. Men vi har pratat och hon har fått lite anvisningar plus alvedon mot den värkande magen..

Sen fick jag fin fint besök av Bettan, Majs och Sun här på kvällskvisten som suttit i mitt kök och skrattat och druckit kaffe =), en härlig avslutning på kvällen.. Nu sover barnen och jag ska bara göra det sista rycket sen gör jag det med =)

God natt

Emma

Rosor

Rosor är den blomma med vilken du kan uttrycka kärlek. Rosen är blommornas drottning. Hon symboliserar kärlek. Man använder rosen för att förmedla sina känslor.

Den röda rosen säger - "Jag älskar dig"

Den gula rosens betydelse- "Jag hoppas"

Rosens olika betydelse i färger:

Röd - Kärlek

Gul - Vänskap

Rosenknopp - Hemlig kärlek

Ros utan taggar - Tillgivenhet

Korallros - Lust, önskan, längtan

Aprikosfärgad - Anspråklöshet

Mörkrosa - Tacksamhet

Ljusrosa - Behag

Orange - Fascination, förtjusning, lockelse, oemotståndlig

Vit - Oskuld

Champange - Älskvärdhet, glädje, förtjusning

Lavendel - Förtrollning, förtjusning

Rosen finns förresten i mer än 1500 varianter, så välj din ros med omsorg.

//Bettan





Stan

Idag ska jag in till stan och hämta en tröja och glasögon min son har beställt på Top Streetwear på Klarabergsgatan. Undrar om solen håller i sig? Eller ska man klä sig för höst här hemma?....

//Bettan

Har precis ätit en jättegod...

middag tillsammans med mina barn, mamma och farsan.. Syster kom oxå precis från jobbet...  Vi har suttit på altanen insvepta i fleccefiltar och pratat lite..

Började gråta när jag kramade om mina barn, gud vad jag hade saknat dom..

Inatt när jag kom hem hade jag inga nycklar och jag kände inte att jag ville störa flickorna i deras planer att träffa sina familjer som dom saknat.. Så jag åkte till Hans-Åke som praktiskt taget bor granne med mig och fick sova där.. Han bjöd på gulachsoppa, ostmacka och ett glas öl.. Ölen klarade jag inte av att dricka men maten smakade himmelskt.. Vi satt och pratade länge tills han erkände att han skulle jobba nu på lördag och behövde sova.. Så halv fyra gick vi och la oss, vaknade av doften till nybryggt svenskt kaffe.. I bulgarien fanns det ett ställe som hade bra kaffe så man var inte direkt bortskämd med det..
Sen körde han mig hem och jag började med att slänga in alla mina kläder i tvättkorgen, pussa på katterna innan jag sprang upp till barnen och hämtade dom =)

Skriver mer imorgon, ska fortsätta umgås med barnen och resten av min familj, dessutom är det Fotboll på tv och vi har slagit vad om resultatet.. Jag tror på 2-2, vinner jag så är jag 3 kronor rikare.. Nej nu ropar dottern och vill att jag ska hjälpa henne med ngt, ha en jättebra kväll

Emma

Implantaten...

..pep i tullen. När vi skulle gå igenom säkerhetskontrollen på Arlanda innan vi åkte till Bulgarien så började det pipa om mig....

-Säkerhetsvakten: Har du något i fickorna?

-Jag: Nej, har inga fickor och allt annat lämnade jag på bandet..

-Säkerhetsvakten:Han tittar på mig igen och kör "pipen" över hela kroppen igen, framför mina bröst börjar det pipa igen, han tittar på mig!

- Jag: Jag har gjort implantat, kan dom pipa?

-Säkerhetsvakten:Han tittar på mig som om jag inte var klok, men drar "pipen" fram och tillbaka på brösten och det piper hela tiden..

-Jag: Vill du se?

-Säkerhetsvakten:Han rodnar och säger: Gå du...

Ja, så kan det gå i tullen, eller har doktorn kanske glömt något där inne?

//Bettan


En dag på stranden..

i Bulgarien.

Stranden var helt underbar, den var varm, vit, och full av vackra snäckor.. Som vanligt så finns det alltid en man som håller koll på solstolar och parasoller på stranden. Våra parasoller på stranden var gjorda i STÅL och när man inte ville ha dom så tog parasollmannen bort det vita tyget som hängde över, men STÅL ramen var kvar. Hela dagen sa jag ; Akta stålramen minst hundrafemtio  gånger till alla som for runt omkring, rätt som det var så kommer en av grabbarna, Nemo ( en av våra tre ) tillbaka från strandbaren med sprucket ögonbryn. Vad tror ni han hade gjort, jo, gått rakt in i en av STÅL ramarna pga att han vände bort huvudet i någon sekund för att titta på något annat, något vackert kanske eller vad vet jag*ler*.

Iaf så fick jag agera doktor, men vad har man med sig ner till stranden? Inte, nål, tråd eller bandage. Men i väskan hade jag trosskydd, så det fick jag använda för att stoppa blödningen och "trycka" ihop såret med. Man tar vad man har...

Vad snygg du blev med troskydd vid ögat och ölen i handen, men vad gör man när man är nyfiken och vill se åt ett annat håll.*ler*.

Jag kom på en sak; STÅL och STÅHL....Ni vet vad jag menar*asG*(internt)...

//Bettan


Borta bra hemma bäst...

Nu är jag/vi hemma från en helt underbar resa. Hotellet var helt nybyggt , det öppnade 11/5-09 efter ombyggnad, vissa rum var inte färdiga ännu, spa, frissan och massa andra saker ska öppna nu i veckan. Det fanns inget att klaga på... Här fanns allt och en helt fantastisk service...

Det var sol och varmt varje dag. God mat och dricka...Ja, precis så som jag ville ha det...

//Bettan

Hejsan allihopa :)

Vi har det fantastiskt har.. Tyvarr har vi inte haft tid att skriva ngt och nu passar jag bara pa eftersom jag skulle kolla mail snabbt.. Fantiska manniskor i detta land.. Kanske hor vi av oss senare :)

Flygresan ner gick bra for oss alla :)

Puss

Emma & Bettan

RSS 2.0