Eftersom jag inte...

.. har några planer på att vara förbannad ikväll så öser jag istället här och sen skiter jag i det...

Men Nära nära eller djungelmannen eller vad fan man nu ska kalla den där, måste ha något fel i sitt lilla huvud... Varför ens bemöda sig att skicka ett sms om man inte sen kan vara trevlig tillbaka när någon svarar.. Åhhhh förvånad?? inte ett jävla dugg..  Det enda han vill ha är uppmärksamhet och sen slippa bry sig.. Alltså inget har ändrats...

*Andas långsamt*

Så nu ska jag lägga mig och se på tv =)

Ha en trevlig kväll

Emma

Idag har jag haft...

.. en supermysig dag med min son =).. Vi har shoppat skor till honom, ätit massa gott och varit på bio och sett upp i 3D... Den var lite sorglig ibland och då grät jag självklart ;).. Men mestadels skrattade jag..

Just nu så håller jag på att laga marinerad kyckling, med örtkryddat ris och hemlagad gräddsås.. Min son sa precis att den var supergod.. Vilken kvinna jag är  ;) Har om inte annat fått höra att jag är en spännande kvinna idag *s*


Händer massor i livet just nu men eftersom jag inte hänger med när det gäller Nära nära, lagens långa arm och valpar ... Så sätter jag mig idag på åskådarbänken och bara andas..

Nej nu ska ska jag sjunga vidare ..

Emma

Ut!

Vin hos Emma med Under bar och M.M.

Mötte upp Maggan och en annan vän.

Träffa någon som jag inte sett på länge.

Le bon Palais, dansa och för mycket dricka.

Taxi till båten.

Frukost och hem.

//Bettan
Känns...

..som fingrarna verkligen har saknat att skriva här på bloggen , det har varit fullt upp runt mig så jag har haft mina tankar på helt annat håll..Tankarna finns fortfarande men det har lagt sig lite och jag känner att det blir inte bättre av att sitta och tänka, undra och fundera utan jag får ta en dag i taget..Igår var igår, idag är idag och imorgon är det en annnandag....

//Bettan

Igår...

..hade jag och Emma en heldag, först var vi hos min dr. Sen gick vi och åt lunch på Jensens Beefhus, vi åt stekt potatis med kycklingfile och sallad och vitt vin. Det är så god mat där, efter det hamnade vi på O`Learys dit kom också Under bar, det blev några glas vin och sen tog vi bussen hem till Emma där det fortsattes med vin och efter en stund skulle Under bar åka och jobba, men då kom Maggan över så det blev jätte mycket skratt blandat med en massa tårar.

Har haft en helt underbar dag med Emma, Under bar och Maggan, det här behövde jag efter allt som hänt..


Tack, älskar er mina härliga och galna vänner..

//Bettan

Plastikkirurgigruppen

Igår var jag och Emma på Plasikkirurgigruppen hos min doktor för att jag skulle kolla mina bröst , det har redan gått ett halvår sedan jag gjorde dom. Jag har lagt in 500gr i varje, gelehallon m high profil, dom är perfekta , jag är jätte nöjd men när jag står och tittar uppifrån kan jag tänka mig att lägga in mer så jag sa det till honom igår men han sa med stark röst;

- Dr; Absolut inte!

- Jag; Men det känns som jag har vuxit i dom. Och kan tänka mig....

- Dr; Ja, det säger alla, man vänjer sig ganska fort, men dom här är jätte fina och dom kommer hålla säkert i minst 25 år. Så mer ska du inte lägga i.

- Jag; Ok, det var bara en tanke, eller var det inte det???

- Dr; Vi ses om sex år igen för då är det nästa "besiktning", om det är något hör av dig innan...

Jag och Emma fick se bilder innan och efter, ja, det är skillnad kan jag lova.

Han trodde att jag och Emma var tvillingar, ja den sista tiden har vi fått höra det flera gånger att vi är jätte lika....

//Bettan


Himmel och helvete!

Undrar hur lång det är mellan himmel och helvete? Idag känns det som det är närmre än jag kan tänka mig. 


Vi lever ofta som vi lär, men vad lär vi oss under tiden vi lever?


//Bettan

Tankens kraft!

Vi människor kan skapa och genomföra det vi vill genom att ha fokus på målet. Det är bara vi själva som sätter begränsningarna. Det är vi själva som inne i huvudet talar om att vi inte kan, inte har möjligheten. Som barn är vi alla "tomma" det är omvärlden som "bygger" oss. Om vi visste från början "att allt man vill det kan man, man måste bara tro på det". Det som ofta stoppar det är alla utifrån; släkten, föräldrar, vänner, sambo och många andra saker, vi kan bara vi vågar ta steget ut. Men att göra det är inte det lättaste, man måste tro på sig själv, göra det för sin egen skull inte för någon annan för då kommer det aldrig att fungera eller ge framgång.

Att tro på sig själv är jätte viktigt men när man har en omgivning som är så stark att den påverkar en så mycket då är det inte lätt att utföra det man vill. Ibland måste man våga "bryta" sig ut från sig själv, ta chansen, se vad som händer. Av tankens kraft klara av något som man så gärna vill, slå bort allt som finns i vägen och våga va dig själv, våga va dig själv fast du inte vet i början om det är du som vinner. Men egentligen spelar det någon roll vem som vann? Är det inte huvudsaken att man mår bra? Att man känner man gör något för sin egen skull och inte för andra? Om man ska gå igenom livet genom andra så kommer man inte speciellt långt.

Tankens kraft är något som vi alla ska tro på, vi kan bara vi vill, vi gör val här i livet som kanske inte är dom bästa men om man inte gör det så har man inget att se tillbaka på och har man haft motgångar så är det i det man växer , för varje motgång så växer du som människa, förhoppningsvis har du lär dig något av dina misstag, det är bara DU som kan gör ditt eget val ingen annan kan bestämma, säga åt dig vad du ska göra. Det är DITT val, men om du sen väljer att göra som andra säger ja, då får det ju stå för en annan sak.   


//Bettan

Gråter igen...

.. när jag inte skulle..

Tror att det svåra ligger i att jag vet att jag inte ens kan messa honom och säga hej.. Eller det kan jag väl men det var ju det jag inte skulle göra.. Vet att jag inte ska säga Hej på Ansiktsboken heller.. Vet att jag ska hålla mig undan..

Men det gör ont, tycker om att prata med honom.. Han får mig att skratta..

Förstod att det fanns någon mening i att strunta i mascaran..

Emma


Dela!

Skulle vilja dela med mig av det fridfullaste, det gladaste och det tokigaste av mina saker men det ända som är delat just nu, det är tårarna som rinner på varsin sida av mina kinder....


//Bettan

Nu har jag ...

.. avslutat det med nära nära som jag sa att jag skulle.. Men det var inte lätt och det gör ont.. Han vet inte än att jag gjort det eftersom jag skickade ett mail.. Orkade inte låta honom höra mina tårar..

Insåg i helgen att jag är kär så satans jävla kär som man kan vara... Men jag orkar inte..


Emma

Kan inte sova..

.. det liksom är nått i kroppen..

Har bokat upp söndag kväll och måndag dag.. Till något jätteskoj!! Längtar till imorgon och jag längtar till då...

Den där arbetsdagen på 12,5 timme på tisdag känns väldigt långt bort ;)

Emma

Jaha så var man ..

.. hemma ..

Pratade med Nära nära eller faktiskt Djungelmannen, han är inte längre Nära nära.. Han var det förut.. Men inte längre.. När jag pratade med honom var han på jobbet... Han hade en kollega där som undrade om vi dejtade men så säger han nej vi är KK.. Minst första tanke var äntligen förstår han och jag varandra.. När vi hade lagt på så andades jag ut och kände nu är vi på samma våglängd.. Hade jag brytt mig hade jag blivit ledsen, känt mig smutsig.. Men känner nu bara att japp så är det :)

Satt och skrattade för mig själv, nu förstår jag varför jag börjat må bra igen.. Jag har släppt.. Förstår ni jag har släppt.. =)..

Jag har släppt Nära nära och ska nu åka och träffa Djungelmannen och absolut inget annat ;)

Vem vet nu kanske jag borde tacka ja till det andra ;).. Eller nä han är fortfarande 20 år och jag kan inte hantera sånt.. Ja menar det är Barnarov.. *asg* Fast satans smickrad kanske man är ha ha ha ha

Men ska bli skönt och berätta att jag släppt till Hans-ÅKe han var ju lite orolig att jag skulle fastna och må dåligt igen.. Men han behöver inte oroa sig längre... Han kan få bjuda på kaffe snart igen tror jag =).. Eller varför inte vin den här gången  ;)

Hi hi hi..

Ja du Magda vad säger man???? =)

Emma


Undrar!

Relationer är svårt, de kan både vara härliga och trygga men också jobbiga och krävande. Man måste kunna göra saker tillsammans, vara med vänner, se det från bådas håll. 

Vad är exempel en riktig vän och vänskap? Inte en lätt fråga att svar på trots att vi vet att vänner är det bästa som finns. Men det handlar om att ge och få, och att absolut vara vän med sig själv annars så funkar det inte. 
En vän ska finnas här när man behöver den, en vän är en person man kan lita på som finns här när man behöver den, det är att ge och få. En vän är en person som förstår en som vet när det är på allvar eller på skoj. 

 Vilka vägar ska man välja i livet? Alla gör ett val som känns bäst för en själv men är det rätt val eller är det ett val som någon annan lagt så mycket värderingar i så det blev ditt val! Ibland finns det människor som är så manipulativa att dom får andra människor att tro på saker som inte är sant, som kan göra att det brister både i en relation eller en vänskap. Att välja väg i livet är inte lätt, alla har olika förutsättningar och man ska inte välja något för någon annan vill det utan för att jag själv vill göra det valet i mitt liv. Jag väljer själv men ibland kan man behöva lite vägledning men ingen annan sak betämma vilket val du sak göra.  

Vad är rätt och fel? Finns det rätt och fel? Nej, det finns bara olika sätt att se på saker men ibland finns det personer som får till det så att det blir en rätt och en fel sida och det är inte bra, sanningen är det bästa hur svårt det än är, det  är bättre och veta sanningen än att tro att man vet sanningen, att få reda på sanningen kan ibland vara jätte tufft men det får man ta, bättre det än att gå och tro massa saker. Eller att andra runt omkring vet sanningen men inte just du, det är väl en fel väg att gå om man vill ha vänskap eller en relation med någon! Man  måste vara stark nog att välja själv och se utifrån sina egna behov, inte andras.

Det finns mycket att fundera på, ibland är det så att det ända rätta är att bryta mönster och göra fel, men då måste man också vara beredd att ta konsekvenserna av det hela. Man kan inte bara tro att det jag säger är rätt utan man måste mötas någonstans på vägen, men om inte det fungerar och den ena människan är så manipulativ att den får vem som helst på sin sida så är det faktiskt synd om den människan för hon/han tror ju på allt hon/han säger och delar tyvärr massor av lögner till andra som inte är sant. Att vuxna människor kan  hålla på så här är fruktansvärt, men när det finns folk i sin omgivning som mår så dåligt att man måste ljuga för att skaffa sig vänner så behöver sådana här personer hjälp, men dom kan bara ta emot det om den själv vill.

//Bettan

Igår tog mitt tålamod...

..slut..


Säg inte till mig att du ska vara ärlig och sen inte är det.. Säg inte A till mig för att sen börja hymla om B.. För det är bara för att föda griller i mitt huvud..

Jag förstår om du tycker att jag hängt ut dig, men vet du det skiter jag högaktningsfullt i.. För du LJÖG för mig igen.. Du sa jag ska lägga korten på borden för alla.. Jag ska vara ärlig mot alla inblandade.. Igår fick jag det svart på vitt att du fortsatt ljuga..

Jag har pratat med alla inblandade, jag har lagt korten på bordet och sagt så här såg det ut.. Jag har förklarat varför jag anser att du fött mig med lögner ändå från Februari!! Det är inte vänskap det är ett jävla falskspel som du kan behålla för dig själv..

Jag trodde du ångrade dig, jag trodde att du menade allvar när du sa förlåt.. Jag trodde du menade allvar när du sa jag ska vara ärlig nu..

Istället tror jag att en person blev väldigt förvirrad igår, väldigt besviken och ledsen om den personen inser vilka lögner du serverat.. Hur vänskapsband brustit pga dig.. Eller så lyckas du ljuga dig ur det här igen.. Men jag hoppas du förstår hur illa du gör den här personen i långa loppet..


Åhh jag hoppas du förstår vad du har förstört för mig.. Vilka diskussioner som just nu är.. Ville du bryta fler vänskapsband?? Vem vet du kanske lyckades...

Emma


Jaha så...

.. skulle jag rensa min ena mobil som ska bort..

Tog bort 250 mess från Andreas som han skrivit ja bara under april och maj då jag använde den telefonen.. Var ju tvungen att läsa lite..

Kändes faktiskt konstigt måste jag medge och på ett sätt fick jag lite ont i magen..

"Tänker bara på dig" "Tänk om det fick vara vi"

Eller det där han berättar hur han sitter på jobbet och lyssnar på kärlekslåtar och tänker på oss..

Ja men det var bara att trycka radera..

Men herregud 250 mess med kärleksförklaringar och jag var bara ett hål.. Fan jag måste varit ett satans bra jävla hål *asg*

Emma =)

Är det så ...

.. enkelt att bara radera??? Kan man borsta av sig på axlarna och säga nu är det över.. Jag önskar jag var sådan .. Att jag bara kunde glömma och gå vidare utan frågor och vara nöjd med dom svar jag får.. Men ibland är det så jävla svårt att acceptera att det blir på annat sätt...

Jag hade kunnat accepterat det här på ett bättre sätt om du sa helt enkelt jag gillade aldrig dig, jag tyckte du var rätt tragisk som person.. Därför så gjorde jag så här..

Men när man skriver vi klickade.. Jag kunde lika gärna vara tyst med dig som att festa, resa eller käka middag.. Vi funkade..

Hur fan tänkte du då???? Jag vet att du säger du kan inte ha det ogjort.. Men....

Blir så jävla skitförbannd... Tyckte du inte att jag haft nog med skit??? Tyckte du inte att mitt liv varit nog med drama???

Spelar det dig någon jävla roll att du har sårat mig mer än jag trodde du kunde göra som vän...

Visst kommer jag gå vidare och jag har mina vänner.. Men ändå.. Det var inte så här det skulle vara..


Emma

Min helg..

.. har verkligen varit som en bergodalbana...Helt underbar och väldigt ledsam.
 

* Tänker på dig, du vet var jag finns om det är något, både dag som natt. Beklagar sorgen.


* Tack för att du hörde av dig och tack för du lyssnade.


//Bettan


Jag fattar vinken..

.. du har inget att säga..


Så jag säger radera, radera , radera... Det här kan du inte missuppfatta!!

Emma

Kom och tänka på..

.. att Bettan sagt att jag ska följa med henne till Katrineholm någon gång och hälsa på hennes syster och hennes dotter.. Vore ganska skönt att göra det snart faktiskt..

Finns ju säkerligen en del att titta på.. Får vi tråkigt så kan vi väl alltid leta upp idioten med fru.. Hi hi hi..

Kanske man skulle berätta för honom att hon hörde av sig till mig via hans gamla nummer.. Och att hon fortsatte läsa min blogg.. Eller ta en diskussion med henne öga mot öga, att jag tycker hennes senaste tilltag var under precis all kritik..

Åhh det gör vi Bettan, när åker vi???

Emma

Hej alla vänner..

Hoppas det är bra med er idag oxå.. Jag själv är sjuk men jobbar ändå.. Har feber, hosta och är förkyld..

Jag läser det Bettan skriver och det känns som vi båda två drivs lite härifrån av olika orsaker..

Själv har jag ju öppnat en  ny mer privat sfär där jag kan skriva och analysera saker utan att folk ska känna sig träffade eller att man ska analysera mitt innehåll och göra det till ngt annat..

Jag måste erkänna att jag älskar att skriva på det andra stället, jag har fått tillbaka lusten att förmedla och jag känner mig inte begränsad överhuvudtaget.. I mitt liv händer så mycket att jag behöver få utlopp att skriva om det som står mig närmast!!

Jag kommer inte helt att sluta blogga här men jag kommer begränsa min tid här eller det har jag ju redan gjort.. Jag hoppas att glädjen för att skriva här kommer att komma tillbaka med tiden..


Som sagt jag är sjuk just nu... Känner saknad efter någon annan..

På återseende idag, imorgon eller nästa vecka..

Emma


Skriva, JA el NEJ...

Det finns så mycket jag vill skriva men som jag känner jag inte kan skriva här, det misstolkas , det analyseras, det är fel människor som tar åt sig av vissa saker,  det blir så fel ibland.....

Jag håller det inom mig och lägger det i min inkorg i hjärnan och tar fram det ibland när jag känner mig;  arg, glad, ledsen och när jag finner saknad...

Tankarna jag har kommer alltid finnas kvar varesig dom var bra, dåliga eller helt galna..

Jag skriver på en bok, men det är absolut inte samma sak, där finns ett syfte, ett mål här skriver man precis det som faller än in för minuten, dagen osv....

Jag funderar och analyserar massa saker själv och jag vet att det kan bli så fel, så varför utsätta andra för det?


Bloggarna är ju till för man ska kunna skriva vad man vill, få uttryck för det man har inom sig, men just nu har jag jätte svårt för det, men är glad och tycker att det är bra att bloggar finns för man lär sig massor av varandra både bra och dåliga saker, det tas upp saker som många kanske inte vågar tala om eller fråga någon om, så det är inte så att jag tycker bloggarna ska bort, det är nog bara jag som ska bort ett tag och jag kommer säkert tillbaka.....Eller så är det bara en tanke idag som inte alls känns lika i morgon.

 
Vet inte om jag ska  fortsätta blogga, sluta blogga eller om jag ska lägga det på is ett tag? Får tänka till imorgon eller har jag redan tänkt klart?


God natt och sov gott alla....

//Bettan


Inatt...

....har vi bestämt att vi ska gå ut och äta tillsammans, vi som jobbar ihop på natten, vi brukar gör adet några gånger om året. Först täkte vi på julbord men det äter man ju så det räcker iaf under julen, så vi bestämde oss för att gå på Bamboo City, i slutet av November. Någon som varit där?


//Bettan

Hej mina vänner..

.. hoppas ni som läser mår bra..

Själv är det kaos här hemma, 6 kattungar som rasar i vikt och jag som försöker stabilisera det.. Det blir nog bra bara man får ett par dagar på sig..

Nära nära och jag pratar med varandra i telefon varje dag.. Tycker han har verkat ointresserad igen men vet ni jag orkar inte ta tag i det.. Som sagt hans förlust, att tro att mitt intresse kommer finnas kvar ja vad ska man säga om det??? Skulle inte tro det.. Jag kräver inte mycket men mer än så här iaf..

Men jag blir ju självklart glad när han ringer, det blir jag.. Hans mjuka röst berör lika mycket som förut.. Men...

Ikväll har jag varit hos Hans-Åke och hjälpt honom packa innför sin österrike resa.. Förväntar mig ett satans gott vin tillbaka som tack för hjälpen.. *leR* Som jag kan dricka efter den 23-24 oktober då min vita månad gått..

Ja utmaningen går bra i den bemärkelsen att jag tänker på vad jag äter och det har inte blivit en droppe alkohol nu.. Känner att jag både mår och sover bättre.. Så det kommer bli väldigt mycket vit tid framöver..

Sov gott, så hörs vi imorgon igen

Kram Emma

Snart..

dax att gå hem, så skönt. Natten har varit jätte lugn. Det är tur vi har "Galen men underbar" hon kan alltid roa oss på något sätt....Inatt så började hon sjunga, Lilla Snigel akta dig, det är bara det att hon kan varken texten eller melodin på några sånger så det lätt så här, ja, nu kan ni ju inte höra men tänk att hon står för sig själv och sen bara kommer det ur munnen;
 
- Tjoff tjoff tjoff, hm tjoff tjoff tjoff, hm tjoff tjoff tjoff.....

- Och alla frågar vad hon gjorde, då säger hon;

-Sjunger, Lilla Snigel akta dig...

Den går ju så här; Lilla snigel akta dig , akta dig,akta dig, lilla snigel akta dig, osv....

Det var mitt i natten och humorn på natten är väldigt låg, men vi skattade så vi grina...

Tack, "Galen men underbar" att du finns....

//Bettan

ps. ska jobba en natt till, undra vad hon kommer hitta på då.....*ler*


Ikväll...

.. har jag stängt av ljudet på mobilen..

Vill vara själv, orkar inte mer...

Emma

=)

Är livet inte härligt??? Ja menar vissa saker är roligare än andra... Just nu skrattar jag och Olga så mycket att vi knappt hör vad den andra säger..

Ha ha ha ha..

Det här var det töntigaste och roligaste på hela veckan=)

Emma


Fryser!

Har varit och fikat med några vänner, sen var det dax att åka hem. Jag ska jobba nu två nätter sen är jag ledig i helgen. När jag kom hem så la jag mig och vilade en stund, vaknade alldeles nyss av att jag frös, det är svinkallt i mitt sovrum. Elementen är svinkalla, t o m hundarna låg under  täcket, undra när dom tänker sätta på värmen? Eller är det meningen att det ska hänga istappar i taket, innan värmen sätts på? 
Jag saknar värmen jag hatar att frysa.........

//Bettan


Här är jag..

..har inte alls glömt bort den här adressen, men håller på att obegränsat skriva på annat ställe ett tag ;)

Det jag hade planerat idag blev inte som det var tänkt, ska jag vara ärlig får vi se hur det blir med det.. Känner inte direkt att intresset finns från en viss person.. Men men.. Upp till den personen..

Nu ska jag vidare ;)

Emma

Undrar!Om jag sträcker ut handen, tar du emot den då?

//Bettan

Idag är det..

.. en bra dag men ändå orkar jag inte ta tag i saker.. Men jag ska *ler*

Lyssnar på bästa spotify listan ;)


Emma

Ibland!

Ibland så funderar jag på hur vissa människor tänker eller tänker inte vissa överhuvudtaget?

//Bettan

Årstider!

Jag älskar sommaren, värmen, när man känner hur solstrålarna bränner mot huden och man ser hur en svettdroppe rinner längst med kroppen. Det är underbart med sommar, värme, blommorna på ängen och alla underbara glada människor som är ute både natt som dag. Det är fullt på alla uteserveringar, var enda äng är fullproppad med underbara, kärleksfulla människor. Sommaren är som en levande mannekäng uppvisning, allt från bikini till kavaj och kjol i alla dess färger, glasögon i alla dess former och  massa glada leenden. 

Nu är det höst och vintern är på ingång. Idag kom den första snön, om man nu kan kalla det för snö eller hellre snöblandat regn. Jag tycker hösten är underbart fin med sina otroligt vackra färger, och när solen lyser en vacker dag och fåglarna fortfarande kvittrar, då känns det bra i hela kroppen. Men nu är det dax att ta fram den varma jackan , halsduk, vantar och till slut kanske en mössa. Det är inte alls lika färgglatt på vintern, varför?

Det som är trist med vintern det är att alla människor blir som förbytta, griniga , tråkiga och allmänt bittra. Varför kan man inte vara glad på vinter? Varför kan man inte gå ut och träffa människor så som man gör på sommaren?

 Njut av livet, ta vara på det du har, sörj inte det du hade!

//Bettan

Igår fick...

Jag ett nummer , jag borde fått för flera månader sen...

Ringde faktiskt...

Men men mer om det på andra stället ;)..

Om det är så att det är någon som vill adressen så hör av er.. Känns som att det finns vissa som ska ha den nya ;)

Emma

Vi planerar något..

..som kommer att bli så roligt.. Det kommer vara skratt och det kommer säkerligen bli diskussioner..

Diskussioner hur vi ska gå tillväga, vad vi ska välja och hur var och när... =)


På återseende...


Emma

Eken!
//Bettan


Dagen i stort!

Jag har sovit som en klubbad oxe inatt, vaknade 0800, väckte min son och somnade om igen till kl 1130, snacka om panik. Nu har jag iaf; städat hela lgh,tvättat,  trapptränat, powerwalk och tagit en promenad med hundarna.

Dax att gå igenom mailen. Jag har fått tag på en fotograf, en tjej som jag fick jätte bra första kontakt med, ska provfota inom kort så får vi se hur det kommer utvecklas.

Min hudvårds och make-up utb går jätte bra, jag tycker att det är så kul, mycket data och pappersjobb. Men när jag kommer in i det mer så kommer det bara rullar på..

Jag skriver dikter och skriver på en bok, har fått förfrågan om jag vill delge mina dikter med andra, men jag vet inte, jag måste verkligen tänke igenom saken, så vi får se...

Ikvälll ska jag träffa en vän och en underbar kvinna...

//Bettan


Idag är det...

..verkligen ingen bra dag...

Har suttit på jobbet och gråtit... Varför orkar jag inte skriva här.. Folk tar åt sig på fel sätt och skapar diskussioner och det orkar jag inte..

Men ingen som läser den här bloggen behöver ta åt sig.. Ingen av er har fått mig att gråta...


Emma

God morgon =)

Jag har sovit så himla gott i natt.. Har bytt rum med barnen så i natt har jag lyckats sova i sängen en hel natt utan att vakna 20 gånger =)

Skriver mer sen.. Måste skynda mig nu!!

Emma

Så har jag nu...

... kommit fram till att jag inte kan skriva om allt jag vill här längre..


Så jag har startat en ny blogg bara för mig, dom som ska ha blogg adressen har fått den...

Ni andra får nöja er med mina ord här, för här kommer jag vara kvar och skriva, bara det att det kommer stå mera privata saker på den andra..

Emma =)


Jag!

Jag har lagt allt åt sidan .....

Jag har slutat läsa vissa .....

Jag har slutat fösöka förstå .....

Jag har har insett att det var då .....
Jag har fått min energi tillbaka .....

Jag känner mig glad och levande igen .....

Jag har fått ett annat sett att se på vissa människor .....
 
//Bettan

Är det inte det...

.... ena så är det andra saker..


Nu har jag bråkat med dottern i flera timmar och känner mig totalt matt på henne... Vill bara ha lugn och ro..

Men när jag blir så här arg måste jag få utlopp för frustrationen.. Så jag bestämde att rumbytet som jag och barnen pratat om skulle ske idag.. Ensam har jag gjort det..

Ryggen mår skit och jag undrar ens om jag kommer få ihop min säng igen.. Alla barnens saker e på plats men mitt rum är inte det..

Emma


Nä nu är jag..

..trött på mig själv..


Känner hur jag irriterar mig på att jag bara ligger här utan att göra nått!!! Så nu kliver jag upp och ser till att ta tag i mitt hem idag igen ;)...

Sen är det dags för en uppfriskande powerwalk ska bara hämta Bettan först!!

Syns senare ;)

Emma

I natt har..

.. drömmarna varit många..

Jag somnade snabbare än jag trodde... Drömmarna var intensivare än på länge..

Vaknade med en längtan.. Större än jag trott..

Emma

Ikväll har jag varit..

hos Hans-Åke och druckit en kaffe, ätit lite kina mat.. Nästan fått tallriken i huvudet av honom när jag vägrade äta med pinnar... Jag vann och fick fortsätta äta med en gaffel..

Han drack vin och öl, jag drack caffe latte och björnbärsdryck...


Som vanligt hade vi jättetrevligt, tittade på fotbollen eller nja pratade mer om allt och ingenting..


Saknade någon.. Undrar om någon saknade mig..


Emma

Alla kan....

....vi ändra på oss. Idag har familjen varit samlad eftersom min son fyllde år i går. Vi har haft mycket folk på besök, både gamla och nya, det har varit en jätte trevlig dag. Min dotters sambo älskar fotboll  så i kväll var första gången på alla år som jag har sett en HEL fotbollsmatch på tv. Det var en ny upplevelse men det kändes bra, vad brukar man säga; Man kan INTE lära gamla hundar sitta" men jag har faktiskt suttit ikväll.. Det blev  1-0 till Danmark. Sverige fick tyvärr vara utan mål......


//Bettan

Jag kan ju inte bara...

.. hålla mig.. Saknar att skriva när jag inte är här...


Vad ska jag säga det finns någon som får mig att bli totalt galen...


Frustrationen blir så stor att den till slut brister.. Istället för att bli förbannad så blir jag ledsen.. Fast för vissas skull dom vara glada när jag gråter istället för att jag blir så arg att det kokar över.. Dom som har drabbats av mitt humör vet att det är enklare om jag gråter..


Sen fortfarande så är det en idiot som ringer från hemligt nummer.. Allvarligt.. Jag anar vem det är, men jag vägrar svara så idioten kan sluta ringa helt enkelt..

Senare kommer det komma bilder på hur fint det blivit hemma.. Har städat hela dagen men nu ger jag liksom upp.. Är helt färdig..

Jag och sonen ska upp till Bettan och fira hennes son som fyller år idag..


Emma

Som det...

.. känns nu så kommer jag inte skriva ngt mer idag..


Tänker hålla allt hos mig själv.. Orkar inte skriva och lägga ut mig själv just idag..


Så ha en bra dag.. Själv säger jag pass...

Mina vänner når mig iaf ;)


Emma

I dag...

......kommer min dotter , hennes sambo och deras boxerhane Tyson, dom ska sova över en natt. Det ska bli så trevligt, vi ska fira min son som fyllde år igår, det blir smörgåstårta, vin, kaffe och kakor.

Nu är det snart dax att gå hem, sova någon timme och sen upp och plocka iorning innan dom kommer.

//Bettan


Till dig!Jag tog den här bilden från min loftgång,
en bild kan säga mer än tusen ord..

//Bettan

Jag!

Jag tänker,
jag saknar,
jag ler.

Jag undrar,
jag funderar,
jag kan.

Jag ser,
jag hör,
jag tar emot.

Jag vet att du finns,
jag vet att du vet,
jag vet att vi vet.

Jag vet att vi kan,
jag vet att vi vill,
jag vet att vi delar mycket.

//Bettan

Tårarna är tillbaka..

... osäkerheten knackar på dörren..


Jag hoppas du är så jävla nöjd nu...


TACK!!


Emma


Hösten!

Lite bilder från min promenad häromdagen!Hösten bjuder oss på massa olika färger.

//Bettan


Hatar att ha...

för mycket tid till att tänka..


Blir alltid så fina diskussioner i mitt eget huvud.. Har jag gjort rätt? Borde jag tänkt annorlunda? Åhhhh Suck på mig..


Fan fan fan..


Åhh Magda du hade rätt igår och det stör mig.. ;) Men är en ganska fin sak ändå...

Emma

Dolt nummer...

..är inget jag svarar på längre...


Eftersom en viss person har dolt nummer som jag inte vill prata med och att det är någon som tjuvringer från dolt nummer så väljer jag att inte svara!! Vill man ngt kan man antingen skicka ett mess eller prata på telefonsvararen..

Annars så är dagen helt fantastisk!! Har rensat i klädkammaren och är supernöjd =)

Emma


Grattis!

Idag fyller min son 17 år.Hipp hipp hurra för dig idag...

//Bettan Mamma

Telefonmöte!

Vaknade med ett leende på läpparna idag med.

Nu kl 10-11 har jag telefonmöte med min SD och en annan konsult.

Sen ska jag iväg och shoppa lite...


Ha en underbar förmiddag så hörs vi senare!

//Bettan


God Morgon Världen =)

Även idag känns det så himla bra ...


Försöker väcka sonen och sen så är det dags för en powerwalk, ska snart göra 25-50 situps ;)


Hörs senare


Emma

God natt!
Sänder dig lite John Blund spår,
du somnar och drömmer,
du vaknar och ler.


//Bettan

Jag vet inte...

om jag ska säga tack till Magda eller om jag ska slå in huvudet i väggen.... Hon har förklarat nått för mig ikväll som jag inte ville veta.. Något jag försökt förtränga..


Men jag inser ju att hon har rätt.. Annars skulle jag inte vara så här..


Åhhh va irriterande.. *lipar med hela tungen*


Men tro inte att jag kommer berätta.. Det stannar mellan mig och Magda...


Emma


Njuter av kvällen....

.. som jag gjorde igår..


Tända ljus, mysig musik och alldeles lugnt hemma!!


Emma

Humör!

Jag har varit på så bra humör hela dagen idag, jag vaknade imorse och kände att jag är glad att jag lever och att jag har så många runtomkring mig som jag tycker så mycket om.

Jag har hunnit med massor av saker idag och det  känns jätte bra och det är ju bara en själv som kan styra dagen så varför inte somna med ett leende och vakna med ett leende....
 
Nu ska jag iväg till min vän Maggan, det kommer bli mycket skratt.......

//Bettan

Äntligen hemma..

.. himla skönt efter att ha varit på språng sen jag vaknade kl 0630 imorse =)...


En kompis till mig håller på och går till en livscoach och jag fick läsa hennes papper som hon fått där.. Jag funderar verkligen på att rensa ut, både materiellt och känslomässigt.. Jag vet att jag skulle må så mycket bättre av det.. Visserligen har jag redan börjat.. Jag vet vad jag vill och var jag ska ta vägen men ibland behövs en extra liten putt..

Nu ska jag laga lite mat, tvätta och diska och sen lägga mig i soffan för det är jag totalt värd =)

Är ledig 3 dagar från jobbet nu *skönt*


Emma

Mobil!

Pratade precis med en underbar kvinna, hon satt på tunnelbanan så det var lite svårt att höra vad hon sa. Var det hennes ord jag svarade på eller var det någon av dom runt omkring i tunnelbanan? När man pratar i mobil på tunnelbanan så låter det som man sitter i mobilkonferans...Är det inte så, sen mobilen kom så vet man mycket om andra människor pga att alla pratar så högt!

Hm....Undra hur högt jag pratar när jag pratar i mobilen? *s*

//Bettan

Direktsändning!

Eftersom vi människor bara lever engång, eller gör vi verkligen det? Finns det inte ett liv efter döden? Vad tror du?

 Vi lever dag för dag, livet är som en direktsändning,  så därför kan man inte backa eller radera det man gjort eller sagt. Om man är en stark människa så kan man stå för vad man gör/säger om andra människor, men jag vet att många människor har svårt för det, så när dom inte vet hur dom ska göra/säga så tar dom till massa lögner som gör att fel personer blir inblandade och att det börjar med massa "skitsnack" om saker som egentligen inte stämmer. Är man stark nog så kan man stå emot det och i det här ögonblicket välja dom man vill ha som sina vänner, för vänner är väl till för att man ska kunna lita på dom? Eller? Det är inte konstigt att det finns massa krig och skit runt om på jorden när inte ens en liten skara människor kan vara sams pga av att någon/några måste smutskasta andra människor för att tro man ska få "passa" in i någons sällskap. 

Man kan inte älska ALLA människor, men däremot ska man respektera andra för det dom gjort/gör.

Jag tycker att ALLA människor är värda en andra chans men då ska man också bevisa att man är det.


Det här är inte till NÅGON speciell, jag måste bara få skriva av mig...

//Bettan


Han ringde...

.. och ville prata..

Jag sa jag vill inte prata med dig...

Han ångrar sig, det är mig han älskar..

Jag talade om att det var försent..

Emma

Dagen!

Som vanligt har jag farit runt som en "skållad" råtta under fm. 

 På morgonen så städade jag hela lgh, sen var jag och handlade frukost för jag skulle upp till en vän. Vi pratade som vanligt om allt möjligt, det blev både allvar och massa skratt.

Sen var jag ute på en timmes promenad med hundarna, det är så skönt ute..
Nu ligger båda hundarn helt utslagna i soffan.

Nu ska jag gå igenom alla mina mail jag fått ifrån hudvårds och make up kursen, sätta in dom i pärmen och skriva på alla listor.

Undra om jag får lite tid över att läsa mina böcker, jag har nästan alltid två böcker jag läser samtidigt? Läser Camilla Läckbergs "Sjöjungfrun" och "H&M handelsmännen". Jag är allätare när det gäller böcker , som ni kanske förstår eftersom jag läser en kriminalroman och en som handlar om handelsmän som ger bilden av den svenska klädjätten H&M.

//Bettan

Utmaningen...

Har glömt att uppdatera hur det går med min utmaning med mig själv..

Har inte hunnit så många promenader jag velat, men har gjort 25 situps varje dag eller fler om jag orkat..

Äter inget godis, men någon kaka har det nog blivit..

Är fortfarande helt vit sedan den 26 september alltså 12 dagar och känner inte det minsta sig efter ens en liten öl eller ett glas vin!! Tjejkvällarna har jag fortfarande varit på utan att dricka och haft superkul =) Men visst erkänner att ett glas vin kommer ju bli gott när den vita perioden är över

Känns toppen =)

Emma

God Morgon Världen =)

Vilken underbar morgon.. Har sovit hur bra som helst när jag väl somnade.. Har sovit med härliga starka drömmar =)


Dags för att gå till jobbet!!Emma

Avskedade ju..

.. John Blund imorse.. Nog därför jag inte är trött


Emma

Sitter just nu och pratar med...

.. Magda på msn.. Meningen var ju att jag skulle sova men kan liksom inte slita mig hi hi...

Så nu har jag stängt ner Facebook och gjort mig offline på msn och ägnar mig bara till våran konversation.. Tänk att vi har så mycket att prata om när vi sätter igång...

Häromkvällen blev det väldigt sent, har sett på hennes blogg att hon skyller på mig.. Så jag vill passa på att säga att det bara bara var hennes fel *s*

Mobilen har varit avstängd på ljud hela kvällen och ska så få vara tills jag går och lägger mig..

Skrev min status på ansiktsboken idag och undrade om jag var bortglömd.. Fick svar på sms av nära nära att jag inte var det.. Blev faktiskt förvånad att han skickade det..Emma

Känner mig ....

.. lugn och mjuk i sinnet ikväll...


Tänt ljus i hela vardagsrummet, lyssnar på lugn musik och njuter...


Te´t finns i koppen, pyjamasen är på..


Stängt av ljudet på mobilen, inget kan eller ska förstöra den här kvällen..

Emma

Ikväll slipper den ....

.. här ensamstående mamman stå vid spisen iaf =)... Ska hem till Bettan med min son på middag, dottern vägrar och jag vill inte bråka idag ...


Ses Sen


Emma

Tillit!

Jag är inte arg eller ledsen men jag är jätte besviken och min tillit finns tyvärr inte kvar..

När jag är arg går det över, men när jag har tappat tilliten till någon går det aldrig över..

//Bettan


Vi ska prata..


.. ut, jag ska få sanningen..


Så fram tills dess kommer jag lägga locket på här..


Finns massa annat att skriva om här ;) Typ karlar som beter sig tex :)

Emma

Jag har avskedat..

.. den lilla skiten John Blund.. Han är inte längre den som tar hand om min sömn, har insett att jag får klara mig utan honom..

Han var andledningen till mitt dåliga humör imorse.. Somnade ju någonstans på småtimmarna i natt och klockan halv sex ringde klockan men jag vaknade 6 vilket gjorde att jag kom föresent till jobbet...

Så är det någon som har en sömnfe att rekommendera??

Måste ju vara enklare med tjejer vid rodret?? Eller vad tror ni??

Emma


På riktigt dåligt..

.. humör just nu..


Men vill önska alla en god morgon iaf!

Emma

Hur var..

...det nu med att tolka..

Tolkar jag dig rätt nu så tolkar du fel...


Dom senaste 3 inläggen av mig har inget med dig att göra.. Det är min bror och Nära nära jag pratar om..

Men förstår att det kan vara lätt att misstolka...


Eller så tolkar jag dig fel nu och skulle tolkat det annorlunda.. ;)

Emma


Det har varit..

.. massa skratt här hemma... Men nu har skratten tystnat..


Jag är själv igen, med mina tankar.. I kväll är dom inte lika förvirrade.. Har på ngt sätt fått svar.. Fått någon slags bekräftelse.. Men frågan om det är nog..


Ikväll skulle jag vilja sova nära.. Känna starka armar om mig som håller mig hårt.. Få sova en hel natt och känna någon annans andetag...


Emma

Nu har jag...

.. försökt skriva någonting den senaste timmen..


Men jag bara raderar allt.. Kan det betyda att jag inte är redo?? Att jag inte kan ta emot??


Emma

Hur kunde det ...

.. bli så här??


Det borde aldrig få gått så här långt..


Borde jag höra av mig?? Ringa eller kanske skicka ett mess??


Om jag sträcker ut handen tar du då emot den??

Kanske borde vi tagit tag i det här i somras redan..

Emma

Ikväll ska jag..

.. ha en liten mindre middag hemma med underbara vänner... Min son och jag ska tillsammans laga lasagne och till det ska vi bjuda på Hot Aíoli och grönsallad..

Längtar till att få skratta ikväll tillsammans som vi alltid gör...

Kanske blir andra saker oxå lättare när man har vänner omkring sig..


Emma

Hösten!

Går en rask promenad på vägen och kylan biter sig fast på min kropp, det är bara två grader varmt ute, men det är friskt och solen försöker att värma min kropp med dom härliga och underbara strålarna den sänder ut. Det är frost ute och i dom få vatten pölar som finns ligger nu isen som en spegelbild. En spegelbild som påminner oss om att vintern är på väg, men först ska vi njuta av hösten som är så rik på färger, hösten har lika många färger som beckersfärgkarta.

Njut av hösten , njut av livet.

//Bettan

Mycket möjligt..

.. att du viftar..

Men glöm inte vem det var som inte var ärlig.. Sitt inte och säg att du är oskyldig när du dragit den ena lögnen efter den andra...

Sitt inte och säg att det fanns kärlek och vänskap från din sida, det fanns det från mig i massor..


När den ena lögnen efter den andra uppdagas när den person jag lärde känna suddas sakta ut då känns det...

Så vifta på.. Den dagen viftningen är äkta då kanske jag ser den på rätt sätt!

Emma

God morgon!

Idag blir det en powewalk nu på morgonen sen ska jag gå igenom alla papper och mail från min hudvårdskonsult utb och make up utb. Känns  som jag behöver en sekreterare, någon frivillig?

Igår var jag på hudvårdskonsult utb, det är varje måndag. Jag fick mina två första broscher. Tack!

Sen var jag på Eken med trevligt sällskap...

//Bettan


I natt ringde ....

... du!


Förstår faktiskt inte, du ringer mig aldrig på nätterna... Du brukar klaga på att jag ska sova då..


Undrar va du ville...


Emma


Tänk att...

..sanningen nu är så nära men ändå så långt bort,
jag skrattar med oss som vet,
men gråter med er som inte vet,
för ni är människor jag bryr mig om!

//Bettan 

Vad var det?

Vad var det du sa att katter sa?.....................!!!!! Inte var det mjau? Jag trodde alla katter sa, mjau!!

//Bettan


Livet...

.. är nog det svåraste jag har varit med om..  Men skulle inte vilja missa en sekund..


Emma


Jag är inte ett dugg..

.. rädd för att säga vad jag tycker.. Men jag vet inte vad som gör att jag har så svårt att säga nu räcker det.. Vad är jag egentligen rädd för?? Ja att det kanske skulle sluta att ringa i min telefon, att jag inte skulle få höra den mjuka rösten..  Att jag skulle vara tvungen att förstå att att jag faktiskt inte är speciellt intressant..


Kanske är det grejen att det är första mannen som betytt ngt sen Andreas.. Att jag kämpade så mycket att lita på honom.. Hur dåligt jag mått under den här tiden , hur jag kämpat med mig själv.. Han har ingen aning om hur jag läst hans mess, mail på ansiktsboken , analyserat hans samtal och hela tiden kommit fram till han ljuger varför skulle han tycka om mig.. Så har jag mått..


Kanske borde jag sagt till honom, ursäkta mig men du får mig att känna mig så totalt ointressant när du ringer pratar 5 minuter och sen avslutar med nä nu ska jag se på tv vi hörs puss... Eller när du inte svarar på mina mess.. Vet du det känns..

Han ville att jag skulle bo hos honom nästa gång jag kommer till göteborg, visst jag ville det själv och sa ja... Men tror inte han att det behövs mer för att behålla mitt intresse än det han håller på med nu??? Inte för att vi har ett förhållande absolut inte... Men inte kommer jag åka hem till någon som behandlar mig som om jag vore för att utrycka mig ärligt ett halvtaskigt ligg som är bra att ha vid rätt tillfälle!! För det är ju så det känns att han bara vill ha sex... Åh han som pratar omkull dom flesta borde ju inte ha problem med det..


För en sak har jag iaf kommit fram till och det är att så jävla ful är jag inte att jag måste plocka upp småsmulor lite här och var..

Som sagt jag har tröttnat!! Han har säkert massa gulliga tjejer på lager som han kan ragga upp isället för att såra mig!!

Emma


Jag vill bli förförd...

.. långsamt, långsamt..

Vill känna händer som smeker av mig kläderna.. Känna fjäderlätta kyssar i nacken.. Känna andetagen som blir tyngre och tyngre...

Känna dina läppar mot mina, få smaka på dig... Smeka dig..


Vill vill vill....


Emma

Fortsätt som du gör...

.. så blir beslutet lättare..


Du tror att du känner mig att du vet mina gränser, att du kan handskas med mig på rätt sätt..

Du har fel du gör allt fel just nu... Som sagt du gör beslutet lättare...

Emma

Jag har skrivit tidigare....att du är en av dom smartaste kvinnor jag någonsin träffat.. Nu vet jag att jag hade fel du är en av de mest manipulativa kvinnor jag någonsin träffat....

Att du ens kan stava till ärlighet är mig förundrat då du inte har en aning om vad det är för ngt..

Allt det du kämpade för att hålla hemligt för mig vet jag nu, ja kanske inte allt men en hel del.. Jag frågade och fick svar som jag aldrig trodde jag skulle få.. Hur kunde du hålla allt isär??

Dom lögner som du sagt om alla.. Den enda som verkar ha klarat sig är jag.. Varför vet jag inte..

Skulle kunna skriva ut hela historien blotta dig totalt men vet du vad?? Jag orkar inte..

Så vem är du egentligen den maktgalna chefen eller den där tjejen som är så undergiven att det blir lite kinky?? Eller inte lite heller..

Eller vet du vad jag är inte ett dugg jävla intresserad... Tycker mest synd om alla nya människor som du kommer manipulera...


Emma


Vatten!

Till dom som njuter av ett glas vin eller två.

....och även till dom som inte gör det.....


Som Benjamin Frankllin sa:

- I vin finns kunskap,
- I öl finns frihet,
- I vatten finns bakterier..

I flera noggrant kontrollerade forskningar, har vetenskapsmän demostrerat att om vi dricker en liter vatten om dagen, så har vi efter ett år fått i oss mer än 1 kg Escherichia coli (E coli) bakterier.

Med andra ord så har vi konsumerat 1 kilo bajs.

Den risken finns INTE när vi dricker vin & öl (tequila, gin, rom, whiskey eller annan alkohol) detta för att alkohol måste genomgå en reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.

Kom ihåg:
Vatten=Bajs
Vin=Hälsa

Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än dricka vatten och bli fylld med skit.

Lite värdefull information till allmänheten:)

//Bettan

Kanelbullensdag!

Jag är lite sent ute( jobbar) men igår var det kanelbullensdag, jag och "Galen men underbar" köpte kanelbullar till alla på jobbet.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kanelbullens_dag


//Bettan

Jag är så jävla...

.. trött på det här lekandet så nu är det mina spelregler som gäller.. Jag undrar om vissa tror att dom kan bete sig hur dom vill och att jag fortfarande ska finnas där.. Om man nu tror det så tror man fel.. För jag har tröttnat på det här nu...


Har annars haft en trevlig kväll.. Gick över till Hans-Åke och tog en kaffe och tittade på film, eller snarare så pratade vi så mycket att filmen försvann i bakgrunden.. Vad jag har saknat att träffa honom, väldigt trevligt var det iaf.. Han ska komma över och fixa lite i mitt kök i veckan.. Så får jag chansen att bjuda igen på kaffet oxå ;)

Emma

Okej...

.. ge mig en anledning till att hålla mig borta så lovar jag att göra det.. !!


EmmaIgår så var ..

..valmöjligheterna större...


Jag valde ngt annat över det andra.. Trodde jag valde rätt, kändes att nej jag ska inte göra så.. Men inser idag att det aldrig hade spelat roll.. Jag syns inte jag finns inte...Emma


Ord!

- Tydlighet: Säg vad du tycker, visa vad du vill.

- Kommunikation: Tala om vad du tycker och samtala med varandra.

- Olika synpunkter: Tycka olika, tar reda på hur den andra känner.

- Förtroende: Visa respekt, ärlighet.

- Helhetsyn: Man ser allt som händer runt omkring och inte bara fokuserar på en sak.

Om man inte vårdar det possitiva i ett förhållande så kan det negativa ta över om du inte tar tag i saker som händer i början.

//Bettan

 


Sover inte ..

..ännu..

Saker blir inte alltid som man tänkt sig.. 


Emma


Just nu sitter...

.. Mette och den underbara vackra i min soffa och dricker Whiskey, själv dricker jag fortfarande vatten :)


Oj vad vi har skrattat ikväll...

Skrattar fortfarande ;)

Emma

Ikväll blir det...

tjejkväll hemma hos Mette.. Men det blir inte bara jag och Mette utan den vackra och underbara kommer oxå..

Ska bli så härligt och bara sitta och prata, levande ljus, vin för dom och vatten för mig *s*....

Känner på mig att det blir en hel del skvaller oxå, om inte annat lär väl Andreas med fru komma på tal, jag och Mette skrattade förut när jag var därinne på kaffe..

Gud så patetiskt, att höra av sig igen bara för att få visa att det blev dom.. Att först skriva hur dåligt alla mår och att barnen ska behöva flytta på sig, för att en vecka senare säga att ja vi ska leva tillsammans.. Hon kunde väl bara skickat det från början.. Eller ville hon kanske försöka såra mig lite till, sparka lite på mig.. Men tyvärr så sårar hon inte mig med att det blev dom.. Eftersom jag skulle aldrig nedlåta mig till att ta tillbaka någon som haft ett 5 månader långt förhållande med någon vare sig det handlade om kärlek eller sex.. Att kunna nästan åka direk från den andras säng hem till den andra och låtsats som ingenting, ligga och messa den andra när hon sover..

Hade aldrig förlåtit, aldrig någonsin..

Men hon lever väl på det skitsnack han fött henne med om mig..

För det var ju så hon skrev att hon sa inte vissa saker till mig av respekt för mig för hon ville inte såra mig..  Såra mig med vadå?? Att Andreas pratat skit om mig, sagt vad?? Att jag är fet, ful, äcklig?? Sjuk i huvudet, korkad??

Om det handlar om det skulle ju jag fråga mig varför man fortsätter träffa någon i 5 månader om man känner så.. Finns ingen vettig människa som gör så..  Fast det är klart var är han vettig!! *asg*
Sen har han väl sagt att han fortsatte träffa mig eftersom han var rädd att jag skulle leta upp honom.. Ja menar hur jävla långsökt är inte det???.. Eftersom jag till och med har mess i min telefon där han säger att han inte vill släppa mig.. Åh jag svarar att det kanske är det bästa... Åh han svarar nej jag kan inte leva utan dig helt.. Kanske borde hon få läsa min mobil med över 500 mess mellan honom och mig.. Åh det är bara mess fram tills det tog slut helt i slutet på maj..

Gud vad skönt att äntligen få skriva vad jag vill igen!! Hon skrev själv att hon inte skulle läsa här mer och dessutom radera mitt nummer.. Så jag känner mig totalt fri när det gäller dom....

Nu går jag ;)

Emma


För att bli av..

.. med en massa irritation så har jag nu dragit på musiken på högsta volymen och satt på spotify listan som gjordes till tjejmiddagen =)... Det är en blandning av alla tjejers musik!!


V-rummet är nu färdigstädat, katterna har rent, hängt en tvätt =))


Emma

Min första reaktion var..

väldigt positiv, men den har bytts ut i irritation..


Andreas fru som så snällt talade om för mig för en vecka sen att, barnen mådde dåligt och att allt var förstört, hörde av sig idag..

Hon tackade för sig och talade om hon och Andreas ska fortsätta.. Vilket jag tycker är väldigt positivt.. Jag är glad för deras skull..

Mettes första reaktion när jag läste upp messet för henne var den kvinnan är sjuk i huvudet.. Hon vill ju enbart jäklas med dig..

Den reaktionen har jag oxå nu efter ett par timmars funderande.. Varför höra av sig och tala om att allt är förstört och att jag borde varit tyst med mera om dom ändå ska fortsätta.. Här sitter jag och tycker synd om henne, åh det enda hon vill är att jäklas.. Ja så känns det iaf..

Ja hoppas hon har fått ur det ur systmet nu, ilskan mot mig.. För det är väl det allt handlar om.. För det var ju jag som var den oärliga i det här.. Eller inte.. Kanske borde hon gått på honom istället..

Men tackar henne för alla funderingar och tillbaka blickar på allt det jobbigt..

Hoppas det kändes bra för dig för det gjorde det tamefan inte för mig!!!

Emma

Just nu vad jag ...

.. verkligen längtar efter...


Åh det är att åka bort snart på nästa äventyr som är så hemligt...

Vi får väl se om jag får åka någon karusell oxå ;)

Emma

Vaknade med frågan...

... i huvudet gjorde jag rätt igår...


Tog jag rätt beslut???  Vill ringa precis just nu men vet att det inte kommer göra någon skillnad alls..


Som sagt jag litar på dina ord...


Emma

Åhhh med det ...

..här i huvudet kommer jag aldrig somna..

Så är det någon vänlig själ som vill fylla min mobil med roliga mess vassegoa ;)

Emma

Skulle vilja ha..

..dig här nu..

Känna din kropp mot min , känna dina andetag i nacken som jag gjort förr..


Men vet att vi får vänta ett tag till.. Men snart så... Vad skulle kunna gå fel då ;)

Emma


Du är en jävla..


Dum dåre men jag älskar dig iaf... Du har gjort många korkade saker det här året men nu tycker jag det räcker!!

Jag hoppas att det du nu har lovat är sant och att vi kan prata med varandra ordentligt nästa gång!!


Jag sviker inte dig så svik då inte heller mig!!

Älskar dig!!


Emma


P.s Tack Olga du är jordens underbaraste som orkar ställa upp på mig!!


Vilken skön kväll...

.. jag har haft, som jag oxå precis valt att avsluta..

Har varit hos Mette och tittat på skäms tv hela kvällen *asg*.. Vi har ätit gröna saker med vitlöks dip och druckit vatten . Hur skönt och avslappnat som helst..


Förutom att Mette tyckte jag var väldigt Neeegativ ikväll mot allt som var på tv,.. Bara för att jag gjorde en massa miner och pratade om folk som såg ut som dressyr hästar m.m.. Svårt att beskriva för någon som inte var där.. Men Mette skrattade iaf...  Försökte ju bara ge min bild av det..  *skrattar*


Nu har jag iaf krupit ner i soffan med täcket men känner på mig att efter nästan 2 liter vatten så lär jag väl få springa på toa halva natten *s*

Emma

Oändlighet!

Om jag kunde skulle jag ta dig till jordens ände,
Om jag kunde skulle jag ta dig till månen,
Om jag kunde skulle jag ta dig till det oändliga universum.
Men nu kan jag inte det men jag kan ge dig min närhet
och jag vet att du tar emot den och förstår den.

//Bettan


Arbetskillar!

Imorse kl 0730, kom killarna hit som ska sätta in kablar för det nya bredbandet( el vad det är). Det kommer att ta några timmar sa dom för det är det första huset dom gör sådant i, hm. Timmar el dagar var min undran! Jag ska jobba tre nätter nu och behöver sova några timmar innan jag går på i kväll 2045. Men dom sa att dom skulle vara färdigt någongång på fm.

Jag bjuder killarna på kaffe , det är dom ju värda om dom ska stå med armarna rakt upp i luften i flera timmar och borra..

//Bettan


Om du fortfarande...

.. läser här inne så tycker jag du ska sluta..

Du kommer inte må bättre av att göra det..

Det kommer säkert komma gånger då jag kommer nämna honom och jag vill inte behöva tänka att det sårar dig..
Igår fick jag dåligt samvete för att jag skrev om honom i ett positivt sammanhang, och det ska jag inte behöva ha då det här är min ventilationskanal och min blogg.. Här skriver jag om det som är viktigt för mig och vad jag känner att jag vill dryfta om..

Om du känner att du behöver få säga ngt mer till mig eller skriva ngt till mig är du mer än välkommen att göra det, annars tycker jag att du raderar mitt nummer och den här adressen och så anser vi oss klara med varandra..

Jag hoppas du förstår vad jag menar, men jag orkar inte gå och fundera på om det jag skriver får dig att må dåligt eller att du ska missförstå ngt så att det ska bli en massa grejer av det.  Jag mår inte speciellt bra och känner att jag orkar inte bråka eller liknande..

Ta hand om dig och barnen!!

Emma

Vill bara få...

... sätta mig ner och gråta... Så kan jag få gå hem, krypa upp i soffan och gråta där i min ensamhet.. Emma

Min dotter!

Min dotter ringde för en stund sedan. Proppen hade gått i lgh och maten stod i ugnen. Inga proppar hemma, ner till affären, vägleder henne till vilka proppar hon ska köpa..Det är sådana här tillfällen som mitt hjärta gråter , tårarna bränner bakom ögonen och jag önskar jag kunde trolla så jag var hos henne precis nu. Ja, ni kanske tycker det är löjligt, det var ju bara en propp som gått. Men är det 15 mil emellan och dotter låter helt förtvivlad känns det ända in i märgen...

Mina barn är mitt allt och kunde jag trolla nu så skulle jag stå vid din sida precis nu......

Älskar dig...

//Bettan  Mamma

Vill åka härifrån....

... Undrar om du förstår hur jobbigt det var att du hörde av dig till mig... Eller så ville du bara försäkra dig om att jag höll mig undan.. Du kanske kunde tänkt att jag inte ville höra ifrån dig... sover så dåligt igen.. Emma

Hösten!

Idag är det verkligen en underbar höstdag, solen skiner, bladen som är kvar på träden lyser med sina underbara färgeroch man känner hur kylan försöker att bita sig fast, men med ordentligt med kläder och ett bra humör så gör det inget att det känns kallt om händerna. För tankarna är på ett helt annat håll, solen skiner och jag känner att jag skiner med solen. En underbar dag som gör mig jätte glad, jag vaknade med ett leende och det sitter fortfarande i.

//Bettan


Kall..

..men en jätte trevlig kväll med underbara vänner var det igår..Vi var på Eken Bar, Hilton Hotell Slussen ett av mina favorit ställen.


//Bettan


Veckodagar!

Nu har vi gjort;

- Mån

- Tis

- Ons

//Bettan

Vill bara skrika...

.. rakt ut...8 km hjälpte inte idag.. 50 Situps gjorde ingen skillnad heller...


Emma

Förbereder mig mentalt...

...att ge mig ut in den kyliga morgonen.. Men ut ska jag iaf.. En snabb powerwalk och sen 50 situps..


Är det ngt jag ska klara så är det iaf den här utmaningen till mig själv..


EmmaRSS 2.0