Har haft en...

.. mysig kväll med tjejerna eller mest Mette faktiskt..

Efter 3 loka för mig och mera vin för henne så åkte vi hem...

Jag sa vad jag kände och tyckte till någon ikväll,  men vet inte ens om jag fick en reaktion.. Men jag sa iaf lite av det som jag verkligen behövde få sagt..

Känner mig väldigt ensam ikväll...

Emma

Längtar till ikväll...

.. ska umgås med härliga kvinnor...

Men som jag sagt tidigare blir ingen alkohol, men det kommer ju fungera fin fint!!

Eftersom jag ska åka direkt från jobbet så drog jag ju på mig en tunika, thigts och stövlar med klack, ehh inte den smartaste iden jag fått direkt.. Man bör inte jobba i det.. *skrattar* Men det är jävligt snyggt iaf..

Nej nu ska jag fortsätta :)

Emma

Ler!

Ser framemot kvällen, prata, skratta och bara se dig le..

//Bettan


När jag ligger på ...

.. vardagsrums golvet så tittar jag upp i fönstret så ser jag där Andreas förstörde när han satte upp rullgardinerna.. *skrattar* Han har ju lagat det, men det ser ju inte bra ut.. ;)..

Så samtidigt som jag gör mina situps så skrattar jag så jag gråter.. Var tvungen att sluta och bara andas ett tag. För jag kommer ihåg att han sa, du berättar inte det här för dina vänner och du lägger inte ut det på bloggen *asg*

Åh vad gjorde jag..  Titta här


Ha ha ha.. Lite kul faktiskt..

Åh vad jag behöver skratta =) ..

Emma


8 km ren terapi..

.. blev det.. Kom hem gjorde 50 situps och en massa stretching!!

Om ni känner att ni behöver rensa huvudet och inse erat eget värde, så testa just den terapin =)


Emma

Känner själv..

.. att jag måste rensa huvudet..

Lika bra att göra det i samband med en lång och härlig powerwalk.. För så här kan man ju fan inte det ha det..

Sitter här och skrattar för mig själv.. HERREGUD säger jag bara..


Emma

Har sovit..

.. så jävla dåligt hela natten.. Drömmarna har avlöst varandra..


Måste sätta stopp helt enkelt!
Emma

Habibi!

Sitter på jobbet och telefonen ringer. Jag svarar och i andra änden hör jag en röst som jag känner igen men kan inte riktigt placera den.

- Halo, Habibi, det är jag! Din vän Nasse!

Det är en vän till mig som jag inte har pratat med på , ja jag vet faktist inte på hur länge, en sådan vän som bara finns. Vi jobbade tillsammans i 4 år på Ortopeden, Södersjukhuset. Det som har gjort att vi inte pratat med varandra på länge är att hennes mobil gick sönder och alla nr försvann och jag har bytt mobil och mobilnr och inte fått med hennes från förra mobilen. Nu bestämde vi att vi ska ses nästa vecka och fika, vi har så mycket att prata om..
Hon är en sådan person som kan göra vem som helst glad, jag ler bara jag tänker på henne, känner mig både varm och så glad inombords.

Saknar dig, Habibi!

//Bettan

Energin är slut..

.. , humöret är slut hela jag är slut..


Känns som att jag är inte ens existerar längre..


Hur fan kunde jag hamna här igen..

Emma

För första...

... gången bloggar jag nu från min mobil:).. men är fortfarande lika sur och irriterad.. Emma

Vad vill du ...


.. egentligen??

Just nu är jag fasligt jävla trött på dig.. Undrar om du tänker på hur jag uppfattar saker eller så skiter du i det precis som jag har uppfattat det..

Emma


Utmaningen dag 2-3..

.. har helt glömt berätta om hur det går..

Hela söndagen åt jag nyttigt förutom en supergod plommonpaj som min kollega bakade =)... Igår så åt jag riktigt bra, träffade Nemo och gick ut och käkade.. Undrar när jag senast drack ramlösa på krogen *s*.. Men vet ni även om jag inte sov så mycket i natt så vaknade jag trots bara 4 timmars sömn med ett leende och dagen känns hur bra som helst =)..

Så hoppas eran dag blir jättebra =)

Emma

Kan inte somna..

.. en massa minnen och tankar har kommit upp på ytan igen.. Sådant jag lagt bakom mig, sånt som jag bestämt mig för att glömma...

Att få ditt mess häromkvällen är det jobbigaste som hänt den senaste tiden.. För jag hade släppt det.. Men att förstå hur dåligt du mår gör väldigt ont.. Att du verkar tro att jag gjorde detta för att få honom..

Jag hoppas att du förstår att jag aldrig velat såra dig, att jag aldrig velat göra illa din familj.. Jag gjorde det jag ansåg bäst.. Men det är inte bara du som är sårad utan även jag.. Jag vet att du har en bild av hur saker varit, kanske är det den sanna bilden.. Jag har en annan bild och kanske är det min bild som är den sanna.. Den enda som håller i sanningen är Andreas, jag tror tyvärr att han ändrar sanningen så att den ska passa honom på bästa sätt..

Du ska veta att för första gången i mitt liv så önskar jag på ett sätt att jag aldrig gått på den där blindejten.. Jag skulle vilja radera varje minne av honom.. Men jag kan inte.. För under 5 månder var han en sådan stor del av mig att det kommer alltid sitta kvar..  Men det betyder inte att jag vill ha honom, eller längtar efter honom.. För det vill jag inte, han är ett avslutat kapitel.. Ett kapitel jag hade sagt punkt för, jag hade kommit dit att jag inte bara kände hat, besvikelse och ilska.. Utan jag kunde tänka på allt och le lite, skratta lite.. För mig så var han min i 5 månader, ingen annans.. Sen visade det sig att han hade dig... Helt plötsligt var jag inte längre speciell..

Jag menar varje ord jag säger nu.. Jag hoppas att ni på ngt sätt löser det mellan er.. Om det är att vara tillsammans eller bara vara bra vänner...  Men att ni kan fungera, hitta en tillit för er och barnens skull..

Jag tycker du ska göra det som du mår bäst av, det som får dig att fungera bäst!!


Precis just nu skulle jag behöva höra nära näras mjuka mysiga röst..

Emma


Min dotter och hennes cykel!

Pratade precis med min dotter.

- Mamma, varför är det så svårt att cykla?

- Svårt med vad? Du har väl cyklat sen du var liten! Hur svårt kan det vara?

- Så började hon berätta; Jag måste stanna i nerförsbackar, gå av cykeln när det kommer en trottoar och ska jag svänga så håller jag på att ramla av om jag inte saktar in farten.

- Jag börjar skratta så tårarna rinner, men snälla, har man en gång lärt sig cykla så sitter det väl där? Du änvänder väl hjälm?

- Nej, mamma det är jätte svårt, det är ungefär 10 år sedan jag cyklade så det är som att börja om på nytt. Och sen så cyklar jag faktiskt på M cykel och det är ju en herrcykel. Nej, jag har ingen  hjälm.

- Här började vi båda skratta. Jag har en damcykel här som hon ska få, undra om det blir lättare då? Och hjälm ska jag köpa till henne, för måste man stanna i nerförbackar och inte kan svänga kan det vara bra med hjälm på huvudet.

//Bettan

Längtar...

efter din beröring..

Det är ett tag sen nu.. *ler*

Emma

Jag fattar noll...

som vanligt..

Idag blir en lugn dag hemma...

Emma

Okej var börjar vi??

Igår får jag ett mess av Andreas fru där hon vill att jag ska veta vad som hänt sen jag hörde ngt sist för 2 månader sen.. Tydligen så har dom inte klarat av att hålla ihop sin familj och dom lider alla mycket.. Jag kan absolut förstå det men vad jag inte förstår varför hon hörde av sig till mig överhuvudtaget.. För att ge mig dåligt samvete?? Ledsen men det har jag inget, jag har inte gjort fel utan jag har bara agerat efter vad jag trodde var bäst..

Men eftersom jag känner att jag inte kunde förtydliga mig igår och att jag blev så arg så ska jag göra det här!

Du skriver till mig att jag inte kommit över honom och att det ser du i det jag skriver. Att jag tror att han har känt samma saker som jag har känt. Att jag gjorde det här för att få honom tillbaka eller se till att du absolut inte ville ha honom. Du skriver till mig att du hade mått bättre om du inte fått reda på sanningen och du tycker jag gjorde fel som sa den..

Jag har defenetivt kommit över honom, men självklart sitter det taggar kvar i form av dåligt självförtroende och en väldigt misstro till folk. Det kan jag säga dig är inte en fördel när man träffar någon, jag tror nog att jag kan uppfattas numer som väldigt kall.. Men det är ju för att jag inte kan lita på folk, trots att dom inte har gjort mig ngt.. Men ja jag har skrivit om honom i positiv anda, det var det inlägget där jag förklarade att han gav mig det som jag så mycket behöver från en man. Men så var det ju, han uppmärksammade mig som person och kvinna, det går inte att komma ifrån..
Stör det dig?? Att han satt i flera timmar och pratade med mig, övet ett glas vin, en kopp te och tända ljus?? Stör det dig att vi aldrig såg på tv knappt utan ägnade tiden till att prata och ha passionerat sex?
Stör det dig att vi var ute på parmiddag med hans chef och min kollega?? Stör det dig att vi var inne hos mina grannar och umgicks en kväll??  Faktum är att bortser man från att han nu var upptagen så hade vi det faktiskt riktigt bra stundtals..

Absolut kan det vara så att jag enbart va sex för honom och att han inte ville nått mer, det förstår jag oxå.. Men jag tror inte riktigt det var så eftersom han beteede sig på ett visst sätt.. Alla mess där han förklarar att han inte kan släppa mig, då jag säger om du inte vill ha mig gå.. Han gick aldrig, förräns i slutet på maj.. Jag accepterade det fullt ut att han gjorde det.. Det var han som sa att han ville träffa mig igen om han var i sthlm, självklart hade jag väl träffat honom då.. Det var han som messade mig att han tänkte på mig varje dag och att han inte visste hur han skulle komma över mig, det var väl veckan innan grönan.. Så är det konstigt att man funderade??

Att han nu valde dig och inte mig, är inte konstigt tycker jag alls.. Jag tror absolut att han älskar dig, men inte så man ska älska någon för då hade han aldrig gjort så här.. Det var han som sa att han var kär i mig och inte jag som att han var det.. Vad han sen var skiter jag högakningsfullt i.. Ingen av oss kommer någonsin veta säkert vad han tyckte och tänkte..

Att jag skulle vilja ha honom?? Nej du större självrespekt än så har jag för mig själv, i samma sekund jag såg er dog allt.. Självklart dog inte kärleken direkt men däremot min respekt för honom.. Åh för att jag ska kunna vara med någon behöver jag ha respekt för den personen.. Jag har inte haft kontakt med honom sen den 30 juli då han ringde mig och ville be om ursäkt, det var till och med du som hade gett honom mitt nummer eftersom han inte hade det kvar..

Jag sa till honom då att jag hoppades att ni skulle klara det här. Jag sa att jag tyckte det var tråkigt att era vänner vände honom ryggen eftersom även han på sitt sätt skulle behöva stöd.. Sen dess har jag inte hört ngt alls från honom och jag har heller inte gjort några försök att få kontakt med honom.. Eller hur???

Jag förstår fortfarande inte varför du messade mig.. Är det för att ni nu ska separera och att du är rädd att vi på något sätt ska träffas?? Är du rädd för att han ska kontakta mig?? Det behöver du inte vara för jag vill inte ha honom på ngt sätt i mitt liv..

I dina mess igår försökte du verkligen övertyga mig om hur lite jag betytt för honom.. varför gör man det?? Är det för att du på något sätt vill göra mig ledsen och sätta en kniv i mitt hjärta.. Vill du få en möjlighet att vrida om den kniven i hjärtat på mig?? Skulle det kännas bättre om du fick det?? Ledsen men det kan du inte göra, för kniven Andreas satte där tog jag ut, mitt hjärta har läkt.. Det är tillliten som inte har läkt.. Varför du vill göra mig illa skulle jag verkligen vilja veta... Inte för att du gör mig illa.. Jag blir bara jävligt förbannad att någon visar så lite respekt för en annan människa..

Jag hade respekt för dig därför sa jag sanningen, för att jag kunde inte leva med att du skulle behöva leva med någon som inte älskade dig på samma sätt.. Åh vem vet om jag inte hade varit ärlig då kanske han hade kunnat gjort det igen.. Skulle det vara okej så länge du inte visste något??

Det kallar jag att inte ha självrespekt för sig själv! Du verkar vara en enastående och vacker kvinna, titta dig i spegeln och se efter så kommer du att se det långt inne.. Du förtjänar bättre än så där! Du förtjänar någon som sätter dig främst som ser dig och aldrig skulle kunna tänka sig att såra dig!!


Emma

Dagen!

Har precis fått iväg min son still skolan. Nu kommer en arg Emma om en stund på frukost, hon får själv berätta vad som hänt....

Dagen ser ungefär ut såhär;

- frukost med Emma

- powerwalk

- två samtal

- kolla alla papper ang hudvården

- maila och fixa papper inför Make up i kväll, Oden hotell.

- ett samtal

- ut med hundarna

- lunch

- försöka vila lite (ska jobba två nätter)

- kolla fotografens mail

- duscha, packa ner inför kvällens kurs 

- åka till Oden hotell för Make Up kurs, 1730-2100

- 20.00 åka från Oden hotell, börjar jobba 2045-0715

//BettanÄr ruskigt jävla..

.. trött just nu..

Har fått en massa mess som gör mig arg, besviken, ledsen och skitförbannad!!

MEn tänker inte ta det nu men imorgon ska jag berätta.. Måste bara få äta frukost med Bettan först...

Emma

Saknar BadAnkan...

.. blev ju alldeles tomt hemma.. Så undrar om jag ska be den vackra kvinnan att ta med sig Bad Ankan på middag hemma hos mig.. Så jag får njuta lite =)


Emma

Ladies Night!

Igår jobbade jag och en vän till mig som säkerhetsvärdar på Ladies Night. Jag blev placerad i Green Room dom första 3 timmarna sen började vi rotera, vi hade tre platser som vi blev fördelade till.  För att vi skulle få se något av showen, så vi stod en halvtimme på varje ställe. Showen var jätte bra, men är det så här man uppför sig när man dricker? Dansar på stolarna och en kvinna sprang upp på scen. Ingen fick fota inne i Green Room så det blev inga kort där, sen var jag utplacerad precis vid scensidan, ingången till Green Room, så det blev bara lite kort på storbildsskärmen.  

Jag hade det jätte trevligt.Kläderna för kvällen var, svarta jeans och svart t-shirt.Suddig bild men det ska föreställa Martin Stenmark.Magnus Samuelsson. Världens starkaste man.Micke, Andreas och martin.

Inte världens bästa bildkvalite men lite kort blev det.

//Bettan

Utmaningen Dag 1...

I natt när jag vaknade så låg jag där och funderade på en hel dag saker.. En sak jag kom fram till var att jag ska utmana mig själv att ha 3 vita veckor helt vita veckor.. Då menar jag inget vin hos Mette eller Bettan eller någonannstans.. jag ska inte heller äta pizza, kebab eller hamburgare...

Nu vet jag att Mette blir besviken eftersom vi har en kväll planerad tillsammans då vi skulle dricka vin.. Men jag får helt enkelt dricka vatten eller ngt annat alkoholfritt alternativ..

Så fram tills den 19 oktober ska jag vara helt nykter.. Varje dag kommer jag uppdatera om jag hållt eller inte.. Åh jag lovar att ingen av mina vänner skulle hålla mig om ryggen om jag ljög =)...

Så då börjar jag väl då =)

Emma

Ja det blev..

..ingen delad vårdnad om BadAnkan.. Hon ville behålla "honom" för sig själv, så jag tog farväl av BadAnkan över ett eller fler glas vin på Eken!!

Tack underbara du för en härlig kväll även om jag var tvungen att åka hem så tidigt.. Men det var helt underbart att sitta ute och bara njuta av den friska kvällen..

Vet inte vad som hände med mitt humör men det sjönk som en sten när jag väl kom hem och hade ätit.. Så jag var lite otrevligt mot Orvar på Msn och det var inte meningen vännen.. Jag ska be honom om ursäkt så fort jag bara kan.. Inte hans fel..

Somnade före 22 tror jag och vaknar kl 2 i natt superpigg, tog mig säkerligen en timme att somna om.. Men vaknade iaf kl 0630 på ett strålande humör.. Äh varför hänga läpp över skit..

Emma =)

Hudvårdskonsult!På fm idag var jag på mitt första hudvårdkonsult möte, träffade flera nya konsulter. Vi har en dresscode; Kavaj, kjol eller dress. Så det var bara att leta i garderoben bland alla mina kläder, jag hittade precis det som jag ska ha varje gång jag går på möten eller håller mina klasser.

Nu är det bara att starta upp, så får vi se om det fungerar eller om jag bara ska ha det som en hobby.

//Bettan

Jag vet inte hur..

.. jag ska kunna skiljas från Badankan idag.. Jag vet inte hur jag ska kunna lämna över till den vackra kvinnan.. Kan vi kanske ha delad vårdnad...? Jag lovar jag står för terapin..  :)

Emma

Okej jag läste...

.. du ser det på ett sätt och jag ett annat.. Du har inte misstolkat mina ord som var till dig.. Jag menar dom och jag undrar fortfarande... Jag tycker det vore underligt om jag inte undrade..

Det du kanske misstolkade vad orden handlade om.. Absolut har jag åsikter i det andra, det erkänner jag.. Men det här var mellan dig och mig.. Men jag förstår det var inte värt mer än att man trycker på en knapp så var det borta...

Enligt mig ligger förlusten på båda..

Emma

Visst har jag...

..sovit, hela 7 timmar blev det oxå... Men det gnagde, det gjorde det..

Fattar fortfarande inte va det har med mig att göra.. Jag var inte där då, jag kom sen... Jag visste inte ens vilka som va det dom va..

Idag är det iaf jag och badankan som tar sällskap till jobbet.. Skönt att slippa åka själv..

Emma


Här sätter jag stopp...

.. för den här dagen... Orkar inte mer nu... 

Släcker dom tända ljusen.... Lyssnar på den lugna spotifylistan..


Vare sig jag sover eller ej.. Kommer det ändå gnaga..

Emma

Ladie Night!Imorgon em/kväll/natt kommer jag att tillbringa mina timmar här. Jag och en av mina vänner ska jobba här, en ny upplevelse men det ska bli jätte kul.

//Bettan 

Jag borde inte ...

.. ens försöka tyda dina ord.. För dom kanske inte är till mig.. Men om dom är till mig.. Så vill jag säga en sak.. Jag har aldrig sparkat på någon, jag tillhör inte ens det här.. Jag har inte varit närvarande .. Jag pratade om dig och mig inget annat.. För det var just det som intresserade mig.. Inget annat..


Emma

Till dig det berör...

Jag fattar inte vad som hände med dig.. Jag förstår inte vem du blivit.. Jag brukade tala om dig som någon man borde och skulle se upp till.. Att du var stark, smart och visste vem du var.. Jag ifrågasätter inte din smarthet absolut inte, du är nog en av dom smartaste kvinnor jag träffat.. Men din styrka den ifrågasätter jag, inte för att du inte skulle vara stark.. För stark är du, men du har defenetivt inte den styrka jag trodde.. Jag såg din styrka som något du använde dig av för att komma fram i livet.. Leva trots svårigeheter.. För du har verkligen levt, så jag trodde det var den styrkan.. Men istället ser jag en styrka som istället borde kallas maktmissbruk.. Att du skulle veta vem du var ifrågasätter jag oxå, eller så måste jag inse att du aldrig visade mig dig själv för mig..

Du var en av dom personer som kramade, tröstade och hjälpte att bygga upp mig efter Andreas alla turer i våras.. Var det bara Fejk?? Var det bara något du gjorde för att det kändes bra just då?? Jag vet inte vad jag gjorde för att du skulle ställa dig med ryggen mot mig..

Var det för att jag blev arg?? Var det för att jag sa vad jag tyckte om en viss sak??? För nog borde våran vänskap varit större än så??

Jag kan säga att jag är genuint ledsen över att du inte var den jag trodde.. För hon betydde så enormt mycket för mig.. Som sagt det känns..

Emma

Imorgon!

Jag utbildade mig till skönhetskonsult för typ 20 år sedan men har inte jobbat med något företag på flera år men nu har jag tagit upp det igen, så imorgon ska jag på min första utbildningsdag, som Fristående Hudvårdskonslut. Jag kommer att börja med deras hudvård och eftersom så kommer make up med i bilden. Det känns både bra och jätte pirrigt. Jag har alltid varit inresserad av smink, hudvård, mode och träning. Allt som egentligen har med våra kroppar att göra.

Jag ser fram emot en förmiddag med nya möjligheter.


//Bettan


Jag vet inte vad..

.. det är som gör att han ler mot mig..

Men han har ett härligt leende, han har ögon som glittrar.. Hela han utrstrålar en självkänsla som gör att han blir snäppet sexigare..

Han tittar igen uppskattande på mig och jag känner hur jag tittar tillbaka.. Känner att jag ler.. När han går vänder han sig om och blinkar igen..

Är det inte härligt med hösten =)

Emma

Imorgon har jag...

.. något som skulle kunna kallas dejt med en fantastisk underbar kvinna och en badanka..

Hade jag fått välja badanka hade den sett ut precis så här....Men nu får jag inte det... Det finns en rädsla att badankan snart måste gå i terapi.. Jag säger jag lovar inget..


Emma =)


Är så himla trött....

... men får ingen ro i kroppen alls..


Sitter uppkrupen i soffan med en massa tända doftljus och en stor tekopp bredvid mig.. Försöker slappna av i kroppen så att jag ska känna tröttheten komma, men känner mig stelare än någonsin..

Jag lever varje dag med smärta och oftast går det riktigt bra men ibland blir det som igår och även idag.. Jag gråter så fort någon pratar lite snällt med mig..

Det var det som hände igår när nära nära ringde, han lät så gullig och orolig att jag började gråta direkt.. Ville inte att han skulle höra det så jag fick nästan panik.. Kändes som jag slängde luren i örat på honom.. Känns lite pinsamt om han skulle höra mig gråta..

Mette har sagt till mig att jag ska tala om för henne när jag har ont, klaga lite.. Men gillar inte att göra det, vet ju att det kan vara jobbigt att lyssna på.. Men man får klaga iaf.. Fast hon skällde på mig idag, hon tycker att jag ska börja använda mina handskenor igen.. Jag tycker dom är obehagliga och dessutom ser jag handikappad ut.. Men hon har rätt, borde iaf börja sova med dom..

Tror jag ska fylla på tekoppen för det känns som det blir en väldigt lång natt..

Emma

Jag förstår...

.. inte var du vill komma, jag förstår inte dina motiv längre..

Frågan är ju om jag ens ska försöka göra det eller om jag ska tvinga mig själv inse att det här är DU!

Jag tror att det är just det som är det svåra att inse att du är precis just så här.. För det bevisar att jag hade fel...


Emma


Tycker du ska...

...se dig själv i spegeln..


Emma


Ur min bok "Känslan"

Vi sitter bredvid varandra, det är ganska tyst. Så där tyst och underbart det kan vara, att bara sitta bredvid den man känner kärlek till och bara ler, ler både på utsidan och insidan. Efter en stund så hörs ett ljud, en snyftning. Jag vänder på mitt huvud och ser en tår rinna ner för din kind. Jag frågar vad det är ,men du kan inte svara just nu. Jag låter dina tårar rinna och smeker dig på kinden, pussar bort tårarna och säger; Jag lyssnar om du vill prata . Tårarna rinner, en snyftning hörs igen och sen kommer ett ljud, svagt men jag hör det.. Jag trodde aldrig du någonsin skulle säga dom orden till mig, för vi har pratat om det förrut och du har sagt till mig vad det betyder för dig. Det blixtar i mitt hjärta och pulsen slår extra slag, nu har jag fått bekräftelse på det jag inte trodde fanns inom dig. Det du har svårt att visa både för mig och andra.

Var det här bara en dröm eller var det verklighet? Jag öppnar ögonen, lyssnar, ser mig om och undrar är det verklighet eller en dröm? Jag tar min hand sträcker ut den och fångar din, det var ingen dröm, det var verklighet.......//Bettan


Har ingen ork..

..kvar..

Skulle vilja att någon kom hit och tog hand om mig.. Det är inte ofta jag vill bli omhändertagen men just nu känner jag mig besegrad.. Jag känner att jag inte orkar själv..

Emma


Mingel på Volvos Showroom!


Mingel med min vän Maggan och hennes man.

Utställnings bilar.


Tomt när vi var på väg in.


På väg till China Teatern för att se på Hairspray,efter minglet.


Vi var på publikrepiditionen..Premiären var tre dagar senare.

Innan ridån gick upp, man fick inte ta bilder där inne.
Den var så bra himmla bra, rekommenderar den verkligen.

//Bettan

Bilder!

//Bettan


Bilder!

Vart ute och sprungit och tog några kort.

//Bettan


Inatt har jag sovit...

.. 3 timmar sammanlagt.. Är totalt färdig, har fortfarande skitont och det blev ju inte bättre av sömnbrist direkt..

Dags att jobba, tur att det bara är ett få timmar "arbete" och sen möte..

Emma

Mår verkligen skit..

.. har så ont i handlederna att jag önskar man kunde hugga av skiten..


Så ringer telefonen, ja orkade inte ens prata tårarna bara rann ner för kinderna.. Ville inte att han skulle höra mig gråta.. Vet inte ens om han hörde mitt hej då...

Emma

Ger upp på att..

.. försöka förstå... Det bästa måste vara att bara lägga locket på..


Tänder lite ljus, dricker lite te istället..


Tror inte ens förlusten ligger på min sida.. Eller är det jag som förlorar??

Emma

Jag saknar..

.. den mjuka rösten.. Jag saknar skrattet.. Saknar det som försvann..

Emma

Jag skulle...

..vilja.... Eller ja det är bäst jag är tyst om det..


Emma

Mammagrupp...

.. har jag och Bettan planer på att starta..

Men vi funderar på namn... Mitt förslag var Ops I did It again, men Bettan förklarade varför det inte var en bra idé så vi funderar vidare...

Emma

Jag läser...

.. ngt som får mig att skratta... Varför kan man undra.. Men allt handlar väl om hur man tolkar saker..

Emma

En känsla just nu!

Att födas,
att leva,
att vara frisk,
att vara kär,
att ha vänner, 
att vara sambo,
att vara gift,
att ha ett rikt liv. 


Är väl alla värda? 

 


 
//Bettan


Blir så trött när jag...

..ser orden.. En gång betydde dom massor det var lite det som kunde få dagen att faktiskt bli mycket bättre.. Numer blir jag bara trött..

Emma

Min son!

När jag är ledig från jobbet så går jag alltid upp med min son, jag vet att han är stor nog att klara sig själv, men nu gör jag det iaf, fast det är många som undrar varför. Det som är härligt det är ju att vi varje morgon får den här stunden tillsammans, fast det inte blir mycket prat. Det känns som tiden rusar iväg och snart flyttar han väl också hemmifrån. Tanken av det får mig att rysa och känna tårarna bränna bakom ögonen, ungefär som det gör varje gång jag tänker på min dotter som flyttat.

Hösten, vatten och vinden, jag känner hur du pussar mig på kinden.
En vante så blött, en stövel full av vatten och vinden i ditt hår,
allt känns som det var i går.
Men liten blir stor och växer fort ur sina skor.
Inga vantar , inga stövlar men vinden smeker fortfarande ditt hår.


//Bettan

En fralla för alla...

åh alla frallor för en..  Ja så  kan man ju beskriva våran vänskap oss i mellan ibland..

Igår när jag, Mette & Bettan umgicks så pratade vi om en massa saker, så berättade jag för Mette om när jag fick Missfall hösten 2006... Det låter inte så kul, var väl inte det heller men ändå...

Iaf så skulle jag till Sös och göra ett Ultraljud för att se hur långt gången jag var, med följde Bettan och Anna.. Dom var mitt stora stöd i det här.. När jag blir uppropad så säger jag ni följer med, gynekologen tittade på mig och jag säger igen jag går inte in utan dom..

Ja så dom följer med in och ser hela spektaklet och jag ser på gynekologen att hon inte riktigt är bekväm med att ha 2 kompisar med mig som kollar vad hon gör *s*.. I vilket fall som helst ser hon att fostret inte lever och det var väl tur att jag hade mina underbara vänner där..

Efter en massa turer då jag var tvungen att uppsöka sjukhuset många gånger pga detta, så var det dags för ett återbesök för att se om allt var ok.. Jag tar med Bettan den gången, Anna kunde inte följa med då hon jobbade.. Ja för tydligen får man inte ta ledigt för att följa sin kompis till Gyn... *s*..

I vilket fall som helst är det en manlig gynekolog den här gången, han har vare sig charm eller humor.. Han tittar misstänksamt på Bettan, men jag säger hon ska med.. När Bettan ställer sig så att vi har ögonkontakt, då säger han att där står du inte ställ dig uppe vid huvudändan.. varpå jag kläcker ur mig, ingen fara hon har sett den förut.. Jag trodde karln skulle svimma *asg* Han var inte alls road av våran underbara vänskap...

Åh det hoppas jag att ni vet både Anna och Bettan att utan er två hade jag aldrig orkat mig igenom dom 9 veckor av helvete som jag hade.. Tack!!

Sen följde ju även jag med Anna till Gyn, men hennes gynekolog hade mera humor.. Han frågade om jag skulle lägga mig i stolen *asg*

Emma

Vad kan man önska sig...

hos en man???

För mig är den frågan en stor ångest... För det fanns en man som gav mig precis det jag ville ha.. Han gav mig i mångt och mycke precis allt...

Ja och det var Andreas.. Jag vill verkligen inte tycka så men det är så...

Att äta middag med honom var så himla avslappnande, bara sitta och prata med tända ljus och njuta av en god middag så härligt.. Att få sova bredvid honom, vakna av hans beröring mitt i natten .. Hans behov av att bekräfta mig som kvinna.. Hans pussar på morgonen, och han leende innan han gick till jobbet..

Vi kunde verkligen prata med varandra utan att det blev jobbigt.. Han visade uppskattning för vem jag var..

Så träffar jag nära nära som berör mig på så många sätt, men han har inte samma behov... Visserligen så har han skickat så många underbara mess, ringt så många underbara samtal.. Men han behöver inte njuta av en middag på samma sätt som mig.. Han behöver inte prata eller vill inte prata som jag behöver.. Vi hade inte samma syn på romantik.. Det gör mig på ett sätt ledsen för han var verkligen fantastisk... Men jag vet vad jag behöver och vill ha och det är inte en kompromiss...Jag vill ha allt och det är jag faktiskt värd..

Emma..

Om man är..

.. straigth och rak undrar hur lång man är då??


Bettan & Emma


Min vecka!

Månd: Messar vi.

Tisd: Träffas vi.

Onsd: Köper vi hus.

Torsd: Gifter vi oss.

Fred: Adopterar vi två barn.

Lörd: Fest för alla vänner och släkten.

Sönd: Har vi familjedag.//Bettan

Jo just det..

..mätte mig precis nu och kollade hur det går för min stackars kropp som var som en uppsvälld ballong för 1,5 år sedan..

Det här är resultatet sen 20 mars 2008

Magen -20 cm

arm   -3 cm

Under Byst - 9 cm

Över byst - 10 cm

lår - 7 cm

höfter -11 cm

 

Sammanlagt 60 cm =) eller ja det blir ju faktiskt 70 cm om man ska räkna båda armarna och benen *skrattar*

 

Emma


Känner mig helt färdig..

har haft möte på jobbet hela dagen. Vi håller på att ta Iip certifekat och det tar ju sin lilla tid och gå igenom allting.. Men det går bra och man känner verkligen att man är lite stolt att vi ska göra det här..

Ikväll är det föräldrarmöte som jag inte alls har lust att gå på *suck* Men det ingår ju i föräldrar rollen, så jag drar på mg träningsdojorna och joggar upp dit..

Emma

Frukost!

Nu på morgonen kommer Maggan hit på frukost, hon ska hämta sin bil. Vi drack vin igår så bilen fick stanna här. Senare på fm kommer en annan jätte nära vän hit, en jag haft i 22 år(skrivit om henne förrut). Jag har mycket jag vill prata om så hon kommer säkert vilja ha öronproppar efter ett tag*ler*..

Nu är det dax att få upp sonen ur sängen och börja fixa lite innan dom kommer..

//Bettan


För första..

...gången på länge har natten inneburit så lite sömn att jag nu mår illa... Drömmarna har avlöst varandra, den ena jobbigare än den andra..

Har dessutom sjukt ont i höfterna och ryggslutet idag, det började igår men idag är det överjävligt.. Men men...


Inga bebbar i natt iaf..

Förlåt, God morgon allihopa!

Emma

Kan inte sova..

... vet inte om det beror på helt brist på hjärna eller för att katten ska troligen få bebisar..


Emma


Jag säger att jag ...

.. ska sova.. Men jag kommer aldrig så långt.. Sitter fortfarande här, lyssnar på min spotify och tänker och funderar...


Det har återkommit en bild hos mig idag i huvudet många gånger.. Jag vill inte ha bilden där jag vill inte tänka på honom.. Han ska inte ha tillgång till mig alls... Men ändå så finns det där..

Idag kom tanken på hur vi brukade sitta över ett glas vin, en massa tända ljus och bara prata..  Prata om det förflutna, framtiden , nutiden och alla drömmar man hade..

 Hur jag än försöker få det till att det var bra, så kommer ändå samma slutsats.. Hur kan jag tänka på skiten när allt var lögn.. Från början till slut, varje ord och stavelse..

Idag är en sådan dag som gör att jag funderar på sådant som jag borde raderat... Men har svårt att förstå varför han medvetet gjorde mig så illa..

Det enda jag gjorde mig skyldig till var att älska honom... Åh den kärleken tog slut i samma sekund jag såg honom med sin fru..  I samma sekund som han vände bort blicken och visade du är ingenting..

Precis just nu skulle jag behöva en kram... Nån som bara kunde säga tycker om dig för dig..

Länge sen jag hade en kväll som denna..

Emma


Du ringer mig...

.. som vanligt så skrattar jag... Det är svårt att inte göra det när du sätter igång.. Sen säger du ngt som får mig att haja till... Du återberättar ngt som jag skrivit här på bloggen.. Du vill få mig att förstå att det jag sagt inte riktigt stämmer överens med din bild..

Att jag skrattar och säger att jag gör som jag vill, har inget med det faktum att jag är förvånad eftersom jag inte trodde du ens läste bloggen..

Så nu sitter jag här med mitt glas vin och skrattar, ja av någon anledning får du mig till det varje gång.. Men jag måste erkänna jag håller fast med vad jag sagt.. Du betedde dig både fegt och omoget.. Om du sen är en feg omogen kille ja det är väl upp till dig att bevisa att det inte är så..

Emma

Ikväll tänkte jag..

.. att jag ska gå hem och tända lite ljus och kanske ta mig ett glas vin...

Det finns en person som jag skulle vilja dela den här kvällen med och det är Magda , vi har lärt "känna" varandra via varandras bloggar.. Hon var ett enormt stöd för mig hela våren då Andreas gjorde mig så illa, hon var en av dom första att via cyberspace torka mina tårar när jag förstod att han hade en fru.. När man som mest behöver det så finns det alltid en kort eller lång kommentar från henne..

Nu är det nog mer hon som behöver uppmuntrande ord från mig.. Jag försöker verkligen att stötta på bästa sätt jag kan.. Så som hon stöttade mig, så som hon torkade dom där förbaskade tårarna..

Jag har tänkt många gånger att hon och jag borde träffas över ett glas.. Jag tror att det mötet skulle innehålla, både tårar och skratt då vi gått igenom mycket på varsitt håll!!

Vill bara med det här inlägget skicka dig Magda den varmaste kramen =)

Emma


Inte för att...

.. jag brukar klaga på min kropp numera.. Men var precis i badrummet, såg min stackars mage i spegeln.. Inte för att den längre är så svullen men för att seriöst den ser ut som en degklump :(.. Alltså visst jag accepterar min kropp fullt ut, den ser ut så för att jag inte tränar som jag ska och jag har fött 2 barn..

Men ändå..

Emma

Kommentaren..

.. vi fick på bloggen skulle jag vilja svara så här till:

Tack för att du skrev det du gjorde.

Både Emma och jag älskar att skriva och vi skriver om allt mellan himmel och jord. Det vi skriver är till alla, jag ber om ursäkt om ni har kännt att bloggen bara är till dom vi känner. Bloggen är till för alla som tycker att det är intressant att läsa den... 

//Bettan

Vi fick en kommentar..

.. här på bloggen att det verkar som vi bara skriver till dom som känner oss.. Att man inte alls förstår vad som händer just nu..

Ber verkligen om ursäkt för det, jag har absolut inte menat att vara totalt kryptisk..

Jag har väl kanske velat hålla sakerna för mig själv, det var så nytt och jag visste inte riktigt alls va det skulle bli av det.. Nu vet jag det och jag känner själv att jag inte längre har lust att vara så tyst..

Som sagt jag träffade ju någon på bröllopet, en jättego kille som jag sen åkte för att träffa igen helgen efter, det var då vi var i göteborg..

Ja efter diverse händelser så blir det inget där och jag är väl kanske rätt glad för det iaf.. Vi är så totalt olika och ser så annorlunda på saker att det i långa loppet verkligen inte skulle funka.. Han är en av dom roligaste människor jag någonsin träffat och är sjukt gullig.. Men ni som känner mig vet att jag behöver mer än så.. Jag behöver någon som ser mig, någon som möter mig på samma plan..

Nu var det han som tog första steget att det inte skulle bli en fortsättning och jag ska inte sticka under stol med att sättet han gjorde det på gjorde mig skitförbannad.. Det var så fegt och omoget enligt mig, åh det anser jag att jag har rätt att tycka.. Men jag är inte långsint överhuvudtaget och jag kan villigt erkänna att jag har honom hellre som en god vän än som ovän..

Så jag hoppas väl någonstans att vi kan förbli goda vänner, kunna komma skratta tillsammans igen.. Just nu känns det som han är arg på mig, varför har jag ingen aning.. Men det kanske ger sig med tiden..


Förresten kommer ni ihåg Orvar?? Ja fick ett mess av honom i lördags natt, han tyckte jag skulle ha fotriktiga skor när jag var ute och dansade*asg*... Sen vet jag inte vad som hände, men våra mess var sen hur galna som helst.. Så Bettan tycker jag ska ha alkolås på min mobil och det kanske hon har rätt i =)

Orvar ringde mig igår och vi skrattade gott åt våra mess..

Så hädanefter ska jag sluta vara så kryptisk =)


Undrar om du ..

.. tror att jag är besviken och arg på dig... Undrar om du tror att du gjort mig ledsen..

Men vet du jag är inte besviken på dig, jag är inte arg på dig och nej jag är inte ledsen.. Däremot är jag förvånad att just du skulle bete dig så.. Trodde inte det om dig...

Det jag saknar är faktiskt våra samtal.. Vet att jag skulle kunna ringa dig, men samtidigt vet jag nog inte vad jag skulle säga.. Saknar att få skratta med dig.. För är det ngt jag fick göra så var det just att få skratta...


Emma


Veckan...

Mitt liv är som en bergodalbana, det går verkligen upp och ner. Nu menar jag inte bara med känslor utan med allt möjligt. Som jag sagt tidigare så är jag en väldigt rastlös själ. Fast jag har massor av saker att göra eller ta tag i så kan jag mitt i allt ta för mig ännu flera saker. Jag trivs när jag har mycket runt omkring mig men jag vill ha koll på sakerna och när jag inte har det, det är då mitt liv känns som en bergodalbana, ena dagen på topp och nästa ibland så djupt ner jag kan komma i både känslor och annat. Just nu känns det som jag inte är längst ner eller högst upp i banan, utan i mitten någonstans.


Jag har massor av saker som händer just nu och saker som kommer att hända om jag kan bestämma mig för om jag vill det eller inte. Den här veckan som kommer ska jag; trappa upp träningen, på tre möten, två telefon möten, skriva fyra viktiga mail, jobba två nätter. Fredag är jag bjuden till Logg in hotell, det är en jag känner som kommer dit med sitt band för en spelning. På lördag fm är det ett möte till och senare på eftermiddagen och hela natten ska jag göra en sak som jag kommer att skriva om lite senare i veckan.
Undrar om jag ska skaffa mig en sekreterare, finns det någon frivillig?

//Bettan

Känns som ...

... jag blivit överkörd av ett tåg..

Vilken kväll/natt det blev....

Emma =)

ABC!

Det finns hur många bokstäver som helst men jag kan inte få ner dom i meningar just nu..
//Bettan

Kvällen/natten...

.. har inte blivit som jag tänkt mig.. Oron sitter djupt i mig.. Det är ingen oro för mig själv utan 2 av mina vänner...

Vet inte vem jag ska stödja och hur.. Men jag gör mitt bästa...

Emma

Jag har suttit..

.. och pratat och skrattat med Mette hela kvällen...


Blev jag klokare?? Inte ett dugg..

Mår jag bra?? Absolut gör jag det..

Förvirrad?? Skoja Inte...

Irriterad?? Mer än någonsin..

Kontentan av detta är att jag får inte fram orden nu heller....


EmmaImorgon är det...

.. dags för min tjej middag som jag har längtat som en tok efter..

Det kommer en massa vackra kloka kvinnor hem till mig.. Mitt hem ska fyllas av glädje, skratt och en massa funderingar..

Om jag nu fått ihop det rätt så blir vi iaf 11 stycken och då kanske det trillar in en och annan kvinna till =)


Jag ska laga min goda vegetariska pasta sås, lagade den i häromdagen men då blev den inte lika god.. Dessutom var det färskpasta med tomat och jag föredrar att ha den som det är basilika och vitlök i.. Till det så blir det en massa vin...

Funderar på en välkomstdrink oxå.. Det är väl dessa kvinnor värda =)


Så underbara vänner jag både väntar och längtar!

Emma

Ville skriva...

ett långt inlägg..


Förklara 1, 2 och 3 saker.. Få ur mig en massa.. Men jag kan inte få ner det... Jag skriver och sen raderar jag..

Hur svårt ska det vara att skriva ibland?


Ikväll längtar jag tills jag kan krypa upp i soffan hos Mette med ett glas vin.. Då ska jag berätta det jag så gärna vill skriva.. Då ska jag delge henne mina tankar och funderingar.. Känner att jag inte fått utlopp för mina tankar och funderingar på ett par dagar..

Är så van att sitta med Mette eller Bettan och bara prata varje dag över en kopp kaffe eller ett glas vin..

Men just nu känner jag ett lugn i kroppen, känslan av att vara vilse är borta.. Ju mer jag sitter här och tänker ju mer slappnar kroppen av..

Jag står för vem jag är, frågan är kan du stå för vem du är??

Emma


Bettan pratade om...

.. att jag var vilse.. Nu är jag nog inte längre vilse...

Emma

God morgon!

Imorse kl 0520 kom min syster och lämnade hundarna, tror ni jag var trött, hm...Jag somnade om och vaknade nu. Idag är det full rulle, först ska jag till läkaren nu på morgonen. Sen är det en powerwalk, hem fixa frukost, skicka sonen till skolan. Kl 11.00 ska jag träffa min vän i Gullmarsplan, vi ska först klippa oss, på RINSE ligger i t-banan i Gullmarsplan, bästa frisörerna. Lunch på någon restaurang,sen blir det Täby nästa, vi ska till en tjej som jag känner och få varsin ansiktsbehandling, det tar ca en och en halvtimme. En dag bara för att njuta. Hoppas ni också får en bra dag! //Bettan

Fixat!

Idag har jag hunnit med massor av saker som jag har varit tvungen att ta tag i fast jag inte velat/orkat, så det känns jätte bra. Kom precis hem från en vän, vi har haft jätte trevlig,jag har färgat hennes hår,det blev jätte fint. Hon har haft ljusa slingor och utväxt, nu blev det mörkt, jätte fin blev hon..... Imorgon kommer min syster kl 05.30, för jag ska passa hennes hundar ett tag. Vem går upp den tiden? Det är ju ungefär den tiden jag brukar säga på jobbet att det är dag att gå hem:) //Bettan

Idag...

...blir det att njuta av solen och en löprunda, sen ska jag klippa ner min lilla pufftik,hon tycke inte om att man håller på med hennes päls men nakenhannen han älskar att duscha,bli borstad(har en babyborste)och fönad.Tänk om det ändå vore tvärtom. //Bettan

Lika el olika!

Lika men ändå så olika, det är ungefär som snöflingor, alla är lika men ändå så olika, ingen har likadant mönster av kristall, men när man tar upp dom och sätter ihop dom så passar dom varandra.. //Bettan

Annorlunda!

Det blir en annorlunda kväll idag, och det passar mig perfekt eftersom jag är annorlunda.

//Bettan


Vilse!

Pratade precis med Emma, hon har gått vilse, kors och tvärs, små vägar och stora vägar. Men mest av allt tror jag hon har gått vilse i sitt eget huvud just nu...

Saknar dig!!!!

//Bettan

Tio...

Jag brukar säga;

Har man tio saker som känns jobbiga eller bara tio saker som måste göras, så ska man börja på nr 10 och sen gå neråt så till slut har man inget av det kvar. Det är lättare sagt än gjort, jag vet och att göra det för sin egen räkning, det är väl det som är det svåra. Att lyssna och ge andra råd det är hur lätt som helst men när man kommer till sig själv så tänker man ofta; Jag tar det en annan dag, man skjuter upp det och tror det blir bättre men det blir ju inte det. Känslan blir bara värre, till slut vet man inte hur man ska hantera någon av situationerna man är i, vare sig dom är bra eller dåliga. Men när man väl har börjat på sina tio så känns det mycket bättre, man känner sig lättad efteråt. Ibland kan det vara så att vissa saker inte går att reda ut precis för tillfället, men bara att få igång tankeverksamheten att börja, är ett steg framåt.

Vissa saker är lättare än andra, vissa saker är svårare än andra och vissa saker går fort över och vissa saker går aldrig över.

//Bettan


Känslan!

Känslan av att få se dig le,
känslan av att få se dig skratta,
känlsan av att få vara i din famn,
känslan av att kyssa dina läppar, 
känslan av att känna på din lena kropp,
känslan av att bara få vara i din närhet.

Känslor är underbara..

//Bettan

Spännande!

Igår så hittade jag något som jag länge har varit intresserad av, något som jag har velat gjort länge men inte riktigt vågat tagit steget ut. Men nu tror jag att jag är redo för det, det kändes jätte bra att sitta och kolla runt och se  hur andra gjort/gör. Det känns som det är något jag skulle kunna trivas med, men det vet jag inte förrän jag provat,men min känsla känns jätte bra och det är ju efter magkänslan man ska gå. Det kan vara så att det inte alls är något för mig, men jag älskar träffa nya människor och få ta del av andras lika intressen, så jag vet innerst inne att det här blir jätte bra. Det här är något som tar lite tid i början men som efter ett tag kommer att fungera bra, jag ska bara se till att få tag i rätt personer så kemin mellan oss stämmer, det är A o O...

Återkommer med mera när allt är klart och jag verkligen känner att det var något för mig, är det inget för mig så kommer jag inte att skriva om det här. Så den här grejen är som att spela på lotto, antingen vinner jag eller så förlorar dom mig.

//Bettan


Om du visste..

.. hur mysigt jag tycker det är att somna i dina armar.. Känna dina andetag i min nacke..

Vaknade av din Puss imorse.. Somnade om och vaknade sen i en kall säng..

Kom tillbaka...

Emma

Kärlek!

Är det så här; Att allt är tillåtet i krig och kärlek! Eller är det i kärleken kriget börjar? Eller blir det krig runt kärleken? Eller krigar vid om kärleken? I ett krig, kan det uppstå kärlek då? Varför kriga om kärleken? Eller ha krig i kärleken? 

Undrar! 
  
//Bettan

Över!

Jag var 184 över havet i natt. Jag såg mycket andra inte såg......

//Bettan

Igår..

Vilken vändning det blev på min em/kväll igår. Det blev mingel på Volvos Showroom och sen teater, Hairspray på China Teatern. Jag rekommenderar den verkligen, den var så bra. Efter det blev det vin på Vickan.

Tack för en trevlig kväll.

När jag kom hem så hade jag varit vaken i ungefär 35 timmar, somnade och vaknade nu kl, 0800. Sovit i ca 4 tim, vad är det för fel? Jag har väl inget sömn behov längre? Säger man inte så här; sova bör man annars dör man!

//Bettan

Blomsterspråk!

Det här vill jag säga till dig med rosornas färg;

- röd- korallröd

 

//BettanPrästkrage!Plockar bort ett i taget; Älska, älska inte! Ska, ska inte!

//Bettan

Så gott man kan!

Dom flesta människor gör INTE så gott dom kan. För man blir lätt hemmablind, och TROR man gör så gott man kan. Eller: Man gör så gott man tror man kan. För det finns alltid utrymme att utveckla sig, att tänja på gränser.

Dom flesta människor tror ofta att dom inte kan eller klarar av mer än vardagen i sitt liv men om man ser efter så har människan mera styrka än så. Visst går det dagar då man tycker livet inte har någon mening men dom dagarna är färre än dom dagarna som är bra(jag hoppas att nästan alla har det så, men det finns alltid undantag). Ibland önskar man att man hade styrka för att saker skulle fungera med engång men ofta behöver människan tid, tid för funderingar och allternativ. Om man rusar för fort fram så kan det bli att man inte hänger med själv, då blir det som är utanför vardagen en för stor press och då drar man sig undan eller helt enkelt tar bort det som egentligen är det bästa i livet. Man är oftast rädd för det som känns för bra och när människan mår för bra, så får man höra av många; ska du verkligen? vågar du satsa? tänk om det inte är rätt? Men hur ska vi veta att det är rätt? Om vi inte tänjer på gränserna och ger varandra en chans att göra så gott man kan. En chans att visa att det verkligen fungerar, vilken tid det än tar.

//Bettan

Jobb!

Har jobbat i tre nätter och gick av i morse kl 0715. Skulle verkligen behöva sova men jag har ingen ro för det just nu så det får bli kaffe och en powerwalk istället!

//Bettan

Grattis!

Idag fyller killen från Lillstan år!


Grattis på födelsedagen...Kram!


//Bettan


Tillsammans!

Att vara tillsammans med sin partner är som att sätta ihop möbler från IKEA, man får olika delar av varandra och sen ska man försöka sätta ihop dom så att allt fungerar. Ofta fungerar det men ibland fattas det någon del och då måste man försöka leta reda på delen annars så kommer det aldrig gå och få ihop det. Men det går bara om båda två är med och letar efter delen, och när man väl hittar den delen så blir det en hel möbel....

//Bettan

Får man skrika...

rakt ut?? Får man sätta sig ner och bara gråta och tycka att det är förbannat jobbigt med tonårsbarn ibland?? Får man säga att nu är jag trött??

Min dotter är världens goaste på många sätt men kan vara satan själv när hon sätter igång.. Jag vet och förstår att hon har 1000 hormoner i kroppen som rusar.. Men måste det vara så här??

Måste varenda diskussion bli en kamp, måste allt bli ett krig??

En sådan enkel sak som idag när vi ska på middag hos Bettan, så dyker hon inte upp och svarar inte på mobilen.. Hon vet att om hon inte gör som hon ska så blir det data eller mobilförbud.. Den sista tiden har hon verkligen skött sig sen hon upptäckte att 2,5 vecka med dataförbud inte var så skoj..

Men självklart blir jag förbannad när hon skiter i vad jag säger, så nu blev det en veckas dataförbud.. Sen kommer hon hem och anser att jag ska ställa mig och laga mat direkt till henne..

Tappade bara hela orken satte mig ner och undrade om hon skojade med mig..

Ibland önskar jag bara att hon var liten igen, när hon brukade krypa upp i mitt knä och kramas.. När mamma var hennes stora värld.. 

Emma


Är det ok...

.. om jag säger att jag saknar dig och längtar efter dig??? Är det ok att säga att jag önskar att jag vaknade upp i din säng imorgon bitti??

Är det ok att säga att hela du är underbar??


Emma

Idag är det ....

... faktiskt en underbar dag därute.. Åh dit ska iaf jag..


Hoppas att ni alla får en fantastisk dag ute i höstsolen =)


Emma


Hysteriskt patetiskt..

.. är så många människor idag..

Häromdagen fick jag ett mess från Västerås (har berättat om honom förut).. Vi har inte hörts sen ja när kan det varit i våras , då han oxå skickade mess.. Vi träffades sommaren 05 tror jag , träffades ett tag men sen så rann det liksom ut..

Men iaf så får jag ett mess i veckan och jag svarade glatt hej.. Helt plötsligt kommer sådana mess som jag inte anser att vänner skickar till varandra.. Tänkte mest att han fått hjärnsläpp, det var verkligen inte sådana mess.. Han fick defenetivt inga sådana tillbaka.. Så blev han helt tyst.. Så jag skickade ett mess och frågade hur det annars var.. Så får jag tillbaka att det kunde inte levereras..

Så av ren nyfikenhet gick jag in på Eniro och ratsit och kollade upp honom.. Så visar det sig att det lilla krypet är gift *asg*... Ja menar dom måste va ganska nygifta och han skickar snusk till mig.. Måste vara superlyckligt faktiskt..

Åh eftersom jag är en sådan himla go tjej så borde jag ju skicka ett vykort till dom lyckliga och gratulera till bröllopet!! Ja det ska göra, gud va glad han kommer bli =)

SÅ snart västerås kommer det en fin grattis hälsning från *asg*


Emma

p.s Bettan skrattar så hon gråter i telefonen... d.s

Har en massa ....

.. härligt jag skulle kunna skriva... Men varje gång jag skriver ner det så raderar jag det igen.. Vill nog hålla det lite hemligt..

Men känner att det känns himla bra iaf =)

Emma

Vänskap!

Idag när jag vaknade så var en jätte nära och väldigt god vän här. En sådan vän som alltid finns i både vått och torrt, fast vi varken ses eller pratar med varandra varje dag. En vän utöver allt annat. En vän som verkligen vet när det är något, en vän som verkligen står för det hon säger och gör.En vän som inte sätter några värderingar i vad jag gör utan lyssnar, tar in och väntar på svar. En vän som jag alltid i alla väder kan vända mig till, en vän jag vet finns där i nöd och lust, det är en vän som jag fick för ca 22 år sedan.

En sådan vän önskar jag att flera människor skulle ha, jag hoppas jag är en sådan vän för dig.
Jag är både glad och stolt över att du finns i mitt liv..

Det finns massor av sorters vänskap el kallar man det bara vän när man kan lita på personen i fråga till 100%?
Är det inte så att man har många ytliga vänner men bara några få man kan lita på till 100%, som verkligen finns där när man behöver dom, som är trogna och lojala. Sen har man dom som man tror är vänner, dom som man en gång kanske litade på som man senare har insett att det var ingen vän.

Vad är en vän? Enl Wikipedia så står vänskap som social relation, i vilket båda parterna hyser ömsidig tillit till varandra...


//Bettan

Min hjärna...

.. och jag har slutat samarbeta helt..


Jag var för bara 1 år sedan en ganska "godtrogen" person, litade på dom flesta.. Tog det mesta om inte annat, gav folk fler chanser än dom förtjänade.. Hade man en bra förklaring så räckte det på ytan.. Medan jag under kände att det här är inte rätt ...

Idag är jag helt snurrig i huvudet.. Jag analyserar saker som inte ska analyseras.. Jag har tappat tilliten till människor.. Jag känner själv hur jag kan låta ointresserad och irriterad när jag egentligen vill låta glad.. Men det är ju för att fel tonläge i en mening till mig kan få mig stel som en pinne och direkt börjar tänka.. Åh då är det inga glada tankar som glider i mitt huvud inte, utan mer hur värdelös jag måste vara...

Jag kämpar varje dag med att inte låta mina tankar ta över mig helt.. Jag vill ju tro, jag vill visa när jag är glad.. Men är så rädd att blotta mig som person.. Åh hur enkelt är det då ...

Emma

Väcker honom med...

.. en massa pussar, han tittar upp på mig med ena ögat och säger sömnigt..

- Mamma!!! Jag sover...

- Ja men jag vill att du ska vakna nu

Så pussar jag honom lite till...

- Kan du inte skaffa någon annan att pussa istället?

- Men jag vill ju pussa på dig!!

- Ja men Mamma, skaffa en kille!!

Så drar han täcket över huvudet.. 


Emma =)

En dikt till min dotter!

En dikt till dig min underbara dotter, tack för du gör mina dagar så bra. Dina korta el långa underbara telefonsamtal som gör att hela min kropp ryser och känner närhet men ändå så långt bort. Jag älskar och saknar dig varje dag , varje minut, varje sekund..


Du låg i min famn och du kändes så varm,
du tittar på mig och jag ser ett leende komma fram.
Du är liten, jag är stor.
Du är dotter, jag är mor.
Jag finns här för dig varje dag på vår jord.

//Bettan //Mamma.....


Erbjudande

Fick ett erbjudande av en jag känner att åka med till Istanbul i 2 veckor. Men jag tackade nej för vi känner inte varandra så bra, så det skulle kännas konstigt att tacka ja. Och om jag skulle åka någonstans så skulle det vara med någon jag verkligen vill åka bort med. Nog för jag skulle behöva komma bort ett tag och få tankarna på annat håll, men dom tankar jag har går inte över på två veckor.....

//Bettan


Har gått igenom....

..bloggen lite för att se vad vi skrivit om det här året.. (Nej har inte läst vare sig kärleksinläggen eller otrohetsinläggen )...

Så ser jag att vi har skrivit en massa urdrag ur Orgasmboken... Vissa saker är faktiskt bra att veta =)

Det här skrev jag den 27/8-08

"Tips på oralsex:

1.Ätbar chokladfärg eller smaksatt massageolja kan vara en ide för att göra oralsexet mer lekfullt.
(Nu är det så att jag prövat den här chokladfärgen, förutom att det efter ett tag smakar illa så är det ingen trevlig syn efter)

2.Ett glas vin före oralsex rekommenderas (men bara ett-dricker du för mycket blir ditt underliv bedövat och din orgasm kan utebli helt.)
Det får dig att känna dig mer säker och avslappnad, och kan få lusten att vakna. (Aha det är därför man blir så jäkla "glad" på vin, tur att man somnar direkt när man kommer hem då eftersom man annars bara skulle blivit besviken på den uteblivna effekten)

3. Hjälp till. hittar din partner inte rätt? Sära på blygdläpparna och visa var det ska slickas. Kanske kan oralsexet kombineras med lite dildo stimulans. Du kommer få en orgasm på en gång. ( Det är väl själva fan att man alltid ska behöva skriva en karta och kompass åt dom)"

----

Kommer ihåg att vissa som läste här ringde mig och bara HALLÅÅÅ vad skriver du egentligen *asg*... Ja om sådant jag tycker är kul *s*

Emma


Nackdel

Jag har hittat en nackdel med att förstora brösten; LÖPNINGEN. Har två sportbh på mig men det känns ändå inte helt bra. Kan man linda brösten? Någon som har några tips om hur jag ska göra?

//Bettan

Dagar

Dagen i förrgår var som dagen i går, men dagen idag är början på något nytt.

//Bettan


Tänk om man...

.. kunde säga stopp när man ville och börja när det passade en själv...

Fast frågan är då om livet skulle vara lika roligt...

Emma

Vet inte om jag..

.. ska säga god morgon än.. Känns inte som jag vaknat ens...

Har drömt långt mysigt drömmar hela natten, har inte vaknat en enda gång igen... Så skönt...

Pratade med Nära nära innan jag somnade, att nån kan vara så himla mysig...


Emma

Min dag..

..idag har varit bättre än på länge. Imorse så pratade jag med en vän, en vän som jag inte haft så länge men jag har märkt att vi har mycket gemensamt och en som jag kan ge min tillit till. Och det är jätte viktigt för mig, så tack. Du vet vem du är....Dagen fortsatte så bra, fick ett telefonsamtal långt bort men ändå så nära. Efter ett tag så fick jag en "låt" som gjorde att jag kände att leendet kom tillbaka igen...Dagen fortsatte med trevliga telefonsamtal och underbara vänners närhet...

Känns som dagen i dag har varit min....

//Bettan

Varför!

Jag undrar varför Sverige är avlångt? Om det var runt så skulle det inte vara lika långt till mitten?

//Bettan

Glad!

Fick precis en sak som gör att jag blev sååååååååååå glad.  Jag känner små fjärillar i min mage, det känns varmt och underbart. En underbar känsla, en känsla som det var länge sedan jag hade en känsla av närvaro men ändå så långt bort..

//Bettan


Tvättar!

Jag älskar att tvätta kläder, det luktar så underbart gott, som sommar hela året... Många som jag känner tycker inte om att tvätta, pratade precis med en kille från "Lillstan" han tycker också om att tvätta, det är inte ofta jag hör killar som kan/vill el tycker om att tvätta..

Tycker du om att tvätta?
Vem tvättar hemma hos dig?


//Bettan


Kan man vara...

arg och glad på samma gång??

Arg på en sak som gör att hela kroppen kokar, får nerverna att lägga sig utanpå huden..

Men samtidigt glad för en annan som gör att magen känns varm och får en att le helt utan anledning..

För om det inte ok , så kommer jag för en gång skull göra det som känns bäst för mig och inte andra..

Jag väljer min varma mage och ett leende...

Emma


Vaknar med tankar...

.. som på ngt sätt befinner sig 55 mil bort.. Tittar på klockan och ser att jag sovit i 7 timmar i sträck utan att vakna en enda gång, första gången på väldigt länge som jag verkligen kan säga att jag sovit skönt..

Väckte barnen, kröp ner hos sonen och pussade honom till han kiknade av skratt.. Sen ska jag gå över till dotter är en halvmeter från hennes säng när hon skriker lääääääggg aaaaaaavv... Herregud vilket humör... Så säger sonen mamma snälla kittla mig.. Så jag kryper ner bredvid honom och kittlar honom så han skriker av skratt..  Den stora frågan är vem som har den bästa mamman.. Det var tydligen han =)

Emma


Helt plötsligt vände..

.. den bra dagen till Kaos...

Vet inte om jag orkar mer... Vet inte om jag klarar mer skit.. Men kan inte bara vända mig bort, jag kan inte släppa handen som sträcker sig mot mig.. Jag är äldst jag ska ta hand om dom mindre..

Hon säger i telefonen jag borde aldrig berättat... Du behöver inte mer just nu... Nej det behöver jag inte , men hade hon inte sagt ngt hade jag inte förlåtit någon av dom...

Man tar hand om sin familj..

Emma

Han ringer..... när jag sitter och fikar med 2 underbara kvinnor... Vi pratar en liten stund så säger han ville bara ringa och säga Puss... Ja vad svarar man då om inte puss..

:)

Emma

Matos...

...jag hatar att laga mat, för jag tycker inte om lukten av matos... Just nu har jag revbensbjäll i ugnen och fönstret på vid gavel. Jag brukar inte laga mat men idag hamnade det på min lott, tyvärr. Hade det inte behövt vara i ugnen i hundra timmar så hade jsg sluppit det... Kanske skulle hyra in en kock dom gånger det faller på min lott att göra mat. Den bästa kvinnliga kocken , det är min lillasyster. När hon lagar mat "så står världen still", det finns ingen på hela jorden som kan laga mat som hon..Den bästa manliga kocken han bor i Lillstan, han "slår" ihop en potatissallad som är gudomlig på en kvart.


//Bettan

Jag är...

..besviken, min fika är inställd pga av sjukdom.. Förstår men såg verkligen framemot det...


Emma

God Morgon Världen =)

Idag har jag massor att göra.. Letar som bäst efter ngt snyggt att ha på mig... Blir iaf en svart Pennkjol och någon snygg tröja... Hmmm skor va ska jag ta.. Har jag några?? *s*...

En riktigt bra dag...


Emma

Ska försöka..

..sova, har inte sovit många timmar dom senaste nätterna..Typ två veckorna.. Men nu kanske jag kan sova när jag vet vad som gäller, inga hästar,inga lejon, inga katter,inga nappar och inget MJAU.... Att veta sanningen är bättre än att gå och tro att sanningen är bra.....TACK, det var det jag ville veta....

//Bettan


Önskar han var ....

.. här...

Nära nära borde vara här under mitt täcke och pussa mig...

Emma

Loggade in på ...

.. msn för första gången på flera veckor... Då är han där, han som jag levde med i över 2 år... Han som sa att han var glad att barnet dog i min mage.. Han som tyckte jag skulle vara som han ville annars provocerade jag honom...

Direkt började han tala om att jag var så underbar, en fantastisk mamma.. Kvinnan han ville ha... Så patetiskt för det är bara skitsnack.. Män som han vill bara trycka ner och vinna... Dom har ingen empati för andras känslor.. Visst kanske jag är kvinnan i hans liv, men han är då inte mannen i mitt..

Jag är värd mer än så... Jag är tillräckligt stark att kunna se mitt eget värde...


Emma

Om jag visste..

....var felat var någonstans! Då skulle jag be alla hästar i världen , alla tigrar i världen och alla katter i världen tala om det för mig med STORA BOKSTÄVER så jag förstår, för skulle jag bara få chansen att förstå dig så skulle allt bli mycket bättre och lättare............

//Bettan

Guldfiskar!!!

Jaha, nu sitter vi här igen, med guldfiskar i vinet. Vad gör guldfiskarna i vinet?

//Bettan

Jag lovade mig ....

.. själv att inte falla igen... Men jag känner för varje dag som går hur jag faller mer och mer... Åh vet ni jag tror att jag kommer landa mjukt....Emma

Känner mig nöjd...

.. med att vara jag.. Jag är nöjd med det så kanske borde även du vara det...

Emma

Kommer hem...

.. ställer mig för att diska, som jag verkligen hatar.. Men istället för att sura så ler jag mest hela tiden... Betyder det att jag faktiskt mår bra igen???

Nu ska jag laga mat och sen ska jag hem till en vän.. En vän som betyder massor... Du vet vem du är ;)

Emma

Tänkt!

Jag har tänkt på en sak när det gäller sms, när ska man sluta? Ja, om jag messar med någon så skickar man fram och tillbaka, men det måste ju finnas ett slut? Annars kan man ju hålla på i all evighet eller?

//BettanHurra!Idag fyller en vän till mig år...Hipp Hipp Hurra för dig idag.....

//Bettan

Hur var de?

Vaknade för en stund sedan. Med en otrolig känsla av att det som hände inatt är verklighet eller var det bara en dröm?. Händer som  smeker min kropp, en röst som viskar. Känner att jag är varm i hela kroppen och längtan efter smekningar är över. Blev jag smekt eller rörde jag mig bara i sängen?    

//Bettan            

Fattar inte varför...

.. jag aldrig lär mig.. Har man ont i händerna kroniskt så kanske man ska strunta i att möblera om flytta möbler själv.. Men igår så hade jag sådan energi att jag tyckte det var okej.. Kan säga att det är mindre okej idag, helvete va ont jag har..  Känns som nerverna sitter utanpå händerna och minsta beröring smärtar.. Idag ska jag iaf inte vara på jobbet utan på utbildning så kanske att det känns bättre senare...

Ha en bra dag idag allihopa!

Emma


Vaknar med ett ....

... ryck... Skräcken sitter i hela kroppen, andas häftigt... Det tar ett tag att inse att det bara var en mardröm.. Börjar andas långsamt igen.. Försöker somna om men kan inte...

Tittar på telefonen och upptäcker att jag fått ett mess.... Nära nära skriver att han saknar mig.. Saknar honom med..

Emma

Jag vill att du ...

.. smeker mitt Ego långsamt.. Sen vill jag att du snuddar mina läppar samtidigt som du låter fingetopparna glida längs mina armar...


Jag känner hur jag ber om att du ska kyssa mig... Så snälla kyss mig...

Emma

K som K

Karin undrade om hon var kort, min undran är: Är hon k..

//Bettan

Så skrattar jag ...

..igen..

Underhållande...

Emma

Jag skrattar..

.. så skrattar jag lite till...

Diskuterar en person som jag trodde var någon annan. Någon som jag trodde tillhörde den där kategorin som man nästan beundrade.. Men en sak ska ni vet det jag vet nu gör att personen faller som en platt liten pannkaka vid mina fötter..

Åh jag skulle inte ens försöka hjälpa personen upp.. Kanske hade jag det om jag hade kunnat förstå vad fan personen håller på med..

Men när någon blir så patetisk och samtidigt tror att den fortfarande tillhör en kategori av speciella människor.. Ja då blir det bara töntigt...

Emma....


På ett sätt ...

.. skulle jag vilja bjuda över vännen som jag nu ska skapa en ny relation med.. Men är det dumt?? Borde vi träffas på Onsdag som vi bestämt?? Hmm måste nog tänka på den en stund till... Vänner är underbara ting och just nu känner jag att dom som finns i min närhet lyser upp hela min tillvaro.. Emma

Man kan....

..säga och göra massa dumma saker när man är ostabil i sitt tänkande och när man inte vet riktigt vad man vill eller vad man håller på med. När man är inne i den här banan är det inte lätt att komma ur den, men det är då det finns vänner,sambo flick o pojkvänner som hjälper en. Att lyssna gör ingen skada. Men för att man ska ta till sig lyssnadet och hjälpen måste man vilja det själv.Ingen kan hjälpa någon om man inte vill det själv. Vänner, sambo, flick o pojkvänner kan slita sig i stycken men så länge man inte vill ta emot hjälpen som finns, så kan vi bara vänta till tiden är mogen nog så att man förstår att man behöver hjälp. Det som är farligt i det här det är hur länge ska man vänta? Ska man vänta till det är för sent? När vet man när tiden är inne? När vet man att personen är redo för hjälp? Kommer sådana här personer någonsin vara redo för hjälp? Dom här frågorna är några som jag går omkring tänker på och undrar över varje dag.... //Bettan

När jag hör om..

.. människor som går över gränser som gör att andra såras blir jag arg, riktigt arg... När jag får trösta och stötta för att någon inte vet var gränsen går och samtidigt skyller allt på alla andra då blir jag sur.. Visst jag kan oxå göra fel, det är jag den första att skriva under på... Men jag skulle aldrig aldrig göra så här.. Trodde det var den gyllene regeln mellan vänner.. Den här gången blev inte jag sårad men andra i min närhet.. Fy Fan är väl det enda jag egentligen kan säga.... Emma

Paket

En av mina nära vänner kom på fika, hon hade med sig ett paket till mig. Hon tyckte jag behövde en liten uppmuntran, det var ett fat med stenar och ett svart ljus till, jätte fint.


Tackar så jätte mycket...

//Bettan


Idag...

..är en ny dag med nya tag och nya funderingar.

Gå vidare! Betydet det som i spel? Kasta tärningen och se hur många steg du får ta, är det  samma som kasta om tankarna och se hur lång du orkar? Eller gå tillbaka till ruta ett och se om man kan börja om på nytt! Kan man alltid börja om på nytt? Kan man kasta tärningen hur många gånger som helst? Och gå tillbaka till ruta ett varje gång? Eller är det dax att byta spel kanske?

//Bettan


Gjorde...

..precis en sak som jag inte riktigt ännu vet om jag kommer att ångra? Har man  betänketid på vissa saker eller t o m ångerrätt kanske?   

//Bettan

Igår fick jag ett mess...


.. som fick mig att få tårar i ögonen.. En gammal vän som jag inte umgåtts med sen Gotlands resan förra sommaren då vi alla hamnade i bråk, skickade ett mess igår.. Jag besvarade det och fick tillbaka att hon tänker på mig och saknar mig.. Jag tänker självklart på henne och saknar henne med.. Vi har gått igenom massor tillsammans under dom åren vi känt varandra..

Hon undrade om vi kunde stryka ett streck över alla bråk och skit som varit... Nu när jag tänkt på det så tyvärr det kan jag inte.. Men vi kan börja om, kanske över den fikan vi pratade om igår.. Va tror du?? Skulle vi kanske kunna bygga upp vänskapen på nytt?? Skapa en alldeles ny relation??

När vi pratade i telefon igår så, berättar hon om hur hon har det.. Och när jag ska berätta hur livet varit säger hon, jag vet Emma hur du haft det och hur du mår.. Jag följer dig via bloggen.. Mitt hjärta höll på att stanna, jag blev alldeles varm att hon tagit sig tiden att ta reda på hur jag mår..

När vi hade lagt på så gick jag hem till Mette och tog ett glas vin och pratade, kände igår att jag behövde det.. Hon gav mig en lång kram och började direkt rya om att jag måste ta det lugnt, tänka på mig själv.. Ingen vill se mig sjuk igen.. Allra minst jag själv..

Sen hade jag en massa söta goa mail på ansiktsboken från nära nära... Åh jag avslutade även dagen med att prata med nära nära ..

Vaknade imorse och det kändes lite bättre faktiskt...


Emma


Val

Livet är inte lätt och ibland ställs vi männsikor inför svåra val här i livet. Kärleken är en av dom och det är inte lätt,helst inte när man känner att allt känns så himmla bra och rätt men ändå så fungerar det inte. Hur gör man ett val? Ett val i att inte vara nära den man egentligen älskar och det finns miljoner saker ivägen. Men om man älskar någon så mycket ,kan man då inte var två om dom sakerna, ta tag i dom tillsammans så slipper allt kännas så jävla tungt. Vara där för varandra istället för mot varandra! I kärleken rus kan man säga många bra och väldigt många fel saker. Är det pga osäkerhet, från den ena eller den andra? Man kan inte skylla på något här det är bådas ansvar att se till att det är bra, men om den ena gör ett val, vad ska då den andra göra? Hur vet man om det är rätt val? Har man betänketid i kärlek? Om man mött den rätta kärleken så spelar det ingen roll om man varit tillsammans i 1 mån, 4 mån, 5 år, 10 år, 20 år eller 25 år. Det känns i hela kroppen när den andra gjort sitt val. Finns det hur mycket tårar som helst i kroppen? Dom säger att man kan leva på kärlek, kan man leva på sorg också? //Bettan

Föreläsning

Jag var på föreläsning i veckan,som handlade om värdegrunden, en av föreläsarna var Jörgen Oom. Han pratade om många bra saker, jag vet att det var många som tog till sig massor av vad han sa, en av dom var jag. Han pratade om något han kallade RMI-Rätt Mental Inställning. Nu pratade han om arbetsplatser men jag insåg att det här var också något som passade in i allas privatliv. Har man inte RMI så spelar det ingen roll vad andra människor säger till mig/dig. Tycker man inte om sig själv så spelar det ingen roll om jag/du säger att någon är hur bra som helst, man måste inse det själv först. Om man har en dålig RMI så kan man bygga upp den men man måste vilja det själv...Ingen kan hjälpa dig om du inte själv vill...... RMI-tänkande; If it´s to be - it´s up to ME!!!!! //Bettan

"Leksak"

Du är den bästa leksak jag någonsin haft,vi lekte bra tillsammans vi hade kul tillsammans. Jag tror inte jag lekt så bra och haft så kul på länge men på något vis visste jag att leken inte kunde fortsätta , inom mig fanns en vetskap om att den här leken inte var en tillräcklig utmanning, men om jag tänker efter kanske det var den största utmanningen i mitt liv? Jag fick reda på att alla lekar, lekar man inte med på allvar utan när man tröttnat, tar man en annan leksak. I vissa lekar kan man vara flera men i den här leken då är man bara två. När den ena inte vet vilken leksak den vill leka med så måste man på något sätt ta reda på det. Det ända sättet att ta reda på det är att man måste leka klart innan man bara blir två i leken. Vissa männsikor leker hela livet och vissa hittar sin leksak för resten av livet. //Bettan

Alla vet..

..att av motgångar i livet blir man oftast starkare. Men vad blir man av lögner? Ännu starkare, för det är den som har en lögn som är svag..... //Bettan

Svart & Silver

Jag har aldrig velat gifta mig, men jag har alltid haft mitt bröllop i huvudet.  Antingen vid en strand och då ska alla vara barfota. Eller i kyrkan, ja där måste man väl ha skor? Bröllopet ska gå i svart och silver, vet att det kan låta tråkigt men i mitt huvud är det jätte fint. En gång kom det in en annan färg i mitt huvud, rött. Men någon tyckte inte att rött passade ihop med svart och silver så den röda färgen försvann.. Mitt svarta och silverfärgade bröllop får stanna kvar i mitt huvud.......


//Bettan


Kvar

Har inte kvar:

* Jeans - som nattkläder


Har kvar:

* Ring - gjort av gräs

* Halsband - gjort av godis//Bettan

Bergodalbana

Mitt liv har varit som en bergodalbana dom senaste dagarna. Vet inte om huvudet är upp eller ner. Emma jag vill tacka dig för all din hjälp, jag lyssnar och tar till mig allt du säger och jag kommer att gå vidare...


Till dig Emma;

- Vänskap är trygghet, omtanke när dagen blir svår, ger ro i oro, tänder ljus mörker.

- Den bästa spegeln är en god vän.

- Vänskap är ett ansvar inte en möjlighet.

- Vem som helst kan ge en ett gott råd men en sann vän ger mig en hjälpande hand.

- En vän är någon man delar sin tystnad med.

//Bettan

Idag känns det...

.. som jag rasar igen... Jag klamrar mig fast vid kanten och vill inte ... Jag håller så hårt och kämpar för att inte gråta..

Emma

Idag när jag var på..

Lindex hittade jag helt underbara underkläder så nu är bara frågan vilka det ska bli..


Så söta måste ju världens gulligaste "ank"stjärt =)Grymt snygg =)

Eller det här...Gillar färgen...


Med dom här...

Men fortfarande är dom här underkläderna mina favvossar hemma som jag köpte i våras..
ja det är ju inte jag på bilden *asg*....

Emma =)

Ikväll ska jag...

..träffa Bettan och ta ett glas vin och bara skratta... För är det ngt vi kan så är det skratta.. Vi gör det mest hela tiden tror jag *s*

Emma


KlänningImorgon ska jag ha den här klänningen på mig, svarta skor och svart kuvert väska..

//Bettan


Ibland...

..finns det så mycket att skriva och ibland blir jag helt stum av både förvåning och förvirring...
Förvåning av att jag trodde du var rakare än fegare. Förvirring över att du alltid sagt att saningen är bäst, vilken är din sanning?

//BettanFövänta sig att jag ...

..ska somna om när jag hittar skor är väl helt fel *skrattar*

Dom här stövlarna skulle jag lätt kunna köpa =)


Eller dom här...Sjukt snygga... Men va fan har man 125 par skor borde man vara nöjd eller vad säger ni??

Skorna finns iaf på Halens =)

Emma

God Morgon ... =)

.. Hoppas ni alla har sovit gott, själv har det väl varit lite si och så med det..

Somnade på soffan efter att ha pratat med göteborg, visserligen sa han till mig att jag skulle lägga mig i sängen men ni känner ju mig, mörkrädd som fan.. Vaknar vid tjugo i 4 tror jag av att jag ramlar ur soffan och slår huvudet i v-rumsbordet.. Aj aj säger jag bara..

Fick tillsägelse igen att sova i sängen så jag gick dit med mitt stackars ömma huvud..

Vaknade halv 8 och då kände jag mig faktiskt väldigt utvilad..

Pratat i telefon igen på morgonen och nu väntar jag på kaffet för att sen krypa ner i sängen igen i en timme tror jag.. :)

Jobbet börjar 12 så vid kvart över elva måste jag gå..

Emma

Att få höra...

.... ett god natt och puss.. Är mysigt...

Emma

Min powerwalk blev till...

.. ngt annat.. Den avbröts i mitten men fortsatte sen efter ett par timmar... Mina tankar har fått bearbetas och ja va ska jag säga... Try me...


Emma

Idag känner jag...

.. hur jag andas lugnt, hur jag försiktigt släpper ifrån mig alla jobbiga saker.. Natten var hemsk, ngn ringde mig 4 gånger och jag som är mörkrädd låg länge i mörkret och hörde mina egna snabba andetag...

Men nångång slumrade jag in, vaknade stressad och kom försent till ett måste..

Efter att ha suttit på verandan med dagens första varma kopp, känner jag hur jag andas lugnt.. Idag tänker jag fortsätta med det..

Åh du som ringer, var det meningen att skrämma mig så lyckades du defenetivt...

Emma

Varför!

Varför kasta sten när du själv sitter i glashus? Varför kasta skit på andra när du själv sitter i samma sitts? Är det för att du försöker rädda ditt eget skinn eller vad är det?

Har inget mer att säga om den saken..


//Bettan


Jag blir väckt...

.. av att mobilen ringer.. Det står okänd uppringare och jag svarar, det är ingen där... Jag lägger på och kryper ner igen.. Ytterliggare en gång ringer det och det upprepas..

Så nu har det ringt 4 gånger... Ursäkta mig men vem fan är så jävla dum att dom ringer halv tolv till folk för att lägga på??

Visserligen har det ringt den senast veckan från hemligt nummer och lagt på ... Men jag menar vem gör ngt sådant,,, Ja menar vi är väl inte 15?


Åh jag som har så svårt att somna om...

Om det ringer igen ska jag kasta ut telefonen genom fönstret...

Emma

Hur svårt ska...

.. jag göra det för mig själv??? Tydligen jävligt svårt..

Hämtar täcket, tar på pyjamasen, borstar tänderna och kryper ner i soffan..

Sluter ögonen och vaggas till sömn av musiken
Emma


Nu har jag..

.. försökt skriva ett inlägg i 10 minuter och jag bara raderar.. Jag vet varför och blir så arg på mig själv...


Emma


Skulle behöva känna...

.. smekande händer som försiktigt berör mig.. Känna mjuka läppar mot min hud... Känna hur pulsen stiger i kroppen och hur jag blir alldeles varm..

Sluter ögonen....


Emma


Fikat..

..med två av mina bästa vänner. Den ena satt och kollade igenom dödsannonserna i DN.

- Jag; Varför läser du dödsannonserna?

- Vän; För och se om mitt namn står där.

- Jag; Va???

- Vän; Ja, om det inte gör det så lever jag ju.

- Jag och vännen; skrattar så vi håller på att dö..

//Bettan

Undrar!

Jag hade tre, en kom in då blev det fyra. En valdes bort, en flög bort då blir det två kvar. Sen kom en till in, det blir tre och en till det blir fyra. Undra om inte det är två för mycket????

//Bettan


Resa

Igår kväll när jag var på väg hem så ringde min riktiga pappa ( han jag har fått kontakt med nu efter massor av år). Han har vunnit en resa till Grekland och undrade om jag ville följa med, han skulle kolla upp vad som gällde och massa andra saker. Så senare i veckan får vi se om jag kanske ska ta en tripp till Grekland. Det vore jätte skönt men det är så mycket som ska klaffa, semester och massa annat. Inget är bestämt riktigt än så vi får vänta och se hur det blir.

Ett stort grattis till dig att du vann en resa..


//Bettan

Lite tankeverksamhet

Det här är lite från föreläsningen igår, lite tankeverksamhet som vi människor ska tänka på oftare. Allt handlar om possitiv och negativ energi till sig själv och andra. RMI= Rätt Mental Inställning.

- Gå på magkänslan, bli starkare.

- Tänk om alla visste vad alla vet.

- Vågar man satsa så vinner man.

- Släpp det gamla, in med det nya.

- Det är det lilla i livet som är det stora.

- Hamnar du alltid vid tråkiga bord, titta dig själv i spegel.

- Viktigt att uttrycka sig rätt.

- Att våga flytta på gränser.
//Bettan

Som vanligt..

..när jag är någonstans så kommer det alltid "saker" ur min mun i tid och otid... Igår när vi var på planeringsdagen med jobbet så var det ganska långtråkigt på förmiddagen sen var det lunch. Efter lunchen så skulle Jörgen Oom prata om värdegrunden, jag och mina nattkollegor satt nästan längst fram, så jag säger; (tyckte inte jag sa det högt men tydligen så att han hörde det).

- Jag; Det här blir säkert som förmiddagen, urtråkigt, trist och undra hur han börjar..

- Jörgen; Jag hörde att det var någon som trodde det här skulle bli, urtråkigt och trist? Sa han högt i högtalarna.

Men jag lovar att det var en av dom bästa föreläsare jag lyssnat på, det blev massor av skratt och mycket av vad han sa kommer många att komma ihåg.

Ja, varför inte, det blir ofta så här när jag är någnonstans, men jag bjuder på det. Det var ju inte en världskatastrof..

//Bettan

Kan inte somna....

.. jag hör ljud överallt...

Hatar att vara rädd för mörker...

Men somnar väl någon gång iaf...

Emma

Tog en powerwalk...

.. på kanske 1,5 timme... Gud vad skönt det var, rensa hela hjärnan...

Så nu är det viloläge soffa som gäller

Emma

Efter en liten sovstund...

.. en lååååång dusch känner jag mig lite piggare.. Har fixat mobilen oxå, så nu hoppas jag den slutar dumma sig...

Tyvärr så förlorade jag allt i den.. Kunde ju spara kontakterna och bilder... Men inte ett mess fanns kvar...


Emma

Kom på att jag...

.. borde fixa min mobil.. Den har pyspunka i minnet så den ska omstartas med ngt jävla program..

*suck*

Emma

Skulle gå....

.. hem och sova... Men kan inte somna.. Skulle hellre sova nära nära..


Så jag lägger mig i soffan och andas istället ...


EmmaRSS 2.0