Ikväll så blir det..

.. helkväll med jobbet..

Vi har under sommaren varit så kotnadseffektiva utan att tumma på vården så våran chef gav 20000 kr till vårat ställe i bonus =) Så vi köpte in en massagefåtölj som är så uppskattad och ikväll ska vi 9 i personalgruppen få gå på We will Rock You på Cirkus och sedan ut och äta Grekiskt..

Eftersom det var jag som fixade ihop med biljetter och datum, har även jag valt ställe.. Självklart föll valet på Esperia , ett helt suveränt ställe... Förlovade mig faktiskt där för 14 år sedan ;) Nu höll ju inte det men iaf ;)

Längtar verkligen hur mycket som helst =)

Jag har varit..

.. sjukskriven för min trasiga mage.. Så helgen har jag umgåtts med Lina, skrattat, gråtit och skakat på huvudet åt rykten som florerar...

Kan säga att ett rykte fick mig att se ut som en fågelholk...

Annars så har jag inhandlat ett fint promenadband =)Åh självklart är det ROSA vad annars =)


Känner mig sjukt nöjd ...


Utöver det känns det som skit just nu.. Men tänker inte ta varför här.. En av anledningarna är att vissa tror att dom ska få veta saker om mig genom att läsa här istället för att faktiskt fråga mig..

NU ska jag och systers hund wilma gå på lunchdejt! 


Jag ger nog upp..

..nu..


Jag vet inte hur jag ska vara för att det ska vara bra.. Jag vet hur jag ska vara för att det inte ska bli så här..Dagen har trots ett läkarbesök med jobbiga prover och annat varit bra.. Fram tills nu..


Fy fan..

Idag har jag..

.. jobbat...  Dagen var lugn på jobbet, det kan man ju kalla flyt med tanke på hur lite jag sov..


Igår var Lina här och åt middag, vi tittade på tv och jag hjälpte henne att planera lite romantiskt för hennes pojkvän =) Vi tittade på vad en middag uppe i Eiffeltornet skulle kosta, eftersom hon planerar att bjuda honom dit!.. Högst upp kostade en meny för 2 , 780 EURO!!!!! Men om man kunde tänka sig att äta på andra våningen var det istället 160 Euro för 2.. Lite mer acceptabelt..
Självklart förstår jag dom som har råd att lägga dessa pengar, men det är grymt mycket pengar iaf!


Igår så gjorde jag för första gången en riskanalys på jobbet, det är en ny sak vi börjat med när det hänt lite allvarligare saker.  Blev lite stolt på mig själv att jag klarade det så bra som jag gjorde, jag hade en "lathund" hur man gjorde.. Men jag hade ingen aning om hur innehållet skulle se ut eftersom min chef inte gått igenom det med mig än.. Men vet ni jag fick tillbaka PERFEKT av min chef =) Så det känns faktiskt riktigt bra =)


Ikväll kommer mina barns pappas fru hit, jag vill bjuda igen henne för den fantastiska lunch/middagen som hon bjöd på i söndags! Skulle dit för att diskutera dotterns språkresa nästa år, kom dit 13 och var hemma 2230 , det blev lite längre men det var verkligen supertrevligt!

Hon ska nämnligen bjuda min dotter på den här resan, så jag känner att jag på ngt sätt vill visa henne hur mycket jag uppskattar det=)

Så lite vin och lite mat blir det ikväll =)


Jo just det sen håller dom på att renovera mitt sovrum och barnens rum så just nu sover jag på en madrass på golvet i vardagsrummet, men jag hoppas dom är klara imorgon=) Då ska det fixas må ni tro =) Självklart kommer det före och efter bilder på hur det blev!

Hörs sen!

Barnen & jag har ikväll...

.. haft en riktig mysmiddag ..


Rostas, klyftpotatis, sallad och 2 goa såser...


Dottern säger ju inte många knop kan man säga, men sonen kan man iaf konversera med =)


Undrar vad alla andra gör ikväll??


Jag försöker gilla läget..

... men det är svårt mycket svårt...


Bara för att inte bli vansinnig och verkligen bara häva, så håller jag mig undan... Tar det lugnt i min ensamhet, försöker samla tankarna..

Men nu efter snart en vecka börjar jag känna att jag till och med satt små lappar på tankarna.. Organiserat dom efter grad av betydelse...

Kanske är det dags att låta tankarna vara ikväll.. Göra ngt galet.. Göra ngt annat.. *ler*......


Dricker ett glas vin..

.. fixar med hemsidan och chattar på ansiktsboken... Barnen har båda hamnat på andra platser ikväll, sonen är hos sin farbror som han varit dom senaste  6 fredagarna =).. Dom har skapat någon slags rutin på att äta pizza, spela wow och köra lite killsnack ... Han är så glad när han kommer därifrån.. Han pratar i ett om vad han och farbror gjort =)

Dottern ska till en kompis och sova..

Ja så då blev jag ensam.....


Men vet ni jag klagar inte, även om det hade varit mys med barnen... Men jag ska njuta av ett varmt bad med doftande gosaker som jag fått i present.. Sen somna tidigt =)

Funderar på om...

.. det kommer dröja länge innan Euroshopper börjar göra eget vin oxå..


Tänk att handla ett vin med den förpackningen ha ha ha..

Ja det skulle verkligen kännas som botten var nådd...Inte för att livet..

.. känns dåligt på någor som helst vis...

Men jag är besviken på någon, känner mig ledsen och förvirrad.. Någon är inte som för ett par månader sedan, saker förändras.. Jag ska inte säga att det kommer som en chock, jag har sett förvandlingen bit för bit.. Sett hur den där underbara gnistan har börjat dimma av.. Det är faktiskt som att det sitter som en dimmer, för ibland tror jag att jag ser gnistan och så börjar den sakta men säkert dimmas av..

Att det tappar ork det förstår jag, men när respekten försvinner, när det verkar som att betydelsen försvinner vad gör man då??

Jag är less och har dragit mig på något sätt undan, för jag orkar inte tjata, jag orkar inte dra samma visa igen och igen... Jag hoppas personen blir sig själv igen, att gnistan återkommer.. För att komma och säga att man är lycklig, ja det är rent skitsnack.. 


Men något annat som känns så skönt, är att någon annan och jag hittar långsamt tillbaka till varandra.. Vi skrattar som förr, vi gråter som förr och vi har aldrig varit så ärliga som nu...God morgon i detta...

.. vackra höstväder =)

Helgen har gått åt till att jobba, känns ibland som jag inte göra annat.. Åh nu har extrajobbet börja ringa igen oxå, åh det var ju det här med att jag ska försöka säga nej =)


Vart lite fundersam idag när jag läste lite av det jag brukar läsa ett par gånger i veckan.. Först började jag fundera men sen bestämde jag mig för att solen lyste och jag mår så himla bra att jag la tankarna på hyllan=)

Nu när jag tittar ut genom fönstret lyser dock inte solen längre men det gör jag =)


Life is goooood ;)

RSS 2.0