Ludvika Dag 1

Olga hämtade mig i bilen tjugo över 2 på torsdagen och vi satte av direkt mot Ludvika, varmt och klibbigt i bilen men det kan ändå inte bli bättre när man drar på stereon med Bon Jovi, Björn Rosenström mfl..

När vi kommit ut på Norra sidan av sthlm så ser vi den första hetingen av 2,5 hetingar på ditresan.. Tyvärr försvann han snabbt i sin bil, sen på väg mot Enköping upptäcker vi en riktig läckerbit i en bil, det slutar med en liten "biljakts flört" men tyvärr åkte vi åt olika håll i Enköping..  Sen såg vi en som var en halv heting, han dög iaf att bilflörta med =)...

När vi närmar oss Ludvika ringer vi turist informationen för att ta reda på adressen till dom.. Då varnar dom oss att det är festival istan (jo det visste vi ju) plus att det var väldigt mycket människor i stan och att vi skulle tänka på det.. Vi tittar mest på varandra och tänker jaha hur myckte folk då.. När vi kör in i Ludvika slås vi av hur jäkla LITE folk det är, värre än Tyresö på en söndag.. *ler*.. När vi kommer in på Turistbyrån är det 10 st i kö, man får ju se det som att allt är ju relativt *s*..

Vi får iaf nyckeln till våran lägenhet vi hyrt, 190 kr natten p.p, det visar sig att vi fått en trerumslägenhet med balkong på 71 kvm.. Ja kan det bli bättre??

Sen så skyndar vi oss till systemet och sen raka vägen till lägenheten, trots det lilla avståndet åkte vi ju självklart fel =).. Men till slut hittade vi iaf hem..  Vi slängde in grejerna och slog oss ner i soffan med varsinn Cider, gud vad skönt det var att slippa den varma bilen.. Men till saken hör att inomhus i lägenheten var det 29,8 grader när vi kom och på balkongen 37,2 grader.. Så vi slängde ju upp balkong dörren för att få lite luft.. Då gick det upp en grad i lägenheten *asg*.. Varmt så in åt helvete.. ha ha ha ha..





Klockan är ju ganska mycket vi det här laget, så snabbt in i duschen och sen fram med kläder och smink... Ni vet ju att jag är ett stort Fan av både powerwalks och promenader, det är inte Olga så när jag säger vi går till stan (2,3 km).. Ser det ut som att hon ska dö, men hon klagar inte utan säger okej då.. Så sagt och gjort tar vi våran karta och börjar traska mot Ludvika centrum... Herregud vad vi klagade på vägen dit, var det inte för varmt så var det för långt.. Ha ha ha..


Väl där så börjar vi strosa runt och titta lite på öltälten och den stora Scenen där det snart ska spelas.. Vi hade ju upptäckt bara dagen innan att det faktiskt var ett band (Time Machine) vi sett flera gånger och dessutom efterfestat med som skulle spela och det var ju faktiskt rätt kul.. Det var ju väldigt många bra band som skulle spela under helgen..


Sen var det dags för Time Machine och Peter Jezewski att spela och eftersom det inte var så mycket folk (i våra ögon mätt) hamnade vi väldigt långt fram ..



Inte världens bästa bild kanske, men som sagt mobilen har en värdelös kamera...

Sen spelade E-type men då hade min mobil dött så tyvärr har jag inga bilder från det :(

Sen åt vi världens godaste Kebab med sådan god sås att jag blir sugen bara jag tänker på det.. Så åker ni förbi Ludvika någon gång så sväng förbi Solemio Kebab ni blir inte besvikna

Sen begav vi oss till öltältet där vi tittade på lite människor, men eftersom vi var trötta efter en lång dag avslutade vi kvällen relativit tidigt.. När vi begav oss hem så säger Olga behöver vi kartan  nu, nej det gör vi ju inte tyckte jag.. Vi kände ju igen oss direkt och vi tyckte nästan det var lite pinsamt att vi redan lärt oss vägen..

På väg till Festplatsen hade vi gått förbi en staty, som Olga direkt bestämde sig för att det var en Myrslok, enligt mig så är det en björnunge men hon insisterade på att det var en myrslok och kunde inte förstå att jag inte såg det..

Döm själva



När vi precis kommer förbi myrsloken så ser vi helt plötsligt en grävling som korsar gatan bara 3 meter framför oss, shit va rädd vi vart.. *s*.. Vi döpte honom till Runar =).. Vi kom fram till att nu var vi verkligen på landet när det springer grävlingar över gatan istället för katter *s*

Jo som jag skrev innan så tyckte vi det var så pinsamt att vi redan kunde hitta, ja det tog ytterliggare 5 minuter så var vi vilse.. Så det var bara att gå världens omväg med kartan i handen för att hitta hem *asg* Åh nu var det mycket klagan på oss båda...

Åh vet du Mona i Ludvika där ha ordet cykla en helt annan innebörd än här ;)

Halv 2 var vi hemma och då ramlade vi i säng =)

Emma


Kommentarer
Postat av: Nemo

Låter som en riktigt härlig resa!

kram

2009-06-29 @ 12:38:24
Postat av: Olga

Det är en myrslok!!! Kolla näsan, den är ju jätte lååååång

2009-07-15 @ 00:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0