Jag blir så..

.. trött på det här...


Om du mot all förmodan läser här ..


Så vill jag bara säga att jag har inte stuckit en kniv i ryggen på dig.. Jag har inte anmält dig och har inte haft några planer på det heller.

Jag har inte satt dig i den här situationen det har du gjort alldeles själv, vilket gör det så dumt att skylla på alla andra. Om du är arg på dom som anmält dig får du ta det med dom, det är inte jag!


Du ska veta att på ett sätt tycker jag att du stuckit kniven i ryggen på mig om vi nu ska använda sådana utryck..  Jag har fått höra så mycket om vad du egentligen har tyckt om mig under våran vänskap.. Jag känner mig både naiv och dum som har trott att du sett mig som en av dina bästa vänner..

Jag har fram tills allt hände sett dig som ja praktiskt taget min bästa vän, men mycket förändrades oxå för ett par månader sen. Då satte jag mig ner med dig och talade om vad jag tyckte, tittade in i dina ögon och sa, vet du det känns så här. Ska det här fortsätta så vet jag inte om jag orkar umgås likadant med dig. Inget förändrades alls, vi slutade höras varje dag och våran kommuniktion var mest via mess.. Vilket var väldigt tråkigt.. Men ibland blir det så och du hade andra saker du ville prioritera vilket gjorde att jag gick lite åt ett annat håll...

Så hände det som hände, du sa upp vänskapen med mig.. Andra gjorde sina saker och ja för dig var väll helvetet ett faktum.. Men hur det kunde bli mitt fel vet jag ännu inte idag.. Jag har inte gjort något mot dig..

Ja jag tog tillbaka dom saker som var mina.. Men det var ju för att du valt att utesluta mig ur ditt liv..


Fram tills den där dagen så var du någon jag la ner en massa kärlek, energi och värme på.. Du kan aldrig säga att jag inte ställt upp på dig.. Du kan inte säga att jag inte varit din vän.. Jag har nog varit en av dom ärligaste av dina vänner, tyvärr så är det nog så..

Du skrev till mig för ett tag sedan , ja du är ju så ledsen det vet alla.. Jag säger det igen som jag sa då.. Allt annat vore konstigt.. Att man inte skulle bli ledsen att den man delat sina innersta tankar med, gråtit med, skrattat med och upplevt både framgång och motgång vore ju helt galet..


Hur det här än kommer sluta.. Så kommer jag sakna dig, allt annat skulle vara att ljuga..

Jag hoppas du en dag inser vilken vänskap vi hade...

Du sa en gång att skitsnack inte skulle knäcka våran vänskap och det är väl precis så det är nu..


Kommentarer
Postat av: annie

Hej malin... första gången jag läser bloggen,på över ett år... ville bara ge en kram för det jag läste å hoppas du trots allt har det bra...

//Annie

2011-01-14 @ 03:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0