irriterande!!!!!

Hur kan det finnas så mycket negativa människor? Är det för att det snart är jul och folk är stressade? Nej, det tror inte jag på, vissa människor är nog födda irriterade och älskar att jä... med andra.Det finns irriterade människor jämt och det kan inte alltid finnas något att skylla på. Varför är vissa människor så jä... negativa till allt? Har dom så tråkigt liv att dom måste lägga så mycket energi på att slänga skit på andra? Om alla gjorde sitt och skiter i vad alla andra gör så skulle det vara mycket bättre, både här på bloggen ,på arbetet och i sitt privat liv, ja, ungefär överallt. Disskutera saker måste man kunna göra men bara slänga massa skit på folk , det är faktiskt jä... onödigt. Att bara slänga skit på andra människor kan inte kännas bra? Eller förstår inte dom människorna som gör det vad dom egentligen gör? Verkar inte som det, det är ungefär som dom letar efter saker som dom kan hitta på  så dom kan säga, skriva massa negativa saker om andra. Är det ett normalt betende? Eller är det så att dom gör det för att få publicitet? Många frågor och knappt några rätta svar på en jä... massa negativa människor.

Vi lever bara en gång, ta vara på det och skit i vad alla andra gör, gör något åt ditt eget liv iställt. Och sluta kasta massa skit på andra människor............

//Bettan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror det ligger i människans natur att vara avundssjuk och det tror jag ter sig i att djävlas och vara otrevliga mot sina medmänniskor. Är man missnöjd med sitt liv är det lättast att ge sig på andra än att ta itu med sina egna problem.



Jag tycker man ska se varje dag som en möjlighet och inte som ett problem.

Jag håller med dig. Vi har bara ett liv och det kan ta slut vilken sekund som helst så njut av tillvaron och försök strunta i alla andra sura och djävliga människor. Det är dom som mår dåligt.

Tänk så här.. Det kunde vara värre..

2008-12-10 @ 14:05:05
Postat av: Bettan

Tack för ditt svar,håller med:)

2008-12-10 @ 15:28:55
URL: http://babesontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0