Min systerdotter

När vi lämnade hundarna till min syster så skulle dom åka hem till Katrineholm. Nakenhanen spydde tre gånger.
Men vet ni, dom stannade vid vägen för att ta bort hans spyor och då gick min ena systerdotter ur bilen. Sen åkte dom iväg. När dom kom en bit hörde dom någon ropa, då va det min systerdotter som stod kvar på parkeringen. Tur dom inte han så långt.....Men det blev ett lyckligt slut, tur hon har röst för tio.*ler*//Bettan

Dagen började så bra...

Men nu har den vänt till det sämre.... Jag satt där och höll henne i handen när läkaren säger att, vi kan inte göra mer var beredd på att hon inte kanske kommer att klara sig. Jag bara stirrade på läkaren och tänkte e han totalt dum i hela huvudet. När han förklarade läget så förstod jag men jag vill inte förstå. När dom äntligen gick ut från salen så kom tårarna, så förbannat jävla orättvist. Så trött på när man tar ett steg framåt så är det tamefan 2 steg tillbaka igen...

/Emma

Hämta dottern o lämna hundarna

Idag känns det bättre men det finns fortfarande någon inne i mitt huvud som vill ut. *ler*.

Idag ska min dotter komma hem o hundarna ska till  min syster, hon bor i Katrineholm. Men dom är på bilrace i Barkaby så det blir hämtning o lämning där. 
Känns konstigt att vara ifrån hundarna så här länge, men dom brukar vara hos min syster när vi är ute och reser,
så det känns tryggt.
Det värsta är att naken hanen han är så åksjuk, det är jätte synd om honom han kräks alltid när vi ska åka någonstans. Puff tiken är helt galen i bilar ,så fort det finns en bildörr öppen tror hon att hon får åka med.
//Bettan

Vilken härlig morgon!

Vaknade och såg solen , gud så underbart att sista dagen i augusti är så härlig :). Jag ska visserligen jobba men ändå, det kan ju vara härligt för alla andra om solen lyser. Hoppas att det blir en härlig höst med massor av vackra färger med mycket sol även om det börjar bli kyligare ;)./Emma


Släkten är fan värst!

Min släkt på mammas sida är fan bara helt otrolig, jag skäms för att ens tillhöra skiten just nu. För att göra en lång historia väldigt kort. Min mamma har 3 syskon som har samma mamma, 2 av dessa har inte träffat  min mormor på¨22 år av vissa skäl som är helt obetydliga.. Nu har då kontakten återupptagits vilket jag tycker är jättebra för min gamla mormor, morfar är ju död nu så hon behöver sin familj absolut. Men bara för att 3 syskon bestämt sig för att nu ska vi vara familj måste alla vilja det. Jag kan ärligt säga har jag inte sett dom på 22 år så klarar jag mig nog 22 år till, men är det  är faktiskt varken till eller ifrån för min del. Men jag kan förstå min mamma fullt ut att hon inte vill det, hon har inte haft någon större kontakt med sina 2 syskon på 22 år och hon känner att dom har inget gemensamt. Men nu har det blivit någon jävla sandlåda att om mamma nu vägrar kontakt med syskonen så får hon heller inte kontakta mormor på hemmet.
Jag säger bara vad i helvete menas med det??? Jo om hon ringer mormor så kommer dom byta ut hennes nummer så mamma har slutat ringa. Jag vet att hon lider och mår dåligt över detta men jag blir så förbannad att 3 idioter kan bestämma detta. Jag vill bara ruska om  min mamma och säga ring för i helvete eller kom så åker vi och hämtar mormor... För jag vet att mormor mår jättedåligt av att det är så här, hon ville ju bara ha en fungerande familj....

Vi har haft mormor hos oss varje jul och dom senaste somrarna väldigt många år för att vi velat det och för att ingen inte ens min moster som hela tiden funnits inte haft tid att vara med mormor över julen!!

JAG SÄGER BARA EN SAK TILL ER I MIN SLÄKT SITTER MORMOR ENSAM PÅ HEMMET DEN HÄR JULEN DÅ FÅR NI MED MIG ATT GÖRA!!! HON HAR RÄTT ATT HA EN FULLT FUNGERANDE FAMILJ Å VET NI VAD JAG KOMMER IAF ATT RINGA MORMOR OCH BYTER NI DÅ NUMMER FÅR JAG VÄL ÅKA 25 MIL JAG SKITER I VILKET! JAG VÄGRAR TILLHÖRA SLÄKTEN SOM BYTTE PLATS MED GLAMOUR SOM DEN MEST TRAGISKA SÅPAN!!

Ni får ursäkta detta inlägg men jag var tvungen att skrika någonstans!!

/Emma

Mindfulness

Har legat i soffan hela dagen. Jag fattar inte att vissa kan göra det utan att vara sjuka. Jag får iallafalla ont i hela kroppen,  jag är inte van att vara still, det är väl det!

Jag har börjat med MINDFULNESS - Medveten närvaro.
Har hållt på med det  i några månader antingen varje dag el minst några ggr/v, det funkar faktiskt. Man blir som en ny människa, helt otroligt att avslappning kan få en att känna sådant lugn. Jag har cd skivor med avslappnings övningar på,  man kan välja hur länge man vill hålla på , ibland har man fem min o ibland kanske upp till en timme. Man kan utföra det både stående, gående, sittande el liggande. Jag somnar ofta om jag ligger ner.......
Om jag har tid innan jobbet  så brukar jag sätta i lurarna i öronen och lägga mig ner i lugn o ro o bara va. Dr Ola Schenstöm heter han som har gjort dom här avslappnings övningarna som jag har.
Om ni är intresserade kan ni gå in på hans hemsida. www.mindfulnesscenter.se/

Tycker verkligen ni ska testa om ni känner att ni är lite stressade i vardagen.
//Bettan

Com Hem

Alltså Bettan du snackar om ditt mini problem kom igen när du har problem med Com Hem! I torsdags fick jag mitt nya modem, allt fungerat klockrent utom då telefonerna så jag ringde dom och satt i kö i 36 minuter. När dom äntligen svarar lovar han att åtgärda problemet och återkomma om ett tag! Han återkom aldrig :(, utan jag satt i kö igen i 26 minuter och fick prata med en ny stjärna som lovade att åtgärda problemet och sen återkomma, inte han heller ringde upp. Igår ringde jag 4 gånger till Com Hem,
Samtal 1 varade i 33 minuter och jag var nummer 3 och sen kopplades jag bort
Samtal 2 var 25 minuter och jag kopplades bort som nummer 8,
Samtal 3 dog min mobil efter 45 minuters väntan och jag var nummer 2 i kön,
Samtal 4 la jag på efter 30 minuter när jag var samtal 10 eftersom jag helt enkelt inte hade tid att sitta längre

Så jag drog iväg ett mail till dom igår istället och förklarade problemet som jag hade och bad dom återkomma PRONTO!!

Idag då så hade dom fortfarande inte ringt mig klockan 15  så jag drog iväg ett mail till där jag också poängterar att jag tolerar inte detta som kund längre att man ska behöva ringa från sin mobil för att komma i kontakt med dom när dom strular med sina tjänster.

När sen klockan var 16 och dom fortfarande inte återkommit så ringde jag upp och satt i 78 minuters kö innan jag kom fram, ni kan tro att jag var så helvetes jävla förbannad, att den där stackars tjejen inte hade en chans. Men hon var superproffsig och lyssnade på mig och bad om ursäkt och åtgärdade problemet på 1 minut (tror jag, återstå att se när jag kommer hem och startar om modemet) Men tydligen skulle så missade dom där 2 andra killarna att trycka på en enkel jävla knapp *suck*

Så nu kan jag stoltsera med att ha suttit i telefon kö i 273 minutrar till Com Hem i min MOBIL, dom måste vara så nöjda med mig som kund att dom tycker att jag ska få äran att sitta i deras J***A F*** KÖ.

Iaf nu är min rast slut så den där lilla matrasten gick åt till detta!!

Slå den du Bettan!! :-)

/Emma

Mobiler

Jag är skit irriterad på Comviq, min ena tel funkar inte att få mess på.
Ringde dit och dom svarar : Har du stängt av tel ? Har du bytt kortet till en annan tel? Har du gjort d o har du gjort d?
Jag jobbar inte på Comviq så hur fan ska jag veta hur man gör? Det är väl därför man ringer för att få hjälp?  Va fan tror dom , nej jag sitter o väntar på att gubben i lådan ska komma upp o säga ; picke po......så här gör du!
 Tänk nu om jag inte hade en ANNAN tel. Va skulle jag göra då? Helt sjukt hur beroende jag känner att jag är av mina telefoner.
Ja, nu får jag vänta och se om något händer, hm.....
//Bettan

Bettans Horoskop för idag!

Tur
Du bör inte ägna dig åt spel idag då din vinstchans praktiskt taget är noll. I övriga ting präglas dagen dock av tur.
Hälsa
Du kan känna dig lite trött idag. Beror det inte på sömnbrist kan det vara fråga om brist på vitaminer. Pröva att äta mer frukt.
Ekonomi
Din ekonomi går just nu inte så bra som du hoppats. Några större problem innebär det dock inte för dig.
Arbete
Se positivt på dagens erbjudanden och möjligheter - här finns mycket att vinna. Din sida för skapande verksamhet är särskilt gynnad.
Kärlek
Idag känner du dig mycket trygg i din relation. Det finns starka band mellan dig och din partner som gör er kärlek så speciell.
Relationer
Du vågar inte alltid stå för dina åsikter. En av dina vänner uppfattar dig då som ombytlig och blir arg.


/Emma

Emmas horoskop för idag!

Tur
En möjlighet kommer att visa sig för dig idag. Du måste ha självförtroende för att inse att det är din tur som nu äntligen kommit.
Hälsa
Ät ett nyttigt mål mat och du kommer känna dig fräsch hela dagen.
Ekonomi
Det verkar som du lockas av impulsköp idag. Därför bör du kanske hålla dig borta från affärer så mycket som möjligt.
Arbete
Dagen kan bjuda på extra många arbetsuppgifter. Gör så mycket du hinner men det finns ingen anledning att du sliter ut dig.
Kärlek
En flört kan uppstå mellan dig och en person som du tidigare tyckt vara osympatisk. Det hela kan bli ett stort nöje.
Relationer
Är du öppen för nya kontakter kan det hända att du får en ny vän idag. Vänskapen kan komma att bli långvarig.


/Emma

Hem från jobbet

Igår var dagen helt ok men jag hade en fruktansvärd huvudvärk . Men stålkvinna som man är så ska
 man ju ändå gå, el hur? Det var nog inte så bra, kom till jobbet med en sprängande huvudvärk men kände mig annars ok.
 Ju längre natten gick ju värre blev det. Kändes som någon där inne ville komma ut geonom ögonen.*ler*.
När kl var 05 sa jag till mina arbetskompisar att jag tänkte gå hem vid 06, hade kunnat gått tidigare men det är inte kul att stå själv mitt i natten och vänta på bussen.( Ok, kunde tagit taxi ,men så sjuk var jag ju inte, jag är ju stålkvinna*ler*).
Gick hem kl 06.15 , somnade som en klubbad oxe och vaknade kl 13.30 av att jag inte fick någon luft, däppt i näsan.

Jaha, sitter nu här och har sjukskrivit mig dom två sista nätterna (måste också tänka på att jag kan smitta mina små på jobbet , eftersom jag inte riktigt vet vad det är).

Det värsta är inte att jag är sjuk utan det är att jag åker  nästa vecka och vill absolut inte komma till Thailand och vara dunder förkyld.
//Bettan


Jacka

Hittade en supersnygg brun skinnjacka som hade kostat 1495 och nu kostade 695 blev så himla nöjd :-), hade tänkt att köpa en "kopia" för runt hundralappen. Nu så blev jag ju glatt överraskad att kunna få en som jag verkligen ville ha med bra pris. Sen har jag köpt 2 par benvärmare oxå, svarta och vita superfina. Dom kan jag och dottern dela på, antagligen så blir det som förra året hon har bort båda paren *s*

Nä nu ska jag fortsätta jobba!

/Emma

Jobbar...

Slinker in en liten snabbis nu när jag sitter och läser min arbetsmail.. Känns helt ok att jobba idag faktiskt, vi ska nu bege oss på utflykt ska bli riktigt trevligt :-). Fast kan ju erkänna att jag hellre att jag hade tagit en powerwalk på 2 timmar och sen tagit en fika med någon kompis. Sen att tillbringa kvällen i soffan med en bra film och ett glas vin är ju inte heller fel. Men men nu är jag här på jobbet och då får man göra det bästa *s*
Kram Emma

God Morgon! :-)

Idag ser det ut att bli en härlig dag faktiskt, ska snart åka till jobbet. Egentligen har jag väl ingen lust att jobba och speciellt inte 12,5 timme i sträck och tyvärr inte både lördag och söndag. Men så är det iaf. Kommer iaf få en liten paus från själva huset då jag och en boende ska åka på utflykt idag och det ska bli trevligt.

Nä nu måste jag rusa!!

Kram Emma

Min nya fina arbetshörna!

Idag har jag fixat ordning en liten arbetshörna i min hall, det blev så himla bra tycker jag! Valde att ta en expedit hylla och inte sätta in dom fyra hyllplanen i mitten, så istället för åtta fack blev det fyra. Sen har jag en bra plats att ha mina ben på, satte även ben på hyllan och har en barstol till. Tycker det vart snyggt och praktiskt!
kameran samarbetade inte så korten blev inte bra kan jag helt ärligt erkänna!Som sagt blev jättenöjd :-)


Sen har jag idag inhandlat ett nytt diskställ då det andra valde att ramla ner i
diskhon hela tiden *s*Är verkligen supernöjd idag med det jag gjort

Kram Emma

Tvättstugan

Tänk att det alltid har varit och kommer alltid vare ett hett ämne....
Nu när jag ska resa bort ett tag så tänkte jag att det skulle var lättast o tvätta i tvättstugan (har egen maskin hemma, tackar gud för det ). Men jag har ingen cylinder, en sådan grej man måste ha för att boka tid. Och sen kom jag o tänka på flera episoder i mitt liv när det gäller tvättstugan.

När jag var liten ( känns idag som det var på dinosauriernas tid. *ler*.) Så var jag dagbarn hos en familj. Deras barn var jätte hårt hållna. Dom skulle göra allt och då menar jag allt, tvätta, diska, laga mat o städa varje dag. Jag menar inte att inte barn ska hjälpa till men detta var extremt.

Iallafall så var det så att dom hade två dagar i veckan i TVÄTTSTUGAN o eftersom jag umgicks med dom nästan dygnet runt så var jag alltid med. Tänk redan då (på dinosauriernas tid) så var det tjafs i tvättstugan. Jag kommer ihåg massor av saker som hände men det skulle ta hela dagen o hela bloggen att skriva om det. Vi bråkade alltid med dom som var där. Och dom med oss såklart.

Nu i vuxen ålder gick det åt skogen i tvättstugan men inte av bråk utan av att det nu också finns elektroniska paneler istället för cylindrar. Det var för ca 2-3 år sedan. I den tvättstugan hade dom elektroniska nycklar. Ja, ni. Det var inte lätt, hur f..n gör man? Jag försökte och trodde det var rätt så jag gick ner till tvättstugan dagen efter. Men tror ni det var rätt, NEJ. Jag säger bara jävla tvättstugor. Men jag hade tur, det kom en tjej jag känner och jag fick ta hennes ena maskin. Då berättade hon att hon tvättar två dagar i veckan och det är ALLTID tjafs om tider och städning, fortfarande tänkte jag.

Och vad gjorde jag igår, jo jag läste en artikel om TVÄTTSTUGOR. Det är två tjejor som ska skriva en BOK om tvättstugan.

Dom säger så här: TVättstugan-källan till konflikt men också en social mötesplats. Alla kan relatera till tvättstugan. Att börja prata om tvättstugan är ett garanterat sätt att höja gradtalet på en fest.
Jag håller med henne,så fort man pratar TVÄTTSTUGA så blir någon irriterad. Helt otroligt att en sådan plats kan vara ett så stort samtalsämne.

Jag har iallafall ångrat mig , det blir ingen tvättstuga för mig , jag tvättar hemma i lugn o ro m min egen kaffekopp.
//Bettan

Dikt till Emma

Idag känner jag mig bättre, vilken tur , ska ju jobba hela helgen. Men blir det värre igen får jag vara hemma. Man får inte komma till mitt jobb om man är förkyld.

Nog om snorighet o huvudvärk.

Emma , du ska veta att du alltid finns i mitt hjärta. Vet att vi inte varit ifrån varandra så här länge sen vi träffades för ett antal år sedan. Det känns jätte konstigt men vi får ha mobil o mail kontakt. Skriver en liten dikt som jag vill du ska ha under tiden jag är bort.

Du ska veta att jag finns med dig , varje dag , varje timme o varje sek. Så du kan känna dig lugn.
Ta ett djupt andetag och känn, här är min närhet till dig, min vän. Jag kommer snart hem.
Älskar dig Emma.
//Bettan

Stressat inlägg!

Skulle gå upp 06:10 men vaknade istället 07:06, så nu är det bråttom snällt iaf av barnens pappa att han ska köra upp sonen till skolan och sen kör han mig till jobbet :-). Ibland är han till och med en ängel, inte ofta men det händer. Länge sedan jag sova över 7 timmar i sträck. Nä nu måste jag rusa!!

Kram Emma

Bara massa bråk...

Vi som tagit en "paus" träffades idag och det började bra, vi pratade och skrattade. Han var snäll nog att hämta mig på jobbet så vi kunde prata lite sen vill han träffa barnen oxå, självklart fick han det. Men när det var dags för min son att sova tyckte jag att det var dags att säga hej då för dagen. Jättekul för nu blev det en massa tjafs om att jag snabbt ville bli av med honom. Det handlade inte om det utan om att min son skulle sova och jag vet att han aldrig skulle somnat om han varit kvar. Så nu får jag en massa mess om hur dåligt han mår och att han är så ledsen. Det är inte det att jag inte förstår honom för det gör jag. Men kan han sluta försöka ge mig dåligt samvete är så jävla trött på det.... Kan inte rå för att jag känner så som jag gör....

/Emma

I´m gonna miss you..

Jag har ingen aning om hur jag ska klara mig utan Bettan i 2 hela veckor, jag saknar henne redan i tankarna! Vi brukar aldrig vara borta speciellt länge från varandra, det har aldrig gått mer än 1 vecka utan att vi har träffats eller pratat. Så hur nu 16 dagar ska kunna gå utan henne är ju helt galet. Vem ska jag umgås med, vem ska jag kunna skvallra till helt galet?? Det finns ingen som kan fylla hennes skor så enkelt är det bara, hon förstår mig fullt ut som ingen annan gör. Hon kan höra att jag är ledsen trots att jag knappt öppnat munnen i telefonen, hon är min absolut bästa vän! I love you Bettan!

Love Emma

Pojkar o hundar

När jag var ute o gick med mina hundar i skogen så kom det 3 st små grabbar gående . Den ena försvann lite längre in i skogen .
-Jag ropade och frågade om han var rädd.
 -Då sa dom andra grabbarna att han var det.
-Jag ropade på honom och sa att han kunde gå samma väg som sina kompisar och att jag bär upp hundarna.
-Kompisarna ropade på honom: spring , hon håller i dom.
-Han kom utspringande från buskarna med händerna för öronen och sa:
-Dom bits väl inte? Det gör ju alla hundar!
-Nej, sa jag det gör dom inte m gå du jag håller dom .
-Han vänder sig om och säger : håll i dom till jag är borta , för annars kommer dom jaga mig o jag blir biten igen.


Stackars pojke , undra vad han har råkat ut för när det gäller hundar?
//Bettan

Glamourös till vardags

Jag älskar mode, make up o inredningar. Kan sitta i timmar o kolla tidningar och ser ofta alla mode program på tv. ( ända gången jag ser tv). Det finns så mycket man kan göra utan att det kostar en förmögenhet.

GLAMOUR ÄR INTE BARA GULD O GLITTER ,
UTAN MAN MÅSTE HA ETT UNDERBART INRE O VARA GLAD FÖR SITT YTTRE.

Glamourös vardag är inte att man måste ha kläder , skor o väskor som kostar en förmögenhet . Utan ett par jeans o en t-shirt med halsband el armband o ett snyggt skärp kan var precis lika fint som PRADAS nya klänning.

Allt beror på hur man känner sig som människa, mår man bra i sitt inre så ser man det på utsidan också. Samma sak är om man inte mår bra på insidan så syns det också på ditt yttre. Men sen har vi dom som inte alls mår bra, men som bara använder märkeskläder för att folk ska tro dom mår bra o har det bra. Jag menar att lite vardags lyx utan att det kostar en förmögenhet är vi alla värda. 
 Det finns så mycket STILAR idag att allt egentligen ser bra ut,  men att KÄNNA sig GLAMOURÖS det är en annan sak.
Så fram med saker i garderoben du inte använt på länge o ut o shoppa lite på rean o ställ dig framför spegel o säg till dig själv:

DET HÄR ÄR JAG VÄRD , GUD VA FIN JAG ÄR IDAG. 

//Bettan

Vilken jävla natt

Tror jag har sovit typ 2tim på hela natten , dunderförkyld och huvudet dunkar. Sen har jag ju mina underbara hundar som tror det är deras säng, hm...Ska inte hundar sova på golvet?
Jag har varit sjuk ungefär två ggr på 20 år men nu sista månaderna har jag varit förkyld ca 3-4 ggr. Åldern? *ler* , el vad kan det annars vara?..Vädret, för det har väl regnat nu i ca 2v?  Sorgligt m sant....
 Vilken tur att jag åker snart, hoppas det är varm o att den här j.... förkylningen är borta.

Ska till Emma på fika , hennes dotter är ju också förkyld. Inte kul.
//Bettan


Vilket piss väder!

Idag var det ju inte roligt att vakna alls känner jag, regnet bara öser ner och det är sådär riktigt grått ute :-( . Men men upp måste man ju, har precis skickat sonen till skolan, vilken tur han hade att pappa hade glömt ta med hans cykel igår så idag hämtade han honom. Hade inte varit så roligt att cykla i det där vädret *ler*, nä då hade det blivit buss för den lilla killen. Sen min dotter är ju sjuk så hon bli hemma idag, hon har snörvlat mest hela natten. Måste snart väcka henne så man vet vat man ska ringa och sjukanmäla henne, för nu går hon i en ny skola så jag har ingen aning om vart man ringer. Kanske är det man ska ta reda på första skoldagen. Ja det ingår iaf i mitt morgon projekt nu att skriva upp viktiga nummer som kan behövas.

Sen hoppas jag ju på att Bettan ska komma hit och fika med mig, fast jag måste nog städa lite först. Mitt kök ser ut som en katastrof. Lena som vi ibland snackar om här på bloggen är faktiskt min lillasyster. Hon var barnvakt igår eftersom jag jobbade kväll, hon är underbar med barnen men en katastrof på att städa, mitt kök såg illa ut innan men nu ser det 10 gånger värre ut... *suck* Men men jag ska vara glad över att hon hjälper till när det krisar.

Nä jag får väl helt enkelt se till att gå ut i köket och ta tag i eländet, idag kommer hon och ska ta barnen igen och då känner jag att det kan inte se ut så där för efter ikväll kommer jag ju aldrig orka ta tag i det!! Så nu ska jag diska!

/Emma

Han den dära....

Jag har en sån dära kille från mitt förflutna som dyker upp lite då och då...  Han är en sån man som aldrig försvinner ut ur ens huvud, utan han finns där hela tiden nånstans längst bak. På den tiden var det kärlek så att det gjorde ont i kroppen, men det enda som man kunde få var sex. Herregud jag hade kunnat ge min högra arm för att han skulle ha besvarat min kärlek. Jag kunde inte förstå hur han inte kunde ha känslor för mig, utan att han bara var intresserad av min kropp. Kanske tyckte han om mig, men det var ju absolut inte lika stort som min kärlek var till honom. Jag tror inte att han förstod hur starkt jag kände och kanske var det lika bra.
Det värsta var att han kunde ringa när som helst på dygnet och säga kom hit eller jag kommer till dig, och jag var med varenda gång. När vi sov hos honom så smög jag iväg så tidigt som möjligt för jag var så rädd att han skulle titta på mig med avsky i blicken. När vi sov hos mig så var han kvar ganska länge och det var inget konstigt med det. Men jag kunde aldrig förmå mig att stanna tills han vaknade.. Han var verkligen en fantastisk älskare, och han visste precis hur jag ville ha det. Jag visste att det skulle vara bra varje gång... Det var så självskrivet...

Varför jag skriver det här nu är för att han har börjat ploppa upp igen... Jag har defenetivt inga känslor kvar men han attraherar mig så otroligt mycket..


/Emma


Älskar Orgasmboken!

Den här boken är helt underbar, alla som har ett aktivt sexliv borde ha denna bok, jag är helt faschinerad av alla tips som finns.

En flaska vin till den här boken och vilken kväll som helst är räddad *Asg*

Sex

Jaha, så var vi inne på det spåret  *asg* . Ja, fixa boken har jag redan gjort, tog en var till oss. Vi behöver nog inget vin det brukar ju ordna sig ändå, ja med skrattet alltså....*ler*.

Ja, det här med sex är inte alltid lätt o prata om. Jag vet jag har en tjej på 19 o en grabb på 16 år. Det är ett ämne som har blivit bättre men som fortfarande är lite "tabu" belagt , tyvärr. Fast det är 2008.
Om man skulle ha mer sex föreläsningar från grundskolan kanske barnen skulle kunna lära sig i ett tidigt stadium att sex är inte "fult" och att dom lärde sig att tjejer faktiskt  inte alltid vill, att ett nej betyder nej. Gäller absolut även när en kille säger nej...
Om man pratade mer öppet om sex så skulle det inte  finnas så mycket fördommar om allt , ex HBT-frågor. Det är ju på tapeten överallt just nu, läste just en artikel i Kommunal arbetarna. Om en tjej som jobbar som brandman och har varit öppen med sin homosexualitet hela tiden. Men hon säger: Jag vet killar som inte vågar komma ut. Det är ett jätteproblem. Och jag vet hur jargongen kan vara på en arbetsplats med bögskämt.

Det värsta är att det är ofta dom vuxna som är värst och det avspeglar sig tyvärr på deras barn. Kan inte människor få leva och vara på sitt eget sätt vare sig man är homo, bi , trans el heterosexuell. 
//Bettan

Fortsättning på Orgasmboken....

Tips på oralsex:

1.Ätbar chokladfärg eller smaksatt massageolja kan vara en ide för att göra oralsexet mer lekfullt.
(Nu är det så att jag prövat den här chokladfärgen, förutom att det efter ett tag smakar illa så är det ingen trevlig syn efter)

2.Ett glas vin före oralsex rekommenderas (men bara ett-dricker du för mycket blir ditt underliv bedövat och din orgasm kan utebli helt.)
Det får dig att känna dig mer säker och avslappnad, och kan få lusten att vakna. (Aha det är därför man blir så jäkla "glad" på vin, tur att man somnar direkt när man kommer hem då eftersom man annars bara skulle blivit besviken på den uteblivna effekten)

3. Hjälp till. hittar din partner inte rätt? Sära på blygdläpparna och visa var det ska slickas. Kanske kan oralsexet kombineras med lite dildo stimulans. Du kommer få en orgasm på en gång. ( Det är väl själva fan att man alltid ska behöva skriva en karta och kompass åt dom)

Den här boken måste jag nog fan köpa själv, så kan du och jag Bettan hälla i oss en dunk vin och skratta lite!! För inte har väl vi nått att lära oss *asg*

/Emma


Orgasmer!

Min kollega har köpt en bok som jag ska få låna den heter orgasmboken , den verkar väldigt spännande..

Den ger 250 tips på hur man får orgasm!

TIPS 1;  Ett misstag många gör är att de närmar sig klitoris för bryskt. Men klitoris kan vara en kräsen och svårflirtad varelse som först vill bli ihärdigt uppvaktad på avstånd innan den accepterar närkontakt. Sedan reagerar den desto ivrigare och du får orgasm!

TIPS2; Naket är inte alltid det bästa. Direktkontakt med klitoris kan vara för intensivt. Försök att smeka till exempel genom tunt trostyg, effekten kan bli explosiv!

/Emma

Farbror doktorn!

Ja då har jag varit hos farbror doktorn och det var ju verkligen supergivande! Förutom att det tog tid att komma dit och att jag fick sitta och vänta i evigheter så kostade besöket 240 kr . Besöket tog 7 minuter och det enda doktorn sa var att jag vill inte göra bedömningen själv om din hand utan jag remitterar dig vidare till handkirurgen. Jaha och hur lång är väntetiden där då? Ja räkna med en 12 veckor, allvarligt talat driver dom med mig??? Så jävla trött på sånt hära!!


/Emma


Förkyld

Hade dunderhuvudvärk i natt på jobbet och blev jätte förkyld. Vaknade nu av att jag inte får någon luft , täppt  i näsan och hostar. Det här har jag inte tid med nu innan jag ska resa iväg. Det blir massor av te och citron vatten .

Någon som vill dricka te?
//Bettan

Doktorn idag!

Idag klockan 13 ska jag vara hos ortopeden för att se om det blir någon operation, man kan ju hoppas det på ett sätt eftersom jag haft så ont den senaste tiden. Men det är ju bara vänta och se vad dom kommer fram till. Det jobbiga är bara att direkt efter doktorn ska jag ju till jobbet och det var ingen rolig resväg kan jag säga 5 byten om jag vill ta bussen ända till jobbet, bara 4 annars.. Suck!!!

/Emma

Hälsoinspiratör

Jag har blivit utsedd till Hälsoinspiratör på jobbet. Ska gå kurs v 39. Det ska bli jätte kul.
Jag har tränat och tävlat sedan jag var 15 år. Jag tränade i styrkelyft när jag var 15. Sen blev det mer att gå på gym.  Har jobbat som aerobicsinstruktör i några år. Sen kom spinningen in i mitt liv , det är en helt fantasisk sport. Några tjejmil o vårrus har det blivit dom senaste åren och enstaka gånger på gym men inget annat.
Men känner nu att jag fått tillbaka min energi och ska nu ta upp det här med träningen igen.
Så efter kursen så kommer jag att delge er lite av träning i vardagen.
//Bettan

Porrblogg!!

Visade min vän John våran blogg men han vart lite besviken på vårat innehåll då han gärna hade sett att det var en porrblogg, ledsen att göra dig besviken raring men vi skriver mest om allt annat ;)

Kram Emma

Kryssningen!!

Idag har jag bokat kryssen för dom som anmält sig!! Det ska bli så himla roligt, vi har fixat A-premium hytter eftersom ingen av oss vågar sova i överslafen så nu blir det dubbelsäng!! Vi ska ta med oss en ny/gammal vän det ska faktiskt bli riktigt roligt. Hon och jag har haft sådana resor tillsammans! Men jag måste säga att våran husvagns semester var nog den bästa, helvete va skoj vi hade!! Vi drog till västerås i hennes gamla bil och ett ägg till husvagn med stereon i knät, snacka om fattig semester *asg* Ja Olga du och jag har haft mycket skoj *ler*.

Är det någon mer som vill åka får ni höra av er så får vi kolla om det går att fixa ihop!

/Emma

Ny design

Nu har vi fått våran blogg ny designad. Tycker att den blev jätte fin. Tack MImmi för hjälpen. Om någon annan är intresserad så se hennes hemsida . Det har varit lite slött med bloggandet sista tiden men jag lovar det blir snart bättre. Just nu är det mycket jobb men några rader ska jag nog hinna med. Kommer att skriva varje dag från Thailand så då blir det mer som en dagbok. Jag hoppas att det kommer funka och att ni ocskå ska få njuta av min resa. Tillbaka till verkligheten,nu är det snart dax och åka o jobba, en natt kvar....
//Bettan

Nya möbler!

Nu har jag äntligen hittat dom möbler jag vill ha till hallen!! Jag kan verkligen se framför mig hur snyggt det kommer att bli!
Min hall har en vägg som jag funderat på vad jag ska ställa där eftersom den är nästan 2 meter bred!

Det här bordet ska stå där


Hur bra som helst för mig att ha alla mina sminkgrejer i!

Den här spegeln ska hängas åt andra hållet!


Tror det kan blir skit snyggt!

Sen hade jag tänkt mig en pall till den men jag tror att den här barstolen kommer att passa toppen!!


Eller vad tror ni???


Men sen ska man ju spara ihop pengar till allt oxå så det tar nog ett tag, får nog inte råd dom närmaste 3 månaderna om inte någon snäll själ ställer upp *s*

/Emma

Nu har vi en jättefin ny design!!

Vi har fått hjälp av http://mimmisdesign.blogg.se/ att göra den här fina designen! Vi blev nöjda på en gång, och hon hjälpte till på en gång att fixa saker som vi vill få ändrat! Tack så hemskt mycket Mimmi, du är värd all beröm i världen. Jag rekommenderar verkligen er som vill få en ny design till er blogg att kontakta Mimmi!!

En stor kram till Mimmi!


Emma & Bettan

Så mycket just nu!!

Följ min blogg med bloggkoll
Känner att saker och ting går i ett just nu så jag hinner inte ens sitta och skriva ett enkelt inlägg,  men här kommer det på morgonkvisten. Barnen har precis gått upp och sitter just nu och äter frukost innan skolan ska börja. Själv ska jag på lunch idag och det ska bli trevligt troligtvis för att hon har världens goaste son. Jag kan ju inte sluta gulla med honom när jag träffar honom *s*.

Igår var jag på ikea och köpte 2 fina mattor som jag har lagt i hallen.


Den här fina har jag precis när man kommer in i hallen


Och den här mattan som verkligen var stor ligger över hela hallgolvet. Jag gillade verkligen färgerna, nu är det bara frågan av vad jag ska ha i hallen för möbler hmmmm....

Nä nu måste jag fixa med barnen

/Emma

Thailand

Idag är det 9 dagar kvar till vi åker till Phuket. 16 dagar ska vi vara där. Ska bli helt underbart. Jag har aldrig varit där förrut. Det har inte varit så intressant fast alla säger det är helt underbart. Har prioriterat andra ställen .Men nu ska det bära iväg dit .
 Ibland när man pratar med folk så blir det: VA HAR NI INTE VARIT DÄR? Precis som alla har det. Har alla det?
 När man pratar om det så säger folk ofta jaha o vart? Ja, till Phuket. Men kunde du inte ta ett annat ställe m ok , det är ju bra där med, när  det finns så mycket annat att se. Jaja, men nu är det ju så här att det är första gången vi åker dit och det kan ju bli fler . Och då får det bli ett annat ställe el en rund resa. Jag kanske också fastnar för det landet som många andra gjort.
Jag har massor av kompisar som varit där både en och tiotals gånger.Och bara beställt flyg o en natt och sen när man kommit ner tagit hotell för resten  av tiden men eftersom jag ska ha mina barn med mig så blev det flyg o hotell beställt från Sverige så jag vet vart vi ska. Och det verkar vara ett bra hotell. Iallafall va vi hört.
Vilket fall som helst så är det bara 9 dagar kvar och jag jobbar fem nätter den här veckan och undrar själv hur jag ska hinna med allt? Packa , handla , apoteket, ja gudarna vet vad. Jag ska  till min syster i Katrineholm och lämna hundarna också......Ja, allt går bara man vill.....Eller hur?
Dax o fixa inför middagen ska iväg och jobba sen, måndag o tisdag natt.........
//Bettan

Saknat Bloggen!!

Idag har jag verkligen inte hunnit blogga, har verkligen längtat tills jag kunde sätta mig med datorn och få skriva av mig lite :-).

Igår var en jättrevlig kväll, jag och Lena var ju på en jobbgrej som började lite trist men slutade hur kul som helst. När vi kom så var det föreläsning om företaget i lite drygt en timme, sen delades vi in lag inför femkampen. Åh eftersom jag var enda tjejen i mitt lag så blev ju jag lagledare i mitt! Det visades sig ju att Lena och hennes gäng vann och fick medalj, åh vi kom nog som en bra två. Sen vart det lite mingel och sen en buffemiddag, så jäkla gott.
Ett väldigt generöst företag med tanke på att jag bara jobbar extra där. Dom bjöd på 5 glasvin/öl, mat och underhållning i form av John Houdi. Han var helt fantastisk :-).

(mötte ett gammal ragg oxå, vi jobbar tydligen för samma företag *asg*)

Sen träffade vi Bettan  & John för en lugn kväll på Snaps det var verkligen skittrevligt!!

Vaknade halv tio idag det måste vara rekord för mig att sova! Så idag bjöd jag in john och hans dotter på lunch tillsammans med mina barn! Sen kom mitt ex med ett skåp till hallen åt mig så jäkla snyggt. Jag har en gång i tiden varit med och köpt det.

Nu på kvällen har barnen och jag bara umgåtts!!

/Emma

Kvällen

Just d kvällen. Det var nog den lugnaste kvällen på länge, fast det var faktiskt skönt. Möttte upp John sen kom Emma o Lena. Det blev SNAPS , en lugn o trevlig kväll inte speciellt sent heller. Det var bara en sak som retade upp oss, Båtflyktingen hörde av sig. Jag säger bara så här, vilken j.... i......
//Bettan

Hundar o sömn

Jag har  två Chinese Creted Dog. En naken hane o en puff hona. Naken hanen är sjövild o ska alltid sova UNDER täcket, ni kan ju tänka er o ha en varm naken hund UNDER täcket när man själv svettas som en gris,. Medan puff tiken är mera försynt och gör inget väsen av sig och vill ligga PÅ täcket. Jag får aldrig ha täcket själv. Får väl skaffa mig två st..
Det värsta är väl att det spelar nog ingen roll om man har flera täcken , det är ju närheten han vill åt.....Och hon ska alltid ligga på det täcket man försöker ha på sig....Vakna flera gånger i natt av att hundarna ville ha sin del av täcket, TRÖTT...
//Bettan


kvällen

Nu har Emma o Lena gått på middag med sina arbetskamrater. Fick precis ett mess, verkar inte vara speciellt kul. Ska möta upp dom i stan senare. Kvällen kommer säkert bli helt galen och underbar som den brukar.. Ska ta mig ett glas vin och göra mig iordning.
Återkommer med hur kvällen var. Säkert galen som vanligt.
//Bettan

shoppa

Emma kom till mig för vi skulle shoppa till ikväll. Vi har väl aldrig shoppat så fort och så billigt någongång. Och vi hittade det vi skulle ha också, helt fantastiskt. Det här med kläder när man ska ut är ett riktigt pyssel. Har hur mycket kläder som helst men ALDRIG något som passar just till "den" här kvällen, hm.....Men nu vet jag vad jag ska ha , kommer likna en "cowboygirl"....
//Bettan


Vilken härlig dag..

Vaknade klockan 8 på ett strålande humör, jag ser verkligen framemot att ta del av den här lördagen. Solen skiner även om det inte ser så varmt ut så är det ett stort plus. Idag ska jag åka och kolla på en klänning till ikväll, funderade oxå på om jag skulle ha min vita klänning och ha ett svart linne till men jag har inte bestämt mig ännu. Svårt det här och veta vad man ska ha på sig *ler*Somnade igår med datorn i sängen mitt i en konversation, ha ha ha... Ja sover man inte på nätterna så blir det så där, men jag kan ändå inte fatta att min kropp inte kräver mer sömn än va den tar.Jaha nu väntar jag bara på att Bettan ska vakna och ringa mig eller om jag ska väcka henne genom att ringa *ler*

Just nu är det Cheaters på tv, det är verkligen ett pissprogram men man kan fan inte slita sig med tanke på vilka jävla idioter som är med. Men man blir ju så fashinerad av vad dom håller på med....Ja nä nu måste jag nog klä på mig!!

/Emma

Duracellkanin

Jag har lärt känna en Duracellkanin, en väldigt trevlig sådan! Jag har dom senaste åren blivit kallad för det av mina vänner för att jag alltid är i farten och gör saker. Men jag kan lova att jag har mött min överman, helt klart...  Men men söt är iaf den duracellkaninen...Sen läste jag i tidningen om sen sexställning som hette sjöstjärnan, den har jag aldrig tidigare hört talas om har ni??? Hmm känns som jag fan inte vet ett skit längre, är jag så gammal ?? Nä Bettan det svarar du inte på *Asg*/Emma

Fick på mobilen

Le att till iallafall dig fick det men dig till messet det skickade som idiot den ihjäl slå säkert du vill baklänges messet detta läst har du efter
//Bettan

Längtar....

Jag längtar hem till soffan och glida ner där framför tvn med en kopp te, men först ska jag ta en dusch så man känner sig fräsch för att sova sen. Hoppas det är någon bra film på tvn så att man har nått att glo på, eller vänta jag kan ju faktiskt kolla redan nu... Är hemma till 22 ungefär så nått kul borde det ju vara...


Tv4+ så är det Mord i sinnet klockan 22
Kanal 5 CSI kl 23:10

Fan var det inget mer??

Suck

/Emma


Duschen

När jag kom ur duschen idag (hade tröja och trosor på mig) och stod vid spegel så kom min son fram o fråga:
 Mamma , va e d ?
Hm  vad?
 Det ser ut som du har en "skrattgrop" på skinkan. Hahahah
Va?
Ja , titta!
Jag vänder mig om o tittar i spegeln. Vet ni vad det är?
CELLULITER......
Gullig han är, el hur?
TACK min son
//Bettan

profilbild!

Så äntligen har vi en nya profilbild!! Håll tillgodo!! *asG*

/Emma


Jag vill ha en helkväll imorgon.....

Imorgon ska vi ju ut på jobbgrej jag och Lena, den börjar 16 och så får vi se hur länge den håller på. Sen ska vi träffa Bettan för ett par glas vin ;-).. Någon som vill hänga på??

/Emma

Ska jag tänka eller inte?????

Ja Bettan har sagt åt mig att jag inte ska tänka så mycket och det slutar ju hela jäkla tiden på samma sätt, så tack Bettan för att du är så vis :), Du vet vad jag menar gumman!! Herregud var tog min energi vägen *asg*...

Har idag varit och ätit frukost med John på Vetebullen på hornsgatan och det var väldigt trevligt, sen tog vi en promenad runt stan och sen till honom. Där vi bestämde att jag på söndag ska hjälpa honom med hans gardiner. Han har köpt supersnygga gardiner men det tar lite tid för honom att få upp dom bara. Sen var han gullig och körde mig till jobbet så att vi han prata ännu mera. Ja han som jag numera inte längre är tillsammans med iaf inte just nu, undrade om han hade fått konkurrans med den här John. Visserligen är han en av dom underbaraste killarna i stan men nej han tänder inte mig.. Att man inte kan få fika med det motsatta könet innan det börjar komma en massa antydningar på att man har sex ;).

Ja nu är jag tillbaka på jobbet och det enda jag gör är längtar till min säng, gud i den vill jag vara precis just nu...

/Emma

Sova

Dax att sova några timmar , har precis kommit hem. Nu var dom här två nätterna avklarade, skönt.
Har jobbat med en jätte trevlig tjej, vi är ungefär lika "unga". Har inte skrattat så här mycket på jobbet på jätte länge. Jag har berättat lite om våra resor och allt vi gör ihop. Hon tycker det låter jätte härligt. Vi pratade om 112-kryssningen , hon skulle kolla lite grejor först och sen bestämma sig om hon ska med. Kul.

Nu håller jag på att somna , hörs när jag vaknat.
//Bettan

LIVET

Varför är vissa människor alltid sura? Vilket jävla tråkigt liv det måste vara och gå runt och vara grinig jämt.
 Tänk och alltid höra: gud vad tråkigt?  varför händer det just nu? varför är det alltid så här? vad jobbigt det var hemma idag?  Vissa människor får allt att låta negativt, fan va jobbigt det måste vara för dom som lever nära sådana människor. Jag skulle bli galen om jag hade en el flera sådana i min närvaro jämt.
 Jag kan inte förstå varför vissa människor vänder på allt så det blir negativt ? Det kan ju vara tragiska saker som händer i livet men det är ju en helt annan femma men att bara gå runt och vara allmänt sur och grinig.
 Man lever bara en gång och man får se till att göra det bästa av alla stunder. Sen vet ju jag också att livet suger ibland  ......Men inte fan är jag sur och grinig  för det....
//Bettan

Stövlar!!

Hittade ett par jättesnygga mocca stövlar som hade kostat 700 kr men nu var nedsatta till 175 kr så det var verkligen ett bra kap. Jag är så himla nöjd faktiskt med dom, snyggt kjol kommer det nog att vara!!

Jag har nu ätit middag, det sista av lasagnen med het aioli sjukt gott

/Emma

Centrum

Nu ska jag klä på mig och gå ner till centrum för att kolla om jag kan hitta ett par snygga stövlar, troligtvis inte för jag hittar aldrig nått när jag verkligen behöver. Älskar att shoppa men att hitta nått är som sagt svårare, åh nu är ju ekonomin sämre oxå. Men men sånt löser sig alltid *ler*

Hörs senare

/Emma

Sexuell frustration!

Att precis har blivit singel har skapat en stor sexuell frustration hos mig, när man var tillsammans med någon så kunde man ju flirta till sig sex när man ville. Nu blir det ju ganska svårt om man inte går ut och skaffar sig en älskare eller en ny pojkvän. En ny pojkvän är jag inte redo för och en älskare orkar jag inte leta efter... Ja då tänker man kanske dildo, alltså jag har inget emot en dildo men jag har faktiskt inte haft en i min ägo sen 3 år tillbaka, så då måste jag ut och skaffa en sådan oxå ... Herregud vilka i-landsproblem en tjej kan ha..

Men om jag tänker efter så var jag inte så här frustrerad med min pojkvän även om vi inte hade haft sex på 3 veckor och det ju inte gått nu, men det är som om att min kropp känner av att jag inte kan få sex bara så där längre. Så den sätter på alla 150 cylindrar och gör mig galen...

Ja ja får väl ta en kalldusch eller nått!

/Emma

Var är solen???

Man undrar ju var solen är, för inte är den här iaf... Jag hoppas barnen kommer ikväll för jag saknar dom massor!!


/Emma

Följ våran Blogg

Nu kan du följa våran blogg via bloggkoll.se, bara att trycka på länken på sidan! Så följer du våra senaste inlägg!!

/Emma

En bättre dag!

Idag känns allt mycket bättre och jag känner mig starkare, behövde en godnatts sömn. Dessutom var jag över till en god vän igår kväll och pratade av mig, hon fick mig verkligen att skratta. Hon hade sett på Ellen´s Show och hon beskrev en grej därifrån , gud vad jag skrattade... Nu väntar jag bara på att det ska hända nått skoj här *ler*

Hörs senare!

/Emma

Personlig assistent sökes...

Jag ska troligen operera min högra hand här under hösten, jag opererade min vänstra hand våren 06 och var då sjukskriven i 6 veckor. Jag var otroligt "handikappad" i 3 veckor och hade stora problem att klara mig själv just då. Min ena katt gick på medicin så jag hade en kompis som kom hit och löste det varje dag i 10 dagar. Duscha ska vi inte ens prata om vilket jävla pyssel det var! Åh då var det vänster handen... Nu är det höger och jag undrar hur vardagen ska funka i början. Tanken på operationen skrämde mig inte alls när jag hade min pojkvän men nu när jag är ensam skrämmer den mig hur mycket som helst.. Hur fan ska jag kunna duscha?? Jag kommer ju ramla och slå ihjäl mig, räcker det inte med att jag redan är blå på knät sen min dans med dammsugaren....

Någon som är frivillig och hjälpa till???

/Emma

Ej returätt...

Mitt ex fru ringde mig här på kvällen och sa att hon tänkte skicka tillbaka mitt ex till mig för nu hade hon ruttnat! Jag förklarade för henne att jag reklamerade honom för 5 år sedan när vi skildes. Dessutom är det ingen returätt om man springer och shoppar på fyndhörnan! Hon tyckte inte att jag var speciellt tillmötesgående, taskig service. Men som jag ser det så får hon ju vända sig till hans mamma och pappa och klaga på kvaliten. Själv valde jag helt enkelt att göra en reklamation på honom med anledningen att han inte motsvarade produktbeskrivningen...  Man borde ju veta när man handlar på fyndhörnan att all inte alltid är som det ska.

*Självklart älskar honom över allt annat men ibland blir man så trött, jag hade önskat att han hade haft ett ex jag hade kunna klaga till när vi var tillsammans*

/Emma

Pyjamasdags!!

Jaha så mår jag kanske lite bättre nu men jag känner mig fortfarande väldigt ensam. Ska dra på mig pyjamasen och göra ordning lite the tror jag och en macka eller nått. Längtar så mycket efter PIFF & PUFF så det skär i hela hjärtat!!

/Emma

Ledsen.....

Sitter här med tårarna som rinner ner för kinderna, känner mig helt förtvivlad... Har ju nyligen separerat och med det medförde svårigheter med barnen då jag har ett schema med kvällar och helger. Mitt ex lovade att han skulle ställa upp och hjälpa till med barnen då jag inte kunde och att jag kunde få ta barnen dagar då jag var ledig på hans vecka. Nu har han ändrat sig och jag inser att jag knappt kommer träffa mina barn vissa veckor om inte han kan ställa upp. Han kan vara så jävla dum ibland och han vet hur ledsen jag blir. Har precis pratat med hans fru som hade lovat att barnen skulle få komma idag och stanna till på fredag, men han har sagt att det ska dom inte. Så här har jag planerat en mysig kväll med mina underbara barn så får jag inte träffa dom. Det skär i hjärtat och jag känner mer ensam än jag någonsin gjort. Pratade precis med Bettan och hon blev nog ledsen av att höra mig så här förtvivlad.... Ensamheten kan vara riktigt jobbig...

JOBBA

Idag börjar jag jobba igen efter mina nio dygns ledighet. Den här nio dygns ledigheten bara försvann , jag vet inte vad tiden tar vägen, känns som det var igår jag va på jobbet.
Varför går tiden alltid så fort när man är ledig? När man sitter och väntar på något då sniglar sig tiden fram, är inte det konstigt? Men jag jobbar bara två nätter sen är jag ledig i helgen....Så jag ska inte gnälla *ler*.

Dax o fixa middag och göra sig iordning för att åka till jobbet..
//Bettan

FIKA

Tack för en trevlig kväll, Emma. Ja, vissa har det bra *ler*. Om man har träningsvärk ska man ju på det igen. Så det är bara köra på.........

Ska fika med en tjej idag som jag inte har träffat på flera år, det ska bli intressant!
//Bettan


Träningsvärk!!

Jag säger bara träningsvärk Bettan ...... Herregud vilka jävla pass det blir ibland!!


/Emma

Han som e som 12....

Har ni någon gång träffat den där mannen som påstår sig var så manlig och häftig och sen helt plötsligt blev 12?????? Det har jag och Bettan gjort ikväll..... Vi pratade med en killkompis igår om att han skulle komma hit och äta middag, klockan 19 skulle han vara här.. Kom han kl 19?? Nä inte mycket, när klockan var 19:45 drog vi iväg ett mess och undrade om han hade glömt att vi skulle äta middag tillsammans, inget svar på det inte... Han är nu inloggad på msn och ignorerar oss mer än gärna och min enda kommentar till detta är !! RADERA MITT NUMMER

/Emma

Mitt arsle!!!

Kommer in från en super powerwalk, skinorna känns som kanon kulor ( el är det ett önsketänkande? *ler* )
kan ju också vara från igår var ute o sprang 8km...Har inget roligare för mig just nu. Nytta m nöje.
Ska ner till Emma idag igen . Käka lasagne.

Imorgon börjar den stora dagen för min son. Han ska börja på gymnasium. Liten blir stor...Men du kommer alltid vara mammas pojke...

Hörs senare idag
//Bettan

112 kryssningen!

Igår fick jag och Bettan för oss att vi skulle boka in oss på 112 krysssningen den 14 oktober så nu är det gjort!! Jag har åkt en gång tidigare tillsammans med båtflyktingen, det var hur kul som helst!


Så Maggan och Lena om ni vill med så hör ni av er!! Det ska vara betalt senast den 4 september och blir runt 700 kr !!

/Emma

Taskig hår dag!

Eftersom jag inte fick sova som jag ville i natt så orkade jag inte riktigt bry mig om min spegelbild imorse men nu efter 2 koppar kaffe så gick jag förbi en spegel på jobbet , åh helt seriöst varför stoppade inte någon mig i morse. Jag ser ut som ett utskitet äpple med en taskig hår dag! Nä det funkar inte att ha det så här, inte konstigt att folk glodde på mig imorse... Inte för att jag trodde att dom stirrade för att jag var snygg men inte heller för att jag trodde dom blev rädda för häxan som kom...Ja jag e ju glad iaf!!

/Emma

Hänsynsfull son!

I natt vaknade jag av att min son låg och grät bredvid mig, jag blev klarvaken på 1 sekund. Jag frågade vad som var fel och han hade så ont i sitt öra. Det här tog mig tillbaka till den perioden då han var mellan 3-5 år då han vaknade varanann natt med öron ont eller kramp i benen. Han hade svinkoppor i sitt ena öra när han var 10 månader, och han var jättesjuk, det tog 6 veckor för hans syster och han att bli friska. Åh efter det är just det örat så ytterst känsligt för tryck. Hans kramper i benen kom av att han växte något så enormt mycket att han hade växtvärk mest hela tiden.
Så jag frågade honom varför väcker du inte mamma om du har ont, men mamma du ska jobba imorgon. Men mammas lilla pulver då det spelar väl ändå inte någon roll?? Jo svarar han mig då. Tänk att man har en sådan go och hänsynsfull 8 åring här hemma. Självklart var det upp och letade efter alvedon, åh det visar sig att jag bara har vanliga och inga sug alvedon, åh han vägrar ju att använda något annat. Det blev till att ligga och prata lugnt med honom tills han somnade om, åh det gick riktigt bra. Nu när jag väckte honom och frågade om det var okej så sa han att jo det var helt okej, lite ont fortfarande men det hade nästa släppt.
Jag ringde ju jobbet i natt och förvarnade att jag kanske inte skulle komma på morgonen, då var det samma nattpersonal som brukade ta emot mina vabb när han var liten. Men jag ringde nu på morgonen och sa att jag kommer iaf ett par timmar och hjälper till med det värsta!
Min syster kommer snart hit och ska pussa på den lilla mannen... Han har gömt sig långt under täcket och säger att det går han aldrig med på *s*

/Emma

Klara!!

Nu har vi ätit middag och det var ju riktigt gott!! Tror Bettan var riktigt nöjd faktiskt om jag får skryta lite *ler*. Vi hade en hot aioli till och det var supergott!

Nu tycker vi att det ska hända ngt!!

/Emma & Bettan

Middag!!

Nu ska vi äta middag!! Vi ville bara säga det ifall ni undrade var vi tog vägen *asG*

/Bettan & Emma

Hammarbyare VS Djurgårdare!!

Vi babes kollar ju självklart på Fotboll men vi håller desvärre inte på samma lag! Men eftersom vi är sådan pinglor är det inget som stör oss.

Emma & Maggan är självklara Hammarbyare!Bettan & Lena är självklara Djurgårdare!Så vi vill bara säga att vi inte hejar på något annat konstigt lag!!

/Bettan & Emma

Maten är snart klar!

Nu väntar vi bara på att maten ska blir klar så att vi får äta! Bettan kom precis hit så nu ska vi ta ett glas vin! Kanske kommer ännu en vän förbi senare!Se så fint det ser ut!

skor , skärp o väskor

 Det är som en drog för mig. 101 väskor, 78 skärp o skor ja, typ ett 70-tal inkl stövlar o stövletter o skoletter. Ja, Emma och jag har många gemensamma intressen. Som tur e har vi samma st så om det inte finns hos mig så har säkert hon några som passar för kvällen.
Varför handlar man fast man inte behöver, vet inte hur många skor, väskor o skärp jag inte ens har använt. Men jag är nog lika galen i kläder, en gång skulle jag ha tag på en vanlig blå t-shirt m v-hals. Leta som en galning hela dagen  i stan, när jag kom hem och la den i hyllan( har mina kläder i färg ordning) . Va tror ni jag hitta då? Jo, en lika dan m med prislappen på. Hm , normalt?
Ska nu hem till Emma.
//Bettan


Fixar & Donar

Om 15 minuter kommer mina barn och om 45 minuter Bettan, hon ska äta middag med oss idag! Det ska bli så trevligt barnen har bestämt att det blir kyckling, ris och currysås, själv håller jag mig till såsen Mangoraja! Sen ska barnen antagligen sitta framför datorn ett tag. Om 2 dagar börjar skolan för dom så det blir en tidig säng idag så att dom inte går upp så sent imorgon!

Försöker städa upp röran hemma oxå men har liksom inte någon lust till det fast jag vet att jag måste, någon som vill komma och hjälpa till???

/Emma

Det här med skor!!

Alltså jag älskar ju bara skor, finns inget jag älskar mer att shoppa än just det!! Så nu har jag suttit och surfat lite och hittat massor av snygga skor som står på önskelistan!!


Dom här pumaskorna står just nu högst upp på listan!


Dom här skulle ju vara ursnygga till ett par jeans!


Snygga till kjol


Även dom här skulle ju vara snyggt till Kjol


Oj den bilden vart ju stor *ler*, ja dom här ska jag köpa det är helt klart!!

Även väskor är en stor passion, har ett antal, men jag sparar inte direkt på väskor som jag gör med skor! Min syster väntar längtansfullt på att jag ska tröttna på min Prada väska!! Aldrig säger jag!

Så här kommer lite väskor jag är intresserad av!


Gillar svarta väskor på vintern!


Den här e ju bara så läcker!!

Nä nu har jag inte tid att sukta efter mera saker!!

/Emma

Så var det Måndag igen!!

Ja idag är det måndag och jag vet inte om jag tycker att det är speciellt spännnade.. Förutom att idag kommer mina 2 barn till mig och Bettan ska dyka över på en fika, ska bli riktigt trevligt. Måste iaf städa innan hon kommer så att hon inte ser min förödelse, ja herregud bombnedslaget är just nu som värst!!

Har idag hunnit med 2 koppar kaffe och en modifast, känner verkligen ingen hunger bara en enorm energi! :)

Men du Majs funderar faktiskt på att gå ner till Belle shoes och kolla om jag kan hitta ytterliggare ett par, kanske borde kolla efter ett par till dig med *ler*

/Emma

morgon alla glada

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, undra varför?
Det känns inte alls som igår, men som sagt igår va igår och nu en ny underbar dag.
Synd att det regnar men vad gör det det blir iallafall en runda på en mil.
Nu till kaffe och OS.
Hörs under dagen.
//Bettan

Shopping!!

Idag tog jag en sväng förbi Belle shoes och köpte mig ett par guldfärgade skor så jäkla snygga!! Har dom redan i silver/svart så det här var en bonus!! Alla deras rea skor kostar 99 kr just nu!

Emma

Stackars mitt knä!

Jag ligger här i sängen med mitt onda knä och har tråkigt.. Men det är väl tur att man har msn så att man har något att göra även om knappast någon är där!! Man kanske skulle skaffa sig lite fler kompisar där!! Nån som ställer upp??

/Emma


tråkigt

En otroligt tråkig kväll. Vet Emma har försökt fått över med på film m godis. Men känner inte för det fast det kryper i hela kroppen....Varför är det så ibland? Man har skit tråkigt och blir bjuden till någon men har ingen lust att gå?
Då får man ju skylla sig själv. Kommer säkert ångra mig senare att jag inte gick. Klyven, va jag!
//Bettan

Jag har skittråkigt!!

Här ligger man ensam i sängen utan någon som vill gosa med mig, har försökt få hit Bettan på lite tv och godis men hon vill inte vara med mig idag!! Fan det är inte lätt att vara singel inte!!


Bettan varför älskar du mig inte längre

/ En väldigt ensam Emma

Hejsan & Välkomna till oss Brudar!!

Vi är 2 tjejer som bloggar tillsammans och har gjort nu under några månader, innan hängde vi på http://www.hanky.se/Babesontour2008 men kände att vi ville ha lite förändring. Vi vill kunna designa våran blogg efter hur vi vill ha det.
Vi skriver om allt som händer i livet, både i våra hem men speciellt om allt vi gör tillsammans. Vi heter Emma & Bettan och har varit vänner så länge att man kan tro att vi sitter ihop *ler*. Våran underbara vän Maggan hoppar ibland in och skriver små gästinlägg, vi försöker även locka till oss Lena men hon är en svår fisk att fånga!
Hoppas du kommer tycka om att läsa om vad vi gör för något!

Kram Emma & Bettan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0