Parklubb

Sex tillsammans med andra? Spännande men alldeles för utlämnande. Allt fler par pratar om par- och swingerklubbar nuförtiden. Många vill prova. Få vågar.  Men några gör verklighet av tanken. På nätet finns en hel del svar om man är intresserad av olika klubbar, leta dig fram. De flesta ställerna är swingerklubbar. Swinging innebär att man byter partners. Men vissa kvällar reserveras dessa ställen för par. Det finns en klubb som ligger i Köpenhamn, Loungen som är välkänd. Först när man kommer dit får man en rundtur som visar var allt finns och man kan nu bestämma om det känns bra att forsätta sin nyfikenhet. Senare på kvällen kommer man tillbaka. Innanför entren finns en liten bar. Man träffar en person som sedan slussar en vidare runt i huset. Tre våningar fyllda med små och stora rum. Till det stora rummet har par tillträde. Spegelrummet. Rummet med gungor och en härlig spa- avdelning. Alla gäster vet om att lagen lyder" Ett nej är ett Nej".
Att besöka swinger - eller parklubbar är inget som passar alla. Man måste ha en bra relation till varandra och båda måste vilja...Folk som kommer hit är mellan 25-60år, medel på ca 40-50...

//Bettan

Kommentarer
Postat av: Friskytten

Blir lite konfunderad. Har ni själv varit på (eller säger man "i") Loungen? Det är väl fyra våningar, fast det är klart att källaren är stängd ibland för privata sällskap. Men det är ju där "spa-avdelningen" (ett bubbelbad och en dusch) ligger. "Rummet med gungor". Gungorna har flyttat runt, men vid alla besök har de hängt gungor på flera olika ställen. Sist hängde en i källarkkorridoren.

Fast det spelar väl inte så stor roll om ni varit där eller inte. Är man nyfiken tycker jag man ska kika in. Är man osäker kommer man överens om att inte ha sex med andra eller inte alls första gången. Min erfarenhet är att de flesta (men inte alla) har sex, men bara med sin partner. Fast många byter också. Det finns inga krav på någonting.



friskytten.blogg.se

2009-03-10 @ 16:27:20
URL: http://friskytten.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Bra blogg du har! Jag har läst igenom några av dina andra inlägg och jag diggar vad jag ser :).

2012-03-18 @ 19:07:37
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0