Äldreomsorg

Vad är det som händer i vården idag? Ska inte anhöriga kunna känna sig trygga när deras nära behöver vård? Det är inte första gången det händer något sånt här.Jag jobbar själv inom vården och har gjort det i över 20 år, just nu på Neonatalen ( barn som födds från v24 ). När man jobbar inom vården så har man något som kallas "rapport" en överlämmning av information till den personal som går på sitt pass. Fungerar inte det i dagens vård? Var brister det? Är det personalen som är så oansvariga? Isåfall tycker jag att dom ska byta jobb.

Om klockan nu var två på natten så undrar man ju vard personalen gjorde till dess? Tittar dom inte till sina patienter? Har det hänt här förrut? Ja, det finns många frågor man inte får svar på. Men något måste göras, cheferna har ett stort ansvar här.När man fått information ang patienterna varför följer man inte dom? Lämna INTE vid toalettbesök, vad förstår man inte i det? Nu är det här under utredning, men hur långt går man? Vad kommer att hända? Det finns inget att skylla på, sånt här får inte hända.......

Hur ställer sig politikerna till det här? Hur kommer utredningen att se ut? Vem ska prata för patienterna? Vad händer med personalen?
Många frågor men jag tror inte vi får några ordentliga svar på det, tyvärr...


Vi ska vårda dom som vårdas precis som vi själva vill bli vårdade, glöm inte det........


//Bettan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0