Hatet mot Linda Rosing!!

Har precis varit inne på Linda Rosings blogg och läst i kommentarna där och jag blir faktiskt ledsen över hur elaka människor kan vara! Att man som person orkar sitta och spy denna galla över en person man inte ens känner är helt otroligt.  Att man ens har den tiden faschinerar mig fullständigt, folk gnäller idag om att man inte hinner med sitt liv men tydligen finns det dom som har hur mycket tid som helst.

Vi vet alla vad Linda har gjort i sitt liv och att det inte har varit dom bästa valen. Men för gudsskull vakna och titta er omkring för jag kan lova er att ni har barn och vuxna som mår lika dåligt i eran omgivning. Linda är inte den enda personen i detta avlånga land som gjort dåliga val. Sen att hon är mamma som övergivit sina barn ja det är kanske inte det vanligaste man hör oftast är det papporna som gör dom valen.

Men i min omgivning finns det 2 kvinnor som båda "förverkligat" sig själva och lämnat sina barn. Den ena av dom var mamman i familjen där jag var barnvakt och sen blev barnflicka i. Jag har tagit hand om deras 4 barn sen dom alla vara nyfödda, jag har lämnat på dagis, läst läxor, lagat middag och gett kärlek något som deras mamma borde gjort. Men hon mådde för dåligt för det, när hon sen skärpte till sig skulle hon då inte fått en ny chans med sina barn?? Jo självklart så länge barnen är med på det så tycker jag verkligen det.. 
Den andra kvinnan känner jag inte mer än ytligt men jag känner hennes barn och jag såg hur dom led av att hon inte fanns där och hur pappan slet.. Idag är det tvärtom pappan finns inte med i bilden längre, ja iaf inte på ett bra sätt.. Vad hade hänt om hon inte hade fått en andra chans, skulle man hellre placera på fosterhem??

Alla vi människor gör val som inte godkänns av andra men betyder det att vi slutar göra dom valen?? Nej inte för min del iaf, jag gör det som känns tryggt och bra för mig.

Så varför låter man inte bara Linda vara och göra sina saker, skulle det vara så att hon verkligen misskötte sig som mamma så finns det nog myndigheter som skulle tagit barnen ifrån henne. Men helt ärligt så verkar hon vara en vanlig mamma med ett lite ovanligare jobb än oss andra. Hon prioriterar annorlunda än dom flesta kanske men det är inte heller ovanligt att man gör!!

Nu får ni ha en skönt förmiddag i snön!

Emma

Kommentarer
Postat av: Thomas

Har inte läst allt. Men alla måste inse att det finns olika vinklingar i allt. Alla uppfattar alla olika, det gäller att inte döma utan att försöka förstå. Håller man inte med så respektera. Största felet i dagens samhälle är att man vill trycka ner andra för att själv må bättre, lättare att klanka ner på andra istället för att ta reda på sitt eget liv. Hatar folk som ska trycka ner andra för att må bra själv så lägg av, fösök förstå, alla tycker inte samma men respektera varndra för olika åsikter

2008-11-24 @ 14:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0