Sex & samlevnad

Jag läste en artikel om en tjej som bodde ihop med sin pappa.Hon hade haft sin mens i 1 års tid och fått bindor och sånt av sina kompisar, för hon vågade inte säga till sin pappa. Är det så? Vet föräldrar inte om att sina flickor får mens? Eller vågar inte flickorna prata om det? Alla vet ju att vi tjejer får mens, antingen får man det tidigt eller så kommer det senare i livet. Men från 10 år och uppåt är det väldigt vanligt. Hur kommer det sig att tjejer/flickor inte vågar be sina föräldrar om en sådan sak? Återigen, pratar vi för lite sex och samlevnad med våra barn?. Men att gå ett år utan att våga säga något? Du måste prata med din pappa,jag tror han förstår.Eller följ med till affären nästa gång, lägg bindorna i vagnen och säg inget, gör ingen stor sak av det. Jag hoppas det ordnar sig... //Bettan

Kommentarer
Postat av: Kim

Ja jag tycker ragdolls är helt underbara men jag har en bekannt till familjen som föder upp sådana och jag upplever att dom hårar otroligt mycket.. har du ragdolls? :)



rätta mig gärna om jag har fel :) kram

2008-11-12 @ 09:42:34
URL: http://giirlylicious.se
Postat av: Emma

Jag har 3 stycken! Emma

2008-11-12 @ 10:24:33
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: Kim

ja, dom är verkligen urmysiga.. och vackra :) helst av allt vill jag ha en liten blandis med perser och norsk skogskatt..

2008-11-12 @ 14:32:42
URL: http://giirlylicious.se
Postat av: Sara

sv: du skrev förut om beautysticks och vad de kostade, men jag undrar, vart köper man de? kram

2008-11-12 @ 19:58:02
URL: http://sarassplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0