Vågar du???

Vara ärlig och säga vad man tycker är ngt jag uppskattar väldigt mycket och jag blir mycket glad när jag anser att jag träffat en likasinnad person. Men att verkligen veta att denna person är ärlig och verkligen tycker det den säger kan man ju egentligen aldrig veta. Oftast kommer sanningen fram när man blir osams eller börjar diskutera lite känsligare saker.

Igår var en sån dag när man får ett mess och får reda på att jag uppfattas på ett sätt som jag inte hade en aning om och personen ifråga har inte ens sagt ett ljud om att den känner på det viset. Jag blev verkligen tvärgörbannad för jag orkar inte med sådana saker där det ska komma en massa, ja å du gör så och då känner jag så... Om du har känt så en längre tid och inte öppnat mun vad fan ska jag göra åt det då??

Jag kan förstå om man är en person som utger sig för att vara blyg och har svårt att säga vad man tycker men när man går ut med att man är så jäkla bra på det då förväntar jag mig att man är det oxå.. Men som sagt jag är väl ändå inte förvånad..

Annars var min kväll hur lugn som helst snackade med Olga ganska länge om mina små paparazzi så finns här omkring :) , vi hade en hel del teorier om vad man ska göra för att få mest uppmärksamhet! Sen fick jag ett par roliga mess under tiden som hon och jag skrattade åt, jag skickade nog ett par oxå.. Ja kul var det iaf :)

Nu ska jag iväg och jobba, vilket jag har noll lust med men man ska inte vara sådan utan upp och hoppa!!! Eller nått!! Ja ja jag köper en kaffe på vägen, kanske träffar jag Bettan på vägen jag gör nämnligen det ibland, så kan man få en kram !!

Emma

Kommentarer
Postat av: josefina&Emelie

God morgon på dig =) Allt bra

2008-10-28 @ 06:58:48
URL: http://humorsajten.blogg.se/
Postat av: Petra

SÅ länge man inte sårar någon ska man väll vara ärlig??

2008-10-28 @ 09:51:03
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/
Postat av: Majs

Jag är ju ärlig :) :)

2008-10-28 @ 13:00:17
URL: http://www.hanky.se/majs
Postat av: Petra

du har blivit utmanad.. kolla min blogg

2008-10-28 @ 15:50:59
URL: http://inspirebypetra.blogg.se/
Postat av: Bettan

Ärlighet varar längst, hur jobbigt det än kan vara:) Puss

2008-10-28 @ 16:54:47
URL: http://babesontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0