När han..

..skriver jag ska hålla mig borta helt, bryter jag totalt ihop.. För första gången sen igår gråter  och det gör så ont..

Emma

Kommentarer
Postat av: Anonym

Allvarligt! Skärp till dig tjejen! Du låter som en fjortis som e kär i kärleken. Eller så har du läst för mycket harleqinböcker o kollat på för mycket tramsiga kärleksfilmer.... INGEN är värd så mycket att man ska bli till en blöt trasa...! Väx upp och sluta med larvet!

2009-04-08 @ 09:45:35
Postat av: Emma

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag är ledsen och att det stör dig.. Åh kär i kärleken?? Hmm känner du mig så att du är i den position att du kan säga en sådan sak?? Du har ingen aning om mina känslor, och för att jag mår skitdåligt så har jag sett för mycket kärleksfilmer?? Ja det var något nytt.. Ja nu fick du mig iaf att skratta!!!

2009-04-08 @ 09:55:53
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: Nemo

Hahaha... Emma en fjortis som är kär i kärleken..

Det va det roligaste idag! :)

Nädu Emma, du ska va den du är och skit i alla som tycker att man ska vara "normal", man ska vara som alla andra.

Ujujuj, en tjej som säger vad hon tycker och tänker, en tjej som förklarar vad hon känner, det är ju INTE normalt.. *asg*

2009-04-08 @ 10:43:26
Postat av: Jag

Den som skrev den kommentaren vet inte vad de är att vara riktigt kär.... Jag vet precis vad de är du går igenom... O jag lider med dig...De gör så förb... ont att få sitt hjärta krossat... Men de läker... Med stora ärr givetvis...Men så småningom så... Gråt var arg o ledsen...de är de ända som hjälper...

2009-04-08 @ 17:42:26
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0