Har storleken betydelse?

Idag har jag och Storsnorre eller är det Lillsnorre disskuterat storleken på snoppar. Har storleken egentligen någon betydelse? Genomsnittet för killar är 13-15 cm. Och en genomsnitt på vagina är ca 12cm? Är det sant? Ja, enligt vetenskapen och dom borde kanske veta det?

Men har storleken någon betydelse? Vad tycker ni?

//Bettan

Kommentarer
Postat av: Mona

Åh, denna frågan är ju så underbar... för det finns en del kvinnor och massa män som säger att om mannen har rätt teknik så spelar det ingen roll. Är det inte så att denna oro kommer från män som fortfarande tror att sex utan penetration inte är "riktigt" sex!Om man måste kompromissa på något mått så är väl tjockleken viktigare än längden? Personligen tycker jag inte att det är fantastiskt upphetsande med någon som ska vara på tappen hela tiden...Spelar storleken roll? Ja om den avviker extremt eller om mannen som "äger" tror att man automatiskt är en bra älskare för att man har en stor snopp!

Postat av: Anonym

Jag och två tjejompisar disskuterade exakt samma sak igårkväll över ett antal glas vin. Vi hade exakt samma åsikter som dig.

2009-01-11 @ 18:15:56
URL: http://fuldans.devote.se/
Postat av: sofie

Jag och två tjejkompisar disskuterade detta över några glas vin igår och vi kom fram till samma sak som Mona gjorde.

2009-01-11 @ 18:19:23
URL: http://fuldans.devote.se/
Postat av: Bettan

Håller med dig fullständigt:)

2009-01-11 @ 18:46:10
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: DragonPH - Patrik PH Larsson

I mitt liv så har aldrig storleken haft någon direkt betydelse när det gäller de personer som jag har haft sexuellt umgänge med. Huruvida storleken spelar någon roll eller inte (ur min synvinkel, från det manliga könet) är en ofta debatterad fråga i min vänskapskrets (då jag uteslutande har kvinnliga bekanta, märkligt nog). Jag upplever det mer som att om man "bygger upp känslan" på rätt sätt för stunden avsett sexuellt ändamål så är storlken av mindre betydelse.Men givetvis så är det så mkt som spelar roll... man kan ju ha sex på så många olika sätt. Ibland så vill man kanske bara ha "just sex" och då kanske inte den biten (förspelet) där man "bygger upp den djupa intima (varma) känslan" är av lika stor betydelse som när man vill älska med varandra ?

2009-01-11 @ 21:37:19
URL: http://dragonph.blogg.se/
Postat av: therese

klart den spelar roll!

tjocklek som längd.

2009-02-28 @ 13:15:54
URL: http://tejs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0