Ja vad säger man....

Sitter och funderar på vad jag vill, åh frågan som kommer upp hela tiden Vet jag vad jag vill??? Svaret blir nog nej på det, jag känner mig glad, förvirrad, osäker och framförallt trött på mig själv. Åh jag vill att det bara ska komma som en bixt från klarblå himmel, men idag lär det ju inte hända med det här vädret...

Är helt slut i kroppen och är på väg till jobbet...

Emma

Kommentarer
Postat av: Nemo

Det där låter jobbigt.

Låter väldigt osäkert och jag förstår att det måste vara sånt som kan ligga och gro ganska länge.

Jag brukar ofta ha massor av idéer, men inget jag bara kan skriva här och nu.Hoppas du får ordning på dina känslor och att du hittar rätt spår igen!

*kramar om*

2009-01-12 @ 23:33:44
Postat av: DragonPH - Patrik PH Larsson

Hejhej !Är det här inlägget bara en allmän undran från dig, lr föregås det av ngt annat som jag missat i bloggen ? (hupp!)//Mvh. Patrik.

2009-01-13 @ 22:58:08
URL: http://dragonph.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja det är ett av alla mina förvirrad inlägg som jag skrivit senaste dagarna.. Är förvirrad över vad jag vill och just nu är det värre än någonsin...

2009-01-13 @ 23:17:55
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: DragonPH - Patrik PH Larsson

Är det ngt du vill dela med dig av, ngt som bekymrar dig som orsakat detta ?Låter inte så kuligt.... livet e fullt av vägskäl och frågetecken... vissa rätas kanske aldrig ut medans vissa leder till svackor. Men då å då emellanåt så blir det ljusa minnen att luta tillbaka sig mot. :)Hoppas du kommer överens med dina tankar.

//Mvh. Patrik.2009-01-14 @ 00:22:45
URL: http://dragonph.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0