Sex....

Varför är det alltid skandal när kändisar har sex? Har inte alla människor sex? Tänk att det kan var så kul att hänga ut någon så fort man har haft sex eller inte. Jo, för ibland är det så att man inte ens haft sex men personen i fråga men personen säger det iallafall, varför? För att den personen vill ha uppmärksamhet och bli känd? Kändisar har väl lika mycket sex (eller inte) som alla vi andra? Man väljer väl själv om man vill ha sex med en eller flera. Det är väl iallafall upp till var och en. Men det är klart ,man kan också tjäna en jävla massa pengar på att "fejka" att man har haft sex med en kändis, men är det värt det? Sanningen kommer väl alltid fram? Vem sårar man mest, kändisen eller sig själv?

Eller vad tycker ni?

//Bettan

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Nej, alla människor har inte sex.

2009-01-08 @ 09:19:48
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Bettan

Svar; Jag vet, jag skulle kanske uttryck mig på ett annat sätt, vet att det finns dom som inte har sex.

2009-01-08 @ 09:23:49
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: Alisa

lite svårt för mig jag bor i skåne:)

2009-01-08 @ 09:32:29
URL: http://missalisa.blogg.se/
Postat av: Alisa

jag kanske borde gå till ett ställe som heter rosngård finns massvis med araber och deras frisörsalonger:)

2009-01-08 @ 09:48:15
URL: http://missalisa.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag är inte road ett dugg av att läsa om kändisar eller sex direkt..Otrohet är ännu värre.men det finns människor som gottar sig i allt..o snokar i allt..! Kram Tina

2009-01-08 @ 09:59:03
URL: http://tinasjostedt.blogg.se/
Postat av: Mona

Men det är ju lätt för Svensson hemma i stugan att sätta sig på sin höga häst och få kasta sten. För dennes sexliv (förmodligen rätt ointressant eller otroligt kinky - ja, jag vet, fördom!) riskerar ju inte att avslöjas!Då kan man hoppa på moralhästen och känna sig lite bättre än andra, och det gillar Svensson där i stugan!

Postat av: Anna

jag fattar inte varför det är så intressant att läsa/skriva om kändisars sexliv, jag bryr mig inte ett dugg om vem som har sex med vem eller hur de har det osv, tycker att det är för mycket sex överallt i media, herregud människan har haft sex sen människan först fanns, det är ju inte någon ny företeelse, men ändå så låter det som det.

2009-01-08 @ 10:20:43
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag tror att det finns många människor som faschineras över hur andra lever... Så kommer det alltid att vara, man kan ju själv välja att stå utanför :)

2009-01-08 @ 10:25:38
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: Anna

jo så är det nog, ja vi är två som bloggar, jag Anna håller på att gå ner i vikt med hjälp av viktväktarna och Lina ska snart göra en gastric Bypass : ) Det är kul att blogga två tycker jag, dels blir det uppdaterat oftare (än jag skulle göra om jag bloggade själv) och dels kan man själv bli överaskad när man loggar in sig : )kul att se att det är fler som också är två bloggare!

2009-01-08 @ 13:48:14
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Nemo

Frågan är om skandalen har med sex att göra på det sättet.

Skandalen ligger nog i att någon får reda på eller öppet visar att där och då hade vi sex.

Är det dessutom kändisar så är skandalen ett faktum.Klart att alla vet att dom kändisar som har barn måste ju ha haft sex någon gång. (Ja det finns undantag)

Ingen skandal i det.Så det är avundsjuka, nyfikenhet och ren jävulskap som driver det.

2009-01-08 @ 14:47:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0