Helikoptern....

.. gjorde Hans-Åke till mig igår på ett foto... Han är och seglar med 2 goa vänner och igår hade dom väl kanske druckit lite för mycket.. För jag höll på att ramla baklänges när jag fick kortet.. Jag frågade om jag fick sätta ut kortet på bloggen.. *Asg*

Vi pratade till 2 inatt och ja vad ska man säga dom är helt galna ha ha ha

Emma

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan vad du rockar som gav den här bloggadressen till frugan!!!!

Nu kan hon ju själv kollla vad som hände- och vad han sa till dig hela tiden..!

Åhh vad jag önskar att det var dig min karl sen 9 år strula med! Då hade man äntligen fått lite svar på alla funderingar... När-var-hur?

E bara o läsa för henne!

Tackar o bockar o niger, för alla kvinnors vägnar!!:D

2009-07-31 @ 09:30:44
Postat av: Emma

Nu gav jag den inte till henne för att såra henne utan för att hon skulle få sanningen från mitt perspektiv.. Han hävdar fortfarande att jag aldrig betytt ngt och att det bara var sex.. Jag tror dock inte på det men lägger heller ingen energi på att orda om det..Jag har ju själv varit otrogen mot mitt ex för 3 år sedan, det var visserligen bara en gång men när det här hände förstod jag hans ilska när han fick reda på det.. Även om han nu fick reda på via bloggen för bara ett halvår sedan så blev han ju självklart ledsen..Jag ringde upp honom och bad om ursäkt och sa att jag nu förstod hur ledsen han blivit.. Jag har erkänt tidigare att det jag gjorde var fel men jag förstod aldrig hur sårande det var!!Så jag hoppas att man tänker efter mer än en gång innan man gör ngt som kan såra den andra personen.. För man vinner inget på att vara ego!

2009-07-31 @ 09:39:35
URL: http://babesontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0