Jaha så känns det så där....

ledsamt igen...

Dagen började ju toppen, jag luktade ju äpple....

Men har kännts som jag varit på väg att börja gråta 100 gånger idag.. Men då har jag gosat in ansiktet i världens goaste 1 åring.. Hans tanke har nog varit att den där tanten är ju knäpp... Låg hemma på soffan och han satt på magen, snörde hjärtat helt ihop sig, tårarna var på väg.. Helt plötsligt skiner detta barn upp och säger duu duu, skrattar och visar 4 små perfekta tänder.. Då kunde jag inte annat än skratta med honom...

Sen kom Exet och hämtade sin son, åh imorgon får jag möjligheten att skratta med den lilla pojken igen =)

Nu är jag ensam hemma med mina tankar, jag har satt mobilen på tyst.. Jag vill vara själv... Barnen är hos kompisar, dottern ska sova borta, sonen kommer nog snart..

Jag har slagit upp ett glas Rose, försöker verkligen hitta mig eller nått... Att det blivit så här förvånar mig egentligen inte.. Normalt sett brukar jag bli jättesjuk så fort jag har semester.. Det är som kroppen äntligen vågar slappna av... Nu verkar det vara tankarna som vågar sig tillbaka.. Har knappt ont i kroppen men många andra ställen..

Återkommer...

Emma

Kommentarer
Postat av: Barnaskaran - längtan efter + och tiden efter

Tack så mycket! :)

2009-07-08 @ 20:52:30
URL: http://barnaskaran.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv. Ja visst är dom.

2009-07-08 @ 20:59:04
URL: http://sannythecat.blogg.se/
Postat av: Barnaskaran - längtan efter + och tiden efter

Ja.. Vi har försökt bara fem månader, men när man vill så innerligt känns det som en evighet. När jag dessutom verkligen fick det där plusset för en gångs skull.. Jag hoppas det visar nästa gång också. Man KAN ju faktiskt blöda under grav även om det inte är speciellt vanligt!

2009-07-08 @ 21:06:00
URL: http://barnaskaran.blogg.se/
Postat av: Fia

Svar: Tack detsamma! :)

2009-07-08 @ 21:12:30
URL: http://tuffafia.blogg.se/
Postat av: Barnaskaran - längtan efter + och tiden efter

Jag har läst mycket på familjeliv och det finns ju faktiskt många som råkat ut för samma sak som det gått bra för. Man börjar ju dock fundera på om plusset verkligen skulle vara där eller om det blev nåt fel. På samma gång vet jag att ett positivt test är positivt såvida man inte äter mediciner som höjder hCG halten.

2009-07-08 @ 21:15:27
URL: http://barnaskaran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0