Naken

Vaknar av att jag känner en varm blöt  tunga som slickar mina tår, för ner handen och känner en naken varm slät kropp. Smeker den försiktigt och låter handen glida på den nakna varma kroppen, och jag hör ett "buffande". Tar bort täcket och ser en yrvaken varm nakenhund liggande i fotändan av sängen och undrar när hans matte ska vakna för han vill gå ut på promenad.

Buster, min älskade nakenhund.

//Bettan


Kommentarer
Postat av: sanna

snygg blogg

2009-05-09 @ 20:38:48
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Syster Yster

Nee nu...Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om att jag blir så ledsen för att du står och "stampar" och inte vet hur du ska göra med dit liv...Och såg att "folk" skrivit att dom vet att du gör det du vill..men jag menar inte med din liv som mamma eller flickvän..för du har underbara barn och en underbar kille.Jag menar att du vill se dig om i världen och bli läkare och mycke därtill.Jag vet att du alltid är för snäll mot alla även din familj och dina vänner ..Men nu säger du ifrån det har blivit mycke bättre en för några år sedan,men det behövs mycke till..

Sååå för att jag skrev att jag blir ledsen för att du står och stampar har INGET med att gör med ditt sett att liva inom dina dörrar...Det är att jag tycker det är tråkigt att du inte gör det som du så mycke vill,barna e stora,du är AS duktig med det du jobbar som och skulle lätt kunna bli läkare även om det tar många år att plugga till det.

Så syster ...följ dit hjärta och gör som du vill..



PUSS O KRAM din lilla syster..<3

2009-05-10 @ 11:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0