Fick ett..

.. oväntat mess idag..

Ibland blir man väldigt förvånad.. Fast glad oxå kanske...


Kommentarer
Postat av: Lebor

Du har nog missat att det egentligen inte handlar om DETALJERNA. Alla människor har NÅN/NÅGRA saker som de inte kan låta bli att göra när de mår riktigt dåligt. Det handlar inte om att spendera pengar, utan om att iallafall tillfälligt lyckas simma upp till ytan för att lyckas hämta lite livsuppehållande syre. Mentalt, emotionellt behöver man emellanåt må bra. Man behöver ibland känna lite dopamin i kroppen. För henne så kanske det var just shopping, och det kanske inte började med 20.000kr, men långsamt "grodkokades" hennes upplevelser till att hamna upp till den nivån för att lyckas känna lite glädje. Men efter ett tag så känns det ju inte lika lyckosamt som det gjorde från början, och då hoppas man ju iallafall att hamna ovanför den sämsta känslan som man känner för det mesta om man mår så dåligt. När man slösar så mycket pengar, så saknas det nån HELHET i ens liv.



Vissa andra kan bli beroende av att fylla sitt tomma, rädda liv, bakom att ständigt skaffa sig nya tatueringar, ständigt dricka öl för att alltid kunna ha nånting att skylla på om nån kritiserar att ens egentliga Jag är så ointressant... Vissa missbrukar s*x, sprit, läkemedel, och t o m SÖMNBRIST, STYRKETRÄNING och SLAGSMÅL - för att lyckas överleva en inre tomhet. Allt beror på att man har för fega människor runtomkring sig som inte VÅGAR säga att de verkligen ÄLSKAR en, och som i kroppsspråk, tonfall och handlingar även verkar MENA det.



Kritisera inte andra när du själv verkar leva i "skyddad verkstad". Du verkar enbart umgås med människor som gömmer sig bakom en "hård yta", där alkohol är kompiskul, där man sällan pratar om intellektuella och djupa saker. Motsvarigheten är ju att du har hoppat in i boxen där man STÄNDIGT slösar 20.000kr på strunt, om och om igen - eftersom du inte verkar våga blanda upp ditt liv med att även möta ANDRA TYPER av människor, intellektuella, djupa människor som klär sig i nytvättade, ordentliga kläder (behöver inte vara märkeskläder), killar som aldrig har på sig samma kläder två dagar i rad, som duschar minst en gång om dagen, och som borstar tänderna minst två gånger om dan. Har du tänkt... Hur ofta UMGÅS du med människor som INTE skriker när de umgås, som i allt de gör VISAR RESPEKT för sina medmänniskor... Tänk på de sakerna innan du kritiserar människor som gör samma som du, bara med annan "smak"...

2010-06-05 @ 11:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0