Jag borde sova..

.. nu..


Men vet inte hur det ska gå till, har sovit i 5 timmar och vaknade av en mardröm..  Så nu sitter jag här med tekoppen intill mig och funderar..

Känns inte som jag gjort annat sen i fredags.. 

Hela jag är i uppror.. Därför känns det skönt att veta att jag snart åker härifrån , att jag snart kommer att vara någonannanstans..

Emma

Kommentarer
Postat av: Magda

Jag mår oförskämt bra... HAr ju en hel del att stå i rent jobbmässigt... Men på hemmaplan så mår jag superbra... Jag är evigt nykär i Janne o allt blir bara bättre o bättre...

Veckorna rusar fram jag hinner knappt blinka så är de helg igen...

I frågan om barnen verkar de mesta ha lugnat sig...I allafall för stunden. Dottern har aklimatiserat sig, och verkar trivas på sin skola. O Sonen verkar vara i fullt sjå med att planera för att flytta hemifrån =-S... Fasen vad tiden går fort!!!



Sitter just nu på tåget. Ska till jobbet o göra en långkörare i dag...Har en hel del att göra innan morgondagen... Men de hatar jag dock... Vill kunna jobba som vanliga människor! Inte 50-60 timmar per vecka!! Usch. Men de ger säkerligen med sig med tiden...



Sköt om dig nu... O sluta fundera...Han kan inte göra dig illa igen... Den makten har han inte, de vet du. Vad är de värsta som kan hända om han ringer eller på annat sätt söker upp dig..? Han kan inte göra något!!!! Låt honom inte invadera dina tankar.



Kram på dig...

2010-10-04 @ 07:19:49
URL: http://magdafunderarnu.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nej förstår det :(



Det är jobbigt när det tar över hela ens jag och hur man än gör kan man inte få det ur sig :/

2010-10-04 @ 11:17:29
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0