Fick precis ett samtal...

.. med väldigt intressant information.. Frågan är hur tänker jag använda den här infon.. Frågan är ska jag köpa en tågbiljett på en gång eller ska jag vänta och se, troligen får jag ju sällskap om jag vill.. Jag kommer låta dagen ha sin gång och se vad som händer, hur jag känner mig senare idag..

Emma

Kommentarer
Postat av: En god vän...

Aha så du har fått fram det du ville eller? Väntar med spänning på fortsättningen.. Ja han bråkde uppenbarligen med fel tjej.. hi hi hi

2009-07-20 @ 12:31:51
Postat av: Annica

Vet du vad Emma....

Ingenting blir bättre av hämnd och förstörelse från din sida! Tro mig....han får lida ändå!

Om du fortsätter att "hålla på" och skicka skit på honom,kommer du att lida mest själv.

I stunden...känns det jättebra för din del,att hämnas,men det gagnar inte dig i långa loppet!Han är ett SVIN! Det vet du vid det här laget....och en riktig fegis!

Tro mig när jag säjer att du ska dra dig tillbaka och låta livet i sig självt styra.Du kommer att må bra....du kommer att se det här som en erfarenhet.....det tar tid,men det kommer!Ta hand om dig och dina barn.... Umgås med vänner som älskar dig..... Och låt tiden läka dina nu öppna sår.

Du kommer att bli en starkare kvinna av den här erfarenheten!

Kram Annica

2009-07-20 @ 19:14:27
Postat av: Emma

Hej Annica...Ja hämnden är ljuv för stunden men sen så handlar det om annat..Jag kommer inte att göra något mot honom det har han ju redan gjort mot sig själv..Tack för ditt stödkram Emma

2009-07-20 @ 22:06:55
URL: http://babesontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0