Jag vet inte vad...

.. som gav dig rätten att ljuga för mig i 7 månader.. Jag vet inte vad som gjorde att du ansåg att mina känslor aldrig räknades.. Du säger nu att du aldrig haft några känslor för mig överhuvudtaget utan att det handlade bara om sex hela tiden.. Hur kan man titta någon i ögonen och säga jag är kär och samtidigt gråta, hur klarar man av att ljuga så??

Jag tror inte du förstår Andreas hur illa du har gjort mig, hur du totalt förstört min självkänsla.. Jag vet att du anser att jag är den som lider mest.. Att det är du och din fru och era barn som lider mest.. Jag förstår att dom lider till 250% men mina känslor blir inte mindre värda för det..

Det var du själv som såg till att vi alla hamnade i den här situationen.. Det är du som inte ens har kunnat ringa upp och säga Fan Emma jag är så ledsen att jag sårade dig, att jag ljög för dig.. Att jag aldrig lyssnade när du sa såra mig inte, att jag bara ignorerade varje gång du sa ljug inte för mig... Du visste att jag mådde dåligt från relationen innan att jag hade kämpat med min självkänsla för att få tillbaka den..

Betydde ngt av det jag sa eller kände ngt för dig??

Jag mår just nu så jävla dåligt, jag känner mig helt urtömd som människa... Visst skriver jag här om alla roliga saker jag gör med speciellt Mette nu.. Visst försöker jag gå vidare, men det är hela tiden med en stor sorg..

Det som gör ondast Andreas det är att DU aldrig menade ett ord av det du sa.. Att 7 månader var ren lögn från din sida... Jag vet att du skickade ett mess där du sa att det var en sådan kort period att det inte borde spela någon roll.. Men det gör det för mig!! Det var 7 månader av mitt liv och det kan på många sätt vara hur länge som helst...

Jag önskar verkligen att du förstod vad du gjort...

Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0